| contact | nl | en
What we offer

We understand your sales & marketing needs.

Recruitment

Het commerciële talent waar uw merk naar snakt. Sales mensen zijn een ras apart. Ze zijn in staat eender wat te verkopen, maar moeten toch vooral uw merk ten volle begrijpen én belichamen. U zoekt natuurlijk iemand met beide kwaliteiten. Wij sporen ze voor u op.

Interim management

Interim managers in sales and marketing. Geen enkele driver’s seat binnen uw bedrijf zou onbemand mogen zijn. Maar die van uw sales en marketing departement al helemaal niet. Om on track te blijven moet hier immers continu worden bijgestuurd. Dat is dan ook exact waarom onze interim managers aan de zijde van uw team staan.

Typical functions

We’re a specialist in sales & marketing.

Contact our team

E: sales@dixon.be

T: +32 3 361 01 20

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Sales Manager Dealer Development Belux – Automotive

19/09/2017 | Antwerpen | A unique opportunity for a result- and people driven manager with a passion for automotive

Our customer is a well-known international brand in the automotive sector. This leading player has built a solid reputation and has a clear vision and winning mentality that ensures a bright future. Due to this sustainable growth, they are looking for an ambitious Sales Manager with the mission to improve and coordinate vehicle sales field operations to secure market share, volume and achievements. A unique opportunity for a result- and people driven manager who combines commercial strategic experience with a passion for automotive. Within the organization you are a key decision maker with high impact on the growth of the company in the Belux.

Solliciteer →

Young Graduate Digital Marketing seeking for a startersjob?

15/09/2017 | Grimbergen | Een geweldige opportuniteit voor een starter die zijn/haar carrière een kick-start wil geven binnen de boeiende en dynamische wereld van retail!

Onze klant, gevestigd in Grimbergen, is een groeiende, moderne en dynamische speler in de retail. Hun focus ligt op het leveren van kwaliteit en duurzaamheid. Omwille van het grote succes en recente innovaties gaan zij hun E-Commerce team uitbreiden en gaat men op zoek naar een Jr. Category Manager E-Commerce. Een unieke opportuniteit voor een High Potential met een analytische/online en creatieve mindset die zijn/haar carrière graag een kick-start wil geven binnen de boeiende en dynamische wereld van retail!

Solliciteer →

Marketing & Communicatie Manager

14/09/2017 | Diegem | Senior B2B en B2C marketeer met people management ervaring

Onze klant is een gerenommeerde en internationale speler in marketing en logistiek. Door een unieke combinatie van online en offline communicatie stellen zij retailers, merken en adverteerders in staat om in directe communicatie te treden met hun klanten, waar en wanneer dan ook. Ter versterking van de organisatie gaat men momenteel op zoek naar een Marketing en Communicatie Manager met een stevig B2B/B2C marcom track én ervaring in het aansturen van een voouitstrevend team.

Solliciteer →

Digital Innovation Manager

14/09/2017 | Diegem | Positie met impact binnen vooruitstrevende digitale speler

Onze klant is een gerenommeerde en internationale speler in marketing en logistiek. Door een unieke combinatie van online en offline communicatie stellen zij retailers, merken en adverteerders in staat om in directe communicatie te treden met hun klanten, waar en wanneer dan ook. Ter versterking van de organisatie gaat men momenteel op zoek naar een Digital Innovation Manager met het vermogen om strategische actie te koppelen aan een innovatieve geest en een pragmatische aanpak.

Solliciteer →

Account Manager – Digital Marketing Solutions

14/09/2017 | Antwerpen | Digitale native met commerciële drive!

Onze klant, gevestigd in Antwerpen is een gerenommeerde speler in de wereld van Digitale Marketing en Communicatie . Als geprefereerde partner van bekende spelers in Automotive, FMCG, Media, Sports en Industry bekleedt men vandaag een sterke marktpositie. De bedrijfscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te weken. Om de sterk groeiende business te ondersteunen gaat men momenteel actief op zoek een gedreven Accountmanager. Een ideale opportuniteit voor een kandidaat die ernaar uitkijkt om zijn commerciële drive te combineren met het ontwikkelen van creatieve digital marketing concepten voor A-spelers in de markt!

Solliciteer →

Sales Engineer met commerciële drive (Brussel)

13/09/2017 | Brussel | Fast track binnen internationale speler in hightech solutions!

Onze klant is een gerenommeerde die actief is als toeleverancier van industriële componenten en oplossingen. Het bedrijf zet in op technische expertise en kan een totaaloplossing bieden aan uiteenlopende industriële sectoren. Ter ondersteuning van dit succesverhaal gaat men op zoek naar een ondernemende Sales Engineer (m/v) met een sterke salesdrive en technische affiniteit!

Solliciteer →

Key Account Manager/Sales Coach B2B

13/09/2017 | Antwerpen | Senior Sales met people management ambitie!

Onze klant, gevestigd in Antwerpen, is exclusief verdeler van enkele A-Brands in logistiek equipment en -investeringsgoederen. Met hun uitgebreide gamma aan high-value producten adviseren zij toonaangevende klanten op gebied van van logistieke dienstverlening. Ter ondersteuning van de groei gaat men op zoek naar een ondernemende en enthousiaste Key Account Manager met oog voor lange termijn relaties. Een interessante rol voor een kandidaat met ervaring in key account management die graag een uitgesproken commerciële rol opneemt binnen een dynamische en groeiende onderneming.

Solliciteer →

Account Manager B2B – Antwerpen

13/09/2017 | Antwerpen | Klantgerichte go-getter met pit!

Onze klant, gevestigd in Antwerpen, is exclusief verdeler van enkele A-Brands in logistiek equipment en -investeringsgoederen. Met hun uitgebreide gamma aan high-value producten adviseren zij toonaangevende klanten op gebied van van logistieke dienstverlening. Ter ondersteuning van de groei gaat men op zoek naar een ondernemende en enthousiaste Account Manager (m/v)  met oog voor lange termijn relaties.

Solliciteer →

Business Developer– Consumer Goods

13/09/2017 | Steenhuffel

Onze klant is een een gerenommeerde speler in Consumer Goods die zich zowel op de B2B als de B2C markt focust. Zij dragen kwaliteit en innovatie enorm hoog in het vaandel. Omwille van hun blijvende groei gaan zij vandaag op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Business Developer.


Een interessante rol voor een Business Developer met hunting power die graag een uitgesproken commerciële rol opneemt binnen een groeiende onderneming waarbinnen ontwikkeling centraal staat.

Solliciteer →

Commercial driven Product Manager Accessoires

13/09/2017 | Steenhuffel | Leuke opportuniteit voor een Product Manager die zijn/haar skills graag combineert op commercieel & strategisch niveau!

Onze klant is een gerenommeerde speler in Consumer Goods die zich zowel op de B2B als de B2C markt focust. Zij dragen kwaliteit en innovatie enorm hoog in het vaandel! Omwille van hun blijvende groei gaan zij vandaag op zoek naar een sterk commercieel gedreven Product Manager Accessoires.


Een ideale positie voor een commercieel ingestelde Product Manager die graag vol motivatie mee wil bouwen aan een dynamisch groeiverhaal.

Solliciteer →

Export Manager (Sales Director Potential!)

13/09/2017 | Steenhuffel | Unieke opportuniteit voor een commerciële High-Potential die graag verder groeit in een dynamische omgeving met oog op doorgroei naar het managementteam!

Onze klant is een spin-off van een gerenommeerde FMCG-speler die zich zowel focust op de B2B als B2C markt. Deze spin-off is een snelgroeiende en succesvolle speler in de beverages sector en een innovatieve producent/leverancier binnen de retail sector.


In het kader van hun sterke groei, zijn zij op zoek naar een ondernemende Export Manager. De ideale positie voor een ondernemende kandidaat met een internationale mindset en passie voor beverages, die commercieel-strategische skills verenigt met business development power en op zoek gaat naar een rol met impact!

Solliciteer →

Regional Sales Manager EMEA – Animal Nutrition

12/09/2017 | Mechelen | Internationale positie met impact bij wereldspeler in Feed!

Onze klant is een internationale producent en toonaangevende speler binnen Chemie en Animal Nutrition. Het bedrijf is sterk internationaal actief en een bekende naam bij klanten en leveranciers zowel in binnen- als buiteland. Ze zoeken vandaag een gedreven technisch-commercieel profiel om hun commerciële activiteiten te versterken in de EMEA regio.

Een prachtige opportuniteit voor een ondernemende kandidaat met enkele jaren ervaring binnen animal feed of vergelijkbare chemische additieven, die op zoek gaat naar een positie die een evenwicht vormt tussen beheer van een portefeuille, uitbouw van de business en technische expertise

Solliciteer →