| contact | nl | en
What we offer

We understand your HR needs.

Recruitment

Human Capital staat centraal in bedrijven van vandaag en morgen. Het succes van organisaties staat of valt met het aantrekken, empoweren en ontwikkelen van het juiste talent. Binnen ons netwerk van HR professionals zoeken we de sleutelfiguren die uw workforce mobiliseren in het bereiken van uw organisatiedoelen.

Interim Managers

Een efficiënt en deskundig HR team is onmisbaar. Door gespecialiseerde professionals in te zetten op flexibele projecten, beschikt uw HR-departement steeds over een continue bezetting, de juiste expertise én een adaptieve aanpak. Wij bieden een breed scala aan HR-oplossingen, zorgvuldig geselecteerd en op maat van uw noden. Zo ben je ‘future people proof’ en sla je een slag voor de lange termijn.

Dixon Drive

Het juiste talent aantrekken zal altijd hoog op de agenda staan. Maar een future-people-proof organisatie moet zich vooral ook de vraag stellen wat de workforce van vandaag en morgen écht nodig heeft. Daarom gaan we met Dixon Drive nog een stap verder dan talent staffing. Door in te zetten op talent ontwikkeling en talent engagement helpt Dixon Drive jou om een sterk werkgeversmerk en een performant talent management te realiseren.

Typical positions

We’re specialist in HR.

Contact our team

E: hr@dixon.be

T: +32 3 361 01 21

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Finance Business Manager – I.M. & consulting

19/11/2020 | Antwerpen

Dixon Project Solutions maakt snel naam als finance consultancypartij. We zijn gegroeid uit een start-up en bouwen nog steeds verder aan ons groeiverhaal. We opereren steeds volgens onze Dixon-waarden: op een betrokken, authentieke en ondernemende manier. We zetten sterk in op een unieke beleving voor onze in-house project consultants en freelancers en onze klanten.

Gezien de gerealiseerde groei in de afgelopen maanden zijn we opnieuw op zoek naar een pro-actieve business manager die mee de schouders wil zetten onder onze commerciële initiatieven.

Solliciteer →

HR Performance Manager (international, HR/business drivers, industry)

10/11/2020 | Eindhoven

Onze klant is een wereldwijde leverancier en belangrijke speler binnen Supply Chain Solutions. Met ruim 100.000 werknemers over meer dan 30 landen, leveren zij kwalitatieve consultancy en transport op grote schaal. Persoonlijke groei, klantentevredenheid en duurzaamheid vormen de hoeksteen van hun bedrijfsfilosofie. Ter versterking van het HR team zijn ze vandaag op zoek naar een analytische en gedreven HRM met sterke business acumen en customer focus die uitkijkt naar een afwisselende rol met focus op stakeholder management intern/extern, coaching en aansturing van een internationaal HR team.

Solliciteer →

Looking for a Robin (m/v) to complete Batman

10/11/2020 | Antwerpen

Onze klant, een ambitieuze en innovatieve marketing services organisatie gelegen in het hartje van Antwerpen, werft aan. Ze gaan op zoek naar een Office Assistant of Business Sidekick, iemand die de boel draaiende houdt, wanneer de business hun ‘perfect unicorn’ najaagt. Ze zoeken de Robin to their Batman, de Watson to their Holmes. Ze zoeken een achter-de-schermen super hero!

Solliciteer →

Payroll Officer – Rupelstreek

09/11/2020 | Vlaams-Brabant

Onze klant, met hoofdzetel in België, is wereldwijd een gerenommeerde speler op vlak van hoogwaardige constructieoplossingen. Dankzij hun sterke merken en topservice vormen zij een gevestigde waarde van waaruit ze blijven investeren in hun groeiverhaal. In het kader van de huidige groei gaat men vandaag actief op zoek naar een sterke Payroll Officer om het 4 koppig Payroll team aan te vullen. Vanuit je expertise fungeer je als specialist voor HR-gerelateerde vragen. De Ideale opportuniteit een oplossingsgerichte en analytische geest, gebeten door sociale wetgeving, klaar om een steentje bij te dragen aan het ambitieuze verhaal van onze klant.

Solliciteer →

HR Consultant – Employee Experience

30/10/2020 | Antwerpen | Zin om onze start-up Drive mee naar the NEXT level te tillen? Klik dan nu verder!

Drive.-, 1 (Psychology) a determination and ambition to achieve something. 2 (Sport) a golf shot, intended to move the ball a great distance down the fairway towards the green. 3 (Travel) a memorable trip or journey. 4 (Our team) the most exceptional work experience you will ever find.

Voor onze klanten meten we de Employee Experience van hun medewerkers. Dit doen we objectief, betrokken en razendsnel. Voor organisaties vandaag is dit de manier om een omgeving te creëren waarin medewerkers graag komen werken en elke dag het beste van zichzelf kunnen geven. We werken voor marktleiders in een divers portfolio van sectoren maar minstens even enthousiast voor KMO’s die een sterk werkgeversmerk ambiëren.

Solliciteer →

HR Consultant

27/10/2020 | Antwerpen

Word je getriggerd door nieuwe uitdagingen? Heb je een passie voor het zoeken naar pragmatische oplossingen voor actuele HR vraagstukken? Ben jij een proactieve HR professional die graag zelfstandig werkt binnen een ondernemende context, omringd door enthousiaste en gepassioneerde collega’s? Ben je op zoek naar een partner die oprecht betrokken is en actief investeert in het vormgeven van jouw loopbaan? Dan is een rol binnen Dixon HR Solutions misschien wel jouw ideale next step.       

Solliciteer →

People & Organisational Development Manager

23/10/2020 | Antwerpen

Onze klant is een ambitieuze en innovatieve marketing services organisatie in het hartje van Antwerpen. De afgelopen jaren groeiden ze hard.  Daarom gaan ze vandaag op zoek naar een gedreven People & Organisational Development Manager om hen optimaal te ondersteunen in dit ontwikkelingsproces. De ideale rol voor een enthousiaste goalgetter én people person die op zoek is naar een HR rol met daadwerkelijke impact binnen een context die vooruit wil.

Solliciteer →

Office Manager met passie voor HR

23/10/2020 | Antwerpen

Onze klant, een ambitieuze en innovatieve marketing services organisatie in het hartje van Antwerpen, is op zoek naar een Office Manager a.k.a. manusje van alles. Als office manager organiseer en coördineer je de kantooradministratie en -procedures, om zo de effectiviteit en efficiëntie van de organisatie te waarborgen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van het kantoorbeleid en het stroomlijnen van de administratieve processen. Je zorgt voor de goede werking van het kantoor op dagelijkse basis. Je zorgt voor een efficiënte werking van het kantoor door middel van een reeks administratieve, financiële en leidinggevende taken. Je ondersteunt het management, het leadershipteam en de HR-manager. Je bent goed georganiseerd, flexibel en geniet van de administratieve uitdagingen. Ben jij de doorzetter die een bedrijf kan runnen als een geoliede machine? Een energieke professional met het vermogen om dingen voor elkaar te krijgen? Read on!

Solliciteer →

Payroll Specialist (regio Geel)

23/10/2020 | Geel

Onze klant met uitvalsbasis regio Geel is een gevestigde waarde binnen industriële producten. Ze staan als innovatieve partner garant voor een sterke technische expertise en customized oplossingen. Ter versterking van het HR team gaan ze vandaag actief op zoek naar een sterke Payroll Specialist om het payroll team kracht bij te zetten. De Ideale opportuniteit voor een oplossingsgerichte en analytische HR professional die graag zijn/haar steentje bijdraagt aan een vlotte payroll service.

Solliciteer →

Junior HR Officer – Internationale speler in de modesector gelegen te hartje Antwerpen

23/10/2020 | Antwerpen

Onze klant is een internationale speler in de modesector. Met meer dan 10.000 werknemers wereldwijd, zijn ze een gevestigde waarde in het luxesegment van het modelandschap.  Ter versterking van hun Benelux HR team, gelegen in hartje Antwerpen, zijn ze op zoek naar een nauwkeurige en zelfstandige HR & Payroll Officer die zal instaan voor een correcte en efficiënte personeelsadministratie en loonverwerking. Een mooie opportuniteit voor een HR passionate die op zoek gaat naar een functie met verantwoordelijkheid binnen (hard) HR

Solliciteer →

Payroll Specialist – Leuven

23/10/2020 | Leuven

Op zoek naar een dynamische en uitdagende omgeving? Dan ben je aan het juiste adres!  Deze partner van Dixon & Company is geen hedendaagse multinational. Gespecialiseerd in innovatieve smartfarming-oplossingen, hoort deze speler bij de grootste fullservice-partners van de boer en tuinder.  Ter vervollediging van het HR team in hartje Leuven zijn ze vandaag op zoek naar een Payroll Professional, die met zijn/haar doorgedreven kennis van sociale wetgeving een gevestigde waarde kan zijn binnen hun groeiverhaal. 

Solliciteer →

Payroll Professional Antwerpen

23/10/2020 | Antwerpen

Deze partner van Dixon & Company is geen hedendaagse multinational. Gespecialiseerd in innovatieve smartfarming-oplossingen, hoort deze speler bij de grootste fullservice-partners van de boer en tuinder. Ter vervollediging van het HR team in Antwerpen zijn ze vandaag op zoek naar een Payroll Professional, die met zijn/haar doorgedreven kennis van sociale wetgeving een gevestigde waarde kan zijn binnen hun groeiverhaal.

Solliciteer →