| contact | nl | en

Laatste jobs

81 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Project Engineer MOC

15/04/2020 | Kempen | Ga in een nieuwe job van 'lijden' naar 'leiden'.

Een wereldwijd gekend chemisch bedrijf dat toch de Kempense flair met zich meeneemt, zo kunnen we dit bedrijf het beste omschrijven! Binnen hun specifieke sector zijn ze dan ook een van de voorlopers op vlak van innovatie. Iets wat jaarlijks zorgt voor een mooie groei. Hierdoor zoeken ze voor verschillende multidisciplinaire projecten naar een Project Engineer MOC. In deze rol neem je allerlei projecten < €500.000 tot jou stuur je deze aan van A-Z. Wil jij in je volgende rol ‘leiden’ en niet ‘lijden’, dan is dit verhaal wel iets voor jou! Je kan zowel als consultant alsook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

E&I Engineer – Kempense flair

15/04/2020 | Kempen | Gebruik je Kempense flair in deze topjob!

Een wereldwijd gekend chemisch bedrijf dat toch de Kempense flair met zich meeneemt, zo kunnen we dit bedrijf het beste omschrijven! Binnen hun specifieke sector zijn ze dan ook een van de voorlopers op vlak van innovatie. Iets wat jaarlijks zorgt voor een mooie groei. Het is door deze groei dat ze voor verschillende investeringsprojecten op zoek zijn naar een E&I Engineer. In deze rol zal je allerlei projecten aanpakken op het E&I gebied en deze leiden van A-Z. Heb jij de Kempense Flair waar dit bedrijf naar op zoek is? Dan is dit verhaal wel iets voor jou! Je kan zowel als consultant alsook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Senior Werkvoorbereider P&M – Kempen

14/04/2020 | Kempen | Werken in de Kempen? - Weg met die files!

Onze opdrachtgever zoekt een Senior Werkvoorbereider P&M om hun team te versterken voor allerlei MOC-projecten tussen de 20.000 en 500.000 euro. Onze chemische opdrachtgever heeft een gevatte waarde in de Antwerpse Kempen, wat wilt zeggen dat je de files ten alle tijden kan vermijden!  Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

MOC Engineer – Kempen

14/04/2020 | Kempen

Onze opdrachtgever, een toonaangevend en welgekend chemisch bedrijf, gelegen in de Kempen, is op zoek naar een MOC Engineer met een breed interesseveld in multidisciplinaire projecten. In deze rol zul je meerdere MOC projecten trekken tussen de 20.000 en 500.000 euro. Zoek jij een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en hands on tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Project Engineer E&I – Wereldtop

09/04/2020 | Kempen

Een sterk strategisch beleid, investeringen in de laatste nieuwe technologieën, en hoogopgeleid personeel typeren deze internationale onderneming. Doorheen de jaren zijn ze dan ook uitgegroeid tot de regelrechte wereldtop! In België stellen zij een 2.000 tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 150 miljoen euro, cijfers die de komende jaren alleen maar gaan toenemen. Ter ondersteuning van deze sterke groei zoeken zij voor de site in de Kempen een Project Engineer E&I, die met een sterk technisch en analytisch inzicht houdt van het nemen van verantwoordelijkheid.

Solliciteer →

Onderhoudstechnieker – Innovatief productiebedrijf

10/02/2020 | Rupelstreek

Een vol geautomatiseerd machinepark, een kwalitatief sterk product en innovatieve toepassingen zorgen ervoor dat deze onderneming al jaren de absolute marktleider is binnen hun segment.  Wereldwijd zorgen 1400 werknemers er dagelijks voor dat hun klanten van de beste service en kwaliteit kunnen genieten, wat zorgt voor een gemiddelde jaarlijkse groei van 7%. Om hun vestiging in het Zuiden van Antwerpen te versterken zijn zij op zoek naar een gepassioneerde storingstechnieker die zich graag wil verdiepen in de techniek van hoogtechnologische, ‘state of the art’-machines.

Solliciteer →

Storingstechnieker – Wereldmarktleider

10/02/2020 | Puurs

Een uitgebreid klantenbestanden met afzetmarkten wereldwijd, een technisch concurrentieel voordeel en producten van de hoogste kwaliteit maken dat dit productiebedrijf al jaren wereldwijd marktleider is. In de afgelopen 5 jaar hebben ze hun omzet met 40% zien stijgen zonder hun identiteit te moeten verliezen Voor hun vestiging in het zuiden van Antwerpen zijn ze op zoek naar een ervaren storingstechnieker die zowel op mechanisch als elektrisch vlak uit de voeten kan en zich als een vis in het water voelt in een dynamische omgeving waar je dagelijks kan werken met machines van de beste kwaliteit.

Solliciteer →

Meet – en regeltechnieker – Petrochemie

21/01/2020 | Antwerpen

Ondernemerschap, no-nonsense communicatie, hands-on mentaliteit zijn enkele termen die de bedrijfscultuur van deze petrochemische speler belichamen. Dagelijks stellen zij 300 werknemers tewerk en met een opslagcapaciteit van 1 miljoen kubieke ton en een productiecapaciteit van 5 miljoen ton verwerken zij in grote getallen ruwe aardolie tot tussen – en eindproducten. Wegens structurele wijzigingen zijn zij voor hun vestiging in de Antwerpse haven op zoek naar een polyvalente meet-en regeltechnieker, met de nodige verantwoordelijkheidszin en ondernemerschap. Heb jij kaas gegeten van zowel instrumentatie als online analyzers? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →

Field Service Engineer – Chemie – 50 VD

08/01/2020 | Antwerpen

Duidelijke visie en structuur, hoge anciënniteit en sterk ondernemerschap kenmerken deze chemische multinational die over de decennia heen uitgegroeid is tot wereldmarktleider in hun niche. Wereldwijd stellen zij 700.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 25 miljard euro, en ook de toekomst ziet er zeer belovend uit.   Om hun vestiging in Antwerpen te versterken zijn zij momenteel op zoek naar een autonome, gemotiveerde Field Service Engineer die graag carrière wil maken binnen een financieel sterk bedrijf in volle groei.

Solliciteer →