| contact | nl | en

Laatste jobs

163 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

CFO – Bekende, internationale organisatie ten zuiden van Antwerpen – closed

08/08/2019 | Antwerpen | Ondernemende people manager voor een bekende en internationale organisatie!

Voor een bekend internationaal bedrijf zijn we momenteel op zoek naar een gedreven CFO met sterke people management-capaciteiten. Het bedrijf zit in de top 5 van zijn sector en behaalt sterke resultaten dankzij haar servicegerichte aanpak. Finance is in deze organisatie een waardevolle business partner waarbij jij als CFO mee de strategie bepaalt.

Solliciteer →

Commercial Business Controller – Kempen!

08/08/2019 | Antwerpen | Duurzame en ecologische speler, rechterhand van de General Manager!

Deze succesvolle speler met HQ in Zoersel is wereldwijd actief en is gekend omwille van hun sociaal en ecologisch verantwoorde kijk op business. Dankzij een slimme aanpak op vlak van marketing winnen hun producten aan populariteit en stijgt hun marktaandeel jaar na jaar.

Solliciteer →

Accounting Manager

08/08/2019 | Antwerpen | Passie voor people management en optimalisatie

Is jouw ambitie om leiding te geven en haal je energie uit people management? Ben je op zoek naar een accounting rol waar je je vergaarde kennis kan inzetten om een groot AR-AP team naar een hoger niveau te tillen aan de hand van optimalisatieprojecten? Lees dan zeker verder! Voor een gekende naam in de services industrie zijn we op zoek naar een gemotiveerde team lead die verantwoordelijk is voor het coachen, organiseren en motiveren van zijn team. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 30.000 medewerkers en wordt gekenmerkt door een omgeving waarin de mens centraal staat. Het bedrijf in enkele key words: hands-on mentaliteit, resultaatsgericht, korte communicatielijnen, succesverhaal dankzij duurzame samenwerkingen.

Solliciteer →

Financial Controller

08/08/2019 | Gent | Maak deel uit van een innovatieve FMCG speler!

Dit van oorsprong Belgische fast moving consumer goods bedrijf heeft een bekende naam en is binnen de sector een gevestigde waarde. Het bedrijf boomt zowel voor als achter de schermen: met een steeds groeiend gamma van nieuwe en innovatieve producten en een bedrijfscultuur van kansen en entrepreneurship. Werk jezelf in de spotlight als Financial Controller en creëer je eigen kansen!

Solliciteer →

Recruitment Consultant – passionately personal!

08/08/2019 | Antwerpen | maak deel uit van een heel fijn team met persoonlijke begeleiding en hoge gunfactor!

Passionately Personal – dat is waar we voor staan. Binnen Dixon & Company houden we van the noble art of recruitment. We streven ernaar om ervaring binnen recruitment te combineren met expertkennis binnen specifieke vakdomeinen. En op deze manier succesvol te zijn voor onze klanten en kandidaten. Dixon & Company is gespecialiseerd in 5 divisies: Finance, Supply Chain, Sales & Marketing, HR en Engineering. Momenteel gaan we op zoek naar een Recruitment Consultant om mee de schouders te zetten onder de verdere groei van onze divisie Dixon Finance. Ben je iemand met ervaring binnen recruitment die op zoek gaat naar het juiste huis om zich verder te ontwikkelen? Of ben jij een sterke finance professional die gepassioneerd is door mensen en de overstap durft maken naar recruitment?

Solliciteer →

Financial Restructuring Manager

08/08/2019 | Brussel

Hou je van cijfers en analyses maar wil je hier ook mee aan de slag? Zoals het herstructureren van grote internationale bedrijven vanuit C-level? Deze opportuniteit bied jou het ideale evenwicht. Je ondersteunt bedrijven in liquiditeitsproblemen aan de hand van analyses en strategische herstructureringen. Dit kan in het kader van een overname of carve out zijn, en dus in samenwerking met investment banks en private equities, maar ook als vraag van het corporate management zelf. We zijn op zoek naar een ervaren managers profiel voor het team in Brussel. Aangezien we werken met een Europees team, zal je rol niet beperkt blijven tot Brussel of België zelf.

Solliciteer →

Accounting Team Lead regio Brasschaat

07/08/2019 | Brasschaat

Onze klant is een ervaren kantoor met intussen 4 kantoren verspreid over Vlaanderen waaronder één in Brasschaat. Ze specialiseren zich in financiële dienstverlening en focussen zich op verschillende divisies. Momenteel zijn we voor hen op zoek naar een nieuwe collega voor het kantoor in Brasschaat.

Solliciteer →

Dossierbeheerder / accountant – Noord-Limburg

07/08/2019 |

Onze klant is een familiaal kantoor gelegen in het hartje van Limburg. Met een 15-tal consultants en dossierbeheerders, bieden ze financiële diensten aan aan KMO’s en zelfstandigen. Na de bouw van hun nieuw kantoor zijn ze op zoek naar een nieuwe collega. Ter ondersteuning van hun uitbreiding zoeken we een dossierbeheerder / accountant voor het kantoor in het centrum van Limburg.

Solliciteer →

Manager voor Accountancykantoor

07/08/2019 | Antwerpen

Deze organisatie is een internationale speler van wereldklasse met kantoren verspreid over de hele wereld die advies verstrekken in accounting en audit. Voor het kantoor gelegen in Antwerpen zoeken we een ervaren manager van het accounting team. In je rol als accounting manager stuur je rechtstreeks een team aan van meer dan 12 personen, die je coacht en ondersteuning geeft in hun dagelijkse werkactiviteiten.

Solliciteer →

Accountancy Consultant Gent

07/08/2019 | Gent

Onze klant is een groeiende organisatie van verschillende soorten financiële dienstverlening naar KMO’s toe. Ze hebben meer dan 10 kantoren in heel Vlaanderen en zoeken voor het kantoor in Gent versterking van een ervaren accountant die verder wilt groeien.

Solliciteer →

Belastingsadviseur / BTW-specialist – Antwerpen

07/08/2019 | Antwerpen

Deze klant specialiseert zich in het aanbieden van fiscaal, juridisch en financieel advies ten opzichte van KMO’s en eenmanszaken in België. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden ze kwalitatieve diensten aan in verscheidene sectoren. Ter ondersteuning van verdere groei zoeken we voor hun kantoor in Antwerpen een BTW-specialist. Als BTW-specialist beheer je zelfstandig je portefeuille van nationale en internationale klanten en zorg je voor de verdere ontwikkeling van nieuwe klanten.

Solliciteer →

Senior dossierbeheerder /boekhouder voor modern kantoor in regio Hasselt

07/08/2019 | Hasselt

Onze klant is een familiaal kantoor met bewezen kennis en kunde en staan bekend voor professioneel advies in fiscaliteit en accountancy! Om hun exponentieel groeiend kantoor te ondersteunen, willen ze graag nieuwe collega's welkom heten. Zij zullen met hun kennis en kunde de boekhouding voeren en advies verstrekken aan een gevarieerde klantenportefeuille (bestaande uit vennootschappen en eenmanszaken).

Solliciteer →