| contact | nl | en
What we offer

We understand your finance needs.

Recruitment

Financial professionals die graag bij u blijven. De vraag naar financiële profielen is groter dan het aanbod. Rekruteren in finance is dus tough business. Al helemaal als u betrouwbare professionals zoekt die sterk zijn in controlling, boekhouding of andere expertises in finance. Daarom rekent u op ons.

Interim Management

Interim managers op elk niveau. Een vrije stoel waar uw CFO zat? Die blijft best niet te lang onbezet. Maar in Finance is élke ontbrekende schakel eigenlijk een potentieel gevaar voor de gezondheid van uw organisatie. Een betrouwbare en ervaren manager vinden die waarde toevoegt vanaf dag één, daar zijn we goed in.

Project Consulting

Detachering in Finance. In uw Finance team telt élke schakel – van junior accountant tot senior controller. Maar hoe goed u ook rekruteert, op onvoorziene situaties, hebt u niet altijd grip. Zwangerschapsrust, een ERP-project dat écht van start moet, … onze financespecialisten vullen uw lege gaten professioneel op en injecteren hun Dixon-DNA in uw bedrijf. Zo versterkt u de hele ketting.

Typical functions

We’re a specialist in finance.

Contact our team

E: finance@dixon.be

T: +32 3 361 01 00E: project-solutions@dixon.be

T: +32 3 361 01 01

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Invoicing Manager

16/04/2019 | Kallo | Uitdagende projectmatige & hands-on rol met people management!

Heb jij de ambitie om leiding te geven en heb jij een thinking out of the box mentaliteit? Hou je van het optimaliseren en automatiseren van processen en zo een echte impact te hebben? Lees dan zeker verder! Voor één van de grootste haveninfrastructuurbedrijven in Europa zijn we op zoek naar een gemotiveerde Invoicing Manager die verantwoordelijk is voor het coachen, organiseren en motiveren van de facturatiedienst van 2 terminals. Onze klant is gevestigd in Kallo en zij ontwikkelen, exploiteren en beheren wereldwijde maritieme supply chain-oplossingen voor verschillende internationale klanten in doelsectoren.

Solliciteer →

Senior Business Analist

12/04/2019 | Leuven | hoogtechnologische, dynamische internationale marktleider

Voor ’s werelds betrouwbaarste leverancier van beeldtechnologie zijn wij op zoek naar een Senior Business Analist, dit voor hun business tak gespecialiseerd in hoogtechnologische meetinstrumenten. Heb je een sterk analytisch inzicht en wil je jezelf mee op de kaart zetten binnen een bloeiend bedrijf? Dan is deze job iets voor jou!

Solliciteer →

Interne Controle Specialist – duurzame, innovatieve speler regio Mechelen

12/04/2019 | Mechelen | internal audit positie bij groeiende, innovatieve speler

Onze klant is een gekende naam in het straatbeeld en staat bekend als een duurzame onderneming die durft investeren en innoveren. Hier werken collega’s samen in een open, no-nonsense, dynamische bedrijfscultuur in een groeiende onderneming. In het kader van een ongoing groeiverhaal van deze onderneming, gaan we op zoek naar een interne controle & risk expert die de finance afdeling gaat versterken.

Solliciteer →

Accountancy dossierbeheerder

12/04/2019 | Antwerpen, Brasschaat

Onze klant is een van oorsprong Vlaams bedrijf met meer dan 240 medewerkers en een tiental kantoren in Vlaanderen en Brussel. De organisatie levert tax-, audit-, en accountancyadvies. Voor hun kantoor in Antwerpen of Brasschaat zijn ze nu op zoek naar een dossierbeheerder. Welke van de twee mag je zelf kiezen!

Solliciteer →

(Senior) auditor Brussel

12/04/2019 | Brussel

We zijn op zoek naar een senior auditor voor een klant die doorheen de jaren is uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke accountancy- en consuntingdienstverlener in België. Ze bieden totaaloplossingen aan voor financiële en bedrijfsorganisatorische uitdagingen. Specifiek hebben ze zeven expertisedomeinen: accountancy, audit, Tax & Legal, corporate finance, business analytics, strategy & operations en financial advisory services.

Solliciteer →

SUPERVISOR AUDIT ROESELARE (BDO)

12/04/2019 | Roeselare

Onze klant is een van de grootste internationale accountancy organisatie ter wereld. Ze onderscheiden zich van de concurrentie door hun opleidingsmogelijkheden en flexibiliteit. Het is een uitgebreide organisatie met meer dan 400 medewerkers en 8 kantoren in België. Ook kunnen ze rekenen op een top10 internationaal netwerk vanwaar ze veel internationale opdrachten krijgen doorgespeeld. Voor hun vestiging in Roeselare zijn ze op zoek naar een Supervisor Financiële audit.

Solliciteer →

Senior Consultant corporate Tax

12/04/2019 | Zaventem

Onze klant is een van de grootste internationale accountancy organisatie ter wereld. Ze onderscheiden zich van de concurrentie door hun opleidingsmogelijkheden en flexibiliteit. Hun fiscale afdeling in Zaventem maakt een sterke groei door en daarom zijn ze op zoek naar ervaren belastingconsulenten met specialisatie in vennootschapsbelasting en internationale fiscaliteit.

Solliciteer →

Accountant / Analyst

12/04/2019 | Antwerpen, Limburg | Brede Finance-functie in een snel-groeiend en hip communicatiebureau!

Onze klant is een een sterk groeiend communicatiebureau in Antwerpen met een focus op lifestyle merken. Ben je op zoek naar een Accounting/analyst-job bij een èchte dynamische werkgever? Zijn flexibiliteit, communicatieve en analytische skills helemaal jouw ding? Dan is deze vacature iets voor jou!

Solliciteer →

Contrôleur Financier

09/04/2019 | Anderlecht | La main droite du Business Unit Manager!

Notre client est un fournisseur de services techniques spécialisé dans l'installation et la réparation de systèmes HVAC, de plomberie, d'électricité et d'automatisation dans des bâtiments et industries complexes. Diverses possibilités de développement, de nouvelles compétences multitechniques, l'esprit d'initiative et le traitement créatif des questions techniques sont les motivations les plus importantes de leurs collaborateurs. Pour cette entreprise basée à Anderlecht, nous sommes à la recherche d'un contrôleur financier. Vous rapportez au CFO et vous travaillez en collaboration avec le CEO. Êtes-vous prêt à assumer un rôle financier très amples, où vous serez un véritable partenaire de business?

Solliciteer →

Senior Accountant – Kempen

05/04/2019 | Antwerpen, Limburg | Senior Accountant in een industrieel groeibedrijf in de Kempen!

Voor een gekend industrieel groeibedrijf in de Kempen zijn we momenteel op zoek naar een Senior Accountant. Dit bedrijf is een bekende Europese kwaliteitsvolle producent voor allerhande buizen en koppelingen die gebruikt worden in de bouwsector. De productie gebeurt volledig in België en er wordt continu geïnvesteerd in nieuwe productie-toepassingen om aan de noden uit de markt te kunnen beantwoorden. Hierdoor zijn ze gezond groeiend, waardoor ze uitkijken naar een Senior Accountant.

Solliciteer →

Financial Analyst – Internationale consolidatie

05/04/2019 | Antwerpen | Gekend, groeiend bedrijf in Antwerpen Centrum!

Voor een grote speler met activiteiten in de haven van Antwerpen, zijn we op zoek naar een Financial Analyst. Je zal werken in het moderne hoofdkantoor op een toplocatie in hartje Antwerpen, en zal samen met het team o.a. de consolidatie doen voor de Belgische, Europese en Zuid-Amerikaanse entiteiten en financiële analyses verzorgen.

Solliciteer →

Finance Director – Internationaal bedrijf Antwerpen Centrum

05/04/2019 | Antwerpen | Brede verantwoordelijkheid over het Finance- en HR- team!

Voor een bekende internationale logistieke speler zoeken we een enthousiaste Finance Director die op strategisch niveau meedenkt en -communiceert met de aandeelhouders, en deze strategie omzet naar de Finance Manager. Onze klant is gelegen in Antwerpen Centrum, er heerst een hands-on bedrijfscultuur waarbij je een stevige rechterhand zal zijn van de aandeelhouders.

Solliciteer →