| contact | nl | en

Laatste jobs

43 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Account Manager (Smart Logistics & Sustainability)

18/11/2020 | Vlaanderen/Brussel | Je haalt energie uit new business development en/of adviseert graag op vlak van innovatieve en duurzame logistieke oplossingen

Vandaag de dag zijn innovatieve en duurzame logistieke oplossingen brandend actueel, en maken zij steeds vaker het verschil voor een uiteenlopende waaier aan bedrijven. Last-mile delivery en reverse logistics  zijn een onmisbare schakel binnen e-commerce, waar menig bedrijf de laatste jaren - en zeker niet minder de laatste maanden - hun pijlen op richten.

Wil je graag mee bouwen aan dit verhaal, en een uiteenlopend doelpubliek adviseren op vlak van innovatieve en duurzame logistieke oplossingen, lees dan zeker verder!

Onze klant is een ondernemende en innovatieve speler die met een sterke servicegerichte aanpak haar klanten adviseert en ondersteunt op gebied van consumer activation en smart logistics. Vandaag gaan zij op zoek naar zowel Business Development Managers als (Key) Account Managers die mee hun schouders willen zetten onder de verdere uitbouw van dit domein binnen de organisatie. Een sterk groeiverhaal met veel potentieel!

Solliciteer →

Business Development Manager (Smart Logistics & Sustainability)

18/11/2020 | Vlaanderen/Brussel | Je haalt energie uit new business development en/of adviseert graag op vlak van innovatieve en duurzame logistieke oplossingen

Vandaag de dag zijn innovatieve en duurzame logistieke oplossingen brandend actueel, en maken zij steeds vaker het verschil voor een uiteenlopende waaier aan bedrijven. Last-mile delivery en reverse logistics  zijn een onmisbare schakel binnen e-commerce, waar menig bedrijf de laatste jaren - en zeker niet minder de laatste maanden - hun pijlen op richten.

Wil je graag mee bouwen aan dit verhaal, en een uiteenlopend doelpubliek adviseren op vlak van innovatieve en duurzame logistieke oplossingen, lees dan zeker verder!

Onze klant is een ondernemende en innovatieve speler die met een sterke servicegerichte aanpak haar klanten adviseert en ondersteunt op gebied van consumer activation en smart logistics. Vandaag gaan zij op zoek naar zowel Business Development Managers als (Key) Account Managers die mee hun schouders willen zetten onder de verdere uitbouw van dit domein binnen de organisatie. Een sterk groeiverhaal met veel potentieel!

Solliciteer →

Manager E-Commerce & Digital

16/11/2020 | Hasselt

Ben jij een ervaren en strategisch E-Commerce-talent klaar voor de volgende challenge? Weet jij een volledig nieuw B2B e-commerce-platform te vertalen naar een succesvol portaal met een optimale customer journey, nieuwe klanten en extra sales als resultaat? Krijg je energie van een sleutelrol op te nemen in een groot strategisch project?

Voor een internationale en hoogtechnologische speler in de automotive-industrie zijn we op zoek naar een Manager E-Commerce & Digital. Het bedrijf is gespecialiseerd in technische full service-oplossingen voor grote autobouwers wereldwijd. Om hun producten en diensten nog verder uit te breiden, bouwen ze vandaag aan een groot e-commerceplatform en zoeken ze naar een ervaren projectmanager om dit cruciale project in handen te nemen.

Solliciteer →

Campaign Manager

09/11/2020 | Antwerpen

Ben jij gepassioneerd door een sterk merk uit te bouwen? Hou je ervan omnichannel marketingcampagnes uit te zetten en bij te sturen? Weet jij je marketingacties te vertalen naar conversies?

Voor onze klant, een innovatieve multinational met zetel in Antwerpen, gaan we op zoek naar een Marketing Expert Omnichannel die de marketingstrategie weet te vertalen naar succesvolle marketingacties en de merken doet groeien bij verschillende doelgroepen.

Solliciteer →

Marketing Manager

03/11/2020 | Antwerpen

Ervaren Marketing Manager binnen omgevingen waar lead generation en digitale campagnes centraal staan? Strategisch inzicht, ondernemend ingesteld, en oog voor het creatieve/esthetiek?

Voor een sterk groeiende projectontwikkelaar die zich specialiseert in hoogwaardige nieuwbouwprojecten op toplocaties in Vlaanderen, zijn we op zoek naar een gedreven Marketing Manager.

Solliciteer →

Digital Marketing Coordinator

03/11/2020 | Antwerpen | Enthousiaste Digital Marketeer regio Antwerpen

Op zoek naar een uitdagende online marketing-functie? Bewezen ervaring binnen digital marketing en project management?

Voor een sterk groeiende projectontwikkelaar die zich specialiseert in hoogwaardige nieuwbouwprojecten op toplocaties in Antwerpen, zijn we op zoek naar een sterke Digital Marketing Coordinator.

Solliciteer →

HR Consultant – Employee Experience

30/10/2020 | Antwerpen | Zin om onze start-up Drive mee naar the NEXT level te tillen? Klik dan nu verder!

Drive.-, 1 (Psychology) a determination and ambition to achieve something. 2 (Sport) a golf shot, intended to move the ball a great distance down the fairway towards the green. 3 (Travel) a memorable trip or journey. 4 (Our team) the most exceptional work experience you will ever find.

Voor onze klanten meten we de Employee Experience van hun medewerkers. Dit doen we objectief, betrokken en razendsnel. Voor organisaties vandaag is dit de manier om een omgeving te creëren waarin medewerkers graag komen werken en elke dag het beste van zichzelf kunnen geven. We werken voor marktleiders in een divers portfolio van sectoren maar minstens even enthousiast voor KMO’s die een sterk werkgeversmerk ambiëren.

Solliciteer →

Account Manager Automotive, ecologie

26/10/2020 | Willebroek

Gepassioneerd door mobiliteit, automotive en ecologie? Wil jij je commerciële skills inzetten om een verschil te maken en het autolandschap in België en Luxemburg te vergroenen? Heb je minstens een eerste saleservaring in B2B-omgeving? Voor onze klant in de energiesector met focus op laadoplossingen voor elektrische wagens zijn wij op zoek naar jou, dus lees vooral verder!

Solliciteer →

Senior Account Manager Automotive

26/10/2020 | Willebroek

Gepassioneerd door mobiliteit, automotive en ecologie? Wil jij je commerciële skills inzetten om een verschil te maken en het autolandschap in België en Luxemburg te vergroenen? Heb jij de nodige ervaring om nieuwe markten te veroveren?

Voor onze klant in de energiesector met focus op laadoplossingen voor elektrische wagens zijn wij op zoek naar jou, dus lees vooral verder!

Solliciteer →

Direct Marketing Expert CRM

26/10/2020 | Hasselt

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de wondere wereld van online marketing? Wil je een uitdaging aangaan waarin je je eigen stempel op je functie kan drukken? Passie voor fashion en retail?

Voor een grote retailer in de modewereld zijn we op zoek naar een Direct Marketing Expert CRM die alles begrijpt van klanten inspireren en via marketing een love brand te maken van zijn/haar merk, dus lees vooral verder!

Solliciteer →

Key accountmanager Veg & Fruits -Retail

24/10/2020 | Mechelen

Deze internationale onderneming en Belgisch hoofdkantoor, actief in de voedingsindustrie, staat wereldwijd bekend voor hun kwalitatieve producten, excellente service en sterk geëngageerd personeel. Mede dankzij het gedegen strategisch beleid en de weloverwogen investeringen weten zij ieder jaar een sterke groei te realiseren en hun marktleiderspositie te verstevigen. Ze zijn actief in de markt van groenten en fruit  waar ze deze verse producten in time verwerken, verpakken en op maat van de eindklant in de winkels afleveren.

Om de beste kwaliteit en te kunnen blijven garanderen zijn zij voor hun vestiging ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Key accountmanager Retail met zin voor initiatief die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel wordt gedragen.

Solliciteer →

Marketing Expert

19/10/2020 | Antwerpen

Ben jij gepassioneerd door een sterk merk uit te bouwen? Hou je ervan omnichannel marketingcampagnes uit te zetten en bij te sturen? Weet jij je marketingacties te vertalen naar conversies?

Voor onze klant, een innovatieve multinational met zetel in Antwerpen, gaan we op zoek naar een Marketing Expert die de marketingstrategie weet te vertalen naar succesvolle marketingacties en de merken doet groeien bij verschillende doelgroepen.

Solliciteer →