| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Process engineer – 20% reizen

19/09/2019 | Limburg

Resultaatsgerichtheid, innovatie en doorgedreven expertise kenmerken dit internationaal productiebedrijf dat over de jaren heen wist uit te groeien tot een van de topspelers in de sector wereldwijd. Verspreid over 15 internationale vestigingen stellen zij zo’n 4000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 600 miljoen euro. Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de Belgische vestiging in regio Hasselt op zoek naar een hands-on procesingenieur met sterk analytisch inzicht die een carrière ambieert binnen een vooruitstrevend bedrijf met korte beslissingslijnen waar de familiale, aangename sfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Storingstechnieker – 43 verlofdagen

19/09/2019 | Bornem

Met meer dan 1000 werknemers in België en een omzet van 200 miljoen euro speelt deze Europese onderneming een zeer sterke rol op de Belgische markt. Met een uitgebreid machinepark aan hoogtechnologische machines en innovatieve technologieën vormen zij de ideale omgeving voor de techneuten die houden van het werken met de nieuwste machines. Wegens de bouw van een volledig nieuwe installatie zijn ze voor hun site in de Rupelstreek op zoek naar een ervaren storingstechnieker die zich vooral op mechanisch vlak uit de slag weet te trekken en betrokken wilt worden bij de bouw van een nieuwe installatie om nadien het onderhoud op een efficiënte wijze uit te voeren.

Solliciteer →

Storingstechnieker – 22euro/u – Voeding

19/09/2019 | Wetteren

Met een zeer kritisch keuzeproces van de leveranciers, een volledig onafhankelijk productieproces en enkele strategische overnames en productie-uitbreidingen hebben ervoor gezorgd dat dit bedrijf uitgegroeid is tot de absolute marktleider op gebied van private label voedingsproducten binnen hun niche. Een marktpositie die ze jaar na jaar verstevigen en door een sterke groei blijven vergroten. Voor hun vestiging in de Denderstreek zijn ze vandaag op zoek naar een creatieve storingstechnieker die zich als een vis in het water voelt in een dynamische, informele omgeving bij een sterk groeiend bedrijf.

Solliciteer →

Technieker E&I – FMCG – Wereldspeler

18/09/2019 | Londerzeel

Door hun productdiversificatie af te stemmen op de verschillende wensen en voorkeuren van hun klanten heeft deze FMCG een zeer uitgebreid en gevarieerd productenaanbod. Door de jaren heen hebben ze met hun atypische verpakkingen, goede kwaliteit en uitstekende branding naam en faam gemaakt in de FMCG sector. Voor hun vestiging in het Zuiden van Antwerpen zijn ze vandaag op zoek naar een  gemotiveerd, autonome technieker die graag initiatief neemt en het belang van een goede werksfeer tussen collega inziet. Weet jij je zowel op het gebied van Elektriciteit en Instrumentatie als automatisatie uit de slag weet te trekken en ben je geïnteresseerd? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →

Procesingenieur – Wereldwijde private label producent

18/09/2019 | Oost-Vlaanderen

Kwalitatieve producten, uitstekende service en gedreven werknemers hebben ervoor gezorgd dat dit productiebedrijf, actief in de voedingsindustrie, uitgegroeid is tot de grootste private label producent ter wereld. Verspreid over 3 moderne productiesites stellen zij 500 mensen tewerk en realiseren zij een omzet van 100 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de verdere groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Aalst op zoek naar een procesingenieur met sterk analytisch inzicht die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf met korte beslissingslijnen en aangename, warme werksfeer.

Solliciteer →

Productiemanager – Groei door naar Plant Manager!

17/09/2019 |

Deze Belgische onderneming, actief in de voedingsindustrie, is dankzij de kwalitatieve producten, het sterk strategisch beleid en hun hoogopgeleid personeel uitgegroeid tot absolute marktleider in de sector. Momenteel stellen zij zo’n 3000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro. Voor de productiesite in het Antwerpse zijn zij op zoek naar een Productie Manager met sterke people management skills die graag carrière wil maken binnen een dynamisch bedrijf dat continu streeft naar ‘the next level’.

Solliciteer →

Account Manager

17/09/2019 | Antwerpen | Heb impact in deze snelgroeiende organisatie!

Dixon Engineering is een jong technisch consultancy bureau opgericht in 2017. Wij zijn specialist in het aanleveren van technische experten in de chemische en petrochemische industrie. Binnen Dixon geldt het work hard, play hard principe waar elke werknemer de kans krijgt om door te groeien aan de hand van de talloze opleidingen die wij aanbieden. Met meer dan 75 gepassioneerde interne- en externe medewerkers werken we samen - in een hoge versnelling - aan de Dixon Dream. Daarom hebben wij nood aan extra workforce!

Solliciteer →

Strategic Key Account Manager – Heavy Industry

17/09/2019 | Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde speler en wereldwijd actief als toeleverancier van industriële componenten en oplossingen. Inzet op hun expertise en innovatieve oplossingen op maat maakt het bedrijf tot de enige speler in de markt die een totaaloplossing kan bieden naar alle industriële sectoren en een vaste waarde is in België en ver daarbuiten. Vandaag gaat men op zoek naar een sterke Strategic Key Account Manager met focus op het marktsegment Heavy Industry.

Een unieke opportuniteit voor een ondernemende kandidaat die commercieel strategische ervaring verenigt met een technische affiniteit en zin in een positie met impact!

Solliciteer →

Project Manager – Internationale monopolist

16/09/2019 | Antwerpen

Met een tewerkstelling aan ruim 15.000 werknemers, een aanwezigheid in 45 landen en een omzet van 3 miljard euro is dit productiebedrijf de absolute wereldleider in de sector. Bovendien wisten zij via strategische overnames een wereldwijde monopolie te creëren in bepaalde aspecten van de business, waardoor zij ieder jaar een zeer sterke groei weten te realiseren. Ter ondersteuning van deze continue groei zijn zij voor de plant ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Project Manager die houdt van intellectuele uitdaging in complexe projecten en die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Technieker – Snelgroeiend voedingsbedrijf

16/09/2019 | Merksem

Ontstaan uit de fusie tussen twee belangrijke spelers in hun respectievelijke nichemarkt is dit bedrijf uitgegroeid tot een snelgroeiend productiebedrijf, actief in de voedingssector, dat door velen gekend staat als een familiebedrijf dat een uitgebreid gamma heeft aan kwalitatieve producten bestaande uit verse ingrediënten. De combinatie van een informele, familiale sfeer enerzijds en hoogkwalitatieve, vernieuwde machines anderzijds zorgen ervoor dat ze jaarlijks een ongekende groei kennen. De strategische overname van een gevestigde waarde toont aan dat dit een sterk groeiende, ambitieuze speler is met een zeer mooi toekomstperspectief. Om hun vestiging in het Noord-Oosten van Antwerpen te versterken zijn zij op zoek naar een technieker die met zijn elektrische kennis aan de sterke groei van deze gezonde onderneming.

Solliciteer →

Account Manager

16/09/2019 | Antwerpen | Op zoek naar spetterende Account Manager

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat werd opgericht in 2017. Het avontuur startte met 2 personen en groeide in no time uit tot een volwaardig team van meer dan 75 jonge, energieke en gepassioneerde interne- en externe medewerkers. Als technisch consultancy bureau zijn wij specialist in het aanleveren van technische expertise binnen engineering, maintenance en construction in de proces industrie. Om deze booming business nog sneller te doen groeien zijn wij op zoek naar een spetterende accountmanager! Heb jij een eerste ervaring als accountmanager op zak en ben je sterk getriggerd door de wereld van Engineering? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe accountmanager die zijn schouders onder dit groeiverhaal wil zetten.

Solliciteer →

Quality Director – Sleutelpositie Europese marktleider

13/09/2019 | België en Nederland

Deze Europese marktleider, actief in de voedingsindustrie, staat alom bekend voor hun uitmuntende expertise, sterk geëngageerd personeel en passie voor het vak. Verspreid over 5 sites stellen zij zo’n 500-tal mensen tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 150 miljoen euro.   Om de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij op zoek naar een Quality Director die zijn/haar expertise wil aanwenden om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen en daarmee een sleutelpositie wil innemen in een bedrijf in volle groei.

Solliciteer →