| contact | nl | en

Laatste jobs

57 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Manager Global Strategic Accounts

17/01/2020 | Antwerp

The client is an ambitious player where people matter and state of the art logistics is the core business. From an innovative specialized approach in end-to-end supply chain solutions to making a difference with sustainable transport and logistics, this player is two steps ahead in a complex and ever changing market. With a bar that is set high on both quality and responsibility, this company is a well respected and valuable partner for their clients. We are currently recruiting a Manager Global Strategic Accounts for the High Value Goods Business Unit, based in Antwerp, but willing to travel worldwide.

Solliciteer →

Junior Supply Chain Planning Engineer

16/01/2020 | Turnhout

Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en een belangrijke speler in productie van voedingswaren met hoofdzetel in de kempen. Deze multisite organisatie is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Ze zijn sterk aan het inzetten op professionalisering van hun bedrijfsprocessen. In het verlengde van deze professionalisering zijn we vandaag op zoek naar een Supply Chain Planning Engineer, die graag de handen uit de mouwen steekt en vanuit  mee zijn/haar schouders onder de verdere ontwikkeling van het bedrijf wil zetten.

Solliciteer →

Jobstudent rekrutering

14/01/2020 | Antwerpen

Op zoek naar een boeiende plaats waar je echt iets bijleert als jobstudent? Heb je zin om je te verdiepen in rekrutering en selectie en wil je graag meer leren over het bedrijfsleven? Dan ben je bij Dixon & Company aan het juiste adres! Dixon & Company is een modern, groeiend rekruteringsbureau gevestigd aan de kaaien in Antwerpen met vijf afdelingen waaronder Team Finance, Supply Chain, Sales & Marketing, HR, Engineering. We werken met jonge, gedreven en humoristische collega’s en focussen ons op bediendenprofielen en functies op medior/senior niveau. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info kan je vinden op: www.dixon.be.

Solliciteer →

Stagiair Rekrutering

14/01/2020 | Antwerpen | Een boeiende stageplaats waar je echt iets bijleert!

Op zoek naar een boeiende stageplaats waar je echt iets bijleert? Heb je zin om je te verdiepen in rekrutering en selectie en wil je graag meer leren over het bedrijfsleven? Dan ben je bij Dixon & Company aan het juiste adres! Dixon & Company is een modern, groeiend rekruteringsbureau gevestigd aan de kaaien in Antwerpen met vijf afdelingen waaronder Team Finance, Supply Chain, Sales & Marketing, HR, Engineering. We werken met jonge, gedreven en humoristische collega’s en focussen ons op bediendeprofielen en functies op medior/senior niveau. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info kan je vinden op: www.dixon.be

Solliciteer →

Replenisher

09/01/2020 | Brussel

Onze klant is een sterke internationale speler in de hoogtechnologische industrie en een bekende naam binnen de sector. In deze organisatie wordt momenteel sterk geïnvesteerd, met aandacht voor innovatie, een dynamische werkomgeving en het aantrekken van nieuw talent. In dit kader zijn we vandaag opzoek naar een Replenisher.

Solliciteer →

Junior Trader

08/01/2020 | Antwerpen, op wandelafstand van Antwerpen Centraal | Talent gezocht in trading / supply chain&logistiek / sales

Onze klant is een Belgische onderneming met activiteiten in Azië, Afrika en Europa. Core business betreft productie zowel als trading van een gamma aan specialty en commodity chemicals binnen het B2B segment. Klanten zijn actief binnen High Tech, Industry, Pharma, FMCG en Construction. In het kader van verdere ondersteuning van hun commerciële activiteiten gaat men op zoek naar uitbreiding van het commerciële team. Een unieke opportuniteit voor een young potential met een eerste commerciële of logistieke ervaring die graag en gretig bouwt aan de carrière in een uitgesproken internationale context!

Solliciteer →

Master Data Administrator

07/01/2020 | Wilrijk

Ben je gepassioneerd door administratie en ben je gebeten door logistiek? Zie jij je mee de touwtjes in handen nemen om een nieuw digitaal systeem op punt te stellen?   Voor een logistieke dienstverlener zijn we op zoek naar een administratieve duizendpoot.   Locatie: Leuk/Mooi kantoor te Wilrijk

Solliciteer →

Technical Commodity Buyer

07/01/2020 | Zaventem

Onze klant is een sterke internationale speler in de hoogtechnologische industrie en een bekende naam binnen de sector. In deze organisatie wordt momenteel sterk geïnvesteerd, met aandacht voor innovatie, een dynamische werkomgeving en het aantrekken van nieuw talent. In dit kader zijn we vandaag opzoek naar een Technical Commodity Buyer die verantwoordelijk is voor A-Z procurement gedeelte van hoogwaardig technologische materiaal.Hierbij vindt zowel de ontwikkeling als productie plaats in België.

Solliciteer →

Transport Planner

07/01/2020 | Schelle

Onze klant is een sterke internationale speler in de productie van industriële en medische gassen en marktleider in hun niche. De business unit hospital care levert innovatieve oplossingen (medische gassen, equipment en services) aan operatiekwartieren, intensieve zorg en spoeddiensten. Deze organisatie is gekenmerkt door een dynamische, collegiale sfeer waar zowel horizontale als verticale doorgroeimogelijkheden zijn. Vandaag gaan ze opzoek naar een Transport Planner die verantwoordelijk is om de producten tijdig tot bij de klant te krijgen.

Solliciteer →

Operations Planning Manager

07/01/2020 | Vilvoorde

Voor onze klant, een Belgische marktleider in de sector van advertising en deel uitmakend van een internationale groep, zijn we opzoek naar een Operations Planning Manager

Solliciteer →

Coordinator Customer Service en Forwarding

06/01/2020 | 2000 | Commodity trader

De klant, een commodity trader met al 100 jaar de roots in Antwerpen heeft als internationale speler een mooie reputatie kunnen opbouwen, zowel door un innovatieve aanpak als hun engagement om maatschappelijk verantwoord te ondernemen met aandacht voor mens en milieu.

Solliciteer →

Team Lead Transport

24/12/2019 | Sint Truiden | Management rol met impact

Onze klant is een gedreven, Limburgse onderneming met een warm karakter. Als gevestigde waarde in de regio en dankzij een aantal zeer mooie klanten, kunnen ze gestaag groeien. Om verder in te zetten op dit positieve verhaal van groei, ontwikkeling en professionalisering, gaat men vandaag op zoek naar een geboren leider voor om het planningsdepartement aan te sturen en deel uit te maken van het management team.

Solliciteer →