| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

E&I Engineer – regio : Haven Van Antwerpen

14/08/2018 | Antwerpen | Bouw van nafta unit en zwavelinstallatie - 15 miljoen euro investering

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen onderhoud en engineering opdrachten in de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Project E&I Engineer ter versterking van het engineering team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je zelfstandig te werk kan gaan. Deze internationale speler is wereldwijd actief in de tankterminal industrie waarbij ze de laatste jaren een aantal uitbreidingen/investeringen hebben uitgevoerd. In dat kader zoeken ze bijkomende ondersteuning binnen engineering om mee te werken aan een groot investeringsproject van 15 miljoen euro. Het gaat om de uitbreiding van de nafta unit en het bouwen van een nieuwe zwavel installatie.

Solliciteer →

Project Engineer Mechanical – Regio Limburg

10/08/2018 | Heusden Zolder | Een mooie carrièrekans binnen een internationale multinational

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen onderhoud en engineering opdrachten in de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een project mechanical engineer die zal instaan voor diverse investeringsprojecten. Onze klant is een grote internationale speler actief in de (petro-) chemische sector, een plant owner. Je komt terecht in de engineering afdeling waar je verantwoordelijk zal zijn voor diverse investeringsprojecten waarbij je verantwoordelijk zal zijn voor het rotating & static equipment. Het gaat om diverse projecten zoals aanpassings – en modificiatieprojecten, nieuwbouwprojecten alsook revamping opdrachten.

Solliciteer →

Process and Project Engineer – regio Antwerpen

07/08/2018 | Antwerpen | Process & Project engineering - investeringsproject van 10 mio euros

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Process and project Engineer. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je jezelf kan ontwikkelen en waar je de stap kan maken naar project engineering. Deze internationale speler is actief in de chemische/petrochemische industrie. Als process & project engineer ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het bepalen van het conceptual design ( maken PFD’s, P&ID’s, …). Nadien is het de bedoeling om het project verder uit te werken naar budget, scope en planning waar je ondersteunt zal worden door een senior project manager. Het gaat om een investeringsproject van 10 mio euros waarbij je zal samenwerken in een projectteam.

Solliciteer →

E&I Engineer– regio Geel

25/07/2018 | Geel | Technisch uitdagende opdrachten binnen complexe proces omgeving

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een E&I Engineer. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Je zal verantwoordelijk zijn om het ganse E&I pakket vanaf conceptual design tot en oplevering uit te werken.  

Solliciteer →

Instrumentation Engineer– regio Zwijndrecht

25/07/2018 | Zwijndrecht | Uitdagende positie bij succesvol internationaal chemieconcern

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Instrumentation Engineer Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Deze internationale speler is actief in de chemische industrie. In deze rol zal je instaan voor diverse capex projecten waarbij het het volledige instrumentatie pakket gaat uitwerken.

Solliciteer →

Project Manager tank maintenance – regio Antwerpen

25/07/2018 | Antwerpen | Variatie, open werkfsfeer en veel uitdaging

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Project Manager ter versterking van het engineering team. Deze internationale speler is wereldwijd actief in de tankterminal sector en is actief als eindklant. In dat kader zoeken ze bijkomende ondersteuning binnen engineering om mee te werken aan diverse investeringsprojecten. In eerste instantie zal je meewerken aan een groot tank maintenance programma. Nadien zal je ook instaan voor andere investeringsprojecten, dit zowel op vlak van nieuwbouw – alsook van modififcatieprojecten.  

Solliciteer →

Process Engineer – regio Antwerpen

25/07/2018 | Antwerpen | Veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Process Engineer. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je jezelf kan ontwikkelen en waar je de stap kan maken naar project engineering. Deze internationale speler is actief in de chemische/petrochemische industrie. Als process engineer ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het bepalen van het conceptual design ( maken PFD’s, P&ID’s, …). Nadien is het de bedoeling om het project verder uit te werken naar budget, scope en planning waar je ondersteunt zal worden door een senior project manager.

Solliciteer →

Project Engineer– regio Kallo

24/07/2018 | Kallo | Dynamische no nonsens omgeving met uitdagende projecten

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Project Engineer. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Deze internationale speler is wereldwijd actief in de chemische industrie. De grootte van de projecten bedraagt tussen 50.000 en 2 mio euro.

Solliciteer →

Project Manager – Regio Zwijndrecht

24/07/2018 | Zwijndrecht | Top opportuniteit voor een gedreven project manager!

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Project Engineer CAPEX ter versterking van het engineering team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Deze internationale speler is actief in de chemische industrie. In dat kader zoeken ze bijkomende ondersteuning binnen engineering om mee te werken aan diverse investerings – en onderhoudsprojecten. Je zal verantwoordelijk zijn voor diverse modificatie – en renovatieprojecten van 50k euro tot 3 mio euro.

Solliciteer →

Project Manager – regio Limburg

24/07/2018 | Heusden Zolder | Investeringsproject van 15 mio euro

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Project Manager ter versterking van het engineering team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Deze internationale speler is actief in de chemische industrie. In dat kader zoeken ze bijkomende ondersteuning binnen engineering om mee te werken aan diverse investeringsprojecten. De grootte van de projecten bedraagt tussen 2 mio – 15 mio euro.  

Solliciteer →

Piping Engineer – Regio Linkeroever

13/07/2018 | Antwerpen Linkeroever | Piping Engineer/ Tankterminals/ Linkeroever

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Piping Engineer. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Deze internationale speler is wereldwijd actief in de Tankterminals sector

Solliciteer →

E&I Ingenieur– regio Kempen

13/07/2018 | Kempen | E&I Ingenieur/ Metaalindustrie/ Regio Kempen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een E&I Engineer. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Deze internationale speler is wereldwijd actief in de metaalindustrie.

Solliciteer →