| contact | nl | en
What we offer

We understand your supply chain needs.

Recruitment

Supply chain specialisten op elk niveau. Je haalt hem er zó uit, de supply chain specialist. Ze hebben hun eigen taaltje en hun eigen kijk op de wereld. En als ze goed zijn in wat ze doen, maken ze deel uit van ons netwerk. Want zo diep zijn we geworteld in supply chain management.

Interim management

Interim managers voor supply chain. Of het nu om transport & forwarding, distributiecentra, commerciële logistiek of aankoop gaat – uw teams hebben een ik-weet-waar-ik-mee-bezig-ben leider nodig. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en er een sport van maakt om uw issues snel te begrijpen. Om dan met de nodige kennis en expertise uw teams te coachen, zodat die – nog voor u het goed en wel beseft – op topsnelheid zijn.

Typical positions

We’re specialist in supply chain.

Contact our team

E: supplychain@dixon.be

T: +32 3 361 01 10

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Planning en Dispatch Manager

15/05/2018 | Vilvoorde | Planning & Dispatch Manager

Voor onze klant, een dynamische middelgrote onderneming met internationale activiteiten binnen opslag en distributie, zijn we momenteel op zoek naar een Planning & Dispatch Manager. Het bedrijf is een hoogkwalitatieve speler binnen zijn niche die diversifieert en moderniseert om in te zetten op de tendensen van de markt.

Solliciteer →

Young Potential Supply Chain

07/05/2018 | Gent

Onze klant is een toonaangevende en snelgroeiende producent van consumentenproducten en dit op internationale schaal. Om hun groeiende organisatie te ondersteunen op het domein van Logistiek en Supply Chain, gaan we op zoek naar een Young Potential Supply Chain.


Een ideale stap voor profielen met een Masterdiploma en een eerste (korte) werkervaring.

Solliciteer →

Customer Service Representative

04/05/2018 | Vlaams-Brabant | Customer Service Representative bij internationale distributeur (chemie) met positieve werksfeer

Onze klant is een toonaangevende distributeur van chemicaliën met activiteiten in 45 landen. Ze vertegenwoordigen een portefeuille aan kwaliteitsvolle producten en garanderen een hoge leveringsbetrouwbaarheid dankzij sterke expertise van de medewerkers. Verder wordt het bedrijf gekenmerkt door een positieve, aangename en open bedrijfscultuur met voldoende aandacht voor work-life balans.

De afdeling Customer Service wordt vertegenwoordigd door een hecht team van professionals, die verantwoordelijk zijn voor het volledige dagelijkse orderproces en de daarbij behorende contacten met derden. Onze klant biedt een zelfstandige en uitdagende functie in een gedreven tam binnen een internationale en financieel solide organisatie met diverse groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteer →

Young Potential Fastener Engineer (Travel)

03/05/2018 | Limburg

Our client is a full service provider for the automotive industry, with worldwide activities and HQ in Belgium.

Solliciteer →

Senior Manager Supply Chain & Procurement Consulting

02/05/2018 | Brussels | Ambitious manager with a strong focus on Sourcing & Procurement

As a leading pioneer in their segment, this major consultancy firm offers tailor-made innovative solutions to a wide range of industries. Due to their courage to disrupt, they transform industries for the better and form an important partner for today’s leading companies. Being stock listed with global activities, they present more than strong growth figures each year, making it the perfect environment to build strong business acumen. Due to their substantial success, our client is looking for a Senior Manager with a strong focus on Sourcing & Procurement, to reinforce the Supply Chain team and maintain their leading position on the Belgian market.

Solliciteer →

Innovation Manager E-Commerce

27/04/2018 | Brussel

Our client is a leading omnichannel activation platform for consumers, offering over 50 years of experience in logistics and online/offline consumer activation. Through a particular focus on data, they also offer clients segmented marketing solutions based on different parameters. However, the world of e-commerce and last-mile delivery is constantly evolving. This is where the strategy and innovation department comes in, constantly searching for new opportunities, improvements and added value in order to strengthen the leading market position of the organization.

Solliciteer →

Supervisor Warehouse & Transport

25/04/2018 | Gent | Logistieke Supervisor voor dynamische, ondernemende organisatie regio Gent

Onze klant is een dynamische, toekomstgerichte organisatie met focus op fijnmazige B2C distributie van goederen en documenten. Het bedrijf is een bekende brand en heeft uitgebreide logistieke en operationele activiteiten verspreid over gans België.

Ter versterking van de logistieke activiteit regio Gent, gaat men op zoek naar een Supervisor Warehouse & Transport. Een mooie kans die operationele supervisie (totaal +/- 20 personen) en het meedenken over verbeteringsprocessen combineert.

Solliciteer →

Business Developer innovatieve supply chain solutions

25/04/2018 | Antwerpen | Opportunity in innovative ligistics!

Onze klant is een bekende brand en toonaangevende speler binnen logistiek & supply chain. Op dit ogenblik zet men stevig in op het ontwikkelen van innovatieve logistieke concepten. Daartoe gaan we op zoek naar een sterke en gedreven business developer die enthousiaste commerciële power combineert met zin om zich te verdiepen in innovatieve concepten binnen supply chain. Een mooie kans voor een kandidaat die na een eerste commercieel-analytische ervaring, uitkijkt naar een next step!

Solliciteer →

Customer Service Medewerker (Duits + Nederlands)

25/04/2018 | Antwerpen | Customer service representative

Onze klant is een bekende logistieke speler met lokaal hoofdkantoor in Antwerpen.

Solliciteer →

Central Planner

23/04/2018 | | Mooie opportuniteit met internationale scope

Deze vooraanstaande en bekende speler binnen de Food industrie heeft haar marktleider positie al meerdere malen bevestigd door haar innovatieve aanpak en producten. Voor onze klant in regio Gent zijn we op zoek naar iemand met analytisch talent die verder wil groeien in een dynamische multinational. Vandaag zijn zij op zoek naar een ambitieuze Central Planner die wil bijdragen aan dit succesverhaal en zijn/haar stempel wil drukken op de core business van deze groep.

Solliciteer →

Logistics Coördinator

13/04/2018 | Antwerpen

Dixon & Company is een gespecialiseerd rekruteringskantoor met de ogen en oren gericht op supply chain management. Wil jij werken voor een jonge, dynamische werkgever die bezig is om de wereld te veroveren? Onze klant staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit en service. Ondanks hun jonge bestaan zijn reeds wereldwijd marktleider in hun nichemarkt. Ambitie, no nonsens, hard werken in combinatie met een gezonde portie fun. Dat is waar onze klant voor staat. Om hun sterke groei te kunnen blijven behouden zijn ze momenteel op zoek naar een Logistics Coördinator om het Supply Chain team in hun HQ in Antwerpen te versterken.

Solliciteer →

Customer Service Representative

11/04/2018 | Antwerpen

Wil jij werken voor een jonge, dynamische werkgever die bezig is om de wereld te veroveren? Onze klant staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit en service. Ondanks hun jonge bestaan zijn reeds wereldwijd marktleider in hun nichemarkt. Ambitie, no nonsens, hard werken in combinatie met een gezonde portie fun. Dat is waar onze klant voor staat. Om hun sterke groei te kunnen blijven behouden zijn ze momenteel op zoek naar een Customer Service Representative om het customer serviceteam in hun HQ in Antwerpen te versterken.

Solliciteer →