| contact | nl | en
What we offer

We understand your sales & marketing needs.

Recruitment

Het commerciële talent waar uw merk naar snakt. Sales mensen zijn een ras apart. Ze zijn in staat eender wat te verkopen, maar moeten toch vooral uw merk ten volle begrijpen én belichamen. U zoekt natuurlijk iemand met beide kwaliteiten. Wij sporen ze voor u op.

Interim management

Interim managers in sales and marketing. Geen enkele driver’s seat binnen uw bedrijf zou onbemand mogen zijn. Maar die van uw sales en marketing departement al helemaal niet. Om on track te blijven moet hier immers continu worden bijgestuurd. Dat is dan ook exact waarom onze interim managers aan de zijde van uw team staan.

Typical functions

We’re a specialist in sales & marketing.

Contact our team

E: sales@dixon.be

T: +32 3 361 01 20

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Junior Product Manager E-Commerce

06/07/2020 | Grimbergen | Leuke opportuntiteit voor Young Potentials met passie voor Retail en Digital Marketing!

Onze klant, gevestigd in Grimbergen, is een groeiende, moderne en dynamische speler in de retail. Hun focus ligt op het leveren van kwaliteit en duurzaamheid. Omwille van het grote succes en recente online innovaties gaan zij hun commerciële team uitbreiden en gaat men op zoek naar een Junior Product Manager E-Commerce.

Een unieke opportuniteit voor een High Potential met een online/creatieve en commerciële mindset die zijn/haar carrière graag een kick-start wil geven binnen de boeiende en dynamische wereld van retail!

Solliciteer →

Senior Recruitment Consultant

03/07/2020 | Antwerpen | Ervaren in rekrutering en zin om onze Dixon family te vervoegen? See you soon!

“We’re working on your dream!”

Al 10 jaar lang helpen we onze klanten en kandidaten hun professionele dromen waarmaken. Dit doen we binnen onze 5 takken van sport: Sales & Marketing, Finance, Supply Chain, HR en Engineering, waar we track in rekrutering combineren met markt- en expertkennis van elk domein.

Om onze ambities en groei als partner en specialist in recruitment en staffing solutions te blijven realiseren, kijken we uit naar authentieke, ondernemende en dynamische professionals om onze familie van Passionately Personal Dixonites te vervoegen. Voor de divisie Sales & Marketing gaan we vandaag actief op zoek naar een gedreven en enthousiaste Senior Recruitment Consultant die zijn/haar schouders zal zetten onder de verdere uitbouw van PERM recruitment binnen dit domein.

Heb je ervaring in recruitment en een passie voor mensen gecombineerd met een commerciële drive? Word je gedreven door expertise en kwaliteit? Beschik je over een pro-actieve en ondernemende mindset? Ben je op je best in een dynamische fast-paced omgeving? Dan rollen wij onze groene loper voor jou uit in hartje Antwerpen!

Solliciteer →

(Senior) Trader Chemicals

02/07/2020 | Antwerpen | Experienced Chemicals Trader and looking for a more entrepreneurial culture? Then this is for you!

Our client trades within a wide range of products with main focus on chemicals and vegetable oils. Products are sourced worldwide mainly for African industries. The group has a very strong financial base and covers logistics and customs services in-house. They promote an atmosphere rich in entrepreneurial spirit, where ambitious people share ideas and take ownership in the success of their career and the company.

Solliciteer →

Partner Account Manager – Energy

01/07/2020 | Mechelen

Sterke commerciële ervaring als Account Manager, Business Developer of in sales in het algemeen? Ben je een motivational leader die troepen in beweging zet? Krijg je energie van resultaten te behalen? Op zoek naar een uitdaging waar je zelf de salesplannen uitwerkt, alsook een coachende rol opneemt? Voor onze klant in de energiesector zijn wij op zoek naar jou, dus lees vooral verder! Als Partner Account Manager ben je verantwoordelijk voor de duurzame uitbouw en onderhoud van sales partnerships voor de Residential & Small Professional Market.

Solliciteer →

Grafische Vormgever/DTP – Retail

01/07/2020 | Lummen

Passie voor grafische vormgeving? Is werken met programma’s als Indesign, Photoshop en Illustrator een 2e natuur? Heb je sterke commerciële inzichten? Lees dan snel verder!

We gaan op zoek naar een vlotte en enthousiaste Grafische Vormgever voor een ambitieuze en sterk groeiende Retailer met HQ in Lummen. Zij bieden een breed assortiment aan in huis- en tuinartikelen en dragen professionaliteit hoog in het vaandel! De Grafisch Vormgever wordt van A-Z verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van al het on- en offline communicatiemateriaal.

Solliciteer →

Client Development Manager – Innovative Start-Up!

30/06/2020 | Antwerpen | Gebeten door de nieuwste technologieën en solution-selling? Lees dan snel verder!

Onze klant is een toonaangevende en snelgroeiende internationale start-up die gespecialiseerd is in ‘Artificial Intelligence’ projecten & toepassingen. Door in te zetten op de laatste innovaties, willen ze zich verder opwerken naar de frontlinie in hun sector.

Om dit te realiseren gaat men momenteel actief op zoek naar hun nr 1 Client Development manager van nieuwe en structurele accounts. Key in deze rol is een solide track in het beheren en uitbouwen van structurele accounts op C-level + complex project management, en commerciële visie hand in hand met een aanstekelijke ondernemerszin.
Een unieke opportuniteit voor een ondernemende kandidaat die commercieel strategische ervaring verenigt met technische/technologische affiniteit en op zoek is naar een positie met impact!

Solliciteer →

Business Development Manager

30/06/2020 | Antwerpen

Onze klant is een toonaangevende en snelgroeiende internationale start-up die gespecialiseerd is in ‘Artificial Intelligence’ projecten & toepassingen. Door in te zetten op de laatste innovaties, willen ze zich verder opwerken naar de frontlinie in hun sector.

Om dit te realiseren gaat men momenteel actief op zoek naar hun nr 1 Business Development manager van nieuwe en structurele accounts. Key in deze rol is een solide track in het beheren en uitbouwen van structurele accounts op C-level + complex project management, en commerciële visie hand in hand met een aanstekelijke ondernemerszin.
Een unieke opportuniteit voor een ondernemende kandidaat die commercieel strategische ervaring verenigt met technische/technologische affiniteit en op zoek is naar een positie met impact!

Solliciteer →

Account Manager Advanced Materials

29/06/2020 | Mechelen | Mooie uitdaging voor een ervaring B2B sales professional met ervaring + kennis in de chemie!

Onze klant is wereldwijd een gerenommeerde speler op de distributiemarkt met jarenlange ervaring in marketing en verkoop van zowel base als speciale chemicaliën en voedingsadditieven. Als bevoorrechte partner van toonaangevende producenten beschikken ze over een breed gamma van innovatieve producten om hun klanten een pasklare oplossing te bieden voor hun uitdagingen van morgen. Een van de sterkste pijlers van hun succes is de toewijding, expertise en ervaring van hun medewerkers.

Vandaag bouwen ze verder op hun sterke reputatie en zoeken ze hun marktpositie in Benelux verder te versterken voor hun Specialty Chemicals. In het kader van dit groeiverhaal zoeken ze een ondernemende kandidaat met ervaring in de chemiesector.

Dit is een unieke opportuniteit voor iemand met een portie ondernemerschap en aanstekelijke sales drive die zijn/haar strategische mindset graag combineert met een hands on approach.

Solliciteer →

Technical Account Manager

29/06/2020 | Antwerpen | Passie voor technical sales in industriële toepassingen en gedreven door people management

Onze klant is een gerenommeerde speler en wereldwijd actief als toeleverancier van industriële componenten en oplossingen. Inzet op hun expertise en innovatieve oplossingen op maat maakt het bedrijf tot de enige speler in de markt die een totaaloplossing kan bieden naar alle industriële sectoren en een vaste waarde is in België en ver daarbuiten. Vandaag gaat men op zoek naar een Product Manager/Teamleader.

Een unieke opportuniteit voor een ondernemende kandidaat die ervaring in projectmanagement combineert met een technische affiniteit en zin heeft in een positie met impact!

Solliciteer →

Junior Marketing Manager – Innovative scale-up!

25/06/2020 | Antwerpen

Gebeten door marketing? Affiniteit met de nieuwste technologieën & Artificial Intelligence? Heb jij dé growth hacking mentaliteit en durf je experimenteren? Goesting om from scratch een marketingstrategie op poten te zetten? Dan ben JIJ de persoon wie we zoeken! Lees hieronder snel verder… Onze klant is een toonaangevende en snelgroeiende internationale scale-up die gespecialiseerd is in ‘Artificial Intelligence’ projecten & toepassingen. Door in te zetten op de laatste innovaties, willen ze zich verder opwerken naar de frontlinie in hun sector.

Om dit verder te realiseren gaan ze op zoek naar een Marketing Manager met de juiste dosis eagerness, durf & goesting! Idealiter iemand met een start-up mentaliteit die het vermogen heeft om strategische actie te koppelen aan een innovatieve geest en hands-on aanpak.
Binnen deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de volledige scope aan on- en offline marketingactiviteiten met het oog op de ontwikkeling van een stevige brand image en maximaliseren van de sales.

Solliciteer →

Area sales manager Food Industry

19/06/2020 | Antwerpen

Deze internationale onderneming die actief is in hoogtechnologische apparatuur voor de voedingsverwerkende industrie, is dankzij hun innovatieve producten, sterk strategisch beleid en hoogopgeleide, geëngageerde werknemers uitgegroeid tot een van ’s werelds meest vooraanstaande bedrijven in hun niche segment.

Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor regio Benelux op zoek naar een Area Sales Manager met passie voor techniek die graag tewerkgesteld wil worden in een bedrijf met een open cultuur en aangename, warme sfeer. Als Area Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het vergroten van het marktaandeel in voornamelijk de productiemarkt van bakkerijproducten en zoetwaren.

Een unieke opportuniteit voor een ervaren technisch commerciële professional die klaar is voor een functie met hogere commerciële verantwoordelijkheid en autonomie.  Een Area Sales Manager die op zoek gaat naar een positie die een evenwicht vormt tussen beheer van een portefeuille, uitbouw van de business en een technisch productgamma.

Solliciteer →

Technical Sales Support – Animal Nutrition

17/06/2020 | Antwerpen

Voor een Belgisch productiebedrijf dat dankzij een zeer uitgebreid productgamma en uitzonderlijke service de positie van marktleider wist te veroveren, zijn we op zoek naar een nieuwe Technical Sales Support. In deze technische functie volg je verschillende processen en projecten op administratief niveau op.

De functie bevindt zich in de divisie Animal Nutrition voor een succesvol bedrijf in Land- en Tuinbouw met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten, en export naar meer dan 80 landen wereldwijd.

Solliciteer →