| contact | nl | en
What we offer

We understand your supply chain needs.

Recruitment

Supply chain specialisten op elk niveau. Je haalt hem er zó uit, de supply chain specialist. Ze hebben hun eigen taaltje en hun eigen kijk op de wereld. En als ze goed zijn in wat ze doen, maken ze deel uit van ons netwerk. Want zo diep zijn we geworteld in supply chain management.

Interim management

Interim managers voor supply chain. Of het nu om transport & forwarding, distributiecentra, commerciële logistiek of aankoop gaat – uw teams hebben een ik-weet-waar-ik-mee-bezig-ben leider nodig. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en er een sport van maakt om uw issues snel te begrijpen. Om dan met de nodige kennis en expertise uw teams te coachen, zodat die – nog voor u het goed en wel beseft – op topsnelheid zijn.

Typical positions

We’re specialist in supply chain.

Contact our team

E: supplychain@dixon.be

T: +32 3 361 01 13

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Warehouse Supervisor (mooi pakket incl. wagen)

13/07/2020 | Vilvoorde

Voor onze klant, een A-brand binnen productie van gereedschappen en machines, met wereldwijde activiteiten in meer dan 95 landen, gaan we momenteel op zoek naar een Warehouse Supervisor voor het EMEA HQ in Brussel, die verantwoordelijk is om 30-tal medewerkers aan te sturen in het warehouse.

Solliciteer →

Warehouse Supervisor (good salary package incl. company car)

10/07/2020 | Brussel - Noord

Our Client is a leading multinational with activities in +/- 100 countries. For the EMEA HQ in Belgium they are looking for Warehouse Supervisornterest in Supply Chain.

Solliciteer →

Depot Manager

02/07/2020 | Gent

Onze klant is een sterke brand binnen de wereld van verhuur van materieel voor gebruik in de bouw en industriële context. In België telt men verschillende geografisch verspreide filialen waar teams van 3-8 medewerkers instaan voor de commerciële + technische + administratieve dienstverlening naar klanten. Voor een van de filialen gaan we momenteel op zoek naar een hands-on depot manager!  

Solliciteer →

Filiaal Leider

02/07/2020 | Antwerpen

Onze klant is een sterke brand binnen de wereld van verhuur van materieel voor gebruik in de bouw en industriële context. In België telt men verschillende geografisch verspreide filialen waar teams van 3-8 medewerkers instaan voor de commerciële + technische + administratieve dienstverlening naar klanten. Voor een van de filialen gaan we momenteel op zoek naar een hands-on Filiaal Leider!

Solliciteer →

Strategic Purchaser

01/07/2020 | Beveren

Onze klant is een Belgische onderneming met voedingsproductie activiteiten, meerdere productiesites, een omzet van €1.2 miljard en dé nummer 1 in hun niche. Ze zetten sterk in op duurzame groei. In dit kader zijn ze op zoek naar een Strategische Purchasing Manager voor de site in Beveren, die het Purchasing Departement gaat versterken met focus op een specifieke categorie.

Solliciteer →

Supply Chain Analyst

22/06/2020 | Kortrijk

Our client is an international & innovative player in the foodproduction industry. To improve their Supply Chain Processes across Europe, they are currently looking for a Supply Chain Business Analyst for one of their Core Businesse Units.

Solliciteer →

Warehouse Manager

19/06/2020 | Mechelen

Onze klant is een gerenommeerd bedrijf met hoofdzetel in Mechelen. Het bedrijf is uitgegroeid tot internationaal marktleider binnen hun segment en is vandaag actief in meer dan 60 landen wereldwijd. Innovatie en creativiteit staan centraal in de bedrijfsvoering en deze kernwaarden krijgen dagelijkse prioriteit. Om mee te bouwen aan het Warehouse van de toekomst, gaat onze klant op zoek naar een Warehouse Manager die een belangrijke stakeholder zal zijn in digitalisatie en automatisatietrajecten binnen Operations. Deze rol rapporteert rechtstreeks aan de Operations Director.

Solliciteer →

Supply Chain / Logistics Engineer

11/06/2020 | Kortrijk

Onze klant in een Internationale & innovatieve speler op vlak van bouwtoepassingen. Voor de versterking van hun Internationaal Supply Chain departement, zijn ze momenteel op zoek naar een Supply Chain Engineer.

Solliciteer →

Strategic Purchaser – Fresh Food

09/06/2020 | Brugge

Onze klant is een Belgische onderneming met voedingsproductie activiteiten, meerdere productiesites, een omzet van €1.2 miljard en dé nummer 1 in hun niche. Ze zetten sterk in op duurzame groei. In dit kader zijn ze op zoek naar een Strategic Purchaser voor de Business Unit in West-Vlaanderen, die het Purchasing Team binnen een specifiek productgroep gaat versterken.

Solliciteer →

Junior Warehouse Teamleader – Beringen

09/06/2020 | Beringen

Onze klant is een logistieke dienst verlener (3PL). Voor hun site in Beringen zijn ze opzoek naar een gedreven en ervaren Junior Warehouse Teamleader die sterke kennis heeft van operationele processen en optimalisaties in warehousing context.

Solliciteer →

Warehouse Supervisor

04/06/2020 | Mol

Onze klant is een productiebedrijf gespecialiseerd in plastics met tal van toepassingen. Een familiebedrijf in transformatie, dit brengt mooie uitdagingen met zich mee alsook de focus op het verder professionaliseren van de activiteiten. In dit kader zijn ze opzoek naar een gedreven en ervaren Warehouse Supervisor die sterke people management, alsook een hands-on aanpak heeft.

Solliciteer →

Warehouse Lead- Limburg

02/06/2020 | Regio Geel

Onze klant is een productiebedrijf gespecialiseerd in plastics met tal van toepassingen. Een familiebedrijf in transformatie, dit brengt mooie uitdagingen met zich mee alsook de focus op het verder professionaliseren van de activiteiten. In dit kader zijn ze opzoek naar een gedreven en ervaren Warehouse Lead die sterke people management, alsook een hands-on aanpak heeft.

Solliciteer →