| contact | nl | en

Laatste jobs

49 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Technical Recruiter

30/01/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat is opgericht in 2017. We zijn gespecialiseerd in het aanleveren van technische expertise binnen engineering, maintenance en construction in de proces industrie. We zijn een jonge, frisse start up die gestart is met 2 personen en intussen is uitgegroeid tot een volwaardig team van meer dan 55 gepassioneerde interne- en externe medewerkers.

Solliciteer →

Projectingenieur – Topopportuniteit voor young potentials!

29/01/2019 | Vlaams-Brabant

Op enkele decennia tijd wist deze internationale onderneming, actief in het ontwerpen en produceren van hoogtechnologische machines, uit te groeien tot wereldmarktleider in hun segment. Wereldwijd stellen zij ruim 130.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 50 miljard euro, cijfers die zij ieder jaar weer weten te overtreffen.   Ter ondersteuning van deze continue groei zijn zij voor de site ten Noorden van Brussel op zoek naar een projectingenieur met passie voor techniek die droomt van een carrière binnen een sterk groeiend, innovatief bedrijf waar de ontwikkeling van iedere werknemer ten volle wordt ondersteund.

Solliciteer →

Field service engineer – Hightech machines

28/01/2019 | Benelux

Deze internationale onderneming, actief in hoogtechnologische apparatuur, is dankzij hun innovatieve producten, sterk strategisch beleid en hoogopgeleide, geëngageerde werknemers uitgegroeid tot een van ’s werelds meest vooraanstaande bedrijven in hun sector. Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor regio Benelux op zoek naar een field service engineer met passie voor techniek die graag tewerkgesteld wil worden in een bedrijf met een open cultuur en aangename, warme sfeer.

Solliciteer →

Projectingenieur Facility & Capex-projecten

28/01/2019 | West-Vlaanderen

Heb jij reeds een eerste werkervaring als projectingenieur achter de kiezen en droom jij van een carrière binnen een internationaal bedrijf dat wereldwijd naam en faam geniet? Waag dan nu je kans!   Deze multinational, actief in de voedingsindustrie, is voor de site in het zuiden van West-Vlaanderen op zoek naar een leergierige projectingenieur met passie voor techniek die graag tewerkgesteld wil worden in een bedrijf waar het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer centraal staat.

Solliciteer →

Werkvoorbereider E&I

28/01/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Werkvoorbereider E&I.

Solliciteer →

Mechanical design engineer – Machinebouw

25/01/2019 | Antwerpen

Dit internationaal bedrijf, actief in de machinebouw, is dankzij hun hoogtechnologische producten, continue investeringen en hoogopgeleid personeel uitgegroeid tot wereldmarktleider in hun sector. Verspreid over 200 landen stellen zij 35.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 100 miljard euro. Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor het Belgisch HQ ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een mechanical design engineer die graag carrière wil maken in een internationaal bedrijf dat continu investeert in de verdere ontwikkeling van hun werknemers.

Solliciteer →

Projectmanager – 20% reizen

25/01/2019 | Antwerpen

Deze KMO, gespecialiseerd in de automatisering van productieprocessen van grote internationale spelers actief in de voedingsindustrie, farmacie en chemie, stelt een 200-tal werknemers tewerk en kent een omzet van zo’n 100 miljoen euro.   Wegens hun sterke groei – jaarlijks realiseren zij een omzetgroei van gemiddeld 10% - zijn zij voor hun vestiging in Antwerpen op zoek naar een projectingenieur die een carrière ambieert in een open-minded bedrijf met korte beslissingslijnen en no-nonsense cultuur.

Solliciteer →

Construction Supervisor P&M

25/01/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Supervisor P&M.

Solliciteer →

E&I Construction Supervisor

25/01/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Supervisor E&I

Solliciteer →

Preventieadviseur niveau 1 / HSSEQ engineer

17/01/2019 | Haven van Antwerpen

Ben jij gepassioneerd door veiligheid en preventie? Droom jij van een carrière binnen een bedrijf met korte beslissingslijnen en een echte ‘doe’-mentaliteit? Wil jij graag tewerkgesteld worden binnen een bedrijf waar veiligheid hoog in het vaandel wordt gedragen? Misschien is dit dan wel de job die je zoekt!   Ter ondersteuning van de sterke groei is deze onafhankelijke tank terminal in de haven van Antwerpen op zoek naar een (senior) HSSEQ engineer met oog voor detail die voldoening haalt uit het creatief oplossen van probleemsituaties.

Solliciteer →

Maintenance Manager – Europese marktleider – Voedingsindustrie

16/01/2019 |

Met een omzet van ruim 200 miljoen euro en een tewerkstelling aan zo’n 15.000 werknemers is deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, Europese marktleider in hun sector. Bovendien zorgen  de continue investeringen en hun voortdurend streven naar de beste service en kwaliteit ervoor dat zij hun marktleiderspositie ieder jaar weten te verstevigen. Ter ondersteuning van de groei zijn zij voor de site in regio Gent op zoek naar een Maintenance Manager die houdt van het aansturen en coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden in een multinational met een aangename, warme sfeer.

Solliciteer →

Projectcoördinator – FMCG Wereldmarktleider

15/01/2019 |

Ben jij op zoek naar een dynamisch bedrijf dat continu investeert in de laatste nieuwe technologieën? Wil jij tewerk gesteld worden in een onderneming die dankzij hun kwalitatieve producten, uitstekende service en sterk geëngageerde werknemers uitgegroeid is tot absolute wereldmarktleider in hun sector? Waag dan nu je kans! Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de vestiging ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een communicatieve projectcoördinator die houdt van het plannen, organiseren en motiveren van mensen en die graag carrière wil maken binnen een internationaal bedrijf waar de familiale ‘KMO-sfeer’ nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →