| contact | nl | en

Laatste jobs

78 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Projectingenieur Installaties

09/04/2019 | Antwerpen

Deze Belgische onderneming, actief in de installatiesector, staat alom bekend voor de continue innovaties, het investeren in slimme partnerships en het voortdurend zoeken naar mogelijke verbeteringen. Verspreid over 5 vestigingen stellen zij zo’n 500-tal geëngageerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 300 miljoen euro. Ter ondersteuning van de sterke groei – de laatste jaren groeien zij gemiddeld met 5% - zijn zij voor regio Antwerpen op zoek naar een projectingenieur met sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden die graag carrière wil maken binnen een financieel sterk bedrijf waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Productiemanager: Cockpitpositie innovatieve wereldleider

08/04/2019 | Antwerpen

Dit internationaal bedrijf, actief in de bouw, is met een tewerkstelling aan ruim 20.000 werknemers en een omzet van ruim 3 miljard euro een van de grootste bedrijven ter wereld in de sector. Bovendien weten zij dankzij de continue innovatie en uitgekiende strategie ieder jaar een sterke groei te realiseren.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor het Belgisch HQ ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Production Manager met sterke people management skills die houdt van een gezonde portie uitdaging binnen een dynamisch bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Quality engineer internationaal technologiebedrijf

04/04/2019 | Regio Gent

Dit internationaal technologiebedrijf, pionier in de markt, is dankzij de kwalitatieve service op maat van de klant, de innovatieve technologie en het continu streven naar ‘the next level’ uitgegroeid tot vaste partner van diverse welbekende internationale spelers. Ieder jaar weten zij een sterke groei te realiseren, wat vorig jaar resulteerde in een omzet van ruim 600 miljoen euro. Wegens de interne promotie van een van de werknemers zijn zij voor de vestiging in regio Gent op zoek naar een Quality engineer die houdt van variatie en uitdaging in een internationale context.

Solliciteer →

Maintenance engineer Europese marktleider

04/04/2019 | Kempen

Deze internationale onderneming, actief in de papierindustrie, is dankzij de innovatieve technologieën, kwalitatieve service op maat van de klant en sterk geëngageerd personeel uitgegroeid tot Europese marktleider in de sector.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de vestiging in de Kempen op zoek naar een maintenance engineer met gezonde ambitie die graag mee aan de kar wil trekken van een bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Projectmanager Piping & Mechanical

02/04/2019 | Oost- en West-Vlaanderen | Boeiende job bij Europees topbedrijf!

Met een omzet van ruim 6 miljard euro, een tewerkstelling aan meer dan 50.000 werknemers verspreid over 40 landen, behoort dit installatiebedrijf tot de absolute top in Europa. Bovendien zorgt de klantgerichte aanpak, de continue innovatie en hun sterke vakkennis ervoor dat zij ieder jaar een gemiddelde groei van 6% weten te realiseren. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor regio Oost- en West-Vlaanderen op zoek naar een hands-on projectmanager piping & mechanical met sterke people management skills die graag carrière wil maken binnen een financieel sterke organisatie in volle groei.

Solliciteer →

Process Engineer – Petrochemische Multinational

01/04/2019 | Lillo | Sta mee aan de conceptuele basis van projecten bij de Petrochemische wereldtop

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Process Engineer. Een interessante uitdaging voor een m/v die op zoek naar een job waarin je op procesvlak volledig kan uitleven. Deze internationale speler is wereldwijd actief in de petrochemie. Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het bepalen van het conceptual design (maken van PFD's, P&ID's,...)

Solliciteer →

Projectmanager beursgenoteerde wereldmarktleider

26/03/2019 | Antwerpen

Met een tewerkstelling aan ruim 70.000 werknemers, een omzet van 20 miljard euro en een aanwezigheid in meer dan 80 landen is deze beursgenoteerde multinational wereldmarktleider in hun sector. Bovendien weten zij door het continu streven naar perfectie, de strategische investeringen en het sterk geëngageerd personeel jaarlijks een gemiddelde groei te realiseren van 10%.   Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de site in regio Antwerpen op zoek naar een projectmanager met gezonde ambitie die graag carrière wil maken binnen een internationaal bedrijf waar de ontwikkeling en doorgroei van werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Projectingenieur Facility & Capex

25/03/2019 | Vlaams-Brabant

Met een tewerkstelling aan ruim 130.000 werknemers en een omzet van 50 miljard euro behoort deze multinational, actief in het ontwerpen en produceren van hoogtechnologische machines, tot een van de wereldmarktleiders in de sector. Bovendien zorgen de continue investeringen en het sterk strategisch beleid ervoor dat zij jaar na jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor de site ten Noorden van Brussel op zoek naar een gemotiveerde projectingenieur die droomt van een carrière binnen een sterk groeiend, innovatief bedrijf waar de ontwikkeling van iedere werknemer ten volle wordt ondersteund.

Solliciteer →

Process Engineer – Petrochemische Wereldspeler

25/03/2019 | Antwerpen | Process Engineer/ Werk mee aan leuke projecten bij de absolute Petrochemische wereldtop

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Process Engineer. Een interessante uitdaging voor een m/v die op zoek naar een job waarin je op procesvlak volledig kan uitleven. Deze internationale speler is wereldwijd actief in de petrochemie. Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het bepalen van het conceptual design (maken van PFD's, P&ID's,...)

Solliciteer →

TA Werkvoorbereider P&M

22/03/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor een grote chemische speler op zoek naar een Turn Around Werkvoorbereider P&M.

Solliciteer →

Mechanical design engineer – High-tech wereldmarktleider

21/03/2019 | Regio Gent

Deze hoogtechnologische onderneming, actief in de machinebouw, is dankzij strategische acquisities, innovatieve technologieën en sterk geëngageerde, hoogopgeleide werknemers uitgegroeid tot wereldmarktleider in hun segment.  Bovendien zorgen de continue investeringen ervoor dat zij jaar na jaar een sterke groei weten te realiseren en hun marktleiderspositie weten te verstevigen. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Gent op zoek naar een technisch sterke mechanical design engineer die met zijn/haar inzicht en creativiteit mee het verschil wil maken in het bedrijf.

Solliciteer →

Process Engineer

21/03/2019 | Antwerpen | Process & Production Engineer / Werk mee aan grote investeringsprojecten!

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische / farmaceutische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar process engineer. Deze hoogtechnologische onderneming, actief in de petrochemische industrie, heeft begin dit jaar een aantal grotere investeringsprojecten gelanceerd waardoor ze op zoek zijn naar extra manpower capaciteit. Ter ondersteuning van deze groei zijn op zoek naar een gedreven, hands on Process Engineer die zijn/haar schouders wil zetten aan aantal projecten. Hiervoor zijn ze op zoek naar iemand die bij voorkeur ervaring heeft met process optimalisatie projecten (operations) alsook capex projecten (projecten). Je beschikt daarentegen over een achtergrond als industrieel ingenieur chemie – chemische procestechnieken. Je beschikt over een sterke technische achtergrond met de nodige goesting en drive om deze projecten tot een goed einde te brengen.

Solliciteer →