| contact | nl | en

Laatste jobs

77 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Productie / CI Manager – Rechterhand Plant Manager

23/11/2020 | Regio Mechelen

Met een omzet van 3,5 miljard euro, een tewerkstelling aan 6.000 werknemers verspreid over 20 locaties is deze onderneming actief in de voedingsindustrie wereldwijde marktleider in de sector. Bovendien zorgen de voortdurende investeringen in de laatste nieuwe technologieën en het continu streven naar verbetering ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze gestage groei en om steeds de beste service en kwaliteit te kunnen leveren zijn zij voor de site in regio Mechelen op zoek naar een Productie / CI Manager die graag mee in de cockpit wil zitten van een succesvol bedrijf en actief wil meewerken om de ambitieuze doelstellingen te realiseren.

Solliciteer →

Productie Supervisor – Droomkans bij Belgisch succesbedrijf!

20/11/2020 | Oost-Vlaanderen

Droom jij van een carrière bij een Belgisch topbedrijf dat een uitstekende reputatie geniet op de internationale markt? Draag jij kwaliteit, innovatie en verbetering en passie voor het vak hoog in het vaandel? Dan is dit misschien wel de job en de werkgever die je zoekt!   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de productiesite in regio Oosterzele op zoek naar een Productie Supervisor met sterke people management skills die een carrière ambieert binnen een financieel sterk bedrijf met aangename werksfeer en open cultuur.

Solliciteer →

Productie Manager – Innovatieve multinational – 36 Verlofdagen

20/11/2020 | Regio Waregem

De voortdurende investeringen in de laatste nieuwe technologieën, een uitstekend strategisch beleid en hoogopgeleid, sterk geëngageerd personeel hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de bouwmaterialen, op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot wereldmarktleider in de sector.   Wegens een interne verschuiving zijn zij voor de vestiging in regio Waregem op zoek naar een Productie Manager met sterk strategisch en analytisch inzicht die graag carrière wil maken binnen een internationaal groeibedrijf dat professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel draagt.

Solliciteer →

Project Engineer – Hoogtechnologische wereldmarktleider

19/11/2020 | Waasland

Met een aanwezigheid in meer dan 100 landen, een tewerkstelling aan bijna 7.000 werknemers en een omzet van 130 miljoen euro is deze hoogtechnologische machinebouwer een van de grootste spelers wereldwijd in de sector. Bovendien zorgen de strategische acquisities, de uitstekende service en de kwalitatieve producten ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor het Belgisch HQ in het Waasland op zoek naar een Project Engineer die een carrière ambieert binnen een sterk gereputeerd bedrijf met gezonde ambitie waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

AUTOMATION ENGINEER – Robotica

19/11/2020 | Waasland

Deze onderneming, actief in de hoogtechnologische machinebouw, wist dankzij hun doorgedreven expertise, het uitstekend strategisch beleid en het voortdurend streven naar perfectie uit te groeien tot een van de grootste spelers wereldwijd in de sector.   Wegens de sterke groei zijn zij voor de site in het Waasland op zoek naar een Automation Engineer met passie voor techniek en innovatie die graag carrière wil maken binnen een financieel sterk bedrijf met korte beslissingslijnen en aangename, open werksfeer.

Solliciteer →

CI Manager – Wereldmarktleider Voeding / FMCG

18/11/2020 | Regio Mechelen

Met een omzet van 3,5 miljard euro, een tewerkstelling aan 6.000 werknemers verspreid over 20 locaties is deze onderneming actief in de voedingsindustrie wereldwijde marktleider in de sector. Bovendien zorgen de voortdurende investeringen in de laatste nieuwe technologieën en het continu streven naar verbetering ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze gestage groei en om steeds de beste service en kwaliteit te kunnen leveren zijn zij voor de site in regio Mechelen op zoek naar een CI Manager met passie voor het vak die graag mee in de cockpit wil zitten van een succesvol bedrijf en actief wil meewerken om de ambitieuze doelstellingen te realiseren.  

Solliciteer →

Werkvoorbereider / Supervisor P&M

16/11/2020 | Antwerpen | De Sinjoren heten u welkom!

Onze opdrachtgever, de industriële trots van de Sinjorenstad, is gekend omwille van zijn kolossale investeringen en vooruitstrevende mind-set. Deze chemiereus is gelegen in de regio Rechteroever waar ze hun team van werkvoorbereiders willen uitbreiden. Hij/zij zal voornamelijk instaan voor onderhoudsprojecten. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Maintenance Engineer – Topfunctie voor startende ingenieurs!

13/11/2020 | Gentse kanaalzone

Technologische innovatie, gedreven ondernemerschap en passie voor het vak hebben ertoe geleid dat deze onderneming, actief in de staalindustrie, uitgegroeid is tot de Europese top in de sector. Bovendien zorgen de voortdurende investeringen ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de vestiging in de Gentse kanaalzone op zoek naar een leergierige Maintenance Engineer die graag tewerkgesteld wil worden binnen een bedrijf waar collegialiteit en het nemen van initiatief hoof in het vaandel wordt gedragen.

Solliciteer →

CI Engineer – Topopportuniteit voor ambitieuze ingenieurs!

13/11/2020 | Haven van Antwerpen

Met een tewerkstelling aan ruim 160.000 werknemers, een aanwezigheid in 70 landen en een omzet van zo’n 120 miljard euro is deze multinational een van de grootste multinationals wereldwijd. Bovendien zorgt het uitmuntend strategisch beleid, de voortdurende investeringen en het hoogopgeleid en sterk geëngageerd personeel ervoor dat zij ieder jaar een gestage groei weten te realiseren.   Om de beste service en kwaliteit te kunnen blijven leveren zijn zij voor de site in de Haven van Antwerpen op zoek naar een gedreven CI Engineer met passie voor het vak die graag een kartrekkersrol wil vervullen en een actieve rol wil spelen in het realiseren van de ambitieuze doelstellingen van de onderneming.

Solliciteer →

Quality engineer – Beursgenoteerde multinational

13/11/2020 | Regio Poperinge

Deze beursgenoteerde onderneming, actief in de metaalindustrie en de machinebouw, stelt wereldwijd meer dan 7.000 werknemers tewerk en realiseert een omzet van zo’n 650 miljoen euro. Zij vervullen al bijna een eeuw lang een pioniersrol en behoren tot op de dag van vandaag tot de wereldtop in de sector.   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Poperinge op zoek naar een Senior Quality Engineer met passie voor het vak die een carrière ambieert binnen een sterk gereputeerd groeibedrijf met aangename werksfeer en open cultuur.

Solliciteer →

Werkvoorbereider Piping & Mechanical

10/11/2020 | Rechteroever

Onze opdrachtgever is opzoek naar een sterk ervaren Werkvoorbereider Piping & Mechanical die graag deel wilt uitmaken van een vertrouwde organisatie in Antwerpen. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Werkvoorbereider Piping – Laswerken

10/11/2020 | Linkeroever

Onze opdrachtgever, een petrochemische reus, is gekend omwille van zijn enorme investeringen en uitmuntend gevoel voor veiligheid. De oliegroep heeft een zeer gevatte waarde in de Antwerpse haven en ze zijn gretig opzoek naar een Werkvoorbereider Piping met een specialisatie in laswerken. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →