| contact | nl | en

Laatste jobs

80 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Project Engineer – Linkeroever

23/12/2019 | Antwerpen

Onze opdrachtgever, een toonaangevende chemische reus, gelegen te Linkeroever, is op zoek naar een project engineer met een breed interesseveld in multidisciplinaire investeringsprojecten. Onze opdrachtgever is gekend omwille van zijn inventief, proactief en vooruitstrevend beleid en zoekt een gedreven ziel die zijn schouders mee onder dit succesverhaal wil zetten. Drive, passie voor het vak en ondernemerschap staan dus met andere woorden centraal! De grootte van de projecten bedraagt tussen de 5.000 en 3 miljoen euro. Zoek jij een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en innovatief tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Project Engineer – Kempen

23/12/2019 | Antwerpen

Gedreven, zin om zichzelf op korte termijn te ontwikkelen, ondernemend om alle nodige stakeholders bij elkaar te brengen? Dan kunnen wij je hoogstwaarschijnlijk bekoren met een interessante rol als Project Engineer. Onze klant, een snelgroeiende, internationale speler in de chemische industrie, gelegen in de Kempen, is op zoek naar een project engineer die zijn/haar schouders onder dit groeiverhaal wil zetten. Onder jou verantwoordelijkheid vallen meerdere projecten tussen de 5.000 en 500.000 euro. De diversiteit, open mindset en mogelijkheid tot verdere ontwikkeling typeren deze internationale klant en zorgen ervoor dat je als project engineer volledig je ding kan doen. Klinkt goed? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Instrumentation Engineer – Antwerpen

23/12/2019 | Antwerpen

Onze opdrachtgever, een gigantische speler in de chemische sector is gekend omwille van zijn kolossale investeringen en vooruitstrevende mind-set. Deze chemiereus is gelegen in de regio Antwerpen, waar ze momenteel een Instrumentation Engineer willen toevoegen aan hun team. Onder jou verantwoordelijkheid vallen meerdere projecten tussen de 5.000 en 300.000 euro. Heb jij altijd al gedroomd om meerdere projecten te leiden aan de kant van de eindklant, dan ben jij de juiste persoon voor deze uitdaging! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Instrumentation Engineer – Linkeroever

23/12/2019 | Antwerpen

Voor één van onze klanten, een succesvolle, internationale speler die wereldwijd actief is in de chemische industrie, gaan we op zoek naar een Instrumentation Engineer. Omwille van een aantal investeringsprojecten is onze klant, met vestiging in Linkeroever, op zoek naar een ervaren Instrumentation Engineer. Het gaat om projecten tussen de 5.000 en 2 miljoen euro. Technologie, innovatie en een drive om vooruit te willen, staan centraal in deze organisatie. Ben jij onze nieuwe man of vrouw die zijn tanden wil zetten in deze opportuniteit waarbij je de ideale combinatie vindt tussen uitdaging en technische complexiteit? Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Construction Supervisor E&I – Antwerpse haven

23/12/2019 | Antwerpen | Heb impact in deze snelgroeiende organisatie!

Onze opdrachtgever, een befaamde petrochemist in het Noorden van de Antwerpse haven, is gekend omwille van zijn breed gamma aan tussen- en eindproducten (LPG, nafta, isomeraat, benzine, diesel, huisbrandolie, enzovoort). Om de TAR van 2020-2021 te begeleiden, zoeken ze naar een Construction Supervisor E&I. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor petrochemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Quality Manager – Bepaal mee de strategie!

20/12/2019 | Antwerpen

Dit productiebedrijf, actief in de voedingsindustrie, wist dankzij hun hoogkwalitatieve producten, het sterk strategisch beleid en hun passie voor het vak uit te groeien tot wereldmarktleider in hun nichesegment. Bovendien hebben de investeringen van de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat zij op 5 jaar tijd een groei van maar liefst 50% wisten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze sterke groei en om de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor het HQ in Antwerpen op zoek naar een Quality Manager met gezonde ambitie die graag via zijn/haar kennis en inzet mee het bedrijf naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Technical support engineer – Hightech productiebedrijf

20/12/2019 | Oost-Vlaanderen

Hoogtechnologische machines, uitstekende service op maat van de klant en strategische allianties hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming een monopolie in Europa wist te bemachtigen. Wereldwijd stellen zij 5000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 1,5 miljard euro.   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de site in het Waasland op zoek naar een Technical Support Engineer met passie voor techniek en innovatie die graag carrière wil maken binnen een financieel sterk bedrijf met korte beslissingslijnen en aangename, open werksfeer.

Solliciteer →

Werkvoorbereider Mechanisch – regio Vlaams-Brabant

20/12/2019 | Vlaams-Brabant | Jaag je droomjob achterna!

Onze opdrachtgever, een welgekende chemische koploper, is bekend omwille van zijn enorme investeringen en wereldwijde aanwezigheid. Door hun Amerikaanse roots hebben ze een zeer gevatte waarde in België, meer specifiek op hun site in de regio Vlaams-Brabant. In deze site zijn ze gretig opzoek naar een Werkvoorbereider Mechanical om hun team te versterken tijdens onderhoudsprojecten. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Productieleider innovatieve wereldmarktleider

18/12/2019 | West-Vlaanderen

Kwalitatieve producten, gepassioneerd ondernemerschap en uitgekiende strategie hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot een van de wereldmarktleiders in de sector. In België stellen zij zo’n 2500 mensen tewerk en realiseren zij een omzet van 1,5 miljard euro.   Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de vestiging in regio Waregem op zoek naar een productieleider die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf waar het welzijn en persoonlijke ontwikkeling van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Werkvoorbereider P&M – Onderhoudsprojecten

17/12/2019 | Antwerpen | Heb impact in deze snelgroeiende organisatie!

Onze opdrachtgever, een befaamde petrochemist in het Noorden van de Antwerpse haven, is gekend omwille van zijn breed gamma aan tussen- en eindproducten (LPG, nafta, isomeraat, benzine, diesel, huisbrandolie, enzovoort). Ze zoeken hier gretig naar een Werkvoorbereider P&M. Hij/zij zal voornamelijk instaan voor onderhoudsprojecten. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor petrochemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

R&D engineer – Chemie

16/12/2019 | Haven van Antwerpen

Dit chemisch productiebedrijf staat wereldwijd bekend voor hun hoogkwalitatieve producten, de uitstekende klantenservice en hun duidelijke visie en structuur. Bovendien zorgen de weldoordachte investeringen en het strategisch beleid ervoor dat zij ieder jaar een forse groei weten te realiseren. Om de verdere groei te kunnen verzekeren zijn zij voor de site op Linkeroever op zoek naar een R&D engineer die houdt van strategisch denken en die graag via zijn/haar kennis en inzicht mee de toekomst van het bedrijf wil bepalen.

Solliciteer →

Technical account manager

16/12/2019 | Antwerpen

  Onze klant is een gerenommeerd internationaal chemieconcern die heel actief bezig zijn met innovatie en circulaire economie. Ze bieden toepassingen en diensten voor uiteenlopende verwerkende industrieën, waarbij o.a. naar waterbeheer, landbouw, voeding en het (her)gebruik van natuurlijke grondstoffen.

In het kader van de verdere ondersteuning van hun commerciële activiteiten in Europa gaat men op zoek naar een rechterhand voor de huidige Technical account/project manager. Doel is om in tandem de stiel te leren en zo geleidelijk aan je eigen klanten beheert en je eigen projecten managet.

Een unieke opportuniteit voor een high potential met een technische achtergrond + evt eerste proceschemie ervaring die graag bouwt aan de carrière in een internationale context!

Solliciteer →