| contact | nl | en
What we offer

We understand your engineering needs.

Project Consultancy

Uw partner tijdens de volledige engineering life cycle. Toename in workload en nieuwe investerings- en onderhoudsprojecten zorgen voor heel wat druk – op uw middelen, uw planning, uw medewerkers. Onverwachte hindernissen als zwangerschapsverlof, langdurige ziekte van een collega of vervroegd pensioen lijken dan net iets hoger dan anders. Gelukkig kunt u dan op Dixon rekenen. Of juister: op onze consultants. Want dat team wordt door ons permanent opgevolgd, begeleid en opgeleid. Van dat lange partnership geniet u mee.

Interim Management

Interim management en detachering op elk niveau. Veel belangrijke rollen in uw bedrijf zijn tijdelijk en moeten vooral een grote verandering, projecten of transitie opvangen. Daarvoor hebt u technische experten nodig. Experten in hun domein met veel ervaring. Maar u wil hen alleen dan en daar. En dus moeten ze vanaf dag één voor honderd procent inzetbaar zijn en een hoop unieke skills meebrengen die uw bedrijf op dat moment écht nodig heeft. Met ons uitgebreid netwerk van technisch talent bieden we een op maat gemaakte tijdelijke oplossing aan.

Recruitment

De perfecte ingenieur voor uw project. Geen twee ingenieurs zijn gelijk. Gelukkig maar. Want dat betekent dat er in onze talentenvijver altijd een nog betere match voor u te vinden is. Iemand met de technische expertise die u zoekt, met net wat meer achtergrond in bepaalde disciplines of sectoren, en met de persoonlijkheid en waarden die helemaal overeenkomen met die van u. We kennen de volledige engineering life cycle door en door, ook op technisch vlak. Dat helpt om snel te begrijpen wat u precies zoekt.

Typical functions

We’re a specialist in the full engineering cycle.

Disciplines

Our core disciplines.

Sectors

Active in specific fields.

Contact our team

E: engineering@dixon.be

T: +32 3 361 01 25

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Projectmanager – Metaalindustrie

17/07/2019 | West-Vlaanderen

Passie voor het vak, continu streven naar ‘the next level’ en sterk geëngageerde werknemers hebben ervoor gezorgd dat deze organisatie, actief in de metaalindustrie, uitgegroeid is tot een van de belangrijkste spelers in Europa in de sector. In België stellen zij een 200-tal werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 100 miljoen euro. Wegens de sterke toename in het aantal projecten zoeken zij voor het HQ in regio Waregem een Projectmanager die houdt van variatie en uitdaging in boeiende projecten en die graag carrière wil maken in een toonaangevend bedrijf in volle groei.

Solliciteer →

Productiemanager Wereldmarktleider FMCG

15/07/2019 | Antwerpen

Innovatief, korte beslissingslijnen en sterk geëngageerde mensen typeren dit vooruitstrevend productiebedrijf dat over de decennia heen uitgegroeid is tot wereldmarktleider in hun niche. In België stellen zij zo’n 300 mensen te werk en realiseren zij een omzet van van zo’n 200 miljoen euro. Wegens de promotie van de huidige productiemanager zijn zij voor hun site ten zuiden van Antwerpen op zoek naar iemand die deze rol wil vervullen. Ben jij een gedreven people manager en wil jij graag werken in een vooruitstrevend bedrijf dat ieder jaar sterk weet te groeien? Waag dan nu je kans!

Solliciteer →

Onderhoudstechnieker – Productiebedrijf – Regio Mechelen

15/07/2019 |

Een jarenlang beleid gekenmerkt door sterk ondernemerschap, continue innovatie en focus op kwalitatieve producten heeft ervoor gezorgd dat deze onderneming uitgegroeid is tot één van ’s werelds belangrijkste spelers in de sector. Om hun concurrentieel voordeel te behouden zijn zij voor hun vestiging in het Zuiden van Antwerpen op zoek naar een storingstechnieker die met zijn assertiviteit, leergierigheid en zin voor ondernemen graag mee de goede marktpositie van deze onderneming wilt verstevigen.

Solliciteer →

Process engineer – 20% reizen

12/07/2019 | Limburg

Met een tewerkstelling aan ruim 4000 werknemers, verspreid over 15 internationale vestigingen en een omzet van ruim 600 miljoen euro behoort deze onderneming, actief in de automobielindustrie, tot de absolute top wereldwijd. Bovendien zorgen de doorgedreven expertise en de strategische investeringen ervoor dat zij ieder jaar hun leiderspositie weten te verstevigen. Ter ondersteuning van de gestage groei zijn zij voor het Belgisch HQ in regio Tessenderlo op zoek naar een hands-on procesingenieur met sterk analytisch inzicht die een carrière ambieert binnen een vooruitstrevend bedrijf waar de familiale, aangename sfeer nooit verloren is gegaan.

Solliciteer →

Project Manager – Internationaal topbedrijf

11/07/2019 | Antwerpen

Met een tewerkstelling aan ruim 15.000 werknemers, een aanwezigheid in 45 landen en een omzet van 3 miljard euro is dit productiebedrijf de absolute wereldleider in de sector. Bovendien weten zij via strategische investeringen hun marktleiderspositie ieder jaar te verstevigen. Ter ondersteuning van deze continue groei zijn zij voor de plant ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een Project Manager die houdt van het realiseren van complexe projecten en die graag carrière wil maken binnen een vooruitstrevend bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Quality engineer – Internationaal productiebedrijf

11/07/2019 | Antwerpen

Deze internationale marktleider, wereldwijd bekend voor hun kwalitatieve producten en excellente klantenservice, stelt 15.000 gemotiveerde werknemers tewerk verspreid over 45 landen. Afgelopen jaar wisten zij een omzet te realiseren van 3 miljard euro en ook de toekomst ziet er zeer rooskleurig uit.   Om de beste kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn zij voor de plant ten zuiden van Antwerpen op zoek naar een gedreven quality engineer met sterk analytisch inzicht die graag zijn/haar kennis en inzet wil aanwenden om het bedrijf mee naar een hoger niveau te tillen.

Solliciteer →

Storingstechnieker – Familiale wereldspeler – 19€/u

11/07/2019 | Puurs

Een jarenlang beleid gekenmerkt door sterk ondernemerschap, continue innovatie en focus op kwalitatieve producten heeft ervoor gezorgd dat deze onderneming uitgegroeid is tot één van ’s werelds belangrijkste spelers in de sector.   Om hun concurrentieel voordeel te behouden zijn zij voor hun vestiging in het Zuiden van Antwerpen op zoek naar een storingstechnieker die met zijn assertiviteit, leergierigheid en zin voor ondernemen graag mee de goede marktpositie van deze onderneming wilt verstevigen.

Solliciteer →

Schoolverlater – elektromechanica – mechanica

11/07/2019 | Antwerpen / Duinkerke | Schoolverlater elektromechanica / mechnica - werkt mee aan groot investeringsproject van 50+ mio euros !

Innovatie, hoogtechnologische installaties en voortdurende groei zijn kenmerken die deze internationale onderneming met zich meebrengen. De groep bestaat momenteel uit meer dan 1500 werknemers en realisert een omzet van zo’n 500 miljoen euro. Om hun doelstellingen te kunnen realiseren, zijn ze fors aan het uitbreiden in het bouwen van een nieuwe installatie. Het gaat om een project van meer dan 50 mio euros. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een project engineer die een aantal engineering pakketten wil opvolgen. We zijn daarvoor op zoek naar iemand met een 1ste ervaring als project engineer of een gemotiveerde schoolverlater industrieel / burgerlijk ingenieur die deze uitdaging wil uitgaan mits de nodige ondersteuning.

Solliciteer →

Service Technieker – Wereldmarktleider – Elektrotechniek

09/07/2019 | Antwerpen

Servicetechnieker - Klant Kwalitatieve producten, uitmuntende service en sterk geëngageerde werknemers hebben ervoor gezorgd dat deze multinational uitgegroeid is tot de absolute referentie binnen hun nichemarkt. Als wereldmarktleider binnen de elektrotechniek stellen zij dagelijks alles in teken van de tevredenheid van uw klanten.   Ter ondersteuning van hun sterke groei zijn zij voor de regio Antwerpen op zoek naar een service technieker die zijn mechanische – en elektrische kennis weet te koppelen aan een sterke commerciële flair. Heb jij altijd al willen werken voor een marktleider en wil je graag zelf jouw loon opkrikken door middel van jouw commerciële skills? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →

Projectingenieur metaalindustrie

09/07/2019 | West-Vlaanderen

Deze KMO, actief in de metaalindustrie en internationaal actief, staat alom bekend voor hun passie voor het vak, sterke expertise en uitmuntende service op maat van de klant. Op enkele jaren tijd wisten zij hun omzet ruimschoots te verdubbelen en zijn zij uitgegroeid tot vaste partner van diverse internationale bedrijven. Ter ondersteuning van deze groei zijn zij voor het HQ in regio Kortrijk op zoek naar een hands-on projectingenieur met gezonde ambitie die mee aan de kar wil trekken van een bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →

Teamleader Productie – Innovatief bedrijf

08/07/2019 | Antwerpen

Innovatieve producten, sterk geëngageerde werknemers en een sterk strategisch beleid hebben ervoor gezorgd dat deze internationale onderneming uitgegroeid is tot een van de grootste bedrijven ter wereld in de sector. Verspreid over 120 vestigingen stellen zij zo’n 15.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van zo’n 3,5 miljard euro. Ter ondersteuning van de verdere groei zijn zij voor de site in regio Antwerpen op zoek naar een Teamleader Productie met sterke people management skills die graag carrière wil maken binnen een dynamisch bedrijf met korte beslissingslijnen.

Solliciteer →

Productie ingenieur – Metaalsector

08/07/2019 | West-Vlaanderen

Deze KMO, actief in de metaalsector, wist dankzij hun doorgedreven vakkennis, passie voor het vak en hun ‘entrepreneurship’ uit te groeien tor vaste partner van diverse internationale ondernemingen. Wegens de sterke groei zijn zij voor het HQ in regio Kortrijk op zoek naar een junior productie ingenieur met een brede technische interesse die een carrière ambieert binnen een vooruitstrevend bedrijf in volle expansie.

Solliciteer →