| contact | nl | en

Laatste jobs

336 jobs gevonden.
Verfijn de resultaten met onderstaande filters

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Accountant – internationale logistieke speler

08/11/2019 | Antwerpen

Ben jij op zoek naar een bedrijf met internationale reikwijdte en tegelijkertijd een familiale sfeer? Interesse in de logistieke sector? Heb je een goede A-Z ervaring in accounting en op zoek naar een nieuwe uitdaging met autonomie en verantwoordelijkheid? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf gevestigd te Antwerpen gaan we op zoek naar een accountant voor een speler in de logistieke dienstverlening. Het moederbedrijf realiseert jaarlijkse een geconsolideerde omzet van zo’n 5 miljard EUR. Werknemers staan hier centraal en worden bijgevolg gestimuleerd tot persoonlijke ontwikkeling en training.

Solliciteer →

Project Manager – Wereldmarktleider

08/11/2019 | Antwerpen

Een uitgekiend strategisch beleid, kwalitatieve producten en sterk geëngageerd personeel hebben ertoe geleid dat dit productiebedrijf uitgegroeid tot de absolute wereldleider in de sector. Bovendien zorgen de continue investeringen ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen. Ter ondersteuning van deze continue groei zijn zij voor de plant ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Project Manager die houdt van het realiseren van complexe projecten en die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Milieucoördinator – Wereldwijde monopolist

08/11/2019 | Antwerpen

Met een tewerkstelling aan ruim 15.000 werknemers, een aanwezigheid in 45 landen en een omzet van 3 miljard euro is dit productiebedrijf de absolute wereldleider in de sector. Bovendien wisten zij via strategische overnames een wereldwijde monopolie te creëren voor bepaalde producten, waardoor zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Om de beste kwaliteit en service te kunnen garanderen zijn zij voor de site ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Milieucoördinator die houdt van het nemen van initiatief en die graag carrière wil maken binnen een bedrijf waar milieu en veiligheid hoog in het vaandel wordt gedragen.

Solliciteer →

Sales & Operations Manager – Construction Materials

07/11/2019 | Gierle

Onze klant maakt deel uit van een Internationale Ierse investeringsgroep met sterke focus op bouwsector. Benelux afdeling in NL, sterke overname politie in België (aantal Gamma’s en Brico’s maar ook bedrijven als Schrauwen etc) daarbij ook grote tak van professionele bouwmaterialenhandels.

De producten van dit bedrijf zijn  Vloer- & wandtegels, bouwmaterialen, Tuin & Terras, gevelstenen en dakpannen. Ze hebben twee toonzalen, één in Hoogstraten en één in Gierle. Voor de vestiging in Gierle zijn ze nu op zoek naar een Sales & Operations Manager, ook wel vestigingsmanager.

Solliciteer →

Account Manager Oost- en West-Vlaanderen

06/11/2019 | Oost-/West-Vlaanderen

Ben jij een zelfstandige, gedreven en ambitieuze young professional met een eerste ervaring in Sales? Wil je grote projecten beheren, niet alleen in de publieke maar ook in de private sector?  Scoor je hoog op zowel EQ als IQ? En allerbelangrijkst: wil je vooral plezier maken?

Voor onze klant, een innovatieve en succesvolle speler in verlichting, zijn we op zoek naar een gepassioneerde Accountmanager die de regio Oost- en West-Vlaanderen wil veroveren.

Solliciteer →

Operations Manager Warehousing & Logistics

06/11/2019 | Sas Van Gent - Zelzate

Onze klant is een snelgroeiende nieuwe speler in de 3PL/logistiek. Core business betreft het warehousing en added value van o.a. bulk en soft commodities. Om de constante groei in volume te ondersteunen gaat Dixon & Company op zoek naar een gedreven Operations Manager Hoofdkantoor: Sas van Gent

Solliciteer →

Freight Forwarder Project Cargo

06/11/2019 | Antwerpen

Ben je gepassioneerd door kolossale goederen? Ben je gebeten door expeditie, logistiek en transport? Zie jij je alles in goede banen leiden tijdens het export/import process van break bulk en project cargo?   Voor een logistieke speler, zijn we op zoek naar een Freight Forwarder die het Project Cargo team zal versterken.   Locatie: Antwerpen

Solliciteer →

Group Project Marketing Manager

06/11/2019 | Diegem

Onze klant met hoofdzetel in de Noordrand van Brussel is een innovatief marketing en logistiek bedrijf. Met haar servicegerichte aanpak adviseert en ondersteunt ze haar klanten binnen Retail en FMCG op gebied van commerciële marketing acties, zowel online als offline. Als organisatie kunnen ze terugblikken op meer dan 50 jaar ervaring in logistiek en consumentenactivatie, wat hen een unieke en leidende positie in de markt oplevert.

Om dit verhaal verder kracht bij te zetten, gaan zij vandaag op zoek naar een Group Project Marketing Manager, die sterk zal meewerken aan de strategiebepaling en ontwikkeling van de value proposition van de organisatie in de markt.

Solliciteer →

Management Trainee

06/11/2019 | Antwerpen

Heb je net een bachelor of master diploma behaald binnen logistiek of supply chain? Of ga je binnenkort afstuderen binnen één van deze domeinen? Heb je een gezonde interesse in warehousing en transport en ben je vervolgens klaar om je horizon te gaan verbreden bij een internationale logistieke speler?   Voor verschillende van onze klanten zijn we op zoek naar jonge talenten die in een “on the job” traineeship willen stappen.   Locatie: Antwerpen en/of Kallo

Solliciteer →

Accountant

05/11/2019 | Regio Antwerpen

Heb jij ervaring in Accounting en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Wil je deel uitmaken van een gedreven team binnen een groeiende organisatie met oog voor haar medewerkers? Dan is deze functie iets voor jou!

Solliciteer →

Business Controller

05/11/2019 | Regio Kempen | Analytisch | Dicht bij de business | Controlling

Heb jij ervaring in controlling? Woon je in de Kempen en ben je het beu om dagelijks tijd te verliezen onderweg naar Antwerpen of Brussel? Sta je open voor een job dichter bij huis? Dan is dit de perfecte rol voor jou! We gaan op zoek naar een Business Controller die zin heeft om de vertaalslag te maken tussen finance en operations en zo zijn stempel te drukken op de organisatie.

Solliciteer →

QA/QC engineer – Groene energie

05/11/2019 | Vlaams-Brabant

Deze KMO, actief in de groene energie, werd enkele jaren geleden opgezet en kent sinds de opstart een ongezien succes. Momenteel stellen zij, verspreid over 2 vestigingen, zo’n 100-tal enthousiaste werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 65 miljoen euro. Ter ondersteuning van deze gestage groei – op 2 jaar tijd is het aantal werknemers verdubbeld – zijn zij voor de vestiging in regio Vlaams-Brabant op zoek naar een QA/QC engineer die graag mee de beleidslijnen wil uitzetten om de ambitieuze groeiplannen te kunnen realiseren.

Solliciteer →