| contact | nl | en

Laatste jobs

101 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Technical service manager – Hoogtechnologische monopolist

16/03/2020 | Waasland

Deze hoogtechnologische onderneming, wereldwijd bekend voor hun innovatieve producten en kwalitatieve service, wist dankzij hun sterk strategisch beleid een monopolie te veroveren in Europa. Bovendien zorgen de continue innovaties en investeringen ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Om de beste service te kunnen blijven garanderen zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Waasland op zoek naar een Technical Service Manager met passie voor techniek en innovatie die graag tewerk gesteld wil worden binnen een vooruitstrevend internationaal bedrijf waar de familiale, gezellige sfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Technical Manager – Maakindustrie

12/03/2020 | West-Vlaanderen

Een sterk strategisch beleid, kwalitatieve producten en het continu investeren in de laatste nieuwe technologieën hebben ervoor gezorgd dat dit productiebedrijf, actief in de maakindustrie, uitgegroeid is tot wereldmarktleider in de sector. Wereldwijd stellen zij ruim 5.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 1,5 miljard euro, cijfers die elk jaar blijven toenemen. Wegens een interne promotie zijn zij voor de site in regio Kortrijk op zoek naar een Technical Manager die graag carrière wil maken binnen een financieel groeibedrijf waar professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel wordt gedragen.

Solliciteer →

Quality director – Europese pionier – Voeding

11/03/2020 | West-Vlaanderen

Deze Europese pionier en marktleider in de sector – actief in de voedingsindustrie - staat wereldwijd bekend voor de hoogkwalitatieve producten, het gedegen strategisch beleid en het sterk geëngageerd personeel. Verspreid over de 3 sites stellen zij 1500 mensen tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 600 miljoen euro, cijfers die ieder jaar sterk blijven toenemen.   Ter ondersteuning van de verdere groei zijn zij voor het HQ in regio Kortrijk op zoek naar een Quality Director die graag mee in de cockpit wil zitten van een vooraanstaand bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Quality engineer – Hightech – Kunststofindustrie

10/03/2020 | West-Vlaanderen

Hoogkwalitatieve producten, innovatieve technologieën en een uitstekende service typeren dit productiebedrijf, actief in de chemie en kunststofindustrie, dat wereldwijd een uitstekende reputatie geniet. In België stellen zij een 500-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 50 miljoen euro.   Wegens de recente promotie van een van de werknemers zijn zij voor de vestiging in regio Roeselare op zoek naar een quality engineer met passie voor het vak die graag tewerkgesteld wil worden binnen een vooraanstaand bedrijf met open, collegiale sfeer.

Solliciteer →

Project Manager – Frankrijk – Multidisciplinair investeringsproject – 40 Miljoen

10/03/2020 | Frankrijk

Onze opdrachtgever, een internationale en innovatieve speler in de chemische sector, is op zoek naar een Project Manager ter ondersteuning van hun nieuwste multidisciplinaire investeringsproject. De grootte van de project bedraagt om en bij de 40 miljoen euro. Het project is reeds van start gegaan en zit momenteel in engineering fase, waarbij ze de ondersteuning zoeken van een ervaren Project Manager die niet terugdeinst voor een uitdaging. Zoek jij een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en innovatief tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken om zijn of haar schouder onder dit vooruitstrevende en duurzame project te zetten.

Solliciteer →

Productie Supervisor – Wereldmarktleider

06/03/2020 | West-Vlaanderen

Strategische acquisities, kwalitatieve producten en passie voor het vak hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de maakindustrie, op enkele decennia tijd uitgegroeid is tot een van de marktleiders in de sector. Bovendien zorgen de recente investeringen ervoor dat ook de toekomst er zeer rooskleurig uit ziet.   Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de vestiging in regio Waregem op zoek naar een productie supervisor die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf waar het welzijn en persoonlijke ontwikkeling van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Projectingenieur – Multidisciplinair – 45 Verlofdagen

05/03/2020 | Haven van Antwerpen

Deze vooruitstrevende onderneming is dankzij de excellente service, gedreven werknemers en het continu streven naar verbetering uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Verspreid over 10 vestigingen stellen zij zo’n 2000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 150 miljoen euro. Ter ondersteuning van de sterke groei – zij zijn bezig met een aantal grote investeringsprojecten – zoeken zij voor de vestiging in de haven van Antwerpen een multidisciplinair projectingenieur die houdt van variatie en uitdaging en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een bedrijf met open cultuur en een echte ‘doe’-mentaliteit.

Solliciteer →

Onderhoudstechnieker Instrumentatie

05/03/2020 | Antwerpen | Specialist in instrumentation? This one is for you!

Onze opdrachtgever, een petrochemische reus, is gekend omwille van zijn enorme investeringen en gevoel voor veiligheid. De Amerikaanse oliegroep heeft een zeer gevatte waarde in de Antwerpse haven waar ze gretig zoeken naar een Onderhoudstechnieker met een specialisatie in Instrumentatie. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor petrochemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Plant & Utility Engineer – Regio Linkeroever

05/03/2020 | Antwerpen

Onze opdrachtgever, een sterk groeiende globale speler in de chemie, gelegen te Linkeroever, is op zoek naar een Project Manager met een breed interesseveld in multidisciplinaire investerings- en onderhoudsprojecten. Drive, passie voor het vak en ondernemerschap staan dus met andere woorden centraal! Zoek jij een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en innovatief tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Projectleider / Mechanical Designer – Internationale Wereldspeler

04/03/2020 | Kempen | Creatieve vrijheid in ontwerp en kans tot volledig opvolging van je eigen projecten binnen Chemie!

Met werk voor 500 werknemers, meer dan 100 jaar aan ervaring en een omzet van 1 miljard euro, is deze organisatie een wereldspeler met ijzersterke reputatie! Door continue investeringen in innovatieve projecten realiseren ze jaar na jaar een sterke groei en zorgen ze voor een zekerheid op vlak van projecten die uitdagen! Het is dan ook door deze reden, dat ze ter ondersteuning van de continue groei op zoek zijn naar een sterke Projectleider / Mechanical Designer die een sleutelrol ambieert binnen een bedrijf in volle expansie en die mee zijn schouders wil zetten onder enkele prestigieuze OPEX & CAPEX-projecten. Je kan hier als Project Consultant, maar ook als Freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor langdurige periode.

Solliciteer →

Maintenance supervisor – Energiesector

04/03/2020 | Limburg

Deze onderneming, actief in de energiesector, is dankzij hun kwalitatieve service op maat van de klant, innovatieve oplossingen en sterk geëngageerd personeel uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in Europa in de sector.   Ter ondersteuning van de verdere groei zijn zij voor de vestiging in regio Beringen op zoek naar een maintenance supervisor die houdt van het coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een dynamisch bedrijf met aangename, familiale werksfeer.

Solliciteer →

Piping & Mechanical Designer – Chemiegigant

04/03/2020 | Kempen | Jezelf volledig laten gaan binnen een topbedrijf!

Met hun vestiging in het hart van ons land, is deze chemiegigant een belangrijke naam in Europa inzake werkzekerheid en innovatie. Doordat ze goed in de markt liggen, willen ze de productie fors verhogen. Ze investeren dan ook enorm in de Belgische vestiging. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar een Piping & Mechanical Designer!   Je kan hier als consultant aan de slag maar ook als Freelancer kan je bij Dixon Engineering voor een langdurige periode aan de slag.

Solliciteer →