| contact | nl | en

Laatste jobs

90 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Werkvoorbereider – Sleutelrol internationaal topbedrijf

02/08/2019 | Haven van Antwerpen

Met een tewerkstelling aan ruim 3000 werknemers en een omzet van 200 miljoen euro behoort deze onderneming, actief in de logistieke sector, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de continue investeringen in de laatste nieuwe technologieën, het sterk strategisch beleid en het hoogopgeleid personeel ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de site in de haven van Antwerpen op zoek naar een werkvoorbereider met sterk analytisch inzicht die houdt van het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid.

Solliciteer →

Procesingenieur – Belgische marktleider voeding

02/08/2019 | Antwerpen

Deze Belgische onderneming, actief in de voedingsindustrie, is dankzij de kwalitatieve producten, het sterk strategisch beleid en hun hoogopgeleid personeel uitgegroeid tot absolute marktleider in de sector. Momenteel stellen zij zo’n 3000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro. Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de vestiging in het Antwerpse op zoek naar een procesingenieur met sterk analytisch inzicht die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf dat een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Production supervisor – Marktleider voeding

01/08/2019 | West-Vlaanderen

Met een tewerkstelling aan ruim 160.000 werknemers, een aanwezigheid in 70 landen en een omzet van ruim 150 miljard euro behoort deze multinational, actief in de voedingsindustrie, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de continue innovaties en het voortdurend streven naar ‘the next level’ ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Wegens de promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de site in regio Roeselare op zoek naar een shift supervisor / production supervisor die naast het aansturen van mensen tevens een passie heeft voor lean en continue verbetering.

Solliciteer →

Quality engineer – Wereldmarktleider

30/07/2019 | East Flanders

Wetenschappelijk onderzoek, specifieke know-how en continue innovaties hebben ervoor gezorgd dat dit productiebedrijf, actief in de voedingsindustrie, uitgegroeid is tot wereldwijde marktleider in de sector. Verspreid over 16 internationale vestigingen stellen zij 3000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 2 miljard euro.   Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het HQ in regio Gent op zoek naar een leergierige quality engineer met sterk analytisch inzicht die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand internationaal bedrijf met open cultuur en familiale sfeer.

Solliciteer →

Quality engineer / Process engineer – 50% reizen

30/07/2019 | EMEA

Dit internationaal technologiebedrijf, pionier in de markt, is dankzij de kwalitatieve service op maat van de klant, de innovatieve technologie en het continu streven naar ‘the next level’ uitgegroeid tot vaste partner van diverse welbekende internationale spelers. Ieder jaar weten zij een sterke groei te realiseren, wat vorig jaar resulteerde in een omzet van ruim 600 miljoen euro. Om hun marktleiderspositie te verstevigen zijn zij op zoek naar een Quality engineer / Process engineer die houdt van reizen en die graag een sleutelrol willen spelen binnen een vooraanstaand, internationaal bedrijf.

Solliciteer →

Lead Mechanical Engineer – Internationaal bedrijf

26/07/2019 | Antwerpen | Internationale omgeving l Ondernemende rol l Grote investeringsprojecten

Voor één van onze opdrachtgevers zijn we momenteel op zoek naar een Lead Mechanical Engineer die ervaring heeft met rotating en static equipment. Onze klant is een Duits chemisch concern dat gespecialiseerd is in de productie van chemische producten. Om verdere groei te ondersteunen – jaarlijks groeien zij met 10% - zijn ze voor het projectteam op zoek naar een Lead Mechanical Engineer die de coördinatie zal doen van diverse grotere CAPEX projecten. Heb je altijd al willen werken voor een marktleider in de rol als Lead en wil je graag de nodige implementatie vrijheid in jouw job ervaren? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →

Werkvoorbereider Piping/Mechanical (Antwerpse haven)

22/07/2019 | Antwerpse Haven (Linker- & Rechteroever)

Ter versterking van ons Turnaround & Maintenance team hebben we verschillende openstaande posities voor Turnaround & Maintenance Werkvoorbereiders. Daarbij kijken we zowel uit naar mensen met (een eerste) ervaring als werkvoorbereider alsook naar young-potentials die de stap als junior werkvoorbereider willen zetten.

Solliciteer →

Projectmanager – Metaalindustrie

17/07/2019 | West-Vlaanderen

Passie voor het vak, continu streven naar ‘the next level’ en sterk geëngageerde werknemers hebben ervoor gezorgd dat deze organisatie, actief in de metaalindustrie, uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in Europa in de sector. In België stellen zij een 200-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 100 miljoen euro. Wegens de sterke toename in het aantal projecten zoeken zij voor het HQ in regio Waregem een Projectmanager die houdt van variatie en uitdaging in boeiende projecten en die graag carrière wil maken in een toonaangevend bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Productiemanager Wereldmarktleider FMCG

15/07/2019 | Antwerpen

Innovatief, korte beslissingslijnen en sterk geëngageerde mensen typeren dit vooruitstrevend productiebedrijf dat over de decennia heen uitgegroeid is tot wereldmarktleider in hun niche. In België stellen zij zo’n 300 mensen te werk en realiseren zij een omzet van van zo’n 200 miljoen euro. Wegens de promotie van de huidige productiemanager zijn zij voor hun site ten zuiden van Antwerpen op zoek naar iemand die deze rol wil vervullen. Ben jij een gedreven people manager en wil jij graag werken in een vooruitstrevend bedrijf dat ieder jaar sterk weet te groeien? Waag dan nu je kans!

Solliciteer →

Onderhoudstechnieker – Productiebedrijf – Regio Mechelen

15/07/2019 |

Een jarenlang beleid gekenmerkt door sterk ondernemerschap, continue innovatie en focus op kwalitatieve producten heeft ervoor gezorgd dat deze onderneming uitgegroeid is tot één van ’s werelds belangrijkste spelers in de sector. Om hun concurrentieel voordeel te behouden zijn zij voor hun vestiging in het Zuiden van Antwerpen op zoek naar een storingstechnieker die met zijn assertiviteit, leergierigheid en zin voor ondernemen graag mee de goede marktpositie van deze onderneming wilt verstevigen.

Solliciteer →

Process engineer – 20% reizen

12/07/2019 | Limburg

Met een tewerkstelling aan ruim 4000 werknemers, verspreid over 15 internationale vestigingen en een omzet van ruim 600 miljoen euro behoort deze onderneming, actief in de automobielindustrie, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de doorgedreven expertise en de strategische investeringen ervoor dat zij ieder jaar hun leiderspositie weten te verstevigen. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Tessenderlo op zoek naar een hands-on procesingenieur met sterk analytisch inzicht die een carrière ambieert binnen een vooruitstrevend bedrijf waar de familiale, aangename sfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Project Manager – Internationaal topbedrijf

11/07/2019 | Antwerpen

Met een tewerkstelling aan ruim 15.000 werknemers, een aanwezigheid in 45 landen en een omzet van 3 miljard euro is dit productiebedrijf de absolute wereldleider in de sector. Bovendien weten zij via strategische investeringen hun marktleiderspositie ieder jaar te verstevigen. Ter ondersteuning van deze continue groei zijn zij voor de plant ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Project Manager die houdt van het realiseren van complexe projecten en die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →