| contact | nl | en

Laatste jobs

48 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Douanedeclarant

06/09/2019 | Antwerpen

Ben je getriggerd door douanezaken en alles daar rond ? Ben je klaar om je horizon te verbreden en te groeien binnen een logistieke grootspeler?   Voor een gekend havenbedrijf binnen de port operations, zijn we op zoek naar een Douanedeclarant om een dynamisch team te versterken.   Locatie: Antwerpen

Solliciteer →

Productie Planner

06/09/2019 | Kortrijk

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière waar je kan bijleren, transparantie en duurzaamheid centraal staan en er oog is voor het menselijke aspect? Voor deze Belgische marktleider in de voedingsindustrie gaan we op zoek naar een Productie Planner.

Solliciteer →

Logistiek Coördinator

06/09/2019 | Deurne

Onze klant is een kleine KMO gespecialiseerd in het ontwikkelen en exporteren van grondstoffen en halffabricaten voor bakkerij, patisserie, chocolade en ijscrème, dit voor B2B klanten waaronder foodservices, hotelketens en restaurants. De producten worden wereldwijd verdeeld via een uitgebreid netwerk van agenten en distributeurs. Voor onze klant zijn we opzoek naar een logistiek coördinator die zowel logistieke als operationele verantwoordelijkheden heeft.

Solliciteer →

Junior Commercial Manager

05/09/2019 | Kallo

Voor dé 3pl wereldmarktleider zijn wij op zoek naar een gedreven Junior Commercial Manager binnen de Chemische en Automobielindustrie. Je komt terecht in de site te Kallo, waar er naast warehousing en transportactiviteiten, bijkomende diensten worden verleend zoals het vermengen en (her)-inpakken van chemicaliën en grondstoffen.

Solliciteer →

Douane Specialist (Industrie)

02/09/2019 | Brussel

Voor onze klant, een A-brand binnen productie van gereedschappen en machines, met wereldwijde activiteiten in meer dan 95 landen, gaan we momenteel op zoek naar een douane specialist voor het inbound Traffic team voor  het EMEA HQ in Brussel.

Solliciteer →

Transportplanner – Antwerpen

29/08/2019 | Wilrijk

Heb je een gezonde interesse in transport en digitale platformen? Ben je klaar om je horizon te verbreden en te groeien binnen een logistieke grootspeler? Voor logistieke speler, zijn we op zoek naar een Transportplanner om een dynamisch team te versterken.   Locatie: Mooi kantoor, te Wilrijk

Solliciteer →

Operations Supervisor

26/08/2019 | Brussel

Our Client is a leading multinational with activities in +/- 100 countries. For the EMEA HQ in Belgium they are looking for Young Potentials with a strong interest in Supply Chain.

Solliciteer →

Warehouse Supervisor

12/08/2019 | Brussel

Onze klant is een gekend Belgisch bedrijf dat wereldwijd actief is en internationaal blijft groeien omdat men investeert in innovatieve technologieën, continuous improvement en een gezonde, open werkomgeving. Ter versterking van het centraal distributie center gaan we vandaag op zoek naar een Warehouse Supervisor, regio Brussel.

Solliciteer →

Junior Commercial Manager Middle East

08/08/2019 | Middle East | Expat position

For an impressive, Belgian player within supply chain and logistics with a global reach we are looking for a commercial account manager to join the Middle East team. In this position you would be stationed abroad full time. Due to a high level of market knowledge, this company is the trusted partner for supply chain solutions worldwide.

Solliciteer →

Operations Manager voor een complexe multi-customer site

08/08/2019 | Zaventem | People management, client contact and CI!

Voor een internationale organisatie met sterke roots en reputatie in België gaan we op zoek naar versterking op niveau van site management. Deze gekende naam in de logistiek groeit sterk dankzij de combinatie van waarden zoals enthousiasme, respect en veiligheid met ondernemerschap, enthousiasme en drive. Dit zorgt voor een ongedwongen en open sfeer en een groeiend business cijfer en klantenportefeuille.

Solliciteer →

Ocean Export Forwarding

08/08/2019 | Antwerpen

Ben je gepassioneerd door schepen en transport over water? Ben je gebeten door expeditie en logistiek? Zie jij je alle touwtjes in handen nemen om de export van allerlei goederen te regelen?   Voor een internationale/Italiaanse logistieke speler, zijn we op zoek naar een Expediteur die het ocean export team zal versterken. Ze zoeken een High Potential die een gezonde interesse en goesting heeft in supply chain logistiek en expeditie.   Locatie: prachtig kantoor op de Noorderlaan, te Antwerpen.

Solliciteer →

Junior Expediteur

01/08/2019 | Antwerpen

Vind je het cool om een windmolen plat te zien liggen op een schip of aangepaste truck? Vind je het spannend wanneer er ‘s nachts wegen en kruispunten worden afgesloten voor het transport van kolossale goederen? Zie jij je dit allemaal plannen als expediteur en future specialist in break bulk & project cargo?   Voor een internationale/Amerikaanse logistieke speler, zijn we op zoek naar een Junior Expediteur om het project cargo team te versterken. Ze zoeken een High Potential, die een gezonde interesse en goesting heeft in supply chain logistiek en expeditie.   Locatie: prachtig kantoor aan het MAS, te Antwerpen.

Solliciteer →