| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Project Engineer – Rechteroever

25/02/2020 | Antwerpen

Onze opdrachtgever, een toonaangevende chemische reus, gelegen te Rechteroever, is op zoek naar een Project Engineer met een breed interesseveld in multidisciplinaire MoC projecten. Onze opdrachtgever is gekend omwille van zijn inventief, proactief en vooruitstrevend beleid en zoekt een gedreven ziel die zijn schouders mee onder dit succesverhaal wil zetten. Drive, passie voor het vak en ondernemerschap staan dus met andere woorden centraal! De grootte van de projecten bedraagt tussen de 5.000 en 150.000 euro. Zoek jij een nieuwe uitdaging waarin je zowel technisch uitdagend aan de slag kan gaan, als ganse projecten kan aansturen en coördineren? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Mechanical Engineer – Marktleider in maakindustrie

25/02/2020 | Waasland | Geen enkele machine is hetzelfde bij deze marktleider!

Met een omzet in België rond de 50 Miljoen euro, behoort deze multinational - die tevens ook een tewerkstelling biedt aan enkele honderden werknemers, verspreid over meerdere vestigingen in de wereld - tot dé top van de maakindustrie. Doordat er een constante groei van het bedrijf, zijn ze momenteel op zoek naar een technisch sterke Mechanical Engineer voor de site in het Waasland. Je kan hier als Project Consultant aan de slag maar ook als Freelancer kan je bij Dixon Engineering voor een langdurige periode aan de slag.

Solliciteer →

Mechanical Design Engineer – Innovatieve projecten

24/02/2020 | Haven Van Antwerpen | Meewerken aan topprojecten bij chemische reus

Deze chemische reus staat binnen hun sector bekend voor hun topkwaliteitsproducten, innovatieve projecten en klantvriendelijkheid. Ze weten dan ook door gerichte investeringen jaarlijks een sterke groei te realiseren. Doordat ze fel aan het groeien zijn, zoeken ze voor hun site in de Haven van Antwerpen dan ook naar een Mechanical Design Engineer. Het gaat hier om een functie waarin je zelfstandig en doelgericht te werk kan gaan. Je kan hier als Project Consultant aan de slag maar ook als Freelancer kan je bij Dixon Engineering voor een langdurige periode aan de slag.

Solliciteer →

Projectmanager – Metaalindustrie

21/02/2020 | West-Vlaanderen

Passie voor het vak, continu streven naar ‘the next level’ en sterk geëngageerde werknemers hebben ervoor gezorgd dat deze organisatie, actief in de metaalindustrie, uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in Europa in de sector. In België stellen zij een 200-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 100 miljoen euro. Wegens de sterke toename in het aantal projecten zoeken zij voor het HQ in regio Waregem een Projectmanager die houdt van variatie en uitdaging in boeiende projecten en die graag carrière wil maken in een toonaangevend bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Technical service manager – Bepaal mee de strategie!

20/02/2020 | Oost-Vlaanderen

Dit hoogtechnologisch productiebedrijf staat wereldwijd bekend voor hun uitmuntende producten, excellente service en hun sterk strategisch beleid. Mede dankzij de enorme inzet van het hoogopgeleid personeel wisten zij een monopolie te veroveren in de sector. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de productiesite in het Waasland op zoek naar een Technical Service Manager met passie voor techniek en innovatie die een carrière ambieert binnen een internationaal bedrijf waar de familiale, aangename werksfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Quality Manager – Marktleider voeding

19/02/2020 | Antwerpen

Deze internationale onderneming, actief in de voedingsindustrie, wist dankzij hun kwalitatieve producten, passie voor het vak en het continu streven naar verbetering een marktleiderspositie te veroveren in de sector. In België stellen zij zo’n 100-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 150 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de groei zijn zij voor de site in Antwerpen op zoek naar een gepassioneerde quality manager die graag carrière wil maken binnen een vooruitstreven bedrijf dat internationaal een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Maintenance engineer – Innovatief topbedrijf

19/02/2020 | Gent

Met een tewerkstelling aan 5000 werknemers, verspreid over 20 vestigingen, en een omzet van 1,5 miljard euro behoort deze beursgenoteerde multinational, actief in de maakindustrie, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de continue investeringen ervoor dat zij jaar na jaar een sterke groei weten te realiseren. Wegens de promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de productiesite in regio Gent op zoek naar een technisch sterke maintenance engineer die graag tewerk gesteld wil worden binnen een internationale onderneming waar de familiale, aangename werksfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Productie Supervisor – Maakindustrie

18/02/2020 | Gent

Passie voor het vak, innovatie en duurzaamheid kenmerken deze van origine Belgische onderneming die op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot een van de wereldmarktleiders in de sector. In België stellen zij zo’n 2500 mensen tewerk en realiseren zij een omzet van 1,5 miljard euro.   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de productiesite in regio Gent op zoek naar een productie supervisor die houdt van het coachen en enthousiasmeren van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een vooraanstaand bedrijf met aangename, familiale werksfeer.

Solliciteer →

Werkvoorbereider/Supervisor E&I

18/02/2020 | Antwerpen | De Sinjoren heten u welkom!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een sterke Werkvoorbereider/Supervisor E&I die graag deel wilt uitmaken van een vertrouwde organisatie in de Antwerpse Haven. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Projectingenieur Chemie – 3 sites

18/02/2020 | Haven van Antwerpen

Deze beursgenoteerde onderneming, actief in de (petro)chemie en wereldmarktleider in de sector, stelt wereldwijd 10.000 werknemers tewerk en realiseert een omzet van ruim 1,2 miljard euro. Wereldwijd staan zij bekend voor hun uitstekende service, operationele excellentie en uitmuntende strategie, kernzaken die ervoor zorgen dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Wegens de interne promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de 3 sites in de haven van Antwerpen op zoek naar een ervaren projectingenieur die houdt van het realiseren van boeiende projecten binnen een internationale onderneming met korte beslissingslijnen en open cultuur.

Solliciteer →

Werkvoorbereider P&M – Laswerken

18/02/2020 | Kempen | Werken in de Kempen? - Weg met die files!

Onze opdrachtgever zoekt een ervaren Werkvoorbereider P&M om hun team te versterken in hun Piping werkzaamheden. De opdrachtgever is wereldwijd bekend en heeft dus ook een gevatte waarde in België waar hun sites mooi verspreid zijn. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Technical Manager – Belgische marktleider

17/02/2020 | Antwerpen

Uitstekende kwalitatieve producten, continue innovaties en de klantgerichte aanpak hebben ervoor gezorgd dat deze Belgische KMO, actief in de metaalindustrie, uitgegroeid is tot nummer één in de sector. Momenteel stellen zij, verspreid over 2 vestigingen, zo’n 400 enthousiaste werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van bijna 300 miljoen euro.   Wegens een interne rotatie zijn zij voor de vestiging ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Technical Manager die houdt van het coachen van mensen en die graag via zijn/haar kennis in inzicht het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →