| contact | nl | en

Laatste jobs

98 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Commercial & Marketing Controller – FMCG

12/12/2018 | Gent | Een FMCG brand voor hippe vogels

Dit van oorsprong Belgische fast moving consumer goods bedrijf heeft een bekende naam en is de sector de gevestigde waarde. Het bedrijf boomt zowel voor als achter de schermen: met een steeds groeiend gamma van nieuwe en innovatieve producten en een bedrijfscultuur van kansen en entrepreneurship. Werk jezelf in de spotlight als Commercial Controller en creëer je eigen kansen!

Solliciteer →

Chief Accountant: team manager in uitdagende omgeving

06/12/2018 | Berchem | Internationale groeiomgeving met boeiende projecten

We zijn op zoek naar een Chief Accountant voor een onderneming in de regio Berchem. In dit groeiende bedrijf wil men sterk professionaliseren en zoekt men teamleader die zowel hands-on is als iemand die een team kan coachen.

Solliciteer →

Finance consultant bij Dixon & Company

03/12/2018 | Vlaanderen | Top finance opportuniteit!

Dixon & Company bouwt aan carrières in finance, supply chain, sales/marketing, engineering en HR. Dat doen we door mensen te rekruteren voor onze klanten, én door zelf een Boutique van gespecialiseerde finance consultants uit te bouwen voor projecten bij deze klanten. De Dixon Consultancy Boutique wordt gerund door een vijfhoofdig team: Koen, Raf, Oriane, Matthias en Annelies. Zij worden bijgestaan door 25 recruiters die elke dag aan rekruteringsprojecten sleutelen. We zijn bewust geen flagship-store maar een boetiek met een beperkt gamma. Bij ons liggen minder project consultants in het rek. En dus is er meer tijd om die consultants extra aandacht te geven. Om ons team te versterken zijn we vandaag intensief op zoek naar finance talenten.

Solliciteer →

Bedrijfsrevisor / externe auditor

03/12/2018 | Limburg

Onze klant is een groeiende organisatie met vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel. Met de knowhow van de BIG4 en de sfeer van een familiale organisatie bieden ze jou ‘best of both worlds’. We zijn voor hen op zoek naar een bedrijfsrevisor /auditor voor de regio Limburg. Ben jij gedreven en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn als auditor in Limburg? Kijk dan snel verder en neem contact op met Julie.philippron@dixon.be.

Solliciteer →

Bedrijfsrevisor

03/12/2018 | Hasselt

Dit kantoor is een gevestigde waarde binnen en buiten België in financiële dienstverlening. Hun opleidingen behoren tot de top en maken van jou een eersteklas bedrijfsrevisor. Hun klantenportefeuille is meer dan Big4 waardig en geeft je de kans om complexe opdrachten uit te voeren in jouw regio Om de klanten een zelfde niveau van kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn we voor hen op zoek naar een gedreven en hands on financiële auditor of bedrijfsrevisor voor het kantoor in Hasselt.

Solliciteer →

BTW / VAT Expert

03/12/2018 | Antwerpen

Ben je gepassioneerd door BTW en wil je in een internationale omgeving terecht komen met een complexe en gevarieerde klantenportefeuille? In deze organisatie sta je een stuk dichter bij de decision makers en ben je onmiddellijk een meerwaarde voor je klanten. Hier kan je je kennis verder uitdiepen en buiten rigide structuren treden van een Big4. Na een inwerk- en opleidingsperiode maak je deel uit van het team dat de adviserende vertrouwenspersoon wordt voor de bedrijfsleider en de financiële directie met betrekking tot btw-aspecten van hun beleid.

Solliciteer →

Corporate Tax Consultant

03/12/2018 | Antwerpen

Deze kantorengroep stelt een 100-tal collega’s te werk in Vlaanderen en brengen verschillende expertises samen. Zo word je hier ingeschakeld als generalist in plaats van je in hokjes onder te brengen. Je werkt met een internationale klantenportefeuille en leert veel bij op vlak van fiscaliteit. Voor het jonge kantoor in Antwerpen  zoeken we een extra collega op de taks afdeling als Corporate Tax Consultant

Solliciteer →

Bedrijfsrevisor / Audit manager

03/12/2018 | Gent | Prachtig kantoor in de groene rand rond Gent

Zoek jij een duurzame en stabiele uitdaging binnen externe financiële audit? Woon je in Oost-Vlaanderen en wil je niet te ver rijden maar toch bij een gevestigde waarde werken? Dan kan dit wel eens zijn wat je zoekt. Met meer dan 30 jaar ervaring in audit weet dit team van 38 toffe collega’s waar ze mee bezig zijn. Het werk wordt goed opgevangen door een gevarieerd team van voldoende ervaren revisoren. Er zijn geen “busy’s” omdat de statutaire audits worden afgewisseld met interessante opdrachten zoals o.a. acquisitie audits en de work/life balance wordt in ere gehouden. Wil je graag meer weten over deze unieke job in audit? Kijk dan snel verder want we zoeken een audit manager voor Gent met passie voor cijfers.

Solliciteer →

Finance Controller

29/11/2018 | Mechelen

Dixon & Company is partner en specialist in rekrutering. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info over werkwijze en recente jobs op www.dixon.be. Voor onze klant, een recente joint venture tussen gekende spelers in de telecom markt, gaan wij op zoek naar een Finance Controller voor hun hoofdkantoor in Mechelen. Actief in de markt van slimme meters en oplossingen, zijn zij een sterk groeiende organisatie met focus op uitstekende dienstverlening, innovatie en duurzaamheid.

Solliciteer →

Cost Controller

29/11/2018 | Brussel

Dixon & Company is your partner and expert in recruitment. We support all our candidates in their search for the ideal professional opportunity to further develop their professional career. For our clients we dig deep to find them the best fitting candidates to thrive in their organization. More information about how we work and recent jobs on www.dixon.be. As a leading pioneer in their segment, this prominent firm provides assurance, tax and advisory services to a wide range of industries. Due to their courage to disrupt, they transform industries for the better and form an important partner for today’s leading companies. Being stock listed with global activities, they present more than strong growth figures each year, making it the perfect environment to build strong business acumen. In their search for further professionalization of their internal Finance department, our client is looking for a dynamic and hands-on cost controller to reinforce the team. Personal development, flexibility and enthusiasm are at the heart of this organization. You will be based in Sint-Stevens-Woluwe.  

Solliciteer →

Interim Accountant / Junior Treasury Analyst

28/11/2018 | Halle | Urgente vacature!

Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een treasury analyst a.i.

Solliciteer →

Business Controller

28/11/2018 | Antwerpen | Marktleider in Antwerpen Centrum

Deze vooraanstaande speler in Antwerpen Centrum is marktleider in zijn segment en zal voor niemand een onbekende zijn. Ze leveren diensten voor zowel particulieren als industriële klanten. Vandaag zijn zij op zoek naar een ambitieuze Business Controller die wil bijdragen aan dit succesverhaal en zijn/haar stempel wil drukken op de core business van deze groep.

Solliciteer →