| contact | nl | en

Laatste jobs

77 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Packaging Engineer – Hightech multinational

25/08/2020 | Vlaams-Brabant

Sterk strategisch beleid, duidelijke visie en structuur en voortdurende investeringen in de laatste nieuwe technologieën kenmerken deze multinational, actief in het ontwerpen en produceren van hoogtechnologische machines, die over de jaren heen wist uit te groeien tot een van de wereldmarktleiders in de sector.   Wegens de recente promotie van een van de werknemers zijn zij voor de site in regio Vlaams-Brabant (ten Noorden van Brussel) op zoek naar een Packaging Engineer die droomt van een carrière binnen een sterk groeiend, innovatief bedrijf waar de ontwikkeling van iedere werknemer ten volle wordt ondersteund.

Solliciteer →

Storingstechnieker – State of the art productiebedrijf

10/06/2020 | Grimbergen

Met een omzet van ruim 1,5 miljard euro en een tewerkstelling aan zo’n 10.000 gemotiveerde werknemers verspreid over 20 landen behoort deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, tot één van de topspelers in Europa. Bovendien werpen recente investeringen hun vruchten af en wisten zij afgelopen jaar al een sterke groei te realiseren. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor hun site in Vlaams-Brabant op zoek naar een storingstechnieker met een elektromechanische achtergrond die graag wilt uitmaken van een snelgroeiend, financieel stabiel productiebedrijf waar een familiale, doch professionele sfeer heerst.

Solliciteer →

Onderhoudstechnieker – Innovatief productiebedrijf

10/02/2020 | Rupelstreek

Een vol geautomatiseerd machinepark, een kwalitatief sterk product en innovatieve toepassingen zorgen ervoor dat deze onderneming al jaren de absolute marktleider is binnen hun segment.  Wereldwijd zorgen 1400 werknemers er dagelijks voor dat hun klanten van de beste service en kwaliteit kunnen genieten, wat zorgt voor een gemiddelde jaarlijkse groei van 7%. Om hun vestiging in het Zuiden van Antwerpen te versterken zijn zij op zoek naar een gepassioneerde storingstechnieker die zich graag wil verdiepen in de techniek van hoogtechnologische, ‘state of the art’-machines.

Solliciteer →

Storingstechnieker – Wereldmarktleider

10/02/2020 | Puurs

Een uitgebreid klantenbestanden met afzetmarkten wereldwijd, een technisch concurrentieel voordeel en producten van de hoogste kwaliteit maken dat dit productiebedrijf al jaren wereldwijd marktleider is. In de afgelopen 5 jaar hebben ze hun omzet met 40% zien stijgen zonder hun identiteit te moeten verliezen Voor hun vestiging in het zuiden van Antwerpen zijn ze op zoek naar een ervaren storingstechnieker die zowel op mechanisch als elektrisch vlak uit de voeten kan en zich als een vis in het water voelt in een dynamische omgeving waar je dagelijks kan werken met machines van de beste kwaliteit.

Solliciteer →

Meet – en regeltechnieker – Petrochemie

21/01/2020 | Antwerpen

Ondernemerschap, no-nonsense communicatie, hands-on mentaliteit zijn enkele termen die de bedrijfscultuur van deze petrochemische speler belichamen. Dagelijks stellen zij 300 werknemers tewerk en met een opslagcapaciteit van 1 miljoen kubieke ton en een productiecapaciteit van 5 miljoen ton verwerken zij in grote getallen ruwe aardolie tot tussen – en eindproducten. Wegens structurele wijzigingen zijn zij voor hun vestiging in de Antwerpse haven op zoek naar een polyvalente meet-en regeltechnieker, met de nodige verantwoordelijkheidszin en ondernemerschap. Heb jij kaas gegeten van zowel instrumentatie als online analyzers? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →