| contact | nl | en
What we offer

We understand your supply chain needs.

Recruitment

Supply chain specialisten op elk niveau. Je haalt hem er zó uit, de supply chain specialist. Ze hebben hun eigen taaltje en hun eigen kijk op de wereld. En als ze goed zijn in wat ze doen, maken ze deel uit van ons netwerk. Want zo diep zijn we geworteld in supply chain management.

Interim management

Interim managers voor supply chain. Of het nu om transport & forwarding, distributiecentra, commerciële logistiek of aankoop gaat – uw teams hebben een ik-weet-waar-ik-mee-bezig-ben leider nodig. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en er een sport van maakt om uw issues snel te begrijpen. Om dan met de nodige kennis en expertise uw teams te coachen, zodat die – nog voor u het goed en wel beseft – op topsnelheid zijn.

Typical positions

We’re specialist in supply chain.

Contact our team

E: supplychain@dixon.be

T: +32 3 361 01 13

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Process Improvement Lead

15/09/2020 | Aalst

Onze klant is een sterke internationale speler in de voedingsindustrie. In deze organisatie wordt momenteel sterk geïnvesteerd, met aandacht voor innovatie, een dynamische werkomgeving en het aantrekken van nieuw talent . In dit kader van hun zijn we vandaag opzoek naar een Process Improvement Lead voor het centrale Supply Chain team.

Solliciteer →

(Future) Site Manager

15/09/2020 | Kontich

Onze klant is een ambitieuze logistieke dienstverlener die specialiseert in warehousing en distribution activiteiten naar niche-sectoren. Momenteel gaan we op zoek naar een Site Manager die verantwoordelijk wordt voor de activiteiten op een van de belangrijkste sites. Een ideale gelegenheid voor een kandidaat met 5-10 jaar ervaring die op zoek gaat naar een eerste volwaardige site management ervaring of die vandaag actief is in een dergelijke rol bij een collega 3PL.

Solliciteer →

Expediteur / Freight Forwarder

15/09/2020 | Antwerpen (Berchem) | Groei in operations of commercieel als expediteur!

Voor een ambitieuze logistieker, verankerd in een groeiend internationaal netwerk, gaan we op zoek naar een Expediteur / Freight Forwarder die mee de schouders wil zetten onder de verdere uitbreiding. Deze speler rekruteert graag young potentials met ambitie, drive en goesting om mee uiteenlopende zaken en projecten vast te pakken. We zoeken iemand die ook op vlak van commerciële skills wil evolueren en wil groeien in een rol met verantwoordelijkheid en klantencontact.

Solliciteer →

Douanedeclarant (junior – senior – team leader)

10/09/2020 | Gent

Ben je getriggerd door douanezaken en alles daar rond ? Ben je klaar om je horizon te verbreden en te groeien binnen een logistieke grootspeler? Voor een gekende speler zijn we op zoek naar douanedeclaranten op junior, senior en team lead niveau om een dynamisch team te versterken gezien de vraag zo gestegen is.

Solliciteer →

Business Planning Lead

08/09/2020 | Aalst

Onze klant is een sterke internationale speler in de voedingsindustrie. In deze organisatie wordt momenteel sterk geïnvesteerd, met aandacht voor innovatie, een dynamische werkomgeving en het aantrekken van nieuw talent . In dit kader van hun zijn we vandaag opzoek naar een Business Planning Lead voor het centrale Supply Chain team.

Solliciteer →

Supply Chain Business Analyst

08/09/2020 |

Dixon & Company is een rekruteringskantoor met ogen en oren gericht op supply chain management. Onze klant is een sterke internationale speler in de voedingsindustrie. In deze organisatie wordt momenteel sterk geïnvesteerd, met aandacht voor innovatie, een dynamische werkomgeving en het aantrekken van nieuw talent . In dit kader van hun zijn we vandaag opzoek naar een Supply Chain Business Analyst voor het centrale Supply Chain team.

Solliciteer →

Logistics Manager

25/08/2020 | Oost- & West-Vlaanderen

Onze klant is een internationale organisatie en gespecialiseerd in de productie van biologische en natuurlijke producten. Ter versterking van de Belgische organisatie gaan we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat om de logistiek-administratieve activiteiten te managen.

Solliciteer →

Logisitek Manager

21/08/2020 | Herentals

Onze klant is een familie groothandel. In het kader van hun verdere groei investeren ze in de bouw van een nieuw warehouse. Om de logistieke flow binnen dit warehouse op een zo goed en efficiënt mogelijke manier te leiden zijn ze vandaag opzoek naar een Logistiek Manager.

Solliciteer →

Global Sales & Operations Planner

19/08/2020 | Regio Hasselt

Our Client is an international manufacturer in the automotive industry with activities in 6 different countries. We are currently looking for a Group Sales & Operations Planner at the HQ in Limburg, Belgium.

Solliciteer →

Business Intelligence and Continuous Improvement Analyst

18/08/2020 | Brussel

Our Client is a leading multinational with worldwide activities. The Logistics Division provides fully integrated supply chain solutions to its worldwide network of production facilities and distribution Centers. For the EMEA HQ located near Brussels, we are currently looking for a Business Intelligence (BI) and Continuous Improvement Analyst who will support this division in data analytics and process improvement.

Solliciteer →

Inventory Planner

17/08/2020 | Aalst

Onze klant is een sterke internationale speler in de voedingsindustrie. In deze organisatie wordt momenteel sterk geïnvesteerd, met aandacht voor innovatie, een dynamische werkomgeving en het aantrekken van nieuw talent . In dit kader van hun zijn we vandaag opzoek naar een Inventory Planner voor het centrale team.

Solliciteer →

Inventory Management Planner

17/08/2020 | Vilvoorde

Our Client is a leading multinational with activities in 95 countries. We are currently searching for the EMEA Inventory Management Specialist at the EMEA HQ in Brussels, Belgium.

Solliciteer →