| contact | nl | en

Laatste jobs

90 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Meet – en regeltechnieker

02/07/2019 | Stabroek

Deze wereldspeler in de speciaalchemie, actief in 100 landen behoort tot de absolute wereldtop in haar specialisatie. Met toepassingen in uiteenlopende sectoren, gaande van automotive, cosmetica tot de pharmaceutische sector kan je wel stellen dat deze milieuvriendelijke onderneming alomvertegenwoordigd is in ons dagelijks leven.

Voor hun vestiging in de Antwerpse Haven zijn zij op zoek naar een meet – en regeltechnieker die naast het onderhouden van de productieinstallaties zal instaan voor het verbeteren van de betrouwbaarheid van deze installaties. Ambieer je een uitdagende functie als meet – en regeltechnieker waar geen enkele dag hetzelfde is? Dan is dit misschien wel de geknipte uitdaging voor u! Lees gerust verder.

Solliciteer →

Process engineer – Automobielindustrie – 20% reizen

01/07/2019 | Limburg

Deze internationale onderneming, actief in de automobielindustrie en wereldwijd bekend voor hun doorgedreven expertise en continue innovatie, is over de jaren heen uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Verspreid over 15 internationale vestigingen stellen zij zo’n 4000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 600 miljoen euro. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Tessenderlo op zoek naar een hands-on procesingenieur met sterk analytisch inzicht die een carrière ambieert binnen een vooruitstrevend bedrijf waar de familiale, aangename sfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Maintenance Supervisor – Antwerpse Haven

01/07/2019 | Antwerpen

Wil jij aan de slag bij de absolute wereldtop binnen een bepaalde niche? Schrikt het aansturen van een groep techniekers en het opvolgen van de aannemers je niet af? Lees dan zeker verder, want dan zal volgende functie je wel kunnen boeien. Deze wereldspeler in de kunststofindustrie stelt meer dan 15.000 mensen tewerk, verspreid over 6 continenten. Voor hun vestiging in de Antwerpse Haven zijn ze op zoek naar een Maintenance Supervisor die zijn grondige Mechanische kennis in de weegschaal kan gooien om deze functie optimaal te kunnen uitvoeren.

Solliciteer →

Projectingenieur innovatieve technologieën

28/06/2019 | Haven van Antwerpen

Deze onderneming staat wereldwijd bekend om hun kwalitatieve service, sterk geëngageerd personeel en continu streven naar perfectie. Bovendien behoren zij met hun 30.000 personeelsleden en een omzet van ruim 200 miljoen euro tot de absolute top wereldwijd.   Ter ondersteuning van de sterke groei – zij zijn bezig met een heel aantal interessante investeringsprojecten - zijn zij voor de site in Antwerpen op zoek naar een technisch sterke projectingenieur die houdt van het realiseren van complexe projecten en die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf met korte beslissingslijnen.

Solliciteer →

Maintenance Supervisor – Energiesector

26/06/2019 | Brugge

Deze wereldmarktleider, actief in de energiesector, staat internationaal bekend voor het sterk strategische beleid, duurzame partnerships en hoogopgeleid personeel. In België stellen zij ruim 2000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 420 miljoen euro, cijfers die de komende jaren alleen maar gaan toenemen. Wegens de sterke groei zijn zij voor de site in regio Brugge op zoek naar een hands-on maintenance supervisor met sterk analytisch en technisch inzicht die houdt van het coachen van mensen en die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf dat wereldwijd een ijzersterke reputatie geniet.

Solliciteer →

Project Engineer E&I – Petrochemische wereldspeler

24/06/2019 | Antwerpen

Zie je jezelf werken bij een marktleider? Zie je jezelf werken in een onderneming zo groot en zo gestructureerd dat je zowel op horizontaal – als verticaal vlak de nodige doorgroeimogelijkheden ziet EN grijpt? Lees dan zeker verder! Onze klant is een grote internationale speler actief in de (petro-) chemische sector. Zij zijn in volle expansie zowel in de uitbouw van hun huidige site en de uitbouw van hun team. Het betreft een aangename cultuur met ruimte tot ontplooiing en zelfstandigheid. Om hun exponentiele groei te ondersteunen zoeken wij voor hun site in de haven van Antwerpen een Project Engineer met sterke kennis binnen E&I. Als project engineer E&I zal je verantwoordelijk zijn voor alle plant modificatie projecten die er spelen binnen 2 tot 3 productie units. De type projecten zijn gevarieerd en het gaat om meerdere disciplines. De grootste focus ligt wel voornamelijk binnen electrical & instrumentation. Ben je op zoek naar een step up in je carrière om multidisciplinaire projecten te leiden als E&I Engineer? Ben je op zoek naar groeiperspectief? Bekijk dan zeker deze vacature!

Solliciteer →

Projectingenieur Pijpleidingen

21/06/2019 | Antwerpen

Dit Belgisch bedrijf, actief in de nutsvoorzieningen, is dankzij de kwalitatieve service, strategische partnerships en sterk geëngageerd personeel uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de sector. Momenteel stellen zij een 500-tal sterk geëngageerde werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 300 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor regio Antwerpen op zoek naar een leergierige projectingenieur met een brede technische kennis die graag carrière wil maken binnen een financieel sterk bedrijf waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Quality engineer – Automotive

20/06/2019 | Kempen

Met een omzet van 10 miljard euro en een tewerkstelling aan ruim 35.000 werknemers behoort dit productiebedrijf, actief in de automobielindustrie, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de continue investeringen, de excellente service en het hoogopgeleid personeel ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren. Ter ondersteuning van deze sterke groei zijn zij voor de productiesite in de Kempen op zoek naar een leergierige Quality Engineer met sterk analytisch inzicht en oog voor detail die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf dat wereldwijd een ijzersterke reputatie geniet.

Solliciteer →

Projectingenieur nieuwe technologieën & capex-projecten

17/06/2019 | Haven van Antwerpen

Met een tewerkstelling aan 30.000 werknemers en een omzet van ruim 200 miljoen euro is deze onderneming, actief in de logistieke sector, een van de grootste spelers wereldwijd. Bovendien zorgen de continue investeringen in de laatste nieuwe technologieën en het voortdurend streven naar perfectie ervoor dat zij jaar na jaar hun leiderspositie weten te verstevigen. Ter ondersteuning van deze gestage groei zijn zij voor de site in Antwerpen op zoek naar een technisch sterke projectingenieur die houdt van het realiseren van complexe projecten en die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf met korte beslissingslijnen.

Solliciteer →

Preventieadviseur niv 1 – Internationale marktleider

14/06/2019 | Haven van Antwerpen

Deze logistieke speler is dankzij de continue investeringen in de laatste nieuwe technologieën en het voortdurend streven naar ‘the next level’ uitgegroeid tot een van de grootste spelers wereldwijd. In België stellen zij zo’n 3000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro. Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de sites in de haven van Antwerpen op zoek naar een communicatieve preventieadviseur niveau 1 die graag carrière wil maken binnen een internationaal bedrijf met korte beslissingslijnen waar veiligheid hoog in het vaandel wordt gedragen.

Solliciteer →

Procesingenieur voedingsindustrie – Belgische marktleider

11/06/2019 | Antwerpen

Met een tewerkstelling aan een 3000-tal werknemers en een omzet van ruim 200 miljoen euro is deze Belgische onderneming, actief in de voedingsindustrie, absolute marktleider in de sector. Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de vestiging in het Antwerpse op zoek naar een procesingenieur met sterk analytisch inzicht die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf dat een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Account Manager

11/06/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat is opgericht in 2017. We zijn gespecialiseerd in het aanleveren van technische expertise binnen engineering, maintenance en construction in de proces industrie. We zijn een jonge, frisse start up die gestart is met 2 personen en intussen is uitgegroeid tot een volwaardig team van meer dan 75 gepassioneerde interne- en externe medewerkers.

Solliciteer →