| contact | nl | en

Laatste jobs

79 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Productiemanager Wereldmarktleider FMCG

15/07/2019 | Antwerpen

Innovatief, korte beslissingslijnen en sterk geëngageerde mensen typeren dit vooruitstrevend productiebedrijf dat over de decennia heen uitgegroeid is tot wereldmarktleider in hun niche. In België stellen zij zo’n 300 mensen te werk en realiseren zij een omzet van van zo’n 200 miljoen euro. Wegens de promotie van de huidige productiemanager zijn zij voor hun site ten zuiden van Antwerpen op zoek naar iemand die deze rol wil vervullen. Ben jij een gedreven people manager en wil jij graag werken in een vooruitstrevend bedrijf dat ieder jaar sterk weet te groeien? Waag dan nu je kans!

Solliciteer →

Onderhoudstechnieker – Productiebedrijf – Regio Mechelen

15/07/2019 |

Een jarenlang beleid gekenmerkt door sterk ondernemerschap, continue innovatie en focus op kwalitatieve producten heeft ervoor gezorgd dat deze onderneming uitgegroeid is tot één van ’s werelds belangrijkste spelers in de sector. Om hun concurrentieel voordeel te behouden zijn zij voor hun vestiging in het Zuiden van Antwerpen op zoek naar een storingstechnieker die met zijn assertiviteit, leergierigheid en zin voor ondernemen graag mee de goede marktpositie van deze onderneming wilt verstevigen.

Solliciteer →

Process engineer – 20% reizen

12/07/2019 | Limburg

Met een tewerkstelling aan ruim 4000 werknemers, verspreid over 15 internationale vestigingen en een omzet van ruim 600 miljoen euro behoort deze onderneming, actief in de automobielindustrie, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de doorgedreven expertise en de strategische investeringen ervoor dat zij ieder jaar hun leiderspositie weten te verstevigen. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Tessenderlo op zoek naar een hands-on procesingenieur met sterk analytisch inzicht die een carrière ambieert binnen een vooruitstrevend bedrijf waar de familiale, aangename sfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Project Manager – Internationaal topbedrijf

11/07/2019 | Antwerpen

Met een tewerkstelling aan ruim 15.000 werknemers, een aanwezigheid in 45 landen en een omzet van 3 miljard euro is dit productiebedrijf de absolute wereldleider in de sector. Bovendien weten zij via strategische investeringen hun marktleiderspositie ieder jaar te verstevigen. Ter ondersteuning van deze continue groei zijn zij voor de plant ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Project Manager die houdt van het realiseren van complexe projecten en die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Quality engineer – Internationaal productiebedrijf

11/07/2019 | Antwerpen

Deze internationale marktleider, wereldwijd bekend voor hun kwalitatieve producten en excellente klantenservice, stelt 15.000 gemotiveerde werknemers tewerk verspreid over 45 landen. Afgelopen jaar wisten zij een omzet te realiseren van 3 miljard euro en ook de toekomst ziet er zeer rooskleurig uit.   Om de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor de plant ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een gedreven quality engineer met sterk analytisch inzicht die graag zijn/haar kennis en inzet wil aanwenden om het bedrijf mee naar een hoger niveau te tillen.

Solliciteer →

Storingstechnieker – Familiale wereldspeler – 19€/u

11/07/2019 | Puurs

Een jarenlang beleid gekenmerkt door sterk ondernemerschap, continue innovatie en focus op kwalitatieve producten heeft ervoor gezorgd dat deze onderneming uitgegroeid is tot één van ’s werelds belangrijkste spelers in de sector.   Om hun concurrentieel voordeel te behouden zijn zij voor hun vestiging in het Zuiden van Antwerpen op zoek naar een storingstechnieker die met zijn assertiviteit, leergierigheid en zin voor ondernemen graag mee de goede marktpositie van deze onderneming wilt verstevigen.

Solliciteer →

Schoolverlater – elektromechanica – mechanica

11/07/2019 | Antwerpen / Duinkerke | Schoolverlater elektromechanica / mechnica - werkt mee aan groot investeringsproject van 50+ mio euros !

Innovatie, hoogtechnologische installaties en voortdurende groei zijn kenmerken die deze internationale onderneming met zich meebrengen. De groep bestaat momenteel uit meer dan 1500 werknemers en realisert een omzet van zo’n 500 miljoen euro. Om hun doelstellingen te kunnen realiseren, zijn ze fors aan het uitbreiden in het bouwen van een nieuwe installatie. Het gaat om een project van meer dan 50 mio euros. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een project engineer die een aantal engineering pakketten wil opvolgen. We zijn daarvoor op zoek naar iemand met een 1ste ervaring als project engineer of een gemotiveerde schoolverlater industrieel / burgerlijk ingenieur die deze uitdaging wil uitgaan mits de nodige ondersteuning.

Solliciteer →

Service Technieker – Wereldmarktleider – Elektrotechniek

09/07/2019 | Antwerpen

Servicetechnieker - Klant Kwalitatieve producten, uitmuntende service en sterk geëngageerde werknemers hebben ervoor gezorgd dat deze multinational uitgegroeid is tot de absolute referentie binnen hun nichemarkt. Als wereldmarktleider binnen de elektrotechniek stellen zij dagelijks alles in teken van de tevredenheid van uw klanten.   Ter ondersteuning van hun sterke groei zijn zij voor de regio Antwerpen op zoek naar een service technieker die zijn mechanische – en elektrische kennis weet te koppelen aan een sterke commerciële flair. Heb jij altijd al willen werken voor een marktleider en wil je graag zelf jouw loon opkrikken door middel van jouw commerciële skills? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →

Projectingenieur metaalindustrie

09/07/2019 | West-Vlaanderen

Deze KMO, actief in de metaalindustrie en internationaal actief, staat alom bekend voor hun passie voor het vak, sterke expertise en uitmuntende service op maat van de klant. Op enkele jaren tijd wisten zij hun omzet ruimschoots te verdubbelen en zijn zij uitgegroeid tot vaste partner van diverse internationale bedrijven. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor het HQ in regio Kortrijk op zoek naar een hands-on projectingenieur met gezonde ambitie die mee aan de kar wil trekken van een bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Teamleader Productie – Innovatief bedrijf

08/07/2019 | Antwerpen

Innovatieve producten, sterk geëngageerde werknemers en een sterk strategisch beleid hebben ervoor gezorgd dat deze internationale onderneming uitgegroeid is tot een van de grootste bedrijven ter wereld in de sector. Verspreid over 120 vestigingen stellen zij zo’n 15.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 3,5 miljard euro. Ter ondersteuning van de verdere groei zijn zij voor de site in regio Antwerpen op zoek naar een Teamleader Productie met sterke people management skills die graag carrière wil maken binnen een dynamisch bedrijf met korte beslissingslijnen.

Solliciteer →

Productie ingenieur – Metaalsector

08/07/2019 | West-Vlaanderen

Deze KMO, actief in de metaalsector, wist dankzij hun doorgedreven vakkennis, passie voor het vak en hun ‘entrepreneurship’ uit te groeien tor vaste partner van diverse internationale ondernemingen. Wegens de sterke groei zijn zij voor het HQ in regio Kortrijk op zoek naar een junior productie ingenieur met een brede technische interesse die een carrière ambieert binnen een vooruitstrevend bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Maintenance Manager – 44 Verlofdagen

05/07/2019 | Antwerpen

Dit Belgisch bedrijf, actief in de nutsvoorzieningen, is dankzij de voortdurende investeringen en strategische partnerships uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de sector. Verspreid over 5 vestigingen stellen zij zo’n 500-tal geëngageerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 300 miljoen euro. Wegens de sterke groei zijn zij voor regio Antwerpen op zoek naar een Maintenance Manager met sterke people management skills die een cruciale rol ambieert binnen een dynamisch bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →