| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

E&I Technieker – 42 Verlofdagen

17/10/2019 | Erpe-Mere

Met een jaarlijkse omzet van 4 miljard euro, een wereldwijde aanwezigheid en een jaarlijks groeiend marktaandeel van 10% wist deze onderneming zich doorheen de jaren stevig in de wereldwijde top 3 van hun nichemarkt te nestelen. Met een hypermodern machinepark uitgerust met de allernieuwste technieken vormt deze site een speeltuin voor de techneuten onder ons. Voor hun vestiging in Erpe-Mere zijn ze ter versterken van hun zeer ervaren team op zoek naar een jonge gemotiveerde E&I Technieker die op korte termijn veel wilt bijleren en aan wie deze ervaren techniekers op termijn de fakkel kunnen overdagen.

Solliciteer →

Maintenance engineer – Dynamische KMO

16/10/2019 | Limburg

Gezonde dynamiek, passie voor het vak en strategisch ondernemerschap typeren deze KMO, actief in de voedingsindustrie, die zich op enkele jaren tijd wist te ontpoppen tot een van de snelst groeiende bedrijven van Limburg. In België stellen zij zo’n 150 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 75 miljoen euro.   Om de beste service en kwaliteit te kunnen garanderen zijn zij voor de vestiging in regio Hasselt op zoek naar een hands-on maintenance engineer die naast een sterk technisch en analytisch inzicht tevens houdt van het aansturen en coachen van mensen.

Solliciteer →

Customer care sales manager

15/10/2019 | Sint niklaas

Onze klant is een internationale speler die wereldwijd bekend staat voor zijn innovatieve en hoog-technologische oplossingen. Binnen haar specifieke marktniche levert men systemen en de ondersteunende dienstverlening aan uiteenlopende spelers in de voedingsindustrie. Vanuit het Europese hoofdkantoor in Sint-Niklaas coordineert men de Europese salesactiviteiten.

Ter versterking van het commerciële team gaat men momenteel op zoek naar een Enthousiaste Customer care sales manager met commerciële ambitie en technische affiniteit. Een unieke opportuniteit voor een enthousiaste m/v/x die op zoek gaat naar een salesgedreven sales management positie combineert met customer care taken binnen een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Solliciteer →

Mechanical Engineering Manager – Innovatief productiebedrijf

14/10/2019 | Rupelstreek

Met een tewerkstelling aan rum 15.000 werknemers, een aanwezigheid in 100 landen en een omzet van 6 miljard euro behoort dit productiebedrijf tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de continue investeringen, de innovatieve producten en het hoogopgeleid personeel ervoor dat zij ieder jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen.   Wegens een recente promotie van een van hun werknemers zijn zij voor het Belgisch HQ in de Rupelstreek op zoek naar een Manager Mechanical Engineering die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend, dynamisch bedrijf dat wereldwijd een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Project Manager – Hightech productiebedrijf

12/10/2019 | Oost-Vlaanderen

Innovatieve technologie, kwalitatieve producten en excellente klantenservice hebben ervoor gezorgd dat deze elektronicaproducent uitgegroeid is tot de toonzetter in de sector. Wereldwijd stellen zij, verspreid over 10 sites, zo’n 2000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 400 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Aalst op zoek naar een Project Manager met passie voor technologie die graag carrière wil maken binnen een vooraanstaande multinational die wereldwijd een uitstekende reputatie geniet.

Solliciteer →

Project Engineer – Halle – Chemische Industrie

09/10/2019 | Halle | Vooruitstrevende en innoverende omgeving met interessante projecten !

Onze opdrachtgever, een snelgroeiende en innovatieve speler binnen de speciality chemicals, is gekend omwille van zijn vooruitstrevend, inventief en proactief beleid. Dit weerspiegelt zich momenteel in een toename van CAPEX projecten voor hun vestiging in de regio Halle waardoor ze op zoek zijn naar een project engineer met een breed interesseveld voor multidisciplinaire investeringsprojecten. Hij/zij zal een 5 tot 6 projecten moeten leiden waarbij je het ganse project vanaf conceptual design tot en met oplevering zal begeleiden. Het gaat om projecten tussen 100.000 euro en 3 miljoen euro. Zoek je een omgeving waar je zelfstandig en doelmatig te werk zou willen gaan? Dan kan deze rol jou zeker interesseren ! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Project Manager bij snelgroeiende farmaceutische bedrijf

09/10/2019 | Gent | Innovatieve CAPEX projecten bij snelgroeiende, boeiende farmaceutische klant

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het aanleveren van technische expertise binnen project management, engineering & design, construction en maintenance. Vanuit onze expertise zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van talloze projecten binnen de chemische / petrochemische / farmaceutische industrie. Vandaag gaan we voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een project manager die ervaring heeft binnen de farmaceutische industrie. Deze hoogtechnologische onderneming, actief in de fijne farmaceutische chemische industrie, heeft begin dit jaar een aantal grotere investeringsprojecten gelanceerd waardoor ze op zoek zijn naar extra manpower capaciteit. Ter ondersteuning van deze groei zijn op zoek naar een gedreven, hands on project manager die ervaring heeft met leiden van multidisciplinaire projecten. Je beschikt over een sterke technische achtergrond en hebt bij voorkeur ervaring met proces equipments.

Solliciteer →

Quality Manager Voedingsindustrie

08/10/2019 | Antwerpen

Enkele decennia geleden startte het succesverhaal van deze familiale onderneming, actief in de voedingsindustrie, die intussen wist uit te groeien tot een van de belangrijkste producenten van Europa. Zij staan vooral bekend voor de excellente kwaliteit, service op maat van de klant en hun passie voor het vak, succesfactoren die er tot op heden voor zorgen dat zij elk jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor de productiesite in regio Antwerpen op zoek naar een gemotiveerde Quality Manager met passie voor het vak die graag via zijn/haar kennis en inzet mee het bedrijf naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Werkvoorbereider/Supervisor Mechanica – Chemie

08/10/2019 | Antwerpen Haven

Werk jij graag voor een multinational met een gigantische structuur en alle bijhorende voordelen? Ben jij tegelijkertijd iemand die nood heeft aan een onderneming die zijn werknemers de nodige autonomie en beslissingsbevoegdheid biedt? Dan heb ik goed nieuws voor u! Voor één van onze klanten actief in de procesindustrie in de Antwerpse Haven zijn wij vandaag op zoek naar een Mechanische technieker voor een zeer gevarieerde functie. Je komt terecht in een multinational met een gigantische structuur, die tegelijkertijd gedecentraliseerd is met een lokaal management en eigen budgetbeslissingsbevoegdheid. Best of both worlds!

Solliciteer →

Servicetechnieker – Wereldmarktleider – Chemie

07/10/2019 | Antwerpen

Duidelijke visie en structuur, hoge anciënniteit en sterk ondernemerschap kenmerken deze chemische multinational die over de decennia heen uitgegroeid is tot wereldmarktleider in hun niche. Wereldwijd stellen zij 700.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 25 miljard euro, en ook de toekomst ziet er zeer belovend uit. Om hun vestiging in Antwerpen te versterken zijn zij momenteel op zoek naar een autonome, gemotiveerde servicetechnieker die graag carrière wil maken binnen een financieel sterk bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Maintenance Manager – Chemie

06/10/2019 | Linkeroever

Sterk, geëngageerd personeel, duidelijke visie en structuur en het continu streven naar verbetering hebben ervoor gezorgd dat deze Europese onderneming, actief in de chemische industrie, uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in de sector. In België stellen zij zo’n 1000-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 200 miljoen euro.   Wegens een interne promotie van een van de werknemers zijn zij voor de site op Linkeroever op zoek naar een Maintenance Manager met passie voor het vak die houdt van het trekken van diverse verbeterprojecten.

Solliciteer →

Project Manager Retail – PM BOK / Prince 2

02/10/2019 | Gent

Met meer dan 27 vestigingen binnen Europa staat deze klant bekend om zijn ondernemingszin, dynamiek en power. De opdrachtgever, actief in de voeding/retail industrie, is momenteel voor de vesteging in de regio Gent op zoek naar een project manager met een sterke kennis van PM BOK / Prince 2. Omwille van een interne promotie zijn ze op zoek naar een project manager die zijn/haar schouders gaat zetten onder een aantal grensoverschrijdende projecten waaronder de verhuis van een distributiecentrum. Hiervoor zijn we op zoek naar een freelance project manager met kennis van PB BOK / Prince 2.

Solliciteer →