| contact | nl | en

Laatste jobs

114 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Mechanical Designer – Internationale wereldspeler

03/02/2020 | Kempen | Uitdaging, creatieve vrijheid en enorme opleidingsmogelijkheden op een dienblaadje aangeboden!

Met werk voor 500 werknemers, meer dan 100 jaar aan ervaring en een omzet van 1 miljard euro, is dit recyclage-bedrijf een wereldspeler met ijzersterke reputatie! Door continue investeringen in innovatieve projecten realiseren ze jaar na jaar een sterke groei en zorgen ze voor een zekerheid op vlak van projecten die uitdagen! Het is dan ook door deze reden, dat ze ter ondersteuning van de continue groei op zoek zijn naar een sterke Mechanical Designer die een sleutelrol ambieert binnen een bedrijf in volle expansie en die mee zijn schouders wil zetten onder enkele prestigieuze OPEX & CAPEX-projecten. Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor langdurige periode.

Solliciteer →

Production / Process engineer – Chemie

29/01/2020 | Haven van Antwerpen

Kwalitatieve producten, een uitstekende klantenservice en sterk geëngageerd, hoogopgeleid personeel hebben ervoor gezorgd dat dit chemisch productiebedrijf over de jaren heen een ijzersterke reputatie heeft opgebouwd. Bovendien zorgen de continue investeringen ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren. Omwille van deze reden zijn zij voor de site in de Haven van Antwerpen op zoek naar een technisch sterke productie / procesingenieur die een carrière ambieert binnen een financieel sterk en vooruitstrevend bedrijf met korte beslissingslijnen waar het nemen van initiatief wordt geapprecieerd en gestimuleerd.

Solliciteer →

Project Manager – Regio Rechteroever

27/01/2020 | Antwerpen

Onze opdrachtgever, een innovatieve leider in tankterminals, gelegen te Rechteroever, is op zoek naar een Project Manager met een breed interesseveld in multidisciplinaire investeringsprojecten. Onze opdrachtgever is gekend omwille van zijn inventief, proactief en vooruitstrevend beleid en zoekt een gedreven ziel die zijn schouders mee onder dit succesverhaal wil zetten. Drive, passie voor het vak en ondernemerschap staan dus met andere woorden centraal! De grootte van de projecten bedraagt tussen de 5.000 en 2.5 miljoen euro. Zoek jij een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en innovatief tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Technical Manager – Sterk groeiende KMO

24/01/2020 | Antwerpen

Deze Belgische KMO, actief in de metaalindustrie, wist dankzij de uitstekende kwaliteit, klantgerichte aanpak en continue innovaties op enkele decennia tijd uit te groeien tot nummer één in de sector. Verspreid over twee vestigingen stellen zij zo’n 400 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 20 miljoen euro. Wegens een interne verschuiving zijn zij voor de vestiging ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Technical Manager die houdt van het enthousiasmeren van mensen en die graag via zijn/haar kennis in inzicht het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Lead Project Mechanical Engineer – Linkeroever

23/01/2020 |

Dit bedrijf, actief in de chemische sector, heeft meer dan 150 productie-eenheden verspreid over 20 landen. Met de vele investeringsprojecten is het duidelijk dat deze onderneming nog altijd inzet op innovatie en wil groeien om de onbetwiste nr. 1 binnen de chemie te worden. Momenteel stellen zij dagelijks meer dan 18.000 werknemers tewerk en behalen ze jaarlijks een omzet van zo’n 40 miljard euro.   Ben jij op zoek naar een nieuw uitdagend project? Wil jij van A-Z verantwoordelijk zijn voor een project? Draag jij veiligheid hoog in het vaandel? Dan ben jij misschien wel de Lead Project Mechanical Engineer voor dit bedrijf! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode!

Solliciteer →

Meet – en regeltechnieker – Petrochemie

21/01/2020 | Antwerpen

Ondernemerschap, no-nonsense communicatie, hands-on mentaliteit zijn enkele termen die de bedrijfscultuur van deze petrochemische speler belichamen. Dagelijks stellen zij 300 werknemers tewerk en met een opslagcapaciteit van 1 miljoen kubieke ton en een productiecapaciteit van 5 miljoen ton verwerken zij in grote getallen ruwe aardolie tot tussen – en eindproducten. Wegens structurele wijzigingen zijn zij voor hun vestiging in de Antwerpse haven op zoek naar een polyvalente meet-en regeltechnieker, met de nodige verantwoordelijkheidszin en ondernemerschap. Heb jij kaas gegeten van zowel instrumentatie als online analyzers? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →

E&I Designer – Rechteroever

20/01/2020 | Antwerpen

Voor onze klant, een vooruitstrevende speler in de chemische sector, zijn wij op zoek naar een gedreven E&I designer om hun topteam te versterken. Deze speler is gelegen regio Rechteroever. Onder jou verantwoordelijkheid zou de volledige uitwerking van het E&I design vallen voor projecten tot 2 miljoen euro. Ben jij de toekomstige E&I designer die graag carrière wil maken binnen een dynamisch bedrijf met gezonde ambitie, waar het nemen van initiatief wordt geapprecieerd en gesimuleerd? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Quality Manager – Maakindustrie – Wereldmarktleider

16/01/2020 | West-Vlaanderen

Met een omzet van bijna 10 miljard euro en een tewerkstelling aan ruim 35.000 werknemers is dit bedrijf, actief in de maakindustrie, de absolute wereldmarktleider in de sector. Bovendien zorgen de continue investeringen en het gedegen strategisch beleid ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren. Om het succesverhaal verder uit te bouwen zijn zij voor de site in regio Waregem op zoek naar een Quality Manager die graag via zijn/haar kennis en inzicht het kwaliteitsgebeuren van het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Technical Manager – Sleutelrol internationaal groeibedrijf

16/01/2020 | West-Vlaanderen

Dit productiebedrijf, actief in de maakindustrie, maakt deel uit van een Amerikaanse multinational en is dankzij het sterk strategisch beleid, de kwalitatieve producten en het continu investeren in de laatste nieuwe technologieën uitgegroeid tot wereldmarktleider in de sector. Verspreid over 20 sites stellen zij 5.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 1,5 miljard euro. Wegens een interne promotie zijn zij voor de site in regio Kortrijk op zoek naar een Technical Manager die graag carrière wil maken binnen een financieel gezind en sterk groeibedrijf waar professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel wordt gedragen.

Solliciteer →

Jobstudent rekrutering

14/01/2020 | Antwerpen

Op zoek naar een boeiende plaats waar je echt iets bijleert als jobstudent? Heb je zin om je te verdiepen in rekrutering en selectie en wil je graag meer leren over het bedrijfsleven? Dan ben je bij Dixon & Company aan het juiste adres! Dixon & Company is een modern, groeiend rekruteringsbureau gevestigd aan de kaaien in Antwerpen met vijf afdelingen waaronder Team Finance, Supply Chain, Sales & Marketing, HR, Engineering. We werken met jonge, gedreven en humoristische collega’s en focussen ons op bediendenprofielen en functies op medior/senior niveau. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info kan je vinden op: www.dixon.be.

Solliciteer →

Technical service manager – Hightech monopolist

14/01/2020 | Oost-Vlaanderen

Dit hoogtechnologisch productiebedrijf staat wereldwijd bekend voor hun ‘state of the art’ producten, excellente service en hun sterk strategisch beleid. Mede dankzij de enorme inzet van het hoogopgeleid personeel wisten zij een monopolie te veroveren in de sector. Om de beste service te kunnen blijven garanderen zijn zij voor de productiesite in het Waasland op zoek naar een Technical Service Manager met passie voor techniek en innovatie die een carrière ambieert binnen een internationaal bedrijf waar de familiale, aangename werksfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Maintenance engineer – Wereldleider in volle groei

14/01/2020 | Haven van Antwerpen

Deze internationale onderneming staat wereldwijd bekend voor hun ‘state of the art’ producten, excellente service en sublieme kwaliteit. Hierdoor wisten zij over de decennia heen een sterk partnership op te bouwen met diverse welbekende bedrijven en weten zij ieder jaar opnieuw een sterke groei te realiseren. Ter ondersteuning van deze gestage groei zijn zij voor de productiesite op Linkeroever op zoek naar een maintenance engineer met een brede technische interesse die graag mee aan de kar wil trekken van een vooraanstaand bedrijf en mee de ambitieuze doelstellingen wil realiseren.

Solliciteer →