| contact | nl | en

Laatste jobs

81 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Automation engineer – Wereldmarktleider

10/06/2020 | Regio Roeselare

Deze multinational, actief in de voedingsindustrie, behoort met een tewerkstelling aan 160.000 werknemers, een aanwezigheid in meer dan 70 landen en een omzet van 120 miljard euro tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgt het sterk investerings- en strategisch beleid ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de productiesite in regio Roeselare op zoek naar een gedreven automation engineer die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand, financieel sterk bedrijf met warme werksfeer waar de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van het personeel centraal staat.

Solliciteer →

Piping Engineer – investeringsproject 5 miljoen euro – regio rechteroever

10/06/2020 |

Onze klant is momenteel één van ’s werelds grootste  speler op vlak van opslag van petroleumproducten, chemicaliën en gassen. Met meer dan 50 terminals in 18 landen bezit het bedrijf een totale opslagcapaciteit van 20 miljoen kubieke meter. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven piping engineer die een unieke kans krijgt om verschillende investeringsprojecten te leiden. Als piping engineer kom je in een team terecht van 3 engineers waarbij jij het voortouw zal nemen binnen de projecten en de piping afdeling zowel extern als intern zal aansturen. Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Facility Coördinator

10/06/2020 | Linkeroever

Onze opdrachtgever, een chemiegigant op Linkeroever, is gekend omwille van zijn kolossale investeringen en vooruitstrevende mind-set. Binnen de tak ‘Facility’ zoeken ze naar een nieuwe Coördinator om alles in goede banen te leiden.  Hij/zij zal voornamelijk de aanspreekpartners zijn voor alle activiteiten inzake onderhoud en vernieuwing van gebouwen.. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

E&I Designer – Rechteroever

10/06/2020 | Antwerpen

Voor één van onze klanten, een innovatieve, internationale speler die wereldwijd actief is in de chemische industrie, gaan we op zoek naar een E&I Designer. Omwille van een aantal uitbreiding- of herinvesteringsprojecten en installatiewijzigingen is onze klant, met vestiging in Antwerpen, op zoek naar een ervaren E&I Designer die het detail engineering voor de dienst hoogspanning op zich wil nemen. Technologie, innovatie en een drive om vooruit te willen, staan centraal in deze organisatie. Ben jij onze nieuwe man of vrouw die zijn tanden wil zetten in deze opportuniteit waarbij je de ideale combinatie vindt tussen uitdaging en technische complexiteit? Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Piping Engineer – investeringsproject 20 miljoen euro – rechteroever

10/06/2020 |

Onze klant is momenteel één van ’s werelds grootste  speler op vlak van opslag van petroleumproducten, chemicaliën en gassen. Met meer dan 50 terminals in 18 landen bezit het bedrijf een totale opslagcapaciteit van 20 miljoen kubieke meter. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven piping engineer die een unieke kans krijgt om verschillende investeringsprojecten te leiden. Als piping engineer kom je in een team terecht van 3 engineers waarbij jij het voortouw zal nemen binnen de projecten en de piping afdeling zowel extern als intern zal aansturen. Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Tool design engineer – Maakindustrie

08/06/2020 | Regio Roeselare

Met een aanwezigheid in ruim 100 landen, een tewerkstelling aan 4000 werknemers en een omzet van ruim 180 miljoen euro behoort dit bedrijf, actief in de maakindustrie, tot een van de topspelers wereldwijd in de sector. Bovendien zorgen de weldoordachte investeringen ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van de continue groei en om de beste service en kwaliteit te kunnen garanderen zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Roeselare op zoek naar een tool design engineer die graag carrière wil maken binnen een internationaal bedrijf met korte beslissingslijnen en open cultuur.

Solliciteer →

Maintenance engineer – Dynamische KMO

05/06/2020 | Regio Lummen

Passie voor het vak, strategisch ondernemerschap en sterk geëngageerde werknemers typeren deze KMO, actief in de voedingsindustrie, die op enkele jaren tijd wist uit te groeien tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Bovendien zorgen de weldoordachte investeringen ervoor dat het bedrijf uitgegroeid is tot één van de snelst groeiende ondernemingen van Limburg. Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Lummen op zoek naar een hands-on maintenance engineer met sterk analytisch inzicht die graag via zijn/haar kennis en inzicht het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Maintenance Teamlead – Europese Marktleider

05/06/2020 | Regio Aalst

Enkele decennia geleden startte het succesverhaal van dit familiebedrijf, actief in de voedingsindustrie, dat dankzij hun passie voor het vak, kwalitatieve producten en het continu streven naar ‘the next level’ wist uit te groeien tot Europese marktleider in de sector.   Ter ondersteuning van de sterke groei – zij gaan binnenkort een nieuwe plant bouwen – zoeken zij voor het Belgisch HQ in regio Aalst een Maintenance Teamlead die houdt van het aansturen en coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een stabiel bedrijf met aangename, warme werksfeer.

Solliciteer →

Traineeship ingenieurs – Internationaal topbedrijf

03/06/2020 | Regio Roeselare

Met een tewerkstelling aan ruim 160.000 werknemers, een aanwezigheid in 70 landen en een omzet van ruim 150 miljard euro behoort deze multinational, actief in de voedingsindustrie, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de continue innovaties en het voortdurend streven naar ‘the next level’ ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de site in regio Roeselare op zoek naar een pas afgestudeerde, leergierige ingenieur die graag kennis wil maken met alle aspecten van de business en die een carrière ambieert binnen een internationaal topbedrijf dat wereldwijd een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Project engineer – Energie

29/05/2020 | Regio Beringen

Het sterk strategisch beleid, een uitstekende service en specifieke oplossingen op maat van de klant hebben ertoe geleid dat deze onderneming, actief in de energiesector, wereldwijd een uitstekende reputatie wist op te bouwen en uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in de sector.   Om de ambitieuze investeringsplannen te kunnen realiseren zijn zij voor het HQ in regio Beringen op zoek naar een technisch sterke Project Engineer die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf met korte beslissingslijnen en open, collegiale werksfeer.

Solliciteer →

Onderhoudstechnieker – Chemie – 50 VD

28/05/2020 | Waasland

Een sfeer van collegialiteit, gedrevenheid en individuele ontplooiing maken van deze chemische speler een zeer aangename werkplek voor mechaniekers die vooruit willen. Over 20 productiesites heen genereert deze grote speler in de chemie jaarlijks een omzet van 4 miljard euro en in hun vestiging op Linkeroever stellen ze 350 mensen tewerk. Door verschillende interne promoties zijn ze voor hun vestiging aan de linkerzijde van de oever op zoek naar een mechanieker met een eerste ervaring in de procesindustrie, die met zijn gedrevenheid en passie voor mechanica zich volledig kan uitleven in een zeer modern en uitgebreid machinepark.

Solliciteer →

Storingstechnieker – Elektromechanica

28/05/2020 | Rupelstreek

Een onderneming waar persoonlijke ontwikkeling, interne mobilisatie en collegialiteit centraal staan. Naast deze normen en waarden staan ze ook gekend om hun hoogwaardige toepassingen en gestructureerde manier van werken. Mede dankzij deze goede reputatie stijgt hun klantenbestand jaarlijks met 9% wereldwijd. Voor hun vestiging in de Rupelstreek zijn ze op zoek naar een gemotiveerde storingstechnieker met een prille eerste ervaring, die graag zijn carrière wilt lanceren bij een bedrijf dat gekend staat als de ideale leerschool voor jonge techniekers. Ook schoolverlaters komen in aanmerking voor deze functie.

Solliciteer →