| contact | nl | en

Laatste jobs

73 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Werkvoorbereider/Supervisor Electrical WKK

06/10/2020 | Linkeroever | Linkeroever is the place to be!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een sterke Werkvoorbereider/Supervisor Electrical inzake WKK’s die graag deel wilt uitmaken van een vertrouwde organisatie in de Antwerpse Haven. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Project Manager – 20% reizen

05/10/2020 | Noorderkempen

Deze internationale KMO, actief in de procesindustrie, is dankzij de doorgedreven kennis, uitstekende service en uitgekiende strategie op enkele decennia tijd uitgegroeid tot vaste partner van marktleiders in de chemie en de voedingsindustrie over de hele wereld. Ter ondersteuning van de gestage groei – ieder jaar weten zij een gemiddelde groei van 6% te realiseren - zijn zij voor het HQ in de Noorderkempen op zoek naar een Projectmanager met een brede technische interesse die graag op regelmatige basis (20%) in het buitenland wil vertoeven.

Solliciteer →

Quality & Process Manager – 20% reizen

01/10/2020 | Regio Waregem

Kwalitatieve producten, voortdurende innovaties en echt ondernemerschap typeren deze multinational, actief in de maakindustrie, die op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot wereldmarktleider in de sector. Verspreid over 20 internationale productievestigingen stellen zij 5.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van bijna 2 miljard euro.   Ter ondersteuning van de verdere groei zijn zij in het Belgisch HQ in regio Waregem op zoek naar een leergierige Process & Quality Manager met gezonde ambitie die graag carrière wil maken binnen een internationaal financieel sterk groeibedrijf gedreven door innovatie en vooruitgang.

Solliciteer →

Construction Supervisor/Manager Multi

01/10/2020 | Oost-Vlaanderen | Multispecialist? Meld je aan!

Onze opdrachtgever, een befaamde oliefabrikant in de Gentse Haven, is gekend omwille van grootse investeringen de afgelopen jaren. Om allerlei onderhoudsprojecten en op termijn een groot CAPEX-project te trekken, zoeken ze naar een Construction Supervisor/Manager Multi. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

TAR Werkvoorbereider Mechanical

01/10/2020 | Rechteroever | Turnarounds zijn serious business!

Onze opdrachtgever, een chemiereus met een warm KMO-gevoel, is gekend omwille van zijn wereldwijde investeringen en vooruitstrevende mind-set. Hun kantoor op Rechteroever in Antwerpen zijn ze gretig op zoek naar een Werkvoorbereider Mechanical voor Static Equipments. Bereid je eigen projecten voor, waarna je ze als Supervisor kan opvolgen in de field. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Productie Manager – 36 Verlofdagen

29/09/2020 | Regio Waregem

Deze onderneming, actief in de bouwmaterialen, onderscheidt zich als gedreven, innovatief groeibedrijf waar echte ondernemers de basis vormen van het succes. Continue investeringen in technologie en in mensen hebben ertoe geleid dat zij op enkele decennia tijd uit wisten te groeien tot wereldmarktleider in de sector.   Wegens een interne promotie zijn zij voor de site in regio Waregem op zoek naar een gemotiveerde Productie Manager met sterke people management skills die graag mee aan de kar wil trekken van een succesvol bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Quality Manager – Nichebedrijf

24/09/2020 | Haven van Antwerpen

Dit productiebedrijf wist dankzij het sterk ondernemerschap, de kwalitatieve service op maat van de klant en het voortdurend inzetten op innovatie uit te groeien tot wereldmarktleider in hun nichesegment. De producten worden in meer dan 60 landen wereldwijd verkocht en worden in steeds meer toepassingen gebruikt, wat de groei voor de komende jaren verzekert.   Om de beste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor de Belgische vestiging in de Haven van Antwerpen op zoek naar een Quality Manager die houdt van variatie en uitdaging binnen een bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Procesingenieur – Procesindustrie

24/09/2020 | Antwerpen

Uitmuntende vakkennis, unieke oplossingen op maat van de klant en hoogopgeleid, sterk geëngageerd personeel typeren deze onderneming, actief in de procesindustrie, die op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot vaste partner van welbekende multinationals wereldwijd. Ter ondersteuning van de gestage groei – ieder jaar groeien zij met gemiddeld 5% - zijn zij voor het HQ in de Noorderkempen op zoek naar een leergierige procesingenieur die graag tewerkgesteld wil worden binnen een bedrijf waar het welzijn en persoonlijke ontwikkeling van de werknemers centraal staat.  

Solliciteer →

Servicetechnieker Instrumentatie – En Route!

24/09/2020 | Antwerpen | En route!

Onze opdrachtgever, een allomgekende WKK-knobbel, is gekend omwille van zijn enorme marktkennis van WKK-installaties in België, Nederland en Duitsland. Ze voorzien zeer veel klanten van de (petro)chemie van de juiste installaties en onderhoudsservice. Deze klant is gretig op zoek naar een Service - & Instrumentatietechnieker om hun team op de baan te versterken. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Automation Engineer – Internationale Wereldspeler

24/09/2020 | Kempen

Met werk voor 500 werknemers, meer dan 100 jaar aan ervaring en een omzet van 1 miljard euro, is dit recyclage-bedrijf een wereldspeler met ijzersterke reputatie! Door continue investeringen in innovatieve projecten realiseren ze jaar na jaar een sterke groei en zorgen ze voor een zekerheid op vlak van projecten die uitdagen! Het is dan ook door deze reden, dat ze ter ondersteuning van de continue groei op zoek zijn naar een sterke Automation Engineer die een sleutelrol ambieert binnen een bedrijf in volle expansie en die mee zijn schouders wil zetten onder de grote revisies, vervangingen, herstellingen,… Een combinatie van analytisch inzicht, gecombineerd met goede communicatieve eigenschappen om tot de core van het probleem te komen en dit binnen een omgeving waar respect is voor veiligheid, gezondheid en milieu is. Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor langdurige periode.

Solliciteer →

Project Manager PMO – Helicopterview

24/09/2020 | Noord-Brabant (NL) | Zin om de overkoepelende factor te zijn in miljoenenprojecten?

Dit bedrijf, dat internationaal actief is in +150 landen, is naast distributeur ook producent. Enkele jaren geleden heeft de fabriek nog een grote vernieuwing doorgegaan. Echter blijft het daar niet bij! Het is dan ook door hun constant innoverende karakter, dat ze ter uitbreiding op zoek zijn naar een Project Manager PMO. Binnen hun site, gelegen in Noord-Brabant, stellen ze momenteel meer dan 300 mensen te werk. Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor langdurige periode.

Solliciteer →

R&D Engineer – Mechanical – Hightech

21/09/2020 | Rupelstreek

Deze welbekende multinational is met zijn tewerkstelling aan ruim 15.000 werknemers, een aanwezigheid in 100 landen en een omzet van 6 miljard euro een van de koplopers wereldwijd in de sector. Bovendien weten zij dankzij de voortdurende investeringen in techniek en innovatie en het hoogopgeleid personeel ieder jaar een sterke groei te realiseren.   Ter versterking van het mechanische R&D team zijn zij voor het Belgisch HQ in de Rupelstreek op zoek naar een R&D Engineer (mechanical) die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend, dynamisch bedrijf dat wereldwijd een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →