| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Productie / Operations Manager – Chemie

12/08/2020 | Haven van Antwerpen

Korte beslissingslijnen, duidelijke visie en strategie en het uitermate bekwaam personeel hebben ervoor gezorgd deze chemische multinational uitgegroeid is tot een sterk gereputeerd bedrijf in de internationale markt. Dankzij de continue investeringen in innovatieve technologieën en opleidingen voor het personeel weten zij bovendien elk jaar een sterke groei te realiseren.   Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor de site in de Haven van Antwerpen op zoek naar een technisch sterke Productie / Operations Manager die houdt van het coachen van mensen en die een carrière ambieert binnen een dynamisch, vooruitstrevend bedrijf met open cultuur en aangename werksfeer.

Solliciteer →

E&I Technieker – Linkeroever

11/08/2020 | Linkeroever | Specialist in E&I? This one is for you!

Onze opdrachtgever, een welgekende chemische speler op Linkeroever, is gretig opzoek naar een E&I Technieker. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor petrochemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Maintenance engineer / Technical lead – Succesvol bedrijf

10/08/2020 | Regio Lummen

Deze succesvolle KMO, actief in de voedingsindustrie, is dankzij de doorgedreven vakkennis, het sterke ondernemerschap en het voortdurend streven naar ‘the next level’ uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector. Bovendien zorgt het solide investeringsbeleid ervoor dat zij ieder jaar een gestage groei weten te realiseren.   Om de verdere groei te kunnen ondersteunen en de beste service en kwaliteit te kunnen garanderen zijn zij voor de site in regio Lummen op zoek naar een technisch sterke Maintenance Engineer / Technical Lead die via zijn/haar kennis en inzet het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Preventieadviseur Niveau 2 – Chemie

10/08/2020 | Haven van Antwerpen

Droom jij van een carrière bij een chemische multinational die wereldwijd bekend staat voor hun hoogkwalitatieve producten, technische innovatie en excellente service op maat van de klant? Draag jij veiligheid hoog in het vaandel en wil jij hier graag jouw carrière verder in uitbouwen? Dan is dit misschien wel de job die je zoekt!   Wegens de gestage groei is deze onderneming voor de site in de Haven van Antwerpen op zoek naar een leergierige Preventieadviseur niveau 2 met passie voor het vak die graag mee aan de kar wil trekken van een bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Automation Engineer – Honeywell DCS

10/08/2020 | Kempen

Met hun vestiging in het hart van ons land, is deze chemiegigant een belangrijke naam in Europa inzake werkzekerheid en innovatie. Doordat ze in deze onzekere tijden toch stabiliteit kunnen aanbieden, willen ze hun automation-team uitbreiden. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar Automation Engineer! Je kan hier als consultant aan de slag maar ook als Freelancer kan je bij Dixon Engineering voor een langdurige periode aan de slag.

Solliciteer →

Construction Supervisor P&M – Food Industry

07/08/2020 | Vlaams-Brabant

Onze opdrachtgever, een lekkere voedingsproducent in Vlaams-Brabant is op zoek naar een Construction Supervisor Piping & Mechanical om hun team te versterken. Je bent verantwoordelijk voor projecten tussen 0.5 miljoen en 1 miljoen euro. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

R&D Project Manager – Hightech Multinational – 20% Reizen

07/08/2020 | Vlaams-Brabant

Ben jij gepassioneerd door techniek en innovatie? Droom jij van een carrière bij een hoogtechnologische multinational die wereldwijd een uitmuntende reputatie geniet? Wil jij graag deel uitmaken van een hoogopgeleid team waar iedereen steeds klaar staat om elkaar te helpen? Waag dan nu je kans!   Voor een multinational, actief in de hightech machinebouw en wereldmarktleider in de sector, ben ik voor het Belgisch HQ ten Oosten van Brussel op zoek naar een technisch sterke R&D Project Manager die houdt van intellectuele uitdaging en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een bedrijf met korte beslissingslijnen en open, collegiale werksfeer.

Solliciteer →

Shift Supervisor / Productie Supervisor – Chemisch nichebedrijf

06/08/2020 | Regio Gent

Dit chemisch nichebedrijf staat wereldwijd bekend voor hun doorgedreven expertise, de hoogkwalitatieve producten en het continu streven naar ‘the next level’. Bovendien zorgt de excellente service ervoor dat zij over de jaren heen vaste partner zijn geworden van diverse welbekende multinationals wereldwijd. Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de site in regio Gent op zoek naar een Shift Supervisor / Productie Supervisor die houdt van het coachen en enthousiasmeren van mensen en die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand, financieel sterk bedrijf waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Werkvoorbereider Piping – Food Industry

06/08/2020 | West-Vlaanderen | Geen file meer!

Onze opdrachtgever, een allom bekende voedingsproducent, is gekend omwille van zijn enorme investeringen en vooruitstrevende technieken. Op hun hoofdkantoor in West-Vlaanderen zijn ze gretig opzoek naar een Werkvoorbereider Piping. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor food en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Senior Recruitment Consultant – Engineering

05/08/2020 | Antwerpen

Dixon & Company is een werving & selectie bureau opgericht in 2010. Het avontuur startte 10 jaar geleden met 2 personen en groeide doorheen de jaren uit tot een volwaardig team van meer dan 35 jonge, energieke en gepassioneerde medewerkers. Als werving en selectiebureau zijn wij multispecialist, sterk in permanente rekrutering en staffing solutions. Dit doen we in 5 takken van sport : Sales & Marketing, Finance, Supply Chain, HR en Engineering.     Om onze ambities en groei als partner en specialist en recruitment en staffing solutions te blijven realiseren, kijken we uit naar een ondernemende Senior Recruitment Consultant die onze Engineering divisie een extra boost wil geven en op korte termijn wil doorgroeien naar een Business Manager positie!     Beschik je over een pro-actieve en ondernemende mindset? Ben je op zoek naar een passionately personal organisatie die gedreven wordt door kwaliteit? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Senior Recruitment Consultant die zijn schouders onder dit groeiverhaal wil zetten!

Solliciteer →

Production Manager – Toffe job + Work-Life Balance

04/08/2020 | West-Vlaanderen

Deze onderneming, actief in de maakindustrie, onderscheidt zich als gedreven, innovatief groeibedrijf waar echte ondernemers de basis vormen van het succes. Continue investeringen in technologie en in mensen hebben ertoe geleid dat zij op enkele decennia tijd uit wisten te groeien tot wereldmarktleider in de sector.   Wegens een interne promotie zijn zij voor de site in regio Waregem op zoek naar een gemotiveerde Production Manager met sterke people management skills die graag mee aan de kar wil trekken van een succesvol bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Automation engineer – Topwerkgever

04/08/2020 | West-Vlaanderen

Met een tewerkstelling aan 160.000 werknemers, een aanwezigheid in meer dan 70 landen en een omzet van 120 miljard euro is deze multinational, actief in de voedingsindustrie, absolute wereldmarktleider in de sector. Bovendien zorgt het sterk investerings- en strategisch beleid ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Wegens een interne promotie zijn zij voor de productiesite in regio Roeselare op zoek naar een leergierige Automation Engineer met passie voor het vak die graag carrière wil maken binnen een sterk gereputeerde multinational waar het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →