| contact | nl | en
What we offer

We understand your sales & marketing needs.

Recruitment

Het commerciële talent waar uw merk naar snakt. Sales mensen zijn een ras apart. Ze zijn in staat eender wat te verkopen, maar moeten toch vooral uw merk ten volle begrijpen én belichamen. U zoekt natuurlijk iemand met beide kwaliteiten. Wij sporen ze voor u op.

Interim management

Interim managers in sales and marketing. Geen enkele driver’s seat binnen uw bedrijf zou onbemand mogen zijn. Maar die van uw sales en marketing departement al helemaal niet. Om on track te blijven moet hier immers continu worden bijgestuurd. Dat is dan ook exact waarom onze interim managers aan de zijde van uw team staan.

Typical functions

We’re a specialist in sales & marketing.

Contact our team

E: sales@dixon.be

T: +32 3 361 01 20

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Commercial Real Estate Consultant

14/08/2018 | Antwerpen

Our client is an international company known for its expertise and high quality services in commercial real estate. To strengthen the consultancy team they are looking for high potentials with commercial ambition and interest in real estate investment. A unique opportunity for a young professional with the ambition to grow fast in his or her career within an international company!

Solliciteer →

Technical Account Manager PBM

07/08/2018 | Aalst | Commerciële functie in een industriële context – werk met A-merken!

Onze klant is een gerenommeerde speler in de wereld van persoonlijke beschermingsmiddelen, met voornaamste focus op hand- en voetbescherming. Als exclusieve importeur van A-brands verkopen zij via verschillende distributiekanalen zowel op de nationale als internationale markt. Met hun jarenlange ervaring binnen de industrie en hun uitgebreide technische knowhow, kunnen zij hun klanten uitstekende kwaliteit aanbieden.


Om hun team van productspecialisten te versterken, zijn ze vandaag op zoek naar een gedreven Technical Account Manager PBM met sterke affiniteit voor een industriële omgeving en aandacht voor kwalitatieve klantrelaties.

Solliciteer →

Jr. International Relationship Manager – Remarketing Automotive

01/08/2018 | Brussel | Aantrekkelijke opportuniteit in de autosector voor dé enthousiaste high potential!

Onze klant is een sterke speler in de automotive sector op vlak van financiering en leasing. Met hun jarenlange ervaring binnen de sector, kunnen zij hun klanten kwaliteit en oplossingen op maat aanbieden, alsook op een correcte manier adviseren. Om hun lopende business en verdere groei te ondersteunen zijn zij vandaag op zoek naar International Relationship Manager voor hun uitvalsbasis in Vilvoorde. Een mooie opportuniteit voor een kandidaat die commerciële ervaring koppelt aan een passie voor auto’s!

Solliciteer →

Commercial business unit manager Chemistry

31/07/2018 | Brussel | High performing sales leader role with senior commercial teamlead experience.

Our Client is an international renowned company in the chemical industry with commercial and industrial operations in Asia, Europe, North and South America. The company is a leading producer, processor and developer of specialty chemicals and materials; their products are widely used in various applications. In order to strengthen the purchasing department of the EMEA HQ in Brussels, we are looking for an energetic professional with experience commercial business unit management or senior sales leading, preferable in a chemical company or related.


A unique opportunity for a candidate with a firm track record in sales leadership and a strong eagerness for change management and people management ready for his/her next challenge.

Solliciteer →

Real Estate Consultant

27/07/2018 | Antwerpen of Brussel

Onze klant is een gerenommeerde en internationale speler in commercieel vastgoed. De organisatie wordt getekend door een uitmuntende service, professionaliteit en ondernemerschap. Ter versterking van het team gaan we vandaag op zoek naar een gedreven Consultant. De ideale opportuniteit voor een enthousiaste go-getter met een passie voor vastgoed en zin in een positie met impact.

Solliciteer →

Market & Competitive Intelligence Analyst – Consumer Goods

26/07/2018 | Mechelen

Onze klant, gevestigd in Mechelen, is een sterke Consumer Goods speler met internationale activiteiten en klanten. Momenteel gaat men op zoek naar een commerciële Market & Competitive Intelligence Analyst die zich zal focussen op de BeLux markt. Er heerst een hands-on & autonome bedrijfscultuur waar empowerment centraal staat!


Een knappe opportuniteit voor een scherpzinnige analytische en commerciële geest die graag die zijn/haar uitdaging vindt in het optimaliseren van de commerciële strategie!

Solliciteer →

Marketing Project Manager – Automotive

18/07/2018 | Brussel

Onze klant is een sterke speler in de automotive sector, een invoerder  & verdeler van een aantal zeer mooie brands. Met hun jarenlange ervaring binnen de sector, kunnen zij hun klanten kwaliteit en oplossingen op maat aanbieden, alsook op een correcte manier adviseren.


Om hun lopende business en verdere groei te ondersteunen zijn zij vandaag op zoek naar een enthousiaste Marketing Project Manager met het vermogen om zijn/haar project management skills te koppelen aan een innovatieve geest.

Solliciteer →

Marketing Manager

18/07/2018 | Machelen

Onze klant met hoofdzetel in de Noordrand van Brussel is een innovatieve speler in de media sector. Met haar servicegerichte aanpak adviseert en ondersteunt ze haar klanten op gebied van commerciële marketing acties.


Ter versterking van de organisatie gaat men momenteel op zoek naar een Marketing Manager met het vermogen om strategische actie te koppelen aan een innovatieve geest en een pragmatische  aanpak. In deze positie maakt u deel uit van het management team en rapporteert u aan de Sales & Marketing Director.

Solliciteer →

Sales & Marketing Manager

12/07/2018 | Mechelen

Voor onze klant, een dynamische middelgrote onderneming met internationale activiteiten binnen opslag en beheer, zijn we momenteel op zoek naar een Sales & Marketing Manager. Als gerenommeerdere partner voor verschillende bedrijven in pharma, chemie, banking, verzekeringen, enz.  staat dit bedrijf bekend als hoogkwalitatieve speler binnen zijn niche. Door blijvend te diversifiëren en innoveren slagen zij erin om in te op tendensen van de markt tegemoet te komen aan de behoefte van elke klant.

Solliciteer →

Technical Account Manager – Specialty Chemicals

12/07/2018 | Rotterdam | Uitdagende positie bij succesvol internationaal chemieconcern waar sales en techniek hand in hand gaan

Onze klant is wereldwijd een gerenommeerde speler op de distributiemarkt met jarenlange ervaring in marketing en verkoop van zowel base als speciale chemicaliën en voedingsadditieven. Als bevoorrechte partner van toonaangevende producenten beschikken ze over een breed gamma van innovatieve producten om hun klanten een pasklare oplossing te bieden voor hun uitdagingen van morgen. Een van de sterkste pijlers van hun succes is de toewijding, expertise en ervaring van hun medewerkers.


Vandaag bouwen ze verder op hun sterke reputatie en zoeken ze hun marktpositie in Benelux verder te versterken voor hun Specialty Chemicals. In het kader van dit groeiverhaal zoeken ze een ondernemende kandidaat met ervaring in de chemiesector.

Dit is een unieke opportuniteit voor iemand met een portie ondernemerschap en aanstekelijke sales drive die zijn/haar strategische mindset graag combineert met een hands on approach. 

Solliciteer →

Sales Director B2C/B2B – Consumer Goods

11/07/2018 | Kapelle-op-den-Bos | Unieke opportuniteit voor een gepassioneerde leidinggevende die een team wil inspireren!

Onze klant is een gerenommeerde speler in Consumer Goods die zich focust op de B2B en B2C markt. Momenteel willen zij hun brand op een innovatieve en design gerichte manier verder in de markt zetten. Zij dragen kwaliteit en innovatie enorm hoog in het vaandel! Binnen de dynamische en ondernemende cultuur wordt ruimte geboden om initiatieven uit te werken.


Om dit verhaal verder kracht bij te zetten wil men zich versterken met een commercieel gedreven en enthousiasmerende Sales Ditrector België. Een knappe opportuniteit voor energieke initiatiefnemer die graag die zijn/haar uitdaging vindt in het leiden van een succesvolle business unit!

Solliciteer →

Marketing & Communication Manager – automotive

10/07/2018 | Antwerpen | passion for marketing - stand alone - Antwerp

Als succesvolle auto leasingmaatschappij is onze klant een vaste waarde in haar markt. In het kader van de sterke groei en bestendiging van hun soliede marktpositie, hechten ze veel waarde aan innovatieve en creatieve serviceverlening. Daarom gaat men momenteel op zoek naar een ondernemende Marketing & Communication Manager die verantwoordelijk is voor het opzetten van een krachtige marketingstrategie die zowel inzet op online als offline kanalen. De ultieme rol voor kandidaten met een hart voor marketing en zin voor initiatief die graag hun innovatieve geest koppelen aan strategische actie en een hands-on aanpak.

Solliciteer →