| contact | nl | en

Laatste jobs

79 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Projectingenieur – Bouwheer

05/07/2019 | Antwerpen

Deze beursgenoteerde onderneming, actief in de vastgoedsector, is dankzij hun gezonde ambitie, uitgekiende strategie en uitmuntende expertise op enkele decennia tijd uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de markt. Momenteel realiseren zij een omzet van zo’n 500 miljoen euro en ook de toekomst ziet er zeer rooskleurig uit. Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor het HQ in regio Antwerpen op zoek naar een projectingenieur bouw die graag deel wil uitmaken van een ambitieus bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Piping Designer wereldspeler chemische industrie

04/07/2019 | Zwijndrecht

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende speler binnen de chemische industrie en die actief is in ruim 120 landen,  zijn we op zoek naar een ervaren Piping Designer. Met zo’n 150 mensen op de site in de regio Zwijndrecht zijn ze momenteel met diverse investeringen bezig. Je komt terecht in het engineering team waarbij je als Piping Designer verantwoordelijk zal zijn voor diverse kleine tot middelgrote projecten waarbij je zal instaan vanaf het beschrijven van scope, budget en planning tot en met pre commissioning. Het gaat om een functie met de nodige afwisseling waarbij als je designer je verder kan ontwikkelen in het engineering verhaal.

Solliciteer →

Automation Engineer

04/07/2019 | Mechelen

Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar 2 Automation Engineers ter versterking van de vestiging in de regio Antwerpen. Deze speler, een grote producent van hoogwaardige walsproducten met HQ in de regio Antwerpen, is wereldwijd actief en ziet de cijfers zowel op vlak van omzet als van marktaandeel enkel groeien. Ze realiseren de laatste jaren een enorme stijging op vlak van uitbreiding en modificaties van diverse installaties op de bestaande sites. Met zo’n 1000 mensen op de site zijn ze bezig met tal van investeringsprojecten. In dat kader zijn we momenteel op zoek naar 2 automation engineers met een sterke kennis van Siemens S7.

Solliciteer →

E&I Designer

04/07/2019 | Zwijndrecht

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende speler binnen de chemische industrie en die actief is in ruim 120 landen,  zijn we op zoek naar een ervaren E&I Designer. Met zo’n 150 mensen op de site in de regio Zwijndrecht zijn ze momenteel met diverse investeringen bezig. Je komt terecht in het engineering team waarbij je als E&I Designer verantwoordelijk zal zijn voor diverse kleine tot middelgrote projecten waarbij je zal instaan vanaf het beschrijven van scope, budget en planning tot en met pre commissioning. Het gaat om een functie met de nodige afwisseling waarbij als je designer je verder kan ontwikkelen in het engineering verhaal.

Solliciteer →

Project E&I Engineer regio Kempen

04/07/2019 | Geel | Ambitieze oganisatie met tal van investeringsprojecten

Deze internationale onderneming, actief in de chemische industrie en wereldwijd bekend voor hun doorgedreven expertise en continu drang voor innovatie, is over de jaren heen uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de chemische industrie. Verspreid over 10 internationale vestigingen stellen zij zo’n 8000 werknemers tewerk en realiseren zij momenteel een aantal interessante investeringsprojecten. Ter ondersteuning van deze investeringsprojecten zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Geel op zoek naar een hands-on project engineer E&I met sterk analytisch inzicht die een carrière ambieert binnen een vooruitstrevend bedrijf waar de familiale, aangename sfeer nooit verloren is gegaan. Je zal terechtkomen in de Belgische groep die bestaat uit een 250-tal medewekers.

Solliciteer →

Meet – en regeltechnieker

02/07/2019 | Stabroek

Deze wereldspeler in de speciaalchemie, actief in 100 landen behoort tot de absolute wereldtop in haar specialisatie. Met toepassingen in uiteenlopende sectoren, gaande van automotive, cosmetica tot de pharmaceutische sector kan je wel stellen dat deze milieuvriendelijke onderneming alomvertegenwoordigd is in ons dagelijks leven.

Voor hun vestiging in de Antwerpse Haven zijn zij op zoek naar een meet – en regeltechnieker die naast het onderhouden van de productieinstallaties zal instaan voor het verbeteren van de betrouwbaarheid van deze installaties. Ambieer je een uitdagende functie als meet – en regeltechnieker waar geen enkele dag hetzelfde is? Dan is dit misschien wel de geknipte uitdaging voor u! Lees gerust verder.

Solliciteer →

Process engineer – Automobielindustrie – 20% reizen

01/07/2019 | Limburg

Deze internationale onderneming, actief in de automobielindustrie en wereldwijd bekend voor hun doorgedreven expertise en continue innovatie, is over de jaren heen uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Verspreid over 15 internationale vestigingen stellen zij zo’n 4000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 600 miljoen euro. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Tessenderlo op zoek naar een hands-on procesingenieur met sterk analytisch inzicht die een carrière ambieert binnen een vooruitstrevend bedrijf waar de familiale, aangename sfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Maintenance Supervisor – Antwerpse Haven

01/07/2019 | Antwerpen

Wil jij aan de slag bij de absolute wereldtop binnen een bepaalde niche? Schrikt het aansturen van een groep techniekers en het opvolgen van de aannemers je niet af? Lees dan zeker verder, want dan zal volgende functie je wel kunnen boeien. Deze wereldspeler in de kunststofindustrie stelt meer dan 15.000 mensen tewerk, verspreid over 6 continenten. Voor hun vestiging in de Antwerpse Haven zijn ze op zoek naar een Maintenance Supervisor die zijn grondige Mechanische kennis in de weegschaal kan gooien om deze functie optimaal te kunnen uitvoeren.

Solliciteer →

Projectingenieur innovatieve technologieën

28/06/2019 | Haven van Antwerpen

Deze onderneming staat wereldwijd bekend om hun kwalitatieve service, sterk geëngageerd personeel en continu streven naar perfectie. Bovendien behoren zij met hun 30.000 personeelsleden en een omzet van ruim 200 miljoen euro tot de absolute top wereldwijd.   Ter ondersteuning van de sterke groei – zij zijn bezig met een heel aantal interessante investeringsprojecten - zijn zij voor de site in Antwerpen op zoek naar een technisch sterke projectingenieur die houdt van het realiseren van complexe projecten en die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf met korte beslissingslijnen.

Solliciteer →

Operations Manager dynamisch groeibedrijf

28/06/2019 | Haven van Antwerpen

Deze vooruitstrevende onderneming is dankzij zijn excellente service, continu streven naar perfectie en sterk geëngageerd personeel uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Verspreid over 10 vestigingen stellen zij zo’n 2000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 150 miljoen euro. Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor een van de sites in de Haven van Antwerpen op zoek naar een Operations Manager die houdt van het aansturen en coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een dynamisch bedrijf met korte beslissingslijnen en aangename werksfeer.

Solliciteer →

Maintenance Supervisor – Energiesector

26/06/2019 | Brugge

Deze wereldmarktleider, actief in de energiesector, staat internationaal bekend voor het sterk strategische beleid, duurzame partnerships en hoogopgeleid personeel. In België stellen zij ruim 2000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 420 miljoen euro, cijfers die de komende jaren alleen maar gaan toenemen. Wegens de sterke groei zijn zij voor de site in regio Brugge op zoek naar een hands-on maintenance supervisor met sterk analytisch en technisch inzicht die houdt van het coachen van mensen en die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf dat wereldwijd een ijzersterke reputatie geniet.

Solliciteer →

Project Engineer E&I – Petrochemische wereldspeler

24/06/2019 | Antwerpen

Zie je jezelf werken bij een marktleider? Zie je jezelf werken in een onderneming zo groot en zo gestructureerd dat je zowel op horizontaal – als verticaal vlak de nodige doorgroeimogelijkheden ziet EN grijpt? Lees dan zeker verder! Onze klant is een grote internationale speler actief in de (petro-) chemische sector. Zij zijn in volle expansie zowel in de uitbouw van hun huidige site en de uitbouw van hun team. Het betreft een aangename cultuur met ruimte tot ontplooiing en zelfstandigheid. Om hun exponentiele groei te ondersteunen zoeken wij voor hun site in de haven van Antwerpen een Project Engineer met sterke kennis binnen E&I. Als project engineer E&I zal je verantwoordelijk zijn voor alle plant modificatie projecten die er spelen binnen 2 tot 3 productie units. De type projecten zijn gevarieerd en het gaat om meerdere disciplines. De grootste focus ligt wel voornamelijk binnen electrical & instrumentation. Ben je op zoek naar een step up in je carrière om multidisciplinaire projecten te leiden als E&I Engineer? Ben je op zoek naar groeiperspectief? Bekijk dan zeker deze vacature!

Solliciteer →