| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Productie Supervisor – Droomkans bij Belgisch topbedrijf!

27/10/2020 | Oost-Vlaanderen

Droom jij van een carrière bij een Belgisch topbedrijf dat een uitstekende reputatie geniet op de internationale markt? Draag jij kwaliteit, innovatie en verbetering en passie voor het vak hoog in het vaandel? Dan is dit misschien wel de job en de werkgever die je zoekt!   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de productiesite in regio Oosterzele op zoek naar een Productie Supervisor met sterke people management skills die een carrière ambieert binnen een financieel sterk bedrijf met aangename werksfeer en open cultuur.

Solliciteer →

Productieleider 2 shiften – Belgisch topbedrijf

23/10/2020 | Oosterzele

Passie voor het vaak, kwalitatieve producten en het voortdurend streven naar innovatie en verbetering typeren deze van origine Belgische onderneming die op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot een welbekende speler in de internationale markt. Vandaag de dag stellen zij een 500-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 200 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de productiesite in regio Oosterzele op zoek naar een Productieleider met sterke people management skills die een carrière ambieert binnen een financieel sterk bedrijf met aangename werksfeer en open cultuur.

Solliciteer →

Productie Manager – Topwerkgever – 36 Verlofdagen

16/10/2020 | West-Vlaanderen

Strategische acquisities, het voortdurend streven naar ‘the next level’ en innovatieve technologieën hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot wereldmarktleider in de sector. Verspreid over 20 vestigingen stellen zij ruim 5000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van bijna 2 miljard euro.   Wegens de recente promotie van een van de werknemers zijn zij voor de site in regio Waregem op zoek naar een gepassioneerde Productie Manager met sterke people management skills die graag mee aan de kar wil trekken van een succesvol bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Technical Service Engineer – 35 verlofdagen + Home Work Policy!

15/10/2020 | Regio Genk

Dit internationaal technologiebedrijf, pionier in de markt, is dankzij de kwalitatieve service op maat van de klant, de innovatieve technologie en het continu streven naar ‘the next level’ uitgegroeid tot vaste partner van diverse welbekende internationale spelers. Ieder jaar weten zij een sterke groei te realiseren, wat vorig jaar resulteerde in een omzet van ruim 600 miljoen euro. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Genk op zoek naar een leergierige Technical Service Engineer die houdt van het werken in een internationale context en die graag tewerk gesteld wil worden binnen een bedrijf waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

Project Engineer – ‘State of the Art’ multinational

15/10/2020 | Linkeroever

Deze hoogtechnologische chemische multinational onderscheid zichzelf via het bieden van de meest optimale ondersteuning aan de klanten met ‘state of the art’ producten, uitstekende service en het hoogopgeleid personeel dat steeds streeft naar ‘the next level’. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de site op Linkeroever op zoek naar een gedreven Project Engineer die een carrière ambieert binnen een vooraanstaand, financieel sterk bedrijf dat maximaal inzet op persoonlijke ontwikkeling en doorgroei van hun werknemers.

Solliciteer →

Technical Leader – Hoogtechnologische marktleider – 35 verlofdagen

14/10/2020 | West-Vlaanderen

Puur vakmanschap, uitstekende kwaliteit en continue innovaties hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de maakindustrie, op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot internationale topspeler in de markt. Verspreid over 10 internationale vestigingen stellen zij 2000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 1 miljard euro.   Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de vestiging in regio Anzegem op zoek naar een Technical Leader die een carrière ambieert binnen een vooruitstrevend, hoogtechnologisch bedrijf in volle expansie met no-nonsense cultuur en open, familiale sfeer.

Solliciteer →

Automation Engineer – Ideale werkplek voor leergierige ingenieurs

13/10/2020 | Antwerpen

Deze onderneming, een internationale KMO actief in de procesindustrie, wist dankzij hun uitstekende expertise, innovatieve technologieën en unieke oplossingen op maat van de klant uit te groeien tot vaste partner van marktleiders in de chemische industrie en de voedingsindustrie.   Wegens de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Antwerpen op zoek naar een Automation Engineer die graag tewerkgesteld wil worden binnen een vooruitstrevend, innovatief bedrijf waar veel aandacht wordt geschonken aan de persoonlijke ontwikkeling en doorgroei van de werknemers.  

Solliciteer →

Productie Manager – Kunststofindustrie

12/10/2020 | Noorderkempen

Deze uit de kluiten gewassen KMO, actief in de kunststofindustrie, wist dankzij het sterk ondernemerschap, uitmuntende service en het continu streven naar verbetering uit te groeien tot de referentie in de internationale markt. Verspreid over 20 sites stellen zij ruim 3000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 900 miljoen euro.   Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor de productiesite in de Noorderkempen op zoek naar een Productie Manager met sterke people management skills die graag mee aan de kar wil trekken van een ambitieuze onderneming in volle groei.

Solliciteer →

Technical Lead – Hightech productie – 35 Verlofdagen

08/10/2020 | Regio Oudenaarde

Het continu streven naar ‘the next level’, een uitstekend strategisch beleid en doorgedreven expertise hebben ertoe geleid dat deze multinational, actief in de bouwmaterialen, op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot de absolute top wereldwijd.   Wegens de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Oudenaarde op zoek naar een Technical Lead die een carrière ambieert binnen een hoogtechnologische omgeving in volle expansie.

Solliciteer →

Preventieadviseur machineveiligheid

08/10/2020 | Regio Kortrijk

Passie voor het vak, kwalitatieve producten en sterk ondernemerschap typeren deze onderneming, actief in de maakindustrie, die op enkele decennia tijd wereldwijd wist uit te groeien tot de referentie in de markt in de sector.   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Kortrijk op zoek naar een Preventieadviseur machineveiligheid die graag het preventieteam wil vervoegen en een carrière ambieert binnen een dynamisch, winstgevend bedrijf met no-nonsense cultuur en open, warme werksfeer.

Solliciteer →

Automation Engineer – Innovatief hightech bedrijf

06/10/2020 | Waasland

Sterke expertise, een uitstekend strategisch beleid en de voortdurende investeringen in de laatste nieuwe technologieën hebben ertoe geleid dat deze onderneming uitgegroeid is tot de absolute top wereldwijd en in Europa zelfs een monopolie wist te bemachtigen.   Wegens de sterke groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Waasland op zoek naar een gedreven Automation Engineer met passie voor techniek en innovatie die graag carrière wil maken binnen een financieel sterk bedrijf met korte beslissingslijnen en aangename, open werksfeer.

Solliciteer →

Werkvoorbereider/Supervisor WKK

06/10/2020 | Linkeroever | Linkeroever is the place to be!

Onze opdrachtgever is opzoek naar een sterk ervaren Werkvoorbereider/Supervisor WKK inzake WKK’s die graag deel wilt uitmaken van een vertrouwde organisatie in Antwerpen. Ben jij een gedreven persoon met een voorliefde voor (petro)chemie en techniek? Lees dan zeker verder! Je kan ook als freelancer aan de slag bij Dixon Engineering voor een langdurige periode.

Solliciteer →