| contact | nl | en
What we offer

We understand your finance needs.

Recruitment

Financial professionals die graag bij u blijven. De vraag naar financiële profielen is groter dan het aanbod. Rekruteren in finance is dus tough business. Al helemaal als u betrouwbare professionals zoekt die sterk zijn in controlling, boekhouding of andere expertises in finance. Daarom rekent u op ons.

Interim Management

Interim managers op elk niveau. Een vrije stoel waar uw CFO zat? Die blijft best niet te lang onbezet. Maar in Finance is élke ontbrekende schakel eigenlijk een potentieel gevaar voor de gezondheid van uw organisatie. Een betrouwbare en ervaren manager vinden die waarde toevoegt vanaf dag één, daar zijn we goed in.

Project Consulting

Detachering in Finance. In uw Finance team telt élke schakel – van junior accountant tot senior controller. Maar hoe goed u ook rekruteert, op onvoorziene situaties, hebt u niet altijd grip. Zwangerschapsrust, een ERP-project dat écht van start moet, … onze financespecialisten vullen uw lege gaten professioneel op en injecteren hun Dixon-DNA in uw bedrijf. Zo versterkt u de hele ketting.

Typical functions

We’re a specialist in finance.

Contact our team

E: finance@dixon.be

T: +32 3 361 01 00E: project-solutions@dixon.be

T: +32 3 361 01 01

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Cost Controller

14/08/2018 | Sint-Niklaas | Geef zelf vorm aan deze uitdagende functie!

Voor een internationale productieomgeving, die deel uitmaakt van een groeiende en ambitieuze groep, gaan we op zoek naar versterking. Het bedrijf is een solide, groeiende producent van een technisch product en staat bij klanten gekend om hun kwaliteitsvol maatwerk. Dit is een nieuwe functie, wat jou toestaat om er verder invulling aan te geven!

Solliciteer →

Business Unit Controller: Commercial Business Partner

09/08/2018 | Sint-Niklaas

For the HQ of the Industrial Division of a Belgian multinational, we are currently looking for a high potential to strengthen the Divisional Business Performance Team. This company, a player well-known for their innovative product is a fast grower. You will be responsible for the BU Industrial, which has over 20 manufacturing entities worldwide and is currently looking for more to acquire. This is an ideal role for someone with a first controlling experience who wants to be part of a fast paced, industrial environment with infinite career perspectives in Belgium and abroad.

Solliciteer →

Business Controller: chemie

08/08/2018 | Antwerpen | Een stap in de boeiende wereld van Chemie.

Onze klant maakt deel uit van een internationaal gerenommeerde chemieconcern die wereldwijd gekend is om de ontwikkeling en vervaardiging van commodity en specialty products. Momenteel zijn ze op zoek naar een Business Controller die met frisse energie en sterke communicatie skills kan sparren met de business stakeholders op de productiesite. Hun drive en ambitie reflecteert zich in een open, dynamische bedrijfscultuur.

Solliciteer →

Business Controller

06/08/2018 | Antwerpen | Nieuwe functie in een logistiek bedrijf ten zuiden van Antwerpen!

Onze klant biedt logistieke oplossingen aan voor bedrijven in de voeding-, drank- en retailsector, en dit op een verantwoorde manier. Ze onderscheiden zich op de supply chain markt, door zeer efficiënt om te gaan met o.a. het milieu, voedsel, transport, talent, kosten en tijd. Om hun groei verder te kunnen zetten, zijn ze op zoek naar een Business Controller.

Solliciteer →

GL Accountant / boekhouder – Belgisch bedrijf met toekomstvisie

06/08/2018 | Mechelen | Leuke omgeving aan het station van Mechelen

Dit is een Belgische onderneming met internationale scope, die momenteel groeit. Om het General Ledger Accounting team te versterken, gaan ze op zoek naar een accountant / boekhouder die past in deze groeiende en leerrijke omgeving. Werkzekerheid troef, in dit Belgische hoofdkantoor.

Solliciteer →

Business Controller

06/08/2018 | Zaventem | Groeiend team van 8 controllers!

Voor een gekende speler in Zaventem, zijn we momenteel op zoek naar een Senior Business Controller die als een business partner nauw samenwerkt met de verschillende divisies. Het bedrijf, met een 700tal werknemers is een boeiende speler met internationaal karakter.

Solliciteer →

Senior Business Controller

06/08/2018 | Antwerpen | Sleutelrol als business partner bij internationale media-entertainment speler

Onze klant is een internationale organisatie, puur Belgisch van origine en een van de sterkste spelers binnen de entertainment industrie. Ze kenden de afgelopen jaren een exponentiële groei (nationaal en internationaal) en zoeken vandaag een stevige Business Controller die van aanpakken weet, om het controlling team op de kaart te zetten. Je wordt een sleutelfiguur binnen de organisatie die het management financieel ondersteunt bij het maken van strategische beslissingen, en de business uitdaagt als de sparring partner bij uitstek. Zin om een rol met body op te nemen binnen een uitdagende groep die fier is op haar producten en uiterst sterk in de markt staat?

Solliciteer →

Junior Commercial Controller – Health & Beauty

31/07/2018 | Brussel | Junior Commercial Controller for a retail player in health & beauty

Voor een gekende retail speler in health & beauty gaan we momenteel op zoek naar een Junior Commercial Controller om het business controllingteam te versterken. Voor deze functie zoeken we iemand die net een economisch diploma behaald heeft of iemand die na een eerste finance ervaring op zoek is naar een commerciële en analytische rol met doorgroeimogelijkheden in een dynamische omgeving, waar je instapt in een mooie groei- en leercurve.

Solliciteer →

financial auditor – schoolverlaters // Antwerpen

31/07/2018 | Berchem | Een eerste job in audit! Opleiding + wagen + uitgebreid salarispakket

Ga je binnenkort afstuderen in accountancy of een andere financiële richting en heb je beslist dat audit de beste keuze is? Wil je liever niet in een Big4 omgeving starten waar je een nummer bent en je in een “up-or-out” job terechtkomt zonder work/life balance? Dan is dit voor jou een kans. Voor het hoofdkantoor in Berchem zijn we actief op zoek naar enthousiaste financial auditors.

Solliciteer →

Finance Manager: nieuwe joint venture!

25/07/2018 | Wommelgem | Bouw een nieuwe functie uit in een beursgenoteerde holding

Voor een dynamische middelgrote onderneming met internationale activiteiten, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Manager die finance in de entiteit België en Nederland mee uitbouwt voor hun nieuwe joint venture. We zoeken een finance manager met een hands-on aanpak en visie om vanuit deze trekkersrol finance op de kaart zetten in dit nieuwe, groeiende bedrijf, rapporterend aan een internationale, beursgenoteerde holding.

Solliciteer →

Project consultant bij Dixon & Company

18/07/2018 | Antwerpen | Top opportuniteit als Project Consultant!

Dixon & Company bouwt aan carrières in finance, supply chain en sales/marketing. Dat doen we door mensen te rekruteren voor onze klanten, én door zelf een Boutique van gespecialiseerde finance consultants uit te bouwen voor projecten bij deze klanten. De Dixon Consultancy Boutique wordt gerund door een vierhoofdig team: Koen, Raf, Oriane en Matthias. Zij worden bijgestaan door 25 recruiters die elke dag aan rekruteringsprojecten sleutelen. We zijn bewust geen flagship-store maar een boetiek met een beperkt gamma. Bij ons liggen minder project consultants in het rek. En dus is er meer tijd om die consultants extra aandacht te geven. Om ons team te versterken zijn we vandaag intensief op zoek naar project consultants.

Solliciteer →

Senior M&A Manager

18/07/2018 | Brussel | Dynamic and entrepreneurial BEL 20 company

Eager to join a dynamic and entrepreneurial BEL 20 company with strong development plans? This well-known group is a listed company focused on product diversification and innovation. The M&A team is working hard to deliver the company’s M&A strategy and to support its growth, they are looking for a Senior Manager M&A to join the team. Reporting to the Director of M&A, you will be leading strategic M&A files for the company, with direct exposure to several Executive Committee members and to the business.

Solliciteer →