| contact | nl | en
What we offer

We understand your sales & marketing needs.

Recruitment

Het commerciële talent waar uw merk naar snakt. Sales mensen zijn een ras apart. Ze zijn in staat eender wat te verkopen, maar moeten toch vooral uw merk ten volle begrijpen én belichamen. U zoekt natuurlijk iemand met beide kwaliteiten. Wij sporen ze voor u op.

Interim management

Interim managers in sales and marketing. Geen enkele driver’s seat binnen uw bedrijf zou onbemand mogen zijn. Maar die van uw sales en marketing departement al helemaal niet. Om on track te blijven moet hier immers continu worden bijgestuurd. Dat is dan ook exact waarom onze interim managers aan de zijde van uw team staan.

Typical functions

We’re a specialist in sales & marketing.

Contact our team

E: sales@dixon.be

T: +32 3 361 01 20

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Account manager packaging

21/11/2019 | Kempen

Heb jij een grote dosis ambitie? Houd je van autonoom werken met veel verantwoordelijkheden? Ben jij een geboren onderhandelaar die weet van aanpakken? Bekijk dan zeker deze vacature!   We zijn namelijk op zoek naar het commercieel talent voor een bekende naam in de packaging industrie. Hun klanten zijn FMCG bedrijven zoals Unilever, Procter & Gamble, McDonald’s, Mars,… enzo. Een ideale opportuniteit voor een persoon die op zoek gaat naar een commerciële rol met impact & verantwoordelijkheid, waarbij een goede dosis ondernemerschap en doe-mentaliteit aan de orde is!

Solliciteer →

High potential Sales – Scale-up Solution Sales

20/11/2019 | Hombeek

Onze klant is een snelgroeiende en innovatieve scale-up die gekend is voor haar consultancy en software solutions in de wereld van Customs en International Trade. Met een businessmodel gericht op kennis en expertise van de markt, bieden zij op maat gemaakte oplossingen naar bedrijven in B2B Industry. Omwille van het groeiend succes zijn ze momenteel op zoek naar een ondernemende Account Manager, een gepassioneerde initiatiefnemer die mee de lead wil nemen in de verdere commerciële uitbouw van het bedrijf. Een unieke opportuniteit voor een enthousiaste, gedreven en commerciële m/v die graag en gretig bouwt aan zijn/haar carrière en zich als een vis in het water voelt binnen een scale-up omgeving!

Solliciteer →

International Account manager

18/11/2019 | Amsterdam

Onze klant is een gerenommeerde en internationale speler in de life sciences industrie. Onze klant is een gerenommeerde speler op de distributiemarkt met jarenlange ervaring in marketing en verkoop van speciale chemicaliën en additieven. Ze zijn een beursgenoteerd bedrijf die meer dan 1800 medewerkers in ruim 40 landen tewerkstelt. De Benelux vestiging telt om en bij de 110 sterke professionals en heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Mechelen. Als bevoorrechte partner van toonaangevende producenten beschikken ze over een breed gamma van innovatieve producten om hun klanten een pasklare oplossing te bieden voor hun uitdagingen van morgen. Een van de sterkste pijlers van hun succes is de toewijding, expertise en ervaring van hun medewerkers.

Om hun commerciële activiteiten in de Europese Regio te versterken gaat onze klant op zoek naar een gedreven en ondernemend commercieel profiel. Een prachtige opportuniteit voor een kandidaat die een stevige commerciële ervaring binnen de Personal care/additieven heeft en op zoek gaat naar een positie met impact in een internationaler speelveld.

Solliciteer →

Commercial Analyst – Agriculture

14/11/2019 | Leuven

Krijg je energie van projecten met organisatorische aanpak? Blijf jij overeind in een omgeving in volle verandering? Kan jij mensen overtuigen? Heb je een commerciële drive? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een  Commercial Analyst voor één van de meest toonaangevende Belgische ondernemingen met een stevige gevestigde waarde die blijft innoveren, hier en in het buitenland!

Als Commercial Analyst werk je als spin in het web nauw samen met de collega’s van Sales & Marketing. Aan de hand van diepgaande data-analyses breng je met je pragmatische aanpak structuur en focus in de manier waarop de klanten en markten benaderd worden. Op basis van jouw vertaalslag streef je met de verschillende teams naar commerciële groei en de beste performance. Een knappe opportuniteit voor een organisatorische & scherpzinnige analytische geest die graag die zijn/haar uitdaging vindt in het optimaliseren van de commerciële strategie!

Solliciteer →

Account manager Belux

12/11/2019 | BELUX

Onze klant is een gerenommeerde speler en wereldwijd actief als producent en toeleverancier van verpakkingssystemen voor opslag en transport. Ze zijn marktleider in het verpakken van zowel vaste als vloeibare oplossingen naar o.a. de chemische sector, farmaceutische sector en meer.  Als marktleider zetten ze actief in op kwaliteit, innovatie en groei. Vandaag gaat men op zoek naar een dynamische Accountmanager om de markt uit te breiden in België en Luxemburg.

Een unieke opportuniteit voor een ondernemende kandidaat die ervaring in sales combineert met een technische affiniteit en zin heeft in een positie met impact!

Solliciteer →

Account Manager Brussel-Wallonië

12/11/2019 | regio Brussel & Wallonië | Ambitious enterpreneur in dynamic startup

Ben jij een ondernemer met commerciële drive? Krijg jij energie van prospectie doen en resultaten halen? Ben je op zoek naar een boeiende salesfunctie met impact en autonomie? Wil jij een legacy creëren door een succesvolle startup mee naar het volgende niveau te brengen?

Dan ben jij de Account Manager die we zoeken! Onze klant, een startup in Antwerpen, is sterk aan het uitbreiden en gaat daarom op zoek naar een zelfstandige teamplayer die klaar is om zijn/haar carrière uit te bouwen. Transparantie, vlakke structuur, initiatief, flexibiliteit en ambitie zijn alvast enkele kernwoorden die de bedrijfscultuur omschrijven.

Solliciteer →

Sales & Operations Manager – Construction Materials

07/11/2019 | Gierle

Onze klant maakt deel uit van een Internationale Ierse investeringsgroep met sterke focus op bouwsector. Benelux afdeling in NL, sterke overname politie in België (aantal Gamma’s en Brico’s maar ook bedrijven als Schrauwen etc) daarbij ook grote tak van professionele bouwmaterialenhandels.

De producten van dit bedrijf zijn  Vloer- & wandtegels, bouwmaterialen, Tuin & Terras, gevelstenen en dakpannen. Ze hebben twee toonzalen, één in Hoogstraten en één in Gierle. Voor de vestiging in Gierle zijn ze nu op zoek naar een Sales & Operations Manager, ook wel vestigingsmanager.

Solliciteer →

Account Manager Oost- en West-Vlaanderen

06/11/2019 | Oost-/West-Vlaanderen

Ben jij een zelfstandige, gedreven en ambitieuze young professional met een eerste ervaring in Sales? Wil je grote projecten beheren, niet alleen in de publieke maar ook in de private sector?  Scoor je hoog op zowel EQ als IQ? En allerbelangrijkst: wil je vooral plezier maken?

Voor onze klant, een innovatieve en succesvolle speler in verlichting, zijn we op zoek naar een gepassioneerde Accountmanager die de regio Oost- en West-Vlaanderen wil veroveren.

Solliciteer →

Group Project Marketing Manager

06/11/2019 | Diegem

Onze klant met hoofdzetel in de Noordrand van Brussel is een innovatief marketing en logistiek bedrijf. Met haar servicegerichte aanpak adviseert en ondersteunt ze haar klanten binnen Retail en FMCG op gebied van commerciële marketing acties, zowel online als offline. Als organisatie kunnen ze terugblikken op meer dan 50 jaar ervaring in logistiek en consumentenactivatie, wat hen een unieke en leidende positie in de markt oplevert.

Om dit verhaal verder kracht bij te zetten, gaan zij vandaag op zoek naar een Group Project Marketing Manager, die sterk zal meewerken aan de strategiebepaling en ontwikkeling van de value proposition van de organisatie in de markt.

Solliciteer →

Vastgoedadviseur

04/11/2019 | Antwerpen | Projectontwikkeling Antwerpen

Ben je helemaal gepassioneerd door vastgoed en leef je volgens het principe “Work hard, play hard”? Streef jij ernaar om elke maand de beste commerciële resultaten te boeken en hiervoor beloond te worden?

Voor onze klant zijn we op zoek naar een enthousiaste Vastgoedadviseur die graag verder bouwt aan zijn/haar carrière en zich wilt omringen met ambitieuze collega’s die een sterke teamgeest hebben.  De klant is een sterk groeiende projectontwikkelaar die zich specialiseert in hoogwaardige nieuwbouwprojecten op toplocaties in Antwerpen.

Na een intensieve opleiding ben je als Vastgoedadviseur verantwoordelijk voor de verkoop op plan van prachtige nieuwbouwprojecten aan particulieren en investeerders.

Solliciteer →

Young Professional Sales/Marketing

31/10/2019 | Diegem

Ben je net afgestudeerd of heb je een eerste werkervaring achter de rug? Ben je op zoek naar een brede uitdaging bij een marktleider binnen Logistiek en Marketing? Klinkt een succesvolle toekomst met een breed gamma aan mogelijkheden jou als muziek in de oren? Wens je veel afwisseling en een uitgebreid opleidingsprogramma? Lees dan zeker verder!

Onze klant met hoofdzetel in de Noordrand van Brussel is een innovatief marketing en logistiek bedrijf. Met haar servicegerichte aanpak adviseert en ondersteunt ze haar klanten binnen Retail en FMCG op gebied van commerciële marketing acties, zowel online als offline. Als organisatie kunnen ze terugblikken op meer dan 50 jaar ervaring in logistiek en consumentenactivatie, wat hen een unieke en leidende positie in de markt oplevert.

Solliciteer →

Young Professional – Digital Project Manager

31/10/2019 | Diegem | Young Graduate programma met eerste project in Digital Project Management (Marketing departement)

Onze klant met hoofdzetel in de Noordrand van Brussel is een innovatief marketing en logistiek bedrijf. Met haar servicegerichte aanpak adviseert en ondersteunt ze haar klanten binnen Retail en FMCG op gebied van commerciële marketing acties, zowel online als offline. Als organisatie kunnen ze terugblikken op meer dan 50 jaar ervaring in logistiek en consumentenactivatie, wat hen een unieke en leidende positie in de markt oplevert.

Om dit verhaal verder kracht bij te zetten, gaan zij vandaag op zoek naar een Digital Project Manager, die als rechterhand van de Product Development Manager sterk zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het digitaal consumentenplatform. Deze functie maakt deel uit van het Young Professional Programma, waardoor je na dit project ook bij projecten op andere afdelingen betrokken zal worden.

Solliciteer →