| contact | nl | en
What we offer

We understand your supply chain needs.

Recruitment

Supply chain specialists on all levels. It never takes long to single out the supply chain specialist at a social event. They have their own lingo and their own view on the world. And, if they are good at what they do, they’re in our network. Because that’s how deeply we’re rooted in supply chain management.

Interim management

Interim managers for supply chain roles. Be it transport & forwarding, warehouse operations, commercial logistics or purchasing, your teams need strong and knowledgeable leaders. Our interim managers have seen their share of the world and take pride in understanding the issues at hand in a heartbeat. They’ll have your teams cruising in no time, injecting all their knowledge and expertise as they go along.

Typical positions

We’re specialist in supply chain.

Contact our team

E: supplychain@dixon.be

T: +32 3 361 01 10

Latest jobs

  • Division

  • Contract types

  • Location

  • Typical functions

Productie Planner

15/01/2019 | Wilrijk

Onze klant is een wereldwijd marktleider in productie van gespecialiseerd papier en maakt deel uit van een internationale groep. We zijn opzoek naar een Productie Planner die zowel verantwoordelijk is voor de planning op kort en lange termijn, alsook voor verbeteringsprojecten binnen de productie.

Apply →

Supply Chain Manager

11/01/2019 | Antwerpen

Our client is a leading multinational with worldwide activities in the chemical industry. We are looking for a Supply Chain Manager with focus on both strategic and people management activities within the area of logistics, warehousing and customer service in the EMEA region.

Apply →

Junior purchaser

10/01/2019 | Mechelen

Onze klant is een ambitieuze speler binnen de FMCG markt, een internationale onderneming met één van haar Belgische vestigingen in Mechelen. In een dynamische en doelgerichte omgeving speelt de verdere uitbouw van het aankoopteam een belangrijke rol.

Apply →

Sales Manager: slimme logistieke dienstverlening

10/01/2019 | Antwerpen | Ontwikkel je commercieel talent

Onze klant is een gerenommeerde speler en wereldwijd actief als innovatieve logistieke dienstverlener. Vanuit HQ in België ontwikkelt men logistieke concepten naar diverse eindmarkten. Momenteel gaan we op zoek naar een commerciële hunter die nieuwe partnerships kan uitbouwen in West-Europa, maar er ook voor zorgt dat warm contact met key accounts gehouden wordt.

Apply →

Logistiek Manager

04/01/2019 | Brugge

Onze klant is een toonaangevend omni-channel platform B2B en biedt meer dan 25 jaar ervaring in logistiek en online consumentenactivatie. Door een specifieke focus op data bieden ze klanten ook gesegmenteerde marktoplossingen op basis van verschillende parameters om het tegen de toegenomen concurrentie van internationale E-commerce spelers op te nemen.

Op exclusieve basis zoeken wij voor deze dynamische en toekomstgerichte organisatie met focus op E-fulfilment en B2B distributie van consumer goods, een Logistiek Manager verantwoordelijk voor de Belgische operaties.

Apply →

Junior Warehouse Supervisor

13/12/2018 | Brussel

Our Client is a leading multinational with activities in +/- 100 countries. For the EMEA HQ in Belgium they are looking for Young Potentials with a strong interest in Supply Chain.

Apply →

Logistiek Manager KMO

12/12/2018 | Antwerpen

Onze klant is een internationale producent en distributeur van consumer goods. Voor hun logistieke organisatie die de distributie naar heel de EMEA regio verzorgt, zijn we op zoek naar een Logistiek Manager die zijn operationele rol wil combineren met een bredere kijk op de organisatie en customer service.

Apply →

Warehouse Manager / Change Manager Oil & Gas

10/12/2018 | Antwerpen | Breed scala aan taken in uitdagende omgeving

In de Antwerpse haven, bij een lokaal sterk verankerde terminal speler met value added activiteiten in onder andere oil & gas gaan we op zoek naar een Warehouse Manager, die zowel de operationele dagdagelijkse aansturing kan verzorgen als de lead nemen in ongoing automatisatieprojecten.

Apply →

Production Planner

06/12/2018 | Brussels

Our client is a leading company in its sector, with strong international footprint. We are currently exclusively recruiting a Production Planner for their site in Brussels region.

Apply →

Junior Supply Chain Manager

03/12/2018 | Regio Hoogstraten

Onze klant is een internationaal bedrijf met activiteiten in de voedingsindustrie, gevestigd in het Noorden van Antwerpen. Op exclusieve basis zoeken wij voor hen een Supply Chain Manager met potentieel, die als rechterhand van de Supply Chain Director een brede waaier van verantwoordelijkheden zal opnemen, met S&OP als primaire focus.

Apply →

Transportation Analyst Outbound

29/11/2018 | Brussel

Our Client is a leading multinational and A-brand in manufacturing of tools and machinery, with activities in 95 countries. We are currently searching for a Transportation Analyst for the outbound flows to the dealers, located at the EMEA HQ in Brussels, Belgium.

Apply →

Logistics Analyst

28/11/2018 | Gent

Onze klant is een toonaangevende en snel groeiende producent van consumentenproducten en dit op internationale schaal. Om hun groeiende organisatie te ondersteunen op het domein van Logistiek en Supply Chain, gaan we op zoek naar een Young Potential Logistics. Een ideale stap voor profielen met een Master diploma en een eerste (korte) werkervaring.

Apply →