| contact | nl | en

Laatste jobs

74 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Project Engineer Mechanical – Duurzame multinational

18/09/2020 | Gentse Zeehaven

Deze multinational is dankzij de voortdurende investeringen in nieuwe technologieën en R&D, de uitstekende service op maat van de klant en het sterk geëngageerd personeel uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste producenten in de sector. Wereldwijd stellen zij zo’n 30.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 10 miljard euro. Om de beste service en kwaliteit te kunnen garanderen zijn zij voor de vestiging in de Gentse Zeehaven op zoek naar een Project Engineer Mechanical met passie voor techniek die een carrière ambieert binnen een vooraanstaand bedrijf dat sterk investeert in de toekomst van morgen.

Solliciteer →

Project Automation Engineer – Uitdaging + Work-Life Balance

18/09/2020 | Kempen

Technische expertise, klantgerichte mentaliteit en oplossingsgerichtheid kenmerken deze KMO, actief in de elektrotechniek en industriële automatisatie, die op enkele jaren tijd wist uit te groeien tot vaste partner van diverse welbekende bedrijven.   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de site in de Kempen op zoek naar een Project Automation Engineer die een carrière ambieert binnen een professioneel bedrijf met vlakke, open structuur waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Technical Recruiter

17/09/2020 | Antwerpen

Dixon Engineering is een technisch consultancy kantoor, sterk gefocust op de proces industrie (Chemie, Petrochemie, Food & Beverages, Pharma,…). Vanuit onze expertise in de procesindustrie zijn we sterk aanwezig in het aanleveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance. Sinds onze oprichting in april 2017 is Dixon Engineering gegroeid met een duidelijke en transparante visie. Eerlijkheid, passie en persoonlijk te werk gaan met klanten/kandidaten staan bij ons centraal. Gezien de snelle groei die we vandaag kennen, zijn we binnen onze ‘divisie industry’ op zoek naar een gedreven en gepassioneerde technical resourcer die zijn/haar schouders wil zetten onder het groeiverhaal van Dixon Engineering. Een ideale rol voor een kandidaat die ervaring heeft binnen recruitment en/of engineering en die op zoek gaat naar een organisatie waar je vanaf de start kan bouwen aan een interessant verhaal.

Solliciteer →

Technical Engineer – Hightech multinational

15/09/2020 | Regio Oudenaarde

Het continu streven naar ‘the next level’, een uitstekend strategisch beleid en doorgedreven expertise hebben ertoe geleid dat deze multinational, actief in de bouwmaterialen, op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot een van de wereldmarktleiders in de sector.   Wegens de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Oudenaarde op zoek naar een Technical Engineer die een carrière ambieert binnen een hoogtechnologische omgeving in volle expansie.

Solliciteer →

Maintenance Manager – Europese marktleider

11/09/2020 | Antwerpen

Kwalitatieve producten, puur vakmanschap en ondernemingszin kenmerken deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, die over de jaren heen wist uit te groeien tot een van de grootste spelers in Europa in de sector.   Om de verdere groei optimaal te ondersteunen zijn zij voor de vestiging in Antwerpen op zoek naar een technisch sterke Maintenance Manager die houdt van het coachen en enthousiasmeren van mensen en die graag tewerkgesteld wil worden binnen een financieel gezond bedrijf dat continu streeft naar ‘the next level’.

Solliciteer →

Werfleider Electrical – Kempen

08/09/2020 | Kempen | Werken in de Kempen? - Weg met die files!

Onze opdrachtgever, een gekende metaalproducent in de Kempen, is op zoek naar een Werfleider Electrical om hun team te versterken. Je komt terecht in de Engineering afdeling waarbij je verantwoordelijk bent voor alle projecten inzake Electrical.  Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

R&D Project Engineer – Hightech machines

04/09/2020 | Rupelstreek

Met een tewerkstelling aan rum 15.000 werknemers, een aanwezigheid in 100 landen en een omzet van 6 miljard euro behoort dit productiebedrijf tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de continue investeringen, de innovatieve producten en het hoogopgeleid personeel ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Ter versterking van het mechanische R&D team zijn zij voor het Belgisch HQ in de Rupelstreek op zoek naar een R&D Project Engineer die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend, dynamisch bedrijf dat wereldwijd een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Senior Automation Engineer – Wereldmarktleider

04/09/2020 | West-Vlaanderen

Deze multinational is met zijn tewerkstelling aan 160.000 werknemers, een aanwezigheid in meer dan 70 landen en een omzet van 120 miljard euro de absolute marktleider in de sector. Bovendien zorgen de voortdurende investeringen in nieuwe technologieën en het menselijk kapitaal, samen met het uitstekend strategisch beleid ervoor dat zij ieder jaar een hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Wegens een interne rotatie zijn zij voor de site in regio Roeselare op zoek naar een Senior Automation Engineer met gezonde ambitie die graag tewerk gesteld wil worden binnen een sterk gereputeerd bedrijf waar veel aandacht wordt geschonken aan de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van de werknemers.

Solliciteer →

SHEQ Specialist – 40% reizen

03/09/2020 | Antwerpen

Sterk ondernemerschap, strategische acquisities en unieke vakkennis hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de petrochemie, uitgegroeid is tot de absolute top wereldwijd. Globaal stellen zij ruim 60.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 20 miljard euro.   Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor een van de zusterbedrijven in regio Antwerpen op zoek naar een leergierige SHEQ-Specialist met gezonde ambitie die houdt van variatie en uitdaging in een internationale, multiculturele context.

Solliciteer →

Operations Manager – Cockpitpositie

03/09/2020 | Waasland

Duidelijke visie en structuur, korte beslissingslijnen en uiterst kwalitatieve producten kenmerken deze multinational, actief in de consumentengoederen, die over de jaren heen wist uit te groeien tot een van de grootste spelers wereldwijd in de sector. Wereldwijd stellen zij 50.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 15 miljard euro.   Ter ondersteuning van de verdere groei zijn zij voor de Belgische vestiging in het Waasland op zoek naar een Operations Manager met sterke people management skills die graag via zijn/haar kennis en inzicht het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Servicetechnieker – Instrumentatie

31/08/2020 | Antwerpen | Graag veel op de baan? Dit is jouw kans!

Onze opdrachtgever, een allomgekende WKK-knobbel, is gekend omwille van zijn enorme marktkennis van WKK-installaties in België, Nederland en Duitsland. Ze voorzien zeer veel klanten van de (petro)chemie van de juiste installaties en onderhoudsservice. Deze klant is gretig op zoek naar een Service - & Instrumentatietechnieker om hun team op de baan te versterken. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Automation engineer – Machinebouw – 15% reizen

28/08/2020 | West-Vlaanderen

Strategische acquisities, innovatieve oplossingen op maat van de klant en het continu streven naar ‘the next level’ typeren deze onderneming, actief in de machinebouw, die over de jaren heen wist uit te groeien tot een gevestigde waarde en erkende partner van diverse welbekende multinationals.   Om de beste service en kwaliteit te kunnen leveren zijn zij voor de site in regio Waregem op zoek naar een Automation Engineer met passie voor het vak die houdt van het werken in een internationale context (15% reizen).

Solliciteer →