| contact | nl | en

Laatste jobs

121 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

M&A Tax Consultant

30/03/2020 | Kempen

Dit is een gespecialiseerd juridisch kantoor met een focus op vennootschapstransacties. Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring met Big4 profielen in hun rangen. Efficiëntie, transparantie en doeltreffend zijn enkele kernwaarden waar ze zich aan spiegelen. We zoeken versterking voor het 20-koppig team. Je kan werken vanuit verschillende locaties maar hun hoofdkantoor is in Antwerpen.

Solliciteer →

Jurist Estate Planning

30/03/2020 | Antwerpen

Hier adviseer je ondernemers en particulieren bij het structureren en plannen van hun vermogen. Welke topics krijg jij voor je? Bedrijfsopvolging en familiale charters, erf- en schenkbelasting, inkomstenbelasting, structurering van (beleggings)vermogen, vastgoed, goede doelen, familiestichtingen/trusts, ... Het is een dynamisch team met de focus op inhoudelijke verdieping en de creatie van praktisch toegevoegde waarde.

Solliciteer →

Accounting Manager a.i.

27/03/2020 | Vilvoorde

Dixon & Company is een partner en specialist in rekrutering. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info over werkwijze en recente jobs op www.dixon.be.

Onze klant is vandaag op zoek naar een Accounting Manager a.i. die zich als een vis in het water voelt in een energieke en kleurrijke omgeving.

Solliciteer →

Financial Controller a.i.

27/03/2020 | Vlaanderen

Dixon & Company is partner en specialist in rekrutering. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info over werkwijze en recente jobs op www.dixon.be.

Onze klant is een gekende speler in deFMCG sector. Om een interne promotie op te vangen, zijn ze op zoek naar een sterke Financial Controller a.i.

Solliciteer →

Senior Accountant a.i.

27/03/2020 | Mechelen

Dixon & Company is een partner en specialist in rekrutering. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info over werkwijze en recente jobs op www.dixon.be.

Voor onze klant gelegen in Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een accountant ter versterking van hun team.

Solliciteer →

Business Controller a.i.

27/03/2020 | Vlaanderen

Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een business controller

Solliciteer →

Business Controller

23/03/2020 | Vlaanderen | One team, one dream!

In de job als finance project consultant in business controlling staan uitdaging, variëteit en leergierigheid centraal.

Solliciteer →

Senior Manager Accountancy

23/03/2020 | Antwerpen

Zoek je een nieuwe uitdaging in accountancy? Dit team is volledig mee met de digital wave en heeft een uitgebreide klantenportefeuille met verschillende bekende klanten. Je collega’s zijn jonge, gepassioneerde accountants die jou ook mee ondersteunen in je job. Er worden regelmatig leuke incentives georganiseerd zoals een fietstrip, Mosselfeest en nog veel meer. Doe je mee? We zoeken een team leader voor het kantoor in Antwerpen.

Solliciteer →

Senior manager Audit – Berchem

23/03/2020 | Antwerpen-Berchem

Wil je een betere work/life balance? Wil je meer voldoening uit je job halen? Dat kan. Bij de middelgrote kantoren ligt de focus meer op kwalitatieve dienstverlening naar de klanten toe én een beter retentiebeleid naar hun medewerkers. Je krijgt dus meer voldoening omdat het werk dat je aflevert aan de bedrijven ook effectief kwalitatief zal gebeuren. Ook is er minder hiërarchie waardoor je al sneller een andere richting uit kan of gewoon breder kan gaan in je huidige rol. Wil je het proberen? Wij zoeken momenteel een ervaren auditor voor het kantoor in Berchem.

Solliciteer →

Senior manager BTW Consultancy

23/03/2020 | Antwerpen | fiscaal consultancy met beursgenoteerd + KMO cliënteel

We zijn op zoek naar een ervaren BTW manager die off the beaten track wilt gaan en zijn/haar kennis wil toepassen om een volledig BTW departement uit de grond wil stampen. Je hoeft je geen zorgen te maken over business development aangezien dit team al enige naamsbekendheid heeft alsook een uitgebreide klantenportefeuille. Ze hebben verschillende kantoren maar voor deze job moet je in Antwerpen zijn.

Solliciteer →

Financieel Bedrijfsadviseur

23/03/2020 | Antwerpen | Waarderingen, internal controls, overnamebegeleiding, external audit

Dit financieel advieskantoor neemt een brede rol in voor zijn/haar klanten en wordt niet beperkt door audit. Ze bestaan reeds een tiental jaar maar staan aan de start van een volledige professionalisering. Zo hebben ze sinds een jaar een  nieuwe vestiging opgezet in Antwerpen. Dit creëert heel wat nieuwe job opportuniteiten. Vandaar dat we momenteel op zoek zijn naar een junior bedrijfsadviseur. Je wordt goed opgeleid on the job en krijgt heel wat kansen om extra opleidingen volgen.

Solliciteer →

Finance & Business Controller

20/03/2020 | Zwijndrecht | Business Controller met affiniteit voor engineering

Heb jij een sterke interesse in de wereld van digitalisering en automatisering? Ben je een gepassioneerde finance professional die energie haalt uit het opbouwen van doorgedreven analyses? Je staat graag dichtbij purchasing en engineering? Voor een internationale speler gevestigd in Zwijndrecht en gespecialiseerd in automatiseringsprojecten zijn we op zoek naar een gemotiveerde Business Controller. Ervaring binnen een internationale matrix organisatie en POC omgeving is zeker een plus!

Solliciteer →