| contact | nl | en

Laatste jobs

85 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Technical sales support manager – Innovatief topbedrijf

27/02/2020 | Oost-Vlaanderen

Dit hoogtechnologisch productiebedrijf staat wereldwijd bekend voor hun uitmuntende producten, excellente service en hun sterk strategisch beleid. Mede dankzij de enorme inzet van het hoogopgeleid personeel wisten zij een monopolie te veroveren in de sector. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de productiesite in het Waasland op zoek naar een Technical Sales Support Manager met passie voor techniek en innovatie die een carrière ambieert binnen een internationaal bedrijf waar de familiale, aangename werksfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Production supervisor – Hightech nichespeler

27/02/2020 | Vlaams-Brabant

Unieke producten, uitstekende expertise en een uitgebreid gamma aan diensten hebben ervoor gezorgd dat deze multinational, actief in de hightech machinebouw, uitgegroeid is tot onovertroffen speler in de sector. Wereldwijd stellen zij zo’n 1500 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 200 miljoen euro, cijfers die de komende jaren sterk zullen toenemen. Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de site in regio Zaventem op zoek naar een production supervisor met een brede technische interesse die houdt van het coachen en aansturen van mensen.

Solliciteer →

Project Manager – 20% reizen

26/02/2020 | Antwerpen

Deze internationale KMO, actief in de procesindustrie, is dankzij de doorgedreven kennis, uitstekende service en uitgekiende strategie op enkele decennia tijd uitgegroeid tot vaste partner van diverse welbekende multinationals wereldwijd. Ieder jaar weten zij een sterke groei van gemiddeld 10% te realiseren en ook de komende jaren zien er zeer rooskleurig uit. Ter ondersteuning van deze gestage groei zijn zij voor het HQ in de Noorderkempen op zoek naar een Project Manager met een brede technische interesse die graag op regelmatige basis (+/- 20%) in het buitenland wil vertoeven.

Solliciteer →

Productie Supervisor – Chemie – 38 verlofdagen

26/02/2020 | Gent

Deze chemische multinational is dankzij hun doorgedreven expertise, de kwalitatieve service en het hoogopgeleid personeel uitgegroeid tot absolute wereldmarktleider in hun nichesegment. In België stellen zij zo’n 200-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 150 miljoen euro, cijfers die ieder jaar blijven toenemen. Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de site in regio Gent op zoek naar een productie supervisor die houdt van het coachen en enthousiasmeren van mensen en die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand, financieel sterk bedrijf waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Test engineer – Innovatieve multinational

26/02/2020 | Antwerpen

Deze multinational wist dankzij de hoogkwalitatieve producten, de uitstekende service en het gedegen strategisch beleid een wereldmarktleiderspositie te veroveren in de sector. Bovendien zorgt het investeringsbeleid en het continu streven naar ‘the next level’ ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor de vestiging ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een test engineer met sterk analytisch inzicht die graag carrière wil maken binnen een innovatief, vooruitstrevend bedrijf met aangename, collegiale werksfeer.

Solliciteer →

Process Technology Manager – Chemie

25/02/2020 | Haven van Antwerpen

Dit chemisch productiebedrijf maakt deel uit van een Amerikaanse multinational en staat vooral bekend voor hun kwalitatieve service op maat van de klant, hoogwaardige producten en sterk geëngageerd team. Dankzij de continue innovaties, het snel kunnen schakelen en het inspelen op de noden van de markt weten zij ieder jaar een sterke groei te realiseren.   Om de beste service en de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor de site in de haven van Antwerpen op zoek naar een Process Technology Manager met zin voor initiatief die graag carrière wil maken binnen een dynamisch bedrijf met open cultuur.

Solliciteer →

Operations Manager – Chemie

25/02/2020 | Haven van Antwerpen

Deze chemische multinational staat wereldwijd bekend voor hun innovatieve producten, korte beslissingslijnen en uitstekende service op maat van de klant. Bovendien zorgt het gedegen strategisch beleid en de continue inzet van het hoogopgeleid personeel ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor de site in de haven van Antwerpen op zoek naar een Operations Manager met sterke people management skills die tevens houdt van intellectuele uitdaging en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een dynamisch bedrijf met open collegiale sfeer.

Solliciteer →

Project Engineer – Rechteroever

25/02/2020 | Antwerpen

Onze opdrachtgever, een toonaangevende chemische reus, gelegen te Rechteroever, is op zoek naar een Project Engineer met een breed interesseveld in multidisciplinaire MoC projecten. Onze opdrachtgever is gekend omwille van zijn inventief, proactief en vooruitstrevend beleid en zoekt een gedreven ziel die zijn schouders mee onder dit succesverhaal wil zetten. Drive, passie voor het vak en ondernemerschap staan dus met andere woorden centraal! De grootte van de projecten bedraagt tussen de 5.000 en 150.000 euro. Zoek jij een nieuwe uitdaging waarin je zowel technisch uitdagend aan de slag kan gaan, als ganse projecten kan aansturen en coördineren? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Mechanical Engineer – Marktleider in maakindustrie

25/02/2020 | Waasland | Geen enkele machine is hetzelfde bij deze marktleider!

Met een omzet in België rond de 50 Miljoen euro, behoort deze multinational - die tevens ook een tewerkstelling biedt aan enkele honderden werknemers, verspreid over meerdere vestigingen in de wereld - tot dé top van de maakindustrie. Doordat er een constante groei van het bedrijf, zijn ze momenteel op zoek naar een technisch sterke Mechanical Engineer voor de site in het Waasland. Je kan hier als Project Consultant aan de slag maar ook als Freelancer kan je bij Dixon Engineering voor een langdurige periode aan de slag.

Solliciteer →

Mechanical Design Engineer – Innovatieve projecten

24/02/2020 | Haven Van Antwerpen | Meewerken aan topprojecten bij chemische reus

Deze chemische reus staat binnen hun sector bekend voor hun topkwaliteitsproducten, innovatieve projecten en klantvriendelijkheid. Ze weten dan ook door gerichte investeringen jaarlijks een sterke groei te realiseren. Doordat ze fel aan het groeien zijn, zoeken ze voor hun site in de Haven van Antwerpen dan ook naar een Mechanical Design Engineer. Het gaat hier om een functie waarin je zelfstandig en doelgericht te werk kan gaan. Je kan hier als Project Consultant aan de slag maar ook als Freelancer kan je bij Dixon Engineering voor een langdurige periode aan de slag.

Solliciteer →

Projectmanager – Metaalindustrie

21/02/2020 | West-Vlaanderen

Passie voor het vak, continu streven naar ‘the next level’ en sterk geëngageerde werknemers hebben ervoor gezorgd dat deze organisatie, actief in de metaalindustrie, uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in Europa in de sector. In België stellen zij een 200-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 100 miljoen euro. Wegens de sterke toename in het aantal projecten zoeken zij voor het HQ in regio Waregem een Projectmanager die houdt van variatie en uitdaging in boeiende projecten en die graag carrière wil maken in een toonaangevend bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Technical service manager – Bepaal mee de strategie!

20/02/2020 | Oost-Vlaanderen

Dit hoogtechnologisch productiebedrijf staat wereldwijd bekend voor hun uitmuntende producten, excellente service en hun sterk strategisch beleid. Mede dankzij de enorme inzet van het hoogopgeleid personeel wisten zij een monopolie te veroveren in de sector. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de productiesite in het Waasland op zoek naar een Technical Service Manager met passie voor techniek en innovatie die een carrière ambieert binnen een internationaal bedrijf waar de familiale, aangename werksfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →