| contact | nl | en
What we offer

We understand your HR needs.

Recruitment

Human Capital staat centraal in bedrijven van vandaag en morgen. Het succes van organisaties staat of valt met het aantrekken, empoweren en ontwikkelen van het juiste talent. Binnen ons netwerk van HR professionals zoeken we de sleutelfiguren die uw workforce mobiliseren in het bereiken van uw organisatiedoelen.

Interim Managers

Een efficiënt en deskundig HR team is onmisbaar. Door gespecialiseerde professionals in te zetten op flexibele projecten, beschikt uw HR-departement steeds over een continue bezetting, de juiste expertise én een adaptieve aanpak. Wij bieden een breed scala aan HR-oplossingen, zorgvuldig geselecteerd en op maat van uw noden. Zo ben je ‘future people proof’ en sla je een slag voor de lange termijn.

Dixon Drive

Het juiste talent aantrekken zal altijd hoog op de agenda staan. Maar een future-people-proof organisatie moet zich vooral ook de vraag stellen wat de workforce van vandaag en morgen écht nodig heeft. Daarom gaan we met Dixon Drive nog een stap verder dan talent staffing. Door in te zetten op talent ontwikkeling en talent engagement helpt Dixon Drive jou om een sterk werkgeversmerk en een performant talent management te realiseren.

Typical positions

We’re specialist in HR.

Contact our team

E: hr@dixon.be

T: +32 3 361 01 12

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Recruiter Finance Project Solutions

27/07/2020 | Antwerpen Zuid | Salarispakket met alle toeters en bellen alsook interessant variabele verloning

Ter uitbreiding van ons zeshoofdig team, zijn we vandaag op zoek naar een ervaren recruiter om mee zijn/of haar schouders onder ons groeiverhaal te zetten. Dixon & company blies dit jaar tien kaarsjes uit. We zijn een gevestigde rekruteringspartner in vijf domeinen: Sales & marketing / Engineering/ Supply Chain/ HR en uiteraard ook in Finance. Naast permanente werving focust ons team zich op tijdelijke projecten in Finance. Dagdagelijks maken we matches voor rollen in accounting/ controlling alsook Finance management. Ons team van recruitment consultants analyseert de noden van CFO’s en finance managers om vervolgens op korte termijn de juiste finance professionals te screenen en selecteren voor deze projecten.

Solliciteer →

Comp&Ben Expert (Europa, strategie/ project management, HQ Brussel)

03/07/2020 | Brussel

Heb jij al een mooie weg afgelegd binnen HR en heb je een passie voor Comp&Ben? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met verantwoordelijkheid binnen een dynamisch bedrijf? Dan is dit een interessante kans voor jou!   Onze klant  is een specialist in logistiek en zet actief in op een ecologische manier van transport. Het is een gerenommeerde speler in de sector met sterke reputatie.  Om hun HR team te versterken gaan ze op zoek naar een ervaren HR professional die een toegevoegde waarde zal leveren als comp & ben specialist. Een mooie opportuniteit voor wie op zoek gaat naar impact in een boeiende omgeving.

Solliciteer →

Senior Recruitment Consultant – HR Solutions

01/07/2020 | Antwerpen

Gepassioneerd door HR en het aantrekken van talent? Op zoek naar de juiste mix van inhoudelijk meedenken met klanten en kandidaten en operationele daadkracht? Altijd al gedroomd van een trekkersrol? En zou je dit liefst doen in een snelgroeiende ondernemende context omringd door enthousiaste en gepassioneerde collega’s? Dan staat deze rol jou op het lijf geschreven Dixon & Company is een partner en specialist in rekrutering en staffing solutions. Passionately Personal – dat is waar we voor staan. Al 10 jaar focussen we ons op the noble art of recruitment. We streven ernaar om ervaring binnen recruitment te combineren met expertkennis binnen 5 specifieke vakdomeinen: Finance, Supply Chain, Sales & Marketing, HR en Engineering . Zo kunnen we succesvol zijn voor onze klanten en kandidaten.   De divisie HR Solutions groeit snel en is ambitieus. Daarom gaan we vandaag op zoek naar een enthousiaste Sr Recruitment Consultant om de tak HR Permanent Solutions mee vorm te geven. De ideale opportuniteit voor een ondernemende recruitment professional met een uitgesproken affiniteit voor HR.

Solliciteer →

Operational HR Manager België (productie omgeving, HQ West Vlaanderen)

16/06/2020 |

Onze klant is een gerenommeerde speler binnen Industry. Vandaag bouwen ze verder op hun sterke reputatie en zoeken ze hun marktpositie verder te versterken internationaal. In het kader hiervan zoeken ze een sterke HR Manager voor de Belgische markt met goed overzicht en daadkracht om de verdere richting van de divisie mee uit te stippelen. Een mooie opportuniteit voor iemand die zijn/haar strategische mindset graag combineert met een hands on approach, en op zoek is naar impact binnen een knappe internationale omgeving.

Solliciteer →

HR Business Partner

16/06/2020 | Antwerpen

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat is opgericht in 2017. We zijn gespecialiseerd in het aanleveren van technische expertise binnen engineering, maintenance en construction binnen de proces industrie. We zijn een jonge, frisse scale up die gestart is met 2 personen en intussen is uitgegroeid tot een volwaardig team van meer dan 90 gepassioneerde interne- en externe medewerkers. Binnen onze organisatie zijn we op zoek naar een allround HR talent die zijn/haar schouders wil zetten onder het groeiverhaal van Dixon Engineering. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de collega’s hun business kunnen runnen in een toffe, losse sfeer. Je bent een intrapreneur en bouwt mee aan een groeiverhaal. We zijn op zoek naar goede ideeën, out-of-the box thinking en een spotless uitwerking ervan.

Solliciteer →

Payroll Expert Europa (HQ in Antwerpen)

12/06/2020 | Antwerpen

Onze klant is een succesvolle Belgische multinational actief in food productie, en één van de marktleiders in hun sector. Ze beleveren de wereldmarkten via innovatieve producieprocessen, gefocused op het verhogen van hun business operational excellence op een duurzame manier. Als een werkgever zijn ze zowel gedreven als toegewijd, waarbij ze actief investeren in hun mensen via specifieke programma’s rond talent development, internationale en interne mobiliteit. Hun internationale HQ zijn gebaseerd in Antwerpen.   Onze klant gaat op zoek naar een Payroll Expert voor Europa met een specifieke focus op Frankrijk en Spanje. Dit is een ideale opportuniteit voor iemand met een passie voor hard HR, ervaring met Belgische en Franse sociale wetgeving en op zoek naar een carrière met internationale expsoure en veel groeimogelijkheden.

Solliciteer →

International Payroll Specialist (France & Spain, HQ in Antwerp)

08/06/2020 | Antwerpen

Our client is a successful Belgian multinational active in food production, and one of the world’s leading companies in their field. They supply the world markets via innovative production processes, focused on driving business operational excellence in a sustainable way. As an employer they are driven as well as dedicated, actively investing in their people with specific programs for talent development, international mobility as well as internal mobility.   Based at the international HQ in Belgium they are looking for an International Payroll Specialist with a focus on France and Spain. This is an ideal opportunity for someone with a passion for hard HR, experience with French social legislation and looking for a career with international exposure and a lot of growth opportunities.

Solliciteer →