| contact | nl | en
What we offer

We understand your finance needs.

Recruitment

Financial professionals die graag bij u blijven. De vraag naar financiële profielen is groter dan het aanbod. Rekruteren in finance is dus tough business. Al helemaal als u betrouwbare professionals zoekt die sterk zijn in controlling, boekhouding of andere expertises in finance. Daarom rekent u op ons.

Interim Management

Interim managers op elk niveau. Een vrije stoel waar uw CFO zat? Die blijft best niet te lang onbezet. Maar in Finance is élke ontbrekende schakel eigenlijk een potentieel gevaar voor de gezondheid van uw organisatie. Een betrouwbare en ervaren manager vinden die waarde toevoegt vanaf dag één, daar zijn we goed in.

Project Consulting

Detachering in Finance. In uw Finance team telt élke schakel – van junior accountant tot senior controller. Maar hoe goed u ook rekruteert, op onvoorziene situaties, hebt u niet altijd grip. Zwangerschapsrust, een ERP-project dat écht van start moet, … onze financespecialisten vullen uw lege gaten professioneel op en injecteren hun Dixon-DNA in uw bedrijf. Zo versterkt u de hele ketting.


Lees meer over Dixon Project Solutions →

Typical functions

We’re a specialist in finance.

Contact our team

E: finance@dixon.be

T: +32 3 361 01 03

 

E: project-solutions@dixon.be

T: +32 3 361 01 01

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Senior Accountant

11/08/2020 | Deurne

Voor een gekende Belgische groep actief in de automotive sector zijn we op zoek naar een Senior Accountant die gevestigd zal zijn in Deurne met occasionele verplaatsingen naar Wilrijk. In deze senior accounting opportuniteit krijg je ook de kans om analytisch samen te werken met de business.

Solliciteer →

Business Controller productieomgeving

07/08/2020 | regio Waregem | sta dichtbij operations en de productieactiviteiten, rechterhand GM

Heb jij een eerste ervaring binnen audit en/of controlling en ben je op zoek naar een rol dichtbij Operations? Heb jij affiniteit met productie maar volg je tegelijkertijd graag commerciële resultaten op? Heb je geen schrik van een stand-alone controlling rol dichtbij de business? Dan is deze rol zeker iets voor jou! Onze klant is een gerenommeerde internationale groep (actief in productie en verkoop van vloerbedekking) met hoofdkantoor in België met een stevige marktpositie. Wij gaan op zoek naar een Business Controller, die als rechterhand van de General Manager de financiële resultaten opvolgt en rapportering verzorgt. Je wordt tewerk gesteld in 1 van hun plants, gelegen regio Waregem.

Solliciteer →

GL Accountant – Mediasector!

06/08/2020 | Hasselt | Zeer aantrekkelijke werkgever in de mediasector!

Heb jij altijd al in media/entertainment willen werken? Wil je je passie voor finance en media combineren om je steentje bij te dragen aan het succesverhaal van een internationale mediaspeler? Lees dan zeker verder! Momenteel zijn we op zoek naar een GL Accountant voor een toonaangevende media-speler! Je zal in een tof team werken vanuit het kantoor in Hasselt.

Solliciteer →

Controller

04/08/2020 | regio Mechelen | rechterhand CFO in een groeiende, dynamische KMO actief binnen food

Ervaring binnen de BIG4 en een analytisch functie én klaar voor een leidinggevende rol? Lees dan zeker verder want naar jou zijn we op zoek! Voor deze speler, een sterke KMO actief binnen de FMCG sector, gaan we op zoek naar Controller die als rechterhand van de CFO een key-positie zal innemen in kader van de huidige groei van deze organisatie. Dit bedrijf gevestigd in Mechelen is op zoek naar een gedreven, enthousiaste teamplayer die een vleugje humor wel weet te appreciëren.

Solliciteer →

Business Controller

03/08/2020 | Boom | Breng Controlling mee naar het volgende niveau in deze groeiende onderneming!

Dit gezond groeiende bedrijf is in 1986 opgericht en heeft inmiddels locaties in Nederland en België. Onze klant is een kwaliteitsleverancier van de Life Sciences industrie waaraan ze hoogwaardige cleanroom consumable producten verkopen (desinfectie en beschermingsmiddelen). Hun maatwerkoplossingen en kwalitatief hoogwaardige producten (ontwikkeld zijn door een eigen R&D afdeling), maken dit bedrijf uniek. Ze zijn ISO 9001:2015 en ISO13485:2016 gecertificeerd en hun medewerkers bezitten gespecialiseerde kennis en knowhow.  Daarnaast wordt gebruik gemaakt van sterke technologische logistieke processen, waardoor de goederen snel en probleemloos tot bij de klant geraken. Om hun sterke groei verder te kunnen blijven zetten, zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde Business Controller die een sleutelpositie opneemt en het verhaal achter de cijfers wil begrijpen.

Solliciteer →

Business Controller productie-omgeving

30/07/2020 | regio Mechelen

Onze klant is een multinational met productiefaciliteiten op verschillende locaties in de wereld en behoort tot de top binnen zijn segment. Dankzij een omvangrijke productie-unit in Mechelen vormen de activiteiten in België een belangrijk onderdeel van de groep. Momenteel zijn we op zoek naar een Business Controller voor deze plant, waar je samen met een collega de controlling en rapportering verzorgt.

Solliciteer →

Recruiter Finance Project Solutions

27/07/2020 | Antwerpen Zuid | Salarispakket met alle toeters en bellen alsook interessant variabele verloning

Ter uitbreiding van ons zeshoofdig team, zijn we vandaag op zoek naar een ervaren recruiter om mee zijn/of haar schouders onder ons groeiverhaal te zetten. Dixon & company blies dit jaar tien kaarsjes uit. We zijn een gevestigde rekruteringspartner in vijf domeinen: Sales & marketing / Engineering/ Supply Chain/ HR en uiteraard ook in Finance. Naast permanente werving focust ons team zich op tijdelijke projecten in Finance. Dagdagelijks maken we matches voor rollen in accounting/ controlling alsook Finance management. Ons team van recruitment consultants analyseert de noden van CFO’s en finance managers om vervolgens op korte termijn de juiste finance professionals te screenen en selecteren voor deze projecten.

Solliciteer →

Business Manager: Finance Interim Management & Project Consulting

27/07/2020 | Antwerpen Zuid | Sparringspartner tussen CFO en je finance netwerk

Dixon & company blies dit jaar tien kaarsjes uit. We zijn een gevestigde rekruteringspartner in vijf domeinen: Sales & marketing / Engineering/ Supply Chain/ HR en uiteraard ook in Finance. Naast permanente werving focust ons team zich op tijdelijke projecten in Finance. Een greep uit de rollen die we dagdagelijks in portefeuille beheren zijn: GL/ Chief accountant, Accounting manager, Business Controller, Financial Controller, FP&A Analyst, Finance manager, M&A specialist, ERP specialist alsook CFO. Ons team van recruitment consultants analyseert de noden van CFO’s en finance managers om vervolgens op korte termijn de juiste finance professionals te screenen en selecteren voor dat project. Voor deze tijdelijke zoektochten doen we beroep op enerzijds Interim Managers en anderzijds op onze eigen top-notch project consultants.

Solliciteer →

Finance Manager

23/07/2020 | Oudenaarde | Initiatief en uitdaging in een management positie die je zelf vormgeeft!

Met een duidelijke groeistrategie en innovatieve technologieën heeft deze organisatie haar positie in het Europese landschap de laatste jaren enorm aangescherpt. Dit private bedrijf is actief in de medische sector en staat op het punt om op internationaal vlak hun stevige groei naar een volgend level te brengen. Qua cultuur? Denk aan een internationale context in combinatie met een lean&mean organisatie, waarbij een vlakke structuur het toelaat dat iedereen met iedereen praat en waar leading by example hét stokpaardje is. Ben jij de drijvende kracht die wil meebouwen aan de toekomstige groei van deze internationale speler? Zoek je naar een omgeving waar je mee het kader ontwerpt en waar je vorm kan geven aan je eigen rol? Goed nieuws want in functie van hun internationale groei zijn we op zoek naar een boekhoudkundig onderlegde Finance Manager. Jij en je team zullen werken vanuit Oudenaarde.

Solliciteer →

Financial Controlling Manager – Wommelgem

22/07/2020 | Wommelgem | Brede verantwoordelijkheid met veel people management!

Heb jij reeds ervaring binnen Finance en kijk je uit naar de volgende stap in je carrière? Ben je op zoek naar een afwisselende job waar je je volledig kan ontwikkelen? Lees dan zeker verder! We zijn op zoek naar een Financial Controlling Manager om het Finance team in Wommelgem te versterken. Onze klant is een zeer gekend bedrijf en behoort tot de absolute top in zijn sector (retail) en blijft continu groeien. Teamwerk, persoonlijke groei en ontwikkeling liggen aan de basis van hun succes.

Solliciteer →

Senior Recruitment Consultant

22/07/2020 | Antwerpen

Al 10 jaar lang helpen we onze klanten en kandidaten hun professionele dromen waarmaken. Dit doen we binnen onze 5 takken van sport: Sales & Marketing, Finance, Supply Chain, HR en Engineering, waar we track in rekrutering combineren met markt- en expertkennis van elk domein. Om onze ambities en groei als partner en specialist in recruitment en staffing solutions te blijven realiseren, kijken we uit naar authentieke, ondernemende en dynamische professionals om onze familie van Passionately Personal Dixonites te vervoegen. Heel specifiek zoeken we momenteel een collega die een niche departement zal trekken binnen Finance, namelijk Financial Advisory. Je komt hier dagelijks in contact met professionals binnen M&A, Legal&Tax en Finance. Ons HQ is nog steeds gelegen in Antwerpen, met het unieke, panoramische zicht op de Schelde. Heb je ervaring in recruitment en een passie voor mensen gecombineerd met een commerciële drive? Word je gedreven door expertise en kwaliteit? Beschik je over een pro-actieve en ondernemende mindset? Ben je op je best in een dynamische fast-paced omgeving? Dan rollen wij onze groene loper voor jou uit in hartje Antwerpen!

Solliciteer →

Finance Controller

17/07/2020 | Brussel | financial stable and high-tech company

Our client is a successful Belgian market leader who specializes in technical audits and inspections for substantial construction projects. We are actively looking for a Finance Controller to join their Finance team in Brussels. This company is strongly customer-oriented and values team & high-quality work. Innovation and respect, values you can match with? This is your ideal company!

Solliciteer →