| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Preventieadviseur Niveau 2 – Regio Antwerpen

17/05/2018 | Antwerpen | Leuke uitdaging binnen de tankterminal industrie

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen onderhoud en engineering opdrachten in de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar Preventieadviseur Niveau 2 ter versterking van het HSE team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job met veel afwisseling en zelfstandigheid. Deze internationale speler is wereldwijd actief in de tankterminal sector en zijn gelegen in de haven van Antwerpen. In het kader van een tijdelijke ondersteuning zijn ze op zoek naar een preventieadviseur niveau 2 die verantwoordelijk zal zijn voor de opvolging van de fieldwerkzaamheden.

Solliciteer →

Preventieadviseur Niveau 1 – haven van Antwerpen

20/04/2018 | Antwerpen | Ondersteuning contract management binnen dynamische veranderde omgeving

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch advies – en consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen onderhoud en engineering opdrachten in de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar HSE Manager / Preventieadviseur Niveau 1 ter versterking van het HSE team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job met veel afwisseling en zelfstandigheid. Deze internationale speler is wereldwijd actief in de tankterminal sector en zijn gelegen in de haven van Antwerpen. In het kader van een tijdelijke ondersteuning zijn ze op zoek naar een preventieadviseur niveau 1 om het contract management gedeelte op te nemen.

Solliciteer →

Project manager – Regio West Vlaanderen

18/04/2018 | Roeselare | Uitdagende investeringsprojecten | Internationale omgeving met Belgische verankering

Deze vooraanstaande en bekende speler binnen de voedingsindustrie heeft haar sterke marktpositie al meerdere malen bevestigd door haar innovatieve aanpak en sterke groeicijfer. Deze 100% Belgische groep met internationale activiteiten focust sterk op duurzaamheid, innovatie en empowerment om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Het is jong en leuk bedrijf waar entrerpreneurship en ownership centraal staan. Je krijgt de kans om zelfstandig te werken aan grotere investeringsprojecten van +/- 5 miljoen euro.   Door de toename van uitbreidings- en optimalisatieprojecten zijn ze binnen het engineering team op zoek naar een project manager voor de regio West Vlaanderen. Het zou gaan om een functie in vast dienstverband.

Solliciteer →

Lead Piping Designer

10/04/2018 | Antwerpen | Chemische industrie | Lead Piping | Autcoad | Autoplant

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen onderhoud en engineering opdrachten in de proces industrie.   Binnen onze divisie “piping & mechanical” zijn we op zoek naar een Lead Piping Engineer / Designer met kennis van Autocad en Autoplant. Je zal als Lead Piping Engineer / Designer instaan voor meerdere on site projecten bij onze opdrachtgever. Daarin zal je het volledige constructiepakket uittekenen en samenstellen voor kleinere projecten ( vanuit P&ID/PFD t starten tot en met oplevering van een opdracht )

Solliciteer →

Automation Engineer

04/04/2018 | Zwijndrecht | Automation Engineer l Project engineering l A-Z projecten l Siemens S7 l TIA Portal

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen onderhoud en engineering opdrachten in de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Automation Engineer ter versterking van de vestiging in Oost Vlaanderen. Deze succesvolle multinational met een aangename KMO mentaliteit actief in de voedingsindustrie met HQ in Oost Vlaanderen is wereldwijd actief en ziet de cijfers zowel op vlak van omzet als van marktaandeel enkel groeien. Ze realiseren de laatste jaren een enorme stijging op vlak van uitbreiding en modificaties van diverse installaties op de bestaande sites. Ter uitbreiding van het engineering team zijn ze op zoek naar een Automation Engineer. Een erg mooi opportuniteit voor iemand die een boeiend bedrijf bottom-up wil leren kennen en met een brede scope aan taken in aanraking wil komen!

Solliciteer →

E&I Engineer

04/04/2018 | Antwerpen | E&I Engineer l dynamische en groeie organisatie l CAPEX projecten

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een E&I Engineer ter versterking van het engineering team. Onze klant is een grote speler binnen de chemische industrie waarbij ze de laatste 2 jaren fors aan het investeren zijn in diverse uitbreidingen en modificaties. Binnen het team van engineering zal je op een zelfstandige manier kunnen werken aan diverse CAPEX projecten.  

Solliciteer →

Project manager

04/04/2018 | Antwerpen | Project manager l multidisciplinaire projecten l 50 - 75 miljoen euro

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch advies – en consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen onderhoud en engineering opdrachten in de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar Project manager ter versterking van het engineering team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job met verantwoordelijkheid. Deze succesvolle speler is wereldwijd actief in de (petro)chemische industrie. Als project manager zal je eindverantwoordelijke zijn voor het ganse investeringsproject ( scope, budget, planning en safety )

Solliciteer →

Automation Engineer

04/04/2018 | Boortmeerbeek | Automation Engineer l Internationale context l Siemens S7

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Automation Engineer ter versterking van het engineering team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden.  

Solliciteer →

Electrical Engineer

04/04/2018 | Boortmeerbeek | Electrical engineer l internationale projecten l CAPEX projecten

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Electrical Engineer ter versterking van het engineering team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Je zal verantwoordelijk zijn voor diverse investeringsprojecten tot 2 miljoen euro waar je het volledig project vanaf het opstellen van het lastenboek/technische specs tot en met commissioning en oplevering zal begeleiden.

Solliciteer →

Preventieadviseur Niveau 1

19/03/2018 | Antwerpen | Analyse en implementatie van taakrisicosysteem

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch advies – en consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen onderhoud en engineering opdrachten in de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar Preventieadviseur Niveau 1 ter versterking van het HSE team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job met veel afwisseling en zelfstandigheid. Deze internationale speler is wereldwijd actief in de (petro)chemische industrie. Op dit moment zoeken ze een preventieadviseur niveau 1 om de taakrisicoanalyses te reviewen, aan te passen en te implementeren op de werkvloer.  

Solliciteer →

Project Manager – Regio Zwijndrecht

18/03/2018 | Zwijndrecht | Veelzijdige functie in een veranderde en technologische omgeving

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch advies – en consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen onderhoud en engineering opdrachten in de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar multidisciplinaire project manager ter versterking van het engineering team. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job met verantwoordelijkheid. Deze succesvolle speler is wereldwijd actief in de chemische industrie.

Solliciteer →

E&I Engineer – Regio Herentals

22/02/2018 | Herentals

Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een E&I Engineer ter versterking van het engineering team. Onze klant is een grote speler binnen de chemische industrie waarbij ze de laatste 2 jaren fors aan het investeren zijn in diverse uitbreidingen en modificaties. Binnen het team van engineering zal je op een zelfstandige manier kunnen werken aan diverse CAPEX projecten.  

Solliciteer →