| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Project Engineer – chemische reus

18/04/2019 | Antwerpen

Atijd al willen werken voor een multinational, waar toch een open sfeer heerst? Een onderneming met de fundamenten van een grote internationale groep, maar tegelijkertijd met het oog voor de persoonlijke ontwikkeling en interesses van diens werknemers? Lees dan zeker verder! Deze internationale chemische multinational, actief in 5 continenten, met 6.000 werknemers en een jaarlijkse omzet van 3,5 miljard euro biedt diverse oplossingen voor uiteenlopende sectoren, zoals bouw, pharma en voeding. Ter ondersteuning van investeringsprojecten en installatiewijziging zijn ze voor hun vestiging te Antwerpen-Linkeroever op zoek naar een Project Engineer.

Solliciteer →

Project Engineer E&I binnen hoogtechnologisch bedrijf!

17/04/2019 | Antwerpen | Uitdagende investeringsprojecten | A-Z opvolging | Chemie

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Onze opdrachtgever, een internationale speler binnen de chemische industrie, is dankzij een grote hoeveelheid van nieuwe CAPEX projecten op zoek naar een bijkomende Project Engineer E&I. Ter ondersteuning van deze projecten zijn ze voor de vestiging in Antwerpen de engineering afdeling aan het uitbreiden. Je zal als project engineer E&I verantwoordelijk zijn voor het realiseren van nieuwe investeringsprojecten en verbeteringen voor bestaande installaties. Als Project Engineer E&I ben je het centrale aanspreekpunt voor het E&I domein binnen de multidisciplinaire projecten.

Solliciteer →

Lead E&I Engineer

17/04/2019 | Antwerpen | Mega investeringsprojecten binnen de haven van Antwerpen !

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische industrie. Met een investeringsbudget van meer dan 55 mio euros op jaarbasis, een omzet van 200 miljard euro en een hoogtechnologische omgeving behoort dit bedrijf tot de absolute top in Europa binnen de petrochemische industrie. Bovendien zorgt de toename in projecten voor een positieve ontwikkeling richting verdere groei van de site. Ter ondersteuning van deze groei zijn we voor onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren E&I Engineer die zijn/haar schouders onder deze projecten kan zetten. Je hebt een hands-on mentaliteit, beschikt over een sterke E&I kennis en hebt de nodige drive om projecten vanaf budget tot en met oplevering te leiden. Het project zou zich afspelen in de haven van Antwerpen / rechteroever.

Solliciteer →

Quality Assurance Engineer – Beursgenoteerd chemisch productiebedrijf

17/04/2019 | Antwerpen

Met een tewerkstelling aan ruim 100.000 werknemers en een omzet van zo’n 25 miljard euro is deze beursgenoteerde multinational, actief in de chemische productie, een van ‘s werelds grootste spelers in de sector. Bovendien zorgt het sterk strategisch beleid en de continue innovatie ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor het Belgisch HQ in Antwerpen op zoek naar een Quality Assurance Engineer met gezonde ambitie die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf dat wereldwijd een ijzersterke reputatie geniet.

Solliciteer →

Maintenance / Reliability engineer innovatief topbedrijf

16/04/2019 | Antwerpen

Een stevige financiële structuur, de ondernemersgeest en sterk geëngageerde werknemers hebben ervoor gezorgd dat dit productiebedrijf over de decennia heen uitgegroeid is tot de absolute top wereldwijd. Verspreid over 50 landen stellen zij zo’n 20.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 2 miljard euro. Om de beste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor het Belgisch HQ ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een reliability engineer / maintenance engineer met een sterk analytisch inzicht die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Productiemanager Weekend – 2 dagen werken, fulltime betaald!

15/04/2019 | Antwerpen

Passie voor het vak, innovatieve producten en een sterk strategisch beleid hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming uitgegroeid is tot een van de grootste spelers wereldwijd in de sector. Verspreid over 50 landen stellen zij ruim 20.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 1 miljard euro.   Om de verdere groei te ondersteunen zijn zij voor het Belgisch HQ ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Production Manager (weekend) met sterke people management skills die houdt van een gezonde portie uitdaging binnen een dynamisch bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Allround Supervisor

15/04/2019 | Antwerpen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Allround Supervisor.

Solliciteer →

Continuous Improvement Manager / CI Manager

11/04/2019 | Antwerpen | Bepaal mee de strategie!

Passie voor innovatie, hoogkwalitatieve producten en sterk geëngageerd personeel kenmerken deze internationale onderneming die over de jaren heen uitgegroeid is tot een van de grootste producenten ter wereld in de sector. In België stellen zij zo’n 400 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 150 miljoen euro. Om hun doelstellingen te kunnen realiseren – zij willen wereldmarktleider worden in de sector – zijn zij voor het Belgisch HQ ten zuiden van Antwerpen op zoek naar Continuous Improvement Manager die houdt van het uitwerken van strategische projecten en van het continu streven naar perfectie.

Solliciteer →

Procesingenieur wereldwijde monopolist

11/04/2019 | Antwerpen

Innovatieve producten, sterke technische expertise en kwalitatieve service op maat van de klant kenmerken deze internationale onderneming die over de hele wereld een ijzersterke reputatie geniet. Bovendien zijn zij wereldwijd monopolist voor een van hun producten en zorgt de almaar stijgende vraag ervoor dat zij hun marktleiderspositie jaar na jaar weten te verstevigen.   Om de beste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Antwerpen op zoek naar een procesingenieur met sterk analytisch inzicht die graag mee het verschil wil maken binnen een sterk groeiend bedrijf dat continu streeft naar ‘the next level’.

Solliciteer →

Plant Manager wereldmarktleider

10/04/2019 | Antwerpen

Innovatieve producten, sterk geëngageerde werknemers en een sterk strategisch beleid hebben ervoor gezorgd dat deze internationale onderneming, actief in de bouw, uitgegroeid is tot een van de grootste bedrijven ter wereld in de sector. Verspreid over 120 vestigingen stellen zij zo’n 15.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 3,5 miljard euro.   Ter ondersteuning van de verdere groei zijn zij voor de site in regio Antwerpen op zoek naar een Plant Manager met sterke people management skills die houdt van uitdaging en die graag de koers wil bepalen van een dynamisch bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Preventieadviseur niveau 2- regio Gent

10/04/2019 | Antwerpen | Een mooie carrièrekans binnen een internationale multinational

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Onze opdrachtgever, een internationale speler in het creëren van duurzame voedingsmiddelen ingrediënten, is momenteel bezig met een brownfieldproject. Het gaat om de bouw van een nieuwe installatie in een bestaande productie unit. Hiervoor zijn ze momenteel bezig met de afbraakwerkzaamheden. De bedoeling zou zijn dat ze voor het project (ter waarde van 5.5 mio euros) op zoek gaan naar een externe preventieadviseur niveau 2 die het toezicht zal houden op de werf.

Solliciteer →

Project Engineer – Multidisciplinair – Petrochemie

10/04/2019 | Antwerpen | Kom terecht bij de absolute Petrochemische wereldtop

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Onze klant is een grote internationale speler actief in de (petro-) chemische sector. Zij zijn in volle expansie zowel in de uitbouw van hun huidige site en de uitbouw van hun team. Het betreft een aangename cultuur met ruimte tot ontplooiing en zelfstandigheid. Om hun exponentiele groei te ondersteunen zoeken wij voor hun site in de haven van Antwerpen een Project Engineer. Als project engineer zal je verantwoordelijk zijn voor alle plant modificatie projecten die er spelen binnen 2 tot 3 productie units. De type projecten zijn gevarieerd en het gaat om meerdere disciplines. De grootste focus ligt wel voornamelijk binnen electrical & instrumentation, al is een eerste ervaring op gebied van E&I geen must. Ben je op zoek naar een step up in je carrière om multidisciplinaire projecten te leiden? Ben je op zoek naar groeiperspectief? Bekijk dan zeker deze vacature!

Solliciteer →