| contact | nl | en
What we offer

We understand your finance needs.

Recruitment

Financial professionals die graag bij u blijven. De vraag naar financiële profielen is groter dan het aanbod. Rekruteren in finance is dus tough business. Al helemaal als u betrouwbare professionals zoekt die sterk zijn in controlling, boekhouding of andere expertises in finance. Daarom rekent u op ons.

Interim Management

Interim managers op elk niveau. Een vrije stoel waar uw CFO zat? Die blijft best niet te lang onbezet. Maar in Finance is élke ontbrekende schakel eigenlijk een potentieel gevaar voor de gezondheid van uw organisatie. Een betrouwbare en ervaren manager vinden die waarde toevoegt vanaf dag één, daar zijn we goed in.

Project Consulting

Detachering in Finance. In uw Finance team telt élke schakel – van junior accountant tot senior controller. Maar hoe goed u ook rekruteert, op onvoorziene situaties, hebt u niet altijd grip. Zwangerschapsrust, een ERP-project dat écht van start moet, … onze financespecialisten vullen uw lege gaten professioneel op en injecteren hun Dixon-DNA in uw bedrijf. Zo versterkt u de hele ketting.

Typical functions

We’re a specialist in finance.

Contact our team

E: finance@dixon.be

T: +32 3 361 01 00E: project-solutions@dixon.be

T: +32 3 361 01 01

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Bedrijfsrevisor (senior – director)

15/05/2018 | Antwerpen | Innovatief revisoraat in een ondernemende omgeving

Onze klant is een groeiende organisatie met vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel. Met de knowhow van de BIG4 en de sfeer van een familiale organisatie bieden ze jou ‘best of both worlds’. We zijn voor hen op zoek naar een bedrijfsrevisor /auditor voor het hoofdkantoor in Antwerpen. Afhankelijk van je eigen niveau en ambities kan je instappen op senior, manager of director niveau.

Solliciteer →

Audit Associate

15/05/2018 | Gent | Krijg meer exposure naar klanten toe!

Als bedrijfsrevisor sta je in direct contact met de meest interessante bedrijven in het Belgische KMO-landschap. Ook kom je hier in contact met internationale vertakkingen en zal je je niet snel vervelen. De contacten zijn veel persoonlijker en je adviseert hen op een diepgaander niveau.


Wil je verder in audit / revisoraat? Kijk dan snel verder!

Solliciteer →

Senior Business Controller

14/05/2018 | 1900 Zaventem

Voor een gekende speler in Zaventem, zijn we momenteel op zoek naar een Senior Business Controller die als een business partner nauw samenwerkt met de verschillende divisies. Het bedrijf, met een 700tal werknemers is een boeiende speler met internationaal karakter.

Solliciteer →

Business Controller

13/05/2018 | Willebroek | Creëer mee nieuwe rapportering voor deze gekende Belgische groep

Onze klant is een Belgische onderneming, gevestigd te Willebroek, die deel uitmaakt van een grote internationale bedrijvengroep actief in wereldwijde productie van bouwmaterialen. Binnen deze bedrijvengroep zijn zij de specialist ter zake wat betreft brandwerende materialen.


We zijn voor hen momenteel op zoek naar een sterke business controller die vanuit een brede, allround functie ondersteuning kan verlenen aan zowel de divisie als de lokale productieomgeving. Dit is een nieuwe rol waarbij de focus momenteel ligt op het creëren van een nieuwe commerciële rapportering, maar waar er nog heel wat mogelijkheden zijn!

Solliciteer →

Finance Traineeship

08/05/2018 | Brussel | Be innovative & take ownership of your career in finance

Our client is an innovative company that is passionate about sustainability, modern technologies and digital communication. They timely jumped on the high-speed train of a changing company environment in a rapid digitalising world. They offer a unique opportunity to get a taste of different finance roles in an entrepreneurial environment.

Solliciteer →

Business Controller – logistieke hub in Terneuzen

25/04/2018 | Terneuzen | Bouw mee aan de 2.0 versie van een gekende speler

Onze klant is een logistieke speler die multimodale services aanbiedt in de Belgische en Nederlandse zeehavens. Dankzij hun sterke groei zoeken ze momenteel een Business Controller die mee de onderneming kan professionaliseren en in nauwe samenwerking met de business partners inzicht kan brengen in de cijfers. Dit is een nieuwe functie en een uitgelezen kans om mee te groeien.

Solliciteer →

Manager Controlling & Cost Accounting

23/04/2018 | Sint-Niklaas | Breed scala aan taken in uitdagende omgeving

Vandaag zoeken we voor een klant in de regio Sint-Niklaas een manager controlling & cost accounting. De klant heeft een breed scala aan activiteiten, onderverdeeld in drie takken: productie, sales en training. Hun hoogwaardige product wordt verdeeld in Europa en in Azië. De Manager Controlling & Cost Accounting zal 2 collega’s aansturen en de hands-on partner zijn voor de business stakeholders.

Solliciteer →

Accounting Supervisor

16/04/2018 | Gent | Accountants met ondernemersbloed

Zit er meer in je dan enkel boekhouden? Wil je graag werken in een organisatie waar ze van aanpakken weten en niet blijven aanmodderen? Onze klant heeft een goede naam in de accountancy wereld en is actief op zoek naar potentiële supervisors die ook graag mee de handen uit de mouwen steken. Momenteel zoeken we iemand die de stap wilt zetten naar accountancy supervisor in Gent.

Solliciteer →

Transaction Services M&A Manager

16/04/2018 | Brussel | Eight Advisory Brussels

Eight Advisory is een onafhankelijk consultancy bedrijf, opgericht in 2009 door 8 partners vanuit de Big4. Ze hebben een innovatieve positie aangenomen in de markt door het combineren van financiële en operationele consultancy. De partners hebben elk gemiddeld 20 jaar ervaring in hun niches binnen M&A en zijn experten binnen transactions, restructuring en transformations. In Frankrijk zijn ze marktleider en staan ze ver vooruit op BIG4 en andere strategische consultancy firms.

Solliciteer →

Senior Accountant / Boekhouder – Internationale omgeving regio Kapellen

16/04/2018 | Kapellen | Leuk team met gezonde groepsdynamiek

Onze klant is een gekende naam in het straatbeeld, zowel in België als elders in Europa, Azië en Afrika. Hier werken collega’s samen in een open, no-nonsense, dynamische bedrijfscultuur in een groeiende onderneming. Het boekhoudteam, dat een tiental collega’s telt, is op zoek naar versterking!

Solliciteer →

Business Controller – High potential voor gekende multinational

16/04/2018 | Gent | Internationale groep met sterke Belgische verankering

Zin om verder te groeien in finance binnen een speler waar de werknemers en hun ontwikkeling centraal staan? Voor onze klant in regio Gent / Eeklo zijn we op zoek naar iemand met analytisch talent die verder wil groeien in een dynamische multinational met sterke marktpositie. De klant is een gekende speler in haar sector en een grote naam in het straatbeeld.

Solliciteer →

Business Controller

12/04/2018 | Antwerpen | Uitdagende controlling rol binnen internationale automotive speler voor gedreven high potential

Deze vooraanstaande en bekende speler binnen de automotive industrie heeft haar marktleider positie al meerdere malen bevestigd door haar innovatieve aanpak en sterke groeicijfers. Deze 100% Belgische groep met internationale activiteiten focust sterk op duurzaamheid, innovatie en empowerment om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Respect, loyaliteit en ondernemerschap zijn de kernwaarden die deze organisatie karakteriseren, en daarnaast wordt er sterk ingezet op persoonlijke ontwikkeling en interne mobiliteit. Vandaag zijn zij op zoek naar een ambitieuze Business Controller die wil bijdragen aan dit succesverhaal en zijn/haar stempel wil drukken op de core business van deze groep.

Solliciteer →