| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

HR Business Partner – Talent Management / Employer Branding

15/10/2018 | Antwerpen | Unieke opportuniteit om een HR team en beleid van scratch op te starten!

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat is opgericht in 2016. We zijn gespecialiseerd in het aanleveren van technische expertise binnen engineering, maintenance en construction binnen de proces industrie. We zijn een jonge, frisse start up die gestart is met 2 personen en die intussen is uitgegroeid tot een volwaardig team van 25 gepassioneerde interne- en externe medewerkers. Gezien de groei die we vandaag kennen binnen onze jonge organisatie, zijn we op zoek naar all-round HR office talent die zijn/haar schouders wil zetten onder het groeiverhaal van Dixon Engineering. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de collega’s hun business kunnen runnen in een toffe, losse sfeer. Je bent een entrepreneur en bouwt mee aan een groeiverhaal. We zijn op zoek naar goede ideeën, out-of-the box thinking en een spotless uitwerking ervan.

Solliciteer →

Civil Supervisor

12/10/2018 | Zwijndrecht

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Supervisor Civil  

Solliciteer →

Construction Supervisor E&I – Antwerpen

27/09/2018 | Antwerp

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Supervisor E&I.

Solliciteer →

Werkvoorbereider P&M – Antwerpen

27/09/2018 | Antwerp

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Werkvoorbereider P&M.

Solliciteer →

Document Controller – Gent

27/09/2018 | Gent

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Document Controller. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Deze internationale speler is actief in de chemische sector.

Solliciteer →

Construction Manager – Antwerpen

27/09/2018 | Antwerp

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Deze internationale speler is actief in de (petro)chemische sector.

Solliciteer →

E&I Engineer – Regio Antwerpen

20/09/2018 | Antwerpen | E&I Engineer l diverse investeringsprojecten bij grote internationale eindklant

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een E&I Engineer die een volledig constructiepakket kan ontwerpen, uittekenen en samenstellen voor kleinere projecten.

Solliciteer →

Project Engineer – Regio Antwerpen

20/09/2018 | Antwerpen | leidinggevende functie als project engineer

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat.

Solliciteer →

E&I Engineer – Regio Herentals

20/09/2018 | Herentals | Een mooie carrièrekans binnen een internationale multinational

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze klant is een grote speler binnen de chemische industrie waarbij ze de laatste 2 jaren fors aan het investeren zijn in diverse uitbreidingen en modificaties.  Ter ondersteuning van hun groei zijn zij voor hun productievestiging in de regio Kempen op zoek naar een E&I Engineer die houdt van een onderneming met zin voor initiatief, korte beslissingslijnen en veel verantwoordelijkheid.

Solliciteer →

Project Engineer Tank Maintenance – Regio Antwerpen-Haven

19/09/2018 | Antwerpen-Haven

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Project Engineer Tankmaintenance. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die graag zijn schouders wilt zetten onder het opstellen van onderhoudsprogramma’s. Deze internationale speler is actief in de Tankterminals.

Solliciteer →

E&I Engineer – Zwijndrecht

06/09/2018 | Zwijndrecht

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een E&I Engineer. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Deze internationale speler is actief in de tankenbo

Solliciteer →

Instrumentation Engineer – Antwerpen

06/09/2018 | Antwerpen

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Instrumentation Engineer Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Deze internationale speler is wereldwijd actief in de petrochemie.

Solliciteer →