| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Project Engineer – Haven van Antwerpen

22/09/2017 | Haven van Antwerpen | Mogelijkheid tot groei en ontplooiing

Onze klant is een grote internationale speler actief in de (petro-) chemische sector. Zij zijn in volle expansie zowel in de uitbouw van hun huidige site en de uitbouw van hun team. Het betreft een aangename cultuur met ruimte tot ontplooiing en zelfstandigheid. Om hun exponentiele groei te ondersteunen zoeken wij voor hun site in de haven van Antwerpen een multidisciplinaire Project Engineer die de nodige verantwoordelijkheid wil nemen over meerdere projecten. Ben je op zoek naar een step up in je carrière om multidisciplinaire projecten te leiden? Ben je op zoek naar groeiperspectief? Bekijk dan zeker deze vacature

Solliciteer →

Project Engineer

19/09/2017 | Regio Oost Vlaanderen | recycling & waste management

Onze klant is een bekende speler actief in recycling en waste management. Als beursgenoteerde groep zijn ze internationaal actief met een sterk groeiende aanwezigheid in België zowel naar services als naar grootte. Om deze groei verder te door te ondersteunen zijn we op zoek naar een Project Engineer voor België. Onze klant biedt een boeiende omgeving binnen een gedreven en professioneel team met ruimte voor initiatief. Je krijgt de kans om grote technische projecten te coördineren.

Solliciteer →

Civil Supervisor – Regio Kempen

19/09/2017 | Regio Kempen | Focus op diverse investeringsprojecten

Onze klant is een internationale speler actief in de (petro) chemische industrie. Zij zijn in volle expansie zowel in de uitbouw van hun huidige organisatie als naar groei van nieuwe investeringsprojecten. Om hun exponentiele groei te ondersteunen zoeken wij voor hun site, regio kempen, een Civil Supervisor die de nodige verantwoordelijkheid wil nemen over meerdere middelgrote tot grote projecten.

Solliciteer →

Senior Project Manager met ervaring binnen farmaceutische industrie

19/09/2017 | Antwerpen | Project manager - 20 Miljoen + projecten

Onze klant is een internationale speler actief in de farmaceutische industrie. Zij zijn in volle expansie zowel in de uitbouw van hun huidige organisatie als naar groei van nieuwe investeringsprojecten. Het betreft een erg ondernemende cultuur met ruimte tot ontplooiing, korte beslissingslijnen en sterk geëngageerde werknemers die groei verwachten binnen hun carrièreplan. Om hun exponentiele groei te ondersteunen zoeken wij voor hun site in de regio Zwijndrecht een Project Manager in vast dienstverband die de nodige verantwoordelijkheid wil nemen over meerdere middelgrote tot grote projecten.  

Solliciteer →

Sr Piping Engineer/Designer – Regio Kempen

19/09/2017 | Regio Kempen | Rol met groeiperspectief

Onze klant is een internationale speler actief in de (petro-) chemische sector. Zij zijn in volle expansie zowel in de uitbouw van hun huidige sites als naar het aangaan van greenfield ontwikkelingen. Het betreft een erg ondernemende cultuur met ruimte tot ontplooiing, doorgroeimogelijkheden en een tal aan interessante investeringsprojecten. Om hun exponentiele groei te ondersteunen zoeken wij voor hun site in de regio Kempen een Senior piping engineer/designer ter ondersteuning van het engineeringsteam. Daarin zal je meewerken aan divese investeringsprojecten.  

Solliciteer →

Construction Supervisor Piping – Regio Antwerpen

04/09/2017 | Antwerpen | Boeiend investeringsproject van 15 miljoen euro

Voor één van onze opdrachten zijn we op zoek naar een piping supervisor die bij voorkeur ervaring heeft met carbon steel/piping. Onze opdracht bevindt zich in de chemische industrie, dit in de regio Antwerpen. Gezien een groot nieuwbouwproject ter waarde van +/- 15 miljoen euro zijn ze op zoek naar piping supervisor die de piping werkzaamheden zal opvolgen. Het zou gaan om een project van een 5-tal maanden met einddatum voorzien eind januari 2018. Het project zou dan normaal moeten opgeleverd worden. Deze opdracht kan worden uitgevoerd door freelancers of personen die bij ons in vast dienstverband komen werken.

Solliciteer →

Project Engineer/Manager – Regio Antwerpen – Vast dienstverband

30/08/2017 | Antwerpen | Diverse doorgroeimogelijkheden

Onze klant is een internationale speler actief in de (petro-) chemische sector. Zij zijn in volle expansie zowel in de uitbouw van hun huidige sites als naar het aangaan van joint ventures en greenfield ontwikkelingen. Het betreft een erg ondernemende cultuur met ruimte tot ontplooiing, korte beslissingslijnen en sterk geëngageerde werknemers. Om hun exponentiele groei te ondersteunen zoeken wij voor hun site in de haven van Antwerpen een Project Engineer/Manager in vast dienstverband die de nodige verantwoordelijkheid wil nemen over meerdere middelgrote tot grote projecten.

Solliciteer →

Safety/HSEQ Manager – Regio Antwerpen – Vast dienstverband

30/08/2017 | Antwerpen | Bouw mee aan een gestructureerd veiligheidsbeleid!

Onze klant is een internationale speler actief in de (petro-) chemische sector. Zij zijn in volle expansie zowel in de uitbouw van hun huidige sites als naar het aangaan van joint ventures en greenfield ontwikkelingen. Het betreft een erg ondernemende cultuur met ruimte tot ontplooiing, korte beslissingslijnen en sterk geëngageerde werknemers. Om hun exponentiele groei te ondersteunen zoeken wij voor hun site in de haven van Antwerpen een Safety Manager/SHEQ Manager in vast dienstverband die advies zal verlenen aan gans de organisatie op het gebied van gezondheid en veiligheid rekening houdend met de nodige wetgeving.

Solliciteer →

Maintenance Engineer (high potential)

29/08/2017 | Antwerpen | Ondernemende multinational in de petrochemie

Onze klant is een internationale speler actief in de (petro-) chemische sector. Zij zijn in volle expansie zowel in de uitbouw van hun huidige sites als naar het aangaan van joint ventures en greenfield ontwikkelingen. Het betreft een erg ondernemende cultuur met ruimte tot ontplooiing, korte beslissingslijnen en sterk geëngageerde werknemers. Om hun exponentiele groei te ondersteunen zoeken wij voor hun site in de haven van Antwerpen een Maintenance Engineer met veel drive en potentieel.

Solliciteer →

Werkvoorbereider – Regio Kempen

21/08/2017 | Regio Kempen

Voor onze klant zijn we op zoek naar een werkvoorbereider die ervaring heeft met reviseren van tanks. Onze klant, actief in de metaalverwerkende industrie, zal gebruik maken van een tijdelijke werkvoorbereider die zal instaan voor de uitwerking van het volledige werkvoorbereiding dossier. De duurtijd van de opdracht wordt geschat op een 6-tal maanden met een mogelijkheid tot verlenging. Hiervoor komen zowel freelancers alsook vaste medewerkers  in aanmerking.

Solliciteer →

Technieker (nacht) – Regio: Oost Vlaanderen – 1 jaar +

21/08/2017 | Regio Oost Vlaanderen | Lange Termijn

Binnen onze Maintenance & Engineering afdeling zijn we op zoek naar diverse onderhoudstechniekers (zowel junior alsook senior) voor onze klanten in de voedingsindustrie. Je zal werkzaam zijn op de site bij de klant die gelegen is in Oost Vlaanderen. We zoeken techniekers die uitsluitend willen werken in de nachtploeg. De duurtijd is geschat op 1 jaar met een mogelijkheid tot verlenging, dit kan enkel en alleen op freelance basis.

Solliciteer →

Maintenance Manager – Vlaams Brabant – 6 maanden

02/08/2017 | Vlaams Brabant | Maintenance manager in innovatieve omgeving

Voor onze klant zijn we op zoek naar een Maintenance Manager die bij voorkeur ervaring heeft binnen de food & beverages industrie. Onze klant is gelegen in de regio Vlaams Brabant. Gezien de groei van onderhoudsprojecten zijn ze op zoek naar een ad interim maintenance manager voor een periode van 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Je zal mee verantwoordelijk zijn voor het uitwerken van de onderhoudsstrategie.

Solliciteer →