| contact | nl | en
What we offer

We understand your supply chain needs.

Recruitment

Supply chain specialisten op elk niveau. Je haalt hem er zó uit, de supply chain specialist. Ze hebben hun eigen taaltje en hun eigen kijk op de wereld. En als ze goed zijn in wat ze doen, maken ze deel uit van ons netwerk. Want zo diep zijn we geworteld in supply chain management.

Interim management

Interim managers voor supply chain. Of het nu om transport & forwarding, distributiecentra, commerciële logistiek of aankoop gaat – uw teams hebben een ik-weet-waar-ik-mee-bezig-ben leider nodig. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en er een sport van maakt om uw issues snel te begrijpen. Om dan met de nodige kennis en expertise uw teams te coachen, zodat die – nog voor u het goed en wel beseft – op topsnelheid zijn.

Typical positions

We’re specialist in supply chain.

Contact our team

E: supplychain@dixon.be

T: +32 3 361 01 10

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Operations Management Trainee

14/06/2019 | Brussel

Voor onze klant, een internationale speler binnen de automotive, gaan we op zoek naar een Young Potential profiel om te werken in een hands-on operations context.  

Solliciteer →

Business Development Manager – Supply Chain

13/06/2019 | Antwerpen

Dixon & Company is een partner en specialist in Rekrutering. Voor onze kandidaten gaan we op zoek naar de meest geschikte professionele opportuniteit; aan onze klanten stellen we de best passende kandidaten voor. Meer info over werkwijze en recente jobs op www.dixon.be   Onze klant is een gerenommeerde speler en wereldwijd actief als innovatieve logistieke dienstverlener. Vanuit HQ in België ontwikkelt men logistieke concepten naar diverse eindmarkten. Momenteel gaan we op zoek naar een commerciële hunter die nieuwe partnerships kan uitbouwen in West-Europa, maar er ook voor zorgt dat warm contact met key accounts gehouden wordt.

Solliciteer →

Management Trainee (Supply Chain)

12/06/2019 | Brussel

Voor onze klant, een dynamische, toekomstgerichte organisatie met focus op fijnmazige B2C distributie van goederen en documenten, gaan we op zoek naar een gemotiveerde young graduate voor een traineeship doorheen de volledige organisatie. Een mooie kans voor een kandidaat met 0-3 jaar ervaring die zin heeft om kennis en ervaring op te doen binnen verschillende domeinen van een organisatie! Gezien de core business van de organisatie,  zal een groot deel van het traineeship zich in Operations/ Supply Chain/ Logistiek afspelen.

Solliciteer →

Young Potential Supply Chain Analyst

12/06/2019 | Brussel

Our Client is a leading multinational with activities in 95 countries. We are currently searching for a Young Potential Supply Chain Analyst for the EMEA HQ in Brussels, Belgium.

Solliciteer →

Trainee logistiek & supply chain

07/06/2019 | Genk

Start je carrière bij een logistieke wereldspeler als high potential logistiek trainee! Rond jij je hogere studies deze zomer af? Voor een gekende naam in de logistiek en supply chain, gaan we op zoek naar versterking voor de site regio Genk. In deze functie leer je de ins & outs van de logistiek, krijg je visibiliteit in de hele organisatie vanuit een breed takenpakket en een duidelijk opleidingstraject.

Solliciteer →

Warehouse Supervisor

06/06/2019 | Brussel

Onze klant is een gekend Belgisch bedrijf dat wereldwijd actief is en internationaal blijft groeien omdat men investeert in innovatieve technologieën, continuous improvement en een gezonde, open werkomgeving. Ter versterking van het centraal distributie center gaan we vandaag op zoek naar een Warehouse Supervisor, regio Brussel.

Solliciteer →

Allround planner Transport ad interim (optie vast)

06/06/2019 | Willebroek

Dixon & Company is een gespecialiseerd rekruteringskantoor met de ogen en oren gericht op Supply Chain management. Onze klant is een dynamische logistiek organisatie met hart voor duurzaamheid met splinternieuw hoofdkantoor in Willebroek.

Solliciteer →

Logistiek Coordinator Outbound

06/06/2019 | Antwerp | Een nieuwe functie die je zelf vorm kan geven

Voor onze klant, een Belgische speler met een wereldwijd gevraagd kwaliteitsproduct, gaan we op zoek naar een logistieke coördinator voor het outbound transport. In deze nieuw uit te bouwen functie, ben jij de drijvende kracht op toeleveringen bij de klant wereldwijd op een hoger niveau te krijgen.

Solliciteer →

Purchasing & Planning Lead

05/06/2019 | Brussel

Onze klant is internationaal actief in de productie van chemicaliën voor een nichemarkt. Ter versterking van de afdeling Supply Chain, zijn ze momenteel op zoek naar een Purchasing & Planning Lead voor hun vestiging ten noorden van Brussel.

Solliciteer →

Site Operations Manager

28/05/2019 | Veurne | Een boeiende rol met klantencontact, people management en projecten

Onze klant is een bekende logistieke speler binnen 3PL warehousing & distribution. Voor één van hun grotere Belgische klanten gaat Dixon & Company op zoek naar een sterke Site Operations Manager die operationele verantwoordelijkheden koppelt aan leading by example en aandacht voor de klant.

Solliciteer →

Supply Chain Manager FMCG|Food

27/05/2019 | Brussel

Voor een Internationale organisatie met naam en faam binnen de FMCG sector, gaan we momenteel exclusief op zoek naar een E2E Supply Chain Manager voor de regio BeLux. Een ideale stap voor iemand die zoekt naar een rol waar hij/zij op een autonome wijze de lokale Supply Chain dagdagelijks kan managen in combinatie met strategisch nadenken over de Supply Chain van morgen. In deze rol zal je rapporteren aan de Supply Chain Director.

Solliciteer →

Customer Service Teamlead

27/05/2019 | Diegem

Voor onze klant, een multinational & sterke ambitieuze speler binnen de FMCG markt, met de BeNeLux hoofdzetel in regio Brussel, zijn we opzoek naar een Customer Service Teamlead met het potentieel om binnen de organisatie ook verder door te groeien.

Solliciteer →