| contact | nl | en

Laatste jobs

85 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Milieucoördinator / Preventieadviseur – Chemie

10/07/2020 | Limburg

Deze multinational, actief in de chemie, is dankzij de kwalitatieve duurzame producten, de excellente klantenservice en het uitstekend strategisch beleid uitgegroeid tot grootste speler wereldwijd in de sector. Verspreid over 60 landen stellen zij ruim 60.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 20 miljard euro. Ter ondersteuning van de stevige groei zijn zij voor een van de zusterbedrijven in regio Lummen op zoek naar een Milieucoördinator / Preventieadviseur met passie voor het vak die een carrière ambieert binnen een sterk gereputeerd bedrijf met warme, familiale werksfeer en open cultuur.

Solliciteer →

Automation engineer – Wereldmarktleider

09/07/2020 | regio Roeselare

Een sterk investerings- en strategisch beleid, hoogopgeleid personeel en passie voor het vak hebben ertoe geleid dat deze multinational, actief in de voedingsindustrie, uitgegroeid is tot absolute wereldmarktleider in de sector. Verspreid over 70 landen stellen zij ruim 160.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 120 miljard euro.   Wegens de stevige groei zijn zij voor de productiesite in regio Roeselare op zoek naar een ervaren Automation Engineer die graag carrière wil maken binnen een bedrijf dat wereldwijd een uitstekende reputatie geniet en waar het welzijn en persoonlijke ontwikkeling van werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Production Supervisor – Beursgenoteerde Europese onderneming

09/07/2020 | Regio Gent

Kwalitatieve producten, passie voor het vak en sterk ondernemerschap typeren deze innovatieve beursgenoteerde onderneming, actief in de voedingsindustrie, die intussen wist uit te groeien tot een van de marktleiders in de sector. Verspreid over 15 Europese vestigingen stellen zij 3000 enthousiaste werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 800 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de vestiging ten Westen van Gent op zoek naar een Production Supervisor die houdt van het coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een succesvol bedrijf met korte beslissingslijnen en open, familiale werksfeer.

Solliciteer →

Maintenance Engineer – Combineer onderhoud met projecten

08/07/2020 | Kempen | Stabiliteit voor jezelf in bizarre tijd

Een wereldwijd gekend chemisch bedrijf dat toch de Kempense flair met zich meeneemt, zo kunnen we dit bedrijf het beste omschrijven! Binnen hun specifieke sector zijn ze dan ook een van de voorlopers op vlak van innovatie. Iets wat jaarlijks zorgt voor een mooie groei. Het is door deze groei dat ze voor verschillende multidisciplinaire projecten op zoek zijn naar een Maintenance Engineer die tevens wil proeven van de projectopvolging. In deze rol zal je allerlei kleinere projecten en 1op1 vervangingen voor je rekening nemen voor de onderhoudsafdeling en zal je ook instaan voor modificatieprojecten van A-Z. Je kan zowel als consultant alsook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Quality Manager – Maakindustrie – Wereldmarktleider

07/07/2020 | Regio Waregem

Met een omzet van bijna 10 miljard euro en een tewerkstelling aan ruim 35.000 werknemers is dit bedrijf, actief in de maakindustrie, de absolute wereldmarktleider in de sector. Bovendien zorgen de continue investeringen en het gedegen strategisch beleid ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Om het succesverhaal verder uit te bouwen zijn zij voor de site in regio Waregem op zoek naar een Quality Manager die graag via zijn/haar kennis en inzicht het kwaliteitsgebeuren van het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Maintenance Manager – Voedingsindustrie

06/07/2020 | Kempen

Deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, wist dankzij de kwalitatieve producten, een uitstekende klantenservice en het sterk ondernemerschap uit te groeien tot een gevestigde waarde in de internationale markt. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de Belgische vestiging in de Kempen op zoek naar een Maintenance Manager met sterke people management skills die graag mee de strategische beleidslijnen wil uitzetten en de organisatie mee naar een hoger niveau wilt tillen.

Solliciteer →

Sr. Piping Designer – Chemie – Antwerpse Haven

06/07/2020 |

Onze opdrachtgever, één van de grotere spelers binnen de chemie, staat bekend om zijn kolossale investeringen en vooruitstrevende mindset. Dankzij hun strategisch beleid en de continue inzet van hun hoogopgeleid personeel weten zij ieder jaar een sterke groei te realiseren. Met een jaarlijks omzet van circa 20 miljard euro is het duidelijk dat dit bedrijf de komende jaren de concurrentie voor wilt zijn en zich wilt proberen zichzelf te positioneren als marktleider.    

Solliciteer →

Werkvoorbereider P&M – Kempen

06/07/2020 | Kempen | Werken in de Kempen? - Weg met die files!

Onze opdrachtgever zoekt een ervaren Werkvoorbereider P&M om hun Kempisch team te versterken in hun Piping & Mechanical werkzaamheden. De opdrachtgever is wereldwijd bekend en heeft dus ook een gevatte waarde in België waar hun sites mooi verspreid zijn. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Preventieadviseur Niveau 1 – Chemie

03/07/2020 | Haven van Antwerpen

Dit chemisch bedrijf maakt deel uit van een Amerikaanse multinational en staat wereldwijd bekend voor hun hoogkwalitatieve producten, excellente service en hun technisch innovatieve oplossingen op maat van de klant. Bovendien zorgt het solide strategisch beleid, het gedegen ondernemerschap en het sterk geëngageerd personeel ervoor dat zij ieder jaar een forse groei weten te realiseren.   Om de beste service, kwaliteit en optimale welzijn te creëren zijn zij voor de site in de Haven van Antwerpen op zoek naar een bedreven Preventieadviseur niveau 1 die een carrière ambieert binnen een internationaal bedrijf met open cultuur en familiale werksfeer.

Solliciteer →

Production Manager – Chemie

03/07/2020 | Haven van Antwerpen

Deze chemische multinational staat wereldwijd bekend voor hun innovatieve producten, korte beslissingslijnen en uitstekende service op maat van de klant. Bovendien zorgt het gedegen strategisch beleid en de continue inzet van het hoogopgeleid personeel ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor de site in de haven van Antwerpen op zoek naar een technisch sterke Production Manager met uitstekende people management skills die houdt van intellectuele uitdaging en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een dynamisch bedrijf met open collegiale werksfeer.

Solliciteer →

E&I Designer – Rechteroever

01/07/2020 | Rechteroever

Voor onze klant, een toonaangevende speler in de procesindustrie, zijn wij op zoek naar een gedreven E&I Designer om hun topteam te versterken. Deze speler is gelegen regio Rechteroever. Onder jou verantwoordelijkheid valt de volledige opmaak en onderhoud van de tekenrichtlijnen in het elektrische tekenprogramma E-plan. Ben jij de toekomstige E&I Designer die graag carrière wil maken binnen een dynamisch bedrijf met gezonde ambitie, waar het nemen van initiatief wordt geapprecieerd en gestimuleerd? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Project Manager – Hightech Machinebouw – 20% reizen

29/06/2020 | Oosten van Brussel

Met een omzet van ruim 9 miljard euro, een tewerkstelling aan 4.500 werknemers en een aanwezigheid in bijna 100 landen is deze beursgenoteerde multinational, actief in de machinebouw, wereldmarktleider in de sector. Bovendien zorgen de continue investeringen in zowel de nieuwste technologieën als in opleidingen voor het hoogopgeleid personeel ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor het Belgisch HQ ten Oosten van Brussel op zoek naar een ervaren Project Manager met brede technische kennis die graag carrière wil maken binnen een sterk gereputeerd bedrijf waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →