| contact | nl | en

Laatste jobs

86 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Projectleider Engineering

25/11/2019 | Antwerpen

Dit Belgisch bedrijf, actief in de nutsvoorzieningen, is dankzij de voortdurende investeringen en strategische partnerships uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de sector. Verspreid over 5 vestigingen stellen zij zo’n 500-tal geëngageerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 300 miljoen euro. Wegens de sterke groei zijn zij voor regio Antwerpen op zoek naar een leergierige Projectleider Engineering die graag carrière wil maken binnen een sterk groeiend bedrijf met aangename, familiale werksfeer waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Proces Engineer – CAPEX project 25 mil

25/11/2019 | Antwerpen

Onze opdrachtgever, een gigantische speler in de chemische sector is gekend omwille van zijn kolossale investeringen en vooruitstrevende mind-set. Deze chemiereus is gelegen in de regio Antwerpen waar ze momenteel een lead proces engineer willen toevoegen aan hun team. Hij/zij zal voornamelijk instaan voor een aantal CAPEX projecten tot €25.000.000. Heb jij altijd al gedroomd om grote projecten te leiden aan de kant van de eindklant, dan ben jij de juiste persoon voor deze functie!

Solliciteer →

Instrumentation Engineer – Multinational Chemie

22/11/2019 | Antwerpen

Voor één van onze klanten, een innovatieve, internationale speler die wereldwijd actief is in de chemische industrie, gaan we op zoek naar een Instrumentation Engineer. Omwille van een aantal grote investeringsprojecten is onze klant, met vestiging in Antwerpen, op zoek naar een ervaren Instrumentation Engineer. Het gaat om projecten tussen de 200.000 en 25 miljoen euro. Technologie, innovatie en een drive om vooruit te willen, staan centraal in deze organisatie. Ben jij onze nieuwe man of vrouw die zijn tanden wil zetten in deze opportuniteit waarbij je de ideale combinatie vindt tussen uitdaging en technische complexiteit? Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Project Engineer – Antwerpen

22/11/2019 | Antwerpen

Voor één van onze klanten gaan we op zoek naar een Project Engineer met een breed interesseveld voor multidisciplinaire investeringsprojecten ter versterking van het engineering team. Onze klant, een snelgroeiende en innovatieve speler in de chemische industrie, gevestigd te Antwerpen, zoekt naar een manusje van alles die ondersteuning kan bieden binnen project engineering. De grootte van de projecten bedraagt tussen de 5.000 en 2 miljoen euro. Zoek je een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en innovatief tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Scheduler – Chemische marktleider

22/11/2019 | Antwerpen | Als Scheduler werken in een gestructureerde organisatie - what more do you want?

Onze opdrachtgever, de industriële trots van de Sinjorenstad, is gekend omwille van zijn kolossale investeringen en vooruitstrevende mind-set. Deze chemiereus is gelegen in de regio Rechteroever waar ze hun scheduling team willen uitbreiden. Hij/zij zal voornamelijk instaan voor een 10-tal projecten tussen de €500.000 - €20.000.000. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor chemie en planning? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Werkvoorbereider/Supervisor Mechanical – Chemie

22/11/2019 | Linkeroever | Heb impact in deze snelgroeiende organisatie!

Onze opdrachtgever, een chemiereus met een warm KMO-gevoel, is gekend omwille van zijn wereldwijde investeringen en vooruitstrevende mind-set. Het Europees hoofdkantoor van deze wereldspeler is gelegen in de regio Linkeroever waar ze gretig zoeken naar een Werkvoorbereider/Construction Supervisor Mechanical. Hij/zij zal voornamelijk instaan voor MOC-projecten van + 10.000 euro. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Project Manager – 50% reizen

21/11/2019 | Vlaams-Brabant

Deze internationale onderneming, actief in het verhuur van materieel, staat wereldwijd bekend voor hun operationele efficiëntie, oog voor kwaliteit en hun excellente service op maat van de klant. Met een aanwezigheid in 60 landen, een tewerkstelling aan ruim 5000 werknemers en een omzet van 6 miljard euro behoren zij tot de absolute top wereldwijd.   Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het HQ in regio Vlaams-Brabant op zoek naar een ervaren projectmanager met sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden die houdt van het realiseren van internationale complexe projecten.

Solliciteer →

Productie ingenieur – Hightech topbedrijf

19/11/2019 | Antwerpen

Dit hoogtechnologisch productiebedrijf wist dankzij hun kwalitatieve producten, continue innovatie en passie voor het vak uit te groeien tot een van de topspelers wereldwijd in de sector. Verspreid over 500 vestigingen stellen zij zo’n 300.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 50 miljard euro.   Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor het Belgisch HQ ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een hands-on productie ingenieur vaste nacht die een carrière ambieert in een vooraanstaand bedrijf met familiale sfeer waar het welzijn van de werknemer centraal staat.

Solliciteer →

Project Manager – Metaalindustrie

14/11/2019 | Kortrijk

Deze internationale KMO, actief in de metaalindustrie, wist dankzij hun sterke expertise, kwalitatieve producten en uitmuntende service op maat van de klant op enkele jaren tijd uit te groeien tot vaste partner van diverse internationale bedrijven. Ter ondersteuning van de sterke groei – hun omzet is op korte termijn verdubbeld – zijn zij voor het HQ in regio Kortrijk op zoek naar een Project Manager met gezonde ambitie die graag carrière wil maken binnen een sterk groeiend bedrijf met korte beslissingslijnen en open cultuur.

Solliciteer →

Maintenance engineer – Voeding

13/11/2019 | Limburg

Passie voor het vak, sterk betrokken werknemers en continue innovatie typeren deze KMO, actief in de voedingsindustrie, die op enkele jaren tijd wist uit te groeien tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Bovendien zorgen de laatste investeringen ervoor dat het bedrijf uitgegroeid is tot één van de snelst groeiende ondernemingen van Limburg. Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Hasselt op zoek naar een hands-on maintenance engineer met sterk analytisch inzicht die graag via zijn/haar kennis en inzicht het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Maintenance supervisor – Belgische marktleider

12/11/2019 | Antwerpen

Korte communicatielijnen, sterk geëngageerd personeel en focus op kwaliteit en innovatie hebben ertoe geleid dat deze Belgische KMO uitgegroeid is tot absolute marktleider in de sector. Verspreid over 2 vestigingen stellen zij een 300-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 30 miljoen euro. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor hun site in de Rupelstreek op zoek naar een hands-on maintenance supervisor met passie voor techniek die graag carrière wil maken binnen een aangenaam bedrijf met familiale sfeer waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Project Manager – Wereldmarktleider

08/11/2019 | Antwerpen

Een uitgekiend strategisch beleid, kwalitatieve producten en sterk geëngageerd personeel hebben ertoe geleid dat dit productiebedrijf uitgegroeid tot de absolute wereldleider in de sector. Bovendien zorgen de continue investeringen ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen. Ter ondersteuning van deze continue groei zijn zij voor de plant ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Project Manager die houdt van het realiseren van complexe projecten en die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →