| contact | nl | en

Laatste jobs

113 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Project Engineer – Rechteroever

03/04/2020 | Antwerpen

Voor één van onze klanten gaan we op zoek naar een Project Engineer met een breed interesseveld voor multidisciplinaire investeringsprojecten ter versterking van het engineering team. Onze klant, een snelgroeiende en innovatieve speler in de chemische industrie, gevestigd te Rechteroever, zoekt naar een manusje van alles die ondersteuning kan bieden binnen project engineering met een sterke achtergrond in de disciplines Piping & Mechanical. De grootte van de projecten bedraagt tussen de 20.000 en 2 miljoen euro. Zoek jij een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en innovatief tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Maintenance Manager – Cockpitpositie!

03/04/2020 | Haven van Antwerpen

Korte communicatie- en beslissingslijnen, het continu streven naar verbetering en de excellente klantenservice hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Verspreid over 10 vestigingen stellen zij zo’n 2000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 150 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de 2 Belgische sites in de haven van Antwerpen op zoek naar een Maintenance Manager die graag mee op strategisch niveau wil opereren binnen een dynamisch bedrijf met korte beslissingslijnen en open cultuur.

Solliciteer →

E&I Engineer – Internationale Wereldspeler

03/04/2020 | Kempen | Enorme afwisseling voor jaren (!) binnen CAPEX-projecten!

Met werk voor 500 werknemers, meer dan 100 jaar aan ervaring en een omzet van 1 miljard euro, is dit recyclage-bedrijf een wereldspeler met ijzersterke reputatie! Door continue investeringen in innovatieve projecten realiseren ze jaar na jaar een sterke groei en zorgen ze voor een zekerheid op vlak van projecten die uitdagen! Het is dan ook door deze reden, dat ze ter ondersteuning van de continue groei op zoek zijn naar een sterke E&I Engineer die een sleutelrol ambieert binnen een bedrijf in volle expansie en die mee zijn schouders wil zetten onder enkele prestigieuze OPEX & CAPEX-projecten. Je kan als consultant of als  freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor langdurige periode.

Solliciteer →

Maintenance supervisor – Europese marktleider voeding

02/04/2020 | Oost-Vlaanderen

Enkele decennia geleden startte het succesverhaal van dit familiebedrijf, actief in de voedingsindustrie, dat dankzij hun passie voor het vak, kwalitatieve producten en het continu streven naar ‘the next level’ wist uit te groeien tot Europese marktleider in de sector.   Ter ondersteuning van de sterke groei – dit jaar gaan zij een nieuwe plant bouwen – zoeken zij voor het Belgisch HQ in regio Aalst een Maintenance Supervisor die houdt van het aansturen en coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een stabiel bedrijf met aangename, warme werksfeer.

Solliciteer →

Productie ingenieur – Hightech productiebedrijf

02/04/2020 | Antwerpen

Dit hoogtechnologisch productiebedrijf wist dankzij hun kwalitatieve producten, continue innovatie en passie voor het vak uit te groeien tot een van de topspelers wereldwijd in de sector. Verspreid over 500 vestigingen stellen zij zo’n 300.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 50 miljard euro.   Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor het Belgisch HQ ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een hands-on productie ingenieur vaste nacht die een carrière ambieert in een vooraanstaand bedrijf met familiale sfeer waar het welzijn van de werknemer centraal staat.

Solliciteer →

E&I Designer

01/04/2020 | Haven van Antwerpen | Wees de spil binnen zeer innovatieve projecten!

Voor ons E&I team binnen Dixon, zijn we voor deze innovatieve speler in de chemische sector, op zoek naar een gedreven E&I Designer om het team te ondersteunen in de verdere groei. Je zal terechtkomen in een team met ervaren Engineers met kennis binnen E&I dus om je kennis verder uit te breiden de ideale locatie. In jouw takenpakket zit de volledige uitwerking van de ontwerpen op E&I vlak. Dit voor kleine-middelgrote projecten. Zie jij in jezelf iemand die binnen Dixon carrière wil maken als de specialist op dit specifiek takenpakket? Laat me dan asap iets weten! Ter info: Je kan hier als consultant en als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Process Operator – Petrochemie – 3/5 weekends thuis!

01/04/2020 | Antwerpen

Ondernemerschap, no-nonsense communicatie, hands-on mentaliteit zijn enkele termen die de bedrijfscultuur van deze petrochemische speler belichamen. Dagelijks stellen zij 300 werknemers tewerk en met een opslagcapaciteit van 1 miljoen kubieke ton en een productiecapaciteit van 5 miljoen ton verwerken zij in grote getallen ruwe aardolie tot tussen – en eindproducten.   Voor hun vestiging in de Antwerpse haven zijn ze op zoek naar 2 type process operatoren: 1 net afgestudeerde Prof bachelor Chemie en 1 process operator met relevante ervaring binnen de procesindustrie. Ben jij op zoek naar een uitdaging in een 5 ploegen systeem binnen een familiale wereldspeler? Stuur dan nu jouw cv!

Solliciteer →

CAD engineer / Tekenaar – Hightech – Kunststofindustrie

31/03/2020 | West-Vlaanderen

Hoogkwalitatieve producten, innovatieve technologieën en een uitstekende service op maat van de klant typeren dit productiebedrijf, actief in de kunststofindustrie, dat wereldwijd een uitstekende reputatie geniet. In België stellen zij een 500-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 50 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de site in regio Roeselare op zoek naar een CAD engineer met een sterk ruimtelijk inzicht die graag carrière wil maken binnen een internationaal, financieel gezond bedrijf met aangename, collegiale werksfeer.

Solliciteer →

Project Manager – Regio Linkeroever

31/03/2020 | Antwerpen

Voor onze opdrachtgever, een vooruitstrevende onderneming waarbij een excellente service, gedreven werknemers en het continu streven naar verbetering centraal staan, is op zoek naar een Project Manager met een breed interesseveld in multidisciplinaire investeringsprojecten. Deze chemische trots is gelegen te Linkeroever. Drive, passie voor het vak en ondernemerschap staan dus met andere woorden centraal! De grootte van de projecten bedraagt tussen de 5.000 en 2 miljoen euro. Zoek jij een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en innovatief tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Quality assurance (QA) officer – Moderne multinational

30/03/2020 | Oost-Vlaanderen

Wetenschappelijk onderzoek, specifieke knowhow en continue innovaties hebben ervoor gezorgd dat dit productiebedrijf, actief in de voedingsindustrie, uitgegroeid is tot wereldwijde marktleider in de sector. Verspreid over 16 internationale vestigingen stellen zij 3000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 2 miljard euro.   Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het HQ in regio Gent op zoek naar een leergierige quality assurance officer met sterk analytisch inzicht die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevende multinational met open cultuur en familiale sfeer.

Solliciteer →

Mechanical Project Engineer – Chemie

30/03/2020 | Haven van Antwerpen

Innovatieve oplossingen op maat van de klant, hoogopgeleide werknemers en passie voor het vak typeren deze internationale chemische concern die over de jaren heen wist uit te groeien tot vaste partner van welbekende multinationals uit diverse sectoren. Verspreid over 100 landen stellen zij zo’n 12.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 6 miljard euro.   Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zo voor de site op Linkeroever op zoek naar een Mechanical Project Engineer die graag tewerkgesteld wil worden binnen een internationaal bedrijf met korte communicatie- en beslissingslijnen en open, no-nonsense cultuur.

Solliciteer →

Project Engineer E&I – Wereldspeler binnen Chemie

30/03/2020 | Haven van Antwerpen | Neem de leiding bij innovatieve CAPEX-projecten!

Wereldwijd gekend, succesvol en enorm innovatief, zo kunnen we dit bedrijf het beste omschrijven! We zijn dan ook op zoek naar een Project Engineer E&I om een geweldig team te vervolledigen. Er staan namelijk een aantal leuke CAPEX-projecten te wachten om na de COVID-19 gevolgen van start te gaan. Ben jij diegene die zijn schouders wil zetten onder deze opportuniteit?   Je kan hier als consultant en als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →