| contact | nl | en
What we offer

We understand your HR needs.

Recruitment

Human Capital staat centraal in bedrijven van vandaag en morgen. Het succes van organisaties staat of valt met het aantrekken, empoweren en ontwikkelen van het juiste talent. Binnen ons netwerk van HR professionals zoeken we de sleutelfiguren die uw workforce mobiliseren in het bereiken van uw organisatiedoelen.

Interim Managers

Een efficiënt en deskundig HR team is onmisbaar. Door gespecialiseerde professionals in te zetten op flexibele projecten, beschikt uw HR-departement steeds over een continue bezetting, de juiste expertise én een adaptieve aanpak. Wij bieden een breed scala aan HR-oplossingen, zorgvuldig geselecteerd en op maat van uw noden. Zo ben je ‘future people proof’ en sla je een slag voor de lange termijn.

Typical positions

We’re specialist in HR.

Contact our team

E: hr@dixon.be

T: +32 3 361 01 12

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

International Recruiter & Employer Branding Expert

03/12/2018 | Antwerp | Unieke opportuniteit voor een creatieve digitale HR globetrotter

Onze klant is een gerenommeerde en globale speler binnen de haven van Antwerpen. Met het oog op hun groeiverhaal gaan ze vandaag op zoek naar een International Recruiter & Employer Branding Expert. Een uitdagende opportuniteit voor een enthousiaste HR Professional die op zoek is naar een rol met impact binnen een globale en progressieve wereldspeler.

Solliciteer →

Talent Sherlock

22/11/2018 | Brussel | Selectie Specialist die geen enkele HighPo mist!

Onze klant is een high performing consultancyorganisatie.  Als specialist in het identificeren, ontwikkelen en laten groeien van talent, stomen zij high potentials klaar voor een rol als senior-consultant of future leader.  Het bedrijf staat bekend om zijn jonge, diverse en flexibele cultuur.  In het kader van hun groei gaan ze op zoek naar een gedreven Selection Specialist. Een unieke kans voor een gepassioneerde result-driven Selection Specialist om te werken in een ‘Great Place To Work’.

Solliciteer →

HR Officer

19/11/2018 | Antwerpen | Belgian and fast growing company

Dixon & Company is een gespecialiseerd consultancy kantoor, opgericht in 2010, met niches in Finance, Sales & Marketing, Supply Chain, Engineering & HR. We bieden onze klanten enerzijds tijdelijke oplossingen aan in de vorm van consultancy en interim management, anderzijds lossen wij ook permanente werving- & selectie vraagstukken op. Elke dag werken we met een team van een 60-tal gedreven interne en externe medewerkers die bijdragen tot het succes van onze club. Ons recept werkt: business is booming, we groeien als kool en hebben de ambitie om consultancy structureel uit te bouwen. Daarom zoeken we vandaag een toffe HR Officer.

Solliciteer →

Talent Management Specialist

14/11/2018 | Antwerp | Unieke opportuniteit voor een gepassioneerde HR Professional

Onze klant is een gerenommeerde speler binnen DIY.  De hoofdzetel van België ligt in Antwerpen.  In het kader van groei zoeken ze een gepassioneerde Talent Management Specialist. Een interessante opportuniteit voor een enthousiaste HR specialist.  Je komt terecht in een hecht team met een informele werksfeer.  Een ideale kans om je stempel te drukken op het HR-beleid van een vooruitstrevende organisatie.

Solliciteer →

Comp & Ben/ Payroll specialist (Vast of Ad Interim)-Brussel

09/11/2018 | Brussel | analytische HR professional met passie voor projectmanagement

Onze klant is een bekend internationaal merk in de automobielsector. Deze toonaangevende speler heeft een solide reputatie opgebouwd als een van de belangrijkste spelers in de geschiedenis van de automobielindustrie en heeft een duidelijke visie en een winnende mentaliteit die een mooie toekomst garandeert. Ter ondersteuning van de groei zijn zij vandaag op zoek naar een Compensation, Benefits en Payroll specialist ad interim of vast.  

Solliciteer →

Senior Talent Acquisition Specialist (a.i., Diegem)

29/10/2018 | Diegem

Voor een gekende speler in Diegem, zijn we momenteel op zoek naar een Senior Talent Acquisition Specialst die als business partner nauw samenwerkt met de verschillende divisies. Het bedrijf, met een 700tal werknemers is een boeiende speler met internationaal karakter.

Solliciteer →

HR Business Partner – Talent Management / Employer Branding

15/10/2018 | Antwerpen | Unieke opportuniteit om een HR team en beleid van scratch op te starten!

Dixon Engineering is een technisch consultancy bureau dat is opgericht in 2016. We zijn gespecialiseerd in het aanleveren van technische expertise binnen engineering, maintenance en construction binnen de proces industrie. We zijn een jonge, frisse start up die gestart is met 2 personen en die intussen is uitgegroeid tot een volwaardig team van 25 gepassioneerde interne- en externe medewerkers. Gezien de groei die we vandaag kennen binnen onze jonge organisatie, zijn we op zoek naar all-round HR office talent die zijn/haar schouders wil zetten onder het groeiverhaal van Dixon Engineering. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de collega’s hun business kunnen runnen in een toffe, losse sfeer. Je bent een entrepreneur en bouwt mee aan een groeiverhaal. We zijn op zoek naar goede ideeën, out-of-the box thinking en een spotless uitwerking ervan.

Solliciteer →

HR Business Partner

12/10/2018 | Brugge | Generieke HR-rol met focus op Comp & Ben

Onze klant, gevestigd in Brugge, is een toonaangevende Belgische speler in de retail.  Omwille van hun sterke focus op innovatie en e-commerce staan ze bekend om hun kwalitatieve producten en uitmuntende service. Ter ondersteuning van de groei zijn zij vandaag op zoek naar een HR Business Partner Ad Interim. Een boeiende functie in een gedreven omgeving met visie, waarbij initiatief en zelfstandig handelen gewaardeerd wordt!    

Solliciteer →