| contact | nl | en
What we offer

We understand your HR needs.

Recruitment

Human Capital staat centraal in bedrijven van vandaag en morgen. Het succes van organisaties staat of valt met het aantrekken, empoweren en ontwikkelen van het juiste talent. Binnen ons netwerk van HR professionals zoeken we de sleutelfiguren die uw workforce mobiliseren in het bereiken van uw organisatiedoelen.

Interim Managers

Een efficiënt en deskundig HR team is onmisbaar. Door gespecialiseerde professionals in te zetten op flexibele projecten, beschikt uw HR-departement steeds over een continue bezetting, de juiste expertise én een adaptieve aanpak. Wij bieden een breed scala aan HR-oplossingen, zorgvuldig geselecteerd en op maat van uw noden. Zo ben je ‘future people proof’ en sla je een slag voor de lange termijn.

Dixon Drive

Het juiste talent aantrekken zal altijd hoog op de agenda staan. Maar een future-people-proof organisatie moet zich vooral ook de vraag stellen wat de workforce van vandaag en morgen écht nodig heeft. Daarom gaan we met Dixon Drive nog een stap verder dan talent staffing. Door in te zetten op talent ontwikkeling en talent engagement helpt Dixon Drive jou om een sterk werkgeversmerk en een performant talent management te realiseren.

Typical positions

We’re specialist in HR.

Contact our team

E: hr@dixon.be

T: +32 3 361 01 12

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Jr HR Business Partner (focus on talent, 15% travel)

07/05/2020 | Diegem

Heb je een passie voor HR en maak je graag het verschil in een internationale rol binnen een groeiend en dynamisch bedrijf? Dan kan een plekje als Jr. HR Business Partner bij een gerenommeerde multinational in de automotive industrie jou misschien wel bekoren. Onze klant met HQ ten noorden van Brussel is op zoek naar versterking van zijn global HR team. Een uitgelezen opportuniteit voor een ambitieuze HR professional die graag wil verder bouwen aan zijn/haar HR-track binnen een groeiende internationale organisatie. Een organisatie die inzet op het verder professionaliseren van zijn HR beleid en hier de juiste mensen voor wil aantrekken.

Solliciteer →

HR Officer (organisatorische duizendpoot, familiale omgeving, Vilvoorde/Nijvel)

29/04/2020 | Vilvoorde/Nijvel

Ben jij een ambitieuze multitasker met een passie voor HR? Dan is dit een prachtige opportuniteit voor jou! Onze klant is actief in de petrochemische industrie en gekend als familiale en betrokken organisatie met uitvalsbasis Vilvoorde en Nijvel. Ter versterking van hun HR divisie zijn ze vandaag op zoek naar een ervaren en gepassioneerde HR officer. Een uitgelezen opportuniteit voor een administratieve duizendpoot met een sterke achtergrond in hard HR die zin heeft om ook meer soft HR taken op zich te nemen, om zo het toekomstige HR beleid mee verder uit te tekenen.

Solliciteer →

HR Advisor (business coach – employee experience – industrial context)

02/04/2020 | Waregem

Onze klant is wereldwijd actief in meer dan 70 landen en staat aan de absolute top in de voedingsindustrie. Bovendien zorgen de continue innovaties en strategische investeringen ervoor dat zij elk jaar hun marktleiderspositie weten te verstevigen. Als werkgever bieden ze een open, dynamische en uitdagende werkomgving met veel aandacht voor persoonlijke en professionele groei, en dit binnen een internationale omgeving. Ter versterking van het HR team zijn ze vandaag op zoek naar een HR Business Partner die verantwoordelijk zal zijn voor alle HR processen omtrent Employee Experience, alsook zal fungeren als coach en facilitator voor de business.

Solliciteer →

Talent Acquisition Specialist

17/03/2020 | Antwerpen | Heb je een neus voor talent en wil je meebouwen aan ons groeiverhaal?

Dixon & Company is een enthousiaste en ambitieuze partner in recruitment, interim management en project consulting services. Op vandaag zijn we uitgegroeid van een start-up met een droom tot een bekende niche-speler met een team bestaande uit 105 gepassioneerde Dixonites.

Dixon Project Solutions is, als onderdeel van deze groep, een finance consultancy bedrijf. Onze core business is om onze finance werknemers telkens te matchen met een tijdelijke uitdaging in het finance departement bij een van onze klanten. Wij zijn actief in verschillende sectoren (FMCG, farma, chemie, retail, automotive, real estate…) in Vlaanderen en Brussel. Zo kunnen onze eigen project consultants project per project bijleren en hun finance track verder uitbouwen. Specifiek voor deze divisie gaan we op zoek naar een enthousiaste internal recruiter met een neus voor talent!

Solliciteer →

HR Business Partner (team lead, rechterhand HRM, uitvalsbasis Antwerpen)

16/03/2020 | Antwerpen

Heb jij al een mooie weg afgelegd binnen HR en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch bedrijf? Ben jij een gedreven sparring partner voor de business met een passie voor HR? Dan is dit een interessante kans voor jou!   Als succesvol Belgisch bedrijf is onze klant specialist in warehousing en logistiek. Deze grote speler met sterke reputatie in de Haven van Antwerpen staat gekend als een familiale en collaboratieve omgeving die sterk inzet op groei, geavanceerde technologie en één gezamenlijke visie. Om hun HR team te versterken gaan ze op zoek naar een ervaren HR professional die een toegevoegde waarde zal leveren als business partner. Een mooie opportuniteit voor wie op zoek gaat naar impact in een boeiende omgeving.

Solliciteer →

HR Officer – Antwerpen

16/03/2020 | Antwerpen

Onze klant is een toonaangevende internationale logistieke speler, bekend om zijn kwaliteit en vlekkeloze service aan de grote multinationals. Met meer dan 200 sites wereldwijd zjin ze reeds gerenommeerd in de markt. Door in te zetten op technologische - en ecologische innovatie realiseren ze vandaag verdere significante groei. Ter versterking van het HR team in Antwerpen gaan ze op zoek naar een gepassioneerde HR officer.

Solliciteer →