| contact | nl | en
What we offer

We understand your HR needs.

Recruitment

Human Capital staat centraal in bedrijven van vandaag en morgen. Het succes van organisaties staat of valt met het aantrekken, empoweren en ontwikkelen van het juiste talent. Binnen ons netwerk van HR professionals zoeken we de sleutelfiguren die uw workforce mobiliseren in het bereiken van uw organisatiedoelen.

Interim Managers

Een efficiënt en deskundig HR team is onmisbaar. Door gespecialiseerde professionals in te zetten op flexibele projecten, beschikt uw HR-departement steeds over een continue bezetting, de juiste expertise én een adaptieve aanpak. Wij bieden een breed scala aan HR-oplossingen, zorgvuldig geselecteerd en op maat van uw noden. Zo ben je ‘future people proof’ en sla je een slag voor de lange termijn.

Dixon Drive

Het juiste talent aantrekken zal altijd hoog op de agenda staan. Maar een future-people-proof organisatie moet zich vooral ook de vraag stellen wat de workforce van vandaag en morgen écht nodig heeft. Daarom gaan we met Dixon Drive nog een stap verder dan talent staffing. Door in te zetten op talent ontwikkeling en talent engagement helpt Dixon Drive jou om een sterk werkgeversmerk en een performant talent management te realiseren.

Typical positions

We’re specialist in HR.

Contact our team

E: hr@dixon.be

T: +32 3 361 01 12

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Comp & Ben Specialist (hartje Gent, mooie voordelen, 80% mogelijk)

17/01/2020 | Gent

Heb je een passie voor Comp&Ben en heb je altijd graag in hartje Gent willen werken? Kom jij tot je recht in een organisatie met een levendige, internationale en open bedrijfscultuur? Dan is deze rol als Comp&Ben Specialist iets voor jou! Het bedrijf is een klinkende naam die bij iedereen gekend is omwille van zijn kwaliteit, een brand die België in zijn segment mee verder op de wereldkaart heeft gezet.

Solliciteer →

Jobstudent rekrutering

14/01/2020 | Antwerpen

Op zoek naar een boeiende plaats waar je echt iets bijleert als jobstudent? Heb je zin om je te verdiepen in rekrutering en selectie en wil je graag meer leren over het bedrijfsleven? Dan ben je bij Dixon & Company aan het juiste adres! Dixon & Company is een modern, groeiend rekruteringsbureau gevestigd aan de kaaien in Antwerpen met vijf afdelingen waaronder Team Finance, Supply Chain, Sales & Marketing, HR, Engineering. We werken met jonge, gedreven en humoristische collega’s en focussen ons op bediendenprofielen en functies op medior/senior niveau. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info kan je vinden op: www.dixon.be.

Solliciteer →

Stagiair Rekrutering

14/01/2020 | Antwerpen | Een boeiende stageplaats waar je echt iets bijleert!

Op zoek naar een boeiende stageplaats waar je echt iets bijleert? Heb je zin om je te verdiepen in rekrutering en selectie en wil je graag meer leren over het bedrijfsleven? Dan ben je bij Dixon & Company aan het juiste adres! Dixon & Company is een modern, groeiend rekruteringsbureau gevestigd aan de kaaien in Antwerpen met vijf afdelingen waaronder Team Finance, Supply Chain, Sales & Marketing, HR, Engineering. We werken met jonge, gedreven en humoristische collega’s en focussen ons op bediendeprofielen en functies op medior/senior niveau. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info kan je vinden op: www.dixon.be

Solliciteer →

International Talent Acquisition Specialist (regio Noord-Brussel)

13/01/2020 | Vilvoorde

Altijd al in de real estate business willen werken? Wil je jouw passie voor HR en real estate combineren in een ondernemende recruiter rol met impact? Heb je internationale ambitie?  Kom jij tot je recht in een organisatie waar je autonoom te werk kan gaan, met een innovatieve en dynamische cultuur? Dan is deze rol als Talent Acquisition Specialist iets voor jou! Het bedrijf is een internationale speler actief in vastgoedontwikkeling en vermogensbeheer.

Solliciteer →

HR – stage/ vakantiejob

10/01/2020 | Antwerpen | Eerste kennismaking met HR & rekrutering

Dixon Project Solutions - Dixon & Company is een gespecialiseerd rekruteringsbedrijf actief in verschillende domeinen. Dixon Project Solutions is, als onderdeel van deze groep, een finance consultancy bedrijf. Onze core business is om finance werknemers telkens te matchen met een tijdelijke uitdaging in een financieel departement bij een van onze klanten. Wij zijn actief in verschillende sectoren (FMCG, pharma, chemie, retail, automotive, real estate…) in Vlaanderen en Brussel. Zo kunnen onze eigen project consultants project per project bijleren en hun finance track verder uitbouwen.   Wij zijn opgestart in 2016 en vormen ondertussen een familiaire bende van meer dan 20 mensen. Specifiek voor onze divisie gaan we op zoek naar een enthousiaste HR stagiair of jobstudent die ondersteuning biedt in HR, met grote focus op het interne rekruteringsproces.

Solliciteer →

Strategic Talent Acquisition Manager – Antwerpen

24/12/2019 | Antwerpen

Ben je ambitieus maar draag je ook graag bij aan een organisatie met bredre maatschappelijke impact? Zijn waarden als patiëntgerichtheid, teamwork, respect en professionaliteit belangrijk voor jou? Heb jij al een mooie weg afgelegd binnen HR en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch bedrijf? Lees dan zeker verder.

Onze klant is een leading speler binnen de zorgsector. Vanuit hun hoofdkantoor in Antwerpen, denken ze elke dag mee aan de optimalisatie van het zorgaanbod. Ter versterking van het HR team, zijn zij op zoek naar een Strategic Talent Acquisition Manager. De ideale rol voor een ervaren HR Professional, op zoek naar uitdaging en impact in een complexe change omgeving.

Solliciteer →

Payroll Officer – Rupelstreek

14/11/2019 | Vlaams-Brabant

Onze klant, met hoofdzetel in België, is wereldwijd een gerenommeerde speler op vlak van hoogwaardige constructieoplossingen. Dankzij hun sterke merken en topservice vormen zij een gevestigde waarde van waaruit ze blijven investeren in hun groeiverhaal. In het kader van de huidige groei gaat men vandaag actief op zoek naar een sterke Payroll Officer om het payroll team kracht bij te zetten. De Ideale opportuniteit een oplossingsgerichte en analytische project manager die graag zijn/haar steentje bijdraagt aan een vlotte payroll service.

Solliciteer →

International HR Officer – Saas Scale-up – Gent

31/10/2019 | Gent

Ben jij gepassioneerd door mensen én cijfers? Maak je graag het verschil in een bedrijf getekend door digitale innovatie en hypergrowth? Dan is deze opportuniteit als International HR Officer misschien wel iets voor jou. Onze klant met HQ in Gent is een digital scale-up die in no time uitgegroeid is tot global leading speler binnen de wereld van Saas. Ter versterking van het HR team gaan ze momenteel op zoek naar International HR Officer. De ideale rol voor een gedreven HR passionate die graag tot het uiterste gaat in het streven naar een best in class employee experience beleid.

Solliciteer →

Senior HR Business Partner – Zorgsector Antwerpen

22/10/2019 | Antwerpen

Draag jij graag bij aan een veilige en kwaliteitsvolle zorg? Zijn waarden zoals patiëntgerichtheid, teamwork, respect en professionaliteit belangrijk voor jou? Heb jij al een mooie weg afgelegd binnen HR en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch bedrijf? Lees dan zeker verder.

Onze klant is een leading speler binnen de zorgsector. Vanuit hun hoofdkantoor in Antwerpen, denken ze elke dag mee aan de optimalisatie van het zorgaanbod. Ter versterking van het HR team, zijn zij op zoek naar een Senior HR Business Partner. De ideale rol voor een ervaren HR Professional, op zoek naar impact in een complexe omgeving.

Solliciteer →

International HR Officer Leuven

11/10/2019 | Leuven | International HR Officer Leuven

Omschrijf jij jezelf als een analytische geest met een hart voor HR? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Met hun vestiging in Leuven, is onze klant een gerenommeerde internationale speler met een voortrekkersrol op het gebied van optische en technologische innovatie. Ter versterking van het HR team, zijn zij opzoek naar een all-round HR Officer.

Solliciteer →

Jr HR Business Partner – Digital scale-up Antwerpen

03/10/2019 | Antwerpen | Digital scale-up Antwerpen

Ben jij geïntrigeerd door het HR gebeuren en maak je graag het verschil in een dynamisch en innoverend bedrijf? Dan kan een plekje als HR Business Partner binnenin deze scale up jou misschien wel bekoren. Onze klant is een sterk groeiende internationale speler met HQ in hartje Antwerpen. Met hun innovatieve oplossingen dromen ze van een paperless future

Solliciteer →