| contact | nl | en

Laatste jobs

81 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Scheduler – Oost-Vlaanderen

07/05/2020 | Oost-Vlaanderen | Als Scheduler werken in een gestructureerde organisatie - what more do you want?

Onze opdrachtgever, een befaamde oliefabrikant in de Gentse Haven, is gekend omwille van grootse investeringen de afgelopen jaren. Om het nieuwe brownfieldproject te plannen, zoeken ze naar een Scheduler. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Junior Instrumentation Engineer – Rechteroever

06/05/2020 | Antwerpen

Voor één van onze klanten, een succesvolle, internationale speler die wereldwijd actief is in de chemische industrie, gaan we op zoek naar een Instrumentation Engineer. Omwille van een aantal geplande investeringsprojecten is onze klant, met vestiging in Rechteroever, op zoek naar een ervaren Instrumentation Engineer. Technologie, innovatie en een drive om vooruit te willen, staan centraal in deze organisatie. Ben jij onze nieuwe man of vrouw die zijn tanden wil zetten in deze opportuniteit waarbij je de ideale combinatie vindt tussen uitdaging en technische complexiteit? Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Technical Project Engineer – Energie

05/05/2020 | Limburg

Klantgerichte aanpak, korte communicatie- en beslissingslijnen en een uitstekend strategisch beleid hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de energiesector, wist uit te groeien tot een van de belangrijkste spelers in de sector. In België stellen zij een 100-tal gemotiveerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 80 miljoen euro.   Wegens de gestage groei zijn zij voor het HQ in regio Beringen op zoek naar een Technical Project Engineer die graag carrière wil maken binnen een financieel groeibedrijf met warme, collegiale werksfeer.

Solliciteer →

Junior Project Engineer – Kempen

05/05/2020 | Kempen

Onze opdrachtgever, een toonaangevend chemisch bedrijf, gelegen in de Kempen, is op zoek naar een Junior Project Engineer met een breed interesseveld in multidisciplinaire projecten. Onze opdrachtgever is gekend omwille van zijn inventief, proactief en vooruitstrevend beleid en zoekt een gedreven ziel die zijn schouders mee onder dit succesverhaal wil zetten. Drive, passie voor het vak en ondernemerschap staan met andere woorden centraal! Zoek jij een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en innovatief tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

E&I Designer – Innovatieve stabiele chemiegigant

04/05/2020 | Rechteroever | Ga aan de slag bij één van de chemiegiganten in België

Voor ons E&I team binnen Dixon, ben ik voor één van de toporganisaties binnen de chemiesector in België op zoek naar een E&I designer die ervan houdt om initiatief te nemen en zich flexibel kan opstellen. Naast de focus op een ideale dienstverlening, vinden ze crosscommunicatie essentieel. Je zal dan ook terechtkomen in een team waar er enkele Project Engineers zijn met een E&I achtergrond. In jouw takenpakket zal je procesontwerpen omzetten naar een volledig uitvoeringspakket. Dit doe je door alle plannen en tekeningen te voorzien op E&I-vlak. Zie jij in jezelf iemand die binnen Dixon carrière wil maken als de specialist op dit specifiek takenpakket? Laat me dan asap iets weten! Ter info: Je kan hier als consultant en als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Maintenance engineer – Gereputeerde multinational

30/04/2020 | Linkeroever

Deze internationale onderneming staat wereldwijd bekend voor hun ‘state of the art’ producten, excellente service en sublieme kwaliteit. Hierdoor wisten zij over de decennia heen een sterk partnership op te bouwen met diverse welbekende bedrijven en weten zij ieder jaar opnieuw een sterke groei te realiseren. Ter ondersteuning van deze gestage groei zijn zij voor de productiesite op Linkeroever op zoek naar een maintenance engineer met een brede technische interesse die graag mee aan de kar wil trekken van een vooraanstaand bedrijf en mee de ambitieuze doelstellingen wil realiseren.

Solliciteer →

Senior Werkvoorbereider/Supervisor Piping & Mechanical

30/04/2020 | Antwerpen | Heb impact in deze snelgroeiende organisatie!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een sterk ervaren Werkvoorbereider/Supervisor Piping & Mechanical die graag deel wilt uitmaken van een vertrouwde organisatie in Antwerpen. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Werkvoorbereider/Supervisor E&I

30/04/2020 | Antwerpen | Learning & Development is key in deze organisatie!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een sterke Werkvoorbereider/Supervisor E&I die graag deel wilt uitmaken van een vertrouwde organisatie in Antwerpen. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Werkvoorbereider/Supervisor E&I – Freelance

30/04/2020 | Linkeroever | De Sinjoren heten u welkom!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een sterke Werkvoorbereider/Supervisor E&I die graag deel wilt uitmaken van een vertrouwde organisatie op Linkeroever. Je zou voor drie maanden mee het werkvoorbereidingsteam ondersteunen zodat ze volledig voorbereid zijn voor de TAR in het najaar van 2020.  Ben jij een gedreven Freelancer met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →

Quality Manager – Sleutelrol groeibedrijf

29/04/2020 | Antwerpen

Deze internationale onderneming, actief in de voedingsindustrie, wist dankzij hun kwalitatieve producten, passie voor het vak en het continu streven naar verbetering een marktleiderspositie te veroveren in de sector. In België stellen zij zo’n 100-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 150 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de groei zijn zij voor de site in Antwerpen op zoek naar een Quality Manager met duidelijke visie die een carrière ambieert binnen een bedrijf dat het kwaliteitsgebeuren hoog in het vaandel draagt en dat wereldwijd een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Project Engineer

23/04/2020 | Rechteroever

Voor één van onze klanten gaan we op zoek naar een Project Engineer met een breed interesseveld voor multidisciplinaire investeringsprojecten ter versterking van het engineering team. Onze klant, een snelgroeiende en innovatieve speler in de chemische industrie, gevestigd te Rechteroever, zoekt naar een manusje van alles die ondersteuning kan bieden binnen project engineering. De grootte van de projecten bedraagt tussen de 100.000 en 3 miljoen euro. Zoek jij een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en innovatief tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Teamlead Maintenance – Europese marktleider

23/04/2020 | Oost-Vlaanderen

Enkele decennia geleden startte het succesverhaal van dit familiebedrijf, actief in de voedingsindustrie, dat dankzij hun passie voor het vak, kwalitatieve producten en het continu streven naar ‘the next level’ wist uit te groeien tot Europese marktleider in de sector.   Ter ondersteuning van de sterke groei zoeken zij voor het Belgisch HQ in regio Aalst een Teamlead Maintenance die houdt van het aansturen en coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een stabiel bedrijf met aangename, warme werksfeer.

Solliciteer →