| contact | nl | en

Laatste jobs

78 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Projectmanager procesindustrie – 20% reizen

18/03/2019 | Noorderkempen

Deze internationale KMO, actief in de procesindustrie, is dankzij de doorgedreven kennis, uitstekende service en uitgekiende strategie op enkele decennia tijd uitgegroeid tot vaste partner van diverse welbekende multinationals wereldwijd. Ter ondersteuning van deze gestage groei – jaarlijks groeien zij met zo’n 15% - zijn zij voor het HQ in de Noorderkempen op zoek naar een Projectmanager met een brede technische interesse die graag op regelmatige basis (20%) in het buitenland wil vertoeven.

Solliciteer →

Projectmanager CAPEX-projecten

18/03/2019 | Haven van Antwerpen

Deze internationale speler, actief in de logistieke sector, behoort dankzij het voortdurend streven naar perfectie, continue investeringen in de laatste nieuwe technologieën en het sterk geëngageerd personeel tot de absolute top wereldwijd. In België stellen zij zo’n 3000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro. Ter ondersteuning van de continue groei zoeken zij voor de site van Antwerpen een gedreven projectmanager die houdt van het nemen van initiatief en die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf met korte beslissingslijnen.

Solliciteer →

Civil engineer innovatieve wereldspeler

15/03/2019 | Haven van Antwerpen

Continu streven naar perfectie, uitstekende service en het voortdurend investeren in de laatste nieuwe technologieën typeren deze internationale logistieke speler die over de jaren heen uitgegroeid is tot de absolute top wereldwijd. In België stellen zij zo’n 3000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de site in de haven van Antwerpen op zoek naar een civil engineer die houdt van het nemen van initiatief en die graag carrière wil maken in een vooruitstrevend bedrijf in volle groei.  

Solliciteer →

Field service engineer high-tech machines – 70% reizen

15/03/2019 | Oost-Vlaanderen

Deze Europese marktleider, actief in de hoogtechnologische machinebouw, staat alom bekend voor hun kwalitatieve producten, uitstekende service en het continu streven naar ‘the next level’. In België stellen zij zo’n 200-tal mensen tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 75 miljoen euro. Om de beste service te kunnen blijven garanderen zijn zij op zoek naar een international field service engineer met passie voor techniek en innovatie die graag rond de wereld wil reizen.

Solliciteer →

Operations Manager – Metaalindustrie

11/03/2019 | West-Vlaanderen

Deze projectorganisatie, actief in de metaalindustrie, heeft dankzij de sterke technologische expertise, service op maat van de klant en het continu streven naar ‘the next level’ een ijzersterke reputatie opgebouwd en is uitgegroeid tot Europese marktleider in de sector. Wegens de sterke groei zijn zij voor het HQ in regio Kortrijk op zoek naar een Operations Manager met gezonde ambitie die graag in de cockpit wil zitten van een bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Projectmanager – Metaalindustrie

08/03/2019 | West-Vlaanderen

Passie voor het vak, continu streven naar ‘the next level’ en sterk geëngageerde werknemers hebben ervoor gezorgd dat deze organisatie, actief in de metaalindustrie, uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in Europa in de sector. In België stellen zij een 200-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 100 miljoen euro. Wegens de sterke toename in het aantal projecten zoeken zij voor het HQ in regio Waregem een Projectmanager die houdt van variatie en uitdaging in boeiende projecten en die graag carrière wil maken in een toonaangevend bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Engineering Manager – Metaalindustrie

07/03/2019 | Waregem

Deze sterk groeiende KMO, een projectorganisatie actief in de metaalindustrie, is dankzij hun sterk geëngageerd personeel, het continu streven naar perfectie en hun excellente service op maat van de klant uitgegroeid tot een van de topspelers in Europa in de sector. Wegens de sterke groei zijn zij voor het HQ in regio Waregem op zoek naar een Engineering Manager met gezonde ambitie die graag carrière wil maken binnen een toonaangevend bedrijf met no-nonsense cultuur en een duidelijke visie en strategie.

Solliciteer →

Project Engineer Electrical – Regio Linkeroever

07/03/2019 | Antwerpen Linkeroever

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch advies – en consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen onderhoud en engineering opdrachten in de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een project engineer E&I ter versterking van het engineering team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je zelfstandig te werk kan gaan. Deze internationale speler is wereldwijd actief in de chemische industrie waarbij ze de laatste jaren een aantal uitbreidingen/investeringen hebben uitgevoerd. In dat kader zoeken ze bijkomende ondersteuning binnen engineering om mee te werken aan diverse MOC – en aanpassingsprojecten als Project engineer E&I.

Solliciteer →

Project Engineer E&I

07/03/2019 | Antwerpen-Haven

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Onze klant is een grote internationale speler actief in de (petro-) chemische sector. Zij zijn in volle expansie zowel in de uitbouw van hun huidige site en de uitbouw van hun team. Het betreft een aangename cultuur met ruimte tot ontplooiing en zelfstandigheid. Om hun exponentiele groei te ondersteunen zoeken wij voor hun site in de haven van Antwerpen een Project Engineer met sterke kennis binnen E&I. Als project engineer E&I zal je verantwoordelijk zijn voor alle plant modificatie projecten die er spelen binnen 2 tot 3 productie units. De type projecten zijn gevarieerd en het gaat om meerdere disciplines. De grootste focus ligt wel voornamelijk binnen electrical & instrumentation. Ben je op zoek naar een step up in je carrière om multidisciplinaire projecten te leiden als E&I Engineer? Ben je op zoek naar groeiperspectief? Bekijk dan zeker deze vacature!

Solliciteer →

Instrumentation Engineer

07/03/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een E&I engineer ter versterking van het engineering team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Deze internationale speler is wereldwijd actief in de chemische industrie. Als E&I Engineer ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het bepalen van het conceptual – en basic design (voedingsprincipes, bedradingsprincipes, regelstrategie, meetprincipes,….) Je gaat conceptuele E&I ontwerpen voorbereiden/uitwerken en je gaat op basis daarvan lastenboeken opstellen detailled engineering.

Solliciteer →

Process engineer binnen petrochemische speler

28/02/2019 | Antwerpen | Petrochemische speler | combinatie operations en projecten

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische / farmaceutische industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar process engineer. Deze hoogtechnologische onderneming, actief in de petrochemische industrie, heeft begin dit jaar een aantal grotere investeringsprojecten gelanceerd waardoor ze op zoek zijn naar extra manpower capaciteit. Ter ondersteuning van deze groei zijn op zoek naar een gedreven, hands on Process Engineer die zijn/haar schouders wil zetten aan aantal projecten. Hiervoor zijn ze op zoek naar iemand die bij voorkeur ervaring heeft met process optimalisatie projecten (operations) alsook capex projecten (projecten). Je beschikt daarentegen over een achtergrond als industrieel ingenieur chemie – chemische procestechnieken.   Je beschikt over een sterke technische achtergrond met de nodige goesting en drive om deze projecten tot een goed einde te brengen.

Solliciteer →

Projectleider Bouw

27/02/2019 | België

Deze Amerikaanse multinational, actief in de voedingsindustrie, staat wereldwijd bekend voor hun vriendelijke service, continue innovatie en kwalitatieve producten. Bovendien hebben de strategische investeringen ervoor gezorgd dat zij op enkele decennia tijd uitgegroeid zijn tot een van de marktleiders in de sector. Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor België op zoek naar een projectleider bouw die houdt van het nemen van initiatief en zelfstandig werken.

Solliciteer →