| contact | nl | en
What we offer

We understand your sales & marketing needs.

Recruitment

Het commerciële talent waar uw merk naar snakt. Sales mensen zijn een ras apart. Ze zijn in staat eender wat te verkopen, maar moeten toch vooral uw merk ten volle begrijpen én belichamen. U zoekt natuurlijk iemand met beide kwaliteiten. Wij sporen ze voor u op.

Interim management

Interim managers in sales and marketing. Geen enkele driver’s seat binnen uw bedrijf zou onbemand mogen zijn. Maar die van uw sales en marketing departement al helemaal niet. Om on track te blijven moet hier immers continu worden bijgestuurd. Dat is dan ook exact waarom onze interim managers aan de zijde van uw team staan.

Typical functions

We’re a specialist in sales & marketing.

Contact our team

E: sales@dixon.be

T: +32 3 361 01 20

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Junior Project Manager

12/12/2018 | Mechelen | Uitdagende coördinerende rol binnen e-commerce!

  Onze klant met hoofdzetel in Mechelen is een internationale speler in de wereld van Marketing en Brand Solutions. Als geprefereerde partner van bekende spelers in Automotive, FMCG, Media, Sports en Industry bekleedt men vandaag een sterke marktpositie. De bedrijfscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te weken. Om de sterk groeiende business te ondersteunen gaat men momenteel actief op zoek een gedreven Junior Project Manager.   Een ideale opportuniteit voor een kandidaat die ernaar uitkijkt om zijn organisatie -en communicatie skills in te zetten voor het ontwikkelen van e-commerce platformen voor A-spelers in de markt!  

Solliciteer →

Channel Manager – Motoren en generatoren

07/12/2018 | Zaventem | Combination of Channel Management and Business Development

Onze klant is een internationale speler die wereldwijd bekend staat voor zijn innovatieve en hoog-technologische oplossingen op gebied van industriële automatisering. Dankzij haar expertise op vlak van industriële digitalisering bouwt men aan een duurzame toekomst, met hoofdzakelijk klanten binnen de industrie, transport en infrastructuur.   Ter versterking van het commerciële team gaat men momenteel op zoek naar een strategische Channel Manager met technische affiniteit. Een unieke kans voor een enthousiaste m/v die strategisch overzicht combineert met een pragmatische benadering.

Solliciteer →

Vastgoedadviseur – Projectontwikkeling – Antwerpen

06/12/2018 | Antwerp | Toonaangevende projectontwikkelaar zoekt commerciële toppers met BIV-nummer

Onze klant, gevestigd in regio Antwerpen, is een sterk groeiende projectontwikkelaar die zich specialiseert in hoogwaardige projecten binnen de residentiële vastgoedsector. Zij hecht veel belang aan zowel kwaliteit als leefbaarheid en vertrekt steeds vanuit waardecreatie op lange termijn.   Ter versterking van het marketingteam gaat men vandaag op zoek naar een enthousiaste Vastgoedadviseur die graag verder bouwt aan zijn/haar parcours binnen een ambitieuze organisatie gekenmerkt door innovatie, creativiteit en ondernemerschap!

Solliciteer →

Content Marketeer – Real Estate

06/12/2018 | Antwerp | Passie voor content en werk je graag zelfstandig binnen een ambiteus team?

Onze klant, gevestigd in regio Antwerpen, is een sterk groeiende projectontwikkelaar die zich specialiseert in hoogwaardige projecten binnen de residentiële vastgoedsector. Zij hecht veel belang aan zowel kwaliteit als leefbaarheid en vertrekt steeds vanuit waardecreatie op lange termijn.   Ter versterking van het marketingteam gaat men vandaag op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste Content Marketeer die graag verder bouwt aan zijn/haar parcours binnen een ambitieuze organisatie gekenmerkt door innovatie, creativiteit en ondernemerschap!

Solliciteer →

Digital Marketeer – Real Estate

05/12/2018 | Antwerp | Passie voor digital marketing en werk je graag zelfstandig binnen een ambitieus team?

Onze klant, gevestigd in regio Antwerpen, is een sterk groeiende projectontwikkelaar die zich specialiseert in hoogwaardige projecten binnen de residentiële vastgoedsector. Zij hecht veel belang aan zowel kwaliteit als leefbaarheid en vertrekt steeds vanuit waardecreatie op lange termijn. Ter versterking van het marketingteam gaat men vandaag op zoek naar een gedreven en enthousiaste Digital Marketeer die graag verder bouwt aan zijn/haar parcours binnen een ambitieuze organisatie gekenmerkt door innovatie, creativiteit en ondernemerschap!

Solliciteer →

International Key Account Manager Retail – FMCG (Globetrotter mindset)

21/11/2018 | Gent | Een unieke kans voor een stevige International Key Account Manager om mee te bouwen aan een dynamisch groeiverhaal!

Onze klant is een toonaangevende en snel groeiende internationale FMCG speler die haar quality brands op de juiste manier in de markt weet te zetten door middel van haar controle over de volledige product-cyclus (van design tot levering eindklant). Door hierbij in te zetten op technologische en ecologische innovatie, realiseert men vandaag bovendien een significante groei in marktaandeel. Ter versterking van het commercieel team in het hoofdkantoor regio Gent gaat men op zoek naar een sterke International Key Account Manager die zin heeft om mee te bouwen aan een dynamisch groeiverhaal.

Solliciteer →

Junior Marketing Consultant

20/11/2018 | Mechelen | Ambitieuze harde werker met passie voor marketing: lees verder!

Onze klant met hoofdzetel in Mechelen is een internationale speler in de wereld van Marketing en Brand Solutions. Als geprefereerde partner van bekende spelers in Automotive, FMCG, Media, Sports en Industry bekleedt men vandaag een sterke marktpositie. De bedrijfscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te weken. Om de sterk groeiende business te ondersteunen gaat men momenteel actief op zoek een gedreven Junior Marketing Consultant. Een ideale opportuniteit voor een kandidaat die ernaar uitkijkt om zijn commerciële drive te combineren met het ontwikkelen van creatieve e-commerce concepten voor A-spelers in de markt!  

Solliciteer →

High Potential International Sales (Globetrotter mindset, 1-6 jaar ervaring)

20/11/2018 | Gent | Unieke opportuniteit voor een commercieel gedreven persoon die zijn carrière een internationale kick-start wil geven!

Onze klant is een toonaangevende en snel groeiende producent van consumentenproducten en dit op internationale schaal. Om haar quality brands op de juiste wijze in de markt te zetten controleert men de volledige product-cyclus van design tot levering in de lokale winkel. Door hierbij in te zetten op technologische en ecologische innovatie realiseert men vandaag bovendien een significante groei in marktaandeel. Ter versterking van het commercieel team in het hoofdkantoor regio Gent gaat men op zoek naar een sterke High Potential Sales regio Europa die zin heeft om mee te bouwen aan een dynamisch groeiverhaal.

Solliciteer →

International Analytical Commercial Project Manager Retail

20/11/2018 | Gent | Een interessante opportuniteit voor een analytisch, maar commercieel ingesteld profiel die mee wil stappen in een internationaal groeiverhaal!

Onze klant is een toonaangevende en snel groeiende internationale FMCG speler die haar quality brands op de juiste manier in de markt weet te zetten door middel van haar controle over de volledige product-cyclus (van design tot levering eindklant). Door hierbij in te zetten op technologische en ecologische innovatie, realiseert men vandaag bovendien een significante groei in marktaandeel. Ter versterking van het commercieel team in het hoofdkantoor regio Gent gaat men op zoek naar een enthousiaste Analytical Commercial Project Manager die zin heeft om mee te bouwen aan een dynamisch groeiverhaal.

Solliciteer →

Strategic Key Account Manager Media Solutions

20/11/2018 | Brussel | Een ideale opportuniteit voor een commercieel

Onze klant met hoofdzetel in Brussel is een internationale speler binnen reclame en media solutions. Als geprefereerde partner van bekende brands en adverteerders binnen Retail, FMCG en Industry, bekleedt men vandaag een sterke marktpositie. De bedrijfscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te werken. Om de lopende business te ondersteunen alsook verder te groeien in innovatieve concepten en oplossingen, gaat men momenteel actief op zoek naar een sterke en gedreven Strategic Key Accountmanager Media Solutions. Een ideale opportuniteit voor een kandidaat die ernaar uitkijkt om zijn commerciële ervaring en kennis van marketing te verenigen in een uitermate change gedreven en groeiende context!

Solliciteer →

Junior Strategic Buyer – Brand Promotion (regio Mechelen)

14/11/2018 | Mechelen | Geboren onderhandelaar met natuurlijke flair? Lees dan zeker verder!

Onze klant met hoofdzetel in Mechelen is een internationale speler binnen brand promotion & merchandising. Mede dankzij hun jarenlange ervaring in Product Media en een sterke teamgeest, kunnen zij de meest innovatieve en creatieve oplossingen aanbieden om de verkoop en merkbekendheid van hun klanten te kunnen boosten. Bovendien verzekeren zij een goede kwaliteit en optimale levering dankzij hun samenwerking met verschillende gespecialiseerde leveranciers in Europa en Azië. Om de aanhoudende groei te ondersteunen is men vandaag op zoek naar een Junior Strategic Buyer met een stevige dosis onderhandelingscapaciteiten en een goede portie gezond verstand.    

Solliciteer →

Go-to-market Manager – 3D software

07/11/2018 | Leuven | Challenging strategic role in 3D printing

Our client is a dynamic high-tech company with significant global reach. Our client’s mission is to build innovative software solutions that aim to make the world a better and healthier place. By combining the best software developers and the most high-tech 3D printing facilities in the world, our client gained an outstanding reputation in their market. Not only do they serve the aerospace industry, but also industries like healthcare, automotive, architecture, etc.  


As a growing company, our client is looking for the right person to develop the market strategy for the market of 3D print factories.

 

Solliciteer →