| contact | nl | en

Laatste jobs

206 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Maintenance Manager – Europese marktleider – Voedingsindustrie

16/01/2019 |

Met een omzet van ruim 200 miljoen euro en een tewerkstelling aan zo’n 15.000 werknemers is deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, Europese marktleider in hun sector. Bovendien zorgen  de continue investeringen en hun voortdurend streven naar de beste service en kwaliteit ervoor dat zij hun marktleiderspositie ieder jaar weten te verstevigen. Ter ondersteuning van de groei zijn zij voor de site in regio Gent op zoek naar een Maintenance Manager die houdt van het aansturen en coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden in een multinational met een aangename, warme sfeer.

Solliciteer →

Sales engineer

16/01/2019 | Brussel | High potential elektromechanica - sales engineer - topspeler

Dixon & Company is een partner en specialist in rekrutering. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info over werkwijze en recente jobs op www.dixon.be  


Onze klant is een internationale speler die wereldwijd bekend staat voor zijn innovatieve en hoog-technologische oplossingen op gebied van industriële automatisering. Dankzij haar expertise op vlak van industriële digitalisering bouwt men aan een duurzame toekomst, met hoofdzakelijk klanten binnen de industrie, transport en infrastructuur.

Ter versterking van het commerciële team gaat men momenteel op zoek naar een high potential sales engineer technische/ elektromechanische affiniteit. Een unieke kans voor een enthousiaste m/v die zijn/haar communicatieve skills kan combineren met sterke technische kennis, inzicht en marktkennis.

Solliciteer →

Productie Planner

15/01/2019 | Wilrijk

Onze klant is een wereldwijd marktleider in productie van gespecialiseerd papier en maakt deel uit van een internationale groep. We zijn opzoek naar een Productie Planner die zowel verantwoordelijk is voor de planning op kort en lange termijn, alsook voor verbeteringsprojecten binnen de productie.

Solliciteer →

Junior Controller (regio Kortrijk)

15/01/2019 | regio Kortrijk | Gemotiveerde junior controller voor internationale en innoverende speler in regio Kortrijk

Onze klant is een sterk groeiende, winstgevende speler met West-Vlaamse roots en maakt sinds enkele jaren deel uit van een internationale groep die marktleider is in vloerbekleding. Het bedrijf draagt innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel. Momenteel gaan ze op zoek naar een junior controller (m/v) om het controlling-team te versterken.

Solliciteer →

Projectcoördinator – FMCG Wereldmarktleider

15/01/2019 |

Ben jij op zoek naar een dynamisch bedrijf dat continu investeert in de laatste nieuwe technologieën? Wil jij tewerk gesteld worden in een onderneming die dankzij hun kwalitatieve producten, uitstekende service en sterk geëngageerde werknemers uitgegroeid is tot absolute wereldmarktleider in hun sector? Waag dan nu je kans! Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de vestiging ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een communicatieve projectcoördinator die houdt van het plannen, organiseren en motiveren van mensen en die graag carrière wil maken binnen een internationaal bedrijf waar de familiale ‘KMO-sfeer’ nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Safety Supervisor / preventieadviseur niveau 2 binnen tankterminal industrie

15/01/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een safety supervisor / preventieadviseur niveau 2 binnen de tankterminal sector. Onze opdrachtgever, actief in de tankterminal industrie, heeft momenteel een capaciteit van +/- 800.000 m² verdeeld over een 60-tal tanks. Door de toenemende vraag in combinatie met de snellere doorlooptijd van schepen willen ze de capaciteit van het terrein verhogen waarbij er nieuwe tanks zullen geplaatst worden, alsook de bouw van een nieuwe jetty en diverse laadstations.

Solliciteer →

Project Manager binnen tankterminal sector

15/01/2019 | Antwerpen | Nieuwbouw van tanks bij groeiende organisatie

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een project manager die ervaring heeft binnen de tankterminal sector. Onze opdrachtgever, actief in de tankterminal industrie, heeft momenteel een capaciteit van +/- 800.000 m² verdeeld over een 60-tal tanks. Door de toenemende vraag in combinatie met de snellere doorlooptijd van schepen willen ze de capaciteit van het terrein verhogen waarbij er nieuwe tanks zullen geplaatst worden, alsook de bouw van een nieuwe jetty en diverse laadstations.

Solliciteer →

Project Manager bij groot Limburgs chemisch bedrijf !

15/01/2019 | Geel | Investeringsprojecten tussen 1 mio en 10 mio euros

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een project engineer die ervaring heeft met multidisciplinaire projecten. Met een tewerkstelling aan zo’n 4.000 gemotiveerde werknemers verspreid over diverse landen behoort deze onderneming, actief in de chemische industrie, tot een van de topspelers in Europa. Bovendien werpen recente investeringen hun vruchten af en wisten zij afgelopen jaar al een sterke groei te realiseren. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor hun site in de regio Geel op zoek naar een project engineer die naast het aansturen van mensen houdt van het opzetten en opvolgen van diverse investeringsprojecten van zowel kleine als middelgrootte aard. De projectgrootte varieert tussen 500k euro en 5 mio euros.

Solliciteer →

Mechanical Engineer

15/01/2019 | Kallo | Rotating & static equipment | chemie

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een mechanical engineer die ervaring heeft met rotating en static equipment. Onze klant is een Duits chemisch concern dat gespecialiseerd is in de productie van chemische additieven. Om verdere groei te ondersteunen – jaarlijks groeien zij met 5% - zijn ze voor hun HQ in de regio Zwijndrecht op zoek naar een mechanical engineer die ervaring heeft met diverse middelgrote projecten.

Solliciteer →

Project Engineer

15/01/2019 | Mechelen - Herentals - Brussel | Multidisciplinaire projecten

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een project engineer. Wereldwijd  stelt onze opdrachtgever zo’n 50 000 te werk en realiseren ze een omzet van 15 miljard euro.  Het bedrijf is een leverancier van industriële gassen aan diverse sectoren waaronder de chemische industrie . Wegens recente investeringsprojecten verwacht het bedrijf een grote toename van werkzaamheden waardoor ze ter ondersteuning van het engineering team op zoek zijn naar een project engineer die een project van A-Z zelfstandig kan opzetten, beheren en implementeren.

Solliciteer →

Proces / Project Engineer Energie

15/01/2019 | Kallo | Een mooie carrièrekans binnen een internationale multinational

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een sterke proces engineer die als ambitie heeft om ook deels project engineering taken op te nemen. ‘Uitstekende kwaliteit’, ‘duidelijke visie’ en ‘vrijheid’ hebben ervoor gezorgd dat dit bedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste speler binnen de chemische industrie. Met een wereldwijde omzet van 8 miljard euro realiseren ze diverse grote investeringsprojecten over heel de wereld. In het kader van de energie-beleidsoereenkomst zijn ze op zoek naar een proces / project engineer.  Vanuit de energiebesparingsmaatregelen zijn er talloze projecten naar voorgekomen waarbij je als proces / project engineer diverse projecten vanaf conceptual design moet uitwerken. Voor deze projecten maak je een duidelijke kostenschatting en implementatieplan.

Solliciteer →

Supply Chain Coördinator

14/01/2019 | Mechelen

Voor een logistieke speler, die samenwerkt met gekende namen in FMCG food zijn we op zoek naar een Supply Chain Coördinator. Ze zoeken naar een high potential met een eerste ervaring die zin heeft om een brede, verantwoordelijke functie op te nemen als verantwoordelijke binnen een KMO context.

Solliciteer →