| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Preventieadviseur Niveau 1 – Chemie

03/07/2020 | Haven van Antwerpen

Dit chemisch bedrijf maakt deel uit van een Amerikaanse multinational en staat wereldwijd bekend voor hun hoogkwalitatieve producten, excellente service en hun technisch innovatieve oplossingen op maat van de klant. Bovendien zorgt het solide strategisch beleid, het gedegen ondernemerschap en het sterk geëngageerd personeel ervoor dat zij ieder jaar een forse groei weten te realiseren.   Om de beste service, kwaliteit en optimale welzijn te creëren zijn zij voor de site in de Haven van Antwerpen op zoek naar een bedreven Preventieadviseur niveau 1 die een carrière ambieert binnen een internationaal bedrijf met open cultuur en familiale werksfeer.

Solliciteer →

Production Manager – Chemie

03/07/2020 | Haven van Antwerpen

Deze chemische multinational staat wereldwijd bekend voor hun innovatieve producten, korte beslissingslijnen en uitstekende service op maat van de klant. Bovendien zorgt het gedegen strategisch beleid en de continue inzet van het hoogopgeleid personeel ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor de site in de haven van Antwerpen op zoek naar een technisch sterke Production Manager met uitstekende people management skills die houdt van intellectuele uitdaging en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een dynamisch bedrijf met open collegiale werksfeer.

Solliciteer →

E&I Designer – Rechteroever

01/07/2020 | Rechteroever

Voor onze klant, een toonaangevende speler in de procesindustrie, zijn wij op zoek naar een gedreven E&I Designer om hun topteam te versterken. Deze speler is gelegen regio Rechteroever. Onder jou verantwoordelijkheid valt de volledige opmaak en onderhoud van de tekenrichtlijnen in het elektrische tekenprogramma E-plan. Ben jij de toekomstige E&I Designer die graag carrière wil maken binnen een dynamisch bedrijf met gezonde ambitie, waar het nemen van initiatief wordt geapprecieerd en gestimuleerd? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Project Manager – Hightech Machinebouw – 20% reizen

29/06/2020 | Oosten van Brussel

Met een omzet van ruim 9 miljard euro, een tewerkstelling aan 4.500 werknemers en een aanwezigheid in bijna 100 landen is deze beursgenoteerde multinational, actief in de machinebouw, wereldmarktleider in de sector. Bovendien zorgen de continue investeringen in zowel de nieuwste technologieën als in opleidingen voor het hoogopgeleid personeel ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor het Belgisch HQ ten Oosten van Brussel op zoek naar een ervaren Project Manager met brede technische kennis die graag carrière wil maken binnen een sterk gereputeerd bedrijf waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Maintenance Engineer – Bepaal me de toekomst!

26/06/2020 | Regio Lummen

Uitstekende vakkennis, duidelijke visie en structuur en sterk ondernemerschap zorgen ervoor dat deze onderneming, actief in de voedingsindustrie, ieder jaar weer een sterke groei weet te realiseren. In België stellen zij een 100-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van ruim 70 miljoen euro, cijfers die de komende jaren alleen maar zullen toenemen.   Om de beste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor de vestiging in regio Lummen op zoek naar een technisch sterke Maintenance Engineer die graag via zijn/haar kennis en inzicht het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Supervisor Piping – Tankterminal

25/06/2020 | Oost-Vlaanderen | Opdracht voor onbepaalde duur!

Onze opdrachtgever, een befaamde tankterminal in Oost-Vlaanderen is op zoek naar een Supervisor Piping om hun team te versterken. Je bent verantwoordelijk voor projecten tussen 0.5 miljoen en 2 miljoen euro. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Project Engineer – Rechteroever

24/06/2020 | Antwerpen

Voor één van onze klanten gaan we op zoek naar een Project Engineer met een breed interesseveld voor multidisciplinaire investeringsprojecten ter versterking van het engineering team. Onze klant, een snelgroeiende en innovatieve speler in de chemische industrie, gevestigd te Rechteroever, zoekt naar een manusje van alles die ondersteuning kan bieden binnen project engineering. De grootte van de projecten bedraagt tussen de 100.000 en 6 miljoen euro. Zoek jij een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en innovatief tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken! Je kan ook als freelancer aan de slag gaan bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →

Production Supervisor – Beursgenoteerd groeibedrijf

23/06/2020 | Regio Gent

Kwalitatieve producten, passie voor het vak en sterk ondernemerschap typeren deze innovatieve beursgenoteerde Belgische onderneming, actief in de voedingsindustrie, die intussen wist uit te groeien tot een van de marktleiders in de sector. Verspreid over 15 Europese vestigingen stellen zij 3000 enthousiaste werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 800 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de continue groei zijn zij voor de vestiging ten Westen van Gent op zoek naar een Production Supervisor die houdt van het coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een succesvol bedrijf met korte beslissingslijnen en open, familiale werksfeer.

Solliciteer →

Maintenance Teamlead – Europese Marktleider

22/06/2020 | Regio Geraardsbergen

Enkele decennia geleden startte het succesverhaal van dit familiebedrijf, actief in de voedingsindustrie en private label producent, dat dankzij hun passie voor het vak, kwalitatieve producten en het continu streven naar ‘the next level’ wist uit te groeien tot Europese marktleider in de sector.   Ter ondersteuning van de sterke groei – binnenkort starten zij met de bouw van een nieuwe plant – zoeken zij voor het Belgisch HQ in regio Geraardsbergen een Maintenance Teamlead die houdt van het aansturen en coachen van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een stabiel bedrijf met aangename, warme werksfeer.

Solliciteer →

Maintenance Supervisor – Kunststofindustrie

19/06/2020 | Waasland

Kwalitatieve producten, een excellente service op maat van de klant en sterk geëngageerd personeel typeren deze onderneming, actief in de kunststofindustrie, die op enkele decennia tijd vaste partner is geworden van diverse topspelers wereldwijd. Ter ondersteuning van de verdere groei zijn zij voor de vestiging in het Waasland op zoek naar een Maintenance Supervisor die houdt van het coachen en enthousiasmeren van mensen en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een financieel sterk bedrijf met aangename, collegiale werksfeer.

Solliciteer →

Maintenance engineer – Tof bedrijf, gezonde ambitie

19/06/2020 | Regio Lummen

Passie voor het vak, strategisch ondernemerschap en sterk geëngageerde werknemers typeren deze KMO, actief in de voedingsindustrie, die op enkele jaren tijd wist uit te groeien tot een van de belangrijkste spelers in de sector. Bovendien zorgen de weldoordachte investeringen ervoor dat het bedrijf uitgegroeid is tot één van de snelst groeiende ondernemingen van Limburg. Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Lummen op zoek naar een hands-on Maintenance Engineer met zin voor initiatief die graag via zijn/haar kennis en inzicht het bedrijf mee naar een hoger niveau wil tillen.

Solliciteer →

Project Engineer Modificatieprojecten

18/06/2020 | Kempen | Zorg voor stabiliteit in bizarre periode

Een wereldwijd gekend chemisch bedrijf dat toch de Kempense flair met zich meeneemt, zo kunnen we dit bedrijf het beste omschrijven! Binnen hun specifieke sector zijn ze dan ook een van de voorlopers op vlak van innovatie. Iets wat jaarlijks zorgt voor een mooie groei. Het is door deze groei dat ze voor verschillende multidisciplinaire projecten op zoek zijn naar een Project Engineer voor de Modificatieprojecten. In deze rol zal je allerlei kleinere projecten en 1op1 vervangingen voor je rekening nemen en deze leiden van A-Z. Je kan zowel als consultant alsook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →