| contact | nl | en

Laatste jobs

80 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Quality Manager – Marktleider voeding

09/01/2020 | Antwerpen

Deze internationale onderneming, actief in de voedingsindustrie, wist dankzij hun kwalitatieve producten, passie voor het vak en het continu streven naar verbetering een marktleiderspositie te veroveren in de sector. In België stellen zij zo’n 100-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 150 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de groei zijn zij voor de site in Antwerpen op zoek naar een gemotiveerde quality manager die graag carrière wil maken binnen een vooruitstreven bedrijf dat internationaal een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Preventieadviseur – Miljardenproject – Zwijndrecht

09/01/2020 |

Onze opdrachtgever, een gigantische speler in de chemische sector is gekend om zijn gigantische investeringen en vooruitstrevende mind-set. Ze zijn recent begonnen met de start van hun miljardenproject, wat meteen ook één van de grootste projecten van de afgelopen jaren is. De start van de eerste helft van de installatie zou in 2022 in werking moeten treden. Om het project zo vlot en veilig te laten verlopen is onze opdrachtgever momenteel op zoek naar een 15-tal safetysupervisors die meteen beschikbaar zijn en het project vlot moeten laten verlopen.

Solliciteer →

Technical support engineer – Hightech monopolist

08/01/2020 | Waasland

Enkele decennia geleden startte het succesverhaal van dit hoogtechnologisch productiebedrijf dat dankzij hun uitgekiend strategisch beleid en sterk ondernemerschap een Europese monopolie wist te bemachtigen. In België stellen zij een 200-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 50 miljoen euro.   Om de beste service te kunnen blijven garanderen zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Waasland op zoek naar een Technical Support Engineer met passie voor techniek en innovatie die graag carrière wil maken binnen een dynamisch groeibedrijf met open cultuur en aangename werksfeer.

Solliciteer →

Chemisch Project manager circulaire economie

08/01/2020 | Zwijndrecht | hybride IR gezoch met passie voor ecologie - proces - groene chemie

Onze klant is een gerenommeerd internationaal chemieconcern die heel actief bezig zijn met innovatie en circulaire economie. Ze bieden toepassingen en diensten voor uiteenlopende verwerkende industrieën, waarbij oa naar waterbeheer, landbouw, voeding en het (her)gebruik van natuurlijke grondstoffen. In het kader van de verdere ondersteuning van hun commerciële activiteiten in Europa gaat men op zoek naar een rechterhand voor de huidige Technical account/project manager. Doel is om in tandem de stiel te leren en zo geleidelijk aan je eigen klanten beheert en je eigen projecten managet.

Een unieke opportuniteit voor een high potential met een technische achtergrond + evt eerste proceschemie ervaring die graag bouwt aan de carrière in een internationale context!

Solliciteer →

Field Service Engineer – Chemie – 50 VD

08/01/2020 | Antwerpen

Duidelijke visie en structuur, hoge anciënniteit en sterk ondernemerschap kenmerken deze chemische multinational die over de decennia heen uitgegroeid is tot wereldmarktleider in hun niche. Wereldwijd stellen zij 700.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 25 miljard euro, en ook de toekomst ziet er zeer belovend uit.   Om hun vestiging in Antwerpen te versterken zijn zij momenteel op zoek naar een autonome, gemotiveerde Field Service Engineer die graag carrière wil maken binnen een financieel sterk bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Projectingenieur – Multidisciplinair – 44 Verlofdagen

06/01/2020 | Haven van Antwerpen

Veiligheid, efficiëntie en excellente service zijn de kernwaarden van deze vooruitstrevende onderneming die over de jaren heen uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Verspreid over 10 vestigingen stellen zij zo’n 2000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 150 miljoen euro. Ter ondersteuning van de sterke groei – zij zijn bezig met een aantal grote investeringsprojecten – zoeken zij voor de vestiging in de haven van Antwerpen naar een multidisciplinair projectingenieur die houdt van intellectuele uitdaging in technisch complexe projecten.

Solliciteer →

Productie supervisor – 46 verlofdagen

06/01/2020 | Oost-Vlaanderen

Deze Belgische KMO, actief in de voedingsindustrie en pionier in de sector, staat alom bekend voor hun kwalitatieve producten, sterke productiekennis en continue innovaties. Momenteel stellen zij zo’n 200-tal geëngageerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 80 miljoen euro.   Wegens de recente promotie van een van de werknemers zijn zij voor de productiesite in regio Gent op zoek naar een productie supervisor die houdt van de nodige portie uitdaging en die een carrière ambieert binnen een dynamisch bedrijf dat continu streeft naar ‘the next level’.  

Solliciteer →

E&I Engineer – Rupelstreek

26/12/2019 | Rupelstreek

Onze opdrachtgever, een wereldspeler in de chemische sector is gekend omwille van zijn vooruitstrevende mind-set. Deze chemische speler is gelegen in de regio Rupelstreek, waar ze momenteel een E&I Engineer willen toevoegen aan hun team. Onder jou verantwoordelijkheid vallen meerdere projecten tussen de 5.000 en 2 miljoen euro. Heb jij altijd al gedroomd om meerdere investeringsprojecten te leiden aan de kant van de eindklant, dan ben jij de juiste persoon voor deze uitdaging! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Maintenance supervisor – Innovatieve KMO in volle groei!

24/12/2019 | Antwerpen

Enkele decennia geleden startte het succesverhaal van deze onderneming, actief in de voeding, die dankzij hun passie voor het vak, sterk ondernemerschap en hoogopgeleid personeel wist uit te groeien tot een van de marktleiders in hun nichesegment.   Ter ondersteuning van de sterke groei – op 5 jaar tijd wisten zij hun omzet te verdubbelen – zijn zij voor het HQ in regio Antwerpen op zoek naar een Maintenance Supervisor die graag carrière wil maken binnen een dynamisch bedrijf met gezonde ambitie waar het nemen van initiatief wordt geapprecieerd en gestimuleerd.

Solliciteer →

Process Safety Engineer – Chemie – 43 Verlofdagen

24/12/2019 | Antwerpen

Hoogopgeleid personeel, een sterk strategisch beleid en een duidelijke visie en structuur typeren dit chemisch productiebedrijf dat wereldwijd bekend staat voor hun hoogkwalitatieve producten en excellente service op maat van de klant. In België stellen zij zo’n 150-tal mensen tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 150 miljoen euro. Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de site op Linkeroever op zoek naar een Process Safety Engineer met passie voor veiligheid die graag tewerk gesteld wil worden binnen een bedrijf met korte beslissingslijnen en open, familiale sfeer.

Solliciteer →

Process engineer – Chemie

24/12/2019 | Antwerpen

Hoogkwalitatieve producten, sterk geëngageerd personeel en een duidelijke visie en structuur typeren dit chemisch productiebedrijf dat ieder jaar een sterke groei weet te realiseren. Bovendien ziet ook de toekomst er zeer rooskleurig uit gezien de resultaten van de succesvolle investeringen en de ambitieuze plannen die op agenda staan. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor de site op Linkeroever op zoek naar een process engineer met zin voor initiatief en oog voor detail die graag carrière wil maken binnen een internationaal bedrijf met korte beslissingslijnen en familiale, warme werksfeer.

Solliciteer →

Project Engineer – Antwerpen

23/12/2019 | Antwerpen

Voor één van onze klanten gaan we op zoek naar een Project Engineer met een breed interesseveld voor multidisciplinaire investeringsprojecten ter versterking van het engineering team. Onze klant, een snelgroeiende en innovatieve speler in de chemische industrie, gevestigd te Puurs, zoekt naar een manusje van alles die ondersteuning kan bieden binnen project engineering. De grootte van de projecten bedraagt tussen de 5.000 en 2 miljoen euro. Zoek je een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en innovatief tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →