| contact | nl | en

Laatste jobs

51 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Warehouse Business Analyst

29/08/2019 | Tessenderlo

Voor een wereldspeler op gebied van logistiek zijn we opzoek naar een Warehouse Business Analyst in Limburg. Met meer dan 200 sites in meer dan 30 landen zijn zij dé grote vis in de zee. Je gaat aan de slag op hun splinternieuwe en technologisch geavanceerde site regio Tessenderlo die zal openen in het voorjaar van 2020 en focust tot dan op opleiding en training en een vlotte opstart van de site.  

Solliciteer →

Operations Supervisor

26/08/2019 | Brussel

Our Client is a leading multinational with activities in +/- 100 countries. For the EMEA HQ in Belgium they are looking for Young Potentials with a strong interest in Supply Chain.

Solliciteer →

Warehouse Supervisor

12/08/2019 | Brussel

Onze klant is een gekend Belgisch bedrijf dat wereldwijd actief is en internationaal blijft groeien omdat men investeert in innovatieve technologieën, continuous improvement en een gezonde, open werkomgeving. Ter versterking van het centraal distributie center gaan we vandaag op zoek naar een Warehouse Supervisor, regio Brussel.

Solliciteer →

Junior Commercial Manager Middle East

08/08/2019 | Middle East | Expat position

For an impressive, Belgian player within supply chain and logistics with a global reach we are looking for a commercial account manager to join the Middle East team. In this position you would be stationed abroad full time. Due to a high level of market knowledge, this company is the trusted partner for supply chain solutions worldwide.

Solliciteer →

Operations Manager voor een complexe multi-customer site

08/08/2019 | Zaventem | People management, client contact and CI!

Voor een internationale organisatie met sterke roots en reputatie in België gaan we op zoek naar versterking op niveau van site management. Deze gekende naam in de logistiek groeit sterk dankzij de combinatie van waarden zoals enthousiasme, respect en veiligheid met ondernemerschap, enthousiasme en drive. Dit zorgt voor een ongedwongen en open sfeer en een groeiend business cijfer en klantenportefeuille.

Solliciteer →

Ocean Export Forwarding

08/08/2019 | Antwerpen

Ben je gepassioneerd door schepen en transport over water? Ben je gebeten door expeditie en logistiek? Zie jij je alle touwtjes in handen nemen om de export van allerlei goederen te regelen?   Voor een internationale/Italiaanse logistieke speler, zijn we op zoek naar een Expediteur die het ocean export team zal versterken. Ze zoeken een High Potential die een gezonde interesse en goesting heeft in supply chain logistiek en expeditie.   Locatie: prachtig kantoor op de Noorderlaan, te Antwerpen.

Solliciteer →

Junior Expediteur

01/08/2019 | Antwerpen

Vind je het cool om een windmolen plat te zien liggen op een schip of aangepaste truck? Vind je het spannend wanneer er ‘s nachts wegen en kruispunten worden afgesloten voor het transport van kolossale goederen? Zie jij je dit allemaal plannen als expediteur en future specialist in break bulk & project cargo?   Voor een internationale/Amerikaanse logistieke speler, zijn we op zoek naar een Junior Expediteur om het project cargo team te versterken. Ze zoeken een High Potential, die een gezonde interesse en goesting heeft in supply chain logistiek en expeditie.   Locatie: prachtig kantoor aan het MAS, te Antwerpen.

Solliciteer →

Warehouse Shift Leader

30/07/2019 | Kontich

Deze 3PL speler huist het distributiecentrum van een sterke brand. Voor hen gaat Dixon & Company  op zoek naar een Shift Leader.  Je komt terecht als verantwoordelijke in een sterke contract logistics site met heel wat uitdaging en optimalisatiemogelijkheden. In deze functie ben je het recherhand van de Operations Manager

Solliciteer →

Warehouse Manager

26/07/2019 | Antwerpen (Noord)

Dit bedrijf is de grootste speler in de sociale sector in België waar ruimte wordt gegeven om je talenten te ontplooien in een professionele omgeving. Ze zijn sterk aan het inzetten op professionalisering van hun bedrijfsprocessen. In het verlengde van deze professionalisering zijn we vandaag op zoek naar een Warehouse Manager voor het centraal warehouse, die graag de handen uit de mouwen steekt en mee zijn/haar schouders onder de verdere ontwikkeling van het bedrijf wil zetten.

Solliciteer →

Tactisch Aankoper

24/07/2019 | Antwerpen

Dit bedrijf is de grootste speler in de sociale sector in België waar ruimte wordt gegeven om je talenten te ontplooien in een professionele omgeving. Ze zijn sterk aan het inzetten op professionalisering van hun bedrijfsprocessen. In het verlengde van deze professionalisering zijn we vandaag op zoek naar een Tactical Buyer die graag de handen uit de mouwen steekt en mee zijn/haar schouders onder de verdere ontwikkeling van het bedrijf wil zetten.

Solliciteer →

Douane Declarant

23/07/2019 | Antwerpen

Voor één van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld zijn we op zoek naar versterking binnen het Douane- en Customs Compliance team in Antwerpen. Als douane declarant binnen de freight-afdeling sta jij in voor de opvolging van de douaneaangiften.

Solliciteer →

Junior Supply Chain Analyst

23/07/2019 | Antwerpen

Onze klant is een toeleverancier van de industrie, wereldwijd actief met hoofdkantoor in België.

Solliciteer →