| contact | nl | en

Laatste jobs

79 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Storingstechnieker dagdienst

22/08/2019 | Mechelen

Een vol geautomatiseerd machinepark, een kwalitatief sterk product en innovatieve toepassingen zorgen ervoor dat deze onderneming al jaren de absolute marktleider is binnen hun segment.  Wereldwijd zorgen 1400 werknemers er dagelijks voor dat hun klanten van de beste service en kwaliteit kunnen genieten, wat zorgt voor een gemiddelde jaarlijkse groei van 7%. Om hun vestiging in het Zuiden van Antwerpen te versterken zijn zij op zoek naar een gepassioneerde storingstechnieker die zich graag wil verdiepen in de techniek van hoogtechnologische, ‘state of the art’-machines.

Solliciteer →

Technieker Mechanica – 60k/jaar – 49 verlofdagen

22/08/2019 | Antwerpen

Werk jij graag voor een multinational met een gigantische structuur en alle bijhorende voordelen? Ben jij tegelijkertijd iemand die nood heeft aan een onderneming die zijn werknemers de nodige autonomie en beslissingsbevoegdheid biedt? Dan heb ik goed nieuws voor u! Voor één van onze klanten actief in de procesindustrie in de Antwerpse Haven zijn wij vandaag op zoek naar een Mechanische technieker voor een zeer gevarieerde functie. Je komt terecht in een multinational met een gigantische structuur, die tegelijkertijd gedecentraliseerd is met een lokaal management en eigen budgetbeslissingsbevoegdheid. Best of both worlds!

Solliciteer →

Productiemanager Weekend – 2 dagen werken, fulltime betaald!

21/08/2019 | Antwerpen

Passie voor het vak, innovatieve producten en een sterk strategisch beleid hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming uitgegroeid is tot een van de grootste spelers wereldwijd in de sector. Verspreid over 50 landen stellen zij ruim 20.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 1 miljard euro.   Om de sterke groei te ondersteunen zijn zij voor het Belgisch HQ ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een productie manager weekend met sterke people management skills die houdt van een gezonde portie uitdaging binnen een dynamisch bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Technieker Instrumentatie – Wereldmarktleider – Chemie

21/08/2019 | Antwerpen

Duidelijke visie en structuur, hoge anciënniteit en sterk ondernemerschap kenmerken deze chemische multinational die over de decennia heen uitgegroeid is tot wereldmarktleider in hun niche. Wereldwijd stellen zij 700.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 25 miljard euro, en ook de toekomst ziet er zeer belovend uit. Om hun vestiging in Antwerpen te versterken zijn zij momenteel op zoek naar een gemotiveerde technieker instrumentatie die graag carrière wil maken binnen een financieel sterk bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Teamleader productie – Internationaal topbedrijf

21/08/2019 | West-Vlaanderen

Innovatieve technologieën, sterke partnerships en passie voor het vak kenmerken deze multinational, actief in de voedingsindustrie, die over de jaren heen uitgegroeid is tot de absolute top wereldwijd. Momenteel stellen zij, verspreid over 80 landen, zo’n 180.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 150 miljard euro.   Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de site in regio Roeselare op zoek naar een teamleader productie die houdt van het coachen van mensen en die graag via zijn/haar kennis en inzet mee het verschil wil maken binnen het bedrijf.

Solliciteer →

Quality engineer – Wereldwijde monopolist

13/08/2019 | Antwerpen

Strategische acquisities, kwalitatieve producten en een excellente klantenservice hebben ervoor gezorgd dat dit productiebedrijf over de jaren heen uitgegroeid is tot wereldwijde monopolist in de sector. Verspreid over 45 landen stellen zij 15.000 gemotiveerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 3 miljard euro.   Om de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor de plant in regio Mechelen op zoek naar een gedreven quality engineer met sterk analytisch inzicht en oog voor detail die graag zijn/haar kennis en inzet wil aanwenden om het bedrijf mee naar een hoger niveau te tillen.

Solliciteer →

CI Manager / Continuous improvement manager

13/08/2019 | Vlaams-Brabant

Strategische partnerships, voortdurende innovatie en passie voor het vak hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, over de jaren heen uitgegroeid is tot wereldmarktleider in de sector. Wereldwijd stellen zij zo’n 12.000 geëngageerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 7 miljard euro.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor hun productiesite ten westen van Brussel op zoek naar een Continuous Improvement (CI) Manager die een sleutelrol ambieert binnen een vooraanstaand bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Project Manager Tankmaintenance – regio Gent

13/08/2019 | Gent | Tank maintenance | project management

Onze opdrachtgever, actief in de tankopslag, is één van de grootste wereldwijde tankterminals voor oliën, chemicaliën en gassen. Het bedrijf bezit meer dan 70 terminals over 20 landen, met een totale opslagcapaciteit van meer dan 15 miljoen cbm . Momenteel zijn ze ter uitbreiding van de terminal in Gent op zoek naar een project manager die kennis heeft van tank maintenance. Deze vestiging is uniek door haar specifieke manier van werken richting veiligheid, commitment en kwaliteit. Je zal instaan voor een aantal projecten waaronder :

  • Vervanging van bodems
  • Installatie van een vlottend daken
  • Coating van 3 tanks in TV10 conform de JIG voorschriften
  • Opvolgen van de algemene VLAREM onderzoeken van de tanks in de planning 2020 en herstellen conform de adviezen.

Solliciteer →

Project Manager – uitdagende projecten in de tankterminal industrie

13/08/2019 | Antwerpen | Project manager | uitdagende investeringsprojecten | tankterminal industrie

Dit Belgisch bedrijf, actief in de tankterminal industrie, is dankzij de voortdurende investeringen uitgegroeid tot één van de grotere terminals in België. Wegens de sterke groei zijn ze voor de site in Antwerpen zijn ze op zoek naar een project manager met een hands-on mentaliteit die een cruciale rol wil spelen in hun verdere groei. Je zal instaan voor diverse investeringsprojecten waar je zal instaan voor de ganse oplevering van het project vanaf budgettering tot en met oplevering aan operations.

Solliciteer →

Junior Mechanical Engineer – groei door naar project manager !

13/08/2019 | Antwerpen | Interessante CAPEX projecten | veel mogelijkheid tot opleidingen | horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden

Innovatie, hoogtechnologische installaties en voortdurende groei zijn kenmerken die deze internationale onderneming met zich meebrengen. De groep bestaat momenteel uit meer dan 1500 werknemers en realiseren een omzet van zo’n 500 miljoen euro. Om hun doelstellingen te kunnen realiseren, zijn zij voor het Belgisch HQ (Haven Antwerpen – Rechteroever) op zoek naar een Mechanical Engineer die graag mee het verschil wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf met korte beslissingslijnen. Momenteel is er een grote flow van nieuwe CAPEX investeringsprojecten waarin je als Mechanical Engineer het ganse project vanaf budget tot en met oplevering / commissioning gaat uitwerken. Merendeel van de projecten zal zich op mechanisch vlak bevinden waarbij je ook verantwoordelijk zal zijn voor piping & civiele werkzaamheden. De grootte van projecten variëren tussen 50.000 euro en 500.000 euro. Er bestaat ook een mogelijkheid om een traject aan te gaan als freelancer waar je langdurige projecten kan aangaan.

Solliciteer →

Project Manager Mechanical – Pompstations en rioolwaterzuiveringsinstallaties

13/08/2019 | Leuven | Waterzuivering | A-Z Project management | langdurige periode

Met een tewerkstelling aan meer dan 1000 medewerkers in België en een omzet van ruim meer dan 500 miljoen euro behoort deze onderneming, actief in de afvalwaterzuivering, tot de absolute top in België. Bovendien zorgen de continu innovaties en strategische investeringen ervoor dat zij elk jaar hun marktleider positie versterken. Ter ondersteuning van het projectteam zijn ze momenteel op zoek naar een project engineer met sterke mechanische kennis. Je zal als project engineer mechanical meewerken aan de studie van elektromechanische uitrusting van pompstations en rioolwaterzuiveringsinstallaties. Een voorkennis of passie van waterzuivering zou dus een grote meerwaarde kunnen betekenen. Het zou gaan om projecten in de regio Vlaams-Brabant ( Leuven – Brussel – Aalst )

Solliciteer →

Mechanical Engineer – regio Waasland

13/08/2019 | Zwijndrecht | Groei door naar een rol als project manager | Chemische industrie

Deze chemische speler is een gekende wereldleider die dankzij hun duidelijke visie en continu investeringen in nieuwe technologieën uitgegroeid is tot een wereldspeler binnen de fijne chemie. Met een omzet van 3 miljard en meer dan 3000 medewerkers wereldwijd werken ze dagelijks aan hun ambitieuze doelstelling. Om deze doelstellingen te realiseren zijn ze voor de productiesite in Zwijndrecht op zoek naar een (lead) mechanical engineer die houdt van een grote afwisseling van projecten en die zelfstandig wil werken. Als mechanical engineer zal je een breed portfolio van projecten krijgen met de nodige afwisseling en grote diversiteit van diverse equipments. Zo staan de volgende projecten op het programma : aanpassen piperacks, afbraak van compressors + plaatsen van nieuwe compressoren, vervangen warmtewisselaars/pompen/destillatiekolommen/…, plaatsen van nieuwe installaties :new Recycle Compressors, TA 2022 projecten. De grootte van projecten variëren tussen 50.000 euro en 2 mio euro waar de focus zal liggen op mechanische & piping projecten (zowel statis als rotating) aangevuld met kleine civiele werkzaamheden (steel works)

Solliciteer →