| contact | nl | en

Laatste jobs

48 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Vastgoedadviseur

05/12/2019 | Antwerpen

Ben je helemaal gepassioneerd door vastgoed en leef je volgens het principe “Work hard, play hard”? Streef jij ernaar om elke maand de beste commerciële resultaten te boeken en hiervoor beloond te worden? Voor onze klant zijn we op zoek naar een enthousiaste Vastgoedadviseur die graag verder bouwt aan zijn/haar carrière en zich wilt omringen met ambitieuze collega’s die een sterke teamgeest hebben.  De klant is een sterk groeiende projectontwikkelaar die zich specialiseert in hoogwaardige nieuwbouwprojecten op toplocaties in Antwerpen. Na een intensieve opleiding ben je als Vastgoedadviseur verantwoordelijk voor de verkoop op plan van prachtige nieuwbouwprojecten aan particulieren en investeerders.

Solliciteer →

Business Development Officer

05/12/2019 | Brussel

Droom je ervan te werken voor een wereldberoemde, succesvolle multinational waar je een uitdagende carrière uitbouwt? Kennen jouw ambities geen grenzen? Lees dan vooral verder!   Voor onze klant, een gerenommeerd bedrijf in management consulting met hoofdzetel in regio Brussel, zijn we op zoek naar een ambitieuze en ondernemende Business Development Officer die met een doelgerichte focus voor zijn/haar doelen gaat. Jouw streefdoel: nieuwe business genereren en nieuwe markten veroveren.

Solliciteer →

Outside Sales – forwarding & logistics

05/12/2019 | Antwerpen | Go getter gezocht!

Commerciële power, geen schrik van een cold call naar een prospect of het opvolgen van warme leads uit het netwerk en goesting om er stevig in te vliegen om targets te verpulveren en een klant op lange termijn binnen te halen? Voor een logistieke multinational met wereldwijde scope gaan we, ter versterking van hun commercieel team, op zoek naar een sterk ondernemende outside sales met de ambitie en drive om het bedrijf verder op de kaart te zetten. Dit in een mooie, progressieve en groeiende omgeving waarbij men durft werken met een mooi bonussysteem.  

Solliciteer →

Portfolio manager

05/12/2019 | Antwerpen

Voor een vooruitstrevende en grote speler binnen vastgoed, zijn we vandaag op zoek naar een Portfolio Manager. De voorbije decennia bouwde deze marktleider een indrukwekkend portfolio over Brussel, Wallonië en Vlaanderen uit, en wegens verdere groei zijn ze op zoek naar ambitieus talent om met hen mee te groeien.   Ben jij klaar voor een uitdaging in de boeiende wereld van vastgoed? Wil jij de strategische professional zijn? Ben jij klaar om in dit groeiverhaal te stappen? Lees dan zeker deze vacature!

Solliciteer →

Accountmanager Real Estate

04/12/2019 | Antwerpen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je je tanden in kan zetten? Hou je van variatie? Kom je graag terecht in een vooruitstrevend en succesvol bedrijf met een jong team en een leuke sfeer? Lees dan vooral verder! Wij zijn op zoek naar een Accountmanager binnen Real Estate met een brede achtergrond dankzij zijn/haar universitaire studies en een gezonde dosis ambitie.

Solliciteer →

Business Development Officer

03/12/2019 | Brussel | Ambitious business developer in big multinational

Droom je ervan te werken voor een wereldberoemde, succesvolle multinational waar je een uitdagende carrière uitbouwt? Kennen jouw ambities geen grenzen? Lees dan vooral verder!

Voor onze klant, een gerenommeerd bedrijf in management consulting met hoofdzetel in regio Brussel, zijn we op zoek naar een ambitieuze en ondernemende Business Development Officer die met een doelgerichte focus voor zijn/haar doelen gaat. Jouw streefdoel: nieuwe business genereren en nieuwe markten veroveren.

Solliciteer →

Grafische Vormgever/DTP – Retail

02/12/2019 | Lummen

Passie voor grafische vormgeving? Is werken met programma’s als Indesign, Photoshop en Illustrator een 2e natuur? Heb je sterke commerciële inzichten? Lees dan snel verder!

We gaan op zoek naar een vlotte en enthousiaste Grafische Vormgever voor een ambitieuze en sterk groeiende Retailer met HQ in Lummen. Zij bieden een breed assortiment aan in huis- en tuinartikelen en dragen professionaliteit hoog in het vaandel! De Grafisch Vormgever wordt van A-Z verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van al het on- en offline communicatiemateriaal.

Solliciteer →

Online Marketeer/Webmaster – Retail

02/12/2019 | Lummen

Heb je een sterke technische online kennis en passie voor retail? Lees dan snel verder!

We gaan op zoek naar een enthousiaste en technische Online Marketeer voor een ambitieuze en sterk groeiende Retailer met HQ in Lummen. Zij bieden een breed assortiment aan in huis- en tuinartikelen en dragen professionaliteit hoog in het vaandel!
De Online Marketeer wordt van A-Z verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van alle nationale campagnes.

Solliciteer →

Visual Merchandiser – Retail

02/12/2019 | Lummen

We gaan op zoek naar een strategische Visual Merchandiser met een hands-on aanpak voor een ambitieuze en sterk groeiende Retailer met HQ in Lummen. Zij bieden een breed assortiment aan in huis- en tuinartikelen en dragen professionaliteit hoog in het vaandel!

Deze strategische Visual Merchandiser wordt van A-Z verantwoordelijk voor de visual merchandising en POS coördinatie.  Zie jij jouw toekomst in dit marketing team?  Bouw jij graag sterke relaties uit met het hele bedrijf? Lees dan zeker deze vacature!

Solliciteer →

Account manager – BENELUX

27/11/2019 | België

Onze klant is een succesvolle start-up en volledig onafhankelijke partner. Zij vormen daarbij dé schakel tussen leverancier, en eindklant. Door een uitmuntende service en snelheid aan te bieden, leveren zij een toegevoegde waarde aan zowel leverancier als eindklant, gaande van de ambitieuze zelfstandige om de hoek tot grote multinationals.


Je komt terecht in een ondernemende, dynamische en jonge organisatie met een duidelijke toekomstvisie en mooie groeicijfers. Transparantie, vlakke structuur, initiatief, flexibiliteit en ambitie zijn alvast enkele kernwoorden die de cultuur omschrijven. Ben je op zoek naar een boeiende sales functie met impact en autonomie, en wil je tegelijk uitmaken van een hecht team die collegialiteit en sfeer hoog in het vaandel draagt, dan is dit zeker iets voor jou!

Solliciteer →

Junior Account manager

27/11/2019 | België

Vandaag gaan we aan de slag voor een internationaal bedrijf dat exponentieel groeit en daardoor nood heeft aan een nieuwe ambitieuze account manager. Ze zijn op zoek naar een young potential met een passie voor hunting. Hun innovatieve en gekende producten worden verkocht aan verschillende grote klanten in de food, FMCG en elektro doorheen de BENELUX. Krijg jij een kick van het closen van een deal? Zit sales in jouw DNA? Dan is deze vacature iets voor jou!

Solliciteer →

Group Project Manager

26/11/2019 | Diegem | Vanuit een sterke affiniteit voor logistieke oplossingen ben je in sterke tandem met de marketing manager verantwoordelijk voor het uitdenken van innovatieve logistieke concepten

Onze klant met hoofdzetel in de Noordrand van Brussel is een innovatief marketing en logistiek bedrijf. Met haar servicegerichte aanpak adviseert en ondersteunt ze haar klanten binnen Retail en FMCG op gebied van commerciële marketing acties, zowel online als offline. Als organisatie kunnen ze terugblikken op meer dan 50 jaar ervaring in logistiek en consumentenactivatie, wat hen een unieke en leidende positie in de markt oplevert.

Om dit verhaal verder kracht bij te zetten, gaan zij vandaag op zoek naar een Group Project Manager, die sterk zal meewerken aan de strategiebepaling en ontwikkeling van de value proposition van de organisatie in de markt.

Solliciteer →