| contact | nl | en

Laatste jobs

48 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Management Traineeship – regio Limburg/Vlaams-Brabant

18/04/2019 | Mechelen

Onze klant is een internationale speler die wereldwijd bekend staat voor zijn innovatieve en hoog-technologische oplossingen. Binnen haar specifieke marktniche levert men systemen en de ondersteunende dienstverlening aan uiteenlopende spelers in Automotive, Industrie, FMCG, Pharma en Constructie. Vanuit het Europese hoofdkantoor in Mechelen coordineert men de Europese salesactiviteiten.   Ter versterking van het commerciële team gaat men momenteel op zoek naar een gedreven Management trainee met commerciële ambitie en technische affiniteit. Een unieke opportuniteit voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar een salesgedreven account management positie binnen een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Solliciteer →

(Senior) Manager – Customer consulting

16/04/2019 | Vlaanderen

We are currently exclusively recruiting for one of the most eminent consulting companies in the world. As they strive to stay a top tier company, they are always looking for the best experts. The demands for their strategy consulting services are growing quickly so they are currently looking for a (senior) Manager on Customer Strategy. A unique opportunity to build on a success story, to take the next step in your career and engage in an high impact position with long term approach.  

Solliciteer →

Market Development Manager – Software Solutions

15/04/2019 | Leuven | Op zoek naar strategisch talent voor nieuwe afdeling

Onze klant is een dynamische high tech onderneming met een significante impact op wereldniveau. Haar missie is om innovatieve software-oplossingen te ontwikkelen die de wereld een betere en gezondere plaats maken. Door de combinatie van de beste softwareontwikkelaars en de meest high-tech hardware ter wereld, heeft ze een uitstekende reputatie in de markt kunnen verwezenlijken. De sector waarin haar klanten zich situeren gaat van de luchtvaartindustrie tot health care, automotive, etc.


Zij willen zich op een klantgerichte manier in de markt zetten en gaan daarom op zoek naar een analytische en enthousiaste Market Development Manager die strategieën from scratch kan uitwerken en een hands-on aanpak verkiest!

 

 

 

Solliciteer →

Management Traineeship – regio Limburg/Vlaams-Brabant

15/04/2019 | Limburg / Vlaams Brabant

Onze klant is een internationale speler die wereldwijd bekend staat voor zijn innovatieve en hoog-technologische oplossingen. Binnen haar specifieke marktniche levert men systemen en de ondersteunende dienstverlening aan uiteenlopende spelers in Automotive, Industrie, FMCG, Pharma en Constructie. Vanuit het Europese hoofdkantoor in Mechelen coordineert men de Europese salesactiviteiten.   Ter versterking van het commerciële team gaat men momenteel op zoek naar een gedreven Management trainee met commerciële ambitie en technische affiniteit. Een unieke opportuniteit voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar een salesgedreven account management positie binnen een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.  

Solliciteer →

Go-to-market Manager – 3D software

15/04/2019 | Leuven | Challenging strategic role in software

Our client is a dynamic high-tech company with significant global reach. Our client’s mission is to build innovative software solutions that aim to make the world a better and healthier place. By combining the best software developers and the most high-tech products in the world, our client gained an outstanding reputation in their market. Not only do they serve the aerospace industry, but also industries like healthcare, automotive, architecture, etc.  


As a growing company, our client is looking for the right person to develop the market strategy from scratch.

 

Solliciteer →

Traineeship Sales Engineer – regio Limburg/Vlaams Brabant

15/04/2019 | Limburg; Vlaams-Brabant | Unieke doorgroeimogelijkheden in een internationaal high tech bedrijf

Onze klant is een internationale speler die wereldwijd bekend staat voor zijn innovatieve en hoog-technologische oplossingen. Binnen haar specifieke marktniche levert men systemen en de ondersteunende dienstverlening aan uiteenlopende spelers in Automotive, Industrie, FMCG, Pharma en Constructie. Vanuit het Europese hoofdkantoor in Mechelen coördineert men de Europese salesactiviteiten.


Ter versterking van het commerciële team gaat men momenteel op zoek naar een gedreven Sales Engineer met commerciële ambitie en technische affiniteit. Een unieke opportuniteit voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar een commerciële traineeship binnen een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Solliciteer →

High potential Sales – Scale-up Solution Sales

12/04/2019 | Mechelen | Goesting om mee te bouwen aan het commerciële verhaal binnen een innoverende scale-up? Dan is deze opportuniteit perfect voor jou!

Onze klant is een snelgroeiende en innovatieve scale-up die gekend is voor haar consultancy en software solutions in de wereld van Customs en International Trade. Met een businessmodel gericht op kennis en expertise van de markt, bieden zij op maat gemaakte oplossingen naar bedrijven in B2B Industry. Omwille van het groeiend succes zijn ze momenteel op zoek naar een ondernemende High Potential, een gepassioneerde initiatiefnemer die mee de lead wil nemen in de verdere commerciële uitbouw van het bedrijf.


Een unieke opportuniteit voor een enthousiaste, gedreven en commerciële m/v die graag en gretig bouwt aan zijn/haar carrière en zich als een vis in het water voelt binnen een scale-up omgeving!

Solliciteer →

Delivery & Customer Success Manager

11/04/2019 | Antwerpen | Project Champion in SaaS startup

Onze klant is een baanbrekende spin-off in Saas die deel uitmaakt van een snelgroeiende digital scale-up met Antwerpse roots. Als founding father van de ultieme mobile personal assistant is het hun queeste om de versnipperde ‘mobile workplace’ te consolideren tot één mooie gebruiksklare app/interface. Met een smooth combo van 1) een krachtige value proposition 2) een 15-koppig team van talentvolle ondernemers/product developers 3) business attitude getekend door gestructureerde Rock&Roll en 4) offices waar Google zijn inspiratie gaat halen, zijn ze klaar om te boomen.


Het enige wat ze nog missen is de juiste Delivery & Customer Success Manager. De ideale opportuniteit voor een gedreven project manager die graag zijn/haar projectmanagement skills koppelt aan een ondernemingszin en passie voor digital innovation

Solliciteer →

Category Buyer – Retail

08/04/2019 | Antwerpen | Leuke opportuniteit voor een persoon met ervaring binnen aankoop/retail die hier graag op verder bouwt in een dynamisch groeiverhaal!

Onze klant, gevestigd in Antwerpen, is een bekende en sterk gewaardeerde speler binnen de retail. Ter ondersteuning van de expansie gaat men op zoek naar een enthousiaste en gedreven Category Buyer (m/v). Een mooie opportuniteit voor een kandidaat/te met ervaring binnen aankoop/retail die hierop graag verder bouwt in een dynamisch groeiverhaal!

Solliciteer →

Strategic product & portfolio Manager

08/04/2019 | Vilvoorde | Ben jij gebeten door business analyse en strategie?

Zin om mee te bouwen aan de digitalisering van morgen? Onze klant met hoofdzetel in Brussel is een internationale speler in de wereld van reclame en media solutions die zich vandaag sterk focust op het aanbieden van digitale oplossingen en het creëren van Smart Cities. Als geprefereerde partner van bekende merken en adverteerders binnen Retail, FMCG en Industry bekleedt men vandaag een sterke marktpositie. De bedrijfscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te werken.


Vandaag gaat men actief op zoek naar een Strategic Product & Portfolio Manager die de volledige verantwoordelijkheid krijgt over de optimale benutting van de producten met het doel commerciële groei te realiseren. In deze nieuw gecreëerde rol ligt een uitdagende opportuniteit voor iemand die ernaar uitkijkt om zijn/haar strategische inzichten te vertalen naar concrete acties.

Solliciteer →

Marketing Manager – Automotive & Aerospace

04/04/2019 | Vilvoorde | Zin om marcom activiteiten uit te werken?

Our client is a dynamic high-tech company with significant global reach. Our client’s mission is to build innovative software solutions that aim to make the world a better and healthier place. By combining the best software developers and the most high-tech 3D printing facilities in the world, our client gained an outstanding reputation in their market. Not only do they serve the aerospace industry, but also industries like healthcare, automotive, architecture, etc.   As a growing company, our client is looking for a Marketing Manager to develop the marketing and communication strategy and implement the right activities and campaigns.

Solliciteer →

Jr. Marketing Consultant met commerciële drive

02/04/2019 | Mechelen

Onze klant met hoofdzetel in Mechelen is een internationale speler in de wereld van Marketing en Brand Solutions. Als geprefereerde partner van bekende spelers in Automotive, FMCG, Media, Sports en Industry bekleedt men vandaag een sterke marktpositie. De bedrijfscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te weken. Om de sterk groeiende business te ondersteunen gaat men momenteel actief op zoek een enthousiaste Marketing Consultant die commercieel is aangelegd en een creatieve mindset heeft.   Een ideale opportuniteit voor iemand die ernaar uitkijkt om zijn/haar commerciële skills te combineren met het ontwikkelen van creatieve (re)branding-concepten voor internationale A-spelers in de markt!

Solliciteer →