| contact | nl | en

Laatste jobs

81 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Maintenance Supervisor – Kunststofindustrie

19/06/2020 | Waasland

Kwalitatieve producten, een excellente service op maat van de klant en sterk geëngageerd personeel typeren deze onderneming, actief in de kunststofindustrie, die op enkele decennia tijd vaste partner is geworden van diverse topspelers wereldwijd. Ter ondersteuning van de verdere groei zijn zij voor de vestiging in het Waasland op zoek naar een Maintenance Supervisor die houdt van het coachen en enthousiasmeren van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een financieel sterk bedrijf met aangename, collegiale werksfeer.

Solliciteer →

Maintenance engineer – Tof bedrijf, gezonde ambitie

19/06/2020 | Regio Lummen

Passie voor het vak, strategisch ondernemerschap en sterk geëngageerde werknemers typeren deze KMO, actief in de voedingsindustrie, die op enkele jaren tijd wist uit te groeien tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Bovendien zorgen de weldoordachte investeringen ervoor dat het bedrijf uitgegroeid is tot één van de snelst groeiende ondernemingen van Limburg. Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Lummen op zoek naar een hands-on Maintenance Engineer met zin voor initiatief die graag via zijn/haar kennis en inzicht het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Project Engineer Modificatieprojecten

18/06/2020 | Kempen | Zorg voor stabiliteit in bizarre periode

Een wereldwijd gekend chemisch bedrijf dat toch de Kempense flair met zich meeneemt, zo kunnen we dit bedrijf het beste omschrijven! Binnen hun specifieke sector zijn ze dan ook een van de voorlopers op vlak van innovatie. Iets wat jaarlijks zorgt voor een mooie groei. Het is door deze groei dat ze voor verschillende multidisciplinaire projecten op zoek zijn naar een Project Engineer voor de Modificatieprojecten. In deze rol zal je allerlei kleinere projecten en 1op1 vervangingen voor je rekening nemen en deze leiden van A-Z. Je kan zowel als consultant alsook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

HR Business Partner

16/06/2020 | Antwerpen

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat is opgericht in 2017. We zijn gespecialiseerd in het aanleveren van technische expertise binnen engineering, maintenance en construction binnen de proces industrie. We zijn een jonge, frisse scale up die gestart is met 2 personen en intussen is uitgegroeid tot een volwaardig team van meer dan 90 gepassioneerde interne- en externe medewerkers. Binnen onze organisatie zijn we op zoek naar een allround HR talent die zijn/haar schouders wil zetten onder het groeiverhaal van Dixon Engineering. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de collega’s hun business kunnen runnen in een toffe, losse sfeer. Je bent een intrapreneur en bouwt mee aan een groeiverhaal. We zijn op zoek naar goede ideeën, out-of-the box thinking en een spotless uitwerking ervan.

Solliciteer →

Automation engineer – Belgische marktleider

16/06/2020 | Regio Mechelen

Deze Belgische onderneming staat alom bekend voor de continue innovaties, het investeren in slimme partnerships en het voortdurend streven naar mogelijke verbeteringen. Momenteel stellen zij 500 enthousiaste werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 300 miljoen euro.   Om de beste service en kwaliteit te kunnen garanderen zijn zij voor de site in regio Mechelen op zoek naar een Automation Engineer met zin voor initiatief die graag mee aan de kar wil trekken van een bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Project Engineer – Hernieuwbare energie

12/06/2020 | Limburg

Milieubescherming, gezondheid en veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen kenmerken deze onderneming, actief in de energiesector, die over de jaren heen wist uit te groeien tot grootste speler wereldwijd in de sector. Verspreid over 60 landen stellen zij een 60.000 tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 20 miljard euro.   Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor een van de dochterondernemingen in regio Beringen op zoek naar een technisch sterke Project Engineer die een carrière ambieert binnen een internationaal bedrijf met gezonde ambitie dat zwaar inzet op hernieuwbare energie en wil bijdragen aan een duurzamere wereld.

Solliciteer →

Maintenance engineer – Private label producent

12/06/2020 | Oost-Vlaanderen

Deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, wist dankzij hun kwalitatieve producten, het strategisch ondernemerschap en hun passie voor het vak uit te groeien tot ’s werelds grootste private label producent. In België stellen zij 200 enthousiaste werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 40 miljoen euro. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn ze voor de site in regio Aalst op zoek naar een gedreven Maintenance Engineer die een carrière ambieert binnen een succesvol bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Procesingenieur maakindustrie – Startersfunctie

11/06/2020 | Regio Roeselare

Met een tewerkstelling aan 4000 werknemers, een aanwezigheid in 100 landen en een omzet van ruim 200 miljoen euro is deze onderneming, actief in de maakindustrie, een van de grootste spelers wereldwijd in de sector. Bovendien zorgen de continue investeringen en het voortdurend streven naar verbetering ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren. Ter versterking van het team zijn zij voor de site in regio Roeselare op zoek naar een leergierige Process Engineer die houdt van het nemen van initiatief en die graag tewerkgesteld wil worden binnen een internationaal bedrijf met collegiale, aangename werksfeer.

Solliciteer →

Eplan Tekenaar – Limburg

11/06/2020 | Limburg

Voor één van onze opdrachten, bij een internationale speler in de chemische sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Eplan Tekenaar die ons engineering team komt versterken. De opdracht is gelegen regio Limburg waar je voor een langere periode aan de slag zal gaan. Ben jij de toekomstige Eplan tekenaar die graag carrière wil maken binnen een dynamisch bedrijf met gezonde ambitie, waar het nemen van initiatief wordt geapprecieerd en gestimuleerd? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen!   In eerste instantie zijn we op zoek naar een vaste medewerker, maar we staan ook open voor freelancer die voor een langdurige periode aan de slag gaan bij ons.

Solliciteer →

Tool design engineer – Startersfunctie

11/06/2020 | West-Vlaanderen

Deze succesvolle onderneming, actief in de maakindustrie, behoort met een tewerkstelling aan 4000 werknemers, een aanwezigheid in ruim 100 landen en omzet van ruim 180 miljoen euro tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de weldoordachte investeringen ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van de continue groei en om de beste service en kwaliteit te kunnen garanderen zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Roeselare op zoek naar een leergierige Tool Design Engineer die graag carrière wil maken binnen een internationaal bedrijf met korte beslissingslijnen en open cultuur.

Solliciteer →

Storingstechnieker – State of the art productiebedrijf

10/06/2020 | Grimbergen

Met een omzet van ruim 1,5 miljard euro en een tewerkstelling aan zo’n 10.000 gemotiveerde werknemers verspreid over 20 landen behoort deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, tot één van de topspelers in Europa. Bovendien werpen recente investeringen hun vruchten af en wisten zij afgelopen jaar al een sterke groei te realiseren. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor hun site in Vlaams-Brabant op zoek naar een storingstechnieker met een elektromechanische achtergrond die graag wilt uitmaken van een snelgroeiend, financieel stabiel productiebedrijf waar een familiale, doch professionele sfeer heerst.

Solliciteer →

Projectleider – 44 verlofdagen

10/06/2020 | Antwerpen

Deze Belgische onderneming is dankzij de voortdurende investeringen en strategische partnerships uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de sector. Momenteel stellen zij een 500-tal geëngageerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 300 miljoen euro. Wegens de sterke groei zijn zij voor regio Antwerpen op zoek naar een leergierige Projectleider die graag carrière wil maken binnen een sterk groeiend bedrijf met aangename, familiale werksfeer waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →