| contact | nl | en
What we offer

We understand your sales & marketing needs.

Recruitment

Het commerciële talent waar uw merk naar snakt. Sales mensen zijn een ras apart. Ze zijn in staat eender wat te verkopen, maar moeten toch vooral uw merk ten volle begrijpen én belichamen. U zoekt natuurlijk iemand met beide kwaliteiten. Wij sporen ze voor u op.

Interim management

Interim managers in sales and marketing. Geen enkele driver’s seat binnen uw bedrijf zou onbemand mogen zijn. Maar die van uw sales en marketing departement al helemaal niet. Om on track te blijven moet hier immers continu worden bijgestuurd. Dat is dan ook exact waarom onze interim managers aan de zijde van uw team staan.

Typical functions

We’re a specialist in sales & marketing.

Contact our team

E: sales@dixon.be

T: +32 3 361 01 20

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

International social media strategy specialist!

20/02/2020 | Vlaanderen

Word jij het brein achter onze kick-ass social media campagnes? Ken jij alle nieuwe trends binnen social media? Wij zijn op zoek naar jou!


Het bedrijf waarin je terecht komt is een internationaal familiebedrijf met zijn wortels in Vlaanderen. Ze verkopen wereldwijd unieke retailproducten die ze zelf ontwerpen en werken daarnaast nog eens samen met 5000 speciaalzaken.

Jij wordt onze social media strategy specialist waar je van A tot Z jouw internationale advertenties volgt en analyseert!

Solliciteer →

Residentieel vastgoedadviseur

19/02/2020 | Antwerpen

Ben jij gebeten door vastgoed? Zit verkopen in je bloed? Hou je van makelaardij, maar wil je ook een deel van de koek krijgen voor je harde werk?


Voor een sterk groeiend kantoor in Antwerpen zijn we op zoek naar een vastgoedmakelaar die plezier haalt uit zijn/haar werk en graag meebouwt aan het succes van het kantoor. Aan dit succes wordt niet enkel commissie maar binnen een bepaalde termijn ook winstdeelname gekoppeld.

Solliciteer →

Business Development Manager

19/02/2020 | Antwerpen

Passionate about bringing innovation to the big corporate landscape we know today? Experienced sales strategist?


Then keep on reading cause we are looking for a smart, fun, strategic Business Development Manager for an international innovation company.

Solliciteer →

Technical Product Manager Construction

19/02/2020 | Mechelen

Onze klant, met hoofdzetel in België is wereldwijd een gerenommeerde speler op vlak van hoogwaardige constructieoplossingen. Dankzij hun sterke merken en topservice vormen zijn een gevestigde waarde van waaruit ze blijven investeren in hun groeiverhaal. De bedrijfscultuur is ondernemend en hands-on waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven te initiëren en uit te werken. Om de huidige groei te ondersteunen gaat men vandaag actief op zoek naar een gedreven Technical Product Manager die commerciële, analytische en innovatie mindset vaardigheden combineert.


Een unieke opportuniteit voor een ondernemende kandidaat die ervaring in product management combineert met een technische affiniteit en zin heeft in een positie met impact!

Solliciteer →

Key Accountmanager Private Label

18/02/2020 | Turnhout

Ben jij een echte go-getter met een no-nonsens mentaliteit? Houd je van internationale relaties opbouwen? Dan hebben wij een super opportuniteit voor jou als Key Accountmanager Private Label!


Je komt terecht in een innovatief en sterk internationaal groeiend familiebedrijf met zijn wortels in de Kempen. Het gaat over een bekende speler in de hoog kwalitatieve voedingsindustrie. Jij bouwt een nieuw klantenbestand uit door 30 % van de tijd te reizen!

Solliciteer →

Marketing Coördinator France

17/02/2020 | Wielsbeke

Our client is a passionate, innovative growth company that has built its success on real entrepreneurs at all levels. The business culture is characterized by investments in technology and people. This company employs 2500 people in Belgium and has 1,5 billion euro turnover. For one of their divisions there searching for a entrepreneurial Marketing Coordinator France. You are responsible for maximizing and regionalizing the global company strategy, marketing plan an implementation for the brands within your region. You will work closely with the sales team to ensure maximum alignment between the local customer plans and the HQ priorities.   In this role you will be reporting tot the Marketing Manager France & Belux.

Solliciteer →

Marketing Manager Retail

17/02/2020 | Wielsbeke

Gepassioneerd door retail en zin om te bouwen aan loyaliteit met een professioneel waardennetwerk van retailers?


Kwalitatieve producten, sterke brands, gepassioneerd ondernemerschap en uitgekiende strategie hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming op enkele decennia tijd wist uit te groeien tot een van de wereldmarktleiders in de sector!  In België stellen zij zo’n 2500 mensen tewerk en realiseren zij een omzet van 1,5 miljard euro. Momenteel gaat men voor één van hun divisies op zoek naar een ondernemende Marketing Manager Retail met het vermogen om strategische actie en een innovatieve geest te koppelen aan een hands-on aanpak.

Binnen deze functie ben je eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een stevige marketing- en communicatiestrategie voor het globale retailkanaal.

Solliciteer →

Social Media Performance Specialist Fashion

17/02/2020 | Wetteren

Passie voor high-end producten en luxueuze brands? Lees dan snel verder!


Onze klant is een Belgisch familiebedrijf dat zich specialiseert in het creëren, produceren en commercialiseren van verschillende luxueuze brands binnen fashion. Hiernaast is het bedrijf ook actief in kleinhandel met eigen concepten, overnames en een joint venture. Ze werken met unieke producten die hen in staat stellen om hoogstaande kwaliteit bij de klant af te leveren.

Vandaag gaan zij op zoek neer een succesvolle Social Media Performance Specialist om hun Performance team te vervoegen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de social media strategie en online campagnes. Dit zowel voor de brands, alsook voor de Retailconcepten. Je hebt inzicht in de verschillende doelgroepen en weet hoe je hen kan benaderen op de verschillende social media kanalen.

Solliciteer →

Junior Account manager

11/02/2020 | Benelux

Vandaag gaan we aan de slag voor een internationaal bedrijf dat exponentieel groeit en daardoor nood heeft aan een nieuwe ambitieuze account manager. Ze zijn op zoek naar een young potential met een passie voor hunting. Hun innovatieve en gekende producten worden verkocht aan verschillende grote klanten in de food, FMCG en elektro doorheen de BENELUX. Krijg jij een kick van het closen van een deal? Zit sales in jouw DNA? Dan is deze vacature iets voor jou!

Solliciteer →

Account manager – BENELUX

11/02/2020 | Benelux

Onze klant is een succesvolle start-up en volledig onafhankelijke partner. Zij vormen daarbij dé schakel tussen leverancier, en eindklant. Door een uitmuntende service en snelheid aan te bieden, leveren zij een toegevoegde waarde aan zowel leverancier als eindklant, gaande van de ambitieuze zelfstandige om de hoek tot grote multinationals.   Je komt terecht in een ondernemende, dynamische en jonge organisatie met een duidelijke toekomstvisie en mooie groeicijfers. Transparantie, vlakke structuur, initiatief, flexibiliteit en ambitie zijn alvast enkele kernwoorden die de cultuur omschrijven. Ben je op zoek naar een boeiende sales functie met impact en autonomie, en wil je tegelijk uitmaken van een hecht team die collegialiteit en sfeer hoog in het vaandel draagt, dan is dit zeker iets voor jou!

Solliciteer →

Key Accountmanager Azië

11/02/2020 | Kempen

Voor een bekende en vernieuwende speler in de voedingsindustrie zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde en communicatieve Key Accountmanager voor Azië. Dit bedrijf staat gekend voor haar bijzondere en kwalitatieve hoogwaardige producten. De organisatie is uitgegroeid tot een innovatieve en internationale onderneming, met vestgingen in de Kempen en in Nederland. Wil deze nieuwe uitdaging aangaan en deel uitmaken van dit succesverhaal? Lees dan zeker verder!

Solliciteer →

Commerciële projectmanager Circulaire economie (Wanted (bio)-IR’s! )

11/02/2020 | linkeroever (haven Antwerpen )

Onze klant is een gerenommeerd internationaal chemieconcern die heel actief bezig zijn met innovatie en circulaire economie. Ze bieden toepassingen en diensten voor uiteenlopende verwerkende industrieën, waarbij oa naar waterbeheer, landbouw, voeding en het (her)gebruik van natuurlijke grondstoffen. In het kader van de verdere ondersteuning van hun commerciële activiteiten in Europa gaat men op zoek naar een rechterhand voor de huidige Technical account/project manager. Doel is om in tandem de stiel te leren en zo geleidelijk aan je eigen klanten beheert en je eigen projecten managet.   Een unieke opportuniteit voor een  bio ingenieur die terugblikt op een eerste professionele ervaring die graag wil bouwen aan een stevige variërende carrière in circulaire economie.

Solliciteer →