| contact | nl | en
What we offer

We understand your supply chain needs.

Recruitment

Supply chain specialisten op elk niveau. Je haalt hem er zó uit, de supply chain specialist. Ze hebben hun eigen taaltje en hun eigen kijk op de wereld. En als ze goed zijn in wat ze doen, maken ze deel uit van ons netwerk. Want zo diep zijn we geworteld in supply chain management.

Interim management

Interim managers voor supply chain. Of het nu om transport & forwarding, distributiecentra, commerciële logistiek of aankoop gaat – uw teams hebben een ik-weet-waar-ik-mee-bezig-ben leider nodig. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en er een sport van maakt om uw issues snel te begrijpen. Om dan met de nodige kennis en expertise uw teams te coachen, zodat die – nog voor u het goed en wel beseft – op topsnelheid zijn.

Typical positions

We’re specialist in supply chain.

Contact our team

E: supplychain@dixon.be

T: +32 3 361 01 13

Laatste jobs

  • Divisies

  • Contract types

  • Locatie

  • Typische functies

Bid Manager

05/12/2019 | Brussel

Onze klant is een sterke internationale speler in de hoogtechnologische industrie en een bekende naam binnen de sector. In deze organisatie wordt momenteel sterk geïnvesteerd, met aandacht voor innovatie, een dynamische werkomgeving en het aantrekken van nieuw talent. In dit kader zijn we vandaag opzoek naar een Bid Manager die verantwoordelijk is voor het pricing, tendering gedeelte van hoogwaardig technologische materiaal wanneer er nieuwe projecten worden opgestart. Hierbij vindt zowel de ontwikkeling als productie plaats in België.

Solliciteer →

Outside Sales – forwarding & logistics

05/12/2019 | Antwerpen | Go getter gezocht!

Commerciële power, geen schrik van een cold call naar een prospect of het opvolgen van warme leads uit het netwerk en goesting om er stevig in te vliegen om targets te verpulveren en een klant op lange termijn binnen te halen? Voor een logistieke multinational met wereldwijde scope gaan we, ter versterking van hun commercieel team, op zoek naar een sterk ondernemende outside sales met de ambitie en drive om het bedrijf verder op de kaart te zetten. Dit in een mooie, progressieve en groeiende omgeving waarbij men durft werken met een mooi bonussysteem.  

Solliciteer →

Customer Service Manager Logistiek

04/12/2019 | Mechelen | A brand in de logistiek

Onze klant is een dynamische organisatie met een slimme kijk op logistiek. Als logistiek dienstverlener zijn ze een gevestigde waarde in de sector en een A+ brand.

Solliciteer →

(Jr) Expediteur Baantransport – Shiften

04/12/2019 | Limburg

Ben je gepassioneerd door expeditie en baantransport? Ben je gebeten door logistiek? Zie jij je alles in goede “banen” leiden tijdens het import/export process van diverse goederen?   Voor een logistieke (groot)speler, zijn we op zoek naar een (Jr) Expediteur die het expeditie team zal versterken.   Locatie: Limburg

Solliciteer →

Strategisch Aankoper met technische affiniteit

03/12/2019 | Brussel

Onze klant is een sterke internationale speler in de hoogtechnologische industrie en met een bekende naam binnen de sector. Ze zetten op dit moment sterk in op het investeren in hun organisatie: met aandacht voor innovatie, dynamische werkomgeving en aantrekken van nieuw talent. In dit kader zijn we vandaag opzoek naar een Strategisch Aankoper met een sterke technische achtergrond die verantwoordelijk is voor A-Z aankoop van Direct Spend binnen een Business Unit

Solliciteer →

Strategisch Aankoper Indirect Spend

03/12/2019 | Zaventem

Onze klant is een sterke internationale speler actief in de hoogtechnologische industrie en met een bekende naam binnen de sector. Ze zetten op dit moment sterk in op het investeren in hun organisatie, met aandacht voor innovatie, dynamische werkomgeving en aantrekken van nieuw talent. In dit kader zijn we vandaag opzoek naar een Strategisch Aankoper Indirect Spend met A-Z aankoop verantwoordelijkheid die mee zijn/haar schouders onder de verdere ontwikkeling  van de organisatie wil zetten.

Solliciteer →

A-Z Aankoper Indirect Spend

02/12/2019 | Antwerpen

Onze klant is een internationaal bedrijf met een bekende naam en is binnen de sector momenteel de uitdager op de dynamische Belgische markt. Dankzij een servicegerichte aanpak behaalt het bedrijf sterke resultaten. Daarnaast blijven ze sterk inzetten op professionalisering van hun bedrijfsprocessen. In het verlengde van deze professionalisering zijn we vandaag op zoek naar een Strategisch Aankoper Indirect Spend met A-Z aankoop verantwoordelijkheid die graag de handen uit de mouwen steekt en mee zijn/haar schouders onder de verdere ontwikkeling van het bedrijf wil zetten.

Solliciteer →

Supply Chain Coördinator

02/12/2019 | Zaventem

Onze klant is een sterke internationale speler actief in de hoogtechnologische industrie. Voor hun hoofdkantoor zijn ze opzoek naar een Supply Chain Coördinator om hun Supply Chain team te versterken.

Solliciteer →

Teamlead Sales&Operations

19/11/2019 | Vilvoorde

Voor onze klant, een Belgische marktleider in de sector van advertising en deel uitmakend van een internationale groep, zijn we opzoek naar een Teamlead Sales & Operations.

Solliciteer →

Warehouse Operations Manager

18/11/2019 | Zellik

Onze klant is een logistieke speler in warehousing en transport met verschillende Europese verankeringen. Voor een van hun sites regio Zellik is Dixon & Company op zoek naar een sterke operationele Warehouse manager. Gezien hun ambities willen ze de organisatie versterken op management niveau door een professional aan te werven die zowel operationeel als strategisch een meerwaarde kan bieden.

Solliciteer →

Logistics Engineer

17/11/2019 | Antwerpen | Boeiende challenge voor iemand met een eerste warehousing ervaring

Voor een wereldspeler op vlak van transport en logistieke diensten is Dixon & Company op zoek naar een gemotiveerde Logistics Engineer. Je komt terecht in een internationale omgeving als trekker binnen een tof team in een uitdagende site in de Haven van Antwerpen.

Solliciteer →

Strategic Technical Purchaser

17/11/2019 | Zaventem

Onze klant is een sterke internationale speler actief in een uniek hoogtechnologische industrie. We zijn hierbij opzoek naar een Strategic Technical Purchaser die rapporteert aan de Purchasing Manager.  

Solliciteer →