| contact | nl | en

Laatste jobs

22 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Depot Manager

02/07/2020 | Gent

Onze klant is een sterke brand binnen de wereld van verhuur van materieel voor gebruik in de bouw en industriële context. In België telt men verschillende geografisch verspreide filialen waar teams van 3-8 medewerkers instaan voor de commerciële + technische + administratieve dienstverlening naar klanten. Voor een van de filialen gaan we momenteel op zoek naar een hands-on depot manager!  

Solliciteer →

Filiaal Leider

02/07/2020 | Antwerpen

Onze klant is een sterke brand binnen de wereld van verhuur van materieel voor gebruik in de bouw en industriële context. In België telt men verschillende geografisch verspreide filialen waar teams van 3-8 medewerkers instaan voor de commerciële + technische + administratieve dienstverlening naar klanten. Voor een van de filialen gaan we momenteel op zoek naar een hands-on Filiaal Leider!

Solliciteer →

Strategic Purchaser

01/07/2020 | Beveren

Onze klant is een Belgische onderneming met voedingsproductie activiteiten, meerdere productiesites, een omzet van €1.2 miljard en dé nummer 1 in hun niche. Ze zetten sterk in op duurzame groei. In dit kader zijn ze op zoek naar een Strategische Purchasing Manager voor de site in Beveren, die het Purchasing Departement gaat versterken met focus op een specifieke categorie.

Solliciteer →

Supply Chain Analyst

22/06/2020 | Kortrijk

Our client is an international & innovative player in the foodproduction industry. To improve their Supply Chain Processes across Europe, they are currently looking for a Supply Chain Business Analyst for one of their Core Businesse Units.

Solliciteer →

Warehouse Manager

19/06/2020 | Mechelen

Onze klant is een gerenommeerd bedrijf met hoofdzetel in Mechelen. Het bedrijf is uitgegroeid tot internationaal marktleider binnen hun segment en is vandaag actief in meer dan 60 landen wereldwijd. Innovatie en creativiteit staan centraal in de bedrijfsvoering en deze kernwaarden krijgen dagelijkse prioriteit. Om mee te bouwen aan het Warehouse van de toekomst, gaat onze klant op zoek naar een Warehouse Manager die een belangrijke stakeholder zal zijn in digitalisatie en automatisatietrajecten binnen Operations. Deze rol rapporteert rechtstreeks aan de Operations Director.

Solliciteer →

Supply Chain / Logistics Engineer

11/06/2020 | Kortrijk

Onze klant in een Internationale & innovatieve speler op vlak van bouwtoepassingen. Voor de versterking van hun Internationaal Supply Chain departement, zijn ze momenteel op zoek naar een Supply Chain Engineer.

Solliciteer →

Strategic Purchaser – Fresh Food

09/06/2020 | Brugge

Onze klant is een Belgische onderneming met voedingsproductie activiteiten, meerdere productiesites, een omzet van €1.2 miljard en dé nummer 1 in hun niche. Ze zetten sterk in op duurzame groei. In dit kader zijn ze op zoek naar een Strategic Purchaser voor de Business Unit in West-Vlaanderen, die het Purchasing Team binnen een specifiek productgroep gaat versterken.

Solliciteer →

Junior Warehouse Teamleader – Beringen

09/06/2020 | Beringen

Onze klant is een logistieke dienst verlener (3PL). Voor hun site in Beringen zijn ze opzoek naar een gedreven en ervaren Junior Warehouse Teamleader die sterke kennis heeft van operationele processen en optimalisaties in warehousing context.

Solliciteer →

Warehouse Supervisor

04/06/2020 | Mol

Onze klant is een productiebedrijf gespecialiseerd in plastics met tal van toepassingen. Een familiebedrijf in transformatie, dit brengt mooie uitdagingen met zich mee alsook de focus op het verder professionaliseren van de activiteiten. In dit kader zijn ze opzoek naar een gedreven en ervaren Warehouse Supervisor die sterke people management, alsook een hands-on aanpak heeft.

Solliciteer →

Warehouse Lead- Limburg

02/06/2020 | Regio Geel

Onze klant is een productiebedrijf gespecialiseerd in plastics met tal van toepassingen. Een familiebedrijf in transformatie, dit brengt mooie uitdagingen met zich mee alsook de focus op het verder professionaliseren van de activiteiten. In dit kader zijn ze opzoek naar een gedreven en ervaren Warehouse Lead die sterke people management, alsook een hands-on aanpak heeft.

Solliciteer →

Warehouse & Distribution Manager

29/05/2020 | Roeselare

Onze klant is een toonaangevende en snel groeiende producent binnen de voedingssector met meerdere sites en dit op Internationale schaal. Voor hun site regio Roeselare, gaan we op zoek naar een Warehouse & Distribution Manager.

Solliciteer →

Category Buyer – Brugge

27/05/2020 | Brugge

Onze klant is een Belgische voedingsproducent met onderneming met voedingsproductie activiteiten en een aantal productiesites. Ze zetten sterk in op duurzame groei en het professionaliseren van hun processen. Vandaag zijn ze op zoek naar een Category Buyer voor de Business Unit in Brugge, die het Purchasing Team binnen een specifiek productgroep gaat versterken.

Solliciteer →