| contact | nl | en

Laatste jobs

55 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Procurement Manager Retail

12/08/2019 | Brussel | Ben jij een stevige onderhandelaar en een grote passie voor de laatste trends binnen retail en FMCG? Klik dan NU op bovenstaande link!

Momenteel zijn we op zoek naar een ondernemende en sterke Procurement Manager Retail voor één van de grootste persdistributeur spelers in België. Met een innovatieve geest wordt er elke dag ambitieus verder gebouwd aan de onderneming en dit vanuit hun hoofdkantoor in Brussel. Beschik jij over een gigantische portie doorzettingsvermogen, stevige onderhandeling skills, strategische inzichten en een aantal jaar ervaring binnen Retail/FMCG? Lees dan snel hieronder verder!    

Solliciteer →

Technical sales support – Willebroek

12/08/2019 | Willebroek

Start je carrière bij een Europese marktleider in bouwmaterialen, actief in de productie, verkoop en marketing! Jouw werkgever, een internationaal groeiend bedrijf met hun roots in België, is actief op zoek naar communicatieve ‘problem -solver’ die graag in team werkt en sales ambitie koestert. Omwille van deze groei zoeken ze een sales adviseur ter versterking in hun interne team regio Willebroek. Een prachtige opportuniteit voor iemand leergierig met een passie in de bouwkunde.

Solliciteer →

Jr. International Sales Manager – Retail Loyalty Programs

12/08/2019 | Gent | Een leuke opportuniteit voor een ambitieuze & commerciële go-getter die graag in een internationale omgeving werkt!

Onze klant is een ondernemende en snelgroeiende internationale speler in Consumer Goods. Door middel van haar controle over de volledige product-cyclus (van design tot levering eindklant) weet ze haar quality brands op de juiste manier in de markt te zetten. Als A brand staat ze garant voor technologische en ecologische innovatie met significante groei in marktaandeel als gevolg.


Ter versterking van de Business Unit (Regio Gent) die zich richt op de uitwerking van loyalty programs voor de retail sector gaat men op zoek naar een sterke Jr International Sales Manager die zijn/haar schouders wil zetten in de commerciële ontwikkeling van deze nieuwe en ondernemende business unit.

Solliciteer →

Young Potential Sales & Marketing – Retail

12/08/2019 | Grimbergen

Onze klant, gevestigd in Grimbergen, is een groeiende, moderne en dynamische speler in de retail. Hun focus ligt op het leveren van kwaliteit en duurzaamheid. Omwille van het grote succes en recente online innovaties gaan zij hun commerciële team uitbreiden en gaat men op zoek naar een Young Potential Sales & Marketing.


Een unieke opportuniteit voor een High Potential met een online/creatieve en commerciële mindset die zijn/haar carrière graag een kick-start wil geven binnen de boeiende en dynamische wereld van retail!

Solliciteer →

Account manager – Dierenvoeders

07/08/2019 | Kempen

De Belgische tak van een internationale producent binnen dierenvoeding die regionaal sterk vertegenwoordigd is,  groeide in het verleden van familiebedrijf tot een vaste waarde in de markt. Hun visie bestaat uit kwaliteit en expertise op maat van de klant, markt en het dier. Ze groeien sterk zowel internationaal als regionaal. Omwille van uitbreiding versterken ze graag hun team in Vlaanderen met een accountmanager voor de regio Antwerpen en Limburg.

In dit kader gaat men op zoek naar een kandidaat met enkele jaren ervaring binnen de landbouwsector. Idealiter in de sector van de braadkippen. Je start in een positie die een evenwicht vormt tussen beheer van een portefeuille, uitbouw van de business en technische expertise. Je bent een adviseur voor jouw klanten en een sterke verkoper.

Solliciteer →

Inside Sales Account Manager (Automotive)

05/08/2019 | Genk

Are you passionate about the automotive industry? Would you love to be Account Manager for a strategic client representing 35% of your company's turnover? Do you have experience with Inside Sales and/or Customer Service?

As Inside Sales Account Manager, you will act as SPOC and handle all sales support for the most important key account of the company. You will join a dynamic inside sales team and report to the Sales Manager. This position has realistic growth opportunities to a full fledge Key Account Management role.

Solliciteer →

Commercial Young Graduate Program (max. 1 jaar ervaring!)

05/08/2019 | Beveren | Ondernemende starter die zijn/haar carrière graag een kick-start wil geven binnen Sales & Marketing? Dan is dit DE opportuniteit voor jou, dus klik NU verder!

Deze vooraanstaande en bekende speler binnen de voedingsindustrie heeft haar sterke marktpositie al meerdere malen bevestigd door haar innovatieve aanpak en sterke groeicijfer. Deze 100% Belgische groep met internationale activiteiten focust sterk op duurzaamheid, innovatie en empowerment om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Het is jong en leuk bedrijf waar entrepreneurship en ownership centraal staan.

Omwille van hun sterke groei hebben ze de juiste mensen nodig, Young Potentials die durven met een open blik naar de toekomst te kijken! Een unieke opportuniteit voor een enthousiaste Young Potential die een kick-start wil geven aan z’n/haar carrière binnen de wereld van Sales & Marketing.

Solliciteer →