| contact | nl | en
What we offer

We understand your HR needs.

Recruitment

Human Capital staat centraal in bedrijven van vandaag en morgen. Het succes van organisaties staat of valt met het aantrekken, empoweren en ontwikkelen van het juiste talent. Binnen ons netwerk van HR professionals zoeken we de sleutelfiguren die uw workforce mobiliseren in het bereiken van uw organisatiedoelen.

Interim Managers

Een efficiënt en deskundig HR team is onmisbaar. Door gespecialiseerde professionals in te zetten op flexibele projecten, beschikt uw HR-departement steeds over een continue bezetting, de juiste expertise én een adaptieve aanpak. Wij bieden een breed scala aan HR-oplossingen, zorgvuldig geselecteerd en op maat van uw noden. Zo ben je ‘future people proof’ en sla je een slag voor de lange termijn.

Dixon Drive

Het juiste talent aantrekken zal altijd hoog op de agenda staan. Maar een future-people-proof organisatie moet zich vooral ook de vraag stellen wat de workforce van vandaag en morgen écht nodig heeft. Daarom gaan we met Dixon Drive nog een stap verder dan talent staffing. Door in te zetten op talent ontwikkeling en talent engagement helpt Dixon Drive jou om een sterk werkgeversmerk en een performant talent management te realiseren.

Typical positions

We’re specialist in HR.

Contact our team

E: hr@dixon.be

T: +32 3 361 01 12

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Payroll Officer – Diegem/Bornem – 4/5 mogelijk

11/06/2019 | Diegem

Onze klant met hoofdzetel in Diegem en bijkantoren in Bornem is een innovatieve speler in de media sector. Met haar servicegerichte aanpak adviseert en ondersteunt ze haar klanten op gebied van commerciële marketing acties. Ter versterking van het HR team zijn ze momenteel op zoek naar een gedreven Payroll Officer die zich mee wil buigen over de operationele en strategische Comp&Ben vraagstukken. De ideale rol voor een sterke project manager met passie voor payroll die op zoek gaat naar een hands-on omgeving waar people, ambitie en kwaliteit centraal staan.

Solliciteer →

Payroll Officer – Diegem – BD myShopi

29/05/2019 | Diegem

Onze klant BD myShopi is hét omni-channel platform in België met het grootste bereik via een combinatie van offline en digitale kanalen. Het stelt retailers, merken en adverteerders in staat om in directe communicatie te treden met hun klanten, waar dan ook en wanneer dan ook. Enkele feiten? Elke week ontvangen meer dan 4 mio huishoudens door-aan-deur brochures in hun postbus; de BD myShopi applicaties voor tablet en smartphone werden al meer dan 500.000 keer gedownload in België; als marktleider voor digital cashback coupons en spaaracties zet men momenteel duizenden consumenten aan om digitale shopping lijsten te creëren en loyalty kaarten te bewaren.

Ter versterking van het HR team zijn ze momenteel op zoek naar een gedreven Payroll Officer die zich mee wil buigen over de operationele en strategische Comp&Ben vraagstukken. De ideale rol voor een sterke project manager met passie voor payroll die op zoek gaat naar een hands-on omgeving waar people, ambitie en kwaliteit centraal staan.  

Solliciteer →

Freelancer Projectmanager in Comp & Ben

21/03/2019 | Antwerpen

Onze klant, actief ten zuiden van Antwerpen, realiseert dagdagelijks duurzame ontwikkeling in een bruisende sector. In het kader van verschillende M&A verhalen zijn ze op zoek naar een Ondernemende Freelance Projectmanager in Comp & Ben die het team begeleidt om een ijzersterk loonbeleid neer te zetten alsook een HR budget opstelt om u tegen te zeggen.

Solliciteer →

International Talent Acquisition Specialist – Antwerpen

19/03/2019 | Antwerpen

Onze klant is een globaal gerenommeerde speler binnen de haven van Antwerpen. In het kader van hun expansie zijn ze vandaag op zoek naar een International Talent Acquisition Expert. Een uitdagende opportuniteit voor een ondernemende Recruiter met internationale ambitie die op zoek is naar een rol met impact bij een snelgroeiende en toonaangevende wereldspeler.

Solliciteer →