| contact | nl | en

Laatste jobs

232 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Account manager waterzuivering

16/06/2019 | Groot-Bijgaarden | Sterk technisch commerciele generalist - goalgetter - resultaatgericht - internationale mindset

Dixon & Company is een rekruteringskantoor gespecialiseerd in finance. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info over werkwijze en recente jobs: www.dixon.be.

  Onze klant is een Amerikaanse internationale marktleider en dienstverlener in allerlei beschermende oplossingen. Ze stellen wereldwijd meer dan 45.000 mensen te werk verspreid over meer dan 150 landen. Ze zijn beursgenoteerd en beschikken over een EMEA hoofdkantoor in Europa.

Solliciteer →

Preventieadviseur niv 1 – Internationale marktleider

14/06/2019 | Haven van Antwerpen

Deze logistieke speler is dankzij de continue investeringen in de laatste nieuwe technologieën en het voortdurend streven naar ‘the next level’ uitgegroeid tot een van de grootste spelers wereldwijd. In België stellen zij zo’n 3000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro. Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de sites in de haven van Antwerpen op zoek naar een communicatieve preventieadviseur niveau 1 die graag carrière wil maken binnen een internationaal bedrijf met korte beslissingslijnen waar veiligheid hoog in het vaandel wordt gedragen.

Solliciteer →

Operations Management Trainee

14/06/2019 | Brussel

Voor onze klant, een internationale speler binnen de automotive, gaan we op zoek naar een Young Potential profiel om te werken in een hands-on operations context.  

Solliciteer →

Business Controller – Retail

13/06/2019 | Antwerpen, Oost-Vlaanderen | Retailer op zoek naar gemotiveerd finance talent!

Voor een gekende retail speler in het straatbeeld doorheen Vlaanderen, Brussel en Wallonië gaan we momenteel op zoek naar een Business Controller om een nieuw gecreëerd business controllingteam te versterken op het hoofdkantoor. Voor deze functie zoeken we iemand met een eerste finance ervaring die op zoek is naar een mooie next step. Je komt terecht in een bedrijf met een zeer herkenbaar product en in een analytische rol met veel uitdaging, waar nog veel uit te bouwen valt. Je valt rechtstreeks onder de hoede van een sterke CFO die je vanaf dag 1 meeneemt op een steile leercurve. Krijg jij daarnaast graag de ruimte om zelf met initiatieven te komen? Dan is deze rol iets voor jou!

Solliciteer →

Business Development Manager – Supply Chain

13/06/2019 | Antwerpen

Dixon & Company is een partner en specialist in Rekrutering. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info over werkwijze en recente jobs op www.dixon.be   Onze klant is een gerenommeerde speler en wereldwijd actief als innovatieve logistieke dienstverlener. Vanuit HQ in België ontwikkelt men logistieke concepten naar diverse eindmarkten. Momenteel gaan we op zoek naar een commerciële hunter die nieuwe partnerships kan uitbouwen in West-Europa, maar er ook voor zorgt dat warm contact met key accounts gehouden wordt.

Solliciteer →

Account Manager Bindmiddelen & Coatings

12/06/2019 | Aartselaar

Onze klant is wereldwijd een gerenommeerde speler op de distributiemarkt met jarenlange ervaring in marketing en verkoop van zowel base als speciale chemicaliën en voedingsadditieven. Als bevoorrechte partner van toonaangevende producenten beschikken ze over een breed gamma van innovatieve producten om hun klanten een pasklare oplossing te bieden voor hun uitdagingen van morgen. Een van de sterkste pijlers van hun succes is de toewijding, expertise en ervaring van hun medewerkers.

Vandaag bouwen ze verder op hun sterke reputatie en zoeken ze hun marktpositie in Benelux verder te versterken voor hun Specialty Chemicals. In het kader van dit groeiverhaal zoeken ze een ondernemende kandidaat met ervaring in de chemiesector.   Dit is een unieke opportuniteit voor iemand met een portie ondernemerschap en aanstekelijke sales drive die zijn/haar strategische mindset graag combineert met een hands on approach.  

Solliciteer →

High potential Technical Sales program

12/06/2019 | Wilrijk

Onze klant is een wereldbekende speler binnen de Chemical Distribution. Uniek aan hun verhaal is dat ze zowel distributies sites als gecombineerde distributie/productie sites. Ze dragen de dubbele pet van zowel expert binnen de specialty chemicals en zijn uitmuntend binnen de  markt op gebied van commoditeiten verkoop. Ze  hebben een internationaal netwerk en zijn marktleider binnen zuren en basen.

Naast hun distributie en productiecentra hebben ze experten en labo’s in huis om eigen onderzoeken te voeren op hun productgamma om zo bij de meest innovatieve spelers van de markt te horen. In het kader van groei zoeken ze een strategische Hunter om zo hun marktaandeel te verdedigen en te vergroten.

Een prachtige opportuniteit voor de past afgestudeerd (max 1 jaar ervaring) wetenschapper die echt graag een technisch commerciële carrière wil starten. Deze rol biedt de beste leerschool in het hart van de chemische wereld.

Solliciteer →

Management Trainee (Supply Chain)

12/06/2019 | Brussel

Voor onze klant, een dynamische, toekomstgerichte organisatie met focus op fijnmazige B2C distributie van goederen en documenten, gaan we op zoek naar een gemotiveerde young graduate voor een traineeship doorheen de volledige organisatie. Een mooie kans voor een kandidaat met 0-3 jaar ervaring die zin heeft om kennis en ervaring op te doen binnen verschillende domeinen van een organisatie! Gezien de core business van de organisatie,  zal een groot deel van het traineeship zich in Operations/ Supply Chain/ Logistiek afspelen.

Solliciteer →

Sales Engineer Biochemische voedingsadditieven

12/06/2019 | Temse | Sterke (bio) (voedings) chemicus gezocht met een passie voor handel

Onze klant is een Belgische afdeling van een grote internationale groep actief in de ontwikkeling en productie van cellulose vezels. Ze staan bekend omwille van hun kwalitatieve en innovatieve aanpak. Als Belgisch dochterbedrijf hebben ze in specialisatie in de voedingssector. Hun product biedt een cleane oplossing  voor verschillende voedingsingrediënten die chemisch zijn geproduceerd of die worden gemeden in het kader van een dieet. Hun hoogkwalitatieve producten doen het vandaag erg goed in een sterk groeiend voedingsmarkt.

Ter versterking van het commerciële team gaat men momenteel op zoek naar een Enthousiaste Sales engineer met commerciële ambitie en technische(voedings) affiniteit. Een unieke opportuniteit voor een enthousiaste m/v/x die op zoek gaat naar een salesgedreven account management positie binnen een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Solliciteer →

Strategic Account Manager Automotive (Internal 85%)

12/06/2019 | Genk

Our Client is a leading multinational in the automotive industry, with worldwide activities and HQ in Belgium. To strengthen the sales team, they are looking for a Strategic Account Manager for their top customer, representing almost 35% of the revenue. You will work mainly from the HQ of our client, with monthly visits to the HQ of the Strategic Account (Europe).

Solliciteer →

Young Potential Supply Chain Analyst

12/06/2019 | Brussel

Our Client is a leading multinational with activities in 95 countries. We are currently searching for a Young Potential Supply Chain Analyst for the EMEA HQ in Brussels, Belgium.

Solliciteer →

Asset Manager – Vastgoedeigenaar Antwerpen

12/06/2019 | Antwerpen | Gebeten door commercieel vastgoed? Lees dan zeker verder!

Als gespecialiseerd vastgoedeigenaar van hoogwaardige panden in vooraanstaande steden is onze klant een vaste waarde in haar markt. Gekend om hun professionele aanpak en betrokkenheid blijven ze investeren in hun groeiverhaal binnen de commerciële vastgoedsector. De bedrijfscultuur is ondernemend en hands-on, waardoor je betrokken wordt in het volledige vastgoedproces.


Omdat onze klant zich blijvend wilt inzetten op hun groeiproces en klantenservice, gaat men vandaag actief op zoek naar een enthousiaste Asset Manager met een passie voor vastgoed die zin heeft in een positie met impact.

 

 

Solliciteer →