| contact | nl | en

Laatste jobs

69 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Quality Manager – Word lid van het managementteam!

05/12/2019 | Antwerpen

Hoogkwalitatieve producten, passie voor het vak en sterke expertise typeren dit productiebedrijf, actief in de voedingsindustrie, dat op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot wereldleider in hun nichesegment. Bovendien zorgden strategische investeringen ervoor dat zij op 5 jaar tijd een groei van maar liefst 50% wisten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze sterke groei zijn zij voor het HQ in Antwerpen op zoek naar een Quality Manager die deel zal uitmaken van het managementteam en die graag via zijn/haar kennis en inzet het kwaliteitsbeleid mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Process Manager Chemie – Cockpitpositie

04/12/2019 | Haven van Antwerpen

Dit chemisch productiebedrijf maakt deel uit van een Amerikaanse multinational en staat vooral bekend voor hun kwalitatieve service op maat van de klant, hoogwaardige producten en sterk geëngageerd team. In België stellen zij een 150-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 200 miljoen euro. Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de site in de haven van Antwerpen op zoek naar een Process Manager met zin voor initiatief die graag carrière wil maken binnen een bedrijf met korte beslissingslijnen en open cultuur.

Solliciteer →

Lead piping engineer – investeringsprojecten

04/12/2019 | Antwerpen | Chemiereus | Miljoenenprojecten

Onze klant is momenteel met meer dan 30 productie-installaties een van de grootste spelers binnen de Antwerpse haven. Met meer dan 75 000 werknemers wereldwijd is het duidelijk dat het bedrijf een duidelijke visie en structuur heeft om deze groei te bewerkstelligen. Met een aantal grote investeringsprojecten tussen de 200k – 20 MIO euro is het duidelijk dat het bedrijf nog niet tevreden is en wilt blijven groeien. Ter ondersteuning van de sterke groei zoeken zij voor de sites in de Haven van Antwerpen een Lead Piping Engineer met een sterk technisch en analytisch inzicht die in zal staan voor de ganse project uitvoering vanaf conceptual design/basic engineering tot constructiepakket. Je staat in voor budget – scope – planning – opstellen van pipe specs – stakeholdermanagement - …. Een ideale rol voor iemand die zelfstandig wil werken in een hoogtechnologische omgeving met een grote diversiteit van verschillende proces installaties. Mocht je geen interesse hebben om als Dixon werknemer te starten, bestaat er ook een mogelijk om aan de slag te gaan als freelancer bij Dixon Engineering.

Solliciteer →

Meet – en regeltechnieker – 32 VD – Denderstreek

04/12/2019 | Dendermonde

‘High level expertise’, ‘uitstekende kwaliteit’ en ‘uitmuntend strategisch beleid’ kenmerken deze vooruitstrevende productieonderneming die dankzij hun continu streven naar perfectie tot de wereldtop behoren in hun sector. Vandaag de dag stellen zij een 15.000-tal enthousiaste werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 4 miljard euro. Om hun koploperpositie te kunnen blijven handhaven zijn zij voor hun vestiging in regio Dendermonde op zoek naar een Meet – en regeltechnieker (met of zonder een eerste werkervaring) ter versterking van hun ervaren team. Een gemotiveerde, leergierige techneut die zijn kennis op elektrisch, automatisatie en instrumentatievlak wilt uitbreiden en aan wie de ervaren collega’s hun uitgebreide kennis kunnen overdragen.

Solliciteer →

Projectingenieur – Multidisciplinair – Innovatief productiebedrijf

03/12/2019 | Oost-Vlaanderen

Dit internationaal productiebedrijf staat wereldwijd bekend voor hun continue innovatie en ontwikkeling, sterke technische expertise en uiterst kwalitatieve producten op maat van de klant. Wereldwijd stellen zij 50.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 10 miljard euro.   Ter ondersteuning van de sterke groei – zij zijn bezig met de bouw van een nieuwe plant – zijn zij voor de site in regio Gent op zoek naar een multidisciplinair projectingenieur met een brede technische interesse die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf met warme, collegiale sfeer.

Solliciteer →

Facility Manager – Internationaal topbedrijf

02/12/2019 | Kempen

Kwalitatieve producten, sterk geëngageerde werknemers en het continu streven naar vooruitgang heeft ervoor gezorgd dat dit productiebedrijf op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot een van de belangrijkste spelers wereldwijd in de sector. In België stellen zij zo’n 1500 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 1,5 miljard euro. Ter ondersteuning van de gestage groei – ieder jaar realiseren zij een groei van gemiddeld 10% - zijn zij voor de vestiging in de Kempen op zoek naar een Facility Manager met passie voor techniek en innovatie die graag carrière wil maken binnen een internationaal bedrijf dat wereldwijd naam en faam geniet.

Solliciteer →

Productiemanager Weekend – Internationale monopolist

29/11/2019 | Antwerpen

Passie voor het vak, innovatieve producten en een sterk strategisch beleid hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming uitgegroeid is tot een van de grootste spelers wereldwijd in de sector. Verspreid over 50 landen stellen zij ruim 20.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 1 miljard euro.   Om de sterke groei te ondersteunen zijn zij voor het Belgisch HQ in de Rupelstreek op zoek naar een productie manager weekend met sterke people management skills die houdt van een gezonde portie uitdaging binnen een dynamisch bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Process engineer – Zeg files vaarwel!

28/11/2019 | Kempen

Kwalitatieve producten, sterk geëngageerde werknemers en het continu streven naar vooruitgang heeft ervoor gezorgd dat dit productiebedrijf op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot een van de belangrijkste spelers wereldwijd in de sector. In België stellen zij zo’n 1500 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 1,5 miljard euro. Ter ondersteuning van de gestage groei – ieder jaar realiseren zij een groei van gemiddeld 10% - zijn zij voor de vestiging in de Kempen op zoek naar een Process Engineer met passie voor lean die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf dat wereldwijd een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Mechanieker – Chemie – 24 euro/u

28/11/2019 | Linkeroever

Een sfeer van collegialiteit, gedrevenheid en individuele ontplooiing maken van deze chemische speler een zeer aangename werkplek voor mechaniekers die vooruit willen. Over 20 productiesites heen genereert deze grote speler in de chemie jaarlijks een omzet van 4 miljard euro en op hun vestiging in Linkeroever stellen ze 350 mensen tewerk. Door verschillende interne promoties zijn ze voor hun vestiging aan de linkerzijde van de oever op zoek naar een mechanieker die met zijn gedrevenheid en passie mechanica zich volledig kan uitleven in een zeer modern en uitgebreid machinepark.

Solliciteer →

Werfleider wegenbouw – Bouwheer

27/11/2019 | Haven van Antwerpen

Strategische acquisities, het gebruik van de laatste nieuwe technologieën en de uitmuntende klantenservice hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming uitgegroeid is tot een van de grootste logistieke spelers wereldwijd. Bovendien zorgen de continue investeringen ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de sites in de haven van Antwerpen op zoek naar een werfleider wegenbouw die graag aan de kant van de bouwheer wil werken en carrière wil maken binnen een internationaal bedrijf met familiale, aangename werksfeer.

Solliciteer →

Teamleader electrical maintenance

26/11/2019 | Haven van Antwerpen

Continue investeringen in de laatste nieuwe technologieën, een sterk strategisch beleid en hoogopgeleid personeel typeren deze internationale onderneming die over de jaren heen wist uit te groeien tot de absolute top wereldwijd. In België stellen zij een 3.000 tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro, cijfers die de komende jaren alleen maar gaan toenemen.   Ter ondersteuning van de sterke groei zoeken zij voor de sites in de Haven van Antwerpen een teamleader electrical maintenance met een sterk technisch en analytisch inzicht die houdt van het nemen van initiatief en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een ambitieus bedrijf met aangename, warme werksfeer.

Solliciteer →

Teamleader maintenance – Internationaal productiebedrijf

25/11/2019 | Oost-Vlaanderen

Enkele decennia geleden startte het succesverhaal van dit familiebedrijf, actief in de voedingsindustrie, dat dankzij hun passie voor het vak, kwalitatieve producten en het continu streven naar ‘the next level’ wist uit te groeien tot Europese marktleider in de sector.   Ter ondersteuning van de sterke groei – in 2020 gaan zij een nieuwe plant bouwen – zoeken zij voor het Belgisch HQ in regio Aalst een Teamleader Maintenance die houdt van het aansturen en coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een stabiel bedrijf met aangename, warme werksfeer.

Solliciteer →