| contact | nl | en

Laatste jobs

82 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Transfer Pricing Specialist – Antwerpen

11/02/2019 | Berchem | Transfer Pricing, Internationale vennootschapsbelasting, advisering, Antwerpen, Berchem.

Onze klant is een top 10 financieel advieskantoor met vestigingen over heel België en meer dan 500 medewerkers. Het fiscaal team wordt gevorm uit ervaren experts en generalisten. Hier hoef je niet in één niche te blijven maar krijg je de ook de kans om een generalistische corporate tax richting uit te gaan en kies je nog een specialisatie indien je dit zelf wilt. Je kan je gaan toespitsen op Transfer Pricing en hier één van de aanspreekpunten voor te worden. Momenteel zoeken we iemand met ervaring binnen Transfer Pricing voor het International Tax Team in Antwerpen.

Solliciteer →

Senior manager Corporate Tax – Wemmel

11/02/2019 | Wemmel | Internationale vennootschapsbelasting, advisering, Wemmel

Dit is een internationaal kantoor met een 150tal medewerkers, verspreid over verschillende disciplines en vestigingen in België. Ze nemen een vooraanstaande plaats in bij de advisering van multinationals en KMO’s op vlak van employment taks, corporate taks, transfer pricing en VAT. Ze hebben een kenniscentrum opgericht in Brussel waar zich een multidisciplinair fiscaal team heeft gevormd. We zoeken voor dit team iemand die zelfstandig kan werken en een passie heeft voor vennootschapsbelastingen.

Solliciteer →

Process Analyst Consolidation & Reporting

08/02/2019 | Brussel

Onze klant is marktleider inzake verzekeringen die voldoen aan expliciete behoeftes van zowel zakelijke als particuliere klanten. Deze internationale beursgenoteerde verzekeringsgroep is een gevestigde waarde in de markt volgend uit jarenlange deskundige ervaring. Het bedrijf genereert jaarlijks een miljardeninstroom en biedt werkgelegenheid aan duizenden mensen. Ze richten zich op de Europese en Aziatische markt via een netwerk van dochterondernemingen en coöperaties met financiële instanties. Voor de financiële afdeling gevestigd in Brussel, gaan zij op zoek naar een process analyst consolidation & reporting om het team te versterken.

Solliciteer →

Controller

08/02/2019 | Oost-Vlaanderen

Onze klant is een internationale speler en marktleider in zijn segment. Zij zijn een groeiende organisatie met focus op duurzaamheid, ecologie en vooruitgang. Zij zijn in volle expansie zowel wat betreft organische groei als in het aangaan van overnames en fusies. Voor hun controlling team te versterken zijn we op zoek naar een Controller die de verantwoordelijkheid draagt over zijn eigen regio.

Solliciteer →

Junior Business Controller – regio Turnhout

06/02/2019 | Antwerpen | Productie-controlling met reële doorgroeimogelijkheden bij een sterke groep in de Kempen!

Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf in de Kempen, zijn we op zoek naar een Junior Business Controller om de financiële afdeling te versterken. Het bedrijf kan wereldwijd bekende bedrijven en merken tot hun klanten rekenen die tot de verbeelding spreken. Daarnaast biedt deze functie reële doorgroeimogelijkheden naar Plant Controller of Finance Manager!

Solliciteer →

Business Unit Controller – Antwerpen-Noord

05/02/2019 | Antwerpen | Ruime verantwoordelijkheden en veel contact met de business!

Voor een internationaal bedrijf in Antwerpen-Noord, zoeken we een communicatieve en analytisch sterke Business Unit Controller. Het bedrijf is zeer gekend in zijn sector, heeft een rijke geschiedenis en zet volop in op innovatieve en digitale toepassingen. Er werken meer dan 500 werknemers in verschillende vestigingen in Europa en Azië.

Solliciteer →

Accounting manager – Antwerpen

04/02/2019 | Antwerpen

Onze klant is behoort tot de top 10 grootste financiële kantoren in België en heeft verschillende vestigingen in Vlaanderen. Voor het hoofdkantoor in Antwerpen zijn we op zoek naar een ambitieuze en gepassioneerde accounting manager om het accounting departement te managen. Wij zijn ter ondersteuning en verdere uitbreiding van ons accounting team te Antwerpen op zoek naar een vlotte, ervaren manager met een sterke commerciële ingesteldheid. Een doorgedreven kennis op het vlak van accounting en fiscaliteit en gezonde affiniteit voor coaching zijn binnen deze functie beide een must.

Solliciteer →

Dossierbeheerder / Accountant KMO’s – Mortsel

04/02/2019 | Mortsel

Woon je in de buurt van Mortsel en wil je graag werken in een familiaal kantoor, met flexibele uren en mogelijkheid tot thuiswerk zodat je voldoende tijd hebt voor jezelf en je familie? Onze klant is een familiaal kantoor gelegen in het hartje van Mortsel. Met een 40-tal consultants en dossierbeheerders, bieden ze financiële diensten aan aan KMO’s en zelfstandigen.  Ter ondersteuning van hun uitbreiding zoeken we een dossierbeheerder / accountant voor het kantoor in Mortsel.

Solliciteer →

Boekhouder / fiscalist in Antwerpen

04/02/2019 | Antwerpen

Accountancy kantoor Eilandje Antwerpen / doorgroeimogelijkheden én voldoening Ben je op zoek naar een kantoor dat mee is met de trend van digitalisering? Wil jij boekhouden met de meest innovatieve systemen in een moderne omgeving? En dit alles met een gezonde work/life balance? Onze klant is een middelgroot accountancykantoor gevestigd in het prachtige centrum van Antwerpen. Ze hebben ruime en moderne kantoren in een historisch gebouw en zijn dicht gelegen bij het MAS. Er hangt een familiale sfeer en er worden veel activiteiten georganiseerd met de collega’s. Hier vind je appreciatie terug in een kwalitatieve omgeving met complexe dossiers. Momenteel zijn ze ter uitbreiding op zoek naar een ervaren dossierbeheerder / boekhouder die samen met zijn of haar team de aan hen toegewezen klanten voorziet van een hoogwaardige service voor een top accountancykantoor.

Solliciteer →

Senior Dossierbeheerder/Accountant- Accountancykantoor- Antwerpen  (+IAB-stage & leuke personeelsfeesten)

04/02/2019 | Antwerpen | (+IAB-stage & leuke personeelsfeesten)

Onze klant behoort tot de top tien beste accountancykantoren in België en heeft momenteel 3 hoofdkantoren, Antwerpen, Gent en Brussel. Ze zetten sterk in op hun personeelsbeleid om iedereen de juiste kansen te geven en te kunnen laten groeien binnen de organisatie. Voor hun headquarters in Antwerpen, zoeken we een accountant / boekhouder / dossierbeheerder die graag zijn/haar IAB-stage wilt aanvangen. Dit is een uitstekende opportuniteit als je op zoek bent naar meer appreciatie voor je job en leuke collega’s.

Solliciteer →

Accountant / belastingsconsulent – regio Antwerpen

04/02/2019 | Antwerpen | Voor het kantoor in Antwerpen zijn we op zoek naar een accountant met passie!

Werken in een innovatieve en gedigitaliseerde werkomgeving! Dit kantoor is een middelgrote onderneming met 3 vestigingen en investeren in een innovatieve en gedigitaliseerde werkomgeving. Je krijgt er uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden en wordt ondersteund door enthousiaste collega’s.  

Solliciteer →

Bedrijfsrevisor (senior – director) – Antwerpen

04/02/2019 | Antwerpen

Onze klant is een groeiende organisatie met vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel. Met de knowhow van de BIG4 en de sfeer van een familiale organisatie bieden ze jou ‘best of both worlds’. We zijn voor hen op zoek naar een bedrijfsrevisor /auditor voor het hoofdkantoor in Antwerpen. Afhankelijk van je eigen niveau en ambities kan je instappen op senior, manager of director niveau.

Solliciteer →