| contact | nl | en

Laatste jobs

31 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

TAR Manager

12/12/2018 | Antwerpen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een TAR Manager.  

Solliciteer →

Maintenance engineer – Chemie

11/12/2018 | Gent | Speel een sleutelrol in diverse investeringsprojecten!

Dit chemisch productiebedrijf is dankzij hun voortdurende innovatie, hoogopgeleide werknemers en baanbrekende technologieën uitgegroeid tot Europese topspeler en vaste partner van diverse internationale klanten. In België stellen zij een 200-tal enthousiaste werknemers te werk en realiseren zij een omzet van zo’n 200 miljoen euro. Ter ondersteuning van de verdere groei – momenteel zijn zij bezig met de bouw van een volledig nieuwe site – zijn zij voor regio Gent op zoek naar een maintenance engineer die graag mee aan de kar wil trekken van dit succesverhaal.

Solliciteer →

Service Manager hoogtechnologische apparatuur

10/12/2018 | Aalst | Uitdagende functie binnen vooraanstaande multinational!

‘Continue innovatie’, ‘kwalitatieve producten’ en ‘uitstekende service op maat van de klant’ hebben ervoor gezorgd dat dit bedrijf, actief in het produceren van hoogtechnologische apparatuur, uitgegroeid is tot de absolute top wereldwijd.  In België stellen zij een 1000-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 50 miljoen euro. Wegens de promotie van een van hun werknemers zijn zij voor hun Belgisch HQ in regio Aalst op zoek naar een Service Manager die graag mee zijn/haar stempel wil drukken op de verdere groei van de organisatie.

Solliciteer →

Productiemanager voedingsindustrie – Word operations manager in 5 Jaar!

02/12/2018 | Tessenderlo

Korte beslissingslijnen, kwalitatieve producten en passie voor het vak typeren deze welbekende KMO, actief in de voedingsindustrie, die jaar na jaar een gestage groei weten te realiseren. Vandaag de dag stellen zij zo’n 200 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 150 miljoen euro. Wegens een nakend pensioen zijn zij voor hun HQ in regio Tessenderlo op zoek naar een hands-on productiemanager met sterke people management skills die graag mee aan de kar wil trekken van een onderneming in volle groei.

Solliciteer →

Productie supervisor / teamleader productie – Voedingsindustrie

27/11/2018 | Vlaams-Brabant | Boeiende job voor startende ingenieurs!

‘Innovatieve producten’, ‘uitstekende kwaliteit’ en ‘excellente service’ hebben ervoor gezorgd dat dit bedrijf, actief in de voedingsindustrie, uitgegroeid is tot een van de topspelers wereldwijd. Verspreid over 90 landen, stellen zij zo’n 10.000 werknemers te werk en realiseren zij een omzet van ruim 2 miljoen euro, cijfers die ook de komende jaren gaan blijven toenemen gezien de boeiende investeringsprojecten die op agenda staan.   Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor hun HQ in regio Vlaams-Brabant op zoek naar een gemotiveerde productie supervisor die graag carrière wil maken in een dynamisch bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Construction Supervisor E&I

27/11/2018 | Antwerpen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Supervisor E&I

Solliciteer →

Senior HSSEQ engineer – Tank Terminal

12/11/2018 | Haven van Antwerpen

‘Continue innovatie’, ‘kwalitatieve service’ en ‘transparante communicatie’ hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, een onafhankelijke tank terminal, uitgegroeid is tot vaste partner van zo’n 300 bedrijven wereldwijd. Afgelopen jaar realiseerden zij een omzet van ruim 200 miljoen euro en ook de toekomst ziet er zeer rooskleurig uit. Wegens de promotie van een van de werknemers zijn zij voor hun HQ in de haven van Antwerpen op zoek naar een hands-on senior HSSEQ engineer met oog voor detail die voldoening haalt uit het creatief oplossen van probleemsituaties.

Solliciteer →

Maintenance Manager – Voedingsindustrie

12/11/2018 | West-Vlaanderen | Uitdagende functie voor ingenieurs met gezonde ambitie!

Deze Amerikaanse multinational, actief in de voedingsindustrie, is dankzij hun kwalitatieve producten, sterk strategisch beleid en hoog opgeleid personeel uitgegroeid tot een van de topspelers wereldwijd. Verspreid over 200 landen stellen zij zo’n 300.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 65 miljard euro, cijfers die elk jaar blijven groeien. Wegens de promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de site in het zuiden van West-Vlaanderen op zoek naar een maintenance manager / onderhoudsmanager met gezonde ambitie die houdt van een ‘no nonsens’ cultuur en het nemen van initiatief.

Solliciteer →

Project Admin

05/11/2018 | Zwijndrecht

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Project Admin.

Solliciteer →

Werkvoorbereider Mechanical

30/10/2018 | Antwerpen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Werkvoorbereider Mechanical.

Solliciteer →

Maintenance Manager – FMCG

24/10/2018 | West-Vlaanderen | Maintenance Manager | FMCG | Geautomatiseerd productiepark | Uiteenlopend productieproces

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Maintenance Manager, ter vervanging van de huidige Maintenance Manager, die intern een nieuwe uitdaging is aangegaan. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat een zeer interessante functie als Maintenance Manager in een plant die op wieltjes loopt bij een absolute wereldspeler binnen de FMCG.

Solliciteer →

Maintenance Engineer – Regio Zwijndrecht

23/10/2018 | Zwijndrecht | Variatie, open werkfsfeer en veel uitdaging

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen onderhoud en engineering opdrachten in de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een maintenance engineer met een sterke affiniteit voor rotating equipment. Onze klant is een grote internationale speler actief in de (petro-) chemische sector, een plant owner. Je komt terecht in de onderhoudsafdeling waar je zal meewerken aan diverse projecten aangaande inspecties, verberings – en management of change projecten.

Solliciteer →