| contact | nl | en
What we offer

We understand your supply chain needs.

Recruitment

Supply chain specialists on all levels. It never takes long to single out the supply chain specialist at a social event. They have their own lingo and their own view on the world. And, if they are good at what they do, they’re in our network. Because that’s how deeply we’re rooted in supply chain management.

Interim management

Interim managers for supply chain roles. Be it transport & forwarding, warehouse operations, commercial logistics or purchasing, your teams need strong and knowledgeable leaders. Our interim managers have seen their share of the world and take pride in understanding the issues at hand in a heartbeat. They’ll have your teams cruising in no time, injecting all their knowledge and expertise as they go along.

Typical positions

We’re specialist in supply chain.

Contact our team

E: supplychain@dixon.be

T: +32 3 361 01 10

Latest jobs

  • Division

  • Contract types

  • Location

  • Typical functions

Customer Service Teamlead

11/02/2019 | Antwerpen

Onze klant maakt deel uit van een internationale groep en is Belgisch marktleider in de sector van advertising. Voor een Business Unit dat zich bezig houdt met de uitvoering van een Greenbike/ Smartbike concept, gaan we exclusief op zoek naar een Customer Service Teamlead.

Apply →

Junior Expediteur / Freight Forwarder

06/02/2019 | Berchem

Voor een ambitieuze logistieke dienstverlener met groeiplannen gaan we op zoek naar een Expediteur / Freight Forwarder die mee de schouders wil zetten onder de verdere uitbreiding. Deze speler rekruteert graag young potentials met ambitie, drive en goesting die mee uiteenlopende zaken en projecten kan vastpakken vanuit het HQ in Berchem.

Apply →

Operations Planner

05/02/2019 | Zele

Onze klant is wereldwijd marktleider in een dynamische en snel veranderende markt. Ze produceren en ontwikkelen al meer dan 50 jaar een indrukwekkend gamma aan klant- en industriegebonden producten voor vooraanstaande klanten binnen de FMCG en chemische wereld. Dankzij hun servicegerichte aanpak en voortdurende investeringen behaalt het bedrijf sterke resultaten en blijven ze schrijven aan een zeer sterk groeiverhaal. Ter versterking van het team zijn we vandaag op zoek naar een Operations Planner met ambitie om te groeien in logistiek.

Apply →

Junior Logistiek Manager

05/02/2019 | Kortrijk | Een interessante rol voor iemand die een niche van a tot z

Onze klant is een internationaal innovatief industrieel bedrijf en Europese grootmacht in zijn niche met verschillende vestigingen in België en het buitenland en een export markt naar meer dan 50 landen. Ter versterking van het Logistiek team zijn we op zoek naar een junior logistiek manager, regio Kortrijk. Een zeer boeiende en uitdagende rol voor iemand die stand alone impact wil hebben op een organisatie.

Apply →

Warehouse Manager

29/01/2019 | Aalst

Onze klant is een toonaangevende en snel groeiende producent binnen de voedingssector met meerdere sites en dit op Internationale schaal. Voor hun site regio Aalst, gaan we op zoek naar een Warehouse Manager voor hun sterk geautomatiseerd magazijn.

Apply →

Young Potential Transport

29/01/2019 | Gent

Onze klant is een toonaangevende en snel groeiende producent van consumentenproducten en dit op internationale schaal. Om hun groeiende organisatie te ondersteunen op het domein van Logistiek en Supply Chain, gaan we op zoek naar een Young Potential Supply Chain. Een ideale stap voor profielen met een Master diploma en een eerste (korte) werkervaring.

Apply →

Young Potential Supply Chain (Management Trainee)

29/01/2019 |

Onze klant is een internationale A-brand met productie vestigingen in Europa, US en Azië. Voor de productievestiging in België kijkt men momenteel uit naar een Young Potential met passie voor Supply Chain die via verschillende projecten zal klaargestoomd worden voor een management functie.

Apply →

Junior Supply Chain Manager

29/01/2019 | Hoogstraten

Onze klant is een internationaal bedrijf met activiteiten in de voedingsindustrie, gevestigd in het Noorden van Antwerpen. Op exclusieve basis zoeken wij voor hen een Supply Chain Manager met potentieel, die als rechterhand van de Supply Chain Director een brede waaier van verantwoordelijkheden zal opnemen, met S&OP als primaire focus.

Apply →

Order Fulfillment Analyst

29/01/2019 | Brussel

Our Client is a leading multinational with activities in 95 countries. We are currently searching for a Order Fulfillment Analyst for the EMEA HQ in Brussels, Belgium.

Apply →

Planning Specialist

24/01/2019 | Mechelen | Uitdagende rol in Planning + Productie + Supply Chain in een internationaal, groeiend én Belgisch bedrijf

Onze klant is een Internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld actief in de Agro-industrie.

Apply →

Senior Demand & Supply Planner FMCG

21/01/2019 | Brussels

Our client is a worldwide market leader in the FMCG industry, represent in more than 150 countries. For the head office in Brussels, we are currently looking for a Senior Demand & Supply Planner. You will report directly to the Head Of Operations.

Apply →

Productie Planner

15/01/2019 | Wilrijk

Onze klant is een wereldwijd marktleider in productie van gespecialiseerd papier en maakt deel uit van een internationale groep. We zijn opzoek naar een Productie Planner die zowel verantwoordelijk is voor de planning op kort en lange termijn, alsook voor verbeteringsprojecten binnen de productie.

Apply →