| contact | nl | en
What we offer

We understand your sales & marketing needs.

Recruitment

Het commerciële talent waar uw merk naar snakt. Sales mensen zijn een ras apart. Ze zijn in staat eender wat te verkopen, maar moeten toch vooral uw merk ten volle begrijpen én belichamen. U zoekt natuurlijk iemand met beide kwaliteiten. Wij sporen ze voor u op.

Interim management

Interim managers in sales and marketing. Geen enkele driver’s seat binnen uw bedrijf zou onbemand mogen zijn. Maar die van uw sales en marketing departement al helemaal niet. Om on track te blijven moet hier immers continu worden bijgestuurd. Dat is dan ook exact waarom onze interim managers aan de zijde van uw team staan.

Typical functions

We’re a specialist in sales & marketing.

Contact our team

E: sales@dixon.be

T: +32 3 361 01 20

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Business Unit Manager – Specialty Chemicals

18/05/2018 | Rotterdam | Uitdagende positie bij succesvolle chemiespeler, met stevige strategy focus en beide voeten in de business

Onze klant is wereldwijd een gerenommeerde speler op de distributiemarkt met jarenlange ervaring in marketing en verkoop van zowel base als speciale chemicaliën en voedingsadditieven. Als bevoorrechte partner van toonaangevende producenten beschikken ze over een breed gamma van innovatieve producten om hun klanten een pasklare oplossing te bieden voor hun uitdagingen van morgen. Een van de sterkste pijlers van hun succes is de toewijding, expertise en ervaring van hun medewerkers.


Vandaag bouwen ze verder op hun sterke reputatie en zoeken ze hun marktpositie zowel in Benelux als in Europa verder te versterken voor hun Specialty Chemicals. In het kader van dit groeiverhaal zoeken ze een uitgesproken ondernemende kandidaat met ervaring in de chemiesector, bij voorkeur met Coatings/Construction Chemicals of vergelijkbare chemicaliën, om de verdere richting van de divisie uit te stippelen.

Dit is een unieke opportuniteit voor iemand met een stevige portie ondernemerschap en aanstekelijke sales drive die zijn/haar strategische mindset graag combineert met een hands on approach. 

Solliciteer →

Delivery & Customer Success Manager

17/05/2018 | Antwerpen | Project Champion in SaaS startup

Onze klant is een baanbrekende spin-off van een snelgroeiende Digital Scale-up In SaaS met Antwerpse roots. Als founding father van de ultieme mobile personal assistant is het hun queeste om de versnipperde ‘mobile workplace’ te consolideren tot één mooie gebruiksklare app/interface. Met een smooth combo van 1) een krachtige value proposition 2) een 15-koppig team van talentvolle ondernemers/product developers 3) business attitude getekend door gestructureerde Rock&Roll en 4) offices waar Google zijn inspiratie gaat halen, zijn ze klaar om te boomen. Het enige wat ze nog missen is de juiste Delivery & Customer Success Manager. De ideale opportuniteit voor een gedreven Project Manger die graag zijn/haar projectmanagement skills koppelt aan een ondernemingszin en passie voor digital innovation

Solliciteer →

Key Account Manager Commodities

15/05/2018 | Antwerpen | Key Account Manager Commodities (Hunter! B2B, Chemie, Hunter, zuren&logen)

Onze klant is een wereldbekende speler binnen de Chemical Distribution. Uniek aan hun verhaal is dat ze zowel productie hebben als distributie. Ze dragen de dubbele pet van zowel expert binnen de specialty chemicals en zijn uitmuntend binnen de markt op gebied van commoditeiten verkoop. Ze hebben een internationaal netwerk en zijn marktleider binnen zuren en basen. Naast hun distributie en productiecentra hebben ze experten en labo’s in huis om eigen onderzoeken te voeren op hun productgamma om zo bij de meest innovatieve spelers van de markt te horen. In het kader van groei zoeken ze een strategische Hunter om zo hun marktaandeel te verdedigen en te vergroten.


Een prachtige opportuniteit voor een kandidaat met een doorwinterde hunter profiel die een commerciële B2B  ervaring binnen de chemie koppelt aan een leuke sales drive en op zoek gaat naar een positie met impact.

Solliciteer →

Junior Marketeer Flavours (Gezocht: ondernemende marketeer, zelfstarter, passie voor food, foodblogs, foodie, B2B relatieuitbouwer, netwerker!)

14/05/2018 | Brussel

  Dixon & Company is een partner en specialist in rekrutering. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info over werkwijze en recente jobs op www.dixon.be   Onze klant is een gerenommeerde speler binnen de Specialty Chemicals Distribution. Wereldwijd verhandelt men Specialty Chemicals en Fine Ingredients voor toepassingen in uiteenlopende verwerkende industrieën waarbij de voedingsindustrie een zeer grote afzetmarkt is. Ter ondersteuning van het commerciële team gaat men op zoek naar een marketeer die tegelijkertijd ook een gedreven foodie is met een leuk enthousiasme en een technische nieuwsgierigheid. Dit om het marketingplan nieuw leven in te blazen en mee de krijtlijnen uit te werken binnen de nieuwe marketing strategie in tandem met de Head of marketing/sales.   Een prachtige opportuniteit voor een kandidaat met een passie voor Food en leuke sales drive, op zoek naar een rol waar je de volledige marketing kan/mag uitwerken binnen de  wetenschappelijk B2B wereld. Volgende taken staan in de functie centraal:

  • Uitwerken van aantrekkelijke brochure; technische fiches vertalen naar ‘mensen taal’
  • Accountmanager voor een kleine klantenportefeuille; Meedenken met je klant in de zoektocht naar de ultieme smaakbeleving: hoe kan het pallet aan smaken/aroma’s het product van de klant optimaliseren?;
  • Uitwerken van innovatieve strategie om niet flalvours te vermarkten. Het uitbouwen van de business bij bestaande klanten door goede behoefteanalyse van de vraag naar innovatieve geur- en smaakstoffen;
  • Drijvende kracht in het zoeken van nieuwe business en analyseren van potentiële klanten en projecten;
  • Vanuit de passie en nieuwsgierigheid van een echte foodie ben je mee met de laatste trends en tendensen betreffende flavours door o.a. het volgen van seminaries, cursussen, productontwikkelingen en trainingen;
  • Het beheren van het productgamma binnen de verschillende flavour afzetmarkten: zelf smaken, proeven, ruiken om samen met de klant te beslissen wat werkt.
In deze functie werk je nauw samen met de Senior Accountmanager, alsook de Product Managers en Internal Sales.  Je rapporteert aan de Business Unit Manager.  

Solliciteer →

Area Sales Manager (UK – Nordics)

14/05/2018 | Brussel | International position for the right entrepreneurial candidate looking to drive strategy!

Onze klant is een gerenommeerde multinational in chemie met activiteiten in o.a. Azië, US en Europa. Core business betreft productie en verkoop van een gamma aan specialty chemicals binnen het B2B segment. Zo bieden ze tailor made oplossingen en high performance materials voor uiteenlopende industrieën, met klanten actief in o.a. Construction, Agriculture, Energy, Automotive, High Tech en Industry. In het kader van de verdere ondersteuning van hun commerciële activiteiten in UK en Noord-Europa gaat men op zoek naar versterking van het internationale sales team.


Een unieke opportuniteit voor een ondernemende sales professional met ervaring in chemie/polymers en strategische mindset die graag en gretig bouwt aan de carrière in een uitgesproken internationale context!

Solliciteer →

Field Sales Engineer (high potential, chemie diploma procestechnologie, 15% travel, technical focus)

09/05/2018 | Brussel

Onze klant is een gerenommeerd internationaal chemieconcern met Belgische roots en activiteiten in o.a. Azië, US en Europa. Ze bieden toepassingen en diensten voor uiteenlopende verwerkende industrieën, waarbij o.a. naar waterbeheer, landbouw, voeding en het (her)gebruik van natuurlijke grondstoffen. In het kader van de verdere ondersteuning van hun commerciële activiteiten in Europa gaat men op zoek naar een rechterhand voor de huidige Sales Director EMEA. Doel is om in tandem met 2 de business verder op de kaart te zetten in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Een unieke opportuniteit voor een young potential met een technische achtergrond + eerste commerciële ervaring die graag bouwt aan de carrière in een uitgesproken internationale context!

Solliciteer →

Area Sales Manager (UK – Nordics)

08/05/2018 | Brussel | International position for the right entrepreneurial candidate looking to drive strategy!

Our Client is an international renowned company in the chemical industry with commercial and industrial operations in Asia, Europe, North and South America. The company is a leading producer, processor and developer of specialty chemicals and materials; their products are widely used in various applications. In order to further develop the business in UK and Northern Europe, we are looking for an energetic sales person with chemical degree or background.

Solliciteer →

Marketing Manager – Media Solutions

08/05/2018 | Vilvoorde

                                                   
Clear Channel Belgium, onderdeel van Clear Channel International, is in België een toonaangevende speler op de markt van out-of-home communicatie. Wij werken nauw samen met adverteerders om impactvolle en aantrekkelijke outdoor campagnes te realiseren. Zo maken we het voor merken mogelijk om mensen aan te spreken wanneer ze zich buitenshuis verplaatsen. En dat is ook meteen onze missie ‘Where brands meet people’ of aanwezig zijn daar waar merken en mensen elkaar ontmoeten.

Clear Channel biedt zijn klanten een ruime keuze oplossingen aan. De standaardoplossingen in een netwerk en het ruim aanbod van creatieve mogelijkheden op maat omvatten zowel de traditionele, digitale als out-of-the-box oplossingen. Deze reclameoplossingen bevinden zich in verschillende omgevingen: in het straatbeeld met reclameborden, megabanners, bushokjes en planborden, en in en op bussen.

Daarnaast stelt Clear Channel zijn klanten ook diensten en instrumenten ter beschikking om de return-on-investment van campagnes te optimaliseren. Onze klanten en partners kunnen allerlei onderzoek consulteren en ze krijgen de nodige informatie om de doeltreffendheid van hun investering te meten.

Vandaag gaat men op zoek naar een zelf-startende en analytische Business Unit Marketing Manager met een passie voor Media, die op een creatieve manier de salesresultaten weet te tillen naar een steeds hoger niveau!

Solliciteer →

Junior Product Manager BENELUX – Building Materials

08/05/2018 | Willebroek | Marketing high potential met passie voor building materials

Zin om te werken voor een A-speler in Building Materials? Als B2B-partner maakt deze Belgische onderneming deel uit van een grote internationale bedrijvengroep actief in wereldwijde productie van hoogwaardige bouwmaterialen. Binnen deze bedrijvengroep zijn zij de specialist ter zake wat betreft brandwerende materialen. Ter ondersteuning van hun blijvende groei, gaan zij op zoek naar een enthousiaste Junior Product Manager, die sterke marketing skills combineert met projectmatig werken en een passie voor bouwmaterialen!

Solliciteer →

Account Manager Business Intelligence

08/05/2018 | Oost / West-Vlaanderen

Zin om te werken voor een baanbrekende en internationale speler in Business Intelligence? Als B2B-partner staat onze klant gekend om haar kwaliteit, inzicht en expertise op vlak van Business Intelligence. Hun oplossingen op maat zorgen voor een competitief voordeel voor verschillende bedrijven in FMCG, media, public, universiteiten enz. Ter ondersteuning van hun blijvende groei, gaan zij op zoek naar een enthousiaste Account Manager die het beheer van bestaande klantenrelaties combineert met projectmanagement en een ondernemende mindset.


Een mooie opportuniteit voor een kandidaat met een commerciële ervaring die op zoek gaat naar een oplossingsgerichte salespositie met mogelijkheid tot verdere doorgroei!

Solliciteer →

Fast Track Sales @ International Start-Up in A.I.!

07/05/2018 | Antwerpen | Een perfecte opportuniteit voor een rasechte Sales Unicorn!

Onze klant is een toonaangevende en snelgroeiende start-up die gespecialiseerd is in ‘Artificial Intelligence’ projecten & toepassingen.  Door in te zetten op de laatste innovaties, willen ze zich verder opwerken naar de frontlinie in hun sector.


Om dit te realiseren zoeken ze een kandidaat met een goede dosis eagerness en Business Development power! Idealiter iemand met een start-up mentaliteit  die zijn/haar commerciële skills wil ontplooien en zin heeft om mee te bouwen aan een dynamisch verhaal.

Solliciteer →

Field Sales Engineer (high potential, chemie diploma procestechnologie, 15% travel, technical focus)

07/05/2018 | Antwerpen

Onze klant MPR (onderdeel Tessenderlo Chemie) is een gerenommeerd internationaal chemieconcern met Belgische roots en activiteiten in o.a. Azië, US en Europa. Ze bieden toepassingen en diensten voor uiteenlopende verwerkende industrieën, waarbij o.a. naar waterbeheer, landbouw, voeding en het (her)gebruik van natuurlijke grondstoffen. In het kader van de verdere ondersteuning van hun commerciële activiteiten in Europa gaat men op zoek naar een rechterhand voor de huidige Sales Director EMEA. Doel is om in tandem met 2 de business verder op de kaart te zetten in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Een unieke opportuniteit voor een young potential met een technische achtergrond + eerste commerciële ervaring die graag bouwt aan de carrière in een uitgesproken internationale context!

Solliciteer →