| contact | nl | en

Laatste jobs

79 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Automation engineer – Innovatieve wereldspeler

12/08/2019 | West-Vlaanderen

Met een tewerkstelling aan 160.000 werknemers verspreid over 70 landen en een omzet van ruim 120 miljard euro behoort deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de continue innovaties en strategische investeringen ervoor dat zij elk jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de productiesite in regio Kortrijk op zoek naar een gedreven automation engineer die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf dat voortdurend investeert in de verdere groei en ontwikkeling van hun personeel.

Solliciteer →

Preventieadviseur Chemie – 51 verlofdagen

07/08/2019 | Antwerpen

Deze chemische multinational is dankzij hun kwalitatieve producten, het hoogopgeleid personeel en de continue investeringen in nieuwe technologieën uitgegroeid tot wereldmarktleider in de sector. Verspreid over 20 productiesites stellen zij zo’n 5000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 4 miljard euro.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor het HQ in Antwerpen op zoek naar een Preventieadviseur die houdt van het nemen van initiatief en die graag carrière wil maken binnen een bedrijf waar veiligheid hoog in het vaandel wordt gedragen.

Solliciteer →

Automation engineer – 44 verlofdagen

06/08/2019 | Mechelen

Deze Belgische onderneming, actief in de nutsvoorzieningen, staat alom bekend voor de continue innovaties, het investeren in slimme partnerships en het voortdurend streven naar mogelijke verbeteringen. Verspreid over 5 vestigingen stellen zij zo’n 500-tal geëngageerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 300 miljoen euro.   Om de beste service en kwaliteit te kunnen garanderen zijn zij voor de site in regio Mechelen op zoek naar een automation engineer met zin voor initiatief die graag mee aan de kar wil trekken van een bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Production Manager – Groei door naar Plant Manager!

05/08/2019 | Antwerpen

Passie voor het vak, uitmuntende expertise en sterk geëngageerd personeel hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, uitgegroeid is tot Europese marktleider in de sector. Momenteel stellen zij, verspreid over 5 sites, zo’n 500 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 150 miljoen euro.   Om hun ambitieuze doelstellingen te realiseren zijn zij voor de productiesite in regio Antwerpen op zoek naar een hands-on productie manager die houdt van het enthousiasmeren van mensen en die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf met een warme, familiale sfeer.

Solliciteer →

Werkvoorbereider – Sleutelrol internationaal topbedrijf

02/08/2019 | Haven van Antwerpen

Met een tewerkstelling aan ruim 3000 werknemers en een omzet van 200 miljoen euro behoort deze onderneming, actief in de logistieke sector, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de continue investeringen in de laatste nieuwe technologieën, het sterk strategisch beleid en het hoogopgeleid personeel ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de site in de haven van Antwerpen op zoek naar een werkvoorbereider met sterk analytisch inzicht die houdt van het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid.

Solliciteer →

Procesingenieur – Belgische marktleider voeding

02/08/2019 | Antwerpen

Deze Belgische onderneming, actief in de voedingsindustrie, is dankzij de kwalitatieve producten, het sterk strategisch beleid en hun hoogopgeleid personeel uitgegroeid tot absolute marktleider in de sector. Momenteel stellen zij zo’n 3000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro. Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de vestiging in het Antwerpse op zoek naar een procesingenieur met sterk analytisch inzicht die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf dat een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Production supervisor – Marktleider voeding

01/08/2019 | West-Vlaanderen

Met een tewerkstelling aan ruim 160.000 werknemers, een aanwezigheid in 70 landen en een omzet van ruim 150 miljard euro behoort deze multinational, actief in de voedingsindustrie, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de continue innovaties en het voortdurend streven naar ‘the next level’ ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Wegens de promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de site in regio Roeselare op zoek naar een shift supervisor / production supervisor die naast het aansturen van mensen tevens een passie heeft voor lean en continue verbetering.

Solliciteer →

Quality engineer – Wereldmarktleider

30/07/2019 | East Flanders

Wetenschappelijk onderzoek, specifieke know-how en continue innovaties hebben ervoor gezorgd dat dit productiebedrijf, actief in de voedingsindustrie, uitgegroeid is tot wereldwijde marktleider in de sector. Verspreid over 16 internationale vestigingen stellen zij 3000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 2 miljard euro.   Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het HQ in regio Gent op zoek naar een leergierige quality engineer met sterk analytisch inzicht die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand internationaal bedrijf met open cultuur en familiale sfeer.

Solliciteer →

Quality engineer / Process engineer – 50% reizen

30/07/2019 | EMEA

Dit internationaal technologiebedrijf, pionier in de markt, is dankzij de kwalitatieve service op maat van de klant, de innovatieve technologie en het continu streven naar ‘the next level’ uitgegroeid tot vaste partner van diverse welbekende internationale spelers. Ieder jaar weten zij een sterke groei te realiseren, wat vorig jaar resulteerde in een omzet van ruim 600 miljoen euro. Om hun marktleiderspositie te verstevigen zijn zij op zoek naar een Quality engineer / Process engineer die houdt van reizen en die graag een sleutelrol willen spelen binnen een vooraanstaand, internationaal bedrijf.

Solliciteer →

Lead Mechanical Engineer – Internationaal bedrijf

26/07/2019 | Antwerpen | Internationale omgeving l Ondernemende rol l Grote investeringsprojecten

Voor één van onze opdrachtgevers zijn we momenteel op zoek naar een Lead Mechanical Engineer die ervaring heeft met rotating en static equipment. Onze klant is een Duits chemisch concern dat gespecialiseerd is in de productie van chemische producten. Om verdere groei te ondersteunen – jaarlijks groeien zij met 10% - zijn ze voor het projectteam op zoek naar een Lead Mechanical Engineer die de coördinatie zal doen van diverse grotere CAPEX projecten. Heb je altijd al willen werken voor een marktleider in de rol als Lead en wil je graag de nodige implementatie vrijheid in jouw job ervaren? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →

Werkvoorbereider Piping/Mechanical (Antwerpse haven)

22/07/2019 | Antwerpse Haven (Linker- & Rechteroever)

Ter versterking van ons Turnaround & Maintenance team hebben we verschillende openstaande posities voor Turnaround & Maintenance Werkvoorbereiders. Daarbij kijken we zowel uit naar mensen met (een eerste) ervaring als werkvoorbereider alsook naar young-potentials die de stap als junior werkvoorbereider willen zetten.

Solliciteer →

Projectmanager – Metaalindustrie

17/07/2019 | West-Vlaanderen

Passie voor het vak, continu streven naar ‘the next level’ en sterk geëngageerde werknemers hebben ervoor gezorgd dat deze organisatie, actief in de metaalindustrie, uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in Europa in de sector. In België stellen zij een 200-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 100 miljoen euro. Wegens de sterke toename in het aantal projecten zoeken zij voor het HQ in regio Waregem een Projectmanager die houdt van variatie en uitdaging in boeiende projecten en die graag carrière wil maken in een toonaangevend bedrijf in volle groei.

Solliciteer →