| contact | nl | en
What we offer

We understand your sales & marketing needs.

Recruitment

Het commerciële talent waar uw merk naar snakt. Sales mensen zijn een ras apart. Ze zijn in staat eender wat te verkopen, maar moeten toch vooral uw merk ten volle begrijpen én belichamen. U zoekt natuurlijk iemand met beide kwaliteiten. Wij sporen ze voor u op.

Interim management

Interim managers in sales and marketing. Geen enkele driver’s seat binnen uw bedrijf zou onbemand mogen zijn. Maar die van uw sales en marketing departement al helemaal niet. Om on track te blijven moet hier immers continu worden bijgestuurd. Dat is dan ook exact waarom onze interim managers aan de zijde van uw team staan.

Typical functions

We’re a specialist in sales & marketing.

Contact our team

E: sales@dixon.be

T: +32 3 361 01 20

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

International Business Development Manager Machine Learning/Utilities

15/02/2019 | Antwerpen

Our client is a ground-breaking spin-off of a fast-growing Digital Scale-Up in Antwerp. As founding father of the ultimate ‘Pricing & quoting engine’ for the utility/energy market, it’s their quest to consolidate the best of modern data technologies into one solution for high-performance calculations & data management. With a smooth combo of 1) a powerful value proposition 2) a 6-person team of gifted entrepreneurs 3) business attitude branded by structured Rock&Roll and 4) offices where Google gets her inspiration from, they are ready to explode. The only thing that’s still missing in their battle plan is a firm International Business Development Manager with the right motivation to let the business grow relentlessly.


It’s the ideal opportunity for a commercial talent ‘pure sang’ with a passion for Digital Innovation, who’s ready to make a difference in the utility market.

Solliciteer →

Product Manager – Reclame en Media

14/02/2019 | Vilvoorde | Analyse in combinatie met conceptuele vertaling

Zin om mee te bouwen aan de digitalisering van morgen? Onze klant met hoofdzetel in Brussel is een internationale speler in de wereld van reclame en media solutions die zich vandaag sterk focust op het aanbieden van digitale oplossingen en het creëren van Smart Cities. Als geprefereerde partner van bekende merken en adverteerders binnen Retail, FMCG en Industry bekleedt men vandaag een sterke marktpositie. De bedrijfscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te weken.


Vandaag gaat men actief op zoek naar een Product Manager die de volledige verantwoordelijkheid krijgt over de optimale benutting van de producten met het doel commerciële groei te realiseren. In deze nieuw gecreëerde rol ligt een uitdagende opportuniteit voor iemand die ernaar uitkijkt om zijn/haar strategische inzichten te vertalen naar concrete acties.

 

 

Solliciteer →

Marketing Planner – Advertising

14/02/2019 | Brussel | Organisatietalent met passie voor advertising!

Onze klant met hoofdzetel in Brussel is een internationale speler in de wereld van reclame en media solutions. Als geprefereerde partner van bekende merken en adverteerders binnen Retail, FMCG en Industry bekleedt men vandaag een sterke marktpositie. De bedrijfscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te weken.


Vandaag gaat men actief op zoek naar een Marketing Planner die de volledige verantwoordelijkheid krijgt over de campagnes. Een ideale opportuniteit voor een kandidaat die ernaar uitkijkt om zijn organisatorische skills te combineren met het zoeken naar creatieve oplossingen voor nationale en internationale topnamen!

 

Solliciteer →

Jr. Marketing Coördinator

11/02/2019 | Willebroek | Uitgelezen kans om je marketingcarrière te boosten!

Als wereldwijd gekende speler op vlak van hoogwaardige constructieoplossingen is onze klant een vaste waarde in haar markt. Gekend om hun sterke merken en goede service blijven ze investeren in hun groeiverhaal. De bedrijfscultuur is ondernemend en hands-on, waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven te initiëren en uit te werken.


Omdat onze klant zich blijvend wilt inzetten op hun merkbekendheid, gaat men vandaag actief op zoek naar een enthousiaste Marketeer met een passie voor digital marketing die zin heeft in een positie met impact.

Solliciteer →

Account Manager – Merchandising B2B

05/02/2019 | Mechelen | Creatief en commercieel? Relatiebouwer met zin voor initiatief?

Onze klant met hoofdzetel in Mechelen is een internationale speler in de wereld van Marketing en Brand Solutions. Als geprefereerde partner van bekende spelers in Automotive, FMCG, Media, Sports en Industry bekleedt men vandaag een sterke marktpositie. De bedrijfscultuur is dynamisch en ondernemend waardoor je de ruimte krijgt om initiatieven uit te weken. Om de sterk groeiende business te ondersteunen gaat men momenteel actief op zoek een gedreven Account Manager om zijn/haar eigen klantenportefeuille te beheren.


Een ideale opportuniteit voor een kandidaat die ernaar uitkijkt om zijn commerciële skills te combineren met het ontwikkelen van creatieve e-commerce concepten voor internationale A-spelers in de markt!

 

Solliciteer →

Buying Manager – Merchandising (regio Mechelen)

05/02/2019 | Mechelen | Veelzijdige rol binnen aankoop

Onze klant met hoofdzetel in Mechelen is een internationale speler binnen brand promotion & merchandising. Mede dankzij hun jarenlange ervaring in Product Media en een sterke teamgeest, kunnen zij de meest innovatieve en creatieve oplossingen aanbieden om de verkoop en merkbekendheid van hun klanten te kunnen boosten. Bovendien verzekeren zij een goede kwaliteit en optimale levering dankzij hun samenwerking met verschillende gespecialiseerde leveranciers, zowel op lokaal als internationaal niveau.


Voor het aankoopteam zijn we op zoek naar een Buying Manager die naast zijn/haar operationele rol en aansturing van het team ook de huidige processen en leverancierscontracten tracht te optimaliseren.

 

 

 

Solliciteer →

Strategic Key Account Manager Textiles – International mindset!

04/02/2019 | Antwerpen

Deze Belgische speler, met hoofdkantoor in Kontich en vestigingen in een 20tal landen, heeft een geconsolideerde omzet van 200 miljoen. Hiernaast heeft zij wereldwijd de reputatie om een betrouwbare en innovatieve speler te zijn. Dankzij hun investeringen in state of the art systemen/technologieën, van een on-going SAP HANA implementatie tot een ongezien en volledig geautomatiseerde warehouse met hippe kantoren, tonen ze ook aan de buitenwereld hun ambitie om te blijven groeien als nummer 1 speler in deze niche markt. Vandaag gaan we voor hen op zoek naar een ondernemende Area Sales Manager met een internationale mindset. Iemand die zijn/haar sterke commercieel-strategische skills verenigt met business development power en zich als een vis in de vijver voelt in een hands-on omgeving waar people, ambitie en kwaliteit centraal staan.

Solliciteer →

Market Manager – 3D printing

04/02/2019 | Leuven | Op zoek naar strategisch talent voor nieuwe afdeling

Onze klant is een dynamische high tech onderneming met een significante impact op wereldniveau. Haar missie is om innovatieve software-oplossingen te ontwikkelen die de wereld een betere en gezondere plaats maken. Door de combinatie van de beste softwareontwikkelaars en de meest high-tech 3D-printing faciliteiten ter wereld, heeft ze een uitstekende reputatie in de markt kunnen verwezenlijken. De sector waarin haar klanten zich situeren gaat van de luchtvaartindustrie tot health care, automotive, etc.


Zij willen zich op een klantgerichte manier in de markt zetten en gaan daarom op zoek naar een analytische en enthousiaste Market Manager die strategieën from scratch kan uitwerken en een hands-on aanpak verkiest!

 

 

 

Solliciteer →

Go-to-market Manager – 3D printing software

04/02/2019 | Leuven | Challenging strategic role in 3D printing

Our client is a dynamic high-tech company with significant global reach. Our client’s mission is to build innovative software solutions that aim to make the world a better and healthier place. By combining the best software developers and the most high-tech 3D printing facilities in the world, our client gained an outstanding reputation in their market. Not only do they serve the aerospace industry, but also industries like healthcare, automotive, architecture, etc.  


As a growing company, our client is looking for the right person to develop the market strategy for the market of 3D print factories.

 

Solliciteer →

Real Estate Consultant – Antwerpen

22/01/2019 | Antwerp

 Onze klant is een gerenommeerde in Real Estate. De organisatie wordt getekend door een uitmuntende service, professionaliteit en ondernemerschap. Ter versterking van het team gaan we vandaag op zoek naar een gedreven Consultant. De ideale opportuniteit voor een enthousiaste go-getter met een passie voor vastgoed en zin in een positie met impact.

Solliciteer →

Sales engineer

16/01/2019 | Brussel | High potential elektromechanica - sales engineer - topspeler

Dixon & Company is een partner en specialist in rekrutering. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info over werkwijze en recente jobs op www.dixon.be  


Onze klant is een internationale speler die wereldwijd bekend staat voor zijn innovatieve en hoog-technologische oplossingen op gebied van industriële automatisering. Dankzij haar expertise op vlak van industriële digitalisering bouwt men aan een duurzame toekomst, met hoofdzakelijk klanten binnen de industrie, transport en infrastructuur.

Ter versterking van het commerciële team gaat men momenteel op zoek naar een high potential sales engineer technische/ elektromechanische affiniteit. Een unieke kans voor een enthousiaste m/v die zijn/haar communicatieve skills kan combineren met sterke technische kennis, inzicht en marktkennis.

Solliciteer →

Sales Manager: slimme logistieke dienstverlening

10/01/2019 | Antwerpen | Ontwikkel je commercieel talent

Onze klant is een gerenommeerde speler en wereldwijd actief als innovatieve logistieke dienstverlener. Vanuit HQ in België ontwikkelt men logistieke concepten naar diverse eindmarkten. Momenteel gaan we op zoek naar een commerciële hunter die nieuwe partnerships kan uitbouwen in West-Europa, maar er ook voor zorgt dat warm contact met key accounts gehouden wordt.

Solliciteer →