| contact | nl | en

Laatste jobs

55 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Sales Engineer Benelux

26/08/2019 | Antwerpen

Deze sterk groeiend KMO met een internationale mindset is actief als ontwerp bureau voor productieprocessen. Ze werken exclusief voor enkele machine producenten en ontwikkelen productiedesigns op maat van hun klanten in de Benelux. Ze staan bekend in de markt omwille van hun persoonlijke en warme aanpak.   Omwille van enkele mensen die de stap omhoog zetten, breidt het sales team uit. Als Sales engineer kom je terecht in een warm bedrijf waar veel ruimte is voor autonomie en ondernemerschap.

Solliciteer →

Verkoper Dierenvoeding Boerderij

26/08/2019 | Antwerpen

Heb jij een passie voor de boerenstiel, het boerderijleven en de frisse lucht? Ben je communicatief, overtuigend en wil je graag de landbouwsector verbeteren? Je bent iets te sociaal om zelf te boeren maar kan echter de boerenstiel niet loslaten? Dan zoeken we jou!

Solliciteer →

Aankoopdirecteur Retail

26/08/2019 | Lummen | Ondernemende & strategische man/vrouw met passie voor aankoop & retail? Dan is deze opportuniteit ECHT iets voor jou!

Momenteel zijn we op zoek naar een ondernemende Aankoopdirecteur voor een creatieve retail speler in regio Lummen. Bij deze groeiende, ambitieuze retailer zoekt men naar strategische inzichten, initiatief, ondernemerschap & people management skills om hun groei en marktpositie te versterken. Geef jij mee vorm aan hun strategische groeiverhaal?

Solliciteer →

Sales Developer Cleaning/pest

21/08/2019 | Antwerpen

Onze klant is een Amerikaanse internationale marktleider en dienstverlener in allerlei beschermende oplossingen. Ze stellen wereldwijd meer dan 45.000 mensen te werk verspreid over meer dan 150 landen. Ze zijn beursgenoteerd en beschikken over een EMEA hoofdkantoor in Europa.   Omwille van interne groei zoeken ze een sales developer in het cleaning team om het huidige marktaandeel in Vlaanderen te vergroten. Een knappe opportuniteit voor een kandidaat die commerciële ervaring koppelt aan een passie voor ongediertebestrijding en de hygiëne van morgen.

Solliciteer →

Verkoper Dierenvoeding Boerderij

21/08/2019 | Antwerpen

Heb jij een passie voor de boerenstiel, het boerderijleven en de frisse lucht? Ben je communicatief, overtuigend en wil je graag de landbouwsector verbeteren? Je bent iets te sociaal om zelf te boeren maar kan echter de boerenstiel niet loslaten? Dan zoeken we jou!

Solliciteer →

Inside sales engineer – Bouwsector

21/08/2019 | Mechelen

Onze klant is een gerenommeerde speler op de markt en bekend als duurzame producent van oplossingen voor de bouwsector.  Ter ondersteuning van het commerciële team met gaat men op zoek naar een gedreven Inside sales voor België en Luxemburg die wil terechtkomen in een jonge en dynamische omgeving.   Een mooie opportuniteit voor een kandidaat die technische expertise binnen de bouwsector koppelt aan communicatieve skills, die uitkijkt naar een uitdagende en gevarieerde functie binnen een duurzame speler met ruimte om te groeien.

Solliciteer →

Accountmanager specialty Chemicals

21/08/2019 | Antwerpen

Dit is een logistieke dienstverlener met internationale scope, die inzet op innovatie in de Haven van Antwerpen en in de rest van de wereld. Dankzij hun sterke groei zoeken ze momenteel een Key Account Manager die verantwoordelijk wordt voor een of meerdere Chemie klanten en als echte negotiator operations en klant samen brengt in een win-win situatie.

Solliciteer →

Sales Engineer International

21/08/2019 | Antwerpen

Als onderdeel van een grote logistieke speler,  eenheid actief in productie van op maat gemaakt machines voor voeding en chemie industrie. Deze logistieke speler met internationale scope, die inzet op innovatie in de Haven van Antwerpen en in de rest van de wereld. Dankzij hun sterke groei zoeken ze momenteel een commercial Engineer die verantwoordelijk wordt voor de verkoop van hun technische afdeling.   In jouw business unit werk je samen aan een sterk strategisch beleid samen met  hoogopgeleide, geëngageerde collega’s. Jouw klanten zijn wereldleiders in voeding en chemie waardoor je op een hoog level van innovatie werkt. Als bedrijf maken ze een verschil in performance, flexibiliteit   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij op zoek naar een sales passie voor techniek die graag tewerkgesteld wil worden in een bedrijf met een open cultuur en aangename, warme sfeer.

Solliciteer →

Application Engineer

21/08/2019 | Antwerpen

Onze klant is een gerenommeerde speler en wereldwijd actief als toeleverancier van industriële componenten en oplossingen. De business unit plastics staat op de markt als innovatieve partner garant voor een sterke technische expertise en customized oplossingen. Zo zetten ze innovatieve moulding technieken in om oplossingen op maat aan te bieden.   Ter ondersteuning van de groei gaat men op zoek naar een Application Engineer. Een unieke opportuniteit voor een  ondernemende kandidaat die commerciële reflexen combineert met technische affiniteit/ervaring en zin heeft in een positie met impact!

Solliciteer →

Inside Sales Specialist

13/08/2019 | Brussel

Ben jij een young professional met drive en ambitie? Wil je deel uitmaken van een dynamisch inside sales-team? Heb jij affiniteit en/of ervaring met Sales en Customer care? Ben jij de ontbrekende schakel die onze klant zoekt?

Onze innovatieve & dynamische internationale klant, met naam en faam binnen de FMCG-sector maakt plaats voor een Inside Sales Specialist die een eigen klantenportefeuille kan beheren. Zo behandel je orders, denk je mee na over klantgerichte oplossingen, hou je contacten met verschillende interne afdelingen en sta je in contact met B2B-klanten. Je komt terecht in een ambitieuze, professionele en hechte omgeving terecht.

Solliciteer →

Technical Product Manager

13/08/2019 | Mechelen | Unieke opportuniteit voor een marketeer met een passie voor technicitieit!

Onze klant, met hoofdzetel in België is wereldwijd een gerenommeerde speler op vlak van hoogwaardige constructieoplossingen. Dankzij hun sterke merken en topservice vormen zijn een gevestigde waarde van waaruit ze blijven investeren in hun groeiverhaal. De bedrijfscultuur is ondernemend en hands-on waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven te initiëren en uit te werken. Om de huidige groei te ondersteunen gaat men vandaag actief op zoek naar een gedreven Technical Product Manager die commerciële, analytische en innovatie mindset vaardigheden combineert.

Een unieke opportuniteit voor een ondernemende kandidaat die ervaring in product management combineert met een technische affiniteit en zin heeft in een positie met impact!

Solliciteer →

Commercial Traineeship Retail

13/08/2019 | Brussel | Net afgestudeerd en zin om je carrière een kick-start te geven binnen Sales & Marketing?! Dan is deze functie iets voor jou!

Net afgestudeerd? Commerciële drive? Ondernemend? Ambitieus? Zelfstarter? Goed in talen? Tik je in je hoofd al deze boxen af, dan ben JIJ diegene waar we naar op zoek zijn. Onze innovatieve & dynamische internationale klant, met naam en faam binnen de FMCG sector, gaat namelijk op zoek naar een gedreven Young Potential die wil instappen in een Commercial Traineeship waarbij je start in het field sales team om door te groeien naar een Sales/marketing rol op hoofdkantoor.   Een unieke opportuniteit voor een gedreven Young Potential die reeds een eerste commerciële ervaring (vb. stage) achter de kiezen heeft en nu graag een uitgesproken commerciële rol opneemt met verantwoordelijkheid en potentieel!

Solliciteer →