| contact | nl | en
What we offer

We understand your finance needs.

Recruitment

Financial professionals die graag bij u blijven. De vraag naar financiële profielen is groter dan het aanbod. Rekruteren in finance is dus tough business. Al helemaal als u betrouwbare professionals zoekt die sterk zijn in controlling, boekhouding of andere expertises in finance. Daarom rekent u op ons.

Interim Management

Interim managers op elk niveau. Een vrije stoel waar uw CFO zat? Die blijft best niet te lang onbezet. Maar in Finance is élke ontbrekende schakel eigenlijk een potentieel gevaar voor de gezondheid van uw organisatie. Een betrouwbare en ervaren manager vinden die waarde toevoegt vanaf dag één, daar zijn we goed in.

Project Consulting

Detachering in Finance. In uw Finance team telt élke schakel – van junior accountant tot senior controller. Maar hoe goed u ook rekruteert, op onvoorziene situaties, hebt u niet altijd grip. Zwangerschapsrust, een ERP-project dat écht van start moet, … onze financespecialisten vullen uw lege gaten professioneel op en injecteren hun Dixon-DNA in uw bedrijf. Zo versterkt u de hele ketting.

Typical functions

We’re a specialist in finance.

Contact our team

E: finance@dixon.be

T: +32 3 361 01 00E: project-solutions@dixon.be

T: +32 3 361 01 01

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Consultant Employment Tax

16/10/2018 | Antwerpen | Nauwe samenwerking met HR en finance ter ondersteuning van de business

Onze klant is een internationale organisatie met verschillende vestigingen in België en Europa. Ter ondersteuning van het bestaande team, zoeken we versterking voor het kantoor in Antwerpen. We zijn momenteel op zoek naar een ervaren consultant in Employment Tax.

Solliciteer →

BTW / VAT Expert

16/10/2018 | Berchem | Internationaal consultancy met beursgenoteerd + KMO cliënteel Berchem

Ben je gepassioneerd door BTW en wil je in een internationale omgeving terecht komen met een complexe en gevarieerde klantenportefeuille? In deze organisatie sta je een stuk dichter bij de decision makers en ben je onmiddellijk een meerwaarde voor je klanten. Hier kan je je kennis verder uitdiepen en buiten rigide structuren treden van een Big4. Na een inwerk- en opleidingsperiode maak je deel uit van het team dat de adviserende vertrouwenspersoon wordt voor de bedrijfsleider en de financiële directie met betrekking tot btw-aspecten van hun beleid.

Solliciteer →

Fiscaal Jurist

16/10/2018 | Hasselt

Voor één van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor in de regio Limburg, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille is heel erg breed en bestaat uit zowel internationale mastodonten als Belgische Kmo’s en startende ondernemingen.

Solliciteer →

Junior Auditor

16/10/2018 | Berchem | In het groene hart van Antwerpen werken in een topkantoor

Solliciteer →

Fiscaal Jurist

16/10/2018 | Hasselt

Voor één van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor in de regio Limburg, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille is heel erg breed en bestaat uit zowel internationale bedrijven als kleinere Belgische bedrijven alsook beginnende ondernemingen.

Solliciteer →

Accountancy & Taks Consultant

11/10/2018 | Brasschaat | Volledig nieuw kantoor in het groen met jong en ervaren team

Ben je van de Kempen en zoek je een uitdaging in accountancy? Wil je graag in een groene en rustgevende omgeving werken met leuke collega’s en tonnen ervaring? Dan kan dit wel eens zijn wat je zoekt. Deze kantoren groep heeft een sterke naam in markt en biedt verschillende diensten aan binnen financiële advisering. We zoeken een ervaren accountant voor het nieuwste kantoor in Brasschaat.

Solliciteer →

Dossierbeheerder / Accountant

11/10/2018 | Turnhout | Leuk kantoor met toffe collega’s en sterke expertise

Wil je een loopbaan uitbouwen in accountancy, fiscaliteit, juridisch advies of milieuadvies? Combineer je alle kwaliteiten van een gedegen vertrouwenspersoon met de wil om bedrijfsdossiers van A tot Z te doorgronden? Kortom, wil jij die deskundige adviseur worden waarop Vlaamse ondernemers kunnen bouwen? Dan ben je onze kandidaat! Onze klant, een Vlaams accountants- en advieskantoor met 30 vestigingen, is op zoek naar nieuw en leergierig talent.


Wat heeft dit kantoor je te bieden? Een interessante job in je eigen regio, een gezonde balans met je privéleven en een no-nonsense omgeving waar leer- en ontwikkelingskansen een evidentie zijn. Het is bovendien een financieel gezond bedrijf dat blijft groeien. Vandaar dat we voluit investeren in onze nieuwe collega’s. In ruil vragen we een dosis professioneel enthousiasme om samen voort te bouwen aan de unieke dienstverlening.

Solliciteer →

Senior accountant

11/10/2018 | Antwerpen | Internationale consultancy met betaalde opleidingen-Berchem

Als professionele raadgever en coach van ondernemers van kleine en middelgrote bedrijven, ga je de zaakvoerders helpen hun strategie en bedrijfsplan uit te voeren. Om dit te doen, kan je rekenen op de hulp van een multidisciplinair team. Als accountancy expert ben je enerzijds een centraal aanspreekpunt dat waakt over de klantenbelangen en anderzijds de verantwoordelijke voor het superviseren van een professioneel team. Om de groei van het accountancy departement te ondersteunen zijn we op zoek naar een Senior Accountant op het kantoor in Antwerpen centrum.

Solliciteer →

Accountant / belastingsconsulent

11/10/2018 | Kontich | Werken in een innovatieve en gedigitaliseerde werkomgeving!

Dit kantoor is een middelgrote onderneming met 3 vestigingen en investeren in een innovatieve en gedigitaliseerde werkomgeving. Je krijgt er uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden en wordt ondersteund door enthousiaste collega’s. Voor het kantoor in Kontich zijn we op zoek naar een accountant met passie!

Solliciteer →

Advisor Accountancy

11/10/2018 | Brasschaat

Ben je op zoek naar een kantoor dat mee is met de trend van digitalisering? Wil jij boekhouden met de meest innovatieve systemen in een moderne omgeving? En dit alles met een gezonde work/life balance? Hier krijg je de kans om je IAB titel te halen en in snel traject door te groeien tot manager en meer!

Voor de vestiging in Brasschaat, zijn we momenteel op zoek naar een ambitieuze en leergierige accountant / boekhouder die samen met zijn of haar team de aan hen toegewezen klanten voorziet van een hoogwaardige service voor een top accountancykantoor.

Solliciteer →

Dossierbeheerder / Accountant KMO’s

11/10/2018 | Mortsel

Woon je in de buurt van Mortsel en wil je graag werken in een familiaal kantoor, met flexibele uren en mogelijkheid tot thuiswerk zodat je voldoende tijd hebt voor jezelf en je familie?


Onze klant is een familiaal kantoor gelegen in het hartje van Mortsel. Met een 40-tal consultants en dossierbeheerders, bieden ze financiële diensten aan aan KMO’s en zelfstandigen.  Ter ondersteuning van hun uitbreiding zoeken we een dossierbeheerder / accountant voor het kantoor in Mortsel.

Solliciteer →

Commercial Controller – FMCG multinational

09/10/2018 | Gent | Internationale visibiliteit en impact bij een hippe speler in FMCG

Onze klant, met hoofdzetel in Oost-Vlaanderen, is Europees marktleider binnen zijn nichemarkt en stelt meer dan 1000 personen te werk in Europa. Ze behaalden vorig jaar een omzet van meer dan 500 miljoen euro en groeien nog steeds. Ter aanvulling van het huidige commercial team zoeken we een sterke commercial controller.


Dit van oorsprong Belgische fast moving consumer goods bedrijf heeft een bekende naam en is de sector de gevestigde waarde. Het bedrijf boomt zowel voor als achter de schermen: met een steeds groeiend gamma van nieuwe en innovatieve producten en een bedrijfscultuur van kansen en entrepreneurship. Werk jezelf in de spotlight als Commercial Controller en creëer je eigen kansen!

Solliciteer →