| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Project engineer – Energie

29/05/2020 | Regio Beringen

Het sterk strategisch beleid, een uitstekende service en specifieke oplossingen op maat van de klant hebben ertoe geleid dat deze onderneming, actief in de energiesector, wereldwijd een uitstekende reputatie wist op te bouwen en uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in de sector.   Om de ambitieuze investeringsplannen te kunnen realiseren zijn zij voor het HQ in regio Beringen op zoek naar een technisch sterke Project Engineer die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf met korte beslissingslijnen en open, collegiale werksfeer.

Solliciteer →

Onderhoudstechnieker – Chemie – 50 VD

28/05/2020 | Waasland

Een sfeer van collegialiteit, gedrevenheid en individuele ontplooiing maken van deze chemische speler een zeer aangename werkplek voor mechaniekers die vooruit willen. Over 20 productiesites heen genereert deze grote speler in de chemie jaarlijks een omzet van 4 miljard euro en in hun vestiging op Linkeroever stellen ze 350 mensen tewerk. Door verschillende interne promoties zijn ze voor hun vestiging aan de linkerzijde van de oever op zoek naar een mechanieker met een eerste ervaring in de procesindustrie, die met zijn gedrevenheid en passie voor mechanica zich volledig kan uitleven in een zeer modern en uitgebreid machinepark.

Solliciteer →

Storingstechnieker – Elektromechanica

28/05/2020 | Rupelstreek

Een onderneming waar persoonlijke ontwikkeling, interne mobilisatie en collegialiteit centraal staan. Naast deze normen en waarden staan ze ook gekend om hun hoogwaardige toepassingen en gestructureerde manier van werken. Mede dankzij deze goede reputatie stijgt hun klantenbestand jaarlijks met 9% wereldwijd. Voor hun vestiging in de Rupelstreek zijn ze op zoek naar een gemotiveerde storingstechnieker met een prille eerste ervaring, die graag zijn carrière wilt lanceren bij een bedrijf dat gekend staat als de ideale leerschool voor jonge techniekers. Ook schoolverlaters komen in aanmerking voor deze functie.

Solliciteer →

MOC Engineer – zekerheid in onzekere tijden

26/05/2020 | Kempen

Meer dan 100 jaar ervaring in de sector zorgt ervoor dat deze wereldspeler, met ijzersterke reputatie, 500 werknemers kan tewerkstellen en een omzet draait van meer dan 1 miljard euro! Continue investeringen, innovatieve projecten en gemotiveerde collega’s zorgen er jaarlijks voor dat ze een sterke groei realiseren en niet onbelangrijk een stabiele basis vormen op vlak van projecten. Het is dan ook door deze reden, dat ze ter ondersteuning van de continue innovatie op zoek zijn naar een sterke MOC Engineer die mee zijn schouders wil zetten onder enkele MOC’s. Je kan hier als Project Consultant, maar ook als Freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor langdurige periode.

Solliciteer →

Productie supervisor – Internationaal topbedrijf

26/05/2020 | Regio Roeselare

Met een tewerkstelling aan ruim 160.000 werknemers, een aanwezigheid in 70 landen en een omzet van ruim 150 miljard euro behoort deze multinational, actief in de voedingsindustrie, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de continue innovaties en het voortdurend streven naar ‘the next level’ ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Wegens de promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de site in regio Roeselare op zoek naar een shift supervisor / productie supervisor die naast het aansturen van mensen tevens een passie heeft voor lean en continue verbetering.

Solliciteer →

Eplan Ontwerper – Kempen

26/05/2020 | Kempen

Voor onze klant, een toonaangevende speler in de procesindustrie, zijn wij op zoek naar een gedreven Eplan ontwerper om hun topteam te versterken. Deze speler is gelegen regio Kempen. Onder jou verantwoordelijkheid valt de volledige opmaak en onderhoud van de tekenrichtlijnen in het elektrische tekenprogramma E-plan. Ben jij de toekomstige E-plan die graag carrière wil maken binnen een dynamisch bedrijf met gezonde ambitie, waar het nemen van initiatief wordt geapprecieerd en gestimuleerd? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Maintenance Manager – Lid Management Team!

25/05/2020 | Ieper

Deze Belgische onderneming, actief in de voedingsindustrie, wist dankzij succesvolle investeringen in innovatie en menselijk kapitaal uit te groeien tot Belgische marktleider in de sector. Intussen stellen zij ruim 2500 mensen tewerk en zijn zij actief in meer dan 100 landen.   Ter versterking van het lokale management team zijn zij voor de site in regio Ieper op zoek naar een Maintenance & Reliability Manager die graag mee in de cockpit wil zitten van een succesvolle organisatie in volle groei.

Solliciteer →

Maintenance Teamleader – Voeding

25/05/2020 | Ieper

Passie voor het vak, duidelijke visie en structuur en kwalitatieve producten vormen de rode draad doorheen de geschiedenis van deze Belgische onderneming, actief in de voedingsindustrie, die over de jaren heen wist uit te groeien tot absolute marktleider in de sector. Intussen zijn hun producten in meer dan 100 landen te verkrijgen en blijft de vraag almaar stijgen.   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Ieper op zoek naar een Maintenance Teamleader die graag carrière wil maken binnen een succesvol bedrijf met aangename, familiale werksfeer waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Project Engineer – Chemie

25/05/2020 | Limburg

Specifieke oplossingen op maat van de klant, de uitstekende service en het sterk strategisch beleid kenmerken deze onderneming, actief in de chemie / energie, die over de decennia heen wist uit te groeien tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het HQ in regio Beringen op zoek naar een Project Engineer die graag carrière wil maken binnen een bedrijf met korte beslissingslijnen en open, collegiale werksfeer.

Solliciteer →

E&I Engineer – Combineer engineering met design

25/05/2020 | Rechteroever

Voor ons E&I team binnen Dixon, ben ik voor één van de toporganisaties binnen de chemiesector in België op zoek naar een E&I Engineer die ervan houdt om enerzijds initiatief te nemen en anderzijds zich flexibel kan opstellen en ook instaat voor design. Naast de focus op een ideale dienstverlening, vinden ze crosscommunicatie essentieel. Je zal dan ook terechtkomen in een team waar er enkele Project Engineers zijn met een E&I achtergrond. In jouw takenpakket zal je procesontwerpen omzetten naar een volledig uitvoeringspakket. Dit doe je door alle plannen en tekeningen te voorzien op E&I-vlak maar ook in te staan voor het maken van  berekeningen en het kiezen van de specs. Zie jij in jezelf iemand die binnen Dixon carrière wil maken als de specialist op dit specifiek takenpakket? Laat me dan asap iets weten! Ter info: Je kan hier als consultant en als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Maintenance engineer – Succesvol groeibedrijf

20/05/2020 | Regio Hasselt

Passie voor het vak, duidelijke visie en structuur en kwalitatieve producten hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, wist uit te groeien tot een van de meest succesvolle bedrijven van Limburg.   Ter ondersteuning van deze sterke groei en om de beste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor de site in regio Hasselt op zoek naar een hands-on maintenance engineer met een brede technische kennis die graag mee het bedrijf naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Project manager Civil – Capex project +/- 300 miljoen euro – 3 jaar!

19/05/2020 | Antwerpen

Onze opdrachtgever, een gigantische speler in de haven van Antwerpen baat momenteel verschillende container terminals uit. Het bedrijf is gekend omwille van zijn grote investeringen en vooruitstrevende mind-set. Het bedrijf is gelegen in de regio Antwerpen waar ze momenteel een project manager willen toevoegen aan hun team. Hij/zij zal het civiele luik vertegenwoordigen voor één van hun grootste projecten van de afgelopen jaren waarbij er een budget gemoeid is van +/- 300 miljoen euro. Heb jij altijd al gedroomd om gigantische projecten te leiden aan de kant van de eindklant, dan ben jij de juiste persoon voor deze functie!    

Solliciteer →