| contact | nl | en

Laatste jobs

49 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Projectingenieur innovatieve technologieën

15/02/2019 | Haven van Antwerpen

Het continu analyseren en optimaliseren van de resultaten, de uitmuntende service en het sterk geëngageerd personeel hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de logistieke sector, uitgegroeid is tot een van de grootste spelers wereldwijd. Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de site in de haven van Antwerpen op zoek naar een gemotiveerde projectingenieur met passie voor techniek die graag mee aan de kar wil trekken van een bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Mechanical design engineer – Technologieleider

14/02/2019 | Vlaams-Brabant

Deze hoogtechnologische onderneming, actief in de machinebouw en pionier in de markt, wist dankzij hun uitstekende service en geavanceerde, innovatieve oplossingen op maat van de klant uit te groeien tot vaste partner van welbekende multinationals. Bovendien zorgen de continue investeringen in R&D ervoor dat zij aan de top blijven van technologische innovaties, wat jaar na jaar hun marktleiderspositie verstevigt.   Ter ondersteuning van deze continue groei zijn zij voor het HQ in regio Leuven op zoek naar een hands-on mechanical design engineer met passie voor techniek die graag mee aan de kar wil trekken om de ambitieuze doelstellingen van het bedrijf te realiseren.

Solliciteer →

TA Werkvoorbereider P&M

12/02/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor een grote chemische speler op zoek naar een Turn Around Werkvoorbereider P&M.

Solliciteer →

Projectmanager – Hoogtechnologische Wereldmarktleider

11/02/2019 | Oost-Vlaanderen

Innovatieve technologieën, strategische acquisities en het hoog opgeleid, sterk geëngageerd personeel hebben ervoor gezorgd dat dit vooruitstrevend bedrijf, actief in de hoogtechnologische machinebouw, op enkele decennia tijd uitgegroeid is tot een van de wereldmarktleiders in de sector. Wereldwijd stellen zij, verspreid over ruim 100 landen, zo’n 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 100 miljoen euro. Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Gent op zoek naar een Projectmanager met passie voor techniek die graag carrière wil maken binnen een financieel sterk bedrijf dat continu streeft naar ‘the next level’.

Solliciteer →

2 Project Managers bouwkunde riolering & beton werkzaamheden

05/02/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar 2 project managers bouwkunde. Onze opdrachtgever, actief in de waterzuiveringsindustrie, heeft momenteel een aantal specifieke CAPEX projecten lopen. Gezien de toename in workload zijn ze de capaciteit project managers aan het verhogen. Hiervoor zijn ze op zoek naar project managers met een bouwkundige achtergrond en  die kennis hebben rond riolerings – en betonwerkzaamheden / herstellingen. Deze projecten variëren tussen de 30.000 euro en 500.000 euro.

Solliciteer →

Werkvoorbereider Mechanical (Ovens)

05/02/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor een grote petrochemische speler op zoek naar een Werkvoorbereider Mechanical. De persoon is kwestie zal zich vooral gaan bezig houden met de onderhoudswerken aan de bestaande ovens.

Solliciteer →

Safety Advisor – Haven van Antwerpen

01/02/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een safety advisor / preventieadviseur. Onze opdrachtgever, actief in de petrochemische industrie, zit momenteel in de voorbereiding van een grote shutdown die plaatsvindt in juni 2021. Door de toenemende vraag binnen de shutdown zijn ze op zoek naar een Safety Advisor die ondersteuning zal bieden op vlak van het schrijven van risicoanalyses. Daarnaast zal je de shutdown ook verder begeleiden richting safety supervisie. Hiervoor zijn we op zoek naar iemand met (minimaal) een preventie adviseur niveau 2 en milieucoördinator B diploma.

Solliciteer →

Productie supervisor Farmacie – Dagdienst

01/02/2019 | Antwerpen

Deze Belgische onderneming, actief in het ontwikkelen en verbeteren van innovatieve geneesmiddelen, is dankzij hun uitstekende service en kwalitatieve producten uitgegroeid tot solide partner van diverse welbekende farmaceutische multinationals. Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor het HQ in Antwerpen op zoek naar een productie supervisor met sterke people management skills die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend, financieel sterk bedrijf met aangename werksfeer en open cultuur.

Solliciteer →

Project Manager

31/01/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een project manager die ervaring heeft met meerdere investeringsprojecten tot 5 mio euros. Onze opdrachtgever, een grote raffinaderij, heeft momenteel een aantal CAPEX projecten lopen waarbij ze bijkomende ondersteuning nodig hebben op vlak van project management. Het gaat om diverse type projecten waaronder capaciteitsuitbreidingen, debottleneckings – en modificatieprojecten.

Solliciteer →

Project Manager : capaciteitsuitbreiding +12 mio euros

31/01/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een project manager die ervaring heeft binnen de chemische/petrochemie industrie. Onze opdrachtgever, actief in de petrochemie, heeft momenteel een projectportfolio van meer dan 55 mio euros. Binnen dit portfolio zijn er 2 projecten (uitbreiding nafta unit + bouw van ontzwavelinstallatie) waar ze op zoek zijn naar een project manager die de coordinatie zal doen tussen de interne klant alsook het studiebureau. Het gaat om een multidisciplinair project.

Solliciteer →

E&I Engineer – Regio Beringen

31/01/2019 | Beringen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een E&I Engineer ter versterking van het engineering team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden.

Solliciteer →

E&I Engineer – Regio Antwerpen

30/01/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een E&I Engineer ter ondersteuning van twee grote projecten. Een zeer interessante uitdaging voor een m/v die wilt meewerken aan uitdagende projecten met een gezamenlijk budget van 15 miljoen euro. Deze internationale speler is actief in de tankterminal sector.

Solliciteer →