| contact | nl | en

Laatste jobs

78 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

R&D Project ingenieur

26/02/2019 | Limburg | Boeiende job binnen een internationaal, beursgenoteerd bedrijf!

Innovatieve producten, korte beslissingslijnen en het hoog opgeleid personeel kenmerken deze hoogtechnologische, beursgenoteerde multinational die op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Wereldwijd stellen zij, verspreid over 100 landen, zo’n 15.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 20 miljard euro. Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Hasselt op zoek naar een technisch sterke R&D projectingenieur die graag ook internationaal wil werken (20% reizen).

Solliciteer →

Productiemanager – Cockpitpositie hightech multinational

22/02/2019 | Regio Gent

Dit hoogtechnologisch bedrijf, actief in de machinebouw, behoort dankzij het uitstekend strategisch beleid, het sterk geëngageerd personeel en de continue investeringen in de laatste nieuwe technologieën tot de absolute top wereldwijd. In België stellen zij een 250-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 50 miljoen euro. Wegens de recente promotie van een van de werknemers zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Gent op zoek naar een Productie Manager met sterke people management skills die een carrière ambieert in een dynamisch bedrijf met korte beslissingslijnen.

Solliciteer →

Projectingenieur nieuwe technologieën – Unieke kans voor high potentials!

22/02/2019 | Haven van Antwerpen

Wereldwijde integratie, klant- en mensgerichtheid en het voortdurend streven naar verbetering typeren deze onderneming, actief in de logistiek, die op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot een van ’s werelds grootste spelers actief in deze sector.   Wegens de continue groei zijn zij voor de site in de Haven van Antwerpen op zoek naar een ambitieuze projectingenieur met sterk analytisch inzicht die ervan houdt om technisch complexe projecten tot een goed einde te brengen.

Solliciteer →

Projectingenieur machinebouw – 20% reizen

19/02/2019 | Antwerpen

Creatief, sterke klant- en mensgerichtheid en het continu streven naar perfectie kenmerken deze sterk groeiende KMO, actief in de machinebouw, die over de jaren heen uitgegroeid is tot vaste partner van diverse welbekende multinationals en marktleider in hun sector. Ter ondersteuning van de verdere groei zijn zij voor het HQ ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een projectingenieur met passie voor techniek die er niet voor terug deinst om 20% van zijn/haar tijd in het buitenland te vertoeven.

Solliciteer →

Automation Engineer

19/02/2019 | Gent

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een project manager automation ter versterking van het engineering team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Je zal mee instaan voor diverse migratie projecten alsook de bouw van nieuwe productie installaties. Hiervoor ben je verantwoordelijk voor het ganse project management.

Solliciteer →

Project manager in hoogtechnologische omgeving

19/02/2019 | Zwijndrecht

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch advies – en consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen onderhoud en engineering opdrachten in de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar multidisciplinaire project manager ter versterking van het engineering team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job met verantwoordelijkheid. Deze succesvolle speler is wereldwijd actief in de chemische industrie.  

Solliciteer →

Project Manager binnen farmaceutische industrie

19/02/2019 | Gent | Hoogtechnologische farmaceutische omgeving l Project engineering l CAPEX investeringen +5 mio euros

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische / farmaceutische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een project manager die ervaring heeft binnen de farmaceutische industrie. Deze hoogtechnologische onderneming, actief in de fijne farmaceutische chemische industrie, heeft begin dit jaar een aantal grotere investeringsprojecten gelanceerd waardoor ze op zoek zijn naar extra manpower capaciteit. Ter ondersteuning van deze groei zijn op zoek naar een gedreven, hands on project engineer die ervaring heeft met leiden van multidisciplinaire projecten. Je beschikt over een sterke technische achtergrond en hebt bij voorkeur ervaring met proces equipments.

Solliciteer →

Project Manager bouwkunde riolering & beton werkzaamheden

18/02/2019 | Antwerpen | Project Manager / CAPEX projecten/ Riolering - en betonwerkzaamheden

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een project managers bouwkunde. Onze opdrachtgever, actief in de waterzuiveringsindustrie, heeft momenteel een aantal specifieke CAPEX projecten lopen. Gezien de toename in workload zijn ze de capaciteit project managers aan het verhogen. Hiervoor zijn ze op zoek naar project managers met een bouwkundige achtergrond en  die kennis hebben rond riolerings – en betonwerkzaamheden / herstellingen. Deze projecten variëren tussen de 30.000 euro en 500.000 euro.

Solliciteer →

Projectingenieur innovatieve technologieën

15/02/2019 | Haven van Antwerpen

Het continu analyseren en optimaliseren van de resultaten, de uitmuntende service en het sterk geëngageerd personeel hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de logistieke sector, uitgegroeid is tot een van de grootste spelers wereldwijd. Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de site in de haven van Antwerpen op zoek naar een gemotiveerde projectingenieur met passie voor techniek die graag mee aan de kar wil trekken van een bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Mechanical design engineer – Technologieleider

14/02/2019 | Vlaams-Brabant

Deze hoogtechnologische onderneming, actief in de machinebouw en pionier in de markt, wist dankzij hun uitstekende service en geavanceerde, innovatieve oplossingen op maat van de klant uit te groeien tot vaste partner van welbekende multinationals. Bovendien zorgen de continue investeringen in R&D ervoor dat zij aan de top blijven van technologische innovaties, wat jaar na jaar hun marktleiderspositie verstevigt.   Ter ondersteuning van deze continue groei zijn zij voor het HQ in regio Leuven op zoek naar een hands-on mechanical design engineer met passie voor techniek die graag mee aan de kar wil trekken om de ambitieuze doelstellingen van het bedrijf te realiseren.

Solliciteer →

TA Werkvoorbereider P&M

12/02/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor een grote chemische speler op zoek naar een Turn Around Werkvoorbereider P&M.

Solliciteer →

2 Project Managers bouwkunde riolering & beton werkzaamheden

05/02/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar 2 project managers bouwkunde. Onze opdrachtgever, actief in de waterzuiveringsindustrie, heeft momenteel een aantal specifieke CAPEX projecten lopen. Gezien de toename in workload zijn ze de capaciteit project managers aan het verhogen. Hiervoor zijn ze op zoek naar project managers met een bouwkundige achtergrond en  die kennis hebben rond riolerings – en betonwerkzaamheden / herstellingen. Deze projecten variëren tussen de 30.000 euro en 500.000 euro.

Solliciteer →