| contact | nl | en
What we offer

We understand your supply chain needs.

Recruitment

Supply chain specialisten op elk niveau. Je haalt hem er zó uit, de supply chain specialist. Ze hebben hun eigen taaltje en hun eigen kijk op de wereld. En als ze goed zijn in wat ze doen, maken ze deel uit van ons netwerk. Want zo diep zijn we geworteld in supply chain management.

Interim management

Interim managers voor supply chain. Of het nu om transport & forwarding, distributiecentra, commerciële logistiek of aankoop gaat – uw teams hebben een ik-weet-waar-ik-mee-bezig-ben leider nodig. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en er een sport van maakt om uw issues snel te begrijpen. Om dan met de nodige kennis en expertise uw teams te coachen, zodat die – nog voor u het goed en wel beseft – op topsnelheid zijn.

Typical positions

We’re specialist in supply chain.

Contact our team

E: supplychain@dixon.be

T: +32 3 361 01 13

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Warehouse Lead- Limburg

02/06/2020 | Regio Geel

Onze klant is een productiebedrijf gespecialiseerd in plastics met tal van toepassingen. Een familiebedrijf in transformatie, dit brengt mooie uitdagingen met zich mee alsook de focus op het verder professionaliseren van de activiteiten. In dit kader zijn ze opzoek naar een gedreven en ervaren Warehouse Lead die sterke people management, alsook een hands-on aanpak heeft.

Solliciteer →

Warehouse & Distribution Manager

29/05/2020 | Roeselare

Onze klant is een toonaangevende en snel groeiende producent binnen de voedingssector met meerdere sites en dit op Internationale schaal. Voor hun site regio Roeselare, gaan we op zoek naar een Warehouse & Distribution Manager.

Solliciteer →

Category Buyer – Brugge

27/05/2020 | Brugge

Onze klant is een Belgische voedingsproducent met onderneming met voedingsproductie activiteiten en een aantal productiesites. Ze zetten sterk in op duurzame groei en het professionaliseren van hun processen. Vandaag zijn ze op zoek naar een Category Buyer voor de Business Unit in Brugge, die het Purchasing Team binnen een specifiek productgroep gaat versterken.

Solliciteer →

Procurement Lead – Verpakkingsmaterialen

25/05/2020 | Roeselaere

Onze klant is een Belgische onderneming met voedingsproductie activiteiten, meerdere productiesites, een omzet van €1.2 miljard en dé nummer 1 in hun niche. Ze zetten sterk in op duurzame groei. In dit kader zijn ze op zoek naar een Procurement Lead Verpakkingsmaterialen voor de site in West-Vlaanderen, die het Purchasing Departement gaat versterken met focus op een specifieke categorie.

Solliciteer →

Purchasing Manager

22/05/2020 | West- Vlaanderen

Onze klant is een Belgische onderneming met voedingsproductie activiteiten, meerdere productiesites, een omzet van €1.2 miljard en dé nummer 1 in hun niche. Ze zetten sterk in op duurzame groei. In dit kader zijn ze op zoek naar een Strategische Purchasing Manager voor de site in West-Vlaanderen, die het Purchasing Departement gaat versterken met focus op een specifieke categorie.

Solliciteer →

Warehouse Supervisor (Technische Affiniteit)

11/05/2020 | Vilvoorde

Onze klant is een Distributeur van Technisch Materiaal met hoofdkantoor regio Vilvoorde. Als stabiele KMO zetten ze ook sterk in op het verder professionalisering van de activiteiten. In kader hiervan gaat men op zoek naar een gedreven en ervaren Warehouse Supervisor.

Solliciteer →

Warehouse Supervisor KMO Context

29/04/2020 | Vilvoorde

Onze klant is een Distributeur van Technisch Materiaal met hoofdkantoor regio Vilvoorde. Als stabiele KMO zetten ze ook sterk in op het verder professionalisering van de activiteiten. In kader hiervan gaat men op zoek naar een gedreven en ervaren Warehouse Supervisor.

Solliciteer →

Procurement Lead

22/04/2020 | Regio Antwerpen

Onze klant is een internationale nichespeler in productie van analytische meetsystemen voor life science, met één vestiging in de rand van Antwerpen. In een dynamische en doelgerichte omgeving speelt de verdere uitbouw van het aankoopteam een belangrijke rol. Ze zijn op zoek naar een Procurement Lead die het volledige aankoopproces gaat leiden van A-Z.

Solliciteer →

Purchaser met Technische Affiniteit

21/04/2020 | Antwerpen

Onze klant is een internationale nichespeler in productie van analytische meetsystemen voor life science, met één vestiging in de rand van Antwerpen. In een dynamische en doelgerichte omgeving speelt de verdere uitbouw van het aankoopteam een belangrijke rol. Ze zijn op zoek naar een Technische Purchaser die het volledige aankoopproces gaat leiden van A-Z.

Solliciteer →

Logistics Engineer

14/04/2020 | Kempen

Onze klant is een logistieke speler met focus op transport en 3PL acitiviteiten met zowel lokale als internationale vestigingen. Voor regio Kempen is Dixon & Company op zoek naar een Logistics Engineer die met de nodige drive de logistieke processen wil gaan optimaliseren.

Solliciteer →

Procurement Officer

14/04/2020 | Antwerpen - Waasland

Onze klant is een logistieke dienstverlener en een grote speler in Europa. Om hun aankoop departement op groepsniveau te versterken zoeken ze momenteel naar een Procurement Officer die E2E verantwoordelijkheid krijgt over de operationele activiteiten van het Purchase-to-Pay proces op groepsniveau.

Solliciteer →

Process Improvement Engineer

10/04/2020 | Geel

Onze klant is een logistieke speler met focus op transport en 3PL acitiviteiten met zowel lokale als internationale vestigingen. Voor regio Kempen is Dixon & Company op zoek naar een Process Improvement Engineer met de juiste drive om mee te bouwen aan continue verbetering van de operaties.

Solliciteer →