| contact | nl | en
What we offer

We understand your sales & marketing needs.

Recruitment

Het commerciële talent waar uw merk naar snakt. Sales mensen zijn een ras apart. Ze zijn in staat eender wat te verkopen, maar moeten toch vooral uw merk ten volle begrijpen én belichamen. U zoekt natuurlijk iemand met beide kwaliteiten. Wij sporen ze voor u op.

Interim management

Interim managers in sales and marketing. Geen enkele driver’s seat binnen uw bedrijf zou onbemand mogen zijn. Maar die van uw sales en marketing departement al helemaal niet. Om on track te blijven moet hier immers continu worden bijgestuurd. Dat is dan ook exact waarom onze interim managers aan de zijde van uw team staan.

Typical functions

We’re a specialist in sales & marketing.

Contact our team

E: sales@dixon.be

T: +32 3 361 01 20

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Account Manager Brussel-Wallonië

18/09/2020 | regio Brussel & Wallonië | Ambitious enterpreneur in dynamic startup

Ben jij een ondernemer met commerciële drive? Krijg jij energie van prospectie doen en resultaten halen? Ben je op zoek naar een boeiende salesfunctie met impact en autonomie? Wil jij een legacy creëren door een succesvolle startup mee naar het volgende niveau te brengen?

Dan ben jij de Account Manager die we zoeken! Onze klant, een scale-up in financial services in Antwerpen, is sterk aan het uitbreiden en gaat daarom op zoek naar een zelfstandige teamplayer die klaar is om zijn/haar carrière uit te bouwen. Transparantie, vlakke structuur, initiatief, flexibiliteit en ambitie zijn alvast enkele kernwoorden die de bedrijfscultuur omschrijven.

Solliciteer →

Account Manager Electro

18/09/2020 | Oost-Vlaanderen

Bezit je een stevige portie ondernemerschap en aanstekelijke sales drive? Heb je de nodige technische affiniteit om een technisch commercieel gesprek over videofonie of domotica aan te gaan? Passie voor bouw, architectuur en design? Lees dan vooral verder!

Dankzij mooie groei zijn we op zoek naar een Account Manager voor de regio Oost-Vlaanderen voor een gerenommeerde speler in de wereld van audio/video parlofonie, camerabewaking en toegangscontrole. Inzet op hun expertise, design en innovatieve oplossingen maakt het bedrijf tot één van de snelst groeiende spelers in de markt en een vaste waarde in België en ver daarbuiten.

Solliciteer →

Junior Product Manager E-Commerce

18/09/2020 | Grimbergen | Leuke opportuntiteit voor Young Potentials met passie voor Retail en Digital Marketing!

Onze klant, gevestigd in Grimbergen, is een groeiende, moderne en dynamische speler in de retail. Hun focus ligt op het leveren van kwaliteit en duurzaamheid. Omwille van het grote succes en recente online innovaties breiden ze hun commerciële team uitbreiden en gaan we op zoek naar een Junior Product Manager E-Commerce.

Een unieke opportuniteit voor een High Potential met een online/creatieve en commerciële mindset die zijn/haar carrière graag een kick-start wil geven binnen de boeiende en dynamische wereld van retail!

Solliciteer →

Key Account Manager Nederland

16/09/2020 | Aalst

Haal jij je energie uit duurzame, lange termijnrelaties uit te bouwen? Word je gelukkig van markten diep te penetreren en je kwaliteiten als relatiebouwer te vertalen naar een stijging in je salescijfers? Ervaring met P&L-verantwoordelijkheid? Lees dan vooral verder want voor onze klant zijn we op zoek naar een Key Account Manager Nederland die de markt van het volledige land beheert en verder uitbouwt.

Onze klant is een toonaangevende en snelgroeiende FMCG-speler zijn we op zoek naar die haar producten in meer dan 100 landen verdeelt via quality retail-merken en eigen huismerken. De groep is beursgenoteerd, heeft meer dan 11.000 werknemers en wereldwijde activiteiten via eigen kantoren of distributienetwerken.

Solliciteer →

Sales engineer Milieu

10/09/2020 | Antwerpen

Onze klant is een gerenommeerde speler en wereldwijd actief als expert in de verkoop van analysetoestel voor labo/milieu en onderzoek toepassingen.  Binnen de  milieu afdeling is men gespecialiseerd  de analyse van oppervlaktewater, industrieel afvalwater, drinkwater en mariene analyse op zee. Onze klant is marktleider en ware trendsetter door hun customized approach naar de markt. Ter versterking van het groeiende Benelux sales team zal je worden ingezet als sales engineer.

Een interessante opportuniteit voor een commercieel persoon met technische affiniteit en zin voor een functie met ruimte voor initiatief. Ideaal voor iemand die uitkijkt naar een afwisselend takenpakket en klaar is voor het plaatsen van een technisch sterke sales projecten en geen schrik heeft van wat ‘on the field’ werk.

Solliciteer →

Junior Data Manager – Retail/DIY

10/09/2020 | Antwerpen

Ben jij gebeten door het digitaliseren van processen?  Krijg je energie van stakeholdermanagement?  Lees dan vooral verder!

Onze klant, gevestigd in Antwerpen, is een bekende en sterk gewaardeerde toeleverancier van DIY totaalconcepten aan de retailsector. Vandaag ligt de focus meer en meer op E-commerce en heeft zij zich ontplooit tot een key speler met een stevig en mooi omni-channel platform. Vanwege de stroomversnelling in deze digitalisering hebben ze een grote behoefte aan kwalitatieve product data. Omwille van deze reden gaan ze vandaag op zoek naar een gepassioneerde junior Data Manager!

Solliciteer →

Vastgoedadviseur – Projectontwikkeling Antwerpen

09/09/2020 | Antwerpen

Ben je helemaal gepassioneerd door vastgoed en ben je een gedreven doorzetter met winnaarsmentaliteit? Streef jij ernaar om elke maand de beste commerciële resultaten te boeken en hiervoor beloond te worden?

Voor onze klant zijn we op zoek naar een enthousiaste Vastgoedadviseur die graag verder bouwt aan zijn/haar carrière en zich wilt omringen met ambitieuze collega’s met sterke teamgeest. De klant is een sterk groeiende projectontwikkelaar die specialiseert in hoogwaardige nieuwbouwprojecten op toplocaties in Antwerpen.

Solliciteer →

Business Development Manager

08/09/2020 | Vlaanderen/Brussel | Je haalt energie uit new business development en adviseert graag op vlak van innovatieve en duurzame logistieke oplossingen

Vandaag de dag zijn innovatieve en duurzame logistieke oplossingen brandend actueel, en maken zij steeds vaker het verschil voor een uiteenlopende waaier aan bedrijven. Last-mile delivery en reverse logistics  zijn een onmisbare schakel binnen e-commerce, waar menig bedrijf de laatste jaren - en zeker niet minder de laatste maanden - hun pijlen op richten.

Wil je graag mee bouwen aan dit verhaal, en een uiteenlopend doelpubliek adviseren op vlak van innovatieve en duurzame logistieke oplossingen, dan is deze functie absoluut iets voor jou!

Onze klant is een ondernemende en innovatieve speler die met een sterke servicegerichte aanpak haar klanten adviseert en ondersteunt op gebied van consumer activation en smart logistics. Vandaag gaan zij op zoek naar een Business Development Manager die mee zjin/haar schouders wil zetten onder de verdere uitbouw van dit domein.

Solliciteer →

Technisch commercieel account manager

08/09/2020 | Mechelen

Onze klant is een bekende internationale speler binnen de Chemie. Wereldwijd produceert men grondstoffen met toepassingen in verschillende industrieën (food packaging, health care, Food productie, ,…). Onze klant is marktleider en ware trendsetter door hun customized approach naar de markt. Ter versterking van het groeiende internationale sales team zal je worden ingezet op de Europese markt.

Een interessante opportuniteit voor een commercieel persoon met technische affiniteit en zin voor een functie met ruimte voor initiatief. Ideaal voor iemand die uitkijkt naar een afwisselend takenpakket en klaar is voor het plaatsen van een technisch sterke sales projecten.

Solliciteer →

Account Manager Onderwijs

07/09/2020 | Antwerpen

Ben jij IT savvy en wil jij vernieuwing en digitalisering naar het Onderwijs brengen? Maak jij de juiste commerciële reflexen en wil je meedenken over de strategische richting die de onderneming uitgaat? Heb je grote affiniteit met het onderwijs? Dan is deze functie iets voor jou!

Voor een sterk groeiende onderneming in Antwerpen zijn we op zoek naar een Account Manager Onderwijs, om mee te bouwen aan de verdere groei. Het bedrijf biedt oplossingen aan om vernieuwing en vooruitgang te stimuleren in het onderwijs. Dat doen ze met een breed aanbod aan hardware, software en wetenschapsproducten.

Solliciteer →

Marketing Specialist

03/09/2020 | Antwerpen

Ben jij een ondernemende communicatiespecialist die strategisch nadenkt. Ben je hands-on en weet je van aanpakken? Op zoek naar een leuke uitdaging waarin je een nieuwe functie mee kan uitbouwen? Heb je grote affiniteit met het onderwijs? Dan is deze functie iets voor jou!

Voor een sterk groeiende onderneming in Antwerpen zijn we op zoek naar een marketingspecialist, die de onderneming mee tot een hoger niveau kan brengen. Het bedrijf biedt oplossingen aan om vernieuwing en vooruitgang te stimuleren in het onderwijs. Dat doen ze met een breed aanbod aan hardware, software en wetenschapsproducten.

Solliciteer →

Business Development Manager (Public/B2B)

02/09/2020 | Grimbergen

Ben jij een geboren hunter? Haal jij je energie uit het closen van nieuwe deals en binnentrekken van nieuwe klanten? Bijt jij je graag vast in het salesproces? Heb je reeds ervaring met de publieke en private sector? Lees dan snel verder!

Onze klant is internationaal actief in meer dan 30 landen en is één van de grootste leveranciers van best in class werkplekproducten en -diensten aan haar klanten in de B2B en publieke sector. Hierbij is deze speler gepassioneerd en gespecialiseerd in het aanbieden van businessoplossingen. Vandaag gaat het salesteam op zoek naar versterking en willen ze graag een gedreven en vastberaden Business Development Manager aan hun team toevoegen!

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten en het identificeren van nieuwe groei opportuniteiten bij grote organisaties in de publieke & privé-sector. Je bent een spin in het web tussen sales, strategic account leader en het commercial & merchandising team.

Solliciteer →