| contact | nl | en

Laatste jobs

51 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Continuous Improvement Lead voor sterke FMCG speler

23/07/2019 | Grimbergen

Onze klant is wereldmarktleider in productie/ distributie van FMCG (toestellen), sterk groeiend, o.a. door overnames. Om deze groei te ondersteunen alsook om de verschillende organisaties/ processen te alligneren, gaan ze op zoek naar een Continuous Improvement Lead.

Solliciteer →

Operations Manager Warehousing

23/07/2019 | Zaventem

Voor een internationale organisatie met sterke roots en reputatie in België gaan we op zoek naar versterking op niveau van site management. Deze gekende naam in de logistiek groeit sterk dankzij de combinatie van waarden zoals enthousiasme, respect en veiligheid met ondernemerschap, enthousiasme en drive. Dit zorgt voor een ongedwongen en open sfeer en een groeiend business cijfer en klantenportefeuille.

Solliciteer →

Technical Logistics Coordinating Manager

23/07/2019 | Antwerpen

Our Client is a European niche leader in the leasing and management of logistics investment goods. They have carved out a reputation as a professional partner that strongly invests in high quality products, customized designs and innovative assets for their customers. The company promotes an international atmosphere with technical and financial complex projects, and is currently looking for a Technical Logistics Coordinating Manager for a brand new division, who will work at Belgian HQ with a focus on the European market.

Solliciteer →

Warehouse Manager

22/07/2019 | Kortrijk

Voor onze klant, een innovatieve speler in de voedingssector, zoeken we momenteel een ervaren Warehouse Manager met sterke people management skills en oog voor optimalisatie.

Solliciteer →

Business Development Manager – Supply Chain

22/07/2019 | Antwerpen

Onze klant is een gerenommeerde speler en wereldwijd actief als innovatieve logistieke dienstverlener. Vanuit HQ in België ontwikkelt men logistieke concepten naar diverse eindmarkten. Momenteel gaan we op zoek naar een commerciële hunter die nieuwe partnerships kan uitbouwen in West-Europa, maar er ook voor zorgt dat warm contact met key accounts gehouden wordt.

Solliciteer →

Junior expediteur

22/07/2019 | Antwerpen

Voor een multinational gelegen in het hartje van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Junior Expediteur. Binnen deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van inkomende en uitgaande dossiers en zorg jij voor een vlotte workflow.

Solliciteer →

Teamleader Freight Forwarding

18/07/2019 | Antwerpen

Voor één van onze klanten in Antwerpen zijn we op zoek naar een teamleader binnen de afdeling Expeditie. Deze logistieke onderneming is een belangrijke en wereldwijde speler. Binnen deze functie sta je aan het hoofd van de divisie Ocean.

Solliciteer →

Logistiek bediende Import

17/07/2019 | Boom

Deze professionele speler, gelegen ten zuiden van Antwerpen is gespecialiseerd in Import van een high end product in de voedingssector. Momenteel zijn we opzoek naar mensen om de Expeditie divisie te versterken. Ben jij een expediteur of logistiek bediende import? Dan is deze functie misschien iets voor jou!

Solliciteer →

Senior Freight Forwarder

17/07/2019 | Antwerpen

Deze groeiende KMO, gelegen in de haven van Antwerpen draagt elementen zoals kwaliteitsvolle dienstverlening en collegialiteit hoog in het vaandel. Momenteel zijn we opzoek naar mensen om de Expeditie divisie te versterken. Ben jij een Freight Forwarder met ervaring en zie jij jezelf in een rol beklede binnen het Ocean Freight Forwarding team?

Solliciteer →

Management Trainee

04/07/2019 | Diegem

Onze klant is een wereldwijde speler in Parcel en Transport Logistiek. Ondanks de enorme omzet van deze multinational heerst er op de vloer een informele en aangename sfeer. In België heeft onze klant meer dan 1500 werknemers met verschillende achtergronden. Of je nu een Bachelor logistiek management of een Master Communicatie hebt, dat doet er niet toe. Vooral een gedreven ingesteldheid en eager-to learn mindset komt van pas in een context die enorm veel ruimte creëert voor groei.

Solliciteer →

Junior Supply chain analyst

03/07/2019 | Antwerpen

Onze klant is een gerenommeerd bedrijf met hoofdzetel in regio Mechelen. Het bedrijf is uitgegroeid tot internationaal marktleider binnen hun segment en is vandaag actief in meer dan 60 landen wereldwijd. Innovatie en creativiteit staan centraal in de bedrijfsvoering en deze kernwaarden krijgen dagelijkse prioriteit.

Solliciteer →

Young Potential Supply Chain (Management Trainee)

02/07/2019 | Gent

Onze klant is een internationale A-brand met productie vestigingen in Europa, US en Azië. Voor de productievestiging in België kijkt men momenteel uit naar een Young Potential met passie voor Supply Chain die via verschillende projecten mee deel zal uitmaken van een groot supply chain alignment project op Europees niveau.

Solliciteer →