| contact | nl | en

Laatste jobs

70 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Quality Manager Voedingsindustrie

08/10/2019 | Antwerpen

Enkele decennia geleden startte het succesverhaal van deze familiale onderneming, actief in de voedingsindustrie, die intussen wist uit te groeien tot een van de belangrijkste producenten van Europa. Zij staan vooral bekend voor de excellente kwaliteit, service op maat van de klant en hun passie voor het vak, succesfactoren die er tot op heden voor zorgen dat zij elk jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor de productiesite in regio Antwerpen op zoek naar een gemotiveerde Quality Manager met passie voor het vak die graag via zijn/haar kennis en inzet mee het bedrijf naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Werkvoorbereider/Supervisor Mechanica – Chemie

08/10/2019 | Antwerpen Haven

Werk jij graag voor een multinational met een gigantische structuur en alle bijhorende voordelen? Ben jij tegelijkertijd iemand die nood heeft aan een onderneming die zijn werknemers de nodige autonomie en beslissingsbevoegdheid biedt? Dan heb ik goed nieuws voor u! Voor één van onze klanten actief in de procesindustrie in de Antwerpse Haven zijn wij vandaag op zoek naar een Mechanische technieker voor een zeer gevarieerde functie. Je komt terecht in een multinational met een gigantische structuur, die tegelijkertijd gedecentraliseerd is met een lokaal management en eigen budgetbeslissingsbevoegdheid. Best of both worlds!

Solliciteer →

Servicetechnieker – Wereldmarktleider – Chemie

07/10/2019 | Antwerpen

Duidelijke visie en structuur, hoge anciënniteit en sterk ondernemerschap kenmerken deze chemische multinational die over de decennia heen uitgegroeid is tot wereldmarktleider in hun niche. Wereldwijd stellen zij 700.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 25 miljard euro, en ook de toekomst ziet er zeer belovend uit. Om hun vestiging in Antwerpen te versterken zijn zij momenteel op zoek naar een autonome, gemotiveerde servicetechnieker die graag carrière wil maken binnen een financieel sterk bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Maintenance Manager – Chemie

06/10/2019 | Linkeroever

Sterk, geëngageerd personeel, duidelijke visie en structuur en het continu streven naar verbetering hebben ervoor gezorgd dat deze Europese onderneming, actief in de chemische industrie, uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in de sector. In België stellen zij zo’n 1000-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro.   Wegens een interne promotie van een van de werknemers zijn zij voor de site op Linkeroever op zoek naar een Maintenance Manager met passie voor het vak die houdt van het trekken van diverse verbeterprojecten.

Solliciteer →

Project Manager Retail – PM BOK / Prince 2

02/10/2019 | Gent

Met meer dan 27 vestigingen binnen Europa staat deze klant bekend om zijn ondernemingszin, dynamiek en power. De opdrachtgever, actief in de voeding/retail industrie, is momenteel voor de vesteging in de regio Gent op zoek naar een project manager met een sterke kennis van PM BOK / Prince 2. Omwille van een interne promotie zijn ze op zoek naar een project manager die zijn/haar schouders gaat zetten onder een aantal grensoverschrijdende projecten waaronder de verhuis van een distributiecentrum. Hiervoor zijn we op zoek naar een freelance project manager met kennis van PB BOK / Prince 2.

Solliciteer →

Recruitment Consultant E&I/Automation

01/10/2019 | Antwerpen | Heb impact in deze snelgroeiende organisatie!

Dixon Engineering is een jong technisch consultancy bureau opgericht in 2017. Wij zijn specialist in het aanleveren van technische experten in de chemische en petrochemische industrie. Binnen Dixon geldt het work hard, play hard principe waar elke werknemer de kans krijgt om door te groeien aan de hand van de talloze opleidingen die wij aanbieden. Met meer dan 75 gepassioneerde interne- en externe medewerkers werken we samen - in een hoge versnelling - aan de Dixon Dream. Daarom hebben wij nood aan extra workforce!

Solliciteer →

Productie Manager – Wereldmarktleider

30/09/2019 | Vlaams-Brabant

Zo’n 150 jaar geleden startte het succesverhaal van deze onderneming, actief in de voedingsindustrie en pionier in de sector. Dankzij de hoogkwalitatieve producten, het continu streven naar verbetering en het sterk betrokken personeel zijn zij uitgegroeid tot ’s werelds grootste producent in deze business. Wegens de recente promotie van een van de werknemers zijn zij voor de productiesite ten Noorden van Brussel op zoek naar een productiemanager die naast sterke people management skills tevens zijn/haar kennis en kunde wil aanwenden om het bedrijf mee naar een hoger niveau te tillen.

Solliciteer →

Maintenance engineer – Sterk groeiende KMO

25/09/2019 | Limburg

Passie voor het vak, strategisch ondernemerschap en sterk geëngageerde werknemers typeren deze KMO, actief in de voedingsindustrie, die op enkele jaren tijd wist uit te groeien tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Bovendien zorgen de laatste investeringen ervoor dat het bedrijf uitgegroeid is tot één van de snelst groeiende ondernemingen van Limburg. Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Hasselt op zoek naar een hands-on maintenance engineer met sterk analytisch inzicht die graag via zijn/haar kennis en inzicht het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Electrical & Instrumentation Engineer

24/09/2019 | Zwijndrecht - Kallo

Met meer dan 180 medewerkers en een omzet van 80 MIO euros staat deze klant bekend als een wereldspeler in de chemische industrie. Omwille van een aantal grote investeringsprojecten / nieuwbouwprojecten is onze klant, met vestiging in de regio Zwijndrecht, op zoek naar een ervaren E&I Engineer / electrical & Instrumentation engineer om het technische team verder te vesterken. Technologie, innovatie en willen vooruitgaan staan centraal in deze organisatie. Ook met de bouw van een 2 nieuwe productie units willen ze aantonen dat ze verder willen investeren in de groei en de uitbouw van de bestaande productie site. Met een budget van + 150 MIO euros staan ze voor een gloednieuwe uitdaging waarbij ze 2 nieuwe fabrieken gaan bouwen. Altijd al gedroomd van een nieuwbouw project in Belgie? Neem dan zeker contact op voor deze vacature!

Solliciteer →

Project Manager – werk mee aan de uitbouw van een nieuwe terminal

24/09/2019 | Antwerpen

Verspreid over een 3-tal vestigingen in België en Nederland stelt onze klant meer dan 250 mensen tewerk en realiseren ze een omzet van 30 MIO euros. Deze klant staat bekend om op een korte termijn grote investeringsprojecten te realiseren. Drive, passie voor het vak en ondernemerschap staan hierin centraal. Momenteel zijn we ter ondersteuning van een aantal investeringsprojecten op zoek naar een project manager met sterk ondernemend inzicht en die een passie heeft voor tankterminals. Je zal samenwerken met een vooruitstrevend technische team met korte beslissingslijnen en een aangename, open werkfseer.

Solliciteer →

Project Engineer

24/09/2019 | Antwerpen | Ambitieus, zin om zichzelf op een korte termijn te ontwikkelen, ondernemend om alle nodige stakeholders bij elkaar te brengen? Dan kunnen we je bekoren met deze interessante rol als Project Engineer..

Ambitieus, zin om zichzelf op een korte termijn te ontwikkelen, ondernemend om alle nodige stakeholders bij elkaar te brengen? Dan kunnen we je bekoren met deze interessante rol als Project Engineer.. Momenteel zijn we op zoek naar een gedreven project engineer die zijn/haar schouders wil mee zetten onder een aantal investeringsprojecten van specifieke productie installaties. Onze klant is een wereldleider in de chemische industrie die behoort tot één van de grootste spelers in industrie. De diversiteit, open mindset en mogelijkheid tot verdere ontwikkeling typeren deze internationale klant en zorgen ervoor dat je als project engineer volledig je ding kan doen. Wegens de grote bedrijvigheid in projecten zijn ze voor de vestiging in Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag aan de kar wil trekken van een afdeling in volle groei.

Solliciteer →

Process engineer – 20% reizen

19/09/2019 | Limburg

Resultaatsgerichtheid, innovatie en doorgedreven expertise kenmerken dit internationaal productiebedrijf dat over de jaren heen wist uit te groeien tot een van de topspelers in de sector wereldwijd. Verspreid over 15 internationale vestigingen stellen zij zo’n 4000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 600 miljoen euro. Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de Belgische vestiging in regio Hasselt op zoek naar een hands-on procesingenieur met sterk analytisch inzicht die een carrière ambieert binnen een vooruitstrevend bedrijf met korte beslissingslijnen waar de familiale, aangename sfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →