| contact | nl | en
What we offer

We understand your supply chain needs.

Recruitment

Supply chain specialisten op elk niveau. Je haalt hem er zó uit, de supply chain specialist. Ze hebben hun eigen taaltje en hun eigen kijk op de wereld. En als ze goed zijn in wat ze doen, maken ze deel uit van ons netwerk. Want zo diep zijn we geworteld in supply chain management.

Interim management

Interim managers voor supply chain. Of het nu om transport & forwarding, distributiecentra, commerciële logistiek of aankoop gaat – uw teams hebben een ik-weet-waar-ik-mee-bezig-ben leider nodig. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en er een sport van maakt om uw issues snel te begrijpen. Om dan met de nodige kennis en expertise uw teams te coachen, zodat die – nog voor u het goed en wel beseft – op topsnelheid zijn.

Typical positions

We’re specialist in supply chain.

Contact our team

E: supplychain@dixon.be

T: +32 3 361 01 13

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Teamlead Sales&Operations

19/11/2019 | Vilvoorde

Voor onze klant, een Belgische marktleider in de sector van advertising en deel uitmakend van een internationale groep, zijn we opzoek naar een Teamlead Sales & Operations.

Solliciteer →

Warehouse Operations Manager

18/11/2019 | Zellik

Onze klant is een logistieke speler in warehousing en transport met verschillende Europese verankeringen. Voor een van hun sites regio Zellik is Dixon & Company op zoek naar een sterke operationele Warehouse manager. Gezien hun ambities willen ze de organisatie versterken op management niveau door een professional aan te werven die zowel operationeel als strategisch een meerwaarde kan bieden.

Solliciteer →

Logistics Engineer

17/11/2019 | Antwerpen | Boeiende challenge voor iemand met een eerste warehousing ervaring

Voor een wereldspeler op vlak van transport en logistieke diensten is Dixon & Company op zoek naar een gemotiveerde Logistics Engineer. Je komt terecht in een internationale omgeving als trekker binnen een tof team in een uitdagende site in de Haven van Antwerpen.

Solliciteer →

Strategic Technical Purchaser

17/11/2019 | Zaventem

Onze klant is een sterke internationale speler actief in een uniek hoogtechnologische industrie. We zijn hierbij opzoek naar een Strategic Technical Purchaser die rapporteert aan de Purchasing Manager.  

Solliciteer →

Demand Planning Pioneer

15/11/2019 | Antwerpen

Onze klant is dé speler in Europa op vlak van recreatie, ontspanning & amusement. Hun bestaansreden is het bezorgen van een onvergetelijke beleving aan hun klanten. Om hun klanten nog beter te kunnen bedienen en de consumentenmarkt nog beter te begrijpen, gaat onze klant op zoek naar een Demand Planner België.

Solliciteer →

Tactisch Aankoper

14/11/2019 | Antwerpen

Dit bedrijf is de grootste speler in de sociale sector in België waar ruimte wordt gegeven om je talenten te ontplooien in een professionele omgeving. Ze zijn sterk aan het inzetten op professionalisering van hun bedrijfsprocessen. In het verlengde van deze professionalisering zijn we vandaag op zoek naar een Tactical Buyer die graag de handen uit de mouwen steekt en mee zijn/haar schouders onder de verdere ontwikkeling van het bedrijf wil zetten.

Solliciteer →

Logistics Engineer FMCG

13/11/2019 | Kortrijk

Deze jonge, dynamische speler is een snel groeiende Belgische onderneming waar ruimte wordt gegeven om je talenten te ontplooien in een professionele omgeving. Ze zijn sterk aan het inzetten op professionalisering van hun bedrijfsprocessen om de Europese markt verder te blijven veroveren. In het verlengde van deze professionalisering zijn we vandaag op zoek naar een Logistics Engineer die graag de handen uit de mouwen steekt en mee zijn/haar schouders onder de verdere ontwikkeling van het bedrijf wil zetten.

Solliciteer →

Junior Supply Chain Analyst

13/11/2019 | Kortrijk

Our Client is a young and dynamic new player in the FMCG world, with European activities and HQ in Belgium. To strengthen the HQ, our client is hiring a Supply Chain Analyst who will be the company expert on transportation and warehousing for the European branches.

Solliciteer →

Strategic Purchaser Indirect Spend

13/11/2019 | Mechelen

Onze klant is een internationaal bedrijf met een bekende naam en is binnen de sector momenteel de uitdager op de dynamische Belgische markt. Dankzij een servicegerichte aanpak behaalt het bedrijf sterke resultaten. Daarnaast blijven ze sterk inzetten op professionalisering van hun bedrijfsprocessen. In het verlengde van deze professionalisering zijn we vandaag op zoek naar een Strategisch Purchaser Indirect Spend met A-Z aankoop verantwoordelijkheid die graag de handen uit de mouwen steekt en mee zijn/haar schouders onder de verdere ontwikkeling van het bedrijf wil zetten.

Solliciteer →

Senior Aankoper met technische affiniteit

12/11/2019 | Brussel

Onze klant is een sterke internationale speler actief in een hoogtechnologische markt. We zijn hierbij opzoek naar een Senior Aankoper met technische affiniteit die rapporteert aan de Aankoop Manager.

Solliciteer →

Operations Manager Warehousing & Logistics

06/11/2019 | Sas Van Gent - Zelzate

Onze klant is een snelgroeiende nieuwe speler in de 3PL/logistiek. Core business betreft het warehousing en added value van o.a. bulk en soft commodities. Om de constante groei in volume te ondersteunen gaat Dixon & Company op zoek naar een gedreven Operations Manager Hoofdkantoor: Sas van Gent

Solliciteer →

Freight Forwarder Project Cargo

06/11/2019 | Antwerpen

Ben je gepassioneerd door kolossale goederen? Ben je gebeten door expeditie, logistiek en transport? Zie jij je alles in goede banen leiden tijdens het export/import process van break bulk en project cargo?   Voor een logistieke speler, zijn we op zoek naar een Freight Forwarder die het Project Cargo team zal versterken.   Locatie: Antwerpen

Solliciteer →