| contact | nl | en

Laatste jobs

73 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Shift Supervisor / Productie Supervisor – Chemisch nichebedrijf

06/08/2020 | Regio Gent

Dit chemisch nichebedrijf staat wereldwijd bekend voor hun doorgedreven expertise, de hoogkwalitatieve producten en het continu streven naar ‘the next level’. Bovendien zorgt de excellente service ervoor dat zij over de jaren heen vaste partner zijn geworden van diverse welbekende multinationals wereldwijd. Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de site in regio Gent op zoek naar een Shift Supervisor / Productie Supervisor die houdt van het coachen en enthousiasmeren van mensen en die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand, financieel sterk bedrijf waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Werkvoorbereider Piping – Food Industry

06/08/2020 | West-Vlaanderen | Geen file meer!

Onze opdrachtgever, een allom bekende voedingsproducent, is gekend omwille van zijn enorme investeringen en vooruitstrevende technieken. Op hun hoofdkantoor in West-Vlaanderen zijn ze gretig opzoek naar een Werkvoorbereider Piping. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor food en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Senior Recruitment Consultant – Engineering

05/08/2020 | Antwerpen

Dixon & Company is een werving & selectie bureau opgericht in 2010. Het avontuur startte 10 jaar geleden met 2 personen en groeide doorheen de jaren uit tot een volwaardig team van meer dan 35 jonge, energieke en gepassioneerde medewerkers. Als werving en selectiebureau zijn wij multispecialist, sterk in permanente rekrutering en staffing solutions. Dit doen we in 5 takken van sport : Sales & Marketing, Finance, Supply Chain, HR en Engineering.     Om onze ambities en groei als partner en specialist en recruitment en staffing solutions te blijven realiseren, kijken we uit naar een ondernemende Senior Recruitment Consultant die onze Engineering divisie een extra boost wil geven en op korte termijn wil doorgroeien naar een Business Manager positie!     Beschik je over een pro-actieve en ondernemende mindset? Ben je op zoek naar een passionately personal organisatie die gedreven wordt door kwaliteit? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Senior Recruitment Consultant die zijn schouders onder dit groeiverhaal wil zetten!

Solliciteer →

Production Manager – Toffe job + Work-Life Balance

04/08/2020 | West-Vlaanderen

Deze onderneming, actief in de maakindustrie, onderscheidt zich als gedreven, innovatief groeibedrijf waar echte ondernemers de basis vormen van het succes. Continue investeringen in technologie en in mensen hebben ertoe geleid dat zij op enkele decennia tijd uit wisten te groeien tot wereldmarktleider in de sector.   Wegens een interne promotie zijn zij voor de site in regio Waregem op zoek naar een gemotiveerde Production Manager met sterke people management skills die graag mee aan de kar wil trekken van een succesvol bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Automation engineer – Topwerkgever

04/08/2020 | West-Vlaanderen

Met een tewerkstelling aan 160.000 werknemers, een aanwezigheid in meer dan 70 landen en een omzet van 120 miljard euro is deze multinational, actief in de voedingsindustrie, absolute wereldmarktleider in de sector. Bovendien zorgt het sterk investerings- en strategisch beleid ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Wegens een interne promotie zijn zij voor de productiesite in regio Roeselare op zoek naar een leergierige Automation Engineer met passie voor het vak die graag carrière wil maken binnen een sterk gereputeerde multinational waar het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Corporate Recruiter / HR Officer – de ideale mix van HR projecten & internal recruitment!

04/08/2020 | Antwerpen | werk mee aan de opzet van onze corporate recruitment afdeling

Gepassioneerd door HR en het aantrekken van het juiste talent? Op zoek naar een ideale mix tussen internal recruitment en het vervullen van HR projecten? Altijd gedroomd van een trekkersrol in een organisatie? En ben je op zoek naar een ambitieus bedrijf die op een passionately personal manier omgaat met zijn medewerkers? Dan staat deze rol van Corporate HR Recruiter / Officer op jouw lijf geschreven! Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat is opgericht in 2017. Ons avontuur startte met 2 personen in hartje Antwerpen en groeide in no time uit tot een volwaardig team van meer dan 90 jonge, energieke en gepassioneerde interne- en externe medewerkers. We staan bekend om anders te zijn. Vanuit een streven om kwaliteit te bieden, zijn we eerlijk, no bullshit en willen we performen. Met het team van Dixonites werken we samen - in een hoge versnelling - aan de Dixon Dream. Daarom zijn we vandaag op zoek naar een collega die met de nodige passie, goesting en drive wil meewerken aan onze nieuwe Corporate Recruitment afdeling.

Solliciteer →

Projectleider – Nutsvoorzieningen

31/07/2020 | Antwerpen

Deze Belgische onderneming is dankzij de voortdurende investeringen en strategische partnerships uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de sector. Momenteel stellen zij een 500-tal geëngageerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 300 miljoen euro. Wegens de sterke groei zijn zij voor regio Antwerpen op zoek naar een leergierige Projectleider die graag carrière wil maken binnen een sterk groeiend bedrijf met aangename, familiale werksfeer waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Production Supervisor – Europees Voedingsbedrijf

31/07/2020 | Regio Aalter

Passie voor het vak, continue innovaties en hoogkwalitatieve producten hebben er onder meer toe geleid dat deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in de sector in Europa. Verspreid over 15 vestigingen stellen zij 3000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 800 miljoen euro.   Wegens een interne verschuiving zijn zij voor de vestiging in regio Aalter op zoek naar een Production Supervisor die houdt van het coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een succesvol bedrijf met korte beslissingslijnen en open, aangename werksfeer.

Solliciteer →

Project Engineer / Technical Lead

30/07/2020 | Limburg

De klantgerichte aanpak, een uitstekende service en het solide strategische beleid hebben ertoe geleid dat deze onderneming, actief in de energiesector, op enkele decennia tijd uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in de sector.   Wegens de gestage groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Beringen op zoek naar een Project Engineer / Technical Lead die graag tewerk gesteld wil worden binnen een internationale onderneming met korte beslissingslijnen en open, familiale werksfeer.

Solliciteer →

Storingstechnieker – State of the art productiebedrijf

10/06/2020 | Grimbergen

Met een omzet van ruim 1,5 miljard euro en een tewerkstelling aan zo’n 10.000 gemotiveerde werknemers verspreid over 20 landen behoort deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, tot één van de topspelers in Europa. Bovendien werpen recente investeringen hun vruchten af en wisten zij afgelopen jaar al een sterke groei te realiseren. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor hun site in Vlaams-Brabant op zoek naar een storingstechnieker met een elektromechanische achtergrond die graag wilt uitmaken van een snelgroeiend, financieel stabiel productiebedrijf waar een familiale, doch professionele sfeer heerst.

Solliciteer →

Onderhoudstechnieker – Innovatief productiebedrijf

10/02/2020 | Rupelstreek

Een vol geautomatiseerd machinepark, een kwalitatief sterk product en innovatieve toepassingen zorgen ervoor dat deze onderneming al jaren de absolute marktleider is binnen hun segment.  Wereldwijd zorgen 1400 werknemers er dagelijks voor dat hun klanten van de beste service en kwaliteit kunnen genieten, wat zorgt voor een gemiddelde jaarlijkse groei van 7%. Om hun vestiging in het Zuiden van Antwerpen te versterken zijn zij op zoek naar een gepassioneerde storingstechnieker die zich graag wil verdiepen in de techniek van hoogtechnologische, ‘state of the art’-machines.

Solliciteer →

Storingstechnieker – Wereldmarktleider

10/02/2020 | Puurs

Een uitgebreid klantenbestanden met afzetmarkten wereldwijd, een technisch concurrentieel voordeel en producten van de hoogste kwaliteit maken dat dit productiebedrijf al jaren wereldwijd marktleider is. In de afgelopen 5 jaar hebben ze hun omzet met 40% zien stijgen zonder hun identiteit te moeten verliezen Voor hun vestiging in het zuiden van Antwerpen zijn ze op zoek naar een ervaren storingstechnieker die zowel op mechanisch als elektrisch vlak uit de voeten kan en zich als een vis in het water voelt in een dynamische omgeving waar je dagelijks kan werken met machines van de beste kwaliteit.

Solliciteer →