| contact | nl | en
What we offer

We understand your sales & marketing needs.

Recruitment

Het commerciële talent waar uw merk naar snakt. Sales mensen zijn een ras apart. Ze zijn in staat eender wat te verkopen, maar moeten toch vooral uw merk ten volle begrijpen én belichamen. U zoekt natuurlijk iemand met beide kwaliteiten. Wij sporen ze voor u op.

Interim management

Interim managers in sales and marketing. Geen enkele driver’s seat binnen uw bedrijf zou onbemand mogen zijn. Maar die van uw sales en marketing departement al helemaal niet. Om on track te blijven moet hier immers continu worden bijgestuurd. Dat is dan ook exact waarom onze interim managers aan de zijde van uw team staan.

Typical functions

We’re a specialist in sales & marketing.

Contact our team

E: sales@dixon.be

T: +32 3 361 01 20

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Account Manager Automotive, ecologie

26/10/2020 | Willebroek

Gepassioneerd door mobiliteit, automotive en ecologie? Wil jij je commerciële skills inzetten om een verschil te maken en het autolandschap in België en Luxemburg te vergroenen? Heb je minstens een eerste saleservaring in B2B-omgeving? Voor onze klant in de energiesector met focus op laadoplossingen voor elektrische wagens zijn wij op zoek naar jou, dus lees vooral verder!

Solliciteer →

Senior Account Manager Automotive

26/10/2020 | Willebroek

Gepassioneerd door mobiliteit, automotive en ecologie? Wil jij je commerciële skills inzetten om een verschil te maken en het autolandschap in België en Luxemburg te vergroenen? Heb jij de nodige ervaring om nieuwe markten te veroveren?

Voor onze klant in de energiesector met focus op laadoplossingen voor elektrische wagens zijn wij op zoek naar jou, dus lees vooral verder!

Solliciteer →

Direct Marketing Expert CRM

26/10/2020 | Hasselt

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de wondere wereld van online marketing? Wil je een uitdaging aangaan waarin je je eigen stempel op je functie kan drukken? Passie voor fashion en retail?

Voor een grote retailer in de modewereld zijn we op zoek naar een Direct Marketing Expert CRM die alles begrijpt van klanten inspireren en via marketing een love brand te maken van zijn/haar merk, dus lees vooral verder!

Solliciteer →

Marketing Expert

19/10/2020 | Antwerpen

Ben jij gepassioneerd door een sterk merk uit te bouwen? Hou je ervan omnichannel marketingcampagnes uit te zetten en bij te sturen? Weet jij je marketingacties te vertalen naar conversies?

Voor onze klant, een innovatieve multinational met zetel in Antwerpen, gaan we op zoek naar een Marketing Expert die de marketingstrategie weet te vertalen naar succesvolle marketingacties en de merken doet groeien bij verschillende doelgroepen.

Solliciteer →

Junior Business Developer

13/10/2020 | Antwerpen

Drive.-, 1 (Psychology) a determination and ambition to achieve something. 2 (Sport) a golf shot, intended to move the ball a great distance down the fairway towards the green. 3 (Travel) a memorable trip or journey. 4 (Our team) the most exceptional work experience you will ever find.

Voor onze klanten meten we de Employee Experience van hun medewerkers. Dit doen we objectief, betrokken en razendsnel. Voor organisaties vandaag is dit de manier om een omgeving te creëren waarin medewerkers graag komen werken en elke dag het beste van zichzelf kunnen geven. We werken voor marktleiders in een divers portfolio van sectoren maar minstens even enthousiast voor KMO’s die een sterk werkgeversmerk ambiëren.

Solliciteer →

Sales Manager – Retail & Professionele markt

13/10/2020 | Nationale functie

Op zoek naar een overkoepelende commerciële functie waarin je het hart van de onderneming voelt? Zin om een commercieel team naar een volgend niveau te brengen, alsook zelf mee de business te doen groeien? Affiniteit met de DIY-sector?

Onze klant, gevestigd in Antwerpen, is een bekende en sterk gewaardeerde toeleverancier van DIY totaalconcepten aan zowel de retailsector als de professionele markt. Ze zijn vandaag op zoek naar een enthousiaste en gedreven Sales Manager die de strategische accounts binnen DIY behartigt, en eveneens als inspirerende people manager het salesteam aanstuurt.

Solliciteer →

Key Accountmanager Logistieke services

12/10/2020 | Gent

Dit is een logistieke dienstverlener met internationale scope, die inzet op innovatie in de Haven van Antwerpen/Gent en in de rest van de wereld. Dankzij hun sterke groei zoeken ze momenteel een Key Account Manager die verantwoordelijk wordt voor een of meerdere klanten in automotive/spare parts en logistieke consumer goods en als echte negotiator operations en klant samen brengt in een win-win situatie.

Solliciteer →

International area sales manager

12/10/2020 | Brussel/Leuven

Onze klant is een gerenommeerd internationaal (Amerikaans) chemieconcern met activiteiten in productie en distributie over de hele wereld. Ze kenden een stevige organische groei en investeerde erg intensief in succesvolle acquisities, wereldwijd. Zo ook het recente succesverhaal van de acquisitie van de Belgische vestiging in groot Brussel actief in blending en distributie van specialty gassen. Ze bieden toepassingen en diensten voor uiteenlopende verwerkende industrieën, waarbij o.a. naar healthcare, en productie. In het kader van de verdere ondersteuning van hun commerciële activiteiten in Brussel gaat men op zoek naar een extra internationaal sales manager ter uitbreiding van het team. Doel is om samen met je team de business verder op de kaart te zetten in Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Een unieke opportuniteit voor een sales professional met technische affiniteit die graag bouwt aan de carrière in een uitgesproken internationale context!

Solliciteer →

Business Consultant – Passionately personal!

09/10/2020 | Antwerpen

Passionately Personal – dat is waar we voor staan. Binnen Dixon & Company houden we van the noble art of recruitment. We streven ernaar om ervaring binnen recruitment te combineren met expertkennis binnen specifieke vakdomeinen. En op deze manier succesvol te zijn voor onze klanten en kandidaten. Dixon & Company is gespecialiseerd in 5 divisies: Finance, Supply Chain, Sales & Marketing, HR en Engineering.

Momenteel gaan we op zoek naar een Business Consultant om mee de schouders te zetten onder de verdere groei van onze divisie Dixon Financial Advisory. Ben je iemand met ervaring binnen recruitment die op zoek gaat naar het juiste huis om zich verder te ontwikkelen? Of ben jij een sterke finance professional die gepassioneerd is door mensen en de overstap durft maken naar recruitment?

Solliciteer →

Business Developer

09/10/2020 | Antwerpen

Drive.-, 1 (Psychology) a determination and ambition to achieve something. 2 (Sport) a golf shot, intended to move the ball a great distance down the fairway towards the green. 3 (Travel) a memorable trip or journey. 4 (Our team) the most exceptional work experience you will ever find.

Voor onze klanten meten we de Employee Experience van hun medewerkers. Dit doen we objectief, betrokken en razendsnel. Voor organisaties vandaag is dit de manier om een omgeving te creëren waarin medewerkers graag komen werken en elke dag het beste van zichzelf kunnen geven. We werken voor marktleiders in een divers portfolio van sectoren maar minstens even enthousiast voor KMO’s die een sterk werkgeversmerk ambiëren.

Solliciteer →

Marketing Specialist

09/10/2020 | regio Oost-/West-Vlaanderen

Ben jij een leergierige allround marketeer die verder wil groeien in je marketingcarrière? Ben je een initiatiefnemer die niet wacht op instructies van je manager? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende functie binnen een grote, succesvolle internationale groep? Voor onze klant zijn we op zoek naar een Marketing Specialist. De onderneming is een gerenommeerde internationale groep actief in productie en verkoop van vloerbedekking met een stevige marktpositie. Voor twee merken binnen het brede aanbod gaat een enthousiaste Marketing Manager op zoek naar versterking!

Solliciteer →

Business Development Manager

08/10/2020 | Diegem | Passie voor New Business Development & Duurzaamheid, innovatieve blik en geboren solution seller?

Vandaag de dag zijn innovatieve en duurzame logistieke oplossingen brandend actueel, en maken zij steeds vaker het verschil voor een uiteenlopende waaier aan bedrijven. Last-mile delivery en reverse logistics  zijn een onmisbare schakel binnen e-commerce, waar menig bedrijf de laatste jaren - en zeker niet minder de laatste maanden - hun pijlen op richten.

Wil je graag mee bouwen aan dit verhaal, en een uiteenlopend doelpubliek adviseren op vlak van innovatieve en duurzame logistieke oplossingen, dan is deze functie absoluut iets voor jou!

Onze klant is een ondernemende en innovatieve speler die met een sterke servicegerichte aanpak haar klanten adviseert en ondersteunt op gebied van consumer activation en smart logistics. Vandaag gaan zij op zoek naar een Business Development Manager die mee zjin/haar schouders wil zetten onder de verdere uitbouw van dit domein.

Solliciteer →