| contact | nl | en

Laatste jobs

90 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Quality engineer – Internationaal productiebedrijf

11/07/2019 | Antwerpen

Deze internationale marktleider, wereldwijd bekend voor hun kwalitatieve producten en excellente klantenservice, stelt 15.000 gemotiveerde werknemers tewerk verspreid over 45 landen. Afgelopen jaar wisten zij een omzet te realiseren van 3 miljard euro en ook de toekomst ziet er zeer rooskleurig uit.   Om de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor de plant ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een gedreven quality engineer met sterk analytisch inzicht die graag zijn/haar kennis en inzet wil aanwenden om het bedrijf mee naar een hoger niveau te tillen.

Solliciteer →

Storingstechnieker – Familiale wereldspeler – 19€/u

11/07/2019 | Puurs

Een jarenlang beleid gekenmerkt door sterk ondernemerschap, continue innovatie en focus op kwalitatieve producten heeft ervoor gezorgd dat deze onderneming uitgegroeid is tot één van ’s werelds belangrijkste spelers in de sector.   Om hun concurrentieel voordeel te behouden zijn zij voor hun vestiging in het Zuiden van Antwerpen op zoek naar een storingstechnieker die met zijn assertiviteit, leergierigheid en zin voor ondernemen graag mee de goede marktpositie van deze onderneming wilt verstevigen.

Solliciteer →

Schoolverlater – elektromechanica – mechanica

11/07/2019 | Antwerpen / Duinkerke | Schoolverlater elektromechanica / mechnica - werkt mee aan groot investeringsproject van 50+ mio euros !

Innovatie, hoogtechnologische installaties en voortdurende groei zijn kenmerken die deze internationale onderneming met zich meebrengen. De groep bestaat momenteel uit meer dan 1500 werknemers en realisert een omzet van zo’n 500 miljoen euro. Om hun doelstellingen te kunnen realiseren, zijn ze fors aan het uitbreiden in het bouwen van een nieuwe installatie. Het gaat om een project van meer dan 50 mio euros. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een project engineer die een aantal engineering pakketten wil opvolgen. We zijn daarvoor op zoek naar iemand met een 1ste ervaring als project engineer of een gemotiveerde schoolverlater industrieel / burgerlijk ingenieur die deze uitdaging wil uitgaan mits de nodige ondersteuning.

Solliciteer →

Service Technieker – Wereldmarktleider – Elektrotechniek

09/07/2019 | Antwerpen

Servicetechnieker - Klant Kwalitatieve producten, uitmuntende service en sterk geëngageerde werknemers hebben ervoor gezorgd dat deze multinational uitgegroeid is tot de absolute referentie binnen hun nichemarkt. Als wereldmarktleider binnen de elektrotechniek stellen zij dagelijks alles in teken van de tevredenheid van uw klanten.   Ter ondersteuning van hun sterke groei zijn zij voor de regio Antwerpen op zoek naar een service technieker die zijn mechanische – en elektrische kennis weet te koppelen aan een sterke commerciële flair. Heb jij altijd al willen werken voor een marktleider en wil je graag zelf jouw loon opkrikken door middel van jouw commerciële skills? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →

Projectingenieur metaalindustrie

09/07/2019 | West-Vlaanderen

Deze KMO, actief in de metaalindustrie en internationaal actief, staat alom bekend voor hun passie voor het vak, sterke expertise en uitmuntende service op maat van de klant. Op enkele jaren tijd wisten zij hun omzet ruimschoots te verdubbelen en zijn zij uitgegroeid tot vaste partner van diverse internationale bedrijven. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor het HQ in regio Kortrijk op zoek naar een hands-on projectingenieur met gezonde ambitie die mee aan de kar wil trekken van een bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Teamleader Productie – Innovatief bedrijf

08/07/2019 | Antwerpen

Innovatieve producten, sterk geëngageerde werknemers en een sterk strategisch beleid hebben ervoor gezorgd dat deze internationale onderneming uitgegroeid is tot een van de grootste bedrijven ter wereld in de sector. Verspreid over 120 vestigingen stellen zij zo’n 15.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 3,5 miljard euro. Ter ondersteuning van de verdere groei zijn zij voor de site in regio Antwerpen op zoek naar een Teamleader Productie met sterke people management skills die graag carrière wil maken binnen een dynamisch bedrijf met korte beslissingslijnen.

Solliciteer →

Productie ingenieur – Metaalsector

08/07/2019 | West-Vlaanderen

Deze KMO, actief in de metaalsector, wist dankzij hun doorgedreven vakkennis, passie voor het vak en hun ‘entrepreneurship’ uit te groeien tor vaste partner van diverse internationale ondernemingen. Wegens de sterke groei zijn zij voor het HQ in regio Kortrijk op zoek naar een junior productie ingenieur met een brede technische interesse die een carrière ambieert binnen een vooruitstrevend bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Maintenance Manager – 44 Verlofdagen

05/07/2019 | Antwerpen

Dit Belgisch bedrijf, actief in de nutsvoorzieningen, is dankzij de voortdurende investeringen en strategische partnerships uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de sector. Verspreid over 5 vestigingen stellen zij zo’n 500-tal geëngageerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 300 miljoen euro. Wegens de sterke groei zijn zij voor regio Antwerpen op zoek naar een Maintenance Manager met sterke people management skills die een cruciale rol ambieert binnen een dynamisch bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Piping Designer wereldspeler chemische industrie

04/07/2019 | Zwijndrecht

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende speler binnen de chemische industrie en die actief is in ruim 120 landen,  zijn we op zoek naar een ervaren Piping Designer. Met zo’n 150 mensen op de site in de regio Zwijndrecht zijn ze momenteel met diverse investeringen bezig. Je komt terecht in het engineering team waarbij je als Piping Designer verantwoordelijk zal zijn voor diverse kleine tot middelgrote projecten waarbij je zal instaan vanaf het beschrijven van scope, budget en planning tot en met pre commissioning. Het gaat om een functie met de nodige afwisseling waarbij als je designer je verder kan ontwikkelen in het engineering verhaal.

Solliciteer →

Automation Engineer

04/07/2019 | Mechelen

Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar 2 Automation Engineers ter versterking van de vestiging in de regio Antwerpen. Deze speler, een grote producent van hoogwaardige walsproducten met HQ in de regio Antwerpen, is wereldwijd actief en ziet de cijfers zowel op vlak van omzet als van marktaandeel enkel groeien. Ze realiseren de laatste jaren een enorme stijging op vlak van uitbreiding en modificaties van diverse installaties op de bestaande sites. Met zo’n 1000 mensen op de site zijn ze bezig met tal van investeringsprojecten. In dat kader zijn we momenteel op zoek naar 2 automation engineers met een sterke kennis van Siemens S7.

Solliciteer →

E&I Designer

04/07/2019 | Zwijndrecht

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende speler binnen de chemische industrie en die actief is in ruim 120 landen,  zijn we op zoek naar een ervaren E&I Designer. Met zo’n 150 mensen op de site in de regio Zwijndrecht zijn ze momenteel met diverse investeringen bezig. Je komt terecht in het engineering team waarbij je als E&I Designer verantwoordelijk zal zijn voor diverse kleine tot middelgrote projecten waarbij je zal instaan vanaf het beschrijven van scope, budget en planning tot en met pre commissioning. Het gaat om een functie met de nodige afwisseling waarbij als je designer je verder kan ontwikkelen in het engineering verhaal.

Solliciteer →

Project E&I Engineer regio Kempen

04/07/2019 | Geel | Ambitieze oganisatie met tal van investeringsprojecten

Deze internationale onderneming, actief in de chemische industrie en wereldwijd bekend voor hun doorgedreven expertise en continu drang voor innovatie, is over de jaren heen uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de chemische industrie. Verspreid over 10 internationale vestigingen stellen zij zo’n 8000 werknemers tewerk en realiseren zij momenteel een aantal interessante investeringsprojecten. Ter ondersteuning van deze investeringsprojecten zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Geel op zoek naar een hands-on project engineer E&I met sterk analytisch inzicht die een carrière ambieert binnen een vooruitstrevend bedrijf waar de familiale, aangename sfeer nooit verloren is gegaan. Je zal terechtkomen in de Belgische groep die bestaat uit een 250-tal medewekers.

Solliciteer →