| contact | nl | en

Laatste jobs

85 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Lead Project Mechanical Engineer – Linkeroever

23/01/2020 |

Dit bedrijf, actief in de chemische sector, heeft meer dan 150 productie-eenheden verspreid over 20 landen. Met de vele investeringsprojecten is het duidelijk dat deze onderneming nog altijd inzet op innovatie en wil groeien om de onbetwiste nr. 1 binnen de chemie te worden. Momenteel stellen zij dagelijks meer dan 18.000 werknemers tewerk en behalen ze jaarlijks een omzet van zo’n 40 miljard euro.   Ben jij op zoek naar een nieuw uitdagend project? Wil jij van A-Z verantwoordelijk zijn voor een project? Draag jij veiligheid hoog in het vaandel? Dan ben jij misschien wel de Lead Project Mechanical Engineer voor dit bedrijf! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode!

Solliciteer →

Meet – en regeltechnieker – Petrochemie

21/01/2020 | Antwerpen

Ondernemerschap, no-nonsense communicatie, hands-on mentaliteit zijn enkele termen die de bedrijfscultuur van deze petrochemische speler belichamen. Dagelijks stellen zij 300 werknemers tewerk en met een opslagcapaciteit van 1 miljoen kubieke ton en een productiecapaciteit van 5 miljoen ton verwerken zij in grote getallen ruwe aardolie tot tussen – en eindproducten. Wegens structurele wijzigingen zijn zij voor hun vestiging in de Antwerpse haven op zoek naar een polyvalente meet-en regeltechnieker, met de nodige verantwoordelijkheidszin en ondernemerschap. Heb jij kaas gegeten van zowel instrumentatie als online analyzers? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →

E&I Designer – Rechteroever

20/01/2020 | Antwerpen

Voor onze klant, een vooruitstrevende speler in de chemische sector, zijn wij op zoek naar een gedreven E&I designer om hun topteam te versterken. Deze speler is gelegen regio Rechteroever. Onder jou verantwoordelijkheid zou de volledige uitwerking van het E&I design vallen voor projecten tot 2 miljoen euro. Ben jij de toekomstige E&I designer die graag carrière wil maken binnen een dynamisch bedrijf met gezonde ambitie, waar het nemen van initiatief wordt geapprecieerd en gesimuleerd? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Quality Manager – Maakindustrie – Wereldmarktleider

16/01/2020 | West-Vlaanderen

Met een omzet van bijna 10 miljard euro en een tewerkstelling aan ruim 35.000 werknemers is dit bedrijf, actief in de maakindustrie, de absolute wereldmarktleider in de sector. Bovendien zorgen de continue investeringen en het gedegen strategisch beleid ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren. Om het succesverhaal verder uit te bouwen zijn zij voor de site in regio Waregem op zoek naar een Quality Manager die graag via zijn/haar kennis en inzicht het kwaliteitsgebeuren van het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Technical Manager – Sleutelrol internationaal groeibedrijf

16/01/2020 | West-Vlaanderen

Dit productiebedrijf, actief in de maakindustrie, maakt deel uit van een Amerikaanse multinational en is dankzij het sterk strategisch beleid, de kwalitatieve producten en het continu investeren in de laatste nieuwe technologieën uitgegroeid tot wereldmarktleider in de sector. Verspreid over 20 sites stellen zij 5.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 1,5 miljard euro. Wegens een interne promotie zijn zij voor de site in regio Kortrijk op zoek naar een Technical Manager die graag carrière wil maken binnen een financieel gezind en sterk groeibedrijf waar professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel wordt gedragen.

Solliciteer →

Jobstudent rekrutering

14/01/2020 | Antwerpen

Op zoek naar een boeiende plaats waar je echt iets bijleert als jobstudent? Heb je zin om je te verdiepen in rekrutering en selectie en wil je graag meer leren over het bedrijfsleven? Dan ben je bij Dixon & Company aan het juiste adres! Dixon & Company is een modern, groeiend rekruteringsbureau gevestigd aan de kaaien in Antwerpen met vijf afdelingen waaronder Team Finance, Supply Chain, Sales & Marketing, HR, Engineering. We werken met jonge, gedreven en humoristische collega’s en focussen ons op bediendenprofielen en functies op medior/senior niveau. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info kan je vinden op: www.dixon.be.

Solliciteer →

Technical service manager – Hightech monopolist

14/01/2020 | Oost-Vlaanderen

Dit hoogtechnologisch productiebedrijf staat wereldwijd bekend voor hun ‘state of the art’ producten, excellente service en hun sterk strategisch beleid. Mede dankzij de enorme inzet van het hoogopgeleid personeel wisten zij een monopolie te veroveren in de sector. Om de beste service te kunnen blijven garanderen zijn zij voor de productiesite in het Waasland op zoek naar een Technical Service Manager met passie voor techniek en innovatie die een carrière ambieert binnen een internationaal bedrijf waar de familiale, aangename werksfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Maintenance engineer – Wereldleider in volle groei

14/01/2020 | Haven van Antwerpen

Deze internationale onderneming staat wereldwijd bekend voor hun ‘state of the art’ producten, excellente service en sublieme kwaliteit. Hierdoor wisten zij over de decennia heen een sterk partnership op te bouwen met diverse welbekende bedrijven en weten zij ieder jaar opnieuw een sterke groei te realiseren. Ter ondersteuning van deze gestage groei zijn zij voor de productiesite op Linkeroever op zoek naar een maintenance engineer met een brede technische interesse die graag mee aan de kar wil trekken van een vooraanstaand bedrijf en mee de ambitieuze doelstellingen wil realiseren.

Solliciteer →

Stagiair Rekrutering

14/01/2020 | Antwerpen | Een boeiende stageplaats waar je echt iets bijleert!

Op zoek naar een boeiende stageplaats waar je echt iets bijleert? Heb je zin om je te verdiepen in rekrutering en selectie en wil je graag meer leren over het bedrijfsleven? Dan ben je bij Dixon & Company aan het juiste adres! Dixon & Company is een modern, groeiend rekruteringsbureau gevestigd aan de kaaien in Antwerpen met vijf afdelingen waaronder Team Finance, Supply Chain, Sales & Marketing, HR, Engineering. We werken met jonge, gedreven en humoristische collega’s en focussen ons op bediendeprofielen en functies op medior/senior niveau. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info kan je vinden op: www.dixon.be

Solliciteer →

Project Manager – Internationale marktleider

10/01/2020 | Antwerpen

Met een tewerkstelling aan ruim 15.000 werknemers, een aanwezigheid in 45 landen en een omzet van 3 miljard euro is dit productiebedrijf de absolute wereldleider in de sector. Bovendien weten zij via strategische investeringen hun marktleiderspositie ieder jaar te verstevigen. Ter ondersteuning van deze continue groei zijn zij voor de plant ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Project Manager die houdt van het realiseren van complexe projecten en die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Quality Manager – Marktleider voeding

09/01/2020 | Antwerpen

Deze internationale onderneming, actief in de voedingsindustrie, wist dankzij hun kwalitatieve producten, passie voor het vak en het continu streven naar verbetering een marktleiderspositie te veroveren in de sector. In België stellen zij zo’n 100-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 150 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de groei zijn zij voor de site in Antwerpen op zoek naar een gemotiveerde quality manager die graag carrière wil maken binnen een vooruitstreven bedrijf dat internationaal een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Preventieadviseur – Miljardenproject – Zwijndrecht

09/01/2020 |

Onze opdrachtgever, een gigantische speler in de chemische sector is gekend om zijn gigantische investeringen en vooruitstrevende mind-set. Ze zijn recent begonnen met de start van hun miljardenproject, wat meteen ook één van de grootste projecten van de afgelopen jaren is. De start van de eerste helft van de installatie zou in 2022 in werking moeten treden. Om het project zo vlot en veilig te laten verlopen is onze opdrachtgever momenteel op zoek naar een 15-tal safetysupervisors die meteen beschikbaar zijn en het project vlot moeten laten verlopen.

Solliciteer →