| contact | nl | en

Laatste jobs

64 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Preventieadviseur niv 1 – Internationale marktleider

14/06/2019 | Haven van Antwerpen

Deze logistieke speler is dankzij de continue investeringen in de laatste nieuwe technologieën en het voortdurend streven naar ‘the next level’ uitgegroeid tot een van de grootste spelers wereldwijd. In België stellen zij zo’n 3000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro. Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de sites in de haven van Antwerpen op zoek naar een communicatieve preventieadviseur niveau 1 die graag carrière wil maken binnen een internationaal bedrijf met korte beslissingslijnen waar veiligheid hoog in het vaandel wordt gedragen.

Solliciteer →

Procesingenieur voedingsindustrie – Belgische marktleider

11/06/2019 | Antwerpen

Met een tewerkstelling aan een 3000-tal werknemers en een omzet van ruim 200 miljoen euro is deze Belgische onderneming, actief in de voedingsindustrie, absolute marktleider in de sector. Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de vestiging in het Antwerpse op zoek naar een procesingenieur met sterk analytisch inzicht die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf dat een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Account Manager

11/06/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat is opgericht in 2017. We zijn gespecialiseerd in het aanleveren van technische expertise binnen engineering, maintenance en construction in de proces industrie. We zijn een jonge, frisse start up die gestart is met 2 personen en intussen is uitgegroeid tot een volwaardig team van meer dan 75 gepassioneerde interne- en externe medewerkers.

Solliciteer →

Process engineer – Metaalindustrie – 20% reizen

07/06/2019 | Limburg

Resultaatsgerichtheid, innovatie en doorgedreven expertise kenmerken deze internationale onderneming, actief in de metaalindustrie, die over de jaren heen uitgegroeid is tot een van de topspelers wereldwijd. Verspreid over 15 internationale vestigingen stellen zij zo’n 4000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 600 miljoen euro. Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de Belgische vestiging in regio Tessenderlo op zoek naar een hands-on procesingenieur met sterk analytisch inzicht die een carrière ambieert binnen een internationale onderneming waar de familiale, aangename sfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Production Manager – Belgische marktleider

06/06/2019 | Regio Mechelen

Kwalitatieve service op maat van de klant, continue innovatie en sterk strategisch beleid kenmerken deze Belgische KMO, actief in de verpakkingsindustrie, die over de decennia heen uitgegroeid is tot marktleider in de sector. Momenteel stellen zij zo’n 300-tal mensen tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 30 miljoen euro. Wegens een recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor hun HQ in regio Mechelen op zoek naar een Production Manager met sterke people management skills die graag mee aan de kar wil trekken van een bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Operations Manager – Dynamische KMO

05/06/2019 | Haven van Antwerpen

Veiligheid, efficiëntie en excellente service zijn de kernwaarden van deze vooruitstrevende onderneming die over de jaren heen uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Verspreid over 10 vestigingen stellen zij zo’n 2000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 150 miljoen euro. Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de site in de Haven van Antwerpen op zoek naar een Operations Manager die houdt van het aansturen en coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een dynamisch bedrijf met korte beslissingslijnen en aangename werksfeer.

Solliciteer →

Project Engineer – Regio Willebroek

05/06/2019 | Antwerpen | Project Engineer in de eigen Rupelstreek !

‘Uitstekende kwaliteit’, ‘duidelijke visie’ en ‘vrijheid’ hebben ervoor gezorgd dat dit bedrijf is uitgegroeid tot één gevestigde waarde binnen de chemische industrie. Met een wereldwijde omzet van 600 miljoen euro realiseren ze diverse grote investeringsprojecten over heel de wereld. Het wereldwijde team bestaat uit een 1000-tal medewerkers met een 150-tal in België. Gezien de grote diversiteit in projecten op hun site in Willebroek zijn ze momenteel op zoek naar bijkomende ondersteuning binnen het engineering team. Ze zijn op zoek naar een project engineer met een brede technische multidisciplinaire kennis die zijn/haar schouders onder diverse MOC – en aanpassingsprojecten wil zetten.

Solliciteer →

Ervaren Sales Engineer Motoren & Drivers

04/06/2019 | Mechelen | senior sales engineer zoekt autonomie en flexibiliteit

Onze klant is een Belgische afdeling van een grote internationale groep actief binnen de automotive, machinery OEM, en machinebouw. De Belgische vestiging is gespecialiseerd in de productie van motoren en drivers. Hun kwaliteits producten zijn o.a. terug te vinden in de aansturing van bewegend decor in stuntshows en eventmusicals als bij de aansturing van o.a. rollercoasters,… Ze zijn een sterke groeiende afdeling binnen een grote internationale structuur en hebben de stevige ambitie om de nummer 1 in hun marktsegment te worden en hun omzet te verdubbelen. Het commerciële team zit stevig op koers om hun doelen te halen.

Ter versterking van het commerciële team gaat men momenteel op zoek naar een (senior)(key) Sales engineer die strategisch haar/zijn portefeuille van enkel sterke accounts te vergroten tot key accounts + uitbouwen van nieuw business development. Een zeer mooie kans voor een ervaren sales engineer die op zoek is naar meer autonomie en ownership in zijn/haar job.  

Solliciteer →

Maintenance Supervisor – Strategische functie

04/06/2019 | Haven van Antwerpen

Uitstekende service op maat van de klant, sterk geëngageerd personeel en het continu streven naar verbetering kenmerken deze vooruitstrevende onderneming die over de jaren heen wist uit te groeien tot een gevestigde waarde in de sector. Verspreid over 3 vestigingen stellen zij een 500-tal mensen tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 70 miljoen euro. Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de vestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een Maintenance Supervisor met sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden die graag mee de strategie wil bepalen van het bedrijf.

Solliciteer →

Process engineer – Machinebouw

03/06/2019 | Limburg

Sterke technische expertise, hoogkwalitatieve producten en excellente service op maat van de klant typeren deze internationale onderneming, actief in de machinebouw, die op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot een gevestigde waarde in de sector. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Hasselt op zoek naar een hands-on process engineer met passie voor techniek die graag carrière wil maken binnen een sterk groeiend bedrijf met aangename werksfeer.

Solliciteer →

Project E&I Engineer

03/06/2019 | Antwerpen - Rechteroever | Kom terecht bij een innovatieve speler met hoogtechnologische projecten

Innovatie, hoogtechnologische installaties en voortdurende groei zijn kenmerken die deze internationale onderneming met zich meebrengen. De groep bestaat momenteel uit meer dan 1500 werknemers en realiseren een omzet van zo’n 500 miljoen euro. Om hun doelstellingen te kunnen realiseren, zijn zij voor het Belgisch HQ (Haven Antwerpen – Rechteroever) op zoek naar een Project E&I Engineer die graag mee het verschil wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf met korte beslissingslijnen. Momenteel is er een grote flow van nieuwe CAPEX investeringsprojecten waarin je als E&I Engineer het ganse project vanaf budget tot en met oplevering / commissioning gaat uitwerken. Merendeel van de projecten zal zich op electrical vlak (ombouw MCC’s, noodstopcircuit opstellen, vervanging bekabeling, …) bevinden.

Solliciteer →

Projectingenieur industrie

29/05/2019 | Antwerpen

Kwalitatieve service op maat van de klant, slimme partnerships en het voortdurend streven naar verbetering typeren deze Belgische onderneming, actief in de nutsvoorzieningen, die over de jaren heen uitgegroeid is tot een van de grootste spelers in de sector.   Wegens de sterke groei zijn zij voor regio Antwerpen op zoek naar een leergierige projectingenieur met een brede technische kennis die graag carrière wil maken binnen een financieel sterk bedrijf dat een ijzersterke reputatie geniet.

Solliciteer →