| contact | nl | en

Laatste jobs

113 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Polyvalente Werkvoorbereider P&M – Chemische koploper

19/03/2020 | Antwerpen | Polyvalent? That's my middle name!

Onze opdrachtgever, een welgekende chemische koploper, is bekend omwille van zijn enorme investeringen en wereldwijde aanwezigheid, is gretig opzoek naar een polyvalente Werkvoorbereider P&M om hun team te versterken tijdens onderhoudsprojecten en allerhande STIP en cleaning activiteiten. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Maintenance engineer – Sterk groeiende KMO

17/03/2020 | Limburg

Passie voor het vak, duidelijke visie en structuur en sterk geëngageerd personeel hebben ervoor gezorgd dat deze KMO, actief in de voedingsindustrie, uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Daarenboven hebben de succesvolle investeringen ervoor gezorgd dat zij tot een van de snelst groeiende ondernemingen van Limburg behoren. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de vestiging in regio Hasselt op zoek naar een hands-on maintenance engineer met sterk analytisch inzicht die graag via zijn/haar kennis en inzicht het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Project Manager – Metaalindustrie

17/03/2020 | West-Vlaanderen

Deze projectorganisatie, actief in de metaalindustrie, wist dankzij zijn duidelijke visie en strategie uit te groeien tot toonaangevende speler in de sector. In België stellen zij zo’n 200 ster geëngageerde mensen tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 100 miljoen euro. Wegens de sterke toename in het aantal projecten zijn zij voor de site in regio Waregem op zoek naar een Project Manager die houdt van het krijgen van autonomie en die graag tewerkgesteld wil worden binnen een dynamisch bedrijf met ‘no-nonsense’-cultuur.

Solliciteer →

Shift supervisor / Productiesupervisor – Topwerkgever

16/03/2020 | Gent

Enkele decennia geleden sloegen twee broers de handen in elkaar en ontstond het succesverhaal van deze Belgische onderneming, pionier en intussen marktleider in de sector. De producten worden wereldwijd geëxporteerd naar meer dan 60 landen, verdeeld over 5 continenten. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het HQ in regio Gent op zoek naar een shift supervisor / productiesupervisor die graag tewerk gesteld wil worden in een hoogtechnologisch bedrijf waar het welzijn van de werknemer centraal staat.

Solliciteer →

Senior Design Engineer – Multidisciplinair project

16/03/2020 | Kempen | Enorme afwisseling voor jaren (!) binnen dit multidisciplinair project!

Meer dan 100 jaar ervaring in de sector zorgt ervoor dat - deze wereldspeler met ijzersterke reputatie -  500 werknemers kan tewerkstellen en een omzet draait van meer dan 1 Miljard euro! Continue investeringen, innovatieve projecten en gemotiveerde collega’s zorgen er jaarlijks voor dat ze een sterke groei realiseren en niet onbelangrijk een stabiele basis vormen op vlak van projecten. Het is dan ook door deze reden, dat ze ter ondersteuning van de continue groei op zoek zijn naar een sterke Senior Design Engineer die een sleutelrol ambieert binnen een bedrijf in volle expansie en die mee zijn schouders wil zetten onder enkele prestigieuze OPEX & CAPEX-projecten. Je kan hier als Project Consultant, maar ook als Freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor langdurige periode.

Solliciteer →

Technical service manager – Hoogtechnologische monopolist

16/03/2020 | Waasland

Deze hoogtechnologische onderneming, wereldwijd bekend voor hun innovatieve producten en kwalitatieve service, wist dankzij hun sterk strategisch beleid een monopolie te veroveren in Europa. Bovendien zorgen de continue innovaties en investeringen ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Om de beste service te kunnen blijven garanderen zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Waasland op zoek naar een Technical Service Manager met passie voor techniek en innovatie die graag tewerk gesteld wil worden binnen een vooruitstrevend internationaal bedrijf waar de familiale, gezellige sfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Quality Manager – Sleutelrol Europese Marktleider

16/03/2020 | Antwerpen

Passie voor het vak, focus op kwaliteit en klantentevredenheid en gezond boerenverstand hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, uitgegroeid is tot Europese marktleider in de sector. Momenteel stellen zij zo’n 500 enthousiaste werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro, cijfers die de komende jaren alleen maar gaan toenemen gezien de succesvolle investeringen.   Om de beste service en kwaliteit te kunnen borgen zijn zij voor de site in Antwerpen op zoek naar een Quality Manager met passie voor het vak die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen.

Solliciteer →

Projectmanager – Water- en Energiesector

12/03/2020 | Oost-Limburg

Met een aanwezigheid in bijna 200 landen, een tewerkstelling aan 50.000 werknemers en een omzet van 14 miljard euro behoort deze multinational, actief in de water- en energiesector, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de continue investeringen ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze gestage groei zijn zij voor regio Oost-Limburg op zoek naar een ervaren projectmanager die graag tewerk gesteld wil worden binnen een internationaal bedrijf met warme, familiale werksfeer.

Solliciteer →

Technical Manager – Maakindustrie

12/03/2020 | West-Vlaanderen

Een sterk strategisch beleid, kwalitatieve producten en het continu investeren in de laatste nieuwe technologieën hebben ervoor gezorgd dat dit productiebedrijf, actief in de maakindustrie, uitgegroeid is tot wereldmarktleider in de sector. Wereldwijd stellen zij ruim 5.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 1,5 miljard euro, cijfers die elk jaar blijven toenemen. Wegens een interne promotie zijn zij voor de site in regio Kortrijk op zoek naar een Technical Manager die graag carrière wil maken binnen een financieel groeibedrijf waar professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel wordt gedragen.

Solliciteer →

Quality director – Europese pionier – Voeding

11/03/2020 | West-Vlaanderen

Deze Europese pionier en marktleider in de sector – actief in de voedingsindustrie - staat wereldwijd bekend voor de hoogkwalitatieve producten, het gedegen strategisch beleid en het sterk geëngageerd personeel. Verspreid over de 3 sites stellen zij 1500 mensen tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 600 miljoen euro, cijfers die ieder jaar sterk blijven toenemen.   Ter ondersteuning van de verdere groei zijn zij voor het HQ in regio Kortrijk op zoek naar een Quality Director die graag mee in de cockpit wil zitten van een vooraanstaand bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Quality engineer – Hightech – Kunststofindustrie

10/03/2020 | West-Vlaanderen

Hoogkwalitatieve producten, innovatieve technologieën en een uitstekende service typeren dit productiebedrijf, actief in de chemie en kunststofindustrie, dat wereldwijd een uitstekende reputatie geniet. In België stellen zij een 500-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 50 miljoen euro.   Wegens de recente promotie van een van de werknemers zijn zij voor de vestiging in regio Roeselare op zoek naar een quality engineer met passie voor het vak die graag tewerkgesteld wil worden binnen een vooraanstaand bedrijf met open, collegiale sfeer.

Solliciteer →

Product Development Engineer – Wereldmarktleider bouwmaterialen

10/03/2020 | West-Vlaanderen

Deze beursgenoteerde multinational, actief in de bouwmaterialen, staat wereldwijd bekend voor de kwalitatieve producten, entrepreneurship en innovatieve technologieën. Met een tewerkstelling aan ruim 40.000 werknemers en een omzet van 10 miljard euro vormen zij de absolute wereldmarktleider in de sector.   Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de site in regio Waregem op zoek naar een product development engineer met sterk analytisch inzicht en zin voor initiatief die een carrière ambieert bij een vooraanstaande multinational van wereldformaat.

Solliciteer →