| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

CI Engineer – Rechterhand Plant Manager

01/12/2020 | Haven van Antwerpen

Deze vooraanstaande multinational, actief in de chemie / voedingsindustrie, is met een tewerkstelling aan ruim 160.000 werknemers, een aanwezigheid in 70 landen en een omzet van 120 miljard euro een van de grootste multinationals wereldwijd. Bovendien zorgen de voortdurende investeringen in zowel het personeel als de laatste innovatieve technologieën ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Met het oog op het continu streven naar verbetering en vooruitgang zijn zij voor de site in de Haven van Antwerpen op zoek naar een gedreven CI Engineer met passie voor het vak die graag een kartrekkersrol wil vervullen en samen met de Plant Manager de ambitieuze doelstellingen van de site wil realiseren.

Solliciteer →

Technical Lead – ‘State of the art’-bedrijf – 35 Verlofdagen

01/12/2020 | Regio Waregem

Deze hoogtechnologische multinational, actief in de bouwmaterialen, wist dankzij het uitstekend strategisch beleid, de doorgedreven expertise en de uitstekende service op maat van de klant een sterke reputatie op te bouwen en uit te groeien tot een van de wereldmarktleiders in de sector.   Wegens de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Waregem op zoek naar een Technical Lead die een carrière ambieert binnen een hoogtechnologische omgeving in volle expansie waar veel aandacht wordt besteed aan de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van iedere werknemer.

Solliciteer →

Quality Engineer (Senior) – Metaalindustrie / Machinebouw

27/11/2020 | West-Vlaanderen

Deze beursgenoteerde onderneming, actief in de metaalindustrie en de machinebouw, stelt wereldwijd meer dan 7.000 werknemers tewerk en realiseert een omzet van zo’n 650 miljoen euro. Zij vervullen al bijna een eeuw lang een pioniersrol en behoren tot op de dag van vandaag tot de wereldtop in de sector.   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Poperinge op zoek naar een Senior Quality Engineer met passie voor het vak die een carrière ambieert binnen een sterk gereputeerd groeibedrijf met aangename werksfeer en open cultuur.

Solliciteer →

Technical Engineer – 35 Verlofdagen

27/11/2020 | Regio Avelgem

Het continu streven naar ‘the next level’, een uitstekend strategisch beleid en doorgedreven expertise hebben ertoe geleid dat deze multinational, actief in de bouwmaterialen, op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot een van de wereldmarktleiders in de sector.   Wegens de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Anzegem op zoek naar een Technical Engineer die een carrière ambieert binnen een hoogtechnologische omgeving in volle expansie.

Solliciteer →

Storingstechnieker – 39 VD

25/11/2020 | Hasselt

Al jaren wordt dit bedrijf gezien als dé trots van de streek, een organisatie waar eenieder graag werkt en dit uitstraalt. In hun nichemarkt worden zijn al jaren gezien als dé innovatieve challenger van de marktleider. Een state of mind die gedeeld wordt door de werknemers en aangemoedigd wordt door de organisatie: creativiteit en zin voor initiatief wordt omarmd. Wegens hun groeiend succes zijn ze voor hun site in de regio Hasselt op zoek naar een gemotiveerde, polyvalente storingstechnieker, met een eerste ervaring in een productieomgeving die mee wilt bouwen aan dit mooi groeiverhaal. Lijkt dit je wat? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →

Project Engineer

25/11/2020 | Antwerpen | Als project engineer ben je verantwoordelijk voor het leiden van de ganse projecten vanaf conceptual design tot en met uitvoering & commissioning.

Dixon Engineering is een technisch studie – en project staffing bureau dat gespecialiseerd is het aanleveren van technische expertise in de proces industrie. Daarin ondersteunen we projecten vanaf conceptual design tot en met oplevering & start-up binnen diverse disciplines (E&I, piping, mechanical, …)

Momenteel zijn we onze divisie Project Management/Engineering aan het uitbreiden met een project engineer die ervaring en/of de ambitie heeft om multidisciplinaire projecten op te nemen. Je zal verantwoordelijk voor diverse investeringsprojecten tussen 200k – 10 MIO euros waarin je de volledige project coördinatie gaat opnemen. Drive, passie voor het vak en ondernemerschap staan dus met andere woorden centraal!

We staan gekend als een ambitieuze organisatie die veel aandacht hecht aan persoonlijk contact en begeleiding met onze werknemers en waarbij we de oog hebben voor opleidingen. Zoek jij een omgeving waar je zelfstandig, doelmatig en innovatief tewerk kan gaan? Dan ben jij de gedreven ziel die wij zoeken!

Solliciteer →

Maintenance Manager – Beursgenoteerd innovatief groeibedrijf

24/11/2020 | Regio Waregem

Deze internationale onderneming maakt deel uit van een beursgenoteerde Amerikaanse multinational en is wereldwijd de grootste speler in de sector. De groep realiseert een omzet van bijna 2 miljard euro en stelt 40.000 werknemers tewerk.   Wegens een interne promotie zijn zij voor de site in regio Waregem op zoek naar een Maintenance Manager preventief onderhoud met zin voor initiatief en verbetering die een carrière ambieert binnen een innovatief groeibedrijf waar veel aandacht wordt geschonken aan het persoonlijk welzijn en de ontwikkeling van de werknemers.

Solliciteer →

Productie / CI Manager – Rechterhand Plant Manager

23/11/2020 | Regio Mechelen

Met een omzet van 3,5 miljard euro, een tewerkstelling aan 6.000 werknemers verspreid over 20 locaties is deze onderneming actief in de voedingsindustrie wereldwijde marktleider in de sector. Bovendien zorgen de voortdurende investeringen in de laatste nieuwe technologieën en het continu streven naar verbetering ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze gestage groei en om steeds de beste service en kwaliteit te kunnen leveren zijn zij voor de site in regio Mechelen op zoek naar een Productie / CI Manager die graag mee in de cockpit wil zitten van een succesvol bedrijf en actief wil meewerken om de ambitieuze doelstellingen te realiseren.

Solliciteer →

Productie Supervisor – Droomkans bij Belgisch succesbedrijf!

20/11/2020 | Oost-Vlaanderen

Droom jij van een carrière bij een Belgisch topbedrijf dat een uitstekende reputatie geniet op de internationale markt? Draag jij kwaliteit, innovatie en verbetering en passie voor het vak hoog in het vaandel? Dan is dit misschien wel de job en de werkgever die je zoekt!   Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de productiesite in regio Oosterzele op zoek naar een Productie Supervisor met sterke people management skills die een carrière ambieert binnen een financieel sterk bedrijf met aangename werksfeer en open cultuur.

Solliciteer →

Productie Manager – Innovatieve multinational – 36 Verlofdagen

20/11/2020 | Regio Waregem

De voortdurende investeringen in de laatste nieuwe technologieën, een uitstekend strategisch beleid en hoogopgeleid, sterk geëngageerd personeel hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming, actief in de bouwmaterialen, op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot wereldmarktleider in de sector.   Wegens een interne verschuiving zijn zij voor de vestiging in regio Waregem op zoek naar een Productie Manager met sterk strategisch en analytisch inzicht die graag carrière wil maken binnen een internationaal groeibedrijf dat professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel draagt.

Solliciteer →

Project Engineer – Hoogtechnologische wereldmarktleider

19/11/2020 | Waasland

Met een aanwezigheid in meer dan 100 landen, een tewerkstelling aan bijna 7.000 werknemers en een omzet van 130 miljoen euro is deze hoogtechnologische machinebouwer een van de grootste spelers wereldwijd in de sector. Bovendien zorgen de strategische acquisities, de uitstekende service en de kwalitatieve producten ervoor dat zij ieder jaar een sterke groei weten te realiseren.   Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor het Belgisch HQ in het Waasland op zoek naar een Project Engineer die een carrière ambieert binnen een sterk gereputeerd bedrijf met gezonde ambitie waar het welzijn van de werknemers centraal staat.

Solliciteer →

AUTOMATION ENGINEER – Robotica

19/11/2020 | Waasland

Deze onderneming, actief in de hoogtechnologische machinebouw, wist dankzij hun doorgedreven expertise, het uitstekend strategisch beleid en het voortdurend streven naar perfectie uit te groeien tot een van de grootste spelers wereldwijd in de sector.   Wegens de sterke groei zijn zij voor de site in het Waasland op zoek naar een Automation Engineer met passie voor techniek en innovatie die graag carrière wil maken binnen een financieel sterk bedrijf met korte beslissingslijnen en aangename, open werksfeer.

Solliciteer →