| contact | nl | en
What we offer

We understand your sales & marketing needs.

Recruitment

Het commerciële talent waar uw merk naar snakt. Sales mensen zijn een ras apart. Ze zijn in staat eender wat te verkopen, maar moeten toch vooral uw merk ten volle begrijpen én belichamen. U zoekt natuurlijk iemand met beide kwaliteiten. Wij sporen ze voor u op.

Interim management

Interim managers in sales and marketing. Geen enkele driver’s seat binnen uw bedrijf zou onbemand mogen zijn. Maar die van uw sales en marketing departement al helemaal niet. Om on track te blijven moet hier immers continu worden bijgestuurd. Dat is dan ook exact waarom onze interim managers aan de zijde van uw team staan.

Typical functions

We’re a specialist in sales & marketing.

Contact our team

E: sales@dixon.be

T: +32 3 361 01 20

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

17/10/2019 | Antwerpen

Ben je gepassioneerd door expeditie en transport? Ben je gebeten door logistiek? Zie jij je alles in goede banen leiden tijdens het export process van diverse goederen?   Voor een logistieke speler, zijn we op zoek naar een Freight Forwarder die het expeditie team zal versterken.   Locatie: Antwerpen

Solliciteer →

Regional Account Manager – Media solutions (Antwerpen)

16/10/2019 | Antwerpen

Onze klant met hoofdzetel in Brussel is een internationale speler binnen reclame en media solutions. Als geprefereerde partner van bekende brands en adverteerders binnen Retail, FMCG en Industry, bekleedt men vandaag een sterke marktpositie. De ondernemingscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te werken. Om de lopende business te ondersteunen alsook verder te groeien in enkele innovatieve producten en oplossingen, gaat men momenteel actief op zoek naar een sterke en gedreven Account Manager voor de regio Antwerpen.


Een knappe opportuniteit voor een kandidaat die commerciële ervaring koppelt aan een passie voor media solutions!

 

Solliciteer →

Regional Account Manager – Media solutions (Oost- & West Vlaanderen; Young Graduate)

16/10/2019 | Oost- en West-Vlaanderen | Op zoek naar een leuke eerste commerciële ervaring? Klik dan NU verder!

Onze klant met hoofdzetel in Brussel is een internationale speler binnen reclame en media solutions. Als geprefereerde partner van bekende brands en adverteerders binnen Retail, FMCG en Industry, bekleedt men vandaag een sterke marktpositie. De ondernemingscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te werken. Om de lopende business te ondersteunen alsook verder te groeien in enkele innovatieve producten en oplossingen, gaat men momenteel actief op zoek naar een sterke en gedreven Account Manager voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. Een knappe opportuniteit voor een kandidaat die commerciële ervaring koppelt aan een passie voor media solutions!

Solliciteer →

Business Development Manager

07/10/2019 | België | Innovatieve en ondernemende Business Development Manager

Ben jij een ervaren business developer die deuren opent? Ben jij een ambitieuze, doelgerichte en gefocuste ondernemer die strategieën kan uitwerken om de markt te veroveren? Ben je vlot tweetalig (NL/FR)? Ben je op zoek naar een succesvol bedrijf met platte structuur waar teamspirit, vrijheid en ondernemerschap centraal staan?

Voor onze klant, een innovatieve KMO met zetel in Antwerpen, gaan we op zoek naar een Business Development Manager die binnen België op zoek gaat naar nieuwe partnerships. Stakeholder management en het winnen van vertrouwen is hierin cruciaal. Een mooie kans voor een kandidaat die zin heeft om zijn/haar commerciële ervaring te gebruiken in een ondernemende rol met impact.

Solliciteer →

Young Potential E-Commerce -Retail

03/10/2019 | Grimbergen

Onze klant, gevestigd in Grimbergen, is een groeiende, moderne en dynamische speler in de retail. Hun focus ligt op het leveren van kwaliteit en duurzaamheid. Omwille van het grote succes en recente online innovaties gaan zij hun commerciële team uitbreiden en gaat men op zoek naar een Young Potential E-Commerce. Een unieke opportuniteit voor een High Potential met een online/creatieve en commerciële mindset die zijn/haar carrière graag een kick-start wil geven binnen de boeiende en dynamische wereld van retail!

Solliciteer →

Group Project Marketing Manager

01/10/2019 | Diegem

Onze klant met hoofdzetel in de Noordrand van Brussel is een innovatief marketing en logistiek bedrijf. Met haar servicegerichte aanpak adviseert en ondersteunt ze haar klanten binnen Retail en FMCG op gebied van commerciële marketing acties, zowel online als offline. Als organisatie kunnen ze terugblikken op meer dan 50 jaar ervaring in logistiek en consumentenactivatie, wat hen een unieke en leidende positie in de markt oplevert.

Om dit verhaal verder kracht bij te zetten, gaan zij vandaag op zoek naar een Group Project Marketing Manager, die sterk zal meewerken aan de strategiebepaling en ontwikkeling van de value proposition van de organisatie in de markt.

Solliciteer →

Account Manager Oost- en West-Vlaanderen

30/09/2019 | Oost-/West-Vlaanderen

Ben jij een zelfstandige, gedreven en ambitieuze young professional met een eerste ervaring in Sales? Wil je grote projecten beheren, niet alleen in de publieke maar ook in de private sector?  Scoor je hoog op zowel EQ als IQ? En allerbelangrijkst: wil je vooral plezier maken?

Voor onze klant, een innovatieve en succesvolle speler in verlichting, zijn we op zoek naar een gepassioneerde Accountmanager die de regio Oost- en West-Vlaanderen wil veroveren.

Solliciteer →

Account Manager Consumer Electronics – Retail

24/09/2019 | Grimbergen | Zin om relaties uit te bouwen binnen retail? Klik dan nu verder!

Passie voor retail? Commerciële drive? Affiniteit met Consumer Electronics? Dan is deze vacature iets voor jou!

Onze klant, gevestigd in Grimbergen, is een dynamische speler en marktleider in Electronics retail. Hun focus ligt op het leveren van kwaliteit en duurzaamheid. Omwille van het grote succes en recente online innovaties gaan zij hun commerciële team uitbreiden en gaat men op zoek naar een Account Manager Consumer Electronics.

Een interessante rol voor een enthousiaste ondernemer met hunting power die graag een uitgesproken commerciële rol opneemt binnen de boeiende en dynamische wereld van retail!

Solliciteer →

Account Manager

18/09/2019 | regio Brussel & Wallonië | Ambitious enterpreneur in dynamic startup

Ben jij een ondernemer met commerciële drive? Krijg jij energie van prospectie doen en resultaten halen? Ben je op zoek naar een boeiende salesfunctie met impact en autonomie? Wil jij een legacy creëren door een succesvolle startup mee naar het volgende niveau te brengen?

Dan ben jij de Account Manager die we zoeken! Onze klant, een startup in Antwerpen, is sterk aan het uitbreiden en gaat daarom op zoek naar een zelfstandige teamplayer die klaar is om zijn/haar carrière uit te bouwen. Transparantie, vlakke structuur, initiatief, flexibiliteit en ambitie zijn alvast enkele kernwoorden die de bedrijfscultuur omschrijven.

Solliciteer →

Account Manager

18/09/2019 | regio Oost- & West-Vlaanderen | Ambitious enterpreneur in dynamic startup

Ben jij een ondernemer met commerciële drive? Krijg jij energie van prospectie doen en resultaten halen? Ben je op zoek naar een boeiende salesfunctie met impact en autonomie? Wil jij een legacy creëren door een succesvolle startup mee naar het volgende niveau te brengen?

Dan ben jij de Account Manager die we zoeken! Onze klant, een startup in Antwerpen, is sterk aan het uitbreiden en gaat daarom op zoek naar een zelfstandige teamplayer die klaar is om zijn/haar carrière uit te bouwen. Transparantie, vlakke structuur, initiatief, flexibiliteit en ambitie zijn alvast enkele kernwoorden die de bedrijfscultuur omschrijven.

Solliciteer →

Strategic Key Account Manager – Heavy Industry

17/09/2019 | Vlaanderen

Onze klant is een gerenommeerde speler en wereldwijd actief als toeleverancier van industriële componenten en oplossingen. Inzet op hun expertise en innovatieve oplossingen op maat maakt het bedrijf tot de enige speler in de markt die een totaaloplossing kan bieden naar alle industriële sectoren en een vaste waarde is in België en ver daarbuiten. Vandaag gaat men op zoek naar een sterke Strategic Key Account Manager met focus op het marktsegment Heavy Industry.

Een unieke opportuniteit voor een ondernemende kandidaat die commercieel strategische ervaring verenigt met een technische affiniteit en zin in een positie met impact!

Solliciteer →

Technical Account Manager – Groothandel (regio Vlaams -Brabant)

16/09/2019 | Brussel/Leuven

Onze klant is marktleider in de wereld van vernieuwende kabelkanalisatieoplossingen voor burelen en industriële bedrijven. Ter ondersteuning van de groei gaat men op zoek naar een ondernemende technical Account Manager (m/v) met oog voor de opbouw van kwalitatieve partnerships en met technische affiniteit

Solliciteer →