| contact | nl | en

Laatste jobs

63 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Digital Channel Manager – Fashion

21/01/2020 | Wetteren

Passie voor high-end producten en luxueuze brands? Lees dan snel verder!

Onze klant is een Belgisch familiebedrijf dat zich specialiseert in het creëren, produceren en commercialiseren van verschillende luxueuze brands binnen fashion. Hiernaast is het bedrijf ook actief in kleinhandel met eigen concepten, overnames en een joint venture. Ze werken met unieke producten die hen in staat stellen om hoogstaande kwaliteit bij de klant af te leveren.
Vandaag gaan zij op zoek neer een creatieve Digital Channel Manager om hun Digital Commerce team te vervoegen. In deze rol word je de ‘Store Manager’ van hun webshops in de UK & US. Je bent de bruggenbouwer tussen de Retailorganisatie en het digitale team om de digitale omzetcijfers te realiseren.

Solliciteer →

Market Intelligence Specialist

21/01/2020 | Wielsbeke | Gepassioneerd door kwantitatief & kwalitatief marktonderzoek en zin om deze passie in te zetten in een grote internationale groep? Dan ben jij wie we zoeken!

Hou je van analyseren van marktdata en uitwerken van zowel kwantitatieve als kwalitatieve marktonderzoeksprojecten? Klinkt een rol als spin in het web waar je collega’s binnen marketing, strategische business managers en sales managers ondersteunt met cruciale informatie zodat zij kunnen excelleren in hun functie je als muziek in de oren?

Beaulieu International Group is een gerenommeerde internationale groep met hoofdkantoor in België. Deze industriële groep neemt vandaag een stevige marktpositie in, zowel in de productie van grondstoffen en halffabricaten, als in een ruim aanbod perfect afgewerkte vloerbekleding.

Voor het overkoepelend Group Marketing Team gaat men momenteel op zoek naar een Market Intelligence Specialist, een mature ondernemer met het vermogen om analytische vaardigheden te koppelen aan een innovatieve geest en hands-on aanpak!

Solliciteer →

Go-To-Market Manager Benelux

21/01/2020 | Regio Groningen | Challenging rol tussen marketing & business development voor de BeNeLux (focus op NL) | building materials

Onze klant, met hoofdzetel in België is wereldwijd een gerenommeerde speler op vlak van hoogwaardige constructieoplossingen. Dankzij hun sterke merken en topservice vormen zijn een gevestigde waarde van waaruit ze blijven investeren in hun groeiverhaal. De bedrijfscultuur is ondernemend en hands-on waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven te initiëren en uit te werken. Om de huidige groei te ondersteunen gaat men vandaag actief op zoek naar een gedreven Go-To-Market Manager die commerciële, analytische en innovatieve vaardigheden combineert.

Een unieke opportuniteit voor een ondernemende kandidaat die ervaring in marketing en business development combineert met technische affiniteit en zin heeft in een positie met impact in een fast-paced omgeving!

Solliciteer →

Digital Marketing Coordinator

20/01/2020 | Antwerpen

Op zoek naar een uitdagende online marketing-functie? Bewezen ervaring binnen digital marketing en project management?

Voor een sterk groeiende projectontwikkelaar die zich specialiseert in hoogwaardige nieuwbouwprojecten op toplocaties in Antwerpen, zijn we op zoek naar een sterke Digital Marketing Coordinator.

Solliciteer →

Marketing Manager Retail

17/01/2020 | Wielsbeke

Gepassioneerd door retail en zin om te bouwen aan loyaliteit met een professioneel waardennetwerk van retailers?

Kwalitatieve producten, sterke brands, gepassioneerd ondernemerschap en uitgekiende strategie hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot een van de wereldmarktleiders in de sector!  In België stellen zij zo’n 2500 mensen tewerk en realiseren zij een omzet van 1,5 miljard euro. Momenteel gaat men voor één van hun divisies op zoek naar een ondernemende Marketing Manager Retail met het vermogen om strategische actie en een innovatieve geest te koppelen aan een hands-on aanpak.
Binnen deze functie ben je eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een stevige marketing- en communicatiestrategie voor het globale retailkanaal.

Solliciteer →

Social Media Performance Specialist – Fashion

17/01/2020 | Wetteren

Passie voor high-end producten en luxueuze brands? Lees dan snel verder!

Onze klant is een Belgisch familiebedrijf dat zich specialiseert in het creëren, produceren en commercialiseren van verschillende luxueuze brands binnen fashion. Hiernaast is het bedrijf ook actief in kleinhandel met eigen concepten, overnames en een joint venture. Ze werken met unieke producten die hen in staat stellen om hoogstaande kwaliteit bij de klant af te leveren.
Vandaag gaan zij op zoek neer een succesvolle Social Media Performance Specialist om hun Performance team te vervoegen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de social media strategie en online campagnes. Dit zowel voor de brands, alsook voor de Retailconcepten. Je hebt inzicht in de verschillende doelgroepen en weet hoe je hen kan benaderen op de verschillende social media kanalen.

Solliciteer →

Manager Global Strategic Accounts

17/01/2020 | Antwerp

The client is an ambitious player where people matter and state of the art logistics is the core business. From an innovative specialized approach in end-to-end supply chain solutions to making a difference with sustainable transport and logistics, this player is two steps ahead in a complex and ever changing market. With a bar that is set high on both quality and responsibility, this company is a well respected and valuable partner for their clients. We are currently recruiting a Manager Global Strategic Accounts for the High Value Goods Business Unit, based in Antwerp, but willing to travel worldwide.

Solliciteer →

Business Development Manager

16/01/2020 | Antwerp | Smart, fun, strategic Business Development Manager

Passionate about bringing innovation to the big corporate landscape we know today? Experienced sales strategist? Then keep on reading cause we are looking for a smart, fun, strategic Business Development Manager for an international innovation company.

Solliciteer →

Jobstudent rekrutering

14/01/2020 | Antwerpen

Op zoek naar een boeiende plaats waar je echt iets bijleert als jobstudent? Heb je zin om je te verdiepen in rekrutering en selectie en wil je graag meer leren over het bedrijfsleven? Dan ben je bij Dixon & Company aan het juiste adres! Dixon & Company is een modern, groeiend rekruteringsbureau gevestigd aan de kaaien in Antwerpen met vijf afdelingen waaronder Team Finance, Supply Chain, Sales & Marketing, HR, Engineering. We werken met jonge, gedreven en humoristische collega’s en focussen ons op bediendenprofielen en functies op medior/senior niveau. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info kan je vinden op: www.dixon.be.

Solliciteer →

Stagiair Rekrutering

14/01/2020 | Antwerpen | Een boeiende stageplaats waar je echt iets bijleert!

Op zoek naar een boeiende stageplaats waar je echt iets bijleert? Heb je zin om je te verdiepen in rekrutering en selectie en wil je graag meer leren over het bedrijfsleven? Dan ben je bij Dixon & Company aan het juiste adres! Dixon & Company is een modern, groeiend rekruteringsbureau gevestigd aan de kaaien in Antwerpen met vijf afdelingen waaronder Team Finance, Supply Chain, Sales & Marketing, HR, Engineering. We werken met jonge, gedreven en humoristische collega’s en focussen ons op bediendeprofielen en functies op medior/senior niveau. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info kan je vinden op: www.dixon.be

Solliciteer →

Brand Manager met creatieve en commerciële drive (A-brand, FMCG)

13/01/2020 | Antwerpen | Passie voor bieren en het creëren van een ultieme brand strategie? Klik dan snel verder!

Onze klant is een bekende FMCG brand in Food & Beverages, een internationale onderneming met hoofdkantoor in regio Antwerpen. De bedrijfscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te werken. Om de lopende business mee te ondersteunen alsook verder te laten groeien gaat men vandaag actief op zoek naar een gepassioneerd marketeer voor een ondernemende brand manager positie.

Binnen deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de volledige scope aan marketing activiteiten met het oog op de ontwikkeling van een stevige brand image, het maximaliseren van de sales en de verovering van een succesvolle marktpositie. Dit is een ideale rol voor een kandidaat met een stevige eerste ervaring binnen Sales of Marketing bij voorkeur binnen FMCG en die uitkijkt naar een ondernemende brand manager positie.

Solliciteer →

Retail Manager – Vastgoedbeheer

13/01/2020 | | Innovatieve vastgoedbeheerder

Voor een grote speler binnen commercieel vastgoed zijn we op zoek naar een Retail Manager voor de regio Limburg, Waals-Brabant en Luik. Ben je op zoek naar een uitdagende rol met breed takenpakket? Ben je een geboren netwerker? Ben je gepassioneerd door vastgoed en retail?

Solliciteer →