| contact | nl | en
What we offer

We understand your HR needs.

Recruitment

Human Capital staat centraal in bedrijven van vandaag en morgen. Het succes van organisaties staat of valt met het aantrekken, empoweren en ontwikkelen van het juiste talent. Binnen ons netwerk van HR professionals zoeken we de sleutelfiguren die uw workforce mobiliseren in het bereiken van uw organisatiedoelen.

Interim Managers

Een efficiënt en deskundig HR team is onmisbaar. Door gespecialiseerde professionals in te zetten op flexibele projecten, beschikt uw HR-departement steeds over een continue bezetting, de juiste expertise én een adaptieve aanpak. Wij bieden een breed scala aan HR-oplossingen, zorgvuldig geselecteerd en op maat van uw noden. Zo ben je ‘future people proof’ en sla je een slag voor de lange termijn.

Dixon Drive

Het juiste talent aantrekken zal altijd hoog op de agenda staan. Maar een future-people-proof organisatie moet zich vooral ook de vraag stellen wat de workforce van vandaag en morgen écht nodig heeft. Daarom gaan we met Dixon Drive nog een stap verder dan talent staffing. Door in te zetten op talent ontwikkeling en talent engagement helpt Dixon Drive jou om een sterk werkgeversmerk en een performant talent management te realiseren.

Typical positions

We’re specialist in HR.

Contact our team

E: hr@dixon.be

T: +32 3 361 01 12

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Payroll Specialist

20/02/2020 | Mechelen

Op zoek naar een dynamische en uitdagende omgeving met internationaal karakter? Dan ben je aan het juiste adres! Deze partner van Dixon & Company is geen doorsnee multinational. Als gerenommeerde en toonaangevende speler in de drank- en voedingsindustrie legt ze de lat hoog in het internationale voedsellandschap. Ter versterking van het People Operations Team  zijn ze vandaag op zoek naar een Payroll Specialist, die met zijn/haar doorgedreven kennis van sociale wetgeving een mee kan bouwen aan hun groeiverhaal.

Solliciteer →

Payroll Officer (ondernemende projectmanager in HR)

18/02/2020 | Gent

Onze klant is een snel groeiende en innovatieve start-up in de medische dienstverlening, met HQ in hartje Gent. Ter versterking van het HR team, zijn zij opzoek naar een ondernemende payroll officer, de perfecte rol voor een gedreven projectmanager met oog voor detail en bredere interesse in HR, die klaar is om zijn/haar steentje bij te dragen aan het ambitieuze verhaal van onze klant.

Solliciteer →

Studentenjob HR Consultancy

12/02/2020 | Antwerpen

Op zoek naar een studentenjob waar je echt iets bijleert? Heb je zin om je te verdiepen in HR consultancy en wil je graag meer leren over het bedrijfsleven? Ben je de meeste ondernemende van de groep? Dan ben je bij Dixon & Company aan het juiste adres. Dixon & Company is een groeiend bedrijf met focus op HR consultancy. Als jobstudent kom je terecht in een ondersteunend, open team dat jou de nodige begeleiding geeft om op korte tijd volledig mee te draaien.

Solliciteer →

HR Manager België

11/02/2020 | Oost- en West-Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde speler binnen Industry. Vandaag bouwen ze verder op hun sterke reputatie en zoeken ze hun marktpositie verder te versterken internationaal. In het kader hiervan zoeken ze een sterke HR Manager voor de Belgische markt met goed overzicht en daadkracht om de verdere richting van de divisie mee uit te stippelen. Een mooie opportuniteit voor iemand die zijn/haar strategische mindset graag combineert met een hands on approach, en op zoek is naar impact binnen een knappe internationale omgeving.

Solliciteer →

Senior HR Business Partner – Change Agent Antwerpen

03/02/2020 | Antwerpen

Draag jij graag bij aan een veilige en kwaliteitsvolle zorg? Zijn waarden zoals patiëntgerichtheid, teamwork, respect en professionaliteit belangrijk voor jou? Heb jij al een mooie weg afgelegd binnen HR en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch bedrijf? Lees dan zeker verder. Onze klant is een leading speler binnen de zorgsector. Vanuit hun hoofdkantoor in Antwerpen, denken ze elke dag mee aan de optimalisatie van het zorgaanbod. Ter versterking van het HR team, zijn zij op zoek naar een Senior HR Business Partner. De ideale rol voor een ervaren HR Professional, op zoek naar impact in een complexe omgeving.

Solliciteer →

Recruitment Coordinator (Vilvoorde – industry)

03/02/2020 | Vilvoorde

Altijd al in een industriële context willen werken? Wil je jouw passie voor HR en industry combineren in een ondernemende recruiter rol? Kom jij tot je recht in een organisatie waar je autonoom te werk kan gaan? Lees dan zeker verder. Onze klant is een Europese gerenommeerde speler in de automotive sector die de afgelopen jaren een sterke groei heeft gekend. Ter versterking van hun HR team zijn ze vandaag op zoek naar een Recruitment Specialist. Een uitdagende opportuniteit voor een ondernemende Recruiter die op zoek is naar een rol met impact bij een snelgroeiende en toonaangevende speler.

Solliciteer →

HR Advisor (project management – change – industrial context)

03/02/2020 | Vilvoorde

Ben jij een gedreven sparring partner voor de business met een passie voor HR? Heb jij al een mooie weg afgelegd binnen HR en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch bedrijf met een boeiende change omgeving? Dan is dit een interessante kans voor jou! Als sterk groeiend bedrijf is onze klant een gerenommeerde speler in de Europese automotive sector met verschillende vestigingen in België en HQ in Vilvoorde. Om hun HR team te versterken gaan ze op zoek naar een ervaren HR professional die een toegevoegde waarde zal leveren als business partner. Een mooie opportuniteit voor wie op zoek gaat naar impact in een complexe en boeiende omgeving.  

Solliciteer →

International Talent Development Manager – Antwerpen

28/01/2020 | Antwerpen

Ben jij een enabler van talent development? Gepassioneerd door het ontwikkelen van mens en organisatie? Enthousiast over het adviseren en ondersteunen van interne stakeholders over onderwerpen als change management en performance management? Roepen bovenstaande vragen bij jou een spontane ‘ja’ op? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Onze klant is een snelgroeiende innoverende internationale speler in consultancy, met meer dan 500 werknemers verspreid over de hele wereld. Voor de hoofdvestiging in Antwerpen, zijn zij ter versterking van het HR team op zoek naar een International Talent Development Manager. De ideale opportuniteit voor een expert in soft HR, met strategisch inzicht en operationele daadkracht.

Solliciteer →

Jobstudent rekrutering

27/01/2020 | Antwerpen

Op zoek naar een boeiende plaats waar je echt iets bijleert als jobstudent? Heb je zin om je te verdiepen in rekrutering en selectie en wil je graag meer leren over het bedrijfsleven? Dan ben je bij Dixon & Company aan het juiste adres! Dixon & Company is een modern, groeiend rekruteringsbureau gevestigd aan de kaaien in Antwerpen met vijf afdelingen waaronder Team Finance, Supply Chain, Sales&Marketing, HR, Engineering. We werken met jonge, gedreven en humoristische collega’s en focussen ons op bediendenprofielen en functies op medior/senior niveau. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info kan je vinden op: www.dixon.be.

Solliciteer →

Stagiair HR Consultancy

27/01/2020 | Antwerpen

Op zoek naar een stageplaats waar je echt iets bijleert? Heb je zin om je te verdiepen in HR consultancy en wil je graag meer leren over het bedrijfsleven? Ben je de meeste ondernemende van de groep? Dan ben je bij Dixon & Company aan het juiste adres. Dixon & Company is een groeiend bedrijf met focus op HR consultancy. Als stagiair kom je terecht in een ondersteunend, open team dat jou de nodige begeleiding geeft om op korte tijd volledig mee te draaien.

Solliciteer →

International Payroll / Comp&Ben Officer

22/01/2020 | Leuven | International HR Officer

Omschrijf jij jezelf als een analytische geest met een hart voor HR? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Met hun vestiging in Leuven, is onze klant een gerenommeerde internationale speler met een voortrekkersrol op het gebied van optische en technologische innovatie. Ter versterking van het HR team, zijn zij opzoek naar een all-round HR Officer.

Solliciteer →

Comp & Ben Specialist (hartje Gent, mooie voordelen, 80% mogelijk)

17/01/2020 | Gent

Heb je een passie voor Comp&Ben en heb je altijd graag in hartje Gent willen werken? Kom jij tot je recht in een organisatie met een levendige, internationale en open bedrijfscultuur? Dan is deze rol als Comp&Ben Specialist iets voor jou! Het bedrijf is een klinkende naam die bij iedereen gekend is omwille van zijn kwaliteit, een brand die België in zijn segment mee verder op de wereldkaart heeft gezet.

Solliciteer →