| contact | nl | en

Laatste jobs

49 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Safety Supervisor / preventieadviseur niveau 2 binnen tankterminal industrie

15/01/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een safety supervisor / preventieadviseur niveau 2 binnen de tankterminal sector. Onze opdrachtgever, actief in de tankterminal industrie, heeft momenteel een capaciteit van +/- 800.000 m² verdeeld over een 60-tal tanks. Door de toenemende vraag in combinatie met de snellere doorlooptijd van schepen willen ze de capaciteit van het terrein verhogen waarbij er nieuwe tanks zullen geplaatst worden, alsook de bouw van een nieuwe jetty en diverse laadstations.

Solliciteer →

Project Manager binnen tankterminal sector

15/01/2019 | Antwerpen | Nieuwbouw van tanks bij groeiende organisatie

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een project manager die ervaring heeft binnen de tankterminal sector. Onze opdrachtgever, actief in de tankterminal industrie, heeft momenteel een capaciteit van +/- 800.000 m² verdeeld over een 60-tal tanks. Door de toenemende vraag in combinatie met de snellere doorlooptijd van schepen willen ze de capaciteit van het terrein verhogen waarbij er nieuwe tanks zullen geplaatst worden, alsook de bouw van een nieuwe jetty en diverse laadstations.

Solliciteer →

Project Manager bij groot Limburgs chemisch bedrijf !

15/01/2019 | Geel | Investeringsprojecten tussen 1 mio en 10 mio euros

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een project engineer die ervaring heeft met multidisciplinaire projecten. Met een tewerkstelling aan zo’n 4.000 gemotiveerde werknemers verspreid over diverse landen behoort deze onderneming, actief in de chemische industrie, tot een van de topspelers in Europa. Bovendien werpen recente investeringen hun vruchten af en wisten zij afgelopen jaar al een sterke groei te realiseren. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor hun site in de regio Geel op zoek naar een project engineer die naast het aansturen van mensen houdt van het opzetten en opvolgen van diverse investeringsprojecten van zowel kleine als middelgrootte aard. De projectgrootte varieert tussen 500k euro en 5 mio euros.

Solliciteer →

Mechanical Engineer

15/01/2019 | Kallo | Rotating & static equipment | chemie

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een mechanical engineer die ervaring heeft met rotating en static equipment. Onze klant is een Duits chemisch concern dat gespecialiseerd is in de productie van chemische additieven. Om verdere groei te ondersteunen – jaarlijks groeien zij met 5% - zijn ze voor hun HQ in de regio Zwijndrecht op zoek naar een mechanical engineer die ervaring heeft met diverse middelgrote projecten.

Solliciteer →

Project Engineer

15/01/2019 | Mechelen - Herentals - Brussel | Multidisciplinaire projecten

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een project engineer. Wereldwijd  stelt onze opdrachtgever zo’n 50 000 te werk en realiseren ze een omzet van 15 miljard euro.  Het bedrijf is een leverancier van industriële gassen aan diverse sectoren waaronder de chemische industrie . Wegens recente investeringsprojecten verwacht het bedrijf een grote toename van werkzaamheden waardoor ze ter ondersteuning van het engineering team op zoek zijn naar een project engineer die een project van A-Z zelfstandig kan opzetten, beheren en implementeren.

Solliciteer →

Proces / Project Engineer Energie

15/01/2019 | Kallo | Een mooie carrièrekans binnen een internationale multinational

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een sterke proces engineer die als ambitie heeft om ook deels project engineering taken op te nemen. ‘Uitstekende kwaliteit’, ‘duidelijke visie’ en ‘vrijheid’ hebben ervoor gezorgd dat dit bedrijf is uitgegroeid tot één van de grootste speler binnen de chemische industrie. Met een wereldwijde omzet van 8 miljard euro realiseren ze diverse grote investeringsprojecten over heel de wereld. In het kader van de energie-beleidsoereenkomst zijn ze op zoek naar een proces / project engineer.  Vanuit de energiebesparingsmaatregelen zijn er talloze projecten naar voorgekomen waarbij je als proces / project engineer diverse projecten vanaf conceptual design moet uitwerken. Voor deze projecten maak je een duidelijke kostenschatting en implementatieplan.

Solliciteer →

Productiemanager – Voedingsindustrie

11/01/2019 | Vlaams-Brabant | Speel sleutelrol in Europese topspeler!

Met een omzet van ruim 1,5 miljard euro en een tewerkstelling aan zo’n 10.000 gemotiveerde werknemers verspreid over 20 landen behoort deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, tot een van de topspelers in Europa. Bovendien werpen recente investeringen hun vruchten af en wisten zij afgelopen jaar al een sterke groei te realiseren. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor hun site in Vlaams-Brabant op zoek naar een Productiemanager die naast het aansturen van mensen houdt van het analyseren en optimaliseren van bestaande processen en procedures.

Solliciteer →

Werkvoorbereider stilstanden Piping/Mechanical

10/01/2019 | Antwerpen | Mooie carrièrekans bij een grote multinational

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Werkvoorbereider Piping/Mechanical. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden.

Solliciteer →

Piping & Mechanical Engineer

10/01/2019 | Antwerpen | Piping & Mechanical Engineer / Chemie/ Project van 6 maanden met optie tot verlenging

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze Petrochemische klanten te Antwerpen Haven op zoek naar een Piping & Mechanical Engineer.  Binnen deze functie zal je de verantwoordelijk zijn voor revamping, onderhouds -, aanpassings- en verbeteringsprojecten. De budgetten voor deze projecten schommelen tussen 5.000 euro en 200.000 euro. 

Solliciteer →

Lead Mechanical Engineer

10/01/2019 | Antwerpen | Lead Mechanical Engineering functie | ideale step up voor Mechanical Engineer met enkele jaren ervaring | Petrochemische eindklant

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze Petrochemische klanten te Antwerpen Haven op zoek naar een Lead Mechanical Engineer. Heb je als mechanical engineer ervaring binnen de (petro)chemische sector (of aanverwante sectoren?) en ben je klaar voor die volgende stap? Lees dan gerust verder, want binnen deze functie zal je de eindverantwoordelijkheid dragen voor meerdere mechanische revamping projecten, op vlak van zowel static - als rotating equipment. De budgetten voor deze revamping projecten schommelen tussen 200.000 euro en 20 miljoen euro. 

Solliciteer →

Mechanical Engineer – Regio Antwerpen Linkeroever

10/01/2019 | Antwerpen Linkeroever | Mechanical Engineer / Chemische Eindklant/ Antwerpen Linkeroever/ Aanpassingsprojecten op vlak van static - en rotating equipment

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze Chemische klanten te Linkeroever op zoek naar een Mechanical Engineer. Heb je ervaring met de uitvoering en/of opvolging van projecten, as built documentatie binnen de chemische - en aanverwante sectoren? Lees dan gerust verder, want binnen deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor de aanpassing van meerdere type installaties, op vlak van zowel static - als rotating equipment. De budgetten voor deze aanpassingsprojecten schommelen tussen 5.000 euro en 500.000 euro. 

Solliciteer →

Project Manager binnen groeiende internationaal logistiek bedrijf

07/01/2019 | Zaandam / Merelbeke / Bornem | Internationale logistieke omgeving l 1 jaar+ l Nieuw distributiecentrum

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Project Manager. Onze klant, een internationale speler binnen de logistieke dienstverlengingssector, is op zoek naar een ervaren project manager die zal meewerken aan de opstart van een nieuw distributiecentrum. Hierin zal je het ganse project vanaf implementatie van diverse nieuwe machines (seal – en verpakkinginstallaties)  tot en met oplevering begeleiden en leiden. Het zou gaan om een project waarbij je regelmatig zal pendelen tussen Nederland (regio Amsterdam) en België. Het project zal een geschatte doorlooptijd hebben van 1 jaar waarbij er eens kans bestaat voor een verlenging.

Solliciteer →