| contact | nl | en
What we offer

We understand your finance needs.

Recruitment

Financial professionals die graag bij u blijven. De vraag naar financiële profielen is groter dan het aanbod. Rekruteren in finance is dus tough business. Al helemaal als u betrouwbare professionals zoekt die sterk zijn in controlling, boekhouding of andere expertises in finance. Daarom rekent u op ons.

Interim Management

Interim managers op elk niveau. Een vrije stoel waar uw CFO zat? Die blijft best niet te lang onbezet. Maar in Finance is élke ontbrekende schakel eigenlijk een potentieel gevaar voor de gezondheid van uw organisatie. Een betrouwbare en ervaren manager vinden die waarde toevoegt vanaf dag één, daar zijn we goed in.

Project Consulting

Detachering in Finance. In uw Finance team telt élke schakel – van junior accountant tot senior controller. Maar hoe goed u ook rekruteert, op onvoorziene situaties, hebt u niet altijd grip. Zwangerschapsrust, een ERP-project dat écht van start moet, … onze financespecialisten vullen uw lege gaten professioneel op en injecteren hun Dixon-DNA in uw bedrijf. Zo versterkt u de hele ketting.

Typical functions

We’re a specialist in finance.

Contact our team

E: finance@dixon.be

T: +32 3 361 01 00E: project-solutions@dixon.be

T: +32 3 361 01 01

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

A-Z Accountant – Antwerpen-Noord

20/09/2017 | Antwerpen | Accountant - internationale speler ten noorden van Antwerpen

Voor een bekende internationale logistieke speler, zoeken we een enthousiaste A-Z Accountant, die als rechterhand van de Finance Manager zal optreden. Onze klant is gelegen in Antwerpen-Noord, en er heerst een dynamische bedrijfscultuur waarin hard werken afgewisseld wordt met de nodige dosis ontspanning.

Solliciteer →

Junior Controller – Internationale marktleider (Mechelen)

20/09/2017 | Mechelen | Zeer mooie kans om Controlling te leren kennen!

Onze klant is een bekend internationaal top-bedrijf dat wereldwijd markleider is in zijn segmenten. Om het Finance-departement van de Benelux-afdeling van deze internationale groep te versterken zoekt Dixon & Company verschillende sterke financiële kandidaten. Deze vacature is voor een Junior Controller die de nodige financiële inzichten en ondersteuning biedt aan het management.

Solliciteer →

Bedrijfsrevisor / Audit manager + transactions (fintech/internationaal/Beursgenoteerd)

15/09/2017 | Antwerpen | Wil je graag meer uit je job halen en mee aan het hoofd staan van een ambitieus auditkantoor?

Onze klant is een sterk groeiend auditkantoor dat op dit moment een impressionante klantenportefeuille heeft uitgebouwd. Zo werken ze voor de meest bekende Belgische IT bedrijven en internationale beursgenoteerde groepen waarvoor ze fusies en herstructureringen uitvoeren in binnen én buitenland. Ze zijn op zoek naar gedreven en gepassioneerde auditors en bedrijfsrevisoren. Werk jij momenteel in een organisatie waar je niet meer kan doorgroeien, geen vrijheid hebt of weinig diepgaand contact met je klanten? Wil je graag meer uit je job halen en mee aan het hoofd staan van een ambitieus auditkantoor? Dan zoeken we jou!

Solliciteer →

Senior Accountant ad interim (12 months)

14/09/2017 | Brussels | Assignment of 12 months in the Center of Brussels

Dixon Project Solutions is currently looking for a Senior Accountant ad interim for an assignment of 12 months in the Center of Brussels. To assure continuity in their finance department, a Belgian based diversified holding, is looking for a temporary solution.

Solliciteer →

Profitability Analyst – Brussels

13/09/2017 | Brussel | Fast changing and entrepreneurial BEL 20 company with strong development plans

For a fast changing and entrepreneurial BEL 20 company with strong development plans, we are currently looking for a strong Profitability Analyst. Innovation, feedback culture and talent development are key for this group. As Profitability Analyst, your analyses will support management in their financial and strategic decisions. Your goal will be to analyse costing/profitability of different products, services and clients and to support/challenge the business.

Do you have a solid experience in controlling and profitability/costing and are you looking for a role with impact and complexity in an interesting BEL20 company? In this role, you will be able to combine it all: complex analytic matters, project management and stakeholder management.

Solliciteer →

Business Controller / Internal Auditor

12/09/2017 | Mechelen | Combinatie van Controlling en Internal Audit binnen klinkende internationale productiefirma!

Onze klant is een gerenommeerd bedrijf met hoofdzetel in Duffel. Het bedrijf is uitgegroeid tot internationale marktleider binnen hun segment en is vandaag actief in meer dan 60 landen wereldwijd. Innovatie en creativiteit staan centraal in de bedrijfsvoering en deze kernwaarden krijgen dagelijkse prioriteit.

Ter ondersteuning van het team op groepsniveau gaat men vandaag actief op zoek naar een gemotiveerde Business Controller (m/v). Een ideale opportuniteit voor een gedreven financieel profiel met kritisch oog en zin in een internationale positie met impact!

Solliciteer →

Business Controller / BI Expert

12/09/2017 | Antwerpen | Combinatie van Controlling en BI binnen internationaal groeiende KMO!

Dit bedrijf is een snelgroeiende onderneming met klanten in meer dan 26 landen. Ze bieden oplossingen en diensten voor de supply chain sector en zijn marktleider in hun niche. Ze spelen sterk in op huidige tendensen in de markt zoals shared economy en sustainability. Hiervoor ontvingen ze zelfs al enkele awards.

Om het finance team te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Business Controller die tegelijkertijd sterke affiniteit heeft met BI tools. Deze Business Controller rapporteert aan de Finance Manager en werkt ook nauw samen met de managers van Sales, Operations, Customer Services en IT.

Solliciteer →

Accounting Manager – Zwijndrecht

08/09/2017 | Zwijndrecht | Rechterhand van Finance Director in gekende Belgische speler!

Voor een Belgische speler in Zwijndrecht zijn we op zoek naar een Accounting Manager. Je rapporteert aan de Finance Director en stuurt een team aan van accountants. Naast het accountingluik bied je ook bredere financiële & analytische ondersteuning aan een aantal dochterondernemingen.

Solliciteer →

Business Controller + Teamleader

08/09/2017 | Brussel / Leuven | Renowned automotive company - manage a team of 5 FTE!

Our client is a renowned player in the automotive industry with a solid market position and a strong reputation. The company’s entrepreneurial spirit and innovative ambitions make it the model of diversity and evolution within the fast-changing automotive landscape. They constantly search for and create added value for their customers, suppliers and shareholders by way of mergers, acquisitions and partnerships. The company promotes an atmosphere rich in entrepreneurial spirit, where creative people share ideas and take ownership in the success of their career and the company. In their search for further growth and professionalization of the Finance department, they are looking for an experienced Business Controller who want to boost his/her career with an outspoken challenging position with impact. You will be based between Brussels and Leuven.

Solliciteer →

Controller – Brussels

08/09/2017 | Brussel | Gekende en solide firma in het hartje van Brussel

Voor een gekende en solide firma in het centrum van Brussel, zijn we op zoek naar een sterke Controller. Het betreft een nieuwe rol ter ondersteuning van het bestaande team, met heel wat interessante groeimogelijkheden. Heb je al bewezen ervaring als Auditor of als Controller en kijk je uit naar een rol waar je verder zal kunnen bijleren en groeien? Dan is dit een uitgelezen kans!

Solliciteer →

Business Project Manager – Automotive

07/09/2017 | Brussel / Leuven | Ondersteuning strategisch transformatieproject in België

Onze klant, marktleider in België, is een gerenommeerde groep binnen de automobielsector. Omwille van een strategisch transformatietraject in België zijn ze actief op zoek naar een Business Project Manager die hen hierin ondersteunt.

Solliciteer →

Financial auditor (senior tot directie niveau)

05/09/2017 | Berchem | Bedrijfsrevisor met Pit!

Bedrijfsrevisor met pit! Externe audit is meer dan enkel het formuleren van adviezen, zonder te weten of deze effectief geïmplementeerd zullen worden. Logisch dat je hier minder voldoening uit haalt. Wat als het anders zou kunnen? Wat als je wel kunt bijdragen aan de financiële organisatie van een onderneming en de ondernemer every step of the way kan bijstaan met jouw kennis in overnames, herstructureringen? Onze klant biedt het jou aan. We zoeken ervaren audit managers die meer willen halen uit hun job!

Solliciteer →