| contact | nl | en

Laatste jobs

245 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Productie/ Material Planner

22/03/2019 | Mechelen

Onze klant is een manufacturer van zeer uiteenlopende toepassingen binnen de automotive sector. Voor hun plant in België, gaan we momenteel op zoek naar een Productie/ Material Planner.

Solliciteer →

TA Werkvoorbereider P&M

22/03/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor een grote chemische speler op zoek naar een Turn Around Werkvoorbereider P&M.

Solliciteer →

Mechanical design engineer – High-tech wereldmarktleider

21/03/2019 | Regio Gent

Deze hoogtechnologische onderneming, actief in de machinebouw, is dankzij strategische acquisities, innovatieve technologieën en sterk geëngageerde, hoogopgeleide werknemers uitgegroeid tot wereldmarktleider in hun segment.  Bovendien zorgen de continue investeringen ervoor dat zij jaar na jaar een sterke groei weten te realiseren en hun marktleiderspositie weten te verstevigen. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Gent op zoek naar een technisch sterke mechanical design engineer die met zijn/haar inzicht en creativiteit mee het verschil wil maken in het bedrijf.

Solliciteer →

Startersfunctie: Customer Service 3PL

21/03/2019 | Willebroek

Onze klant is een speler op het gebied van logistieke dienstverlening ten behoeve van de FMCG. Doorheen de BENELUX dragen ze zorg voor distributie, opslag & overslag van drank en voeding. Dit is een groeiende speler met tevreden klanten en de duidelijke ambitie om op dit elan verder te gaan.

Solliciteer →

Process Engineer

21/03/2019 | Antwerpen | Process & Production Engineer / Werk mee aan grote investeringsprojecten!

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische / farmaceutische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar process engineer. Deze hoogtechnologische onderneming, actief in de petrochemische industrie, heeft begin dit jaar een aantal grotere investeringsprojecten gelanceerd waardoor ze op zoek zijn naar extra manpower capaciteit. Ter ondersteuning van deze groei zijn op zoek naar een gedreven, hands on Process Engineer die zijn/haar schouders wil zetten aan aantal projecten. Hiervoor zijn ze op zoek naar iemand die bij voorkeur ervaring heeft met process optimalisatie projecten (operations) alsook capex projecten (projecten). Je beschikt daarentegen over een achtergrond als industrieel ingenieur chemie – chemische procestechnieken. Je beschikt over een sterke technische achtergrond met de nodige goesting en drive om deze projecten tot een goed einde te brengen.

Solliciteer →

International Key Account Manager Retail – FMCG (Globetrotter mindset)

21/03/2019 | Gent | Een unieke kans voor een stevige International Key Account Manager om mee te bouwen aan een dynamisch groeiverhaal!

Onze klant is een toonaangevende en snel groeiende internationale FMCG speler die haar quality brands op de juiste manier in de markt weet te zetten door middel van haar controle over de volledige product-cyclus (van design tot levering eindklant). Door hierbij in te zetten op technologische en ecologische innovatie, realiseert men vandaag bovendien een significante groei in marktaandeel. Ter versterking van het commercieel team in het hoofdkantoor regio Gent gaat men op zoek naar een sterke International Key Account Manager die zin heeft om mee te bouwen aan een dynamisch groeiverhaal.

Solliciteer →

High Potential Sales (Globetrotter mindset, 1-6 jaar ervaring)

21/03/2019 | Gent/Internationaal | Interested in a challenging International Sales position? Then we are looking for YOU!

Onze klant is een toonaangevende en snel groeiende producent van consumentenproducten en dit op internationale schaal. Om haar quality brands op de juiste wijze in de markt te zetten controleert men de volledige product-cyclus van design tot levering in de lokale winkel. Door hierbij in te zetten op technologische en ecologische innovatie realiseert men vandaag bovendien een significante groei in marktaandeel.


Ter versterking van het commercieel team in het hoofdkantoor regio Gent gaat men op zoek naar een sterke High Potential Sales regio Zuid-Europa/ Midden-Oosten/ Afrika die zin heeft om mee te bouwen aan een dynamisch groeiverhaal.

Solliciteer →

Freelancer Projectmanager in Comp & Ben

21/03/2019 | Antwerpen

Onze klant, actief ten zuiden van Antwerpen, realiseert dagdagelijks duurzame ontwikkeling in een bruisende sector. In het kader van verschillende M&A verhalen zijn ze op zoek naar een Ondernemende Freelance Projectmanager in Comp & Ben die het team begeleidt om een ijzersterk loonbeleid neer te zetten alsook een HR budget opstelt om u tegen te zeggen.

Solliciteer →

Key Account Manager Logistics services

20/03/2019 | Willebroek | Bouw aan je logistieke expertise vanuit commercieel oogpunt!

Onze klant is een dynamische logistiek organisatie met hart voor duurzaamheid en met een slimme kijk op logistiek. Als logistiek dienstverlener zijn ze een sterk opkomende naam binnen food & beverage. Vanuit hun indrukwekkende en ultramoderne HQ in Willebroek, groeien ze gestaag verder op de Belgische markt.

Solliciteer →

Business Controller – Anderlecht

20/03/2019 | Anderlecht | Innovatieve en duurzame speler met doorgroeimogelijkheden!

Onze klant is een internationale groep en marktleider in haar sector. Met meer dan 10.000 collega’s wereldwijd staan zij voor de waarden innovatie en milieubewustzijn. Voor hun kantoor in Anderlecht zijn we op zoek naar een ambitieuze Business Controller om de huidige groei in het bedrijf te ondersteunen.

Solliciteer →

Junior Sales Engineer – regio Limburg/Vlaams Brabant

20/03/2019 | Limburg; Vlaams-Brabant

Onze klant is een internationale speler die wereldwijd bekend staat voor zijn innovatieve en hoog-technologische oplossingen. Binnen haar specifieke marktniche levert men systemen en de ondersteunende dienstverlening aan uiteenlopende spelers in Automotive, Industrie, FMCG, Pharma en Constructie. Vanuit het Europese hoofdkantoor in Mechelen coördineert men de Europese salesactiviteiten.   Ter versterking van het commerciële team gaat men momenteel op zoek naar een gedreven Sales Engineer met commerciële ambitie en technische affiniteit. Een unieke opportuniteit voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar een salesgedreven account management positie binnen een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Solliciteer →

(junior) Area sales manager (high potential, chemie diploma, 30% travel, technical focus)

19/03/2019 | Antwerpen; Brussel; Vlaams-Brabant

Onze klant is een gerenommeerd internationaal chemieconcern met Belgische roots en activiteiten in o.a. Azië, US en Europa. Ze bieden toepassingen en diensten voor uiteenlopende verwerkende industrieën, voornamelijk binnen de plastics markt. In het kader van de verdere ondersteuning van hun commerciële activiteiten in Europa gaat men op zoek naar een rechterhand voor de huidige Sales Director EMEA. Doel is om in tandem met 2 de business verder op de kaart te zetten in Europa en/of het Midden-Oosten en Azië.   Een unieke opportuniteit voor een young potential met een technische achtergrond + eerste commerciële ervaring die graag bouwt aan de carrière in een uitgesproken internationale context!

Solliciteer →