| contact | nl | en
What we offer

We understand your HR needs.

Recruitment

Human Capital staat centraal in bedrijven van vandaag en morgen. Het succes van organisaties staat of valt met het aantrekken, empoweren en ontwikkelen van het juiste talent. Binnen ons netwerk van HR professionals zoeken we de sleutelfiguren die uw workforce mobiliseren in het bereiken van uw organisatiedoelen.

Interim Managers

Een efficiënt en deskundig HR team is onmisbaar. Door gespecialiseerde professionals in te zetten op flexibele projecten, beschikt uw HR-departement steeds over een continue bezetting, de juiste expertise én een adaptieve aanpak. Wij bieden een breed scala aan HR-oplossingen, zorgvuldig geselecteerd en op maat van uw noden. Zo ben je ‘future people proof’ en sla je een slag voor de lange termijn.

Dixon Drive

Het juiste talent aantrekken zal altijd hoog op de agenda staan. Maar een future-people-proof organisatie moet zich vooral ook de vraag stellen wat de workforce van vandaag en morgen écht nodig heeft. Daarom gaan we met Dixon Drive nog een stap verder dan talent staffing. Door in te zetten op talent ontwikkeling en talent engagement helpt Dixon Drive jou om een sterk werkgeversmerk en een performant talent management te realiseren.

Typical positions

We’re specialist in HR.

Contact our team

E: hr@dixon.be

T: +32 3 361 01 12

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Payroll Specialist (regio Geel)

16/09/2020 | Geel

Onze klant met uitvalsbasis regio Geel is een gevestigde waarde binnen industriële producten. Ze staan als innovatieve partner garant voor een sterke technische expertise en customized oplossingen. Ter versterking van het HR team gaan ze vandaag actief op zoek naar een sterke Payroll Specialist om het payroll team kracht bij te zetten. De Ideale opportuniteit voor een oplossingsgerichte en analytische HR professional die graag zijn/haar steentje bijdraagt aan een vlotte payroll service.

Solliciteer →

Comp&Ben Manager (HQ Brussel)

02/09/2020 | Brussel

Onze klant  heeft een unieke pioniersrol in het klimaatdebat, met uitvalsbasis Brussel. Ze zoeken een ervaren HR professional met achtergrond in payroll en Comp&Ben. Om hun comp&ben beleid zowel nationaal als internationaal verder uit te stippelen zoeken ze een projectmatige specialist met goede kennis van de Belgische sociale wetgeving, en idealiter ook kennis van internationale payroll. Een goede helicopterview gecombineerd met procesmatig denken is ideaal. Een mooie opportuniteit voor wie op zoek gaat naar impact in een boeiende omgeving, met aansturing van 1 payroll collega.

Solliciteer →

HR & Payroll Officer

02/09/2020 | Antwerpen

Onze klant is een toonaangevende internationale logistieke speler, bekend om zijn kwaliteit en vlekkeloze service aan de grote multinationals. Met meer dan 200 sites wereldwijd zijn ze reeds gerenommeerd in de markt. Door in te zetten op technologische - en ecologische innovatie realiseren ze vandaag verdere significante groei. Ter versterking van het HR team zijn ze momenteel op zoek naar een analytische en oplossingsgerichte HR en Payroll Officer die graag zijn/haar steentje bijdraagt aan een vlotte payroll service. Een mooie opportuniteit voor iemand met passie voor (hard) HR die op zoek gaat naar een hands-on omgeving waarbij je ook in bredere HR projecten wordt betrokken.  

Solliciteer →

Recruiter Finance Solutions

31/08/2020 | Antwerpen | Go-getter gezocht met analytische én peopleskills

Dixon Project Solutions is een gespecialiseerd in finance resources en project solutions. Vandaag bestaat dit team uit een zes dynamische professionals die dagelijks het beste van zichzelf geven om onze klanten, interim managers en eigen consultants te begeleiden. Dat doen we op onze eigen manier, steeds authentiek en betrokken, om als partner extra toegevoegde waarde te bieden. Gezien onze gerealiseerde groei, zijn we op zoek naar een ondernemende Recruiter Finance Solutions om samen met ons verder te bouwen.

Solliciteer →

Payroll Officer (regio Leuven/Brussel)

18/08/2020 | Leuven/Brussel

Onze klant is een dynamische high-tech onderneming met een significante impact op wereldniveau. Haar missie is om innovatieve software-oplossingen te ontwikkelen die de wereld een betere en gezondere plaats maken. Door de combinatie van de beste softwareontwikkelaars en high-tech faciliteiten hebben ze een uitstekende reputatie in de markt kunnen verwezenlijken.   Ter versterking van het HR team gaan ze vandaag actief op zoek naar een sterke Payroll Officer om het payroll team kracht bij te zetten. De Ideale opportuniteit een oplossingsgerichte en analytische HR professional die graag zijn/haar steentje bijdraagt aan een vlotte payroll service.

Solliciteer →

Payroll Expert (regio Antwerpen / Mechelen)

18/08/2020 | Antwerpen/Mechelen

Onze klant met hoofdzetel in provincie Antwerpen is een Belgisch bedrijf in de dienstensector met een hoge maatschappelijke relevantie. Ze staan bekend voor hun kwaliteitsvolle en mensgerichte aanpak en ambiëren komende jaren verdere groei. Ter versterking van het HR team zijn ze momenteel op zoek naar een analytische en oplossingsgerichte HR en Payroll Expert die graag zijn/haar steentje bijdraagt aan een vlotte payroll service. De ideale rol voor iemand met projectmatige vaardigheden en passie voor payroll die op zoek gaat naar een hands-on omgeving waar people, ambitie en kwaliteit centraal staan.

Solliciteer →

Comp&Ben Expert (Europa, strategie/ project management, HQ Brussel)

03/07/2020 | Brussel

Heb jij al een mooie weg afgelegd binnen HR en heb je een passie voor Comp&Ben? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met verantwoordelijkheid binnen een dynamisch bedrijf? Dan is dit een interessante kans voor jou!   Onze klant  is een specialist in logistiek en zet actief in op een ecologische manier van transport. Het is een gerenommeerde speler in de sector met sterke reputatie.  Om hun HR team te versterken gaan ze op zoek naar een ervaren HR professional die een toegevoegde waarde zal leveren als comp & ben specialist. Een mooie opportuniteit voor wie op zoek gaat naar impact in een boeiende omgeving.

Solliciteer →

Senior Recruitment Consultant – HR Solutions

01/07/2020 | Antwerpen

Gepassioneerd door HR en het aantrekken van talent? Op zoek naar de juiste mix van inhoudelijk meedenken met klanten en kandidaten en operationele daadkracht? Altijd al gedroomd van een trekkersrol? En zou je dit liefst doen in een snelgroeiende ondernemende context omringd door enthousiaste en gepassioneerde collega’s? Dan staat deze rol jou op het lijf geschreven Dixon & Company is een partner en specialist in rekrutering en staffing solutions. Passionately Personal – dat is waar we voor staan. Al 10 jaar focussen we ons op the noble art of recruitment. We streven ernaar om ervaring binnen recruitment te combineren met expertkennis binnen 5 specifieke vakdomeinen: Finance, Supply Chain, Sales & Marketing, HR en Engineering . Zo kunnen we succesvol zijn voor onze klanten en kandidaten.   De divisie HR Solutions groeit snel en is ambitieus. Daarom gaan we vandaag op zoek naar een enthousiaste Sr Recruitment Consultant om de tak HR Permanent Solutions mee vorm te geven. De ideale opportuniteit voor een ondernemende recruitment professional met een uitgesproken affiniteit voor HR.

Solliciteer →