| contact | nl | en

Laatste jobs

72 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Continuous improvement (CI) manager – Bepaal mee de strategie!

13/09/2019 | Regio Aalst

Strategische partnerships, hoogkwalitatieve producten en hoogopgeleid personeel hebben ervoor gezorgd dat deze internationale onderneming, actief in de voedingsindustrie, uitgegroeid is tot een van de grootste spelers in de sector. Wereldwijd stellen zij zo’n 12.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 7 miljard euro.   Om hun ambities waar te maken en de continue groei te ondersteunen zijn zij voor de productiesite in regio Aalst op zoek naar een continuous improvement (CI) manager die een sleutelrol ambieert binnen een vooraanstaand bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Productie supervisor – 46 verlofdagen

13/09/2019 | Gent

Deze Belgische KMO, actief in de voedingsindustrie en pionier in de sector, staat alom bekend voor hun kwalitatieve producten, sterke productiekennis en continue innovaties. Momenteel stellen zij zo’n 200-tal geëngageerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 80 miljoen euro.   Wegens de recente promotie van een van de werknemers zijn zij voor de productiesite in regio Gent op zoek naar een productie supervisor die houdt van de nodige portie uitdaging en die een carrière ambieert binnen een dynamisch bedrijf dat continu streeft naar ‘the next level’.

Solliciteer →

Productie ingenieur vaste nacht – 38 verlofdagen

11/09/2019 | Antwerpen

Kwalitatieve producten, continue innovatie en passie voor het vak hebben ervoor gezorgd dat dit hoogtechnologisch productiebedrijf over de jaren heen uitgegroeid is tot de absolute top wereldwijd. Verspreid over 500 vestigingen stellen zij zo’n 300.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 50 miljard euro.   Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor het Belgisch HQ ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een hands-on productie ingenieur vaste nacht die een carrière ambieert in een vooraanstaand bedrijf met familiale sfeer waar het welzijn van de werknemer centraal staat.

Solliciteer →

Onderhoudstechnieker – 40 verlofdagen – 23 euro/u

10/09/2019 | Londerzeel

Met een vol geautomatiseerd machinepark, hoogkwalitatieve producten en zeer sterke interne mobilisatie wordt deze onderneming door velen in de streek terecht gezien als een topwerkgever voor techniekers. Door hun technologisch voordeel en uitgebreid klantenbestand staan ze al jaren gekend als dé onbetwiste marktleider in hun nichemarkt. Voor hun vestiging in het Scheldeland zijn ze op zoek naar een polyvalente technieker die zelfstandig en gestructureerd te werk kan gaan en zijn kennis zowel op mechanisch, elektrisch, pneumatisch als op het gebied van automatisering wil verruimen.

Solliciteer →

Projectingenieur innovatieve wereldmarktleider

10/09/2019 | Antwerpen

Ben jij een techneut in hart en nieren? Wil jij je graag verdiepen in de laatste nieuwe technologieën en haal jij voldoening uit het realiseren van complexe, innovatieve projecten? Ambieer jij een carrière bij een vooruitstrevende, internationale marktleider met korte beslissingslijnen en een heel aangename, familiale werksfeer? Dan is deze job misschien wel op je lijf geschreven!   Om hun marktleiderspositie te verstevigen is het bedrijf voor de site op Linkeroever op zoek naar een technisch sterke projectingenieur die samen met het engineeringteam zal instaan voor het realiseren van uiteenlopende investeringsprojecten.

Solliciteer →

Technieker Mechanica – Petrochemie – 60k/jaar

09/09/2019 | Antwerpen

Ben jij reeds actief in de (Petro)chemische sector en droom je ervan om bij één van de marktleiders te werken? Ben jij iemand die veiligheid hoog in het vaandel draagt? Neem jij tegelijkertijd graag het hef in eigen handen en aard je het beste in een omgeving waar ondernemerschap gestimuleerd wordt? Lees dan zeker verder! Deze onderneming wordt met een aanwezigheid in 150 landen en een uitstekende reputatie op veiligheidsvlak en hoge interne mobilisatie terecht gezien als één van de meest invloedrijke ondernemingen in de (Petro)Chemische sector. Voor hun vestiging in de Haven van Antwerpen zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Mechanische technieker die zich kan vinden in bovenstaand verhaal.

Solliciteer →

Maintenance Manager – 43 verlofdagen

09/09/2019 | Antwerpen

Deze Europese onderneming, actief in de hernieuwbare energie, is dankzij hun resultaatsgerichtheid, kwalitatieve service en het continu streven naar verbetering uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de sector. In België stellen zij zo’n 1000-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro.   Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de site op Linkeroever op zoek naar een Maintenance Manager met sterk technisch en analytisch inzicht die houdt van het realiseren van diverse verbeterprojecten.

Solliciteer →

Instrumentatietechnieker – Petrochemie – 55 VD

08/09/2019 | Haven van Antwerpen

Een zeer sterke reputatie in de markt, nadrukkelijke focus op veiligheid, innovatieve strategieën en een zeer gediversifieerd productgamma hebben gemaakt dat deze onderneming door velen gezien wordt als dé droomorganisatie in hun sector. Met 75.000 werknemers, een aanwezigheid in 50 landen en een jaarlijkse omzet van 50 miljard Euro behoren zij terecht tot de absolute Petrochemische wereldtop. Voor hun vestiging in de Haven van Antwerpen zijn zij op zoek naar een gemotiveerde Instrumentatietechnieker die zich als een vis in het water voelt in een hoogkwalitatieve omgeving, waar veiligheid hoog in het vaandel wordt gedragen.

Solliciteer →

Projectingenieur – Chemische wereldmarktleider

04/09/2019 | Limburg

Het continu streven naar innovatie, hoogopgeleid en sterk geëngageerd personeel en uitstekende service op maat van de klant typeren deze multinational, actief in de chemische industrie, die over de decennia heen uitgegroeid is tot wereldmarktleider in de sector. Verspreid over 120 vestigingen stellen zij zo’n 50.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 15 miljard euro.   Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor regio Oost-Limburg op zoek naar een ervaren projectingenieur met gezonde ambitie die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf dat wereldwijd een ijzersterke reputatie geniet.

Solliciteer →

Onderhoudstechnieker – Kickstart jouw carrière!

03/09/2019 | Grimbergen

Een onderneming waar persoonlijke ontwikkeling, interne mobilisatie en collegialiteit centraal staan. Naast deze normen en waarden staan ze ook gekend om hun hoogwaardige toepassingen en gestructureerde manier van werken. Mede dankzij deze goede reputatie stijgt hun klantenbestand jaarlijks met 9% wereldwijd. Voor hun vestiging in het Noorden van Brussel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde technieker met een prille eerste ervaring, die graag zijn carrière wilt lanceren bij een bedrijf dat gekend staat als de ideale leerschool voor jonge techniekers. Ook schoolverlaters komen in aanmerking voor deze functie.

Solliciteer →

Onderhoudstechnieker – 22€/u – 42 verlofdagen

02/09/2019 | Londerzeel

Een cultuur van positieve bekrachtiging, interne mobilisatie en hoge mate van zelfstandigheid van de werknemers zorgen ervoor dat deze onderneming door velen gezien worden als een top-werkgever. Vandaag staan ze met hun 10.000 werknemers wereldwijd en een jaarlijkse omzet van 2,2 miljard gekend als een onderneming met een uitstekende service en producten van de hoogste kwaliteit. Voor hun vestiging in het Zuiden van Antwerpen zijn ze op zoek naar een multidisciplinaire onderhoudstechnieker die een persoonlijk groeitraject op maat wilt aangaan bij een sterk groeiende organisatie.

Solliciteer →

Technieker E&I – 60k – 42 verlofdagen

02/09/2019 | Antwerpen

Met wereldwijd meer dan 15.000 werknemers en een omzet van 3,5 miljard euro zijn zij de onbetwiste monopolist in hun nichemarkt. Daar waar de meeste concurrenten zich focussen op één product, hebben zij een breed gamma aan producten met de hoogste kwaliteit. Om deze marktleider positie te verstevigen zijn ze voor hun vestiging in het westen van Antwerpen op zoek naar een hands-on, technische geschoolde Technieker E&I die graag deel wilt uitmaken van een onderneming die gekend staat voor hun hoogwaardige toepassingen en een technologische pioniersrol.

Solliciteer →