| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Project Manager – Regio Rechteroever

27/01/2020 | Antwerpen

Onze opdrachtgever, een innovatieve leider in tankterminals, gelegen te Rechteroever, is op zoek naar een Project Manager met een breed interesseveld in multidisciplinaire investeringsprojecten. Onze opdrachtgever is gekend omwille van zijn inventief, proactief en vooruitstrevend beleid en zoekt een gedreven ziel die zijn schouders mee onder dit succesverhaal wil zetten. Drive, passie voor het vak en ondernemerschap staan dus met andere woorden centraal! De grootte van de projecten bedraagt tussen de 5.000 en 2.5 miljoen euro. Zoek jij een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en innovatief tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Technical Manager – Sterk groeiende KMO

24/01/2020 | Antwerpen

Deze Belgische KMO, actief in de metaalindustrie, wist dankzij de uitstekende kwaliteit, klantgerichte aanpak en continue innovaties op enkele decennia tijd uit te groeien tot nummer één in de sector. Verspreid over twee vestigingen stellen zij zo’n 400 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 20 miljoen euro. Wegens een interne verschuiving zijn zij voor de vestiging ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Technical Manager die houdt van het enthousiasmeren van mensen en die graag via zijn/haar kennis in inzicht het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Maintenance Manager – Hernieuwbare energie

24/01/2020 | Antwerpen

Deze Europese onderneming, actief in de chemie / hernieuwbare energie, is dankzij hun resultaatsgerichtheid, kwalitatieve service en het continu streven naar verbetering uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de sector. In België stellen zij zo’n 1000-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro.   Wegens de recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor de site op Linkeroever op zoek naar een Maintenance Manager met sterk technisch en analytisch inzicht die houdt van het realiseren van diverse verbeterprojecten.

Solliciteer →

Quality engineer – Marktleider voeding

23/01/2020 | Antwerpen

Deze internationale onderneming, actief in de voedingsindustrie, staat wereldwijd bekend voor hun kwalitatieve producten, excellente service en sterk geëngageerd personeel. Mede dankzij het gedegen strategisch beleid en de weloverwogen investeringen weten zij ieder jaar een sterke groei te realiseren en hun marktleiderspositie te verstevigen.   Om de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor hun vestiging ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Quality engineer met zin voor initiatief dei graag carrière wil maken binnen een vooraanstaand bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen.  

Solliciteer →

Projectmanager procesindustrie – 20% reizen

23/01/2020 | Antwerpen

Deze internationale KMO, actief in de procesindustrie, is dankzij de doorgedreven kennis, uitstekende service en uitgekiende strategie op enkele decennia tijd uitgegroeid tot vaste partner van diverse welbekende multinationals wereldwijd. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het HQ in de Noorderkempen op zoek naar een Projectmanager met een brede technische interesse die graag op regelmatige basis (20%) in het buitenland wil vertoeven.

Solliciteer →

Lead Project Mechanical Engineer – Linkeroever

23/01/2020 |

Dit bedrijf, actief in de chemische sector, heeft meer dan 150 productie-eenheden verspreid over 20 landen. Met de vele investeringsprojecten is het duidelijk dat deze onderneming nog altijd inzet op innovatie en wil groeien om de onbetwiste nr. 1 binnen de chemie te worden. Momenteel stellen zij dagelijks meer dan 18.000 werknemers tewerk en behalen ze jaarlijks een omzet van zo’n 40 miljard euro.   Ben jij op zoek naar een nieuw uitdagend project? Wil jij van A-Z verantwoordelijk zijn voor een project? Draag jij veiligheid hoog in het vaandel? Dan ben jij misschien wel de Lead Project Mechanical Engineer voor dit bedrijf! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode!

Solliciteer →

Procesingenieur – Hightech – Chemie / Kunststofindustrie

22/01/2020 | West-Vlaanderen

Hoogkwalitatieve producten, innovatieve technologieën en een uitstekende service typeren dit productiebedrijf, actief in de chemie en kunststofindustrie, dat wereldwijd een uitstekende reputatie geniet. In België stellen zij een 500-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 50 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de site in regio Roeselare op zoek naar een procesingenieur met een sterk analytisch denkvermogen die graag via zijn/haar kennis en inzicht het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Continuous Improvement (CI) Engineer – Innovatief productiebedrijf

21/01/2020 | Antwerpen

Met een aanwezigheid in 42 landen en een tewerkstelling aan ruim 15.000 werknemers is dit productiebedrijf Europese marktleider in de sector. Bovendien zorgen de continue investeringen, de hoogkwalitatieve producten en de uitstekende klantenservice ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor de site ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Continuous Improvement (CI) Engineer die een carrière ambieert binnen een sterk groeiend, financieel gezond bedrijf met korte beslissingslijnen en aangename, familiale werksfeer.

Solliciteer →

Meet – en regeltechnieker – Petrochemie

21/01/2020 | Antwerpen

Ondernemerschap, no-nonsense communicatie, hands-on mentaliteit zijn enkele termen die de bedrijfscultuur van deze petrochemische speler belichamen. Dagelijks stellen zij 300 werknemers tewerk en met een opslagcapaciteit van 1 miljoen kubieke ton en een productiecapaciteit van 5 miljoen ton verwerken zij in grote getallen ruwe aardolie tot tussen – en eindproducten. Wegens structurele wijzigingen zijn zij voor hun vestiging in de Antwerpse haven op zoek naar een polyvalente meet-en regeltechnieker, met de nodige verantwoordelijkheidszin en ondernemerschap. Heb jij kaas gegeten van zowel instrumentatie als online analyzers? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →

E&I Designer – Rechteroever

20/01/2020 | Antwerpen

Voor onze klant, een vooruitstrevende speler in de chemische sector, zijn wij op zoek naar een gedreven E&I designer om hun topteam te versterken. Deze speler is gelegen regio Rechteroever. Onder jou verantwoordelijkheid zou de volledige uitwerking van het E&I design vallen voor projecten tot 2 miljoen euro. Ben jij de toekomstige E&I designer die graag carrière wil maken binnen een dynamisch bedrijf met gezonde ambitie, waar het nemen van initiatief wordt geapprecieerd en gesimuleerd? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Quality Manager – Maakindustrie – Wereldmarktleider

16/01/2020 | West-Vlaanderen

Met een omzet van bijna 10 miljard euro en een tewerkstelling aan ruim 35.000 werknemers is dit bedrijf, actief in de maakindustrie, de absolute wereldmarktleider in de sector. Bovendien zorgen de continue investeringen en het gedegen strategisch beleid ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren. Om het succesverhaal verder uit te bouwen zijn zij voor de site in regio Waregem op zoek naar een Quality Manager die graag via zijn/haar kennis en inzicht het kwaliteitsgebeuren van het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Technical Manager – Sleutelrol internationaal groeibedrijf

16/01/2020 | West-Vlaanderen

Dit productiebedrijf, actief in de maakindustrie, maakt deel uit van een Amerikaanse multinational en is dankzij het sterk strategisch beleid, de kwalitatieve producten en het continu investeren in de laatste nieuwe technologieën uitgegroeid tot wereldmarktleider in de sector. Verspreid over 20 sites stellen zij 5.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 1,5 miljard euro. Wegens een interne promotie zijn zij voor de site in regio Kortrijk op zoek naar een Technical Manager die graag carrière wil maken binnen een financieel gezind en sterk groeibedrijf waar professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel wordt gedragen.

Solliciteer →