| contact | nl | en

Laatste jobs

87 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Project Manager – Wereldmarktleider

08/11/2019 | Antwerpen

Een uitgekiend strategisch beleid, kwalitatieve producten en sterk geëngageerd personeel hebben ertoe geleid dat dit productiebedrijf uitgegroeid tot de absolute wereldleider in de sector. Bovendien zorgen de continue investeringen ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen. Ter ondersteuning van deze continue groei zijn zij voor de plant ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Project Manager die houdt van het realiseren van complexe projecten en die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

QA/QC engineer – Groene energie

05/11/2019 | Vlaams-Brabant

Deze KMO, actief in de groene energie, werd enkele jaren geleden opgezet en kent sinds de opstart een ongezien succes. Momenteel stellen zij, verspreid over 2 vestigingen, zo’n 100-tal enthousiaste werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 65 miljoen euro. Ter ondersteuning van deze gestage groei – op 2 jaar tijd is het aantal werknemers verdubbeld – zijn zij voor de vestiging in regio Vlaams-Brabant op zoek naar een QA/QC engineer die graag mee de beleidslijnen wil uitzetten om de ambitieuze groeiplannen te kunnen realiseren.

Solliciteer →

Storingstechnieker – Wereldmarktleider

23/10/2019 | Puurs

Een uitgebreid klantenbestanden met afzetmarkten wereldwijd, een technisch concurrentieel voordeel en producten van de hoogste kwaliteit maken dat dit productiebedrijf al jaren wereldwijd marktleider is. In de afgelopen 5 jaar hebben ze hun omzet met 40% zien stijgen zonder hun identiteit te moeten verliezen Voor hun vestiging in het zuiden van Antwerpen zijn ze op zoek naar een ervaren storingstechnieker die zowel op mechanisch als elektrisch vlak uit de voeten kan en zich als een vis in het water voelt in een dynamische omgeving waar je dagelijks kan werken met machines van de beste kwaliteit.

Solliciteer →

Supervisor electrical maintenance

22/10/2019 | Antwerpen

Continue investeringen in de laatste nieuwe technologieën, een sterk strategisch beleid en hoogopgeleid personeel typeren deze internationale onderneming die over de jaren heen wist uit te groeien tot de absolute top wereldwijd. In België stellen zij een 3.000 tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro, cijfers die de komende jaren alleen maar gaan toenemen.   Ter ondersteuning van deze sterke groei zoeken zij voor de sites in de Haven van Antwerpen een supervisor electrical maintenance met een sterk technisch en analytisch inzicht die houdt van het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid.

Solliciteer →

Projectingenieur automatisatie – Innovatieve wereldmarktleider

22/10/2019 | Oost-Vlaanderen

Uitgesproken innovativiteit, een gezond investeringsbeleid en de gedreven inzet van de werknemers hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de automatisering, uitgegroeid is tot wereldmarktleider in hun segment. Verspreid over 4 internationale vestigingen stellen zij een 300-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 100 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de Belgische vestiging in regio Aalter op zoek naar een projectingenieur automatisatie die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand internationaal bedrijf met familiale, aangename werksfeer.

Solliciteer →

E&I Technieker – 42 Verlofdagen

17/10/2019 | Erpe-Mere

Met een jaarlijkse omzet van 4 miljard euro, een wereldwijde aanwezigheid en een jaarlijks groeiend marktaandeel van 10% wist deze onderneming zich doorheen de jaren stevig in de wereldwijde top 3 van hun nichemarkt te nestelen. Met een hypermodern machinepark uitgerust met de allernieuwste technieken vormt deze site een speeltuin voor de techneuten onder ons. Voor hun vestiging in Erpe-Mere zijn ze ter versterken van hun zeer ervaren team op zoek naar een jonge gemotiveerde E&I Technieker die op korte termijn veel wilt bijleren en aan wie deze ervaren techniekers op termijn de fakkel kunnen overdagen.

Solliciteer →

Customer care sales manager

15/10/2019 | Sint niklaas

Onze klant is een internationale speler die wereldwijd bekend staat voor zijn innovatieve en hoog-technologische oplossingen. Binnen haar specifieke marktniche levert men systemen en de ondersteunende dienstverlening aan uiteenlopende spelers in de voedingsindustrie. Vanuit het Europese hoofdkantoor in Sint-Niklaas coordineert men de Europese salesactiviteiten.

Ter versterking van het commerciële team gaat men momenteel op zoek naar een Enthousiaste Customer care sales manager met commerciële ambitie en technische affiniteit. Een unieke opportuniteit voor een enthousiaste m/v/x die op zoek gaat naar een salesgedreven sales management positie combineert met customer care taken binnen een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Solliciteer →

Project Manager – Hightech productiebedrijf

12/10/2019 | Oost-Vlaanderen

Innovatieve technologie, kwalitatieve producten en excellente klantenservice hebben ervoor gezorgd dat deze elektronicaproducent uitgegroeid is tot de toonzetter in de sector. Wereldwijd stellen zij, verspreid over 10 sites, zo’n 2000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 400 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Aalst op zoek naar een Project Manager met passie voor technologie die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaande multinational die wereldwijd een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Project Engineer – Halle – Chemische Industrie

09/10/2019 | Halle | Vooruitstrevende en innoverende omgeving met interessante projecten !

Onze opdrachtgever, een snelgroeiende en innovatieve speler binnen de speciality chemicals, is gekend omwille van zijn vooruitstrevend, inventief en proactief beleid. Dit weerspiegelt zich momenteel in een toename van CAPEX projecten voor hun vestiging in de regio Halle waardoor ze op zoek zijn naar een project engineer met een breed interesseveld voor multidisciplinaire investeringsprojecten. Hij/zij zal een 5 tot 6 projecten moeten leiden waarbij je het ganse project vanaf conceptual design tot en met oplevering zal begeleiden. Het gaat om projecten tussen 100.000 euro en 3 miljoen euro. Zoek je een omgeving waar je zelfstandig en doelmatig te werk zou willen gaan? Dan kan deze rol jou zeker interesseren ! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Project Manager bij snelgroeiende farmaceutische bedrijf

09/10/2019 | Gent | Innovatieve CAPEX projecten bij snelgroeiende, boeiende farmaceutische klant

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische / farmaceutische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een project manager die ervaring heeft binnen de farmaceutische industrie. Deze hoogtechnologische onderneming, actief in de fijne farmaceutische chemische industrie, heeft begin dit jaar een aantal grotere investeringsprojecten gelanceerd waardoor ze op zoek zijn naar extra manpower capaciteit. Ter ondersteuning van deze groei zijn op zoek naar een gedreven, hands on project manager die ervaring heeft met leiden van multidisciplinaire projecten. Je beschikt over een sterke technische achtergrond en hebt bij voorkeur ervaring met proces equipments.

Solliciteer →

Werkvoorbereider/Supervisor Mechanica – Chemie

08/10/2019 | Antwerpen Haven

Werk jij graag voor een multinational met een gigantische structuur en alle bijhorende voordelen? Ben jij tegelijkertijd iemand die nood heeft aan een onderneming die zijn werknemers de nodige autonomie en beslissingsbevoegdheid biedt? Dan heb ik goed nieuws voor u! Voor één van onze klanten actief in de procesindustrie in de Antwerpse Haven zijn wij vandaag op zoek naar een Mechanische technieker voor een zeer gevarieerde functie. Je komt terecht in een multinational met een gigantische structuur, die tegelijkertijd gedecentraliseerd is met een lokaal management en eigen budgetbeslissingsbevoegdheid. Best of both worlds!

Solliciteer →

Servicetechnieker – Wereldmarktleider – Chemie

07/10/2019 | Antwerpen

Duidelijke visie en structuur, hoge anciënniteit en sterk ondernemerschap kenmerken deze chemische multinational die over de decennia heen uitgegroeid is tot wereldmarktleider in hun niche. Wereldwijd stellen zij 700.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 25 miljard euro, en ook de toekomst ziet er zeer belovend uit. Om hun vestiging in Antwerpen te versterken zijn zij momenteel op zoek naar een autonome, gemotiveerde servicetechnieker die graag carrière wil maken binnen een financieel sterk bedrijf in volle groei.

Solliciteer →