| contact | nl | en

Laatste jobs

94 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Plant Controller

21/05/2020 | Roeselare

Ben je klaar om je steentje bij te dragen aan een organisatie die durft inzetten op duurzaamheid en innovatie? Zoek je naar een positie met impact waar je een toegevoegde waarde levert aan de volledige groep door sterke financiële analyses? Zoek je naar een groeiende en bloeiende organisatie die volop evolueert en hierbij tegelijkertijd jou ondersteunt bij het waarmaken van je professionele ambities? Wij zijn op zoek naar een Plant Controller die gedreven is door het verhaal achter de cijfers voor een wereldwijde productiegroep (HQ in Roeselare).

Solliciteer →

Junior Accountant

18/05/2020 | Antwerpen

Dixon & Company bouwt aan succesverhalen. Van de high potential die raad zoekt voor een weloverwogen carrièresprong, tot de doorwinterde CFO die het bedrijfsschip door de storm navigeert, Dixon consultants staan steeds klaar met advies om dromen te helpen vervullen. Ons recept werkt: onze business is booming, we groeien als kool en daarom zoeken we ondersteuning. We kijken uit naar een Junior Accountant die een deel zal uitmaken van het operationele team. Heb jij reeds een eerste ervaring in Accounting en kijk je ernaar uit je carrière verder te zetten in een sterk groeiende consultancy organisatie? Dan is deze rol iets voor jou!

Solliciteer →

Accountant / belastingconsulent

18/05/2020 | Mortsel

Als accountant sta je direct in contact met je klanten en heb je eindverantwoordelijkheid over de kwaliteit van je service en de toegevoegde waarde die je biedt. Je hebt hier een warme omgeving en open doorgroeimogelijkheden. Dit kantoor is een middelgrote onderneming met 3 vestigingen en investeren in een innovatieve en gedigitaliseerde werkomgeving. Je krijgt er uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden en wordt ondersteund door enthousiaste collega’s.   Voor het kantoor in Mortsel zijn we op zoek naar een accountant met passie!

Solliciteer →

Accountancy Consultant

18/05/2020 | Antwerpen

Als starter in accountancy zoek je een warme werkplek waar je goed wordt ontvangen, kwalitatieve opleidingen krijgt en vlot kunt doorgroeien. Dit zijn al drie dingen die we bij onze klant kunnen aanbieden. Dit en gelukkig nog zoveel meer. Zoals een volledig gedigitaliseerde werkomgeving en een gevarieerde klantenportefeuille. Hier komt je carrière als accountant volledig tot zijn recht! We zoeken namelijk iemand die recht van de schoolbanken komt voor de rol van accountancy consultant voor het hoofdkantoor in Berchem.

Solliciteer →

Senior accountant (3-5 jr Exp) voor groeiend accountancykantoor

18/05/2020 | Eilandje A’pen

Deze klant is een groeiende organisatie met 7 kantoren in België en een internationaal netwerk. Ze specialisering zich in accounting, audit en taks begeleiding op nationaal en internationaal niveau voor vennootschappen, grote KMO’s en multinationals. Heb jij minstens 3 jaar ervaring op zak en wil je meer? Wil je een meer aansturen en adviserende functie? Dan zit je hier goed! We zijn voor hen op zoek naar nieuwe collega’s, zoals o.a. een resultaatgerichte senior accountant / boekhouder voor het kantoor in Antwerpen.

Solliciteer →

Senior Consultant Corporate Finance & Accountancy

18/05/2020 | Het Eilandje in Antwerpen

Dit accountancy team is op zoek naar een manager die hen wil coachen en opleiden. De reden voor deze zoektocht is dat ze momenteel zo hard aan het groeien zijn dat ze iemand bijkomstig nodig hebben om de toevoer van nieuwe klanten in goede banen te leiden en hen structuur te bieden. Ben jij diegene die dit team nodig heeft? Wil je werken voor een groeiende speler met bekende en interessante klanten op een toplocatie? Kijk dan snel verder!

Solliciteer →

Manager accountancy kantoor

18/05/2020 | Mechelen

Deze organisatie is een bekende financiële dienstverlener in België en heeft meerdere zelfstandige kantoren. Voor het kantoor gelegen in Mechelen zoeken we een ervaren manager van het accounting team dat op korte termijn mee zal kunnen instappen als partner.

Solliciteer →

Finance Project Consultant als A-Y Accountant

11/05/2020 | Vlaanderen | Maak een vliegende start als accountant en groei snel door in je carrière

Een dag in het leven van een DPS – consultant ziet er telkens anders uit. Wanneer je bij ons komt werken zal je voorbereid worden op je eerste project door een dagje op ons HQ te spenderen. Deze onboarding zorgt ervoor dat je je collega’s behind the scénes leert kennen en de Dixon-sfeer kan opsnuiven! 😉 Van hieruit gaan we continu op zoek naar het volgend uitdagend project voor jou, waarin je jouw talenten verder kan ontwikkelen. Als project consultant zal je veel bijleren en elk project kan een step-up betekenen in jouw carrière.

Solliciteer →

Business Controller met Power BI skills!

07/05/2020 | Antwerpen | Zet Controlling mee op poten bij deze Top-employer!

Voor een bekende IT-speler in de noordrand van Antwerpen zijn we op zoek naar een Business Controller met sterke Power BI skills. Je krijgt in deze job veel vrijheid en verantwoordelijkheden om controlling verder op te zetten en te verbeteren (denk aan dashboards, maandelijkse KPI-rapporten en analyses die je business partners écht vooruit helpen!

Solliciteer →

Plant Controller – Food Industry

07/05/2020 | Halle | Business Partner in a well-known international company!

Our client is a successful multinational with activities worldwide with over 12.000 employees around the globe. They are a well-known B2B company, serving clients in the entire food sector. On top of being a true industry leader, they have their biggest production facility here in Belgium. To support the growth of this firm, we are currently looking for a Plant Controller for the Production plant in Halle. If you enjoy working in a manufacturing environment as a respected Business Partner, this might be an ideal job opportunity for you!

Solliciteer →

Accountant

06/05/2020 | Turnhout | Ga aan de slag als analytische Accountant bij deze Kempische speler!

Heb jij reeds ervaring in Accounting en kijk je uit naar de volgende stap in je carrière? Wil je jezelf verder ontwikkelen binnen een complexe omgeving om op termijn intern door te groeien binnen Finance? Voor een gekende en gezonde Belgische speler in de Kempen gaan we momenteel op zoek naar een gedreven en analytische accountant. Deze organisatie legt de focus bij kwaliteit, innovatie en duurzaamheid en heeft internationaal een sterk netwerk opgebouwd.

Solliciteer →

GL Accountant

05/05/2020 | Gent | Zet je schouders onder een toekomstgerichte en duurzame FMCG organisatie

Met een Belgische oorsprong en het voornemen om op een duurzame manier gezonde en natuurlijke voedingsproducten op de markt te brengen, is deze organisatie in volle internationale groei. Ondertussen is ze een gevestigde waarde binnen de sector en ver daarbuiten. Het bedrijf boomt zowel voor als achter de schermen: met een steeds groeiend gamma van nieuwe en innovatieve producten gecombineerd met een bedrijfscultuur waar men investeert in de eigen werknemers. Vandaag zijn ze op zoek naar een G/L Accountant die hun team wil komen versterken. Ben jij op zoek naar een organisatie die investeert in accounting en niet in outsourcing? Zie je jezelf werken voor een organisatie in volle internationale groei? Wil je bijleren zonder in te boeten op jouw work-life-balance? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →