| contact | nl | en

Laatste jobs

30 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Cost Accountant

23/11/2020 | Aalst | Gedreven accountant gezocht die weet van aanpakken!

Innovatieve technologie, kwalitatieve producten en excellente klantenservice hebben ervoor gezorgd dat deze elektronicaproducent uitgegroeid is tot de toonzetter in de sector. Wereldwijd stellen zij, verspreid over 10 sites, meer dan 3000 werknemers tewerk en realiseren ze ieder jaar een sterke en groeiende omzet neer als marktleider. Ter ondersteuning van hun (inter)nationale groei gaan ze vandaag op zoek naar een gedreven Cost Accountant voor hun Belgisch HQ regio Aalst. Heb je een passie voor technologie? Kijk je er naar uit om bij te dragen aan het succes van een hecht en enthousiast finance team waar je verder kan groeien als professional? Krijg je energie van de dynamiek binnen een productieorganisatie? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →

Finance Business Manager – I.M. & consulting

19/11/2020 | Antwerpen

Dixon Project Solutions maakt snel naam als finance consultancypartij. We zijn gegroeid uit een start-up en bouwen nog steeds verder aan ons groeiverhaal. We opereren steeds volgens onze Dixon-waarden: op een betrokken, authentieke en ondernemende manier. We zetten sterk in op een unieke beleving voor onze in-house project consultants en freelancers en onze klanten.

Gezien de gerealiseerde groei in de afgelopen maanden zijn we opnieuw op zoek naar een pro-actieve business manager die mee de schouders wil zetten onder onze commerciële initiatieven.

Solliciteer →

Finance Project Consultant

19/11/2020 | Vlaanderen

Door ons kwalitatief (net-)werk van in-house en freelance finance professionals is Dixon Project Solutions een groeiende finance consulting partij. Achter de schermen zetten we ons dagelijks vol enthousiasme in om tailor-made carrièrepaden uit te stippelen voor onze dynamische project consultants.

Solliciteer →

Controller

13/11/2020 | regio Mechelen | duurzame, innovatieve speler

Ben jij een Finance goeroe, sterk in data modelling en tegelijk business gedreven en communicatief? Zou je graag voor een bedrijf willen werken dat een positieve maatschappelijke impact hoog in het vaandel draagt? Lees dan zeker verder! Dit bedrijf is een gekende naam in het straatbeeld en geniet een reputatie als duurzame onderneming die successen boekt uit het blijven investeren en innoveren. Hier werken collega’s samen in een open, no-nonsense en dynamische cultuur, kortom een werkgever met oog en hart voor zijn werknemers. Zij gaan op zoek naar een communicatieve datawizard en Controller om het controlling team te versterken!

Solliciteer →

Accounting Manager

13/11/2020 | regio Brussel | internationale speler medische sector

Onze klant is een internationale beursgenoteerde speler binnen de medische sector. Zij gaan op zoek naar een Hands-on Accounting Manager met sterke kennis van accounting processen en people management skills. Ben je een gepassioneerde accounting professional die om kan met complexe matrix structuren? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Solliciteer →

Business Controller productieomgeving

06/11/2020 | regio Waregem | sta dichtbij operations en de productieactiviteiten, rechterhand GM

Heb jij een eerste ervaring binnen audit en/of controlling en ben je op zoek naar een rol dichtbij Operations? Heb jij affiniteit met productie maar volg je tegelijkertijd graag commerciële resultaten op? Heb je geen schrik van een stand-alone controlling rol dichtbij de business? Dan is deze rol zeker iets voor jou! Onze klant is een gerenommeerde internationale groep (actief in productie en verkoop van vloerbedekking) met hoofdkantoor in België met een stevige marktpositie. Wij gaan op zoek naar een Business Controller, die als rechterhand van de General Manager de financiële resultaten opvolgt en rapportering verzorgt. Je wordt tewerk gesteld in 1 van hun plants, gelegen regio Waregem.

Solliciteer →

Business Controller productie-omgeving

05/11/2020 | regio Mechelen

Onze klant is een multinational met productiefaciliteiten op verschillende locaties in de wereld en behoort tot de top binnen zijn segment. Dankzij een omvangrijke productie-unit in Mechelen vormen de activiteiten in België een belangrijk onderdeel van de groep. Momenteel zijn we op zoek naar een Business Controller voor deze plant, waar je samen met een collega de controlling en rapportering verzorgt.

Solliciteer →

Accountant / Analyst

04/11/2020 | Antwerpen | Financiële all-rounder bij een gekend bedrijf in Antwerpen!

Voor een grote speler met activiteiten in de haven van Antwerpen, zijn we op zoek naar een Accountant/analyst. Je zal werken in het moderne hoofdkantoor op een toplocatie in hartje Antwerpen, en als financiële all-rounder ben je verantwoordelijk voor de volledige financiële opvolging van 2 entiteiten. Je werkt nauw samen met je collega’s op de financiële afdeling en bent ook een business partner voor de operationele managers.

Solliciteer →

Chief Accountant (ad interim)

02/11/2020 | West Vlaanderen

Voor een internationale productiereus met Belgische roots zal u continuïteit garanderen in de rol van chief accountant.    

Solliciteer →

Project Consultant: Financial Controller

29/10/2020 | Vlaanderen

Bij Dixon Project Solutions investeren we in carrières van finance professionals. We bekijken steeds samen met jou in welke richting jij verder wilt groeien en begeleiden je graag naar de volgende stap in je carrière. Project consultancy kan voor jou de ideale kans zijn om jezelf verder te ontwikkelen.  Elk nieuw project kan ervoor zorgen dat je jouw kennis verder kan uitbreiden. Momenteel zijn we op zoek naar een financial controller met een passie voor cijfers.  Krijg jij energie van het analyseren van een P&L? Is er geen variantieanalyse te veel voor jou? Dan ben jij de persoon waar wij naar zoeken!

Solliciteer →

Manager Controlling & Cost Accounting

28/10/2020 | Luik

Onze klant is een internationale speler in productie, in regio Luik.

Solliciteer →

Financial controller als project consultant

22/10/2020 | Vlaanderen | Ondernemende financial controller gezocht!

Dixon Project Solutions is een consultancypartner die gespecialiseerd is in finance. We zijn gegroeid vanuit een start-up en die dynamiek voel je vandaag nog. Samen begeleiden we onze finance professionals naar hun highest potential. Vandaag zijn we op zoek naar een ondernemende financial controller, die zin heeft om mee te bouwen aan ons verhaal en de bekende Dixon identiteit mee wil uitdragen, bij de klant én daarbuiten.

Solliciteer →