| contact | nl | en
What we offer

We understand your finance needs.

Recruitment

Financial professionals die graag bij u blijven. De vraag naar financiële profielen is groter dan het aanbod. Rekruteren in finance is dus tough business. Al helemaal als u betrouwbare professionals zoekt die sterk zijn in controlling, boekhouding of andere expertises in finance. Daarom rekent u op ons.

Interim Management

Interim managers op elk niveau. Een vrije stoel waar uw CFO zat? Die blijft best niet te lang onbezet. Maar in Finance is élke ontbrekende schakel eigenlijk een potentieel gevaar voor de gezondheid van uw organisatie. Een betrouwbare en ervaren manager vinden die waarde toevoegt vanaf dag één, daar zijn we goed in.

Project Consulting

Detachering in Finance. In uw Finance team telt élke schakel – van junior accountant tot senior controller. Maar hoe goed u ook rekruteert, op onvoorziene situaties, hebt u niet altijd grip. Zwangerschapsrust, een ERP-project dat écht van start moet, … onze financespecialisten vullen uw lege gaten professioneel op en injecteren hun Dixon-DNA in uw bedrijf. Zo versterkt u de hele ketting.


Lees meer over Dixon Project Solutions →

Typical functions

We’re a specialist in finance.

Contact our team

E: finance@dixon.be

T: +32 3 361 01 03

 

E: project-solutions@dixon.be

T: +32 3 361 01 01

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Finance Manager met M&A ervaring

26/05/2020 | Brussel | Bouw als Finance Manager actief mee aan deze snelgroeiende onderneming!

Heb je altijd al in een positie willen werken waar je een grote impact hebt op de investeringskoers en M&A-activiteiten van het bedrijf? Ben je gebeten door fusies, overnames, due diligences en post-merger integrations? Dan is deze vacature absoluut iets voor jou! Voor een interessante onderneming in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een Finance Manager met M&A-ervaring. Het bedrijf heeft ambitieuze groeiplannen om op korte tijd een referentie te worden in de sector en krijgt de steun van een sterke private equity speler.

Solliciteer →

Corporate Tax Advisor

25/05/2020 | Gent, Antwerpen, Brussel, Mechelen, etc.

Bied je graag advies aan bedrijven en bedrijfsleiders? Heb je reeds ervaring binnen vennootschapsbelastingen? En zoek je een nieuwe omgeving? Een nieuwe uitdaging? Een nieuw team? Dan kunnen wij jou verder helpen. We zoeken namelijk een expert in vennootschapsbelastingen voor een top tier fiscaal en financieel advieskantoor. Ze hebben verschillende vestigingen (Gent, Antwerpen, Brussel, Mechelen, etc.) en je kan dus kiezen vanwaar jij werkt.

Solliciteer →

Senior Tax Consultant

25/05/2020 | Lier

Onze klant is een gedreven en ambitieus kantoor met een 20-tal consultants gespecialiseerd in Tax, Audit en accountancy advies voor nationale en internationale organisaties. In deze organisatie zal je een nauwe band opbouwen met je klanten en een uitgebreide waaier aan ervaringen opdoen. Om hun team in de regio van de Kempen te versterken, zijn we op zoek naar een Senior Tax consultant.

Solliciteer →

Tax Manager

25/05/2020 | Antwerpen

Onze klant is een vooruitstrevend en innovatief kantoor dat deel uitmaakt van een internationale groep met een interessant portfolio aan internationale klanten. Ze willen de komende jaren hun expertise in tax enkel verder uitbouwen en hiervoor zoeken we ervaren tax consultants / tax advisors met zin voor initiatief en avontuur!

Solliciteer →

International Corporate Tax Manager

25/05/2020 | Brussel

Onze klant is een internationaal consultancykantoor met verschillende disciplines binnen financiële adviesverlening. Jouw klanten zijn grote internationale mastodonten maar ook de trotse Belgische KMO’s. Je krijgt hier verantwoordelijkheid en vrijheid om je eigen ideeën uit te werken. Je zal heel wat ervaring hebben opgedaan uit je vorige job en die kan je hier toepassen. Ondernemerschap, team spirit en kwaliteit staan centraal in deze organisatie. Voor het team in Brussel zoekt dit bedrijf dus een corporate tax manager. De werkzaamheden bestaan onder meer uit een combinatie van advisering over en implementatie van vennootschapsstructuren, alsmede uit de bijbehorende compliance, steeds met een sterke focus op grotere en internationaal opererende ondernemingen. Je werkt in multidisciplinaire teams met specialisten in o.a. indirecte belastingen, transfer pricing, human capital… zowel in nationaal als internationaal.

Solliciteer →

Accountant met een passie voor sport

25/05/2020 | Antwerpen

Dit kantoor begeleidt bekende sporters bij het optimaliseren van hun fiscale situatie. Hiernaast hebben ze natuurlijk ook KMO’s, start-ups en internationale bedrijven in portefeuille die ze adviseren op vlak van vennootschapsbelasting en BTW. Dit kantoor is gelegen in Antwerpen en heeft een uitstekende reputatie op vlak van employee experience. Ze doen er alles aan om hun werknemers zichzelf te laten ontplooien. Zie jij dit als een uitgelezen kans om jouw passie voor sport te combineren met je werk? We zoeken namelijk een junior accountancy en tax consultant voor het hoofdkantoor in Antwerpen

Solliciteer →

Senior Consultant Arbeids- en Sociaal Zekerheidsrecht

25/05/2020 | Oost-Vlaanderen

Heb je zin in een brede rol als legal consultant? Wil je meer autonomie en vrijheid op je werk en werk je graag mee iets uit binnen de organisatie? Wil je mensen aansturen en je team uitbouwen? Of wil je gewoon graag flexibiliteit. Dit word je aangeboden door één van de grotere advieskantoren in België. Ze hebben een internationale scope en bieden verschillende service lines aan: Tax&Legal, Audit, Strategy en Accountancy. Voor de regio Oost-Vlaanderen zoeken we een ervaren consultant Arbeids- en Sociaal Zekerheidsrecht.

Solliciteer →

Senior Corporate Income Tax consultant

25/05/2020 | Zaventem

Dit kantoor is een middelgrote groep met meer dan 200 collega’s die zich elk specialiseren in hun eigen fiscaal of juridisch domein. Ze staan hierbij hun klanten bij als expert. Deze klanten zijn Belgische KMO’s zoals dat nieuwe hippe restaurant om de hoek of het grote logistieke bedrijf uit de Haven van Antwerpen. Je leert hierbij de mensen achter de bedrijven en cijfers kennen en je hebt zelf contact met hen. Door een gezonde platte hiërarchie krijg je de exposure die je zoekt. We zijn op zoek naar een senior corporate tax consultant voor het kantoor in Zaventem.

Solliciteer →

Corporate Tax advisor

25/05/2020 | Berchem

Onze klant is een ambitieuze en groeiende financiële dienstverlener met een uitstekende reputatie. Het uitgebalanceerde evenwicht tussen de focus op nieuwe technologieën en verdere digitalisering en de sterke vakkennis van onze 110 professionals, stelt hen in staat een brede waaier aan financiële diensten aan te bieden. Dankzij een uitgebreid kantorennet houden ze nauwgezet vinger aan de pols bij lokale KMO’s maar ook bij grotere Belgische en internationale ondernemingen. Als financiële partner begeleiden ze hen van a tot z en staan ze garant voor een kwaliteitsvolle en pragmatische aanpak. Ter versterking van onze fiscale afdeling in Berchem, zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren tax advisor.

Solliciteer →

Consultant Internationale Tewerkstelling

25/05/2020 | Mechelen

Onze klant is een groot financieel expertise kantoor met meer dan 3 vestigingen in Vlaanderen. Ze focussen enkel op adviesverlening en hebben een groot internationaal netwerk van klanten. Betrokkenheid en collegialiteit zijn belangrijke begrippen in de bedrijfscultuur. Ze organiseren ook maandelijks activiteiten en opleidingen voor de medewerkers. Momenteel zoeken we, vanwege uitbreiding, een nieuwe collega die verantwoordelijk zal zijn voor global mobility en sociaal zekerheidsrecht in het kantoor van Mechelen. Je mag ook vanuit de andere kantoren werken.

Solliciteer →

Chief Accountant

24/05/2020 | Gent | Complexe accounting positie met impact

Met een duidelijke visie en groeistrategie heeft deze organisatie haar positie in het internationale landschap de laatste jaren enorm aangescherpt. Op vandaag kunnen ze met trots zeggen dat ze wereldwijde marktleider zijn in hun segment door het aanbieden van een innovatieve oplossing in de bouwsector. Door hun wereldwijde activiteiten hebben ze hun steen bijgedragen aan de meest uitdagende en tot de verbeelding sprekende bouwprojecten ter wereld. Voor hun EMEA HQ gaan ze vandaag op zoek naar een Chief Accountant die zijn/haar schouders onder dit succesverhaal wil zetten en de lead wil nemen over het accounting team.

Solliciteer →

Finance Manager

24/05/2020 | Gent | High-impact positie bij internationale topspeler

Met een duidelijke visie en groeistrategie heeft deze organisatie haar positie in het internationale landschap de laatste jaren enorm aangescherpt. Op vandaag kunnen ze met trots zeggen dat ze wereldwijde marktleider zijn in hun segment door het aanbieden van een innovatieve oplossing in de bouwsector. Door hun wereldwijde activiteiten hebben ze hun steen bijgedragen aan de meest uitdagende en tot de verbeelding sprekende bouwprojecten ter wereld. Voor hun EMEA HQ gaan ze vandaag op zoek naar een Finance Manager die zijn/haar schouders onder dit succesverhaal wil zetten. Ben jij de drijvende kracht die wil meebouwen aan de toekomstvisie van deze internationale speler?

Solliciteer →