| contact | nl | en

Laatste jobs

70 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Project Manager Tankmaintenance – regio Gent

13/08/2019 | Gent | Tank maintenance | project management

Onze opdrachtgever, actief in de tankopslag, is één van de grootste wereldwijde tankterminals voor oliën, chemicaliën en gassen. Het bedrijf bezit meer dan 70 terminals over 20 landen, met een totale opslagcapaciteit van meer dan 15 miljoen cbm . Momenteel zijn ze ter uitbreiding van de terminal in Gent op zoek naar een project manager die kennis heeft van tank maintenance. Deze vestiging is uniek door haar specifieke manier van werken richting veiligheid, commitment en kwaliteit. Je zal instaan voor een aantal projecten waaronder :

  • Vervanging van bodems
  • Installatie van een vlottend daken
  • Coating van 3 tanks in TV10 conform de JIG voorschriften
  • Opvolgen van de algemene VLAREM onderzoeken van de tanks in de planning 2020 en herstellen conform de adviezen.

Solliciteer →

Project Manager – uitdagende projecten in de tankterminal industrie

13/08/2019 | Antwerpen | Project manager | uitdagende investeringsprojecten | tankterminal industrie

Dit Belgisch bedrijf, actief in de tankterminal industrie, is dankzij de voortdurende investeringen uitgegroeid tot één van de grotere terminals in België. Wegens de sterke groei zijn ze voor de site in Antwerpen zijn ze op zoek naar een project manager met een hands-on mentaliteit die een cruciale rol wil spelen in hun verdere groei. Je zal instaan voor diverse investeringsprojecten waar je zal instaan voor de ganse oplevering van het project vanaf budgettering tot en met oplevering aan operations.

Solliciteer →

Junior Mechanical Engineer – groei door naar project manager !

13/08/2019 | Antwerpen | Interessante CAPEX projecten | veel mogelijkheid tot opleidingen | horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden

Innovatie, hoogtechnologische installaties en voortdurende groei zijn kenmerken die deze internationale onderneming met zich meebrengen. De groep bestaat momenteel uit meer dan 1500 werknemers en realiseren een omzet van zo’n 500 miljoen euro. Om hun doelstellingen te kunnen realiseren, zijn zij voor het Belgisch HQ (Haven Antwerpen – Rechteroever) op zoek naar een Mechanical Engineer die graag mee het verschil wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf met korte beslissingslijnen. Momenteel is er een grote flow van nieuwe CAPEX investeringsprojecten waarin je als Mechanical Engineer het ganse project vanaf budget tot en met oplevering / commissioning gaat uitwerken. Merendeel van de projecten zal zich op mechanisch vlak bevinden waarbij je ook verantwoordelijk zal zijn voor piping & civiele werkzaamheden. De grootte van projecten variëren tussen 50.000 euro en 500.000 euro. Er bestaat ook een mogelijkheid om een traject aan te gaan als freelancer waar je langdurige projecten kan aangaan.

Solliciteer →

Project Manager Mechanical – Pompstations en rioolwaterzuiveringsinstallaties

13/08/2019 | Leuven | Waterzuivering | A-Z Project management | langdurige periode

Met een tewerkstelling aan meer dan 1000 medewerkers in België en een omzet van ruim meer dan 500 miljoen euro behoort deze onderneming, actief in de afvalwaterzuivering, tot de absolute top in België. Bovendien zorgen de continu innovaties en strategische investeringen ervoor dat zij elk jaar hun marktleider positie versterken. Ter ondersteuning van het projectteam zijn ze momenteel op zoek naar een project engineer met sterke mechanische kennis. Je zal als project engineer mechanical meewerken aan de studie van elektromechanische uitrusting van pompstations en rioolwaterzuiveringsinstallaties. Een voorkennis of passie van waterzuivering zou dus een grote meerwaarde kunnen betekenen. Het zou gaan om projecten in de regio Vlaams-Brabant ( Leuven – Brussel – Aalst )

Solliciteer →

Mechanical Engineer – regio Waasland

13/08/2019 | Zwijndrecht | Groei door naar een rol als project manager | Chemische industrie

Deze chemische speler is een gekende wereldleider die dankzij hun duidelijke visie en continu investeringen in nieuwe technologieën uitgegroeid is tot een wereldspeler binnen de fijne chemie. Met een omzet van 3 miljard en meer dan 3000 medewerkers wereldwijd werken ze dagelijks aan hun ambitieuze doelstelling. Om deze doelstellingen te realiseren zijn ze voor de productiesite in Zwijndrecht op zoek naar een (lead) mechanical engineer die houdt van een grote afwisseling van projecten en die zelfstandig wil werken. Als mechanical engineer zal je een breed portfolio van projecten krijgen met de nodige afwisseling en grote diversiteit van diverse equipments. Zo staan de volgende projecten op het programma : aanpassen piperacks, afbraak van compressors + plaatsen van nieuwe compressoren, vervangen warmtewisselaars/pompen/destillatiekolommen/…, plaatsen van nieuwe installaties :new Recycle Compressors, TA 2022 projecten. De grootte van projecten variëren tussen 50.000 euro en 2 mio euro waar de focus zal liggen op mechanische & piping projecten (zowel statis als rotating) aangevuld met kleine civiele werkzaamheden (steel works)

Solliciteer →

Automation engineer – 44 verlofdagen

06/08/2019 | Mechelen

Deze Belgische onderneming, actief in de nutsvoorzieningen, staat alom bekend voor de continue innovaties, het investeren in slimme partnerships en het voortdurend streven naar mogelijke verbeteringen. Verspreid over 5 vestigingen stellen zij zo’n 500-tal geëngageerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 300 miljoen euro.   Om de beste service en kwaliteit te kunnen garanderen zijn zij voor de site in regio Mechelen op zoek naar een automation engineer met zin voor initiatief die graag mee aan de kar wil trekken van een bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Production Manager – Groei door naar Plant Manager!

05/08/2019 | Antwerpen

Passie voor het vak, uitmuntende expertise en sterk geëngageerd personeel hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, uitgegroeid is tot Europese marktleider in de sector. Momenteel stellen zij, verspreid over 5 sites, zo’n 500 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 150 miljoen euro.   Om hun ambitieuze doelstellingen te realiseren zijn zij voor de productiesite in regio Antwerpen op zoek naar een hands-on productie manager die houdt van het enthousiasmeren van mensen en die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf met een warme, familiale sfeer.

Solliciteer →

Werkvoorbereider – Sleutelrol internationaal topbedrijf

02/08/2019 | Haven van Antwerpen

Met een tewerkstelling aan ruim 3000 werknemers en een omzet van 200 miljoen euro behoort deze onderneming, actief in de logistieke sector, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de continue investeringen in de laatste nieuwe technologieën, het sterk strategisch beleid en het hoogopgeleid personeel ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de site in de haven van Antwerpen op zoek naar een werkvoorbereider met sterk analytisch inzicht die houdt van het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid.

Solliciteer →

Procesingenieur – Belgische marktleider voeding

02/08/2019 | Antwerpen

Deze Belgische onderneming, actief in de voedingsindustrie, is dankzij de kwalitatieve producten, het sterk strategisch beleid en hun hoogopgeleid personeel uitgegroeid tot absolute marktleider in de sector. Momenteel stellen zij zo’n 3000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro. Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de vestiging in het Antwerpse op zoek naar een procesingenieur met sterk analytisch inzicht die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf dat een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Production supervisor – Marktleider voeding

01/08/2019 | West-Vlaanderen

Met een tewerkstelling aan ruim 160.000 werknemers, een aanwezigheid in 70 landen en een omzet van ruim 150 miljard euro behoort deze multinational, actief in de voedingsindustrie, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de continue innovaties en het voortdurend streven naar ‘the next level’ ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Wegens de promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de site in regio Roeselare op zoek naar een shift supervisor / production supervisor die naast het aansturen van mensen tevens een passie heeft voor lean en continue verbetering.

Solliciteer →