| contact | nl | en

Laatste jobs

55 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Account Manager Retail & B2B – Consumer Electronics

29/10/2019 | Vlaanderen | Passie voor Consumer Electronics en technische affiniteit in een commerciële rol? Dan is deze opportuniteit iets voor jou!

Heb je altijd al willen werken voor een multinational met herkenbare producten maar met de gemoedelijke mentaliteit van een KMO? Dan zou deze job wel eens iets voor jou kunnen zijn!   Deze marktleider is sinds 35 jaar toonaangever in de wereld van electronica. Ze staan bekend voor het wereldwijd afleveren van een kwalitatief product en ongetwijfeld ben je er zelf al regelmatig mee in contact gekomen. Net door hun kwalitatieve aanpak en innovatieve processen en technologieën zijn ze een stabiele werkgever met 100% jobzekerheid.

Ter ondersteuning van de groei binnen het salesteam gaat men op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Account Manager Retail/B2B. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van een bestaande klantenportefeuille (regio Vlaanderen) en het realiseren van expansieve groei.  

Solliciteer →

Junior Account Manager – Retail – Premium Electronic devices

28/10/2019 | Vlaanderen & Nederland | Ben jij een Young-Potential op zoek naar eerste uitdagende commerciële positie? Klik dan nu verder!

Onze klant is een bekende en sterk gewaardeerde toeleverancier van totaalconcepten aan de retailsector (zowel offline als online) met zeer kwalitatieve en hoogstaande producten. Ze bepalen mee het landschap en de trends in hun markt door continue te investeren in de laatste nieuwe technische snufjes en het ontwikkelen van innovatieve producten van allerhoogste kwaliteit. Ter ondersteuning van de groei binnen een uitdagend en hip productassortiment met veel potentieel gaat men op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Junior Account Manager die een klantenportefeuille behartigt en verder uitbouwt. Een unieke opportuniteit voor een gedreven Young potential die graag een uitgesproken commerciële rol opneemt met verantwoordelijkheid en potentieel!

Solliciteer →

Account Manager Indirect Sales

28/10/2019 | België | Motivational sales guru

Sterke commerciële ervaring als Account Manager, Business Developer of in sales in het algemeen? Ben je een motivational leader die troepen in beweging zet? Krijg je energie van resultaten te behalen? Op zoek naar een uitdaging waar je zelf de salesplannen uitwerkt, alsook een coachende rol opneemt?

Voor onze klant in de energiesector zijn wij op zoek naar jou, dus lees vooral verder!

Solliciteer →

Key Account Manager E-Commerce – Premium Electronic devices

28/10/2019 | Vlaanderen & Nederland | Sales talent voor High standard product range

Onze klant is een bekende en sterk gewaardeerde toeleverancier van totaalconcepten aan de retailsector (zowel offline als online) met zeer kwalitatieve en hoogstaande producten. Ze bepalen mee het landschap en de trends in hun markt door continue te investeren in de laatste nieuwe technische snufjes en het ontwikkelen van innovatieve producten van allerhoogste kwaliteit. Ter ondersteuning van de groei binnen een uitdagend en hip productassortiment met veel potentieel gaat men op zoek naar een enthousiaste en gedreven Key Account Manager E-Commerce die een strategische klantenportefeuille behartigt en verder uitbouwt.

Een unieke opportuniteit voor een ondernemende Key Account Manager E-Commerce met sterke relatiefocus die graag een uitgesproken commerciële rol opneemt met verantwoordelijkheid en potentieel.

Solliciteer →

Business developer chemie

28/10/2019 | Antwerpen

Wereldwijd promoten, verdelen en verkopen ze speciale ingrediënten en chemicaliën voor uiteenlopende industrieën (Pharma, food, plastics, etc). Als cruciale schakel tussen de wereldproducenten en industriële klanten hebben ze de expertise over het volledige proces in huis. Dat stelt het bedrijf in staat een verbindende en innovatieve rol te spelen. Om de lopende business op Beneluxniveau mee te ondersteunen en verder te laten groeien gaat men vandaag op zoek naar een ervaren Key Account Manager met sterke commerciële affiniteit.

Solliciteer →

Account Manager – Online Advertising

24/10/2019 | Antwerpen/Waasland | Passie voor online advertsing & de bouwsector? Klik dan NU verder!

Altijd al in media/entertainment willen werken? Wil je je passie voor sales en media combineren om een stevige impact te creëren? Kom jij tot je recht in een organisatie waar je constant uitgedaagd wordt en waar innovatieve technologieën het kloppende hart vormen? Goed nieuws: we zijn op zoek naar een Account Manager regio Antwerpen/Waasland voor de meest toonaangevende media-speler in België en daarbuiten!

Solliciteer →

Key account manager commodity chemicals

22/10/2019 | Brussel

Wereldwijd promoten, verdelen en verkopen ze speciale ingrediënten en chemicaliën voor uiteenlopende industrieën (Pharma, food, plastics, etc). Als cruciale schakel tussen de wereldproducenten en industriële klanten hebben ze de expertise over het volledige proces in huis. Dat stelt het bedrijf in staat een verbindende en innovatieve rol te spelen. Om de lopende business op Beneluxniveau mee te ondersteunen en verder te laten groeien gaat men vandaag op zoek naar een ervaren Key Account Manager met sterke commerciële affiniteit.

Solliciteer →

Regional Account Manager – Media solutions (Antwerpen)

16/10/2019 | Antwerpen

Onze klant met hoofdzetel in Brussel is een internationale speler binnen reclame en media solutions. Als geprefereerde partner van bekende brands en adverteerders binnen Retail, FMCG en Industry, bekleedt men vandaag een sterke marktpositie. De ondernemingscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te werken. Om de lopende business te ondersteunen alsook verder te groeien in enkele innovatieve producten en oplossingen, gaat men momenteel actief op zoek naar een sterke en gedreven Account Manager voor de regio Antwerpen.


Een knappe opportuniteit voor een kandidaat die commerciële ervaring koppelt aan een passie voor media solutions!

 

Solliciteer →

Regional Account Manager – Media solutions (Oost- & West Vlaanderen; Young Graduate)

16/10/2019 | Oost- en West-Vlaanderen | Op zoek naar een leuke eerste commerciële ervaring? Klik dan NU verder!

Onze klant met hoofdzetel in Brussel is een internationale speler binnen reclame en media solutions. Als geprefereerde partner van bekende brands en adverteerders binnen Retail, FMCG en Industry, bekleedt men vandaag een sterke marktpositie. De ondernemingscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te werken. Om de lopende business te ondersteunen alsook verder te groeien in enkele innovatieve producten en oplossingen, gaat men momenteel actief op zoek naar een sterke en gedreven Account Manager voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. Een knappe opportuniteit voor een kandidaat die commerciële ervaring koppelt aan een passie voor media solutions!

Solliciteer →

Business Development Manager

07/10/2019 | België | Innovatieve en ondernemende Business Development Manager

Ben jij een ervaren business developer die deuren opent? Ben jij een ambitieuze, doelgerichte en gefocuste ondernemer die strategieën kan uitwerken om de markt te veroveren? Ben je vlot tweetalig (NL/FR)? Ben je op zoek naar een succesvol bedrijf met platte structuur waar teamspirit, vrijheid en ondernemerschap centraal staan?

Voor onze klant, een innovatieve KMO met zetel in Antwerpen, gaan we op zoek naar een Business Development Manager die binnen België op zoek gaat naar nieuwe partnerships. Stakeholder management en het winnen van vertrouwen is hierin cruciaal. Een mooie kans voor een kandidaat die zin heeft om zijn/haar commerciële ervaring te gebruiken in een ondernemende rol met impact.

Solliciteer →

Young Potential E-Commerce -Retail

03/10/2019 | Grimbergen

Onze klant, gevestigd in Grimbergen, is een groeiende, moderne en dynamische speler in de retail. Hun focus ligt op het leveren van kwaliteit en duurzaamheid. Omwille van het grote succes en recente online innovaties gaan zij hun commerciële team uitbreiden en gaat men op zoek naar een Young Potential E-Commerce. Een unieke opportuniteit voor een High Potential met een online/creatieve en commerciële mindset die zijn/haar carrière graag een kick-start wil geven binnen de boeiende en dynamische wereld van retail!

Solliciteer →

Account Manager Consumer Electronics – Retail

24/09/2019 | Grimbergen | Zin om relaties uit te bouwen binnen retail? Klik dan nu verder!

Passie voor retail? Commerciële drive? Affiniteit met Consumer Electronics? Dan is deze vacature iets voor jou!

Onze klant, gevestigd in Grimbergen, is een dynamische speler en marktleider in Electronics retail. Hun focus ligt op het leveren van kwaliteit en duurzaamheid. Omwille van het grote succes en recente online innovaties gaan zij hun commerciële team uitbreiden en gaat men op zoek naar een Account Manager Consumer Electronics.

Een interessante rol voor een enthousiaste ondernemer met hunting power die graag een uitgesproken commerciële rol opneemt binnen de boeiende en dynamische wereld van retail!

Solliciteer →