| contact | nl | en

over ons

We willen u graag leren kennen

De foto hierboven is waarschijnlijk nu al outdated. Dixon groeit immers volop. En dus is de kans reëel dat u bij uw aankomst hier op kantoor begroet wordt door een gezicht dat u nog niet kende. Niet erg: want ook al herbergt ons team een hele waaier aan persoonlijkheden en stijlen, het dna dat in ieder van ons schuilt is onmiskenbaar hetzelfde. We zijn passionately personal. En we willen u graag leren kennen.

Hieronder meer info over ons verhaal en onze waarden, onze rekruteringsoplossingen op vaste en tijdelijke basis én onze aanpak om te groeien naar een future-proof-organisation

het verhaal

De legende van Andrew Dixon

U kent zonder twijfel Andrew Dickson (of niet, lees dan zeker verder): de eerst gerenommeerde caddie in de golfgeschiedenis, die rond 1681 de hertog van York trouw dienst bewees. Hij was niet de eerste man die zonder verpinken een hoop golfsticks voor zijn baas van hole tot hole droeg. Maar hij was wél de eerste die bij elke hole de juiste club uit de zak haalde en influisterde hoe hindernissen getackled moesten worden. Andrew slaagde erin wat niemand hem ooit had voorgedaan op een golfterrein: zijn speler zodanig met kennis en zorgen omringen, dat die bijna niet anders kon dan uitblinken.

Bij Dixon & Company geloven we dat een recruiter heel sterk op een caddie lijkt. Ook wij dragen het materiaal en kennen het speelveld als onze broekzak. En ook wij geven strategisch advies en morele steun. So let’s start playing.

values

Wat wij belangrijk vinden

Permanente Oplossingen

We’re in it for the long run.

Als u denkt dat een recruiter enkel een matchmaker is, hebt u het mis. Recruiters kunnen vooral goed luisteren en vertalen. En diep graven om te achterhalen wat u écht nodig hebt. En assessments houden om doorsnee kandidaten te onderscheiden van echte toppers. Natuurlijk komt er aan het einde van de rit wat matchmaking bij kijken. Maar als u denkt dat we het om de kick van die handtekening doen, bent u mis. Voor ons is de lange termijn véél belangrijker.

Project solutions

We understand your specific needs.

Binnen Dixon bieden we 2 tailormade oplossingen aan. Ofwel selecteren we een interim manager op maat met de nodige technische expertise die jij nodig hebt. Ofwel opteer je voor één van onze project consultants die door ons getraind en begeleid worden. Wij werken met gekwalificeerde consultants die gepassioneerd zijn om jouw project tot een succes te maken.

service

Interim management

Interim managers mogen van ons gerust beoordeeld worden op hun directe meerwaarde. Zonder uitgebreide inloopperiode dus. Want met hun kennis en vaardigheden geven ze uw project en uw bedrijf meteen de power waar uw teams op zaten te wachten. Hoe u met deze experten in contact komt? Via ons. Want ons netwerk van interim managers is hecht én betrouwbaar.

Service

Project consulting

Onze eigen Dixon consultants staan altijd voor u klaar. Zij worden vlot gedispatcht en gematcht met uw team bij elk project. En tussendoor krijgen ze bij ons veel training en coaching, en worden ze elke dag ondergedompeld in het Dixon-DNA. De snelste manier om met die toptalenten in contact te komen? Dat is toegang zoeken tot onze pool van eigen consultants.

Dixon Drive

We explore, improve and engage your talent.

Naast het aantrekken van het juiste talent, stelt een future-people-proof organisatie zich ook de vraag wat haar talent van vandaag en morgen écht nodig heeft. Dit is het moment waarop Dixon Drive voor jouw organisatie het verschil maakt.
We helpen jou om een sterk werkgeversmerk en een performant talent management te realiseren. We zorgen ervoor dat je medewerkers kan blijven boeien, om samen te groeien.

Drive Employee Experience

“Your number one customers are your people. Look after employees first and then customers will follow.” – Ian Hutchinson

De war for talent win je niet enkel door het juiste talent aan te trekken, maar ook door toptalent in je organisatie te houden. Via het Drive Employee Experience traject krijg je inzicht in de ervaringen en de noden van jouw medewerkers. WE EXPLORE via een analyse over wie je medewerkers zijn op vlak van persoonlijkheid, ambitie, waarden en uitdagingen én wat deze medewerkers verwachten van hun culturele, fysieke en technologische werkomgeving. WE DESIGN door deze noden mee te nemen in een co-creatief traject waarbij we een top employee experience ontwikkelen voor jouw organisatie.


Erkend dienstverlener KMO Portefeuille