| contact | nl | en

Laatste jobs

113 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

E&I Engineer – Chemische reus

27/03/2020 | Rechteroever | Ondersteun een geweldig team tijdens topprojecten!

Binnen onze Dixon-familie, zijn we voor deze innovatieve speler in de chemische sector, op zoek naar een gedreven E&I Engineer om het team te ondersteunen in de verdere groei. Onder jouw verantwoordelijkheid valt het volledige E&I deel tijdens het project. Je zal dus ruimte hebben om initiatief te nemen binnen de projecten mét de ondersteuning van de andere disciplines. Je kan hier als consultant en als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Construction Supervisor E&I – TAR ’20-’21

26/03/2020 | Antwerpen | Turnarounds zijn serious business!

Onze opdrachtgever, een befaamde petrochemist in het Noorden van de Antwerpse haven, is gekend omwille van zijn breed gamma aan tussen- en eindproducten (LPG, nafta, isomeraat, benzine, diesel, huisbrandolie, enzovoort). Om de TAR van 2020-2021 te begeleiden, zoeken ze naar een Construction Supervisor E&I. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor petrochemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Technical Lead – Innovatief groeibedrijf

26/03/2020 | West-Vlaanderen

Kwalitatieve producten, een gedegen strategisch beleid en sterk ondernemerschap hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de productie van bouwmaterialen, op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot wereldmarktleider in de sector. Op heden stellen zij ruim 40.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 10 miljard euro. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de site in regio Waregem op zoek naar een hands-on Technical Lead Automation & Electrical die houdt van het coachen van mensen en die graag carrière wil maken binnen een bedrijf dat professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel draagt.

Solliciteer →

Bouwcoördinator STIP

25/03/2020 | Rechteroever | Heb impact in deze snelgroeiende organisatie!

Onze opdrachtgever, een Duitse chemieconcern op Rechteroever, is gekend omwille van zijn kolossale investeringen en vooruitstrevende mind-set. Ze zijn hier opzoek naar een Bouwcoördinator STIP om hun team te versterken. Hij/zij zal voornamelijk instaan voor nieuwbouw– en onderhoudswerk. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Technical Lead – Europese marktleider

24/03/2020 | Geel

Deze onderneming, actief in de energiesector, is dankzij hun kwalitatieve service op maat van de klant, innovatieve oplossingen en sterk geëngageerd personeel uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in Europa in de sector.   Ter ondersteuning van de verdere groei zijn zij voor de vestiging in regio Geel op zoek naar een Technical Lead die houdt van het coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een dynamisch bedrijf met aangename, familiale werksfeer.

Solliciteer →

Technical Project Engineer – Energiesector

24/03/2020 | Limburg

Specifieke oplossingen op maat van de klant, de uitstekende service en het sterk strategisch beleid kenmerken deze onderneming, actief in de energiesector, die over de decennia heen wist uit te groeien tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het HQ in regio Beringen op zoek naar een Technical Project Engineer die graag carrière wil maken binnen een bedrijf met korte beslissingslijnen en open, collegiale werksfeer.

Solliciteer →

Maintenance engineer utilities – Wereldmarktleider maakindustrie

24/03/2020 | West-Vlaanderen

Met een omzet van bijna 2 miljard euro, een tewerkstelling aan ruim 5000 werknemers en een aanwezigheid in alle continenten is deze multinational, actief in de maakindustrie, de absolute wereldmarktleider in de sector. Bovendien zorgen de continue innovaties, succesvolle investeringen en het echte entrepreneurship ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het HQ in regio Waregem op zoek naar een hands-on Maintenance Engineer Utiliy die graag carrière wil maken binnen een financieel gezond groeibedrijf met aangename werksfeer en open cultuur.

Solliciteer →

Werkvoorbereider P&M – Industriële trots van de Sinjorenstad

23/03/2020 | Rechteroever | De Sinjoren heten u welkom!

Onze opdrachtgever, de industriële trots van de Sinjorenstad, is gekend omwille van zijn kolossale investeringen en vooruitstrevende mind-set. Deze chemiereus is gelegen in de regio Rechteroever waar ze hun team van werkvoorbereiders willen uitbreiden. Hij/zij zal voornamelijk instaan voor onderhoudsprojecten. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Procesingenieur – Topopportuniteit voor leergierige ingenieurs!

20/03/2020 | Antwerpen

Deze onderneming, actief in de procesindustrie, is dankzij hun uitmuntende vakkennis, excellente service op maat van de klant en het hoogopgeleid personeel uitgegroeid tot vaste partner van diverse welbekende multinationals wereldwijd. Ter ondersteuning van de continue groei – ieder jaar groeien zij met gemiddeld 7% - zijn zij voor het HQ in de Noorderkempen op zoek naar een leergierige procesingenieur die graag tewerkgesteld wil worden binnen een bedrijf waar het welzijn en persoonlijke ontwikkeling van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Maintenance engineer – Chemie / Farma

20/03/2020 | Antwerpen

Deze internationale onderneming staat wereldwijd bekend voor hun ‘state of the art’ producten, excellente service en sublieme kwaliteit. Hierdoor wisten zij over de decennia heen een sterk partnership op te bouwen met diverse welbekende bedrijven en weten zij ieder jaar opnieuw een sterke groei te realiseren. Ter ondersteuning van deze gestage groei zijn zij voor de productiesite op Linkeroever op zoek naar een maintenance engineer met een brede technische interesse die graag mee aan de kar wil trekken van een vooraanstaand bedrijf en mee de ambitieuze doelstellingen wil realiseren.

Solliciteer →

Projectingenieur – 45 Verlofdagen

20/03/2020 | Haven van Antwerpen

Duidelijke visie en structuur, sterk ondernemerschap en competente werknemers hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de chemie, uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Bovendien zorgen de succesvolle investeringen ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren. Om de beste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor de site in de Haven van Antwerpen op zoek naar een leergierige projectingenieur die houdt van variatie en uitdaging en die graag tewerkgesteld wil worden binnen een bedrijf met ‘no-nonsense’-cultuur en open, familiale werksfeer.

Solliciteer →

Projectingenieur – Petrochemie – 30% reizen

19/03/2020 | Antwerpen

Sterk ondernemerschap, strategische acquisities en unieke vakkennis hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de petrochemie, uitgegroeid is tot de absolute top wereldwijd. Globaal stellen zij ruim 60.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 20 miljard euro.   Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor een van de zusterbedrijven in regio Antwerpen op zoek naar een leergierige projectingenieur met gezonde ambitie die houdt van variatie en uitdaging in een internationale, multiculturele context.

Solliciteer →