| contact | nl | en
What we offer

We understand your finance needs.

Recruitment

Financial professionals die graag bij u blijven. De vraag naar financiële profielen is groter dan het aanbod. Rekruteren in finance is dus tough business. Al helemaal als u betrouwbare professionals zoekt die sterk zijn in controlling, boekhouding of andere expertises in finance. Daarom rekent u op ons.

Interim Management

Interim managers op elk niveau. Een vrije stoel waar uw CFO zat? Die blijft best niet te lang onbezet. Maar in Finance is élke ontbrekende schakel eigenlijk een potentieel gevaar voor de gezondheid van uw organisatie. Een betrouwbare en ervaren manager vinden die waarde toevoegt vanaf dag één, daar zijn we goed in.

Project Consulting

Detachering in Finance. In uw Finance team telt élke schakel – van junior accountant tot senior controller. Maar hoe goed u ook rekruteert, op onvoorziene situaties, hebt u niet altijd grip. Zwangerschapsrust, een ERP-project dat écht van start moet, … onze financespecialisten vullen uw lege gaten professioneel op en injecteren hun Dixon-DNA in uw bedrijf. Zo versterkt u de hele ketting.

Typical functions

We’re a specialist in finance.

Contact our team

E: finance@dixon.be

T: +32 3 361 01 00E: project-solutions@dixon.be

T: +32 3 361 01 01

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Freelance FP&A Analyst met strategisch luik

22/08/2019 | Antwerpen | Unieke opportuniteit voor een Freelance FP&A Analyst

Dixon & Company is een gespecialiseerd rekruteringskantoor met een sterke focus op interim management oplossingen. Wil jij binnen een wereldspeler in de petrochemie als rechterhand van de Finance Manager het departement mee verder uitbouwen en vorm geven? Reageer dan snel!

Solliciteer →

Senior Accountant – Renewable Energy

16/08/2019 | Leuven | Projecten zijn de rode draad doorheen deze functie

Onze klant is een Belgische speler die gekend is omwille van hun sterke projecten op vlak van hernieuwbare energie. In het hoofdkantoor in Leuven werken de collega’s samen in een open, no-nonsense, dynamische bedrijfscultuur met veel oog voor de werknemers. We gaan op zoek naar senior accountant die verder wilt kijken dan het pure accounting luik en naast zijn/haar verantwoordelijkheid over de consolidatie ook optimalisatie projecten zal trekken in het kader van verdere groei.

Solliciteer →

Accounting Analyst – health & care

16/08/2019 | Mechelen | Vorm de brug naar controlling

Heb jij accounting achtergrond en ben je klaar voor de volgende stap? Blijf je op jouw honger zitten en zoek je meer verantwoordelijkheden op? Solliciteer op deze functie en vorm de brug tussen accounting en controlling! Cash management & een gezond financieel beheer zijn cruciaal binnen een onderneming en hiervan kom jij aan het roer te staan. Dit binnen een groeiende onderneming in de zorgsector met internationale scope.

Solliciteer →

Senior Commercial Controller

14/08/2019 | Mechelen | Heb impact vanuit finance bij een innovatieve speler

Heb jij vanuit jouw finance achtergrond altijd al een functie geambieerd waarbij je de brug vormt tussen departementen en optreedt als een strategische business partner? Lees dan zeker verder! Onze klant is een gekende naam in het straatbeeld en staat bekend als een duurzame onderneming die durft investeren en innoveren. Hier werken collega’s samen in een open, no-nonsense, dynamische bedrijfscultuur in een onderneming in volle verandering. Zij gaan op zoek naar een senior commercial controller om het finance team te versterken!

Solliciteer →

Cost controller

14/08/2019 | | Doorgroeien in alle facetten van een controller

Je bent ontzettend enthousiast om jouw eerste ervaringen in finance verder te ontwikkelen door projectmatig aan de slag te gaan via Dixon & Company bij diverse klanten in verschillende sectoren, zoals: pharma, FMCG, automotive, technology, logistics…

Solliciteer →

Transaction Services Senior Manager

14/08/2019 | Internationaal

Heb je een mooie carrière uitgebouwd als audit manager binnen consultancy en ben je getriggerd door de wereld van M&A? Dan kan deze vacature heel interessant zijn voor jou. Onze klant is een internationale consultancy firm en ze leveren diensten in functie van M&A. Ze hebben kantoren in verschillende Europese landen en zijn sterk aan het groeien. Een van hun belangrijkste business lines is transaction services, en hiervoor zijn we op zoek naar sterke en ondernemende auditors die de stap willen zetten naar een boutique M&A firm.

Solliciteer →

Senior accountant (3-5 jr Exp) voor groeiend accountancykantoor – Eiland A’pen

14/08/2019 | Antwerpen

Deze klant is een groeiende organisatie met 7 kantoren in België en een internationaal netwerk. Ze specialisering zich in accounting, audit en taks begeleiding op nationaal en internationaal niveau voor vennootschappen, grote KMO’s en multinationals. Heb jij minstens 3 jaar ervaring op zak en wil je meer? Wil je een meer aansturen en adviserende functie? Dan zit je hier goed! We zijn voor hen op zoek naar nieuwe collega’s, zoals o.a. een resultaatgerichte senior accountant / boekhouder voor het kantoor in Antwerpen.

Solliciteer →

Senior M&A consultant – Antwerpen of Brussel

14/08/2019 | Antwerpen / Brussel

Wij zijn ter ondersteuning van ons Transaction Services Team te Brussel/Antwerpen op zoek naar 1 senior consultant die autonoom verantwoordelijk zal zijn voor het uitvoeren van projecten van uiteenlopende dossiers, graag in teamverband werkt, met enthousiasme begeleiding geeft aan juniors binnen het team en graag en correct met klanten kan omgaan.

Solliciteer →

Afgestudeerd in Accountancy/fiscaliteit?

14/08/2019 | Antwerpen; Gent; Brussel

Studeer je binnenkort af in een economisch-financiële of juridische richting (bachelor of master)? Wens je graag deel uit te maken van een fantastisch & dynamisch team met tal van opleidingsmogelijkheden?   Kom langs op de jaarlijkse Job Happening! Dit evenement laat je toe om op een informele manier kennis te maken met het kantoor, de medewerkers en de verschillende functies.   Onze klant is een boeiende accountancy groep actief in Belgie met kantoren in Antwerpen, Gent en Brussel. Momenteel organiseren zij de komende weken jobdays waar ze graag jong talent verwelkomen. Graag nodig ik je uit op deze accounting jobdays (in Antwerpen, Gent of Brussel)!

Solliciteer →

Corporate Tax Consultant / Fiscaal adviseur – Hasselt

14/08/2019 | Hasselt

Om onze klant hun verdere groei te waarborgen, zijn wij voor onze vestiging in Hasselt momenteel op zoek naar een fiscaal adviseur voor het hoofdkantoor in Hasselt.

Solliciteer →

Transfer Pricing Specialist – Antwerpen

12/08/2019 | Berchem

Onze klant is een top 10 financieel advieskantoor met vestigingen over heel België en meer dan 500 medewerkers. Het fiscaal team wordt gevorm uit ervaren experts en generalisten. Hier hoef je niet in één niche te blijven maar krijg je de ook de kans om een generalistische corporate tax richting uit te gaan en kies je nog een specialisatie indien je dit zelf wilt. Je kan je gaan toespitsen op Transfer Pricing en hier één van de aanspreekpunten voor te worden. Momenteel zoeken we iemand met ervaring binnen Transfer Pricing voor het International Tax Team in Antwerpen.

Solliciteer →

Senior Associate Business Tax, met focus op personenbelasting (regio Antwerpen)

12/08/2019 | Antwerpen

Passie voor fiscaliteit maar wil je een gezonde balans tussen privé en je werk? Dat kan! Voor onze klant, een bekende groep van financiële dienstverlening, zijn we op zoek naar een senior business tax consultant voor het kantoor van Antwerpen.

Solliciteer →