| contact | nl | en
What we offer

We understand your finance needs.

Recruitment

Financial professionals die graag bij u blijven. De vraag naar financiële profielen is groter dan het aanbod. Rekruteren in finance is dus tough business. Al helemaal als u betrouwbare professionals zoekt die sterk zijn in controlling, boekhouding of andere expertises in finance. Daarom rekent u op ons.

Interim Management

Interim managers op elk niveau. Een vrije stoel waar uw CFO zat? Die blijft best niet te lang onbezet. Maar in Finance is élke ontbrekende schakel eigenlijk een potentieel gevaar voor de gezondheid van uw organisatie. Een betrouwbare en ervaren manager vinden die waarde toevoegt vanaf dag één, daar zijn we goed in.

Project Consulting

Detachering in Finance. In uw Finance team telt élke schakel – van junior accountant tot senior controller. Maar hoe goed u ook rekruteert, op onvoorziene situaties, hebt u niet altijd grip. Zwangerschapsrust, een ERP-project dat écht van start moet, … onze financespecialisten vullen uw lege gaten professioneel op en injecteren hun Dixon-DNA in uw bedrijf. Zo versterkt u de hele ketting.

Typical functions

We’re a specialist in finance.

Contact our team

E: finance@dixon.be

T: +32 3 361 01 00E: project-solutions@dixon.be

T: +32 3 361 01 01

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Business Controller – Retail

13/06/2019 | Antwerpen, Oost-Vlaanderen | Retailer op zoek naar gemotiveerd finance talent!

Voor een gekende retail speler in het straatbeeld doorheen Vlaanderen, Brussel en Wallonië gaan we momenteel op zoek naar een Business Controller om een nieuw gecreëerd business controllingteam te versterken op het hoofdkantoor. Voor deze functie zoeken we iemand met een eerste finance ervaring die op zoek is naar een mooie next step. Je komt terecht in een bedrijf met een zeer herkenbaar product en in een analytische rol met veel uitdaging, waar nog veel uit te bouwen valt. Je valt rechtstreeks onder de hoede van een sterke CFO die je vanaf dag 1 meeneemt op een steile leercurve. Krijg jij daarnaast graag de ruimte om zelf met initiatieven te komen? Dan is deze rol iets voor jou!

Solliciteer →

Operations Analyst

11/06/2019 | Antwerp | Be a true finance business partner within an exciting multinational

Not just your average multinational, that’s just one way to describe this partner of Dixon & Company. This renowned and leading player in the food and beverage industry sets the bar in the international food landscape. Dynamic and challenging environment? That’s to say the least. They constantly strive to innovate and find new ways to offer food solutions to their clients, and successfully. Active worldwide and still growing strong, this organization offers all the ingredients for an exciting career in finance. Today they are looking for an Operations Analyst to support one of their biggest plants in Belgium. Are you the finance business partner they’re looking for? Then you should definitely read on!

Solliciteer →

Finance Consultant

05/06/2019 | | Bijna dezelfde finance consultant job als al die andere

We moeten jou niet vertellen wat een job als consultant in finance aantrekkelijk maakt. Dat doen de blogpagina’s van jobsites nu eenmaal veel beter. Op die lijstjes staan steeds dezelfde argumenten: veel afwisseling, een goed loon en interessante projecten. Dat klopt ook bij Dixon.

Maar bij ons houdt het lijstje daar niet op. Hier krijg je daar ook een fantastisch carrièrepad bovenop. Vol trainingen en opleidingen, en vol investeringen in jouw kennis en jouw skills. De controle over dat carrièrepad ligt trouwens in jouw handen. Net als de controle over wat je volgende project is.

   

Solliciteer →

Senior Supply Chain Controller – Food Industry

05/06/2019 | Aalst | Business Partner in a well-known international company in the food industry!

Our client is a successful multinational with activities worldwide with over 11.000 employees around the globe. They are a well-known B2B company, serving clients in the entire food sector. On top of being a true industry leader, they have their biggest production facility here in Belgium. To support the growth of this firm, we are currently looking for a Senior Supply Chain Controller for the EMEA-team.

Solliciteer →

Business Controller – FMCG

04/06/2019 | Brussel | Business Controlling in FMCG omgeving

Voor gekende internationale FMCG's gaan wij vaak op project basis op zoek naar een Business Controller om het business controllingteam te versterken. Voor zo'n functie zoeken we iemand die een paar jaar terug een masterdiploma behaald heeft of iemand die na een eerste finance ervaring op zoek is naar een analytische rol met doorgroeimogelijkheden in een snelle, dynamische omgeving, waarin je vanaf dag 1 mee stapt in een steile leercurve

Solliciteer →

Accountant

03/06/2019 | Antwerpen | Accountant | Dynamiek & afwisseling

Vanuit Dixon Project Solutions kijken we steeds uit naar mensen met een passie voor accounting. Ter illustratie kan je als Project Consultant in accounting aan de slag bij een bekende logistieke speler met internationale activiteiten en klanten. Ter versterking van hun Finance team gaan ze tijdelijk op zoek naar een dynamische A-Z Accountant die niet bang is de handen uit de mouwen te steken. Je komt terecht in een hands-on omgeving waar je één van de steunpilaren wordt van de financiële afdeling.

Solliciteer →

Financial Controller

29/05/2019 | Gent | Financial Controller | Afwisseling & groeimogelijkheden

Ben jij een enthousiaste financial controller die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en met beide voeten op de grond staat. We zijn op zoek naar iemand die zich niet alleen kan verdiepen in de cijfers, maar deze ook kan challengen en proactief suggesties of adviezen kan formuleren in deze hands-on omgeving, waar people, ambitie en kwaliteit centraal staan.    

Solliciteer →

Business Controller – Automotive industry (leasing)!

29/05/2019 | Brussel, Vlaams-Brabant | Gewaardeerde Business Partner-rol met doorgroeimogelijkheden!

Voor een bekend bedrijf in de leasing zijn we momenteel op zoek naar een proactief denkende Business Controller. Het Belgische hoofdkantoor van deze internationale speler is gelegen tussen Leuven en Brussel. Je komt terecht in een sterk team van 6 Business Controllers die elk hun eigen verantwoordelijkheden hebben. Er wordt vooral van je verwacht dat je aan de hand van de beschikbare data vooruit kijkt en de business partners tijdig informeert over risico’s en opportuniteiten. Ben jij een analytische business partner en heb je zin in een nieuwe uitdaging bij een gezond bedrijf met veel projecten? Lees dan snel verder!

Solliciteer →

Business Controller via Dixon & Company

23/05/2019 | Vlaams-Brabant | Controlling positie met veel afwisseling en trainingsmogelijkheden

Heb jij ervaring in finance en ben je klaar om in een nieuw avontuur te springen waar er zoveel nieuws te ontdekken valt via projecten? Vanuit Dixon & Company zijn wij op zoek naar een finance professional met een passie voor controlling. Ben je gefascineerd door cijfers? Krijg je energie van afwisseling en interactie in jouw job? En wil je vooral veel leren? Heb je juist drie keer YES gedacht, lees dan zeker verder want dan is project consulting iets voor jou!

Solliciteer →

Senior Business Controller voor internationale groep – regio Londerzeel

23/05/2019 | Antwerpen, Vlaams-Brabant | Senior Business Controller entertainment industry

Onze klant is een internationale organisatie, puur Belgisch van origine en een van de sterkste spelers binnen de entertainment industrie. Ze kenden de afgelopen jaren een exponentiële groei (nationaal en internationaal) en zoeken vandaag een stevige Business Controller die van aanpakken weet, om het controlling team op de kaart te zetten. Je wordt een sleutelfiguur binnen de organisatie die het management financieel ondersteunt bij het maken van strategische beslissingen, en de business uitdaagt als de sparring partner bij uitstek. Zin om een rol met body op te nemen binnen een uitdagende groep die fier is op haar producten en uiterst sterk in de markt staat?

Solliciteer →

Senior Controller

23/05/2019 | Brussel, Vlaams-Brabant | Controller voor speler in retail & healthcare

Klaar voor een nieuwe uitdaging binnen een internationale omgeving? Ben je bovendien analytisch ingesteld en op zoek naar een leidinggevende functie op het gebied van Controlling? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. Voor deze functie kom je terecht bij een bekende retail-speler en marktleider in zijn sector. Met meer dan 100 winkels in België is deze organisatie een zeer interessant bedrijf om je carrière verder uit te bouwen. We op zoek naar een Controller voor de tak Supply Chain & Trade voor hun hoofdkantoor in Vilvoorde.

Solliciteer →

Freelance Chief Accountant met hard HR taken (Antwerpen – 6 weken)

17/05/2019 | Antwerpen

Dixon & Company is een gespecialiseerd rekruteringskantoor met een sterke focus op interim management oplossingen. Voor één van onze klant zijn we op zoek naar een freelance Chief Accountant voor een project van 6 weken

Solliciteer →