| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Maintenance Manager – Voedingsindustrie

06/07/2020 | Kempen

Deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, wist dankzij de kwalitatieve producten, een uitstekende klantenservice en het sterk ondernemerschap uit te groeien tot een gevestigde waarde in de internationale markt. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de Belgische vestiging in de Kempen op zoek naar een Maintenance Manager met sterke people management skills die graag mee de strategische beleidslijnen wil uitzetten en de organisatie mee naar een hoger niveau wilt tillen.

Solliciteer →

Sr. Piping Designer – Chemie – Antwerpse Haven

06/07/2020 |

Onze opdrachtgever, één van de grotere spelers binnen de chemie, staat bekend om zijn kolossale investeringen en vooruitstrevende mindset. Dankzij hun strategisch beleid en de continue inzet van hun hoogopgeleid personeel weten zij ieder jaar een sterke groei te realiseren. Met een jaarlijks omzet van circa 20 miljard euro is het duidelijk dat dit bedrijf de komende jaren de concurrentie voor wilt zijn en zich wilt proberen zichzelf te positioneren als marktleider.    

Solliciteer →

Werkvoorbereider P&M – Kempen

06/07/2020 | Kempen | Werken in de Kempen? - Weg met die files!

Onze opdrachtgever zoekt een ervaren Werkvoorbereider P&M om hun Kempisch team te versterken in hun Piping & Mechanical werkzaamheden. De opdrachtgever is wereldwijd bekend en heeft dus ook een gevatte waarde in België waar hun sites mooi verspreid zijn. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Preventieadviseur Niveau 1 – Chemie

03/07/2020 | Haven van Antwerpen

Dit chemisch bedrijf maakt deel uit van een Amerikaanse multinational en staat wereldwijd bekend voor hun hoogkwalitatieve producten, excellente service en hun technisch innovatieve oplossingen op maat van de klant. Bovendien zorgt het solide strategisch beleid, het gedegen ondernemerschap en het sterk geëngageerd personeel ervoor dat zij ieder jaar een forse groei weten te realiseren.   Om de beste service, kwaliteit en optimale welzijn te creëren zijn zij voor de site in de Haven van Antwerpen op zoek naar een bedreven Preventieadviseur niveau 1 die een carrière ambieert binnen een internationaal bedrijf met open cultuur en familiale werksfeer.

Solliciteer →

Production Manager – Chemie

03/07/2020 | Haven van Antwerpen

Deze chemische multinational staat wereldwijd bekend voor hun innovatieve producten, korte beslissingslijnen en uitstekende service op maat van de klant. Bovendien zorgt het gedegen strategisch beleid en de continue inzet van het hoogopgeleid personeel ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor de site in de haven van Antwerpen op zoek naar een technisch sterke Production Manager met uitstekende people management skills die houdt van intellectuele uitdaging en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een dynamisch bedrijf met open collegiale werksfeer.

Solliciteer →

E&I Designer – Rechteroever

01/07/2020 | Rechteroever

Voor onze klant, een toonaangevende speler in de procesindustrie, zijn wij op zoek naar een gedreven E&I Designer om hun topteam te versterken. Deze speler is gelegen regio Rechteroever. Onder jou verantwoordelijkheid valt de volledige opmaak en onderhoud van de tekenrichtlijnen in het elektrische tekenprogramma E-plan. Ben jij de toekomstige E&I Designer die graag carrière wil maken binnen een dynamisch bedrijf met gezonde ambitie, waar het nemen van initiatief wordt geapprecieerd en gestimuleerd? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Project Manager – Hightech Machinebouw – 20% reizen

29/06/2020 | Oosten van Brussel

Met een omzet van ruim 9 miljard euro, een tewerkstelling aan 4.500 werknemers en een aanwezigheid in bijna 100 landen is deze beursgenoteerde multinational, actief in de machinebouw, wereldmarktleider in de sector. Bovendien zorgen de continue investeringen in zowel de nieuwste technologieën als in opleidingen voor het hoogopgeleid personeel ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor het Belgisch HQ ten Oosten van Brussel op zoek naar een ervaren Project Manager met brede technische kennis die graag carrière wil maken binnen een sterk gereputeerd bedrijf waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Maintenance Engineer – Bepaal me de toekomst!

26/06/2020 | Regio Lummen

Uitstekende vakkennis, duidelijke visie en structuur en sterk ondernemerschap zorgen ervoor dat deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, ieder jaar weer een sterke groei weet te realiseren. In België stellen zij een 100-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 70 miljoen euro, cijfers die de komende jaren alleen maar zullen toenemen.   Om de beste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor de vestiging in regio Lummen op zoek naar een technisch sterke Maintenance Engineer die graag via zijn/haar kennis en inzicht het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Supervisor Piping – Tankterminal

25/06/2020 | Oost-Vlaanderen | Opdracht voor onbepaalde duur!

Onze opdrachtgever, een befaamde tankterminal in Oost-Vlaanderen is op zoek naar een Supervisor Piping om hun team te versterken. Je bent verantwoordelijk voor projecten tussen 0.5 miljoen en 2 miljoen euro. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Project Engineer – Rechteroever

24/06/2020 | Antwerpen

Voor één van onze klanten gaan we op zoek naar een Project Engineer met een breed interesseveld voor multidisciplinaire investeringsprojecten ter versterking van het engineering team. Onze klant, een snelgroeiende en innovatieve speler in de chemische industrie, gevestigd te Rechteroever, zoekt naar een manusje van alles die ondersteuning kan bieden binnen project engineering. De grootte van de projecten bedraagt tussen de 100.000 en 6 miljoen euro. Zoek jij een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en innovatief tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Production Supervisor – Beursgenoteerd groeibedrijf

23/06/2020 | Regio Gent

Kwalitatieve producten, passie voor het vak en sterk ondernemerschap typeren deze innovatieve beursgenoteerde Belgische onderneming, actief in de voedingsindustrie, die intussen wist uit te groeien tot een van de marktleiders in de sector. Verspreid over 15 Europese vestigingen stellen zij 3000 enthousiaste werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 800 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de vestiging ten Westen van Gent op zoek naar een Production Supervisor die houdt van het coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een succesvol bedrijf met korte beslissingslijnen en open, familiale werksfeer.

Solliciteer →

Maintenance Teamlead – Europese Marktleider

22/06/2020 | Regio Geraardsbergen

Enkele decennia geleden startte het succesverhaal van dit familiebedrijf, actief in de voedingsindustrie en private label producent, dat dankzij hun passie voor het vak, kwalitatieve producten en het continu streven naar ‘the next level’ wist uit te groeien tot Europese marktleider in de sector.   Ter ondersteuning van de sterke groei – binnenkort starten zij met de bouw van een nieuwe plant – zoeken zij voor het Belgisch HQ in regio Geraardsbergen een Maintenance Teamlead die houdt van het aansturen en coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een stabiel bedrijf met aangename, warme werksfeer.

Solliciteer →