| contact | nl | en
What we offer

We understand your supply chain needs.

Recruitment

Supply chain specialisten op elk niveau. Je haalt hem er zó uit, de supply chain specialist. Ze hebben hun eigen taaltje en hun eigen kijk op de wereld. En als ze goed zijn in wat ze doen, maken ze deel uit van ons netwerk. Want zo diep zijn we geworteld in supply chain management.

Interim management

Interim managers voor supply chain. Of het nu om transport & forwarding, distributiecentra, commerciële logistiek of aankoop gaat – uw teams hebben een ik-weet-waar-ik-mee-bezig-ben leider nodig. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en er een sport van maakt om uw issues snel te begrijpen. Om dan met de nodige kennis en expertise uw teams te coachen, zodat die – nog voor u het goed en wel beseft – op topsnelheid zijn.

Typical positions

We’re specialist in supply chain.

Contact our team

E: supplychain@dixon.be

T: +32 3 361 01 10

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Project/Business Analyst

11/04/2019 | Antwerpen

Onze klant is een internationale speler met havenprojecten in Azië, Europa en Amerika. Voor deze speler met terminal in Antwerpen zijn we in het kader van een RPA-project op zoek naar een Project/Business Analyst.

Solliciteer →

Demand Planner

09/04/2019 | Mechelen

Voor een sterke multinational binnen de FMCG te Mechelen is Dixon & Company op zoek naar een Demand Planner. U komt terecht in een internationale omgeving waarbij u rechtstreeks rapporteert aan de Demand Planning Manager.

Solliciteer →

Customer Care Teamlead

09/04/2019 | Brussel

Onze klant is een multinational, een sterke ambitieuze speler binnen de FMCG markt, met de BeNeLux hoofdzetel in regio Brussel.

Solliciteer →

Senior Supply Chain & Operations Consultant

09/04/2019 | Brussel

As a leading pioneer in their segment, this major consultancy firm offers tailor-made innovative solutions to a wide range of industries. Due to their courage to disrupt, they transform industries for the better and form an important partner for today’s leading companies. Being stock listed with global activities, they present more than strong growth figures each year, making it the perfect environment to build strong business acumen. Due to their substantial success, our client is looking for a Senior consultant with a strong focus on Supply Chain and Operations, to reinforce the Supply Chain team and maintain their leading position on the Belgian market.

Solliciteer →

(Junior) Rechterhand Operations Manager

09/04/2019 | Willebroek

Onze klant is een sterk groeiende producent binnen de voedingsindustrie.  Voor hun site regio Willebroek is men opzoek naar een rechterhand van de Operations Manager. Een ideale stap voor een Young Potential, iemand die binnen een operationele, hands-on context de ownership ambieert over de productie en logistiek.

Solliciteer →

Warehouse Supervisor

09/04/2019 | Mechelen

Onze klant is een gerenommeerd productiebedrijf met hoofdkantoor regio Mechelen. Het bedrijf is uitgegroeid tot internationaal marktleider binnen hun segment en is vandaag actief in meer dan 30 landen wereldwijd. Innovatie en creativiteit staan centraal in de bedrijfsvoering en deze kernwaarden krijgen dagelijkse prioriteit.

Solliciteer →

3PL Site Manager Antwerpen

08/04/2019 | Antwerpen | Een job met doorgroeimogelijkheden op groepsniveau

Onze klant is een bekende logistieke speler binnen 3PL warehousing & distribution. Voor hun multi customer site in Antwerpen Haven (rechteroever) is Dixon & Company op zoek naar een sterke Site Manager die operationele verantwoordelijkheden koppelt aan sterke commerciële vaardigheden en puik leiderschap.

Solliciteer →

Logistics Planning Analyst

08/04/2019 | Brussel

Our Client is a leading multinational with activities in 95 countries. We are currently searching a Logistics Planning Analyst to strengthen the team located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium.

Solliciteer →

Logistics Manager Transport

08/04/2019 | Kontich

Onze klant is een Europese grootspeler binnen de automotive distributie met meerdere Europese vestigingen en met EMEA HQ in België. Ter consolidatie van hun huidige en toekomstige groei, zijn ze op zoek naar een Logistics Manager Transport

Solliciteer →

Production Supervisor – New Plant!

08/04/2019 | Bornem

Onze klant is een dynamische, toekomstgerichte organisatie met focus op fijnmazige B2C distributie van goederen en documenten. Het bedrijf is een bekende brand en heeft uitgebreide logistieke en operationele activiteiten verspreid over gans België. Ter versterking van hun nieuwe productie-entiteit in Bornem, gaat men op zoek naar een Productie Supervisor. Een leuke combinatie van people management  en het meedenken over verbeteringsprocessen.

Solliciteer →

Warehouse Manager

04/04/2019 | Grobbendonk | State of the art omgeving in FMCG

Deze 3PL speler huist het distributiecentrum van een sterke FMCG brand. Voor hen gaat Dixon & Company  op zoek naar een Warehouse Manager.  Je komt terecht in een state of the art omgeving waarbij u rapporteert aan de Operations Manager van de site.

Solliciteer →

Junior Warehouse Supervisor

01/04/2019 | Brussel

Our Client is a leading multinational with activities in +/- 100 countries. For the EMEA HQ in Belgium they are looking for Young Potentials with a strong interest in Supply Chain.

Solliciteer →