| contact | nl | en
What we offer

We understand your sales & marketing needs.

Recruitment

Het commerciële talent waar uw merk naar snakt. Sales mensen zijn een ras apart. Ze zijn in staat eender wat te verkopen, maar moeten toch vooral uw merk ten volle begrijpen én belichamen. U zoekt natuurlijk iemand met beide kwaliteiten. Wij sporen ze voor u op.

Interim management

Interim managers in sales and marketing. Geen enkele driver’s seat binnen uw bedrijf zou onbemand mogen zijn. Maar die van uw sales en marketing departement al helemaal niet. Om on track te blijven moet hier immers continu worden bijgestuurd. Dat is dan ook exact waarom onze interim managers aan de zijde van uw team staan.

Typical functions

We’re a specialist in sales & marketing.

Contact our team

E: sales@dixon.be

T: +32 3 361 01 20

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Account manager waterzuivering

16/06/2019 | Groot-Bijgaarden | Sterk technisch commerciele generalist - goalgetter - resultaatgericht - internationale mindset

Dixon & Company is een rekruteringskantoor gespecialiseerd in finance. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info over werkwijze en recente jobs: www.dixon.be.

  Onze klant is een Amerikaanse internationale marktleider en dienstverlener in allerlei beschermende oplossingen. Ze stellen wereldwijd meer dan 45.000 mensen te werk verspreid over meer dan 150 landen. Ze zijn beursgenoteerd en beschikken over een EMEA hoofdkantoor in Europa.

Solliciteer →

Account Manager Bindmiddelen & Coatings

12/06/2019 | Aartselaar

Onze klant is wereldwijd een gerenommeerde speler op de distributiemarkt met jarenlange ervaring in marketing en verkoop van zowel base als speciale chemicaliën en voedingsadditieven. Als bevoorrechte partner van toonaangevende producenten beschikken ze over een breed gamma van innovatieve producten om hun klanten een pasklare oplossing te bieden voor hun uitdagingen van morgen. Een van de sterkste pijlers van hun succes is de toewijding, expertise en ervaring van hun medewerkers.

Vandaag bouwen ze verder op hun sterke reputatie en zoeken ze hun marktpositie in Benelux verder te versterken voor hun Specialty Chemicals. In het kader van dit groeiverhaal zoeken ze een ondernemende kandidaat met ervaring in de chemiesector.   Dit is een unieke opportuniteit voor iemand met een portie ondernemerschap en aanstekelijke sales drive die zijn/haar strategische mindset graag combineert met een hands on approach.  

Solliciteer →

High potential Technical Sales program

12/06/2019 | Wilrijk

Onze klant is een wereldbekende speler binnen de Chemical Distribution. Uniek aan hun verhaal is dat ze zowel distributies sites als gecombineerde distributie/productie sites. Ze dragen de dubbele pet van zowel expert binnen de specialty chemicals en zijn uitmuntend binnen de  markt op gebied van commoditeiten verkoop. Ze  hebben een internationaal netwerk en zijn marktleider binnen zuren en basen.

Naast hun distributie en productiecentra hebben ze experten en labo’s in huis om eigen onderzoeken te voeren op hun productgamma om zo bij de meest innovatieve spelers van de markt te horen. In het kader van groei zoeken ze een strategische Hunter om zo hun marktaandeel te verdedigen en te vergroten.

Een prachtige opportuniteit voor de past afgestudeerd (max 1 jaar ervaring) wetenschapper die echt graag een technisch commerciële carrière wil starten. Deze rol biedt de beste leerschool in het hart van de chemische wereld.

Solliciteer →

Sales Engineer Biochemische voedingsadditieven

12/06/2019 | Temse | Sterke (bio) (voedings) chemicus gezocht met een passie voor handel

Onze klant is een Belgische afdeling van een grote internationale groep actief in de ontwikkeling en productie van cellulose vezels. Ze staan bekend omwille van hun kwalitatieve en innovatieve aanpak. Als Belgisch dochterbedrijf hebben ze in specialisatie in de voedingssector. Hun product biedt een cleane oplossing  voor verschillende voedingsingrediënten die chemisch zijn geproduceerd of die worden gemeden in het kader van een dieet. Hun hoogkwalitatieve producten doen het vandaag erg goed in een sterk groeiend voedingsmarkt.

Ter versterking van het commerciële team gaat men momenteel op zoek naar een Enthousiaste Sales engineer met commerciële ambitie en technische(voedings) affiniteit. Een unieke opportuniteit voor een enthousiaste m/v/x die op zoek gaat naar een salesgedreven account management positie binnen een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Solliciteer →

Strategic Account Manager Automotive (Internal 85%)

12/06/2019 | Genk

Our Client is a leading multinational in the automotive industry, with worldwide activities and HQ in Belgium. To strengthen the sales team, they are looking for a Strategic Account Manager for their top customer, representing almost 35% of the revenue. You will work mainly from the HQ of our client, with monthly visits to the HQ of the Strategic Account (Europe).

Solliciteer →

Asset Manager – Vastgoedeigenaar Antwerpen

12/06/2019 | Antwerpen | Gebeten door commercieel vastgoed? Lees dan zeker verder!

Als gespecialiseerd vastgoedeigenaar van hoogwaardige panden in vooraanstaande steden is onze klant een vaste waarde in haar markt. Gekend om hun professionele aanpak en betrokkenheid blijven ze investeren in hun groeiverhaal binnen de commerciële vastgoedsector. De bedrijfscultuur is ondernemend en hands-on, waardoor je betrokken wordt in het volledige vastgoedproces.


Omdat onze klant zich blijvend wilt inzetten op hun groeiproces en klantenservice, gaat men vandaag actief op zoek naar een enthousiaste Asset Manager met een passie voor vastgoed die zin heeft in een positie met impact.

 

 

Solliciteer →

Commercieel directeur a.i. – Real estate

06/06/2019 | Gent | Uitdagend commercieel project voor interim manager vastgoed

Onze klant is een Belgisch familiebedrijf in Gent die gespecialiseerd is in duurzame nieuwbouwprojecten, zowel voor de residentiële als commerciële markt. Deze projectontwikkelaar is gekend om de toplocaties in Brussel en andere Vlaamse steden, alsook om de totale service die zij keer op keer weet te bieden.


Ter versterking van het commerciële team in deze groeiperiode gaat men op zoek naar een gedreven Commercieel directeur ad interim die onmiddellijk beschikbaar is.

Solliciteer →

Aankoopdirecteur Retail

05/06/2019 | Lummen | Ondernemende & strategische man/vrouw met passie voor aankoop & retail? Dan is deze opportuniteit ECHT iets voor jou!

Momenteel zijn we op zoek naar een ondernemende Aankoopdirecteur voor een creatieve retail speler in regio Lummen. Bij deze groeiende, ambitieuze retailer zoekt men naar strategische inzichten, initiatief, ondernemerschap & people management skills om hun groei en marktpositie te versterken. Geef jij mee vorm aan hun strategische groeiverhaal?

Solliciteer →

Ervaren Sales Engineer Motoren & Drivers

04/06/2019 | Mechelen | senior sales engineer zoekt autonomie en flexibiliteit

Onze klant is een Belgische afdeling van een grote internationale groep actief binnen de automotive, machinery OEM, en machinebouw. De Belgische vestiging is gespecialiseerd in de productie van motoren en drivers. Hun kwaliteits producten zijn o.a. terug te vinden in de aansturing van bewegend decor in stuntshows en eventmusicals als bij de aansturing van o.a. rollercoasters,… Ze zijn een sterke groeiende afdeling binnen een grote internationale structuur en hebben de stevige ambitie om de nummer 1 in hun marktsegment te worden en hun omzet te verdubbelen. Het commerciële team zit stevig op koers om hun doelen te halen.

Ter versterking van het commerciële team gaat men momenteel op zoek naar een (senior)(key) Sales engineer die strategisch haar/zijn portefeuille van enkel sterke accounts te vergroten tot key accounts + uitbouwen van nieuw business development. Een zeer mooie kans voor een ervaren sales engineer die op zoek is naar meer autonomie en ownership in zijn/haar job.  

Solliciteer →

Marketing Manager – Automotive & Aerospace

04/06/2019 | Leuven | Zin om marcom activiteiten uit te werken?

Our client is a dynamic high-tech company with significant global reach. Our client’s mission is to build innovative software solutions that aim to make the world a better and healthier place. By combining the best software developers and the most high-tech 3D printing facilities in the world, our client gained an outstanding reputation in their market. Not only do they serve the aerospace industry, but also industries like healthcare, automotive, architecture, etc.   As a growing company, our client is looking for a Marketing Manager to develop the marketing and communication strategy and implement the right activities and campaigns.

Solliciteer →

Senior Sales Engineer

31/05/2019 | Heusden- zolder | Commercieel/ markttendensen / Heusden-Zolder / Limburger Wereldburger

Dixon & Company is een partner en specialist in rekrutering. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info over werkwijze en recente jobs op www.dixon.be.

Onze klant  is een gerenommeerde en internationale speler, actief als toeleverancier en producent van de meest geavanceerde en industriële laser reiniging apparatuur voor manueel en geautomatiseerd gebruik. Met een team van gemotiveerde ingenieurs levert onze klant oplossingen op maat verspreid over heel de wereld. Door hun uitmuntende service, technische expertise en maatwerk staan zij bekend als betrouwbare en kwalitatieve partner voor hun klanten.

Ter ondersteuning van dit succesverhaal gaat men op zoek naar een ondernemende Senior Sales Engineer met een stevige technische background en een commerciële drive. Je werkt binnen een stevige internationale scope maar hebt ook sterkt lokale voeling. Je bent als het ware een echte Limburger wereldburger.

Solliciteer →

Jr. Account Manager – Brand activation

28/05/2019 | Mechelen

Onze klant met hoofdzetel in Mechelen is een internationale speler in de wereld van Marketing en Brand Solutions. Als geprefereerde partner van bekende spelers in Automotive, FMCG, Media, Sports en Industry bekleedt men vandaag een sterke marktpositie. De bedrijfscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te weken. Om de sterk groeiende business te ondersteunen gaat men momenteel actief op zoek een gedreven Account Manager om zijn/haar eigen klantenportefeuille te beheren.   Een ideale opportuniteit voor een kandidaat die ernaar uitkijkt om zijn commerciële skills te combineren met het ontwikkelen van creatieve e-commerce concepten voor internationale A-spelers in de markt!

Solliciteer →